Sziasztok!
Monee!
Nem baj, ha kifáradsz, legalább jobban élvezitek majd a nyaralást, úgy értem tudjátok értékelni.
Valóban, annak idején én is főleg terhesség-szülés témára fókuszáltam, úgy gondoltam a többi jön magától (azért olvasok ebben a témában is persze), de a java (nem feltétlenül rossz értelemben) a szülés után jön, hisz a lényeg a baba egészsége, jóléte.
Bea!
Mi nem voltunk semmi programon. Épp ma olvastam, hogy lesz a Rómeó és Júlia Bp-i Operettszínház előadásában szept. 1,2,3 úgy elmennék... de majd egyszer máskor. Azért is írtam le, hátha valakit érdekel.
Zóra!
Gratulálok Andris első fogacskájához!
Remélem a későbbiekben sem lesz vele gond.
Nagyon helyes Andris ahogy mosolyog az új bébire, aki szintén kis békés babának tűnik (hát alvás közben mindegyik az
). Úgy várom már, hogy Tami ránk is tudatosan mosolyogjon, de asszem már időnként ezt teszi.
Marcsy!
Látod, nem is olyan rossz a helyzet, mennyi helyre elmentek. Gondolom ez elsősorban a nagyobb gyerekek örömére szolgál.
Netty!
Ami történt megtörtént és meg is kellett történnie, nem fog emiatt balhézni veletek Máté.
Tudom, az én szívem is sajog, ha néha "be kell keményítenem". Azért jó, hogy újra rendeződik az esti elalvás.
Takarítás, én ilyenbe csak Tamás jelenlétekor fogok bele, de majd egyszer tudok erre remélem magamtól is időt szakítani.
Tamara kezd kicsit alkalmazkodni hozzánk. Éjjel jól elaluskázik 3-4 órákat is, van hogy nappal is bealszik kicsit. Ez már nagyon jó, mert lélekben jobban viselem a nyűgös órákat, mert bízom benne, hogy egyszer majd megint elnyomja a jóízű álom.
Ma visszajött a gyerekorvosunk, csak receptért beugrottam, de megnézte Tamit, ó megint más ötletekkel állt elő: SZOPTASSAK!. Mondtam, hogy szoktam, néha pl. éjjel el is hagyom a tápszert, de csak mosolyogtam bárgyún, néha próbáltam érvelni, hogy mennyivel nyugisabb a kislány és csinálom is így tovább.
Köszönjük a gratulációkat, remélem a kisöcsém is tetszett, mert én őt is nagyon szeretem!
Sziasztok: Timi