Új privát üzeneted érkezett!

Hódocska!már mióta meg akarom kérdezni, csak mindig kimegy a fejemből :még mindig nagyon vérzel?

Bea és Annababa
Kép
bea80
 
 


Sziasztok!

Monee!

Nem baj, ha kifáradsz, legalább jobban élvezitek majd a nyaralást, úgy értem tudjátok értékelni. :)
Valóban, annak idején én is főleg terhesség-szülés témára fókuszáltam, úgy gondoltam a többi jön magától (azért olvasok ebben a témában is persze), de a java (nem feltétlenül rossz értelemben) a szülés után jön, hisz a lényeg a baba egészsége, jóléte.

Bea!

Mi nem voltunk semmi programon. Épp ma olvastam, hogy lesz a Rómeó és Júlia Bp-i Operettszínház előadásában szept. 1,2,3 úgy elmennék... de majd egyszer máskor. Azért is írtam le, hátha valakit érdekel.

Zóra!

Gratulálok Andris első fogacskájához! :) Remélem a későbbiekben sem lesz vele gond.
Nagyon helyes Andris ahogy mosolyog az új bébire, aki szintén kis békés babának tűnik (hát alvás közben mindegyik az :lol: ). Úgy várom már, hogy Tami ránk is tudatosan mosolyogjon, de asszem már időnként ezt teszi.

Marcsy!

Látod, nem is olyan rossz a helyzet, mennyi helyre elmentek. Gondolom ez elsősorban a nagyobb gyerekek örömére szolgál. :)

Netty!

Ami történt megtörtént és meg is kellett történnie, nem fog emiatt balhézni veletek Máté. :D Tudom, az én szívem is sajog, ha néha "be kell keményítenem". Azért jó, hogy újra rendeződik az esti elalvás.
Takarítás, én ilyenbe csak Tamás jelenlétekor fogok bele, de majd egyszer tudok erre remélem magamtól is időt szakítani. :P

Tamara kezd kicsit alkalmazkodni hozzánk. Éjjel jól elaluskázik 3-4 órákat is, van hogy nappal is bealszik kicsit. Ez már nagyon jó, mert lélekben jobban viselem a nyűgös órákat, mert bízom benne, hogy egyszer majd megint elnyomja a jóízű álom.
Ma visszajött a gyerekorvosunk, csak receptért beugrottam, de megnézte Tamit, ó megint más ötletekkel állt elő: SZOPTASSAK!. Mondtam, hogy szoktam, néha pl. éjjel el is hagyom a tápszert, de csak mosolyogtam bárgyún, néha próbáltam érvelni, hogy mennyivel nyugisabb a kislány és csinálom is így tovább.

Köszönjük a gratulációkat, remélem a kisöcsém is tetszett, mert én őt is nagyon szeretem! :D

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Bea!

A vérzés mennyisége változó, néha van 1-1 nap, hogy szinte alig, vagy nem is, de meglepetésszerűen egyszer csak megint beindul. Most már jóval kevesebb, mint múlt héten. Hamarosan megyek a 6 hetesre, aztán kiderül mi ez, de úgy érzem most már én is, hogy nincs miért aggódnom, mert fájni nem fáj.

Kép
hódocska
 
 

 
 

Sziasztok!

Timi!

Csak azért foglalkozom a te problémáddal, mert pontosan ugyanebben a helyzetben voltam egy éve és emlékszem az elkeseredettségemre. Tökre megértelek.

Hogy mi van velem? Nos én kb fordítottját élem meg annak, mint Marcsy Krisztikével. Nekem az első gyerek volt egy égszakadás-földindulás, állandóan ordító kis csomag. Erre készültem most is, hisz egy baba az én olvasatomban ilyen. Most meg csak nézek... ez a gyerek alszik néha :shock: és tudja mikor van éjszaka :shock: El sem tudom képzelni, honnan tudja :roll: Kell-e egyáltalán egy babának tudni? Kb 9-kor fektetem, akkor alszik 4-5 órát egyhuzamban, aztán már 1-2 óránként felkel enni, de alszik egész 6-7-ig, nem kell altatgatni. Reggel 10-ig egy kicsit éberebb, ilyenkor teret enged a hasfájásnak is, de neki valahogy elmúlik :?: És 10-től megint alszik... kb másfél óránként eszik napközben. De közte alszik egészen 5-ig. Akkor megint nyűgösebb, de azért be-be szunyál. 8-kor fürcsi, aztán kezdődik minden elölről. Ha ébren van és nincsenek görcsei, akkor meg CSENDBEN NÉZELŐDIK :shock: Na ilyet se pipáltam még :!: :lol: Mindig azt várom, mikor robban a bomba :lol:
Gondolom ebből kifolyólag, hogy tök nyugis az életem, sokkal több tejem van, mint Rékával. Már több, mint 1 liter van a fagyasztóban, úgy hogy csak az esti evés után fejek. És miután jóllakott, utána még spriccel a tej :shock: Ez is ismeretlen volt eddig.
Rékával kicsit több a gondom, mert míg nem voltam itthon, jól elkényeztették, és ami nálam tilos volt, azt is megengedték... ezzel lesz most egy kis melóm :lol:
Szóval remekül vagyok :D De azért az alvás az így is hiánycikk, de nem panaszkodok, mert mióta itthon vagyok, mindig sikerült napközben is egyszerre altatnom őket. Íme: Kép
Vendég
 


Itt van még pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
És ez itt apa kedvence Hajna büfiztetése... én szunyókálok :)
Kép
Vendég
 


Szia Hódocska!

Természetesen nem csak úgy adtuk neki, hogy majd csak lesz valami, hanem rendesen körbe jártuk a témát. Csak ez viszonylag nálunk már gyorsabb volt, mert az unokahúgom is kecsketejen nött fel csakhogy ö 4-5 hónaposan kezdte pótlásként. Az orvosunk tudott róla, de nem sokat tudott a témához hozzá szólni, inkább ö kérdezett. Amúgy itt a net sokat tudsz róla olvasni, sokkal jobb mint a tápszer, de ezt hosszú lenne itt kifejteni.

Szia Nina
nina000
 
 


Gira!

Gyönyörű lányaid vannak! Nagyon jók a fotók! Mégegyszer gratulálok a gyerkőcökhöz!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Gira!

Gyönyörű kislányod van!!!!!!!!!!!!!

Annyira örülök, hogy ilyen jól elvagytok és könnyebb kicsit, mint Rékával volt! Ő is tündéri, ahogy szeretgeti. És nagyon jó, hogy van sok tejed, annyira jól sikerült most minden Nálad, nem? Gratulálok hozzá!!!!! :) :) :) :)

Tamara ma csillagos 5-öst kapott viselkedésből. Istenem, ha ez így menne minden nap..... vagy csak néha.... :lol: De lehet, hogy javul, mert közeleg az első vízválasztó a 6 hét.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!


Gira, ez a két csajszi nagyon tüneményes!
Igazán jól összehoztátok :lol: :lol: ! Boldog névnapot kívánok Hajnának, én is!

A többi manó is nagyon bűbályos!

Ma hazajött az új szomszédunk a kórházból 4 naposan és már meg is dalykáltam!
Nagyon jó érzés volt megint egy csöppséget a karomban tartani.
Lányok el sem hiszitek mennyire szerencsések vagytok,hogy most még ilyen pici a babátok.Olyan gyorsan elröppen az idő, gondoljatok erre amikor éjjel sírásra ébredtek és inkább aludnátok tovább!
Na, ma egy kicsit elragadott a múlt! :D

Jó éjt, mindenkinek!
diadora
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon szépek a babák!!!!

Hódocska!
Milyen volt a koponya-has-csípő ultrahang? Behívtak akkor amikorra az időpont szól? Be lehet menni a babával a vizsgálatra? Mennyi ideig tart? Rögtön meg is mondják az eredményt? Van ott valamilyen lehetőség szoptatásra? (fogalmam sincs a cicivitézem hogy fog ennyi időt kibírni kajálás nélkül!!!) :lol: Bocs, hogy ennyit kérdeztem és köszi előre is, ha válaszolsz!

Viki!
Komlón dolgoztam a bűnügyön, hát elég húzós időszaka volt az életemnek, főleg két kisgyerek mellett! :roll:

Bocs, de megyek, mert Ádi magányosan nézelődik az ágyában!

Jó éjt! Kép Kép Kép

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Sziasztok!

Elég rég nem írtam ide,örömmel látom,hogy egyre több az uj "topiclako"
A gyerköcök gyönyörüek!
Ha lesz idöm,akkor majd visszaolvasok,csak hát a nyáron itthon voltak a csajok +festés mostanában,de a javán már tul vagyunk!

Üdv a régieknek és az ujaknak!
Bea

Megprobálkozom egy friss képpel,15-én a szülinapon készült Kép
beatrix2
 
 


Sziasztok!
Gira!
Nagyon tündéri lányaid vannak! Én is boldog névnapot kívánok Hajnának!
Nagyon szerencsésnek mondhatod magad. Látod, Hódocska is, meg én is elég sokat "szenvedtünk" az utóbbi időben, de amint olvasom Hódocskánál talán javul a helyzet.
Képzeljétek!
Tegnap Krisztike félig meddig négykézlábra állt, ha csak egy pillanatra is :) (a következő pillanatban már el is dőlt), de annyira tetszett neki a dolog, hogy szinte egész este gyakorolta. Ma megyek vele tanácsadásra, remélem már a mi doki nénink van. A Domcsi is elmegy még egy hétre Anyuékhoz :( Már most hiányzik, nem is tudom mi lesz megint velem.
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!
Nah, hazaértünk :(
Már megint nem hízott eleget :evil: 30 dekát 3 hét alatt. Azt nem értem, akkor hova tűnik az a rengeteg kaja amit megeszik. Egy üveg bébiétel után 100-120 tápot eszik még és ez csak az ebéd. A doki néni szerint 60 dekát kéne neki hízni. A védőnő tanácsára még vártam a hússal, erre ma a doki néni "nem kapott még húst????, és még banánt sem evett???" Ma eldöntöttem:azt fog enni amit mi. Persze a józan ész határain belül. Eddig talán azért nem ette meg a főztömet, mert nem sóztam, meg szinte teljesen máshogy csináltam neki mindent. Mert amikor a miénkből kapott egy egy falatot az nagyon ízlett neki, csak az övét nem ette meg.
24.-én lesz 6 hónapos, szerintetek babapiskóta mehet neki? :)
Azt tudom, hogy a lisztessel vigyázni kell, de a babapiskótára is rá van írva, hogy 6 hónapos kórtól adható.
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Diadora!

Én már most gondolok néha rá, hogy mi minden fog hiányozni Tami újszülöttkorából. :) Pl. az a tárogatás, mikor leteszem félkómásan a pelenkázóra, forgatja a fejét és "ijedezik". :D , hogy hol is van.
Aztán ahogy ma reggel találtuk az ágyban, közel 180 fokot fordult álmában, csaknem fejjel lefelé volt. :D
Munkahellyel mi újság?

Mamavica!

Ádám nagyon helyes és látom a tesók is rajonganak érte. :) Az uh beutaló gondolom neked is a gyerekkórházba szól. Mi odaértünk negyed órával előbb és 1 valaki volt bent, úgyhogy mindjárt mi jöttünk, nem várattak, ez nagyon jó. Bemehetsz, sőt neked kell lefognod. Mivel a csípő kivételével ezt a vizsgálatot nekünk már a klinikán is megcsinálták mikor bent voltunk, így számítottam a nagy sírásra, de gyorsan végeznek, az egész 5 perc. Jó, hogy mégegyszer megcsinálták, tényleg hamar megvan és nem fáj neki, csak ugye ki szereti ha lefogják.
Eredmény szintén 2 perc alatt megvan, én addig a folyosón el is kezdtem szoptatni, nem láttam külön helyiséget, de mindenki mindjárt ezt tette, ahogy láttam, engem meg egyébként sem zavar mióta megvan Tami, főleg ha ennyire éhes.

Beatrix!

Hát tényleg jó régen voltál. Mennyi idősek is most a lányok?

Marcsy!

Látom eü fronton a helyzet változatlan :evil: :lol: . Örülök, hogy Krisztike akciózik. Én úgy gondolom (nálunk is ez volt a múltkor 3 hét =30 dkg), hogy mivel aktívabbak a lányaink, nem csak esznek, alszanak, lemozogják a bevitt kalóriákat, hiszen a síráshoz is energia kell. :lol: :lol:
Valóban, nálunk kicsit javul a helyzet....

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!


AVENT express elektromos sterilizálónkat szívesen eladnám, ha érdekel valakit. :lol: :lol: :lol:


TULAJDONSÁGOK
¡ 8 perc alatt sterilizál minden szoptatási eszközt, cumisüveget (Az
intenzív hőhatás elpusztít minden háztartásban előforduló kórokozót.)
¡ Automatikusan kikapcsol
¡ Vegyi anyagot nem igényel
¡ Egyszerre 6 db cumisüveg fertőtleníthető vele
¡ Súly: 2 kg
¡ Tartalma: 2 db 260 ml-es Avent cumisüveg és 1 db fogó
¡ 2006. márciusi, 12 hónap jótálással/garanciával. Használva csak
egyszer volt - kipróbáláskor. (Többször nem, mivel nem használunk cumit
vagy cumisüveget.)

Ár: 13.000 Ft
(Bolti/új ár: 19.000-től)





http://www.pro-mama.hu/fomenu_elemei/sterilizalo.htm

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Zóra gratulálok a fogacskához. A gyerekek nagyon édesek!
Marcsy én adtam a Fanninak 6 hónaposan babapiskótát, csak vigyázz, mert elég sokáig kell szopogatnia, hogy elporladjon és biztonságosan le tudja nyelni. Tehát mindig maradj ott mellette, amikor adod.
A Fanni mostanában azt élvezi, hogy feláll valami mellett (pl kanapé, vagy ha én fekszem a földön akkor belém kapaszkodik) és elenged és próbál 1-2-3 másodpercig megállni, majd a fenekére huppan. Nagyon ari! Alvásnál, pedig ahogy leteszem az ágyba rögötn feláll és sír, hogy nem tud aludni. :shock:

Kép
Kép
juca77
 
 


Sziasztok!

Netty!
Telekügyben nem tudok segíteni, mindenképpen Pécsen akartok maradni? Úgy értem, a környéke nem jó? Persze a felkapott helyeken horribilis árak vannak! Nem könnyű...

Gira!
Én is nagyon gratulálok Hajnának névnapja alkalmából! Örülök, hogy minden jól alakul, tündériek a csöppségek!

Zóra!
Andris is nagyon helyes, és tényleg nagyon huncut a képen!

Mamavica!
A te kisfiad is nagyon szép, örülök, hogy ilyen jól szopik Ádi.

Mi ma elmentünk a védőnőhöz, hátha tud tippet adni egy rossz evő baba anyukájának, ő a Béres cseppet mondta, próbáljuk meg, van valakinek tapasztalata vele? Ki fogom próbálni..., mert már tényleg szinte semmit nem eszik a lányom, egy madár többet csipeget nála...
Most egy kicsit panaszkodom. annyira drága minden!!!! Kiváltottam ma a fogamzásgátló tablettámat (hosszú idő után kezdem el megint szedni), 5120 Ft volt, a Béres csepp se lesz olcsó, meg hát úgy egyáltalán minden! Ti is észrevettétek?

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Szia Évi!

Én a fiamnak adtam a Béres cseppet, de én semmi változást nem láttam nála. Semmivel nem evett többet, de a barátnőm fiának is ezt javasolták, ő meg elkezdett tőle "zabálni". Ahány gyerek annyi féle!
Más szerintem is elég drágák a gyógyszerek, de minden más is. Ha bérescseppet veszel az kb. 1000 Ft, de azt magában nem szabad adni ezért venned kell hozzá béres c vitamint is ami kb. még 600 ft. Tök jók ezek az árukapcsolások nem? Miért nem rakják bele a Béres cseppe a C vitamint, ha már anélkül nem lehet szedni? :?:

Kép
Kép
juca77
 
 


Hali!
Köszi Juca a gyors választ, hát igen, bár most azt mondta a védőnő, hogy a gyümölccsel elég C-vit.-t visz be, de mivel azt se nagyon eszik, val.leg én is megveszem mellé a C-vit.-t. De miért nem rakták vajon bele? Ez tényleg talány. :shock:
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Hódocska!Már két Humanas kupon van nálam, az egyiket Juca adta, ha megy hozzád Kriszta, elküldöm vele, 2007 aug-ig fel lehet használni.Hogyhogy nektek kétszer kellett UH-ra menni?Nekünk megcsinálták a klinikán, aztán nem kellett többször.

Gira!Gyönyörűek a gyerekeid, örülök, hogy minden jól megy!Ha nagyon sok tejed van, nem gondolkoztál azon, hogy leadod az anyatejgyűjtőknek?Alig páran adunk le tejet, és nagyobb rá jóval az igény,/ ráadásul fizetnek is érte :oops: :wink: :lol: /.

Bea és Annababa
Kép
bea80
 
 


Muszáj megosztanom veletek pár képet!

Anya keress meg!Megvagyok?Na , most halássz ki valahogy!


Kép


Na végre!Elkaptam ezt a mocorgó izét! Kép Kép

Bea és Annababa
Kép
bea80
 
 


Kicsit maceráltam a saját dolgaimat itt a babaneten. Próba vagyok! :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Juca!

Ügyes és aranyos lehet Fanni. :) Köszi a kupont, bár még nem kaptam meg :)

Jevi!

Babáknál lehet más, vagy van valami különleges kicsiknek való Béres csepp? Én mikor szedtem, hogy kevésbé gyűrjenek le a betegségek, nagyon fájt tőle a gyomrom, pedig kétszer is megpróbáltam, de mindkétszer a nagymamánál kötött ki az üveg, mert nyilvánvaló volt, hogy az okozta.

Bea!

Éde ez az Anna! :) Majd jön hozzám Kriszta, még nem tudom mikor, lehet, hogy hozzád előbb eljut, előre is köszi, hogy ennyire szeretnél segíteni. :)

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Monee!

Nagyon jó ez a kép Katáról! :) Milyen édes vagy, hogy ennyire szereted. Most már neked is van szalagod! :D

Kép
hódocska
 
 


Jóvan! Írni már nem tudok, de a macerálás sikerült! :D

Nahát, ő Kata, a majdnem lányom.
ÉNISILYET KÉREK! LEGALÁBB ILYET! ;) :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Hódocska!

Sajnos a múltkori munka csak félig jött össze. :( két hónapra megyek helyettesíteni. Legalább kicsit visszaszokok a munkába meg az új dolgokat megtanulom és közbe gőzerővel keresek végleges helyet. Azért így jobb, mint munkanélkül...

Balázsom hétfőn kezd beszokni az oviba, nagyon kíváncsi leszek mert mostanában extrán Anyás, mintha érezne valamit.
A suli is kezdődik jövő pénteken uh. nem fogok unatkozni.
Könyvkötés, vásárlás stb...

Marcsy!

A doktornénitek nem nézett vércukor gyorstesztet Krisztikének?

Jó éjt! Kép
diadora
 
 


Timi!

A csajszik agusztus 15-én voltak 4 évesek.
Igazi nöcik,imádnak bevásárolni,föleg maguknak :lol:
Reggel bölcsi elött már boltba kell mennünk,hogy megvegyék a reggeli kakaojukat,na meg illegessék is a kis feneküket.

Bea Kép
beatrix2
 
 


Sziasztok!
Diadora!
A doki nénink nem nézett semmit. Engem különösképpen nem zavar. Hízott a gyerek, jó kedvű, a sírás mellett sokat nevet. Egyik gyerek sem volt kövér, egyik sem úgy hízott ahogy a doki néni szerette volna.
Engem csak az bánt, hogy még mindig mást és mást mond mindenki.
Igaz, hogy 3. gyerek, de 2 év alatt annyi minden változott. Én még emlékszem a Domcsinál, 4-5 hónaposan már ette a banánt, a zöldborsót...most meg már állítólag csak 6 hónapos kortól szabad. Az összes ismerős, mindenki aki ritkábban látja azt mondja, hogy milyen szépen hízik.
Én tegnap eldöntöttem, nem fogom stresszelni magam ezért. Szépen megvesszük a bébiételeket, ha olyan kaját főzök akkor kap belőle, kapja a tápszert és kész. Az a lényeg, hogy hízzon, nem is baj, ha nem kövér. És ha továbbra is ilyen marad a doki néni, akkor nincs mese, orvosváltás lesz.

Tegnap megint elment a Domcsikám egy hétre Anyuékhoz:( A Dávidnak is annyira hiányzik, nem találja a helyét. Este felmászott a Domcsi ágyára(újabban a kanapén alszik) és a tetejéről olyan fejest ugrott...Én a huppanásra futottam be a szobába, de már magam elött láttam a vérző fejű gyereket. Szerencsére kisebb horzsolások lettek csak rajta.
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Marcsy nem tudsz aludni! Vagy ilyenkor van nyugi?
Én a Fanninak 5 hónaposan keztem el adni gyümölcsöt, de az én dokinőm is azt mondta, hogy csak 6 hónaposan szabad elkezdeni a hozzátáplálást. Arra figyelj, hogy ne adj neki túl sok sárgarépát és sütőtököt, mert ha több napig azt kap, akkor egy kicsit sárgább lesz a bőre, amit te lehet, hogy nem veszel észre, de a doki biztos és akkor lebuktál!!! (Én így jártam)
Szerencse, hogy Dávidnak nem lett baja!
Bea! Amint megtudom, hogy mikor jönnek a Virágék telefonálok! Itt is megírom, hogy szuperek a képek!
Beatrix a csajok igazán csajosak! Gondolom jól kijönnek egymással (azért legyen egy kis veszekedés is).
Monee Te nem voltál egy pár éve a Somáékkal egy erdészházban szilveszterezni (elég kicsi a kép és nem tudom, hogy te vagy-e, de hasonlítasz rá) bár lehet, hogy nem is ismered a Somát! Na mindegy megpróbáltam!

Kép
Kép
juca77
 
 


Sziasztok!

Bea!

Tul.képp nekünk sem kellett volna 2x az uh, mi a Gyerekkórházba kaptuk a beutalót Tami születése után, ott voltunk most. De mikor kéthetes korában bekerültünk a klinikára a hasfájással, akkor a hasi uh mellett már megnézték a koponyát is. Mivel csípő uh-ra mindenképp kellett volna menni, azt tanácsolta a gyerekorvos, ne is említsük, hogy egyszer már megvolt a has, kopony. Egyetértettem, ha már úgyis ottvagyunk és macerálják nem számít az a pár perc plusz, nem baj, ha 2x is megnézték, hogy okés és így legalább kaptunk róla papírt, mert a klinikai vizsgálat csak a zárójelntésbe került be, amit a napokban szíveskedtek végre postázni. :x
A csípőjével kell még egy uh kontrollra menni okt-ben, mert kicsit kötöttebb, de tornáztatom (már ha nem merev a sírástól) :?

Diadora!

Nem fogsz unatkozni az elkövetkező hetekben. :) Remélem Balázs könnyen veszi az akadályokat.

Beatrix!

Utólag is Boldog Szülinapot a lányoknak! :D Most már oviba fognak járni, nem?

Marcsy!

Látom, rendszeresen 5 óra valamikor jössz. :lol: Te is látod már mi az ami beválik és mi nem, csak hát igen, bosszantó, hogy ezt nem akarják elfogadni. Most már én is bölcsebb vagyok kicsit. Szerintem azért a gyerekorvosok úgy általában magasan képzett emberek, ezzel nincs is gond, csak én azt vettem észre, hogy vannak rigolyáik. Amit az egyik csodálkozó szemekkel javaso (hát teát azt nyugodtan adjon neki), azt a másik szinte tiltja (én nem szeretem az ilyesmit). És ha valami galiba adódik netán, mert ugye ilyenkor az ember őszintén bevallja mit evett-ivott a gyerek, akkor csak azon múlik, hogy a fejedet veszik-e, hogy épp ki rendel (nálunk pl. most megint majd helyettesítés lesz). :cry: Arról nem is beszélve, mikor nyilvánvalóan valami olyanra akarnak rávenni, amivel amúgy sem értesz egyet.
Én is örülök, hogy Dávid megúszta a zuhanást. :)

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Juca!Tetszett ez a lebukás dolog!Várom a telcsit!


Mosott sz@r vagyok.Titeket nem visel meg ez az idő?UUUUUTÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea és Annababa
Kép
bea80
 
 


Sziasztok!
Hódocska!
Háát, Krisztikém 4-5 óra között kel apával és már nem alszik vissza, de akkor még csöndbe van, nem sír, csak gagyarászik(legtöbbször).
Igen, ez zavar engem is. Amikor a Krisztivel 4 óra folyamatos sírás után az ügyeleten kötöttünk ki, ott azt mondták tuti éhes azért sír, hiába mondtam, hogy én megetettem, utána meg már nem fogadta el, akkor nincs elég teje. Az volt a szerencsém, hogy közbe az úton teljesen átázott a pólóm, mutattam is a dokinak, de ő akkor is azt mondta, hogy éhes. De mondjuk abba a dokiba jobban bíztam mint a miénkbe, hiszen ő volt az én gyerekorvosom. Simán átvinném hozzá mind a 3 gyereket, csak az a baj, hogy nagyon nagyon messze rendel.
A mi doki nénink a Dávidnál majd leszedte a fejem, hogy főzelék, gyümi után miért adok neki még tápszert. Most meg még meg is dícsért, azt mondta, az csak jó, ha tápszert is eszik. A Dávidnak 2 éves koráig akarta adni a tápszert :evil:amiből 6 hónapos kora után havi 4-8 doboz volt kiírható. Én meg mindig kiirattam, utána meg repült a szemetesbe a recept, aztán kaptam egy tippet:Mondjam azt, hogy nem fogadja el! Én meg mondtam, akkor meg az volt a válasz, hogy igen, végülis már elég nagy, nem is kell neki a tápszer. Én nem mondom, hogy rossz orvost fogtunk ki, a férjem gyerekorvosa volt, nagyon dícsérte meg minden, meg a Domcsinál is nagyon aranyos, jó fej volt, de szerintem öregszik a doki néni és rigolyás lett. :lol:
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Val.leg a front miatt, de ma olyan hisztis Viola, alig akart elaludni! Végre alszik, mert már nagyon fáradt volt!

Hódocska!
U.az a Béres csepp, mint felnőtteknek, mondta már más is, hogy panasza volt tőle, hát, megpróbáljuk, aztán meglátjuk!

Marcsy!
Én azt gondolom, csináld úgy, ahogy Krisztikének jó, a többivel meg ne foglalkozz! Egy háromgyerekes anyuka szerintem már semmit nem tud elszúrni, a dokinő ezt mintha nem is venné figyelembe, nem :?: :!:

Bea!
Engem annyira nem visel meg az idő, de Violát annál inkább, főleg mivel nem nagyon lehet kimenni, legalábbis délelőtt még sokszor esett erre felénk! :(
Anna baba annyira édes kis manó! :D

Beatrix!
Tündériek a lánykáid! Én annyira nem ismerlek, ők spontán hármasikrek? Hát, nem semmi lehetett velük az elején!

Jön valaki pénteken a Nevkóba? Állítólag fél 10-től bábjáték lesz, de pontosan én se tudom mi lesz még? Hallott valaki róla?

Üdv:Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Ma látogatóban volt nálunk Mone a kedvesével:
Kép Kép Kép Kép

Kép
hódocska
 
 


Mimi!

Hát ez gyors volt! :lol: :lol:
Köszi, tök jó volt nálatok! Remélem majd Ti is jöttök ha egyszer lesz nekünk is babánk, meg persze addig is! ;)

A könyvről elfelejtettem mondani, amit mindenkinek a lelkére kötök, hogyha nem viszem vissza időben, akkor szólj rám légyszi (egyszer, kétszer, sokszor). Gyakran előfordul velem, hogy a kölcsibe kapott dolgok hónapokig hevernek nálam és mindig elfelejtem visszavinni. Nem azért mert nem akarom visszadani, hanem csak mert erre már nem terjed ki a figyelmem. Okké?! ;) :D

Mellesleg immádnék én is bébizni (még mindig), annak ellenére hogy van vele nem kevés gond!

Jó éjszakát Nektek!
Remélem Tami hamar visszaalszik majd!

Juca!

Nincs Soma nevű ismerősöm, de Timi rakott fel képeket, talán így megismersz, ha... 3 éve voltunk egy vadászházban Tekeresen szilveszterezni, onnan ismersz? A Harmat Ákoséknál voltunk...

Puszi!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Köszi a szülinapi gratulákat!

Évi!

A lányok spontán terhasségböl született egypetéjü 3-as ikrek.
Ahogy a nagykönyvben meg van írva,már 5 hetes terhesen látszott az 1 burok.A késöbbiekben is csak válaszfal volt köztük,de csak a 16. héten vették észre,hogy hárman vannak.Az 5. héten 1 petezsákot,a 12. héten két babát találtak az UH-n.
Ja!És van két nagyobb "gyerköc" (tinik már) ,Mi csak harmadikat szerettünk volna.Röviden ennyi.

Timi!

Igen,szept. 1-töl ovisok lesznek.A bölcsire huztunk rá még egy évet,mert évvesztesek, de a csoportjukban mindenki maradt még egy évet(nagyon jo közösség),így ez tünt a legjobbnak számukra.

Jó éjt mindenkinek!

Bea
beatrix2
 
 


Sziasztok!

Monee!

Majd megírnád e-mailben annak a fodrásznak a számát? Így el tudom küldeni a többi képet is. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :)
Tami visszaaludt-de csak éjjel 1 órakor!!!! :shock: :lol:
Viszont reggel hatig húzta, de most megint ébresztenem kellett, hogy meglegyen a ritmus (vagy valami olyasmi :roll: )

Ma nagy kalandban lesz részünk, visszamegyek a 6 hetes vizsgálatra és Tamit is viszem magammal-busszal. Sógornőm az odaúton segít, tán eljutok a Rossmannba vagy Dm-be is és lehet, hogy tudok venni egy fotóalbumot is a kislány képeinek. Remélem nem bömbizi végig az utat és nem követ el ellenem olyan merényletet, mint tegnap délután, mielőtt Monee-ék jöttek: úgy bekakilt, hogy meg kellett fürdetnem, mert nem csak a hátán, combján folyt végig, hanem beletapicskolt és az egész fejét összekente. :shock: 3 adag ruhát mostam, mert én is két váltás ruhát kentem össze vele és a hordozó is áldozatul esett, Tami ruháiról nem is beszélve. :D

Majd beszámolok hogy sikerült a túra.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Gyors írok, míg szopizik Tami. Már meg is jöttünk a városból. Végülis férjem apukája se értett egyet velem a buszozást illetően, így kocsival mentünk, de a babakocsit is vittük, így doki után tudtunk kicsit vásárolni még. A kislányom világosan a tudtomra adta, hogy ma az elmúlt napokkal ellentétben nem alszik délelőtt csak pár percet. Volt sírás, nézelődés, megint sírás, így utólag jó, hogy végül kocsival is jöttünk haza. Nem tudom most miért volt ennyire éhes, csak 2,5 óra telt el, ennél azért jobban szokta bírni.

Azért nem vette el a kedvem, megyünk majd máskor is. Csak én nem szívesen vásárlok úgy, ha valaki mindig meg akarja mondani miből mit vegyek, vagy látom, hogy már unja, pedig szó szerint rohantam. Azért nagyon jó volt, hogy a szatyrokat legalább a kezükbe tudtam nyomni és futás tovább. :lol:

Rajtam kívül még nem volt ma senki :?:

Bea!

Jól emlékszem, hogy régebben Te ajánlgattad valakinek a Cerazett-et? Nem vált be? Nekem most azt írtak fel, kipróbálom (még nem váltottam ki) és ha megvan még, meg persze ha nem okoz panaszt a gyógyszer, én átvenném, de még előbb kipróbálom.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Hódocska!
Örülök, hogy azért kitudtál mozdulni egy kicsit. :lol:
Ismerős es a helyzet mikor végre valahára nézelődhetek, én is össze vissza kapkodok futkosok 'mint a mérgezett egér'.
Pedig Andrisom most már nagyon tündér ha bemegyünk vele a városba, Árkádba, Plázába, stb., nézelődik beszél, sikongat néha még el is alszik. :P
Ez kb. 1 hónapja van így. :D
Előtte jó ideig nem is lehetett vele babokocsizni sem még itt Kertiben sem. Legtöbbször kikellett venni a kocsiból.
Szóval lesz ez még jobb is. :P
A buszozást még én sem próbáltam de már készülök rá.
:wink: Sajnos, babakocsizni is leginkább hármasban szoktunk menni mikor már itthon van az apukája, mert nekünk a tárolóba még jó pár lépcső visz le és majd megszakadok mikor felhozom a babakocsit a 8 kilós babával. Bosszantó, hogy nem tudok elindulni amikor épp kedvem tartja.
Pedig mostanában már nagyon mennék ide-oda.

Netty!
Nem, tudok sajna ilyen telekről.
Nekünk is nagy álmuk egy kertes ház de ami tetszene is meg jó helyen is van az nem a mi pénztárcánknak való úgyhogy azt hiszem csak álom marad.
Én most már egy nagyobb nagy erkélyes lakással is kiegyeznék ami zöld övezetben van és kicsit közelebb a belvároshoz.
Na, mondjuk ahogy nézelődtem ilyet sem tudunk venni. :cry:

Na,
sziasztok
Zóra

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Hódocska!
Minden OK volt a 6 hetes kontrollon?

Monee!
Nagyon jól áll a kezedben Tami, és szuper a frizurád! Nagyon tetszik nekem! Mostanában voltál fodrásznál? Kihez jársz?

Beatrix!
Hát, jó kis meglepetés lehetett neked a 3 babó! Főleg, hogy már előtte volt kettő! Az élet néha elég meglepő dolgokat hoz! Van egyébként a távolabbi családban iker?

Szép napot mindenkinek. Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Zóra!

Sajnálom, hogy ilyen körülményes a babakocsizás. Ti 4 emeletesben laktok? Mert akkor inkább az a pár lépcső, mint az ikszedik emelet. Mi 10-esben lakunk és ezt a kérdést úgy oldottuk meg, hogy a lépcsőházban az ajtónk melletti radiátorcsőhöz lakatoltuk a járgányt egy biciklizárral. Volt olyan elképzelés, hogy éjszakára behúzzuk az előszbába, de kint van akkor is. Ha valaki hozzáérne (múltkor pl. a postás vizsgálgatta :D ) mindjárt hallom, ahogy a zár hozzáütődik a csőhöz, ki állna neki egy acélsodronyt elkaszabolni mikor itthon vagyok.
Egyik rokonunk 4 emeletes 4. emeletén lakik és mikor kicsi volt a gyerek a fsz-i néni megengedte, hogy ott tartsák a kocsit, nekik nem volt tárolójuk. Tök aranyos lehetett a mama, de nagyon bonyolult, képzeld ha lecaplatsz a 6-8 kilós gyerekkel és akkor derül ki, hogy épp nincs otthon. Vagy mindig letelefonálni: Bözsi néni most indulok, vegye fel a pongyoláját :lol: . Hát ebből a szempontból IS a családi ház mennyivel jobb. Álmodik a Hódi. 8)

Jevi!

Igen, rendben volt minden a vizsgálaton és zöld utat kaptunk a házasélethez is. :oops: :wink: Hurrá!

Olyan boldog vagyok, mert sikerült vennem egy csodás albumot Tami képeinek. Délután aludt és hagyta, hogy rendezgessem a fotókat. Mire kiválogattam, hogy mikor készültek, megírtam hozzá a szövegeket (had legyezgesse majd a hiúságát 16 év múlva :lol: ), felébredt, így csak 9 kép került a helyére eddig. :roll:

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Timi!Örülök, hogy minden oké, ezek szerint a vérzés rendeződött.Sajna a gyógyszer már nincs meg, egy másik lány vette át még régebben.
A babakocsit mi is a lépcsőházban tartjuk extra vastag biciklizárral
Kriszta péntek reggel jön hozzám, odadaom a kuponokat, majd kérd el tőle, ha megy.Hogy vált be nektek a kendő?Kengurut próbáltad?Tami mennyire hasonlít rád!

Lányok!Kedd óta Avonozok, t.i. Debrecenben mindig rendeltem, itt meg még nem volt kitől, így leegyszerűsítettem, úgyhogy , ha akartok vmi avonos cuccot, jussak eszetekbe, és küldök -adok katalógust.

Ja, nem is írtam!A férjem vett Annának egy kis háromkerekű biciklit.meglehetősen előre gondolkodik, bár kétségtelenül aranyos kis műanyag járgány.Lehet, hogy jövő héten iskolatáskával állít majd be.... :lol:

Monee!én most látlak először, t.i az eddigi képeken nem nagyon látszott az arcod!Szóval örülök, hogy megismertelek, csini vagy,és tényleg jó a frizu!

Ja, Anna is csak kb egy-másfél hónapja "boltképes" addig mindig ott lett éhes, vagy egyszerűen babakocsibojkottba fogott, ami nagyszerű: baba ölbe, kocsit csípővel-félkézzel-lábbal-füllel tolni...
de mostanában már ő is nézelődik, beszélget.Tegnap két órás maratoni vásárlást asszisztált végig, 2 másik kismamával-babával tartottunk nagybevásárlást a DM-ben, és egy kisangyal volt.Szóval jönnek még szebb idők is!

Puszi mindenkinek:Bea és Anna

Bea és Annababa
Kép
bea80
 
 


Sziasztok!

Bea! Az Álmosos találkozó nem jött össze, mert tegnapelőtt jöttek és tegnap este már vissza is mentek. Én is úgy találkoztam velük, hogy mikor tegnap bementem a Fanninak egy pár farmernacit venni akkor az unokatesóm rámtelefonált, hogy hol vagyok és találkozzunk. Kb. 10 percre futottunk össze a városba. Ha normálisabb idő lesz akkor mi megint elmehetnénk sétálni, nem?
Monee! Nem az a lány vagy akire gondoltam, szerintem is nagyon jó a frizurád!
Bea engem az avontól csak a gyerekcuccok érdekelnek, de majd ha találkozunk akkor ráér a katalógust megnéznem.
Remélem mindenki jól van és a gyerekek nem extranyűgösek ebben az időben.
Puszi: Juca

Kép
Kép
juca77
 
 


Sziasztok!
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem iszonyatosan fáj a fejem. Krisztike egy kicsit nyügisebb a Dávid is állandóan rajtam lóg. Szerintem hiányzik neki a Domcsi :( Nem eszik, nem iszik, nem játszik annyit, majd talán hétfőtől javul a helyzet...
Hódocska!
Én is örülök, hogy oké minden és Tami is kezd hozzászokni a kinti világhoz. :)
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Ma hosszú ujjú fölsőben jöttem dolgozni és hát nem hiszem hogy nagyon melegem lesz benne...
Furcsa ez az idő, de végülis nem érdemes izgatni az embernek magát rajta, merthát ha valamin, akkor ezen tuti nem lehet változtatni. Nem?!

Köszi mindenkinek a frizurás dícséretet! :lol:
Hozzám egy házhoz járós fodrász lány jön, aki még az általános suliban évfolyam társam volt. Jól és olcsón dolgozik, meg aztán élvezem is hogy nem kell elmennem otthonról és órákat várni egy pucc fodrász szalonban és hallgatni a hülyeségeket. Én mindig kellemetlenül érzem magam az ilyen helyeken...

Jevi!

Ha érdekel a telefonszáma, szívesen elküldöm! Hódocskának is ajánlottam, mert így legalább nem kell Tamit elhurcolnia fodrászkodásra. ;) Remélem tetszeni fog neki is! :D

MÁR CSAK 1 HÉT A NYARALÁS.... HURRRRRÁÁÁÁ!!! :lol: :lol:
Addig még kinyúlok egyszer-kétszer, ugyanis a főnököm elment egy pár napra és rám hagyta az iroda minden nyűgjét. Kircsi lesz, szerintem első nap megint hullaként fogok aludni a tengerparton. :p (Pfu, most gondolok bele, mennyire is kell engem sajnálni... :lol: :lol: :lol:)

Bea!

Kis bringa... :D Ha jól sejtem a férjed nem lakik veletek.....

Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee!Ez a férj dolog hosszú, sajna bonyolult, és nektek unalmas téma.Majd, ha rájövök mi lesz, leírom, egyelőre nem nagyon akarok ezzel terhelni senkit.Pillanatnyilag valóban kettesben lakom a babóval.Nekem is elküldöd a fodrász telcsit?Mennyiért vág és szárít?Köszi!!!


Juca!Én nagyon örülnék, ha úgy tűnik, jó az idő, csengjünk össze akármikor.Sajnálom, hogy unokatesódék így rohantak.

Engem kikészít ez az idő, fejem fáj, álmos vagyok, sajnálom magam.Viszont Anna egyre hosszabbakat alszik, eddig 4-5 körül kelt , most már két napja 7-ig alszik egyhuzamban 9-től, pedig még mindig szopizik, csak kis gyümit kap kóstolgatni.Szóval Timi, van remény, eleinte Anna szinte fél óránként evett éjjel, és én mindig felkeltem hozzá, mert nem bírom a drasztikus módszereket, és bíztam a lyányban. :lol:
Csak az a baj, hogy én azért éjfélig fenn vagyok, olyankor van időm olvasni.Szóval nem alszom ki magem valami nagyon sajna.

Bea és Annababa
Kép
bea80
 
 


Sziasztok!

Hát nálunk is nehezen telik ez a nap, a Máté is és én is nagyon nyűgösek vagyunk. Szegény biztosan nagyon érzi az időjárás változást és egész nap nyünyög megint, tegnap is sajnos ugyanezt csinálta. Viszont éjszaka egész jól aludt! Csak kétszer kelt fel este nyolc és reggel négy között! :) Utána viszont fent volt és nem aludt vissza....
A babakocsi ügy nálunk is nehéz, mert nincs babakocsi tároló, és mi a 4. emeleten lakunk. Igaz lift van, de elég sokszor javították az elmúlt időszakban. Én a lépcsőket egyébként úgy oldom meg, hogy letolom a babkocsit a hátsó két kerekén a lépcsőkön, felfelé pedig felhúzom. Szerencsére jó nagy kerekei vannak a kocsinknak, így bírja a strapát. Most mennem kell sajnos mert megint felébredt a Máté.

üdv
Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.

Nos, azért romlott kissé Hajna viselkedése, bár Réka nyomába még nem érhet. Napközben most már többet sírdogál, de éjjel még mindig alszik(másfél-2 óránként eszik), úgyhogy nem panaszkodok. Réka azzal borított ki, hogy éjjel is üvöltött, nemcsak nappal :lol: Most meg nagyon jó alvókája van... még egyszer sem ébredt fel a kistesóra, pedig egymás mellett van az ágyuk.
Mindennek ellenére, úgy érzem, ez itt egy tébolyda és én vagyok a tébolyult. Egyébként sem tudok egyszerre többfelé figyelni, de most muszáj. Pelenkázom Hajnát, Réka mászik fel az asztalra :shock: Szoptatok, ő a kábeleket rendezgeti a számítógépnél :shock: Még egyszer sem sikerült nem félbeszakítani Hajna szopiját :( Az a baj, hogy nagymami az elmúlt héten teljesen elkényeztette, mindent szabad volt, sőt, minden kívánság teljesült, hogy nehogy nagymamira haragudjon valamiért Réka :evil: Így aztán másfél éves gondos nevelésem odalett :cry: Hát ez van. Majd jelentkezek, ha tudok...

Gira
Vendég
 


Sziasztok!

Bea!

A kendő sajna nem vált be, már írtam, hogy próbáltuk többféle pózban, más-más lelkiállapotban én is, férjem is, de sír benne. Kengurut kicsit később gondoltam, pár hét múlva.
Ma felhívom Krisztát. Hozzád eljutott tegnap?

Monee!

A fodrásszal már többször beszéltem, de mindig rosszkor hívtam, így nem tudom mikor jön. Reggel írtam neki sms-t, hogy írjon vissza mikor hívhatom, de még nem írt. Ma azért már befestettem a hajam, hogy annyival is egyszerűbb legyen, meg már nem is bírtam magam elviselni. :D Nem kicsit érzem magam jobban tőle. :P

Gira!

Kitartást a 2 leányzóhoz! Jó, hogy Réka már kinőtte a sírásokat éjjel-nappal, aztán majd visszaneveled Neked megfelelőre. :D

Képzeljétek, Tami csüt-ről péntekre virradó éjjel olyat csinált, amit majd csak hónapok múlva kéne: este 10 után leraktuk és reggel 6-ig aludt. :shock: Nem tértünk magunkhoz a döbbenettől. Aztán tegnap betöltötte a 6 hetet és most elkezdett kajálni ezerrel, éjszaka is már többször fent volt.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk tegnap délután a Balcsiról, mert már pocsék volt az idő, szakadt az eső is.
Azért pár napig jó időnk is volt, így Peti is tudott kicsit pancsizni. :D

Minden baba tündéri! MNost végeztem a visszaolvasással, de kissé szétszórt vagyok, így bocs, ha valakinek nem írok, vagy nem válaszolok :oops:

Beatrix!
Jó, hogy újra itt vagy! Boldog szülinapot a lányoknak, így utólag is!

Gira!
Hajnának boldog névnapot, szintén utólag! :oops:
Sok tejcsihez gartulálok! :D

Rambóka!
Nekem az elején a Libero vált be nagyon sokáig csak azt használtam. A Pampers 1-es szerintem is egy nagy sz@r, minden éjjel komlett ruhacseréztünk :cry: De most ami nagyon beválik, az a Huggies 4-es, meg a Pampers 4-es, most már úgy néz ki ez is jó!!! :shock:

Monee!
Jó nyaralást! Még egyszer :lol:

Mamavica!
Hát 2 gyerek mellett biztos nem volt egyszerű dolgod, én is már előre félek visszamenni! :?

Majd teszek ám fel képeket is, csak előbb egy kicsit összeszedem magam!

Hódocska!
Tamara tüneményes baba, és már ekkorát is tud aludni!!! :shock: Nagyon ügyes, el is mondom Petinek, hogy tanulhatna egy kis alvást tőle :lol: Ő még mindig szopizik, úgy napi nem is tudom hányszor :roll: Reggel-este-éjjel mindenképp, meg néha még + 1-2-szer!
A nyaralást azért nem rontotta el az első mensim, túléltem, és anyira nem is volt gázos! :)

Most ennyi...

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?