Sziasztok!
Lara!
örülök, hogy végre megjött normálisan aztán szorítok, hogy már csak egyszer jöjjön meg, utána legalább egy évig ne.
Fürödtél a Balatonban?
Betti!
De rossz lehetett a viharban egyedül. Én még akkor is félek, ha Apa otthon van.
persze akkor nem annyira.
Ancsa!
Jó lehetett a kikapcsolódás a Balcsin, sajnálom az esőt.
A HSG-re pedig küldöm a DRUKKokat!!!!!!!! Nem félsz tőle?
Sonjus!
Elég fura ez a rózsaszínezés. Mert ha barnázás lenne, az oké, de rózsaszín??
Bízzunk benne erősen, hogy csak beágyazódási vérzés.
Reni!
Én is gratulálok az 5 év 5 hónaphoz. Mi múlt héten voltunk 2500 naposak.
(Segítek: 6 év, 10 hónap ja vagyunk együtt
)
Móni!
Sajnálom, hogy megjött, de jó, hogy nem vagy szomorú. A rétes jó ötlet volt, a kárpótlás jár!
Beu!
Szóval furcsa, hogy otthon vagy? Én már előre parázok, hogy mi lesz velem otthon egyedül, míg nem jön a Pici. Mert oké, hogy takarítok, meg főzök mosok, de ezt eddig is csináltam munka mellett, aztán ott marad a munkaidő helye. Vagy másként lesz?
Tegnap tiszta hülye voltam. Apával voltunk fát vágni, de már régebben mondtam neki (mikor még nem nőtt a pocim se), hogy nekem ez lesz az utolsó, mert nem fogom birni. Persze, persze, mondta. Elhívuk öcsémet, hogy segítsen nekem, mert úgy szokott lenni, hogy Apa fent van alpinnal a fán, vágja a gallyakat, ágakat, én meg szedem össze alul, hordom el máshova, és biztosítom őt alulról kötéllel. És öcsém azért volt ott, hogy ő hordja majd a nagyja ágakat én meg a kicsiket csinálom, meg a biztosítást. Nyomtuk is egész délelőtt, és én se kíméltem magam nagyon. Gondoltam úgyis elfáradok, ha már nehéz nekem és akkor nem csinálom. Hát nem fáradtam el. Délig. Akkor viszont úgy elkezdett fájni a hasam, hogy csak ülni tudtam. És még ülve is nyilallt. Mérges is voltam magamra, hogy hogy lehetek ilyen hülye, hogy nem tudok vigyázni magamra és főleg erre a Kisnyuszira itt a hasamban, akire olyan nagyon vártunk.
Aztán délután már nem csináltam semmit. Csak biztosítani kellett, de azt se mindig. Azt meg lehetett ülve is. Nagyon megijedtem és Atis is lebaszott, hogy ne hősködjek. És teljesen igaza van.
Én tényleg az hittem, hogy hamarabb jelez a szervezetem, hogy elég volt, de úgy látszik nem. Hát most megtanultam. Mostntól hímestojás-szindrómás leszek. És sz@rok a világra! Csak Nyuszi számít!