Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szivem fáj a képeket nézve, hogy nem mentünk a talira. Zselyke is lelkesen nézte a képeket. Még puszit is dobott. :D legközelebb megpróbálunk elmenni. Legfejebb Zselyke nyügösebb lesz.
Csütörtökön van valakinek kedve állatkertbe jönni?

Szép napot mindenkinek!!!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat és a képek is nagyon jók. Bízom benne, hogy lesz még részünk ilyen jó hangulatú összejövetelben. Talán egyszer majd nálunk, ha apája is beelegyezik.

Üdv,

Piros
piros

Sziasztok!

Itt a szülinapi beszámoló: Krisznek hál istennek nagyon jó kedve volt szombaton. Feldiszítettem neki a lakást, és fújtam lufikat, amiket imád! Jó sokan voltunk, azt hiszem 13-an! Bohóc alakú tortát kapott tőlünk, amit sajna nem fotóztam le. Dia hozott neki még egyet, egy fényképeset. Megengedtük neki, hogy minmindegyikbe beleturkáljon, majd lenyalogassa az ujjacskáiról. Közben fülig ért a szája. Ajándékok terén most sem egyeztetett senki senkivel, így most van 4 autója! (névnapjára 4 medencét kapott)
Sokatt nevettünk, viodeóztunk mindent.,ezért kevés a kép. Ruhákat kapott még, nagyon édeseket, bár bevallom, ezeknek inkább a csomagolása tetszett neki. Íme a képek:
Kép
lufik közt
Kép
Kép Kép Kép Kép

Bea!
Nagyon jól éreztük magunkat nálatok! Sajnálom hogy nem sikerült mindenkivel beszélgetni! Én is szívesen rendeznék babatalit, ha benne vagytok! Dobok erről is fotókat:
Kép Kép Kép Kép
NNNA PUSZI NEKTEK!

Kép
Kép
deaknezsu

Niki!

Íme amit ígértem.

Kép

Megkötöztem, és kicsit lekicsinyítettem a képet. Amúgy ezt rendesen szét lehet nyitni, de úgy nem fér bele a képbe.
Hát képzeld el ezzel a mintával az ágyhuzatot és a baldachint. Nagyon szép. Ja, meg a fejvédőt. Majd az ügyfél lefényképezi az egészet a kiságyban is, de szerintem az eltart egy darabig.

Puszi: Bogi
farkasbogi

Csajok!
Nagyon jók a képek a buliról.

Kár, hogy rólam csak olyan van, amikor éppen bazározok.

Nem töltöttünk vele olyan sok időt, mint ahogy látszik :)

Kriszti!
Akartam még mondani, de ne értsd félre:
Olyan de olyan kukus vagy.
Ha tetszik a body, miért nem szólsz?

Mesélek valamit.

Van egy szomszédasszonyom, Bea ismeri, együtt szültek.
Ahányszor body szállítmány jön, látja az ablakból, ha jön a postás kocsi, és 10 percen belül kopog.
A férje már úgy engedi át, hogy ugye csak nézegetni mész? :)
Szóval ő is hitelbe vásárol nálam. Már én szoktam leállítani, hogy úgyse fogja ráadni a gyerekre ezt a sokat :)

Szóval Kriszti!
Ha bármelyik body tetszik, ami a netboltban van, kérlek szólj!

farkasbogi

Szia Mindenkinek!

Zsu!Krisz,nem írok újdonságot,nagyon édes a fotókon.Nézd el nekem,amiért nem válaszoltam meg időben,Pintyőd szülinapja előtt, a tortánkra vonatkozó kérdésedet.De olvasom,hogy nélkülem is megoldódott. :wink: :lol: A Régi idők pékműhelyében rendelhető babatorta.Tojás nélkül,teljes kiőrlésű lisztből,a megrendelő tetszése szerinti alakban.A miénk nem olyan volt... :lol: Azt a habos-babos csodát a Bergmann cukrászdában vettük.Sajnálom,hogy nem fotóztad le a bohócos tortát.Meggyönyörködtem volna.Biztos jól telelaktatok édességgel.Krisz is nyalakodott?Volt gyertyája?Nem félt a lángtól?nagyon vicces a négy babataxi/tricikli. :D Még mindig úgy gondolom,hogy visza kéne vinned belőle a boltba,lecserélni,valami készségfejlesztő játékra,képeskönyvre.Gondolom,már eleged van ebből az "egyetértésből".Legközelebb készíttess ajándéklistát valahol.A Bambiban,vagy a Brendonban.Azt veszik,ami fel van írva...
Már gondoltam rá én is,de mielőtt erre vetemednék,mindig megkérdezik a családtagok,mire volna szükségünk.
Remek ötlet az újabb tali.A szeptemberi legyen nálatok.Jó volna minden hónapban összefutni.Akár játszótéren,akár a belvárosban egy séta erejéig.Akkor talán jobban kibeszélgethetnénk magunkat.Épp úgy,ahogy Erzsi felidézte,mint régebben.Uszodába is elmehetnénk,vagy most csütörtökön az állatkertbe,ahogy Orsi ajánlotta.Bár nekünk e hét csütörtökre már van programunk,de ha jól manővereznénk,sikerülne elmenni.

Bea!Remekül sikerültek a tali-fotók.Jobbak,mint amiket én készítettem. :D Pironkodnom kell,mert nagyon sok képen látható vagyok Pintyőkémmel. :oops: Mára némiképp lecsendesedtem,és a beszélgetések félbehagyása miatt kicsit hiányérzetem van.Ennek ellenére töretlenül jókedvem van a Tőletek nyert energiáktól. :D
Többnyire épp azért vagyok bőbeszédű,hogy a felvetett témákhoz írott véleményemnek legyen eleje és vége,hogy alá legyen támasztva érvekkel,hogy mindenki számára érthető legyen;erőteljesen lecsapom a feldobott labdát...
Szóval:meg tudtál vacsorázni,miután elmentünk?... :lol: Ja,és vigyázz,nehogy lent felejtsd az asztalon a laptopod... :lol:

Bogi!Nekem nem írtál semmit. :( :P Pedig nagyon örülök,hogy megismerhettelek Benneteket.Én hoztam haza a csemegéből.Csillagtököt és <patiszont>.Kirántom mind, holnap.Nyami!Nagyon guszták!Ügyes kertész vagy!
Ne haragudj,amiért a talin beléd folytottam a "mit nézzen/néz a baba" témát.Nekünk is kedvencünk Pumukli.És általában a régi magyar rajzfilmek,bábfilmek.A Kockás fülű nyúl,Pom-Pom,Mátyás király,Pityke őrmester,Futrinka utca,Süsü a sárkány.Emellett a szöveg nélküli,csak hanghatásokkal,zenével kísért mesék:Mr.Bean rajzfilm,Pingui,Apu és én,Kisvakond.Nem tévézünk sokat.Sőt!Nagyon figyelek arra,hogy korlátozzam a televíziózást.Még valójában nem kéne,mert néhány percig,maximum negyed órán át köti le a figyelmét egy-egy műsor,de tudom,hogy nem lesz ez mindig így.
Ennek ellenére utóbb azt vettem észre,hogy a reklámok lenyűgözik.Valaki írta a Társalkodók közül,hogy az ő gyermekét/-eit is a reklámok babonázzák meg.Elkerülhetetlen,hogy kapcsolatba kerüljünk a reklámblokkokkal,már csak azért is,mert a nagyi tévézési szokásait nemkorlátozhatjuk és nem is akarjuk (sokat vagyunk együtt) ezért már kedvencek is vannak.A Coca-cola meseszerű reklámja,és az autós filmek.Mostanában az ismeretterjesztő csatornák gasztronómiai műsorai is lebilincselik ,ezeknek én nem tudok ellenállni,és a babás műsorok.Erről jut eszembe:újra vetítik a miből lesz a cserebogár és az Embergyerek epizódjait.
Amúgy napközben inkább én énekelek neki,vagy zenekazikat,mese-cdket hallgatunk.
Kalákát,Regélőt,népdalokat,gyermekdalokat,Halász Juditot,Mesetár albumokat.De ezt se visszük túlzásba.Néha Babintimnek is szüksége van csendre. :wink: Pláne azért,mert elég zsibongó,olaszos tempperamentumú család vagyunk...
Ha érdekel,Gryllusz Vilmos Maszkabál albumának kottája és szövege megvan nekünk.Kíváncsi vagyok arra,amit tegnap mondani szerettél volna.Írj,mielőbb!

Nolo!Sokmindent kérdeznék Tőled,de nem teszem.Inkább azt írd le magadról,magatokról,amire érdemesnek tartasz minket,amiket szívesen megosztanál velünk.bevallom,kicsit pletyós vagyok,így jószerivel minden érdekel... :P :lol: Jöjj gyakran,és légy bőbeszédűbb nálam.Előre köszi!... :lol:

Niki!igazad lehet a légzésfigyelőt illetően.Bevallom,mi anyagi okokra hivatkozva mondtunk le róla,és csak ezután vált feleslegessé,hisz' együtt sunytunk Picúrkánkkal.:)

Puszilunk Benneteket!

KépKép
KépKép
babinti

Hajni, felveszel msn-en? havtunde@hotmail.com

Zsu, micsoda járgány-gyűjtemény! :lol: :lol: Nekem a bicaj tetszik a legjobban, azt tudja majd tekerni később?
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövök, igyekszem… Kicsi fiam alszik, a mai esténk nyűgösebb volt, mint szokott lenni, de fél kilenckor már szunyált.
Nagyon jó lehetett a tali, szuperek a képek.
Lassan-lassan kezd beállni valami napirend-féle az életünkben, szerencsére az éjszakákat egy, max. két ébredéssel megússzuk. Amúgy Kendém nagyon jó kisfiú, csak egy kritikus időszaka van: a fürdés után, ahogy kivesszük a vízből, üvölt, mint a sakál egészen addig, amíg nem teszem cicire. Próbáltunk mindent, nincs hideg, mert hősugárzózunk, nem éhes, mert van úgy, hogy előtte egy órával eszik, tehát valószínűleg csak annyi a baja, hogy nagyon élvezi a fürdést, és tiltakozik az abbahagyás ellen.
Bocsánat, hogy most nem írok mindenkinek személyesen, teszek néhány képet kárpótlásul az én nagy fiamról!

Puszilok mindenkit, megpróbálok gyakrabban jönni (ha csöppöm engedi…)

Kedvenc programom:
Kép

Anyával játszunk:
Kép

Mit mondasz, apa? :D
Kép

Jéééééé, van egy bal kezem!
Kép

Ilyet is tudok ám:
Kép

Puszika Nektek!

Kép
Kép
norwell

Kriszti!

Írtam Neked külön!
Nem láttad?

Köszi, nekünk is megvan a szöveg és a kotta, de már egyáltalán nem használjuk.
Amióta megvan a dvd azóta arra vannak ráállva, mert látják is.
Hallgatni meg a Gryllus CD-ket szoktuk, azt is kívülről fújják már.
A Zenekuckóban sokat hallottak, és tetszett nekik, azóta szereztük be.

Mi sajnos elég sokszor nézünk TV-t, vagy dvd-t, de csak reggel, csak minimaxot. Aztán egész nap kint vagyunk. De Lili kedvence is a Mr. Bean. Van is 3 dvd-nk. eredeti :)
Ha kell valamelyik, csak szólj

farkasbogi

Jaj hogy én miről maradtam le! Olyan jók a képek, élőben még jobb lehetett.
DE! Kezdhetem a lakhatási engedélyt intézni, meg a bank utolsó részletét! Hurrá!
Halad a házikó, már kívülről színes, belül meg ma kezdi a festő srác, aztán após lerakja a járólapot meg a parkettát és már alig lesz egy két apróság.
Most viszont a bankkal már nem kell hadakozzak, hadakozhatok a Kikával megrendelt bútorunkért. grrr...

Bogi!
Így sokkal másabb az anyag, mint azon a kis mintadarabos képen. Aranyos amúgy. Azt hiszem befinanszírozok egy garnítúrára, felhívlak telefonon majd, amint két papírintézés és egy védőnő közt lesz rá időm, de számíthatsz rám. Bodykat viszont csak szeptemberben majd.
Viszont írtad, hogy ismerőseidnél van felesleges légzésfigyelő, rákérdeznél akkor nekem mennyiért válnának meg tőle esetleg?

Zsu!
Jó lehetett a szülinap, utólag is sok boldogságot a csöppségnek. A járgányok marha jók, de legalább nincs két egyforma :)

Maminti!
Hát az anyagi okok engem is sokmindentől tartanak sajna vissza, azért próbálok használt légzésfigyelőt keresni.

Mindenkinek szép napot!

kancellárka

Kérdés: nem intézett valaki mostanában lakhatási engedélyt? Volna jópár kérdésem.

kancellárka

Sziasztok!

Niki

Kicsit lassú vagyok. Nekem van eladó légzésfigyelőm. Medicoros. Ha érdekel nézd meg.

Kép
sorsoly

Bogi, Zsu!

Nincs kedvem iwiw-en írni. Tehát: na nemám megsértődtök! Most nekem megint küldözgetnek az iwiwen hülye üziket, hogy rendszerfejlesztés stb. és küldjem tovább. Ez álhír és tök rrégi, ezért küldtem az ismerőseimnek egy körlevelet, hogy ne küldjenek nekem ilyeneket. És mivel Ti is az ismerőseim vaygtok, ezért Nektek is küldtem.
Vendég

Tünde:
felvettelek msn-re

Lányok:
akiket megtaláltam iwiwen felvettem :wink:
Vendég

Szia Mindenkinek!

Csodás dolog történt velünk ma reggel!Marcival és velem.
Miután Papinti :D kora reggel elment dolgozni,Babintim megébredt.Pedig olyan halkan oson el apa,mint egy puha talpú macska.Picim ébredése után nem erőlködtem azzal,hogy visszaaltassam kiságyába,átvittem magam mellé.átölelve egymást,szunnyadtunk el ismét.Egészen fél kilencig.Akkor kipattant picúrkám szeme,de nem ugrott fel azonnal.Csodálkoztam,mert ébredéskor többnyire beindul a menőkéje,és naplementéig edzésben tart. :lol:
Ma rámnevetett,majd megsimogatott.Olyan szerelmes pilantással kísérve a mozdulatot,amitől a legkőszívűbb ember is elolvadna,mint a vaj a sütőben.Hát még én! :wink: Ám ez nem volt neki elég.Hosszan rámmosolygott,végül gyengéden hozzám hajolt,és megpuszilt.Igazi,"szeretlek anyum",cuppanós puszit kaptam. :!: A rám gyakorolt varázslattól kacagásban tört ki.Millió puszival,és hosszan tartó öleléssel viszonoztam.Édesen tűrte szeretetrohamom.
Mától igazán elhiszem,hogy anya lehetek,hogy ez a bociszemű csöppség az "enyém".... :)

KépKép
KépKép
babinti

Szia Mindenkinek ismét!

Zsu!A napi fejlesztő gyakorlatokat Deákné B. Katalin (bár ezt bizonyára megjegyezted :D ) Anya taníts engem című könyve alapján végzem.Nem ragaszkodom szigorúan a leírtakhoz,de mankónak kiváló.Ízelítőt a következő oldalon találsz:
www.bebilap.hu/elso_ev/elso_ev.htm
Kellemes időtöltést,vidám fejlődést kívánok Nektek! :)

Bogi!Csak ma vettem észre,hogy nekem külön válaszoltál.Köszönöm! :oops: :D Édi vagy,de a Bean rajzfilmek ott sorakoznak a tévé melletti polcon... :) .
A hitel-felajánlásod is köszönöm,de nemrég megfogattam/megfogattuk,hogy amennyire csak lehet,kerüljük a kölcsönöket,hitelre vásárlásokat.Ha nem sikerül betartani,nem jövünk egyenesbe soha.Biztos megérted.
Amúgy anyukám legtöbbször megelőz a babaruhavásárlásban.legutóbb épp hosszú ujjú bodykat vett a Kikában.Három darabos akció volt.Lecsapott rá.

Norwell!Kende baba elbűvölő.Ismerős a fürdés utáni panaszkodás...Marci máig nem nőtte ki,csak már nem olyan hangos. :D

Lányok!Iwiw-n már rég voltam,de ha gondoljátok,engem is vegyetek fel ismerősnek.Bekukkantok.
Kissné Nagy Krisztina néven vagyok megtalálható.Ja,és ha msn-eztek,kérlek,köszönjetek ránk.Amikor belépnék,"ne zavarjanak" jelzést látok a nevetek mellett.Lehet,hogy a párom köszön vissza,de biztos fog szólni nekem.Ha nem tudnék idejönni a géphaz,vele is nyugodtan cseveghettek.Nem olyan szótlan ám,mint amilyen a talin volt. :D

Szia Nektek!
Jó éjt!

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok Csajok!

Emlékeztek még rám? Én kerestem dokit anno és segítséget kértem, ti meg ajánlottatok! ;)

Azóta van egy hírem!! :))

Van egy kétcsíkos tesztem! ;)
Ma-holnap kellene megjönnie, de nem volt semmi tünete, úgyhogy csináltam egyet (kettőt). :) Az elsőt barinőm unszolására, a másodikat pedig a meglepetésem miatt!
A tegnapi még halvány volt, de ma már nagyon tisztán látszik!! :)
Szóval nagyon-nagyon örülünk, de még csak halkan. Ha jövő héten szerdáig nem jön meg, jelentkezek is be vizsgálatra! :)))

Szerintetek? Ti mit csinálnátok?
Örülnétek bátran egy dupla csíkoska után?
aithleen

Drága Maminti!

Elolvadtam a gyönyörűségtől soraidat olvasva. Én is néha úgy érzem, egyszerűen túlcsordul a szívem a boldogságtól. Olyan jó ezt megosztani valakivel! Örülök Veled !!

Aithleen!

Szia! Nincs valami rövidebb neved? Hú,mire leírtam! Viccelek ám csak. Én anno mikor pár napja már gyanakodtam,csináltam tesztet. Engem igazolt a bébit illetően, de bizonyosságot akartam. A saját nőgyógyászom nem dolgozott,lévén 2 ünnep közt voltunk, ezért elmentem egy másikhoz. Ő kinevetett,és közölte, hogy ha terhes is vagyok, ő még azt nem érzi. Vannak jelek, de nem jelentheti ki 100 %-osan. Azt mondta elküldhet ultrahangra, de ott is max. csak egy petezsákot fognak látni. Na, akkor majd kezdhetek örülni. Igy lett !!

Szóval, nyugodtan járj a végére, és remélem leírod majd a jó hírt !

Jó éjt mindenkinek !!

Kép
Kép
deaknezsu

Tünde!
Én nem sértődtem meg :)
Nekem az az elvem, hogy nem küldök tovább soha semmit, és engem nagyon bosszant, amikor én kapok ilyesmit. Meg sem nézem, hanem törlöm egyből.
Naponta kb. 50 spamet kapok a mailemre is. Grrr.

Kriszti!
Persze, hogy megértem. Én is voltam így, és még vagyok is.

Az élményed nagyon nagyon szuper lehetett. Nekem mindegyikkel vannak ilyen élményeim. Katica nagyon anyás, és ő nagyon tud bújni. Én azt imádom, mikor leülök valahová, ő odaoson hátulról, megölel, és egyszercsak kihajol oldalra, és a szemembe vigyorog. Lili is éppen ilyeneket csinált. Katica soha nem látta tőle, és ő is ugyanezt csinálja. Szenzációs.

Niki!
Szólj nyugodtan, és amikor úgy gondolod, akkor meghozatom a varrodából. Ezt mind megrendelésre készítik, nem tucatáru.
A bodyknál majd előre szólj egy-két héttel, mert kis méret elég kevés van. Na meg hogy milyen kell, fiús, lányos, semleges.
:)

Aithleen!
Wow. Ez szuper. Azért még ne kürtöld világgá a dolgot. (Bár én megtettem :) )

Sőt, én amíg orvoshoz mentem, minden másnap csináltam egy tesztet, nehogy véletlenül eltűnjön egy csíkom.

Akkor sem kell megijedni, ha a mensid napja körül van barnás folyásod. Szerintem a várható mensinap után kb. 1-1,5 héttel menj dokihoz. Akkor vagy kb. 4 hetes (doki szerint 6 ugyebár), akkor az UH már mutat petezsákot.

farkasbogi

Orsi!
Érdekel a légzésfigyelő. Nem is laksz majd messze, úgyhogy nemsokára össze fogjuk tudni hozni a megnézést. Most már egyre közeledik a költözés lehetősége, szeptember közepénél tovább nem akarjuk húzni.

Maminti!
Jaj ezt még olvasni is olyan jó és megható volt. Jól meg is simiztem Buborékot :)

Bogi!
Ok, mindenképpen szólok, még bőven időben vagyok beszerzés ügyileg, legalábbis remélem Buborék is így gondolja.

Jaj olyan olvasni a gyerkőcökről, hogy milyen édesek!

Üdv

kancellárka

Sziasztok!
nem vesztünk ám el! sőt! a kis pocakgyurmázóm egyre jobban jelzi jelenlétét: szorgalmasan gyakorolja a lépegetést és a légzést (>ez utóbbit a gyakori csuklizásokból érezni) :wink: pár hete meg is fordult, uh. ő legalább teszi a dolgát, ahogy a nagykönyvben meg van írva :wink: ...nem úgy mint én, aki totál le vagyok lassúlva és össze-vissza zabálok :oops:
Ahhoz képest, hogy egész nyáron be voltam sózva és folyton mehetnékem volt, most legszívesebben ki sem teszem a lábam otthonról. Csak totyogok és fexem az oldalamon, mint egy vemhes viziló (>eddig +14kiló :roll: ). A nagy buzgóságom is alább hagyott :wink: már nem akarom minden nap felnyalni a lakást, sőt, igazából már semmit nem nagyon akarok csinálni :lol:
No de a talira úgy mentem volna!! :( de nem voltunk itthon. Köszi Orsi hogy vittél volna, de hallom mindketten lemaradtunk :wink:
Zsu> Boldog szülinapot így utólag Krisztofernek! :D
Újabban néha szúró fájdalmat érzek az alhasamban, de csak pár másodpercet tart... de gondolom ez normális (ez normális???)
Tudja valaki hányadik héten ajánlott elkezdeni a málnalevél teát?
Bocsi, ha valamit nem reagáltam le, de olyan nyomorék vagyok, hogy még nem voltam képes mindent visszaolvasni.
Jó éjt mindenkinek!
puszi juci

Kép
juciferr

Jó ég! már csak 45 nap!!!! :shock:

Kép
juciferr

Csak gyorsan mert ma is betanítok:
Juci!
36. héttől ajánlott a málnalevéltea, előbb nem. Másolok ide neked másik fórumról:
"A betöltött 36. hét után lehet elkezdeni inni a málnalevélteát! Előbb nem szabad, mert a méhszáj idő előtt kinyílhat. Egy pohár forró vízzel(kb. 2- 2,5dl) le kell önteni két kiskanál teafüvet és 10 percig állni hagyni, majd simán vagy mézzel ízesítve meginni.
36-38. hét között napi 2 pohár. Többet nem szabad! A 38 héttől akár egy liter is megiható. Még szülés közben is ittam, de főként azért, mert szomjas voltam és az ott volt kéznél Mindenesetre nekem sikerült részint a teának köszönhetően mindenféle sérülés nélkül megúsznom a szülést "
ÜDv, mindnenkinek jó hétvégét.

kancellárka

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, volt egy kis ijedtség: a hétvégi rosszullétnek meg lett az eredménye, megrövidült a méhnyakam. Azt nem tudta eldönteni, hogy kinyíltam-e, így ma be kellett mennem hüvelyi uh-ra, szerencsére zárt vagyok. És megvolt a 18. heti genetikai is, minden ok, és háát, nem Julcsi lesz. :wink:

És képzeljétek, tök rendes volt az uh-s asszisztens. A Krekó már elment, amikor leesett, hogy a babáról még nincs egy fotónk sem. Azt mondta, ha visszafekszem, csinál szívesen, és így is lett!

Most szedem a magnéziumot nagy adagban, és kímélem magam... meg pihenek sokat...
Vendég

Koszi Niki! Jo betanitast :D

Kép
juciferr

Juci!

Jó végre hallani rólad!!! Kíváncsi vagyok hogy fog ízleni neked a málnalevél tea! Szerintem rémes !! Egyébkénz én is így éreztem magam a terjhesség vége felé: nem volt kedvem sehova sem menni. Pedig kellett. Akkor voltak a végső munkálatok a házon, és marha sok mindent kellett venni. A 37. héttől voltak jóslófájásaim, főleg ha a Praktiker közelébe értünk. Én ott rendszerint valamelyik csempehalom közepén ültem és fújtattam... Nemsokára megérkezik a kisbabád! Telik az idő,mi?

Tünde!

Jó, hogy nem lett baj! Kisfiatok lesz? Ez jó, nem? Nagyon ideális egy fiú-egy lány ! Gratulálok!!

Maminti!

Beszéltem a Dia lovasoktatójával, ő foglalkozik kicsi gyerekekkel. Az volt a véleménye, hogy a 3-4 éves kor még nem jó a lovagláshoz, mert nagyon elkalandozik a gyerkőcök figyelme, ezért elég balesetveszélyes. Szerinte leghamarabb úgy 5 éves kortól lehetne elkezdeni, mert akkor már jobban koncentrálnak. Én igazat adtam neki.

Norwell!

Kende baba nagyon szép! Büszkék lehettek rá !

Niki!

Vigyázz magatokra építkezés közben! Nehogy túlpörgesd magadat!

Jó hétvégét mindenkinek !!!

Kép
Kép
deaknezsu

Szia Mindenkinek!

Tünde!Gratulálunk kukis kistesóhoz! :D Gyönyörű az UH felvételetek.Örülök,hogy nincs baj.A magnézium mellett folsavat és vasat is szedned kell?Hogy-hogy nem magzatvédő multivitamint ajánlott az orvos?Nekem azonnal azt javasolták,amikor elgyengültem.Kitartást! :wink: :lol:

Zsu!Köszi,hogy megkérdezted a lovaglást.Akkor kitalálok picúrom öt éves koráig valamit.Lehet,hogy mégiscsak eljárunk úszni,miután betöltötte a három éves kort.
Megnézted az Első év oldalt a neten,ahol a baba életkorának megfelelő fejlesztő gyakorlatokat javasolnak Deákné B. katalin könyvéből?

Aithleen!Szia-szia!Óriási gratuláció a dupla csíkért!Kívánjuk neked a minél problémamentesebb,boldog pillanatokkal teli várandósságot! :D

Juciferr!Küldjük a drukkot a finishez.Csatlakozom Zsuhoz.Én sem akartam kimozdulni a kényelmes hintaszékemből a vége előtt.Pihenj csak,amennyi jólesik.Ne aggódj a 14 kg egyátalán nem sok.Gondolj csak bele,mennyit nyom ebből picúrkád,a magzatvíz és a placenta.Ehhez képest az esetleg rádrakódott asszonyos háj elenyésző.Gondolj arra,szülés után milyen szexi,röcögő domborulataid lesznek,ami a baba utáni rohanáskor úgyis leolvad majd... :wink: :lol:

Bogi!Nálad kapható szoptató párna?!Nekem is kell!!!Amikor Babintim megszületett le kellett mondanunk erről-arról a felújítás miatt.Többek között ez is beletartozott.Pedig még mostanában is jól jönne.
Kihagytam a rajzfil felsorolásból a legnézettebbeket:Magyar népmeséket,Heltai Gáspár fabuláit.
És:kirántottuk a csillagtököket,és köretet készítettem mediterrán csirkéhez a cukkíniből (nem <patiszonból>,hisz' az = a csillagtökkel;én botor.... :wink: :lol: ).Csoda ízletesre sikerültek.

Ma kint voltunk 10°°-tól 14°°-ig az Audi családi-főző napon.Nagyon vidám volt a hangulat.Nagyon büszke vagyok Páromra,mert ő is főzött a kollégáival.Szarvaspörköltet.Annyira omlós,és vadasan ízletes volt,hogy szerintem ők fognak nyerni... :wink: Most zajlik az eredményhirdetés...
Marci ugrálóvárazott,Kisvakondot nézett,emelkedőn gyalogolt le és fel fáradhatatlanul,Tappancs játszóházazott,kisszékeket tologatott,azaz átrendezte a nézőteret :D ,és elbűvölve bámulta a néptáncosokat.Ja,és segített virágot fabrikálni,és hungarocell-katicabogarat pirosra festeni.Teszek fel "egy-két" képet... :wink: :
Kép A nagy csapat:Feneketlen bendők a rotyogó ínyencség mellett
Kép A dühöngőben.
Kép A dühöngőben ismét.Nem lehet ráunni.
Kép Cipővadászat előtt.
Kép Lejtőn felfelé.
Kép
Kép Elbűvölve.
Kép azok a bizonyos székek...
Kép A varázslatok szőnyegén.
Kép Ki van a kosaramban? Kép

KépKép
KépKép
babinti

Maminti, sajnos nem csak elgyengülésről volt szó, hanem keményedésekről, és megrövidült a méhnyakam, ezért kell a lórúgás magnéziumot szednem. Vérszegény pedig tudtommal nem vagyok.
Ha tudtam volna, hogy kint lesztek a főzőnapon, én is rábeszéltem volna Apát, hogy menjünk mi is! :(

szopipárna: én vettem, és baromira nem jött be... igazából nem is ismerek senkit, aki dicsérte volna, pedig van pár ismerősömnek. Most a számítógépszékben van, így kényelmesebb itt ülni. :wink:

Bea, Krisszi, köszi a fütyis gratulációkat!
Vendég

Sziasztok!!!!

Mindenkinek az Audiban dolgozik a párja???? :D
Az enyém is. És kinek, merre? Lehet ők ismizik egymást.

Iwiw:
én is vagyok, aki gondolja, keressen meg: Kiss Judit / Juditta2

Nekem még nincs semmi hírem baba-ügyben. Pár nap és kiderül.

A talival kapcsis képek nagyon jók. Irigyeltelek titeket, szivesen elmennék egyszer én is. Az nem baj, ha Hanna már 4 éves, mert úgy láttam zömében kicsi babókkal mentek?

Bogi!
nagyobb méretű ruháid is vannak?

Rakok fel képet hannáról: [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 274.07.jpg[/img]

Kismamáknak sok pihit, anyukáknak nyugis napokat kívánok!!!

Mindenkinek puszi!!!

Judit
juditta2

Nem sikerült a kép.
Próba újra!

hogy kell ide berakni a képet???

segítsen valakiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juditta2

Juditta, melléklet feltöltése, és aztán az utasítás szerint.
Az én párom a minőségbiztosításon van, motorgyártás területen. Remélem, jól írtam...
Vendég

Lányok!

Aki tud jó receptet vadhúshoz (még nem tudom, hogy vaddisznó vagy őz) az ossza meg velem, köszi!!!!
Vendég

Kép Hanna
juditta2

Tünde!

Köszi a segítséget!

Ezen az oldalon jó recepteket találsz:

http://www.vadaszat.net/1recept.html

Szép napot!

Judit
juditta2

Sziasztok!

Tünde!
Kéretik vigyázni magunkra!
Én is megjártam tudod! A rövidülés még nem nagy baj, sőt második és kis korkülönbségű babáknál majdnem törvényszerű, hogy bekövetkezik.
A magnéziumot szedd! Én nem szedtem! Vagyis nem rendszeresen. Probléma ugyan nem lett belőle, de utólag úgy gondolom, hogy kicsit könnyelmű voltam.
Te még azért az elején vagy ahhoz, hogy ilyesmi miatt a kórházban kelljen töltened az idődet.

Kriszti!
Igen, nálam van szopipárna. Nem szivaccsal töltött, hanem mikrogyöngy van benne ezért jól formázható.
A szomszédomnak, Ancsának (a többiek ismerik, aki hegedült nálam a babatalin) is volt, és ő nagyon dícsérte. Nehezem bírta a karja, mert Bori sokáig szopizott, és ő sokat használta. Én pl vegyes véleményeket hallottam róla eddig. Aki azt mondta, hogy kényelmetlen, az azért mondta, mert szerinte otromba nagy volt, és nem volt sehogy kényelmes.
Én magam nem tudok véleményt mondani, mert soha nem használtam. Én is sokalltam ére a 7-12 ezer forintot.
Én 3500 Ft-ért adom, ha önállóan rendeli valaki, ha pedig mondjuk 1090 Ft-os ágynemű huzat garnitúrával, vagy 100 db pelenkával vagy 4-5 db bodyval együtt, akkor 3000 Ft.
Egyébként ez úgy néz ki, hogy van egy belső huzat, ami fehér, abban van a töltet, és van egy zipzáras külső huzat, aminek a mintáját választhatod, és az mosható.

Judit!
Hanna nagyon szép kislány!
Mekkora ruhákra gondolsz? Hányas méretre?
Nálam pulcsik (P.O.) 116-os méretig vannak. Meg tudok szerezni 2500 Ft-ért melegítőt, kis bélelt nagyon szép mellényt rózsaszín vagy bézs vagy fiús színekben, vannak pulcsi+farmer nagyon édes együttesek 2800 Ft-ért, 2800 Ft-ért van őszi-tavaszi kiskabát szóval van sokminden. Fényképet is tudok majd szolgáltatni róluk.

Na puszi mindenkinek, rohanok pelenkát csomagolni :)
farkasbogi

Sziasztok!

Maminti

Mi is voltunk az audis napon. De mi csak 2 körül érkeztünk, mert előtte a belvárosban voltunk. Zselykének is tetszett a játékszőnyeg. A gombás játékért még harcolni is hajlandó volt. :D Pedig elég mimóza volt régebben.

Judit

Nagyon aranyos Hanna. Az én kedvesem a TT utómunkálatainál dolgozik, ők festenek és kalapálnak ha még lehet. :)

Juci

Pihenj sokat. Utánna már úgyse tudsz. :)

Niki

Majd szólsz, ha ráérsz légzésfigyelőt nézni. A szekrénytetején elfér még egy ideig. Te is vigyázz magadra és ne idegeskedj a ház már biztos, hogy elkészül.

Zsu

A Deákné könyvét használom én is. Szerintem is jó,Vannak benne olyan ötletek, amire nem is gondolna az ember. Igazán most jön az izgalmasabb időszak. Most tényleg minden nap egy új kaland. Kriszi kiválasztotta már a kedvencét a járműparkból?

Azt már nem tudom, hogy ki kérdezte a szoptatóspárnát, de én nagyon szerettem.

Nem tudjátok véletlenül, hogy gyerekágyat, hol lehet kapni? Semmi kedvem Győr összes bútorboltját végiglátogatni.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
sorsoly

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket, nagyon büszke vagyok a fiacskámra… :)

Tündi!
Nekem is ilyen tájban rövidült meg a méhnyakam, 2000 lett, a doki kiírt táppénzre, és pihenést javasolt, aztán mégis a 40. héten szültem, bár rettegtem a koraszüléstől. Pihenjél sokat és vigyázz Magatokra!

Juditta!
Nagyon szép a kislányod, milyen kis huncut ezen a képen!

Szerencsésen túl vagyunk a kéthónapos oltáson, és valóban szerencsésen: Kende baba meg sem mukkant sem közben, sem utána! Nem is sírt, és nagyon ügyes volt, nagyon büszke voltam rá!!! Ja, és el ne felejtsem: 5950 gramm és 59 centi!!! Hát igen, egy ekkora gyermeknek már illik hősként viselkednie… :)
Hazajöttünk, kapott egy fél Germicid-C kúpot megelőzésképpen, evett, aztán bevágta a szunyát 2-kor, és negyed hétkor(!) én keltettem fel, mert már szét akartak durranni a cickók… :wink: Megfürdettük fél nyolckor, kapott még egy fél kúpot, evett, és most szintén durmol. Remélem, éjszaka is jól fog aludni, bár hogy lekopogjam, azzal nincs gond, egy kis változással: nem egyszer ébred már, hanem elalszik ilyen tájban, és egy óra-negyed kettő körül ébred, utána pedig 6 körül. De így is nagyon jó! :D

Pusszantás mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Orsi!
Milyet akarsz?
Mert van sok tippem.
Itt Győrújbaráton van egy gyerekbútor készítő, de az 1001 fenyőbűtorban is nagyon jók vannak. És nem is annyira drága.

www.1001fenyobutor.hu

Puszi
farkasbogi

Jó reggelt!

Csak gyorsan, mert betanítok.

A héten dolgozom utoljára, ami azt jelenti, egy darabig nem lesz netem :(
Juci telszáma megvan, Orsi neked meg írok privit telszámommal, ha kiköltözünk telefonálnék, és akkor összehozzuk a légzésfigyelőt is. Amúgy nem idegeskedem, egyre közelebb a költözés.
Bogi! Nálad is jelentkezem nemsokára :)

Mi jól vagyunk, dokinál tegnap minden rendben volt, már fejjel lefelé tornázik Buborék a pocakomban.

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Sziasztok!

Már ezer éve nem jelentkeztem, de ahogy olvasom mindenki jól van, a pocakbabák készülődnek (persze Tündinél még nem) az ex-pocaklakók pedig gyönyörűek és irtó sokat nőttek!

Bocsi, de mindenre nem tudok reagálni, annyi minden történt mostanság!

Mi nagyon jól vagyok, Kannus egy angyal lett, sose hittem volna hogy igazából tündérke ő, csak a pocakfájás miatt volt ilyen nehéz az indulás. Már átfordul hátról hasra, úgyhogy forog mint a ringlispil. :D
Hétvégén Szlovákiában voltunk, Selmecbányán. Nagyon élveztük!!! Bogi, ezer köszönet az utazóágyért (valszeg ma vissza is tudjuk vinni) , igazából Ani 2 órát aludt benne, furi volt neki az új hely meg az ágy is, és nagyon megijedt. Így végül is mellettem aludt :lol:
Eljátszik egyedül is, de néha igényli hogy vele legyek. Almát eszik már, 5-6 kiskanállal egy nap, azt akartam hogy szokja a magyar almát, ne importtal kelljen majd kezdeni. Nagyon tetszik neki a dolog, egyfolytában visongat meg vigyorog amikor eszik :lol:
Azért az alvás még nem tökéletes, el kell a kisasszonyt ringatni, de szerencsére 5 perc alatt elalszik, ha valóban álmos. Nincs valakinek 5lete hogyan lehet megtanítani egyedül elaludni?
Pénteken megyünk a kontrasztanyagos vizsgálatra, ott dől el hogy van-e komolyabb baj. Reméljük nincs és elhagyhatjuk az antibiotikumot végre.

Mi pedig nemsokára költözünk Győrszemerére, már alig várjuk. Csak a belső részt tudjuk megcsinálni, így elég csumpin fog kinézni a ház kívülről, de ha lesz rá lóvénk akkor csinosítgatni fogjuk. Bútorokat sem tudunk venni, ezt azért egy kicsit sajnálom, egyelőre kongani fognak a szobák, és dobozban lesz egy csomó minden, de ennek is megvan a maga szépséges, nem igaz? És végre külön leszünk, mindenki külön szobában! 8)

Feljebb olvastam a szopipárnát, szerintem irtó jó! Nekem a tönkölybúzás változata van, de csak ezzel tudtam aludni nagy pocival. Volt egy idő amikor Anit csak ezen tudtam elaltatni, összekötöttem alul és így csodás fekhely volt számára. Szoptatáshoz én nem használtam, de lehet hogy kellett volna a maratoni szopiknál :D

Kb. 1-2 hete elég xarul vagyok, fáj a hasam lent mintha meg akarna jönni (görcsöl is), de semmi... Terhes nem vagyok, pedig sok tünet stimmel, fáradékonyság, aluszékonyság, émelygés. Tuti a hormonok a felelősek ezért, de most már vége lehetne, inkább jöjjön meg mint ez... Volt valaki így? És meddig???

Na már elég sokat írtam, pusszantunk mindenkit!!! És Tündiéknél külön gratula a kissráchoz, fő a változatosság Tündikém, nem lehet mindig kislányod! :lol: :lol:

P.S: Deákné könyvét én is megpróbálom megszerezni ha már ennyien dícséritek, ötlet hogy hol lehet beszerezni?

Puszi!!!!

Kép
Kép
esther1000

Szia mindenkinek!

Maminti!

Nagyon jók az Audis képek ! Tetszett Marcinak az ugráló? Mi Gyirmóton voltunk Rodeos napon, de én még nem mertem kipróbáltatni Krisszel az ugrálóvárat. Viszont ült ringlispíl-ben. (remélem jól írtam) Amúgy az autózás nagy kedvenc lett ! Intersparos autót el sem kerülhetjük! Beindítani nem kell, bőven elég kisfiamnak, hogy lehet kormányozni. Apa is vezet vele, igazi autót! Na, akkor van sikongatás!

Orsi!

Te is rendelted a Deákné féle könyvet? Vagy vetted? Szívesebben venném, mint rendelném... Amúgy a biciklis járművet használjuk leginkább, de a többit is szereti Krisztofer.

Eszti!

Gondoltam rád sokat! De jó, hogy ilyen jó baba lett Anna! Kár, hogy nem raktál képet! Már biztos sokat változott! Sok sikert a vizsgálathoz!

Bogi!

Ezeket a rucikat mind magadnál tartod? Engem érdekelne a mellény, és a pulcsi farmer is! Krisznek való is van?

Tünde!
Mikor mentek Horvátországba?

Csajok!
Ki tud a Siestán kívül más cipőboltot, ahol bébi cipő van? Olyan nehezen találok jó cipőt, Krisznek nagyon magas a lábfeje.

Egyenlőre ennyi, puszi:

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Eszti

A könyvet megrendelheted http://www.bookline.hu lapon is, de szerintem a nagyobb könyvesboltokban biztos van. A házat szerintem nagyon élvezni fogjátok. Bútorokat meg majd vesztek! Majd ird meg a vizsgálat eredményét.

Bogi

Fenyőágyat szeretnék, ágyneműtartóval és leesésgátlóval. Ha van még tipped, azt szivesen fogadom. Csütörtökön vagy pénteken meglátogatunk.

Mindenkinek szép napot!!

Kép
sorsoly

Sziasztok!

Zsu

Én még régebben vettem a könyvet, Tiszaújvárosban. De a booklineon most akció van, szerintem nézd meg. A Deichman-ban is vannak gyerekcipők, amik jó minőségűek, és nagyon aranyosak is.

Kép
sorsoly

Sziasztok!

Orsinak írom, hogy mi kiságyat a KIKA-ban vettünk. Nagyon szép és stabil darab. 70x140 cm. A teljes garnitúra (mindennel együtt: matrac, ágynemű huzatostul és lepedőstül, baldachin, fejvédő) 52 ezer. Végülis biztos nem a legolcsóbb, de ha jobban belegondolok, mire veszek egy valamire való kiságyat, meg hozzá külön-külön minden tartozékot, szerintem akkor is ugyanide jutok. Szóval, szerintünk jó választás volt.

Tünde!
Látom, mióta nem jártam erre, kiderült, hogy kisöcsi lesz nálatok. És örülök, hogy nem lett gond a rosszullétet illetően.
Ez tök jó. Ideális az egy fiú egy lány. :) Gratulálok! Van már alternatíva a nevét illetően? Remélem, tényleg talizunk a szülészeten (szerintem majd adom a mobilszámomat és akkor tudjuk értesíteni egymást, ha valamelyikünknek indulni kell, és így esetleg könnyen megtaláljuk egymást odabent) és akkor személyesen is üdvözölhetem a fiatalurat. Majd jól megnézem a lányomnak! :D :D Holnap legalábbis ráerősíthet doki bácsi arra az állítására, hogy kislányunk lesz. Végre kapunk videót is. Eddig csak uh-n láttam őt, de majd holnap kérünk videót. Megpróbálok majd belőle képet csinálni és én is felteszem, olyan sokaknak látok már fent képet, én is szeretnék.
Érzed már mozogni a babót? Én vasárnap reggel vettem észre először Lilit, bár lehet, hogy ő "harcolt" eddig is, csak én még nem igazán tudtam, mit kéne észrevennem. De mostmár határozottan meg tudom állapítani, hogy ő tornázik egész délután és nem a beleim például. :) Így azért már egészen másképp állunk hozzá a babaváráshoz. Eddig is nagyon boldogok voltunk, de ez méginkább közelebb hozza őt. Apa eufórikus hangulatban van, mióta tudja, hogy én már érzem. Majd ha ő is érzi, meg látja, hogy hol boxol, akkor el is fog olvadni. :) Már az is elég volt, hogy kislány lesz. :)

Hát, szóval, velünk ilyenek történnek mostanában, majd a holnapi vizsgálódás után varázsolok képet, ha összejön. Addig is mindenkinek szép napot!

Andi.

Andi

Kép
andykamama

Orsi!

Ti már a rácsos kiságyat cserélitek le? Kinőtte Zselyke?

puszi

Kép
Kép
deaknezsu

Hoppá, bocsi Orsi, azt hiszem félreértettelek a gyerekággyal kapcsolatban.
Azt hittem, kiságyat keresel, de gondolhattam volna, hogy esetleg már a másik kell.

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!!!!
Köszönöm a dicséreteket Hannáról!! :D

Sajna nem jött össze a baba :( :( :(
Főleg apa van elkeseredve.

Bogi!

Olyan 110-es körüli ruhák érdekelnének, tudnál képet küldeni róluk?

Zsu!

Szerintem a deichmannba is jó cipők vannak, s nem is annyira drágák.

Judit
juditta2

Orsi, Judit !

A deichmann-ban már néztem, ami aranyos volt, az nem volt jó Krisszre. Azért köszi.

Kép
Kép
deaknezsu

Zsu, vasárnap éjjel megyünk, de ha rossz idő lesz, maradunk. Most árgus szemekkel figyelem a met.hu-t.
Vendég

Szia Mindenkinek!

Zsu!Hasonló "cipőben" járunk babacipő ügyben. :lol: Marcimnak is magas a lábboltozata,így se a Humanicban,se a Deichmanban,se egyes gyerekcipőboltokban nem találtam számára megfelelőt.Végül vászon játszócipőt a marcalvárosi kínai áruházban kaptam.Párját 990.-ft-ért.Olyanok,mintha a lábára öntötték volna.De ugye ezzel nem volt megoldva a hideg,esős napok cipőproblémája.Körbenéztünk a piacon Adyvárosban a Vásárcsarnoknál,de a legkisebb méret 24-es volt.A bamba eladónak mondom,hogy az nagy lesz,mire sietve keresgélni kezd,és a kezembe ad megint egy 24-eset...Már kezdtem feladni,ám néhány hete amikor a Hipertescoból indultunk haza,anyukám a pénztárak melletti gyógynövényszaküzlet cipőpolcán megpillantott egy árleszállításról szóló táblácskát.A Dr. Batz babacipők 10e ft-ról 6-7E-re vannak leárazva.Egészen 19-től nagy méretig kapható volt,magas szárú bőr-gyógycipő,többféle színben.Ráment Babintim lábára... :wink: Megvettük.No,nem kp-ra.Tempo egészségpénztári kártyára.Szerintem még Ti is találnátok csöppötöknek.A Wolf orvosi műszer-mintaboltban,és a Szigethy Attila úti gyógynövényszaküzletben is vannak ilyen márkájú cipők.Érdemes megérdeklődni.De Marcalvárosban a kínai áruház mellett van egy nagy felirat,ami gyógy-,és gyerekcipőket forgalmazó boltra hívja fel a figyelmet.Ott még nem jártunk,de szerintem az cipészet is,és végső esetben varrathatsz is Krisznek cipőcskét.Az biztos jó lesz a lábára.Annakidején anyukám is mindig varratott cipőt adott ránk.Gyerekről gyerekre öröklődött.Jól bírták a strapát,és nem kerültek többe a bolti cipőknél.Persze azt nem tudom,hogy ez ma is helytálló feltételezés.Járjatok sikerrel!És ne csüggedj,előbb vagy utóbb kaptok cipőt csöppödre.
Az ugrálóvár nem volt veszélyes,mert volt egy a nagyobbaknak,és volt egy kisebb a Marci-féle csöppöknek.Nagyokat kacagott.Mi augusztus 20-án szerettük volna kipróbálni a bébikörhintát,de búcsú helyett Panonnhalmára mentünk kirándulni.

A Deákné B. Katalin könyv kapható a Kodály Zoltán úti kiskönyvesboltban (a Destella ruhaület mellett).

Orsi!Most költözött ide a Kika (Andy is ezt az üzletet említette).Esetleg ott nézzetek kiságyat.Elég nagy a választék,bár még az ágyikókat nem nézegettem végig.A győrújbaráti gyerekbútor készítő asztalos termékei nagyon jók,és egyedi kívánságokat is teljesít,csak nagyon sok a megrendelése.Amikor Marcival nyolc hónapos várandós voltam,elmentünk hozzá,hogy nála rendeljük meg a teljes babaszobabútort,de csak három hónappal későbbre tudta elvállalni.Sajnáltam,hogy nem sikerült Tőle vásárolnunk,mert nagyon jó áron kínálta az egyes elemeket,sőt,árkedvezménnyel előre összeállított termékcsaládot is kínált.Végül a Brendonban vásároltunk.Azzal is nagyon meg vagyok elégedve.Komódos-öltöztetős,ágyneműtartós,ami heverővé alakítható.Amúgy a Brendonban kapható egy nagyon kedves leesésgátlós heverő.Ha pici lenék,biztos azt kérném a szüleimtől... :lol:

Juditta!Csatlakozom az előttem szólókhoz:kislányod tündérien huncut.Biztos nagyon cserfes és csintalan. :)

Niki!A mielőbbi viszontolvasásig:szia-szia!Kitartást a szülésig!Kívánjuk,hogy problémamentes,könnyű világrajövetele legyen csöppödnek!

Eszti!Jó olvasni,hogy minden rendben picúrkáddal.Remélem,az eredmények is igazolják majd jókedvét,nyugodt hangulatát.
Olyan problémám nem volt eddig,mint neked,de minden hónapban egy hétig a megszokottnál is érzékenyebb vagyok,és igen furán görcsölget a hasam.De ennyi.A tejem ugyanúgy rendelkezésére áll picimnek,és vérzésem sincs.Viszont enyhe folyásom van,és újabban takarító-átrendező kedvem van,mint mikor babu megfogant.Ha nem érted szervezeted jeleit,feltétlenül menj el orvoshoz.Jobb biztosra menni.
Az önálló elalváshoz szerintem még pici csöppöd.Eleve nagyobb igénye van Rád,így ezen ne aggódj.Ovis koráig szépen fokozatosan átszoktathatod még.Van időtök.Ha elalszik a karjaidban be tudod tenni ágyacskájába.Ez is nagy dolog.Egy kicsit pedig együtt is alhattok még.Sok gyermekkpszichológus,gy.pszichiáter támogatja az együttalvást,mert évtizedeken át tartó kutatómunkával bizonyították,hogy a szülőnek is és a babának is csak előnye származik belőle.Szorosabbá válik az anya-gyerek kapcsolat,és később a baba önállóbb,magabiztosabb gyermekké cseperedik.Egy-két óra együttalvással még a néha túcsorduló szeretetet is visszaterelhetjük a medrébe... :wink: :D

Tünde!Nem úgy értettem a gyengeségemről írottakat,hogy a Te rosszulléted is "csak" gyengeség,hanem hogy amikor én elgyengültem már akkor magzatvédő vitamint javasoltak.És vasat folsavval kiegészítésként,nem egyedül magnéziumot.A magzatvédő vitaminok is tartalmaz magnéziumot.Azért említettem.Abszolút átérzem helyzeted.Vigyázz magatokra!És pihizz,pihizz,pihizz!

Bogi!Jó,hogy mikrogyöngyös a nálad kapható szopipárna.Más nem is érdekelne.Az könnyen formázható.Az ára is kedvező.Előbb,vagy utóbb beruházok.A neten a szopipárna.hu honlap mellett van egy hamipárna.hu oldal is.Ott orvosok írnak a hamipárna használatáról,szükségességéről.De a hamipárna 7500.-ft.Én eddig a szoptatáshoz nagypárnát használtam.Kissé esetlenül. :D

Norwell!Kende nagyon jól fejlődik.Nem emlékszem:szopiztatod?És milyen szerencsés vagy,hogy ilyen békés természet.Bezzeg Babintim!Igaz,hogy két másodperc alatt megnyugszik a megfelelő módszereket bevetve,de ha nem tetszik neki valami,nem pusztán sír,hanem sikít. :lol: Két napja átaludta az éjszakát,de azóta ismét felébred egyszer.Már csak csitítgatom,az is elég ahhoz,hogy visszaaludjon.de éjjel nem sír,csak panaszkodik.Tegnap éjjel még csitítgatnom se kellett,mert álombamesélte magát.Úgy beszélt magához,mintha verset mondott volna.Mostanában az Öreg néne őzikéjére alszik el.Már majdnem tudom kívülről...

KépKép
KépKép
babinti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?