Új privát üzeneted érkezett!

Blackrose!
Nagyon jó a cikk, mindjárt ki is nyomtatom magamnak.

Amandi!
Jövőre is csak akkor lát tüzijátékot, ha Örbottyánban megint lesz, mert a nagy tüzijátékra még ki nem viszem Őket. Útálom a tömeget.

Kisvirág!
A szigetet én is imádtam, mindig ott voltunk. Tényleg klassz volt. Nagyon kár, hogy megszűnt a strand és ilyen koszos lett a tó. Csak a nagy tuskókat vízben utáltam amik a sziget felöli részen a part közelében voltak. Ti kb hány éve jártatok oda?

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Hi csajócák!!

Bocsika, hogy nem írtam, de most két napig nem voltam a toppon. Folyton álomkór gyötör, valszeg igazatok van még ezzel a gyermekággyal.

Vihar: Mi kimentünk tegnap a csajokkal a Tabánba. Sz*rrá áztunk. Vivien nagyon meijedt. Iszonyú volt az a káosz, ami ott eluralkodott. Hihetetlen hogy bepánikoltak az emberek. Nagyon gáz volt látni. Amikor hazaértünk és elolvastuk a híreket, akkor esett le nekem, hogy milyen nagy bajba kerülhettünk volna. Én csak attól féltem, hogy nehogy a hideg víz borogatásként hasson a melleimre és elapadjon a tejem. Remélem nem lesz ilyen gond.
Szóval jó, hogy nem voltatok kint.

Csajok ha nem is írok, olvasni olvasok, így ha van valami akkor nyugodtan írhattok, mert elolvasom.

Most megyek, mert Eperke elaludt, ( bár alig evett valamit) és le akarok zuhizni. Egyébként mi egye 9-kor szoktunk enni pancsi után és utánna 4-5 kor ismét. Tegnap 11-kor evett és csak 7-kor kelt ismét, ezáltal felborítva az egész napi kajcsit. Nem is ette meg a szokásos mennyiséget...:(

No megyek.

Puszik

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Szép jó estét!!

No gyorsan amíg megy az Ace Ventura a Viasaton, és nem kezdődik a helyszínelők írok olvasok.

Kisvirág:
Az te képeid is csodásak.:)

Ex:
Ügyi Petitek van.
Adélt iszonyat mód érdekli a TV, színes is, mozognak is benne az alakok. :)

Szilvi:
Mi először kuncogtunk apával, hogy szegény csiga TV-sek rácsesztek, mert elszállt a kamera. Aztán amikor azt láttuk, hogy az emberek neki indultak elfele, már rosszat sejtettem(összetapossák egymást)Aztán fél egykor kelt Adus enni akkor már mondta, hogy mi a pálya. Igencsak megviselt a dolog.
De szerencsére az ismerőseim közül senkinek nem lett a megfázáson túl komolyabb baja.

Amúgy pl. itt Keszthelyen is lefújták a tűzijátékot igaz itt már 8 fél kilenc felé süvített az orkán innen bentről is félelmetes volt, de a kerten nem látszik szóval pite volt… vagyis ahhoz képest amilyen pl. télen volt, meg hát a pestihez képest is.

Katus(meg minden Adust dicsérő):
Köszi, köszi köszi!!!

Katus:
Azt a hsz-t kb. 3,5-4 óra alatt, de abban benne volt hogy olvastam is.:)

Szorítok hogy Pannával minden rendicsek legyen.

Zsu:
:) Remélem használ is. Pont mikor feltettem láttam hogy neked jól jöhet.

Pilchard:
Ja-ja!! Vagyis kezdetben új az élmény... Amúgy én meg pont abban bízok, hogy idővel egyre több időm lesz. Vagy csak naiv álom, hogy ha már eljátszanak egymással, akkor több időm lesz?

Reni:
:) Egyszerűen ennivaló Peti ezen a szundis képen:)
És tetszős nyuszija van!!!

Gombi:
:) Amúgy az a vicc hogy ugye 50 cm-rel született ami ugyi nem 50 cm(hanem kevesebb), mert születéskor nem olyan vájus mérővel mérik, hanem mérőszalaggal és az összes görbület bele mérik. No ennek ellenére 5 hetesen már 58 cm volt vagyis több mint 8 cm-t nőtt. aztán 3 hét alatt nőt még 3 cm-t így 2 hónaposan 61 cm volt ekkor meg ilyent szól,hogy de hosszú ez a gyerek, biztos hormonzavaros. De betudtam a szokásos kötekedésének.

Tündéri Julcsi a képeken. Nekem a vigasztalós a No1 talán azért, is mert Adus is ennyire apa rajongó, hogy sokszor Balázs a nyugtató ember.

Naaaa most kezdődik a Helyszínelők!! Majd még jövök ha nem alszom be.

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 

 
 

Üdv!

Most hívott a barátnőm, hogy 20.47-kor megszületett a kislánya, Boglárka Anna! Majdnem akkora, mint Peti volt, 10 grammal kevesebb, 1 centivel több, és sok haja van.
És természetes úton született...(pedig hogy parázott szegény, hogyha nekem csaszim lett, neki, gebének mije lesz), mondtam a is neki, hogy marhára irigy vagyok rá, mert valószínűleg nekem sose lesz ilyen élményem... :(

Erről jut eszembe: Császárnők, nektek milyen a sebetek? Úgy értem, hogy mennyire látszik, "sebes-e" vagy már csak a heg látszik, stb...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok,

Encus, ha Te a Tabanban nezted a tuzijatekot, akkor az azt jelenti, hogy valahol a kozelben laksz? Csak azert kerdem, mert viszonylag mi is, ha van kedved, egyszer talizhatnank.

Nalunk altalaban 9-9.30 kozott teszem le Andrist, es ha szerencsenk van, akkor alszik 4-5-ig, de neha mar 2-kor kiabal a kajaert. Fene sem erti, hogy ez mitol fugg. :shock:

Mezgombi: koszi a dicseret-biztatast. Mi is ugy latjuk, hogy szepen no Andris, csak en vagyok ilyen aggodos, ha nem eszik rendesen. Mi is rendszeresen tesszuk mar a hasara, pont azert, hogy erosodjon.

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, Tatán voltunk megint, tök jó volt. Érdekes, a vihar ott abból állt, hogy másodpercenként villámlott, és esett. Fura is volt, mikor nővérem üzent( 1 utcányira lakik a Dunától), hogy az emberek sikítva rohannak lent...Durva, még jó, hogy nem maradtunk itthon, Mátét ki akarta vinni az Apja.

Ex: Gratula a barátnődnek. Az enyém 27.-re van kiírva, már várom, mondtam neki, hétvégén szüljön, mert akkor lefárasztjuk a látogatásunkkal( sajna tök messze lakunk, így késöbb nem tudunk nagyon talizni)

Szgoron: Kocsival a helyzet változatlan? Ma voltatok az Asiába? Máskor is írjátok meg ha mentek, hátha én is...Ja, van tel. számom fülbelövés ügyben, még én se hívtam, holnap megejtem. Itteni védőnő, csak nem a miénk, na meg nem is a tietek..

Blackrose: Vicces, mert a lányaink is majdnem egyidősek, Noi 16.-án volt 3 hós. Szerintem majd ha játszanak egymással a tesók akkor a z összeveszések jönnek. Múltkor beszéltem egy lánnyal akinek két fia van, ő arról panaszkodott, hogy mindig mást akrnak. Egyik lemenne, másik fönt játszana..És nehéz, hogy melyiknek tegyen jót.

Pil: Jó, hogy császkálgattok, szép helyen voltatok.

Megyek ledöglök, holnaptól jövök rendesen.
colett77
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Kicsit kába vagyok és fáradt, úgyhogy rövid leszek. Még mindíg nem sikerült végigolvasnom mindent, de igyekszem. A képeket viszont megnéztem, nagyon édesek.

Ma éjjszaka is kimaradt az éjszakai evés, remélem, hogy ez már így is marad. Este 10 körül elaludt és 5-kor kelt. Szerintem ez elég barátságos. :lol: :lol: :lol:

Ex: Gratulálok a barátnődnek!

Encus: Kitartás, pihenj sokat, a kaja miatt meg ne aggódj, hidd el eszik Eperke annyit amennyi neki kell. Én is nagyon aggódtam, állandóan paráztam, meg számolgattam, de aztán rájöttem, hogy az nekem sem jó és Noéminek sem, úgyhogy nyugodj meg és pihenj sokat!

Blackrose: Mi Kenesén voltunk, de ott szinte semmi nem volt egy pici szél, meg kb 5 csepp eső. Mikor elkezdett fújni a szél elindultunk a szállodába, de mire odaértünk már elcsendesedett minden.

Na megyek teregetni, a nyaralás után az a rossz, hogy két napig csak mosok. :( :( :(

Kép Reggel 6-kor amikor apa és anya még aluszkálna!

Kép
Kép
lreta
 
 


Preni:igazad van,csak a kép nem lett jó az ajándékról,de pótolom,igérem.


Méz:a talpas kép király,de a bújós az igazi!!!!!


Kisvirág:klassz a rácsvédőtök
Úramisten,negyed kettőre?Szegénykéim.
Képeket sikerült leszedned?

Ex:azt mondják mindenkinek van egy hasonmása valahol.
Gratula a barátnődnek!!!

Encus:még jó hogy nem lett bajotok,bátrak voltatok,bár a vihar gondolom nem volt bkalkulálva.
Jól vagytok?Kell a pótlás végül is?

Lreta,Preni,Blackrose:édesek a babók!!!!

Iszonyú szar éjszakám volt,legalább 3x kellt enni az eddig megszokott egy helyett és nagyon elszoktam már tőle.

Én akkor akadtam ki amikor megnéztem az Aktiv-ot,Erdélyből jött egy fiatal pár tüzijátékot nézni,a csaj 9 hetes kismama,a férje meg meghalt.Majdnem sirtam,olyan igazságtalan a világ.


Katus merre vagy?Csak nincs valami baj???

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Ma nálunk megint hasfájás van. :( Ilyenkor rohangálni kell a kiságyhoz, amikor felsír és egy kicsit tornáztatni a manót, de nem sokáig segít, sajnos.) Úgy sajnálom! Nem értem én ezt. Tegnap este 3 óra alatt 4 pelust rakott tele, most meg szenved.

Nálunk az éjszakai kajcsi változó. Általában 10 fél11 körül eszik, elalszik és 4-kor jelez. Tegnap fél9-kor evett, csak 10-kor aludt el és 3-kor kelt enni. Én meg nem mertem elaludni, azt hittem, hogy 11-kor még szopizik egyet. Azt olvastam, hogy az éjszakai alvás hossza súlyfüggő. Állítólag egy 6 kg feletti babának 6-8 órát kellene éjszaka aludni!?

Pil! Hova tüntél? Minden rendben veled és Amelivel?

Reni
Kép
prenata
 
 


Közben látom, hogy megjöttél!!! :D

Reni
Kép
prenata
 
 


Hello csajszikák!

Amint látom ma is pang a topik.

Mi tegnap elcsúsztunk a kajcsival és meg is lett a bőjteje. Tegnap este nagyon nyűgös volt és alig tudtam elaltani fél 1-kor és fél négykor már fel is ébredt a Maja. Majd ismét fél 8-kor. Az eddigi beosztáshoz képest ez nagyon nem jó. :( No de megpróbálom visszaállítani a "rendet" :)

Macsek: Mi Törökbálinton lakunk, de már évek óta a Tabánból nézzük a tüzijátékot. Azaz idén csak néztük volna :cry:

Itt van néhány kép.

Pusza

Kép

Kép

Kép Apucival álmosan

Kép

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


No ez érdekes lett :)

Itt van még néhány...

Ilyenek vagyunk amikor a kakira koncentrálunk
Kép

Kép Csinos

Kép

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Prenata:itt vagyok !! :lol:
hát Ameli 6 kiló felett van,de 5-6 órát szokott kibirni éjszaka,nappal meg ,na azt hagyjuk. :lol: :lol:

Encus:olyan cuki!!!!!És olyan de olyan apja!!!ugye jösztök a talira?

Preni:én is sajnálom őket,Ameli is olyan nehezen kakil.tegnap este és ma reggel is szopi közben folyamatosan nyöszörgött,nem tudom leirni rendesen,de olyan kismacskásan nyavikolt,nagyon rossz volt hallgatni egy idő után,mert nem tudtam i a baj konkrétan.sztem azért is ébredt fel annyiszor éjszaka.Hát vagy a hasa,vagy a foga.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Szióka!!

Pil: Köszönjük. Béla szerint is szép, mint az apja. Ha minden jól megy, akkor megyünk a talira, de még nem tudom, hogy hányan, meg most fasírtban vagyunk apjukkal. Én most veszettűl szeretethiányos vagyok, neki meg ezer baja van... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: No de ezen is túlleszünk...

Pusza

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Itt vagyok élünk virulunk!
Tegnap nem tudtam jönni mert nem jelent meg a topik végén az új válasz küldése ablak.

fejlődésneurológia: mindent rendben találtak Pannánál annyit mondott az orvos, hogy kaja előtt 15-20 percig feküdjön hason , hogy erősödjön a háta.(Szerintem ezt minden gyerekorvos és védőnő is szokta mondani.)

férjem: vírusos influenza szerű megfázása van
+lábtörés ezért 3 hétig itthon lesz táppénzen. Ápolhatom őt is.

Gombi!
Nem akartalak én megszólni biztosan nem árt meg 2x1 dl bor és gondoltam, hogy nem vagy egy nagy ivó.Lehet, hogy Julcsika ezért aludt ilyen jól :lol:

Kisvirág!Nem kell figyelni a pupillát én véletlenül vettem észre.
Van olyan akinek felnőtt korában derül ki ( pl.
Pilchard Peti)

Ex!
Az én hegem teljesen színtelen és alig látszik pedig ez már a 2. vágás ugyanott.Az orvosom azt mondta, hogy hihetetlen hogy 2 császáron túl vagyok.

Még mindíg gond van a szopival tegnap összesen 540 g-ot szopott
és 1 hét alatt 70 g-ot hízott csak.Holnap elviszem az orvoshoz.Lehet hogy beteg és azért nem szopik mert tej az van. :(

Enci!
Maja nagyon szép kislány.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok Csajszik!

A tűzijátékra visszatérve: szegény húgomék is kinnt voltak a párjával és a barátnőjével. Megnézték a légi parádét.
Lennt voltak a pesti alsó rakparton a hajókikőtőknél, és onnan nézték a tűzijátékot. Hát kissé megijedtek, mikor eleredt az eső, és amikor feltámadt a szél, meg mindenki elkezdett futni, mint az őrült.
Na képzeljétek milyen érzés lehetet benn a tömeg közepében, alig tudtak kievickélni valahogy. Még jó, hogy valahogy sikerült eltünniük a helyszínről.

Más téma: Domi is pár napja már szopizza buzgón az öklét. Majszolja, rágicsálja. Lehet, hogy a foga.
Tényleg mikor szokott kibújni az első foguk?

Tali: remélem mi is el tudunk menni, mert igazán szeretnélek titeket megismerni személyesen is. Csak attól függ, hogy mikorra teszik a szüleim a családi események megünneplését. (Anyu szülinapja szept.7, névnap szept. 12, házassági évford. szept.18, Apu szülinapja szept. 22) szinte mindenkinek ekkor van.

Most így hirtelen ennyi.
Puszika mindenkinek:
Annamari+ Dominik

KépKép
pannamari
 
 


Elfelejtettem!

Császár: nekem szinte semmi nem látszik, szépen begyógyult a seb. (bár a pocak is takarja egy kicsit) Viszont néha nagyon elkezd viszketni, mintha még gyógyulna. Nektek nem?
Megszoktam érezni az időjárás változást is. Ez is hozzá dukkál.

Amúgy semmi bajom vele.

Puszika mégegyszer:
Annamari+Dominik

KépKép
pannamari
 
 


Sziasztok!

Ultra gáz napom van... Eddig úgy néz ki, hogy elmarad a hétvégi keresztelő. Családi balhé, konkrétan nem mi veszekedtünk, csak a leendő keresztanya kibukott, és lefújta a keresztelőt. Na, bonyolult, és unalmas, Pilchardnak már kipanaszkodtam magam... :(

Katus, reggel óta várom, hogy írjál! :) Tök jó, hogy minden rendben! Julcsi ma is 9-ig aludt, holnap már kelteni fogom, mert szétfolytam, mire felébredt. Mondjuk volt kitől örökölni a jó alvókát... :)
Délután megyünk csípőszűrésre, kicsit fosok, hogy mit mondanak, mert tesóm szerint nem teljesen szimmetrikusak a combredők, a dokink szerint meg kicsit laza a csípője... Szóval már ráparáztattak.

Encus, nagyon jók a fotók, a kakilós különösen! :)

Lréta, Noémi annyira édesen tud nézni! :)

puszi

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok,

Katus: nalunk is szopi dili van, tegnap tobb, mint egy 100-assal kevedebbet evett, pedig tej nalam is van. Osszesen kb. 200-at fejtem le 2 fejesbol, hajnalban es este.Mi osszesen 120-at hiztunk egy het alatt. :( Kerlek, irdd majd meg, hogy mit mondott a dokitok. En majd leviszem penteken, mert azutan nem lesz 2 hetig, elmegy szabira. Azert nem izgulok most annyira, mert egyebkent ugy latszik, hogy jol van Andris, neha nyugos, de sokat mosolyog, es az az elmaradhatatlan huncut nezes!!! Majd meglatjatok!

Kivittem ma megint a konyhaba magammal fozni, beszunyalt, azota is a kocsiulesben van, nem szedem ki, mert akkor biztosan felebred! Hamarosan eszunk, remelem, jobb lesz az etvagya. Az a baj, hogy most megint fajdogal a mellbimbom, pedig kenegetem tejcivel, es tegnap este mar kinomban megint Garmastannal.

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Csajok ne csináljátok már!!!
Katus, dehogy beteg! Az a lényeg, hogy gyarapodik, most lehet, hogy kicsit kevesebbet, majd jövő héten meg többet. Nem könyv szerint kell hízniuk! Amíg nem sír, nem látod, hogy fáj vmi, eszik, kakil, addig semmi baja. Tesóm kisfia, fél évesen sem volt ekkora, mint Julcsi két hónaposan. Most 3 éves, kutya baja, csak ő más ütemben fejlődött. Van amelyik gyerek 10-et hízik egy héten, van amelyik 400-at, az a lényeg, hogy ne fogyjon, hanem növekedjen.

Macsek, te meg aztán főképp ne aggódj már ennyit! Hát, semmit nem ér, amit írok?! :) 120 hízás mellett nem is értelek!!!

Egyébként Julcsi volt, hogy 300-at hízott egy héten, de volt, hogy 200-at, én mindig csak azt nézem, hogy több legyen, mint amennyi az előző héten volt. Pedig sosem eszi meg azt a napi adagot, amennyit a kilók szerint "kellene"!

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


sziasztok!
hétfő óta egyedül vagyunk babóval, hurrá!!! Meg :( is. Így most sincs időm reagálni, hozzászólni. Arról én csak álmodok, hogy éjszaka akár 3 órát is aludjon, nappal meg... Tegnap 1x sikerült aludni nappal 3 órát, így sikerült a dolgaimat elintézni, olvastalak is titeket, de már nem írtam. :( Mostanában szenvedés a kakilás is, zöldes, nyálkás-túleszi magát, így csak szenved és nem tud elaludni, csak 10 percekre és csak ölben. Mert olyan mohó, már 2x fuldoklott is, íjjesztő volt, meg hallom, ahogy olyankor háborog a gyomrocskája, olyan nagyokat és gyorsan nyel.

A tüzijátékon történtek letaglóztak, még a lakásból nézve is íjjesztő volt a vihar, mondtam is apának, hogy szegény 20.-ázók jól eláznak, hát nem csak eláztak...

tejgyűjtő kagyló nélkül iszonyat volt, a betét nem volt elég, de most is szenvedek, mindig elfelejtkezem róla meg ha nem is, akkor is kiömlik belőle a nagyrésze. :( Tejben úszik a lakás, és sokszor kell átöltöznöm...

Én is elolvasnám a blogjaitokat!
A képeket nézegetem, olyan gyönyörű mindenki babája :D

Mári
mári
 
 


Halihó!!!

Gyors helyzetjelentés:
Voltunk tanácsadáson.Puttony 5560 gramm, és emellé 64 cm hossz. :)
Kapott a kisasszony oltást is.
A szemét át kell mosni, szóval most időpontért kell üldöznöm a gyerekszemészt, aki amúgy rendel Keszthelyen,csak most nem lesz novemberig :( :evil:
És Adél nyöszög, így mennem kell!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Gombi!
Köszi a nyugtatást teljesen igazad van csak nálunk az van, hogy eddig sokkal többet evett és egy hete csak "nyammog". Eddig átlagosan 700-750 g-ot evett most meg jó ha elérjük a 600 g-t.

Egyszer olvastam valahol, hogy egy 4 hónapos baba nem nagyon evett és a súlya sem nőtt de nem volt más tünete. Elvitték az orvoshoz és kiderült, hogy tüdőgyulladása volt ezért nem volt étvágya.
Na ezért izgulok és viszem orvoshoz.

Szorítok nektek biztosan minden rendben lesz a csípőficam szűrésen.

Mári!
Sajnállak az éjszakázás miatt :( , én ezt szerencsére csak hírből ismerem :D

Kép

Kép
katus73
 
 


:shock:
Sziasztok!

Nálunk is ma volt a doki néni, Kende kapott 2 oltást is, hát üvöltött mint állat...
Jelentem 9 hetesen és 4 naposan 6020g és 64 cm vagyunk.

Képzeljétek tegnap elvittem őket egy kis kirándulásra egy lovardába, én dolgoztam ők meg szívták a jó kis istállószagot.

A másik esemény az életünkben, hogy már 3 napja este 10től alszik reggel 5ig. hurrá hurrá.

Amúgy mi is nyálzunk a doki azt mondta elképzelhető a fogzás miatt már vmelyik bébi 2 hónaposan nyálzik de a fog akkor is csak 5-6 hónaposan fog kibújni.

üdv mindenkinek :D
klebsiella
 
 


Sziasztok!

Katus, Macsek: csatlakozom hozzátok, a szopidili itt is beindult, párosítva azzal, hogy nem alszik, pedíg olyan dög fáradt hogy a szemeit alíg bírja nyitva tartani és már sír a fáradtságtól.
Most azt találtam ki, hogy mellébújok cici a szájába és hátha elalszik. Délelőtt nekem sikerült is elaludnom, és arra keltem fel 15 perc mulva hogy édesen magyaráz a kislányom esze ágában sincs aludni. Most bealudt, kiváncsi leszek medíg.
Egyébként azon gondolkoztam, hogy egyidősek a csemetéink, nem lehet hogy ez egy ilyen életkori sajátosság, mert szinte egyszerre kergültek meg. Úgyhogy én még egyenlőre nem aggódom.

Méz: sajnálom a keresztelős dolgot, remélem rendbejön minden és nem lesz semmi gáz.

Encus: Tudom hogy ez nem pótolja de SZERET SZERET SZERET hogy egy kicsit enyhítsem a szeretethiányodat.

Kép
Kép
lreta
 
 


Sziasztok!

Végre idejutottam a gép elé, Kende fiam bizony sok időt lefoglal, ha meg épp alszik, akkor mindig van dolgom…

Pil!
Nagyon jó a blog!!! Nagyon formás, szép leányzó Ameli, és szerintem tiszta apja…

Blackrose!
Fantasztikusak a képek, nekünk is van ilyen állványunk, Kende épp most is azzal szórakozik! Gratulálok a méretekhez!

Macsek!
Én soha nem tudtam hallgatni két percnél tovább, ha Kende üvöltött, ezért az elején nagyon sokat volt kézben. Anyósom azt mondta, el fogom rontani. No, most ott tartunk, hogy csak akkor sír, ha valami extra ügye van, pl. éhes vagy kakilt, egyébként meg egész délelőttöket elvan a hempergőben, ma pl. egy huzamban három órát aludt délelőtt. Megtanulta, hogy nem feltétlenül kell üvölteni ahhoz, hogy menjek hozzá és reagáljak a bajára. Van, hogy elég neki, ha megsimogatom, vagy beszélek hozzá. Ennyit arról, hogy a felkapkodással el lehet-e rontani a gyereket... :wink:

Katus!
Szuper, hogy minden rendben van Pannával.

Ex!
Az első császár nem feltétlenül determinálja a másodikat (vagy a harmadikat), erre jó példa anyum, akinél én császárral születtem, a nagyobbik öcsém simán, a kisebbik meg farral, hüvelyi szüléssel…

Encus!
Nagyon szép a kislányod, jók a fotók!

Klebsiella!
Miénk Kende is nyálzik, de az apjának és a nagyapjának is három hónaposan kinn volt az alsó kettő, úgyhogy előferdülhet, hogy bejátszik nálunk is…

Mári!
Az éjszaka miatt nem irigyellek…

Ja, és megtaláltuk a kezünket, anélkül teszi a szájába, hogy orrba vágná magát…

Felesleges dolgot nem nagyon sikerült vennünk, egyelőre…

Éjszakai alvás: általában fél kilenc-kilenc körül elalszik Kende, aztán kettőig, fél háromig alszik, akkor peluscsere, szopi, aztán általában hatig-fél hétig újra szunya. Érdekes, hogy először kibír öt órát, aztán meg kevesebbet. Mindenesetre a lényeg, hogy jól alszik éjjel.

A tűzijátékkal kapcsolatban nagyon sajnálom a károsultakat és az elhunytak családját, de nagyon bolondnak is tartom azt, aki az időjárás-jelentés ellenére engedte megrendezni… :evil:

Pusszantás mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Halihó!!

Ma is össze-vissza kajcsiztunk. Alig tudtam felébreszteni 5-kor a három órás kajcsira...:( Attól félek ezek után megint fel fog ébredni éjszaka :(

Lreta:köszönöm a kedveskedést...Beszéltünk Krisztával, hogy ez biztos a gyerekágy mellékhatása ez a túlzott érzelgősség :oops: :? :) :roll:

Kriszta: nekem nem küldted el a blog címet :cry:

Ma megint el van tűnve mindenki, hiába jövök fel tízpercenként.

Itt megint volt egy gyors zuhé, de előtte ismét világvége hangulat volt ... :?

No...csak előkerültök valahonnan....

Pusza

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Sziasztok,

Mezi: (ugye nem baj, ha igy szolitalak?) pont azt irtam, hogy most nem izgulok annyira, mert egyebkent jol van Andris. :))))

Encus: mi is ossze-vissza eszunk, de legalabb ma aludt jo sokat a csemete! :))) Ra sem ismerek!

Katus: varom a hireket, de szerintem, ha tudogyulladasa lenne, vagy mas komolyabb, akkor az biztos, hogy lazzal parosulna.

Norwell: nem Te irtad, hogy Hello kozeleben laksz? Mert akkor lehet, hogy mi is kozel vagyunk!

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Encus!
Majának boldog 3. hétfordulót.
Az elején én is pityeregtem egy kicsit ez teljesen természetes.Jó lenne ilyenkor ha még több figyelmet kapnak az anyuka.( ne feljtsük el, hogy az apukáknak sem könnyű csak velük ilyenkor senki nem törődik)

Fejlődésneurológus: nagyon antipatikus volt az orvos főleg azért mert a szoptatással kapcsolatos nézeteink nem egyeztek meg.
Képzeljétek el azt mondta, hogy jobb lenne ha átérnék a napi 6x-i szoptatásra.( Panna 8x szopik jelenleg 2-3 óránként)
Én hülye egy pillanatra el is hittem neki ezért tegnap megpróbáltam húzni az időt a szopik között de nem szopott alkalmanként többet sőt kevesebbet.Akkora állat vagyok, hogy hagytam magam befolyásolni egy ilyen őskövület által.Lehet, hogy emiatt szopott olyan keveset Pannus. :cry:
Mi ebből a tanulság?Bíznom kell a kisbabámba és saját magamba.

Lreta!
Igazad lehet a gyerekeink nem evésével kapcsolatosan.Lehet, hogy olyan korszakukat élik amikor minden fontosabb mint a szopi,vagy mit tudom én.
Egyébként nem akarom elkiabálni de ma eddig többet szopizott mint tegnap. Biztosan meghallotta, hogy holnap viszem az orvoshoz és megijedt.

Norvell!
Te mindíg kicseréled a pelust éjjel? Én soha nem szoktam éjszaka pelust cserélni mert nem akarom, hogy nagyon felébredjed.

Kép

Kép
katus73
 
 


Macsek!
Szerintem is lenne láza ha komolyabb baja lenne( minden nap megmérem a hőmérsékletét mióta ez a szopi balhé megy).

Kép

Kép
katus73
 
 


Pil!
Most én kérdezem, hol vagy?

Kép

Kép
katus73
 
 


Hát csajok,nem tok irni,mert ölbebaba nyügi,meg kézbe,meg csak cicin aludni,szóval megyünk visszafelé :lol: :lol:

Méz:köszi!!!!!!!!

Norwell:köszi,tök furi,olyan vegyesek a vélemények hogy kire hasonlit.
irtad már és nem láttam vagy nem irtad,de jösztök a talira????

Klebsiella:akkor Kende egy óriási fiatalúr!!!

Mári:nem értettem hogy miért jó vagy nem hogy egyedül vagytok?és ki az aki már nincs ott?


Blackrose:szemecske miatt :( :(

Hol van Nyanya meg Szilvi?
Ma taliztak?

Ölbebaba cicin alszik,anyának meg leszakad a karja :D
meg éhenhal,meg bepisil,meg ilyesmi :D megyek leteszem

Katus:bizz Magadban!!!mondom én aki tök kivan

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok,

A mai napunk elég nehezen indult. Mai napra be volt tervezve, hogy bemegyünk a munkahelyemre, mert már mindenki kiváncsi a kismanóra, és egy rahedli fényképet is előhívattam, és érte akartam menni.
Reggel 7-kor keltünk, egyből etetéssel kezdődött a nap. Az etetés most is, mint mindig eltartott 1 órát is. Amikor utána leraktam apája játszott kicsit vele, de készülődnie kellett neki is munkába, ezért nem tartott sokáig. Ő persze igényelte a foglalkozást, de nekem meg muszáj volt fejnem, mert már szétrobbantak a cicijeim. Kismanó nyirvákolt, sehol, sehogy nem volt jó neki. Végül a mentőmegoldáshoz folyamodtunk: átadtuk a nagyanyjának hagy babázzon kicsit. Kézben persze 2 perc alatt bealudt. Fejtem majd 1 órán kereztül, mire elkészültem, mindent összepakoltam, már megint vészesen közeledett a köv. etetés. Megvártam, így aztán kezdhettem mindent előröl: etetés, fejés. Így aztán dél lett, mire el tudtunk indulni. Benn persze mindenki körbeugrálta, csodálgatta, amit nagy mosolyokkal hálált meg. Nagyon aranyos volt :)


Tegnap viszont nagyon kiakadtunk. Anyós egyik baráti párja bejelentkeztek, hogy jönnének látogatóba. Persze jöjjenek csak, tőlük kaptunk egy csomó babacuccot kölcsön. Az hogy kézbevette a nő a gyereket még nem volt gond, de amikor a 3-4 éves gyerekének akarta a kezébe adni a kisbabát, mindkettőnkben meghült a vér. Én szóhoz se jutottam, szerencsére a párom azért jelezte nekik, ez nem túl jó ötlet. Lazák vagyunk, de nem ennyire ! :twisted: :twisted: :twisted:

Most jut eszembe még egy felesleges dolog: a vízhőmérő. Teljesen használhatatlan, pedig az egyik legegyszerűbb dizájn.

Én is császárral szültem, a sebem még piros, de nem fáj, szépen gyógyul, a szélei már nem látszanak. Mivel nekem elég sok "fókazsír" van a hasamon, így nehezebben gyógyul. Van pár ismerősöm, aki császár után természetes úton szült, ez nekem is adott egy kis reményt. megkérdeztem a dokit, mi az esély rá nálam, azt mondta, hogy szinte semmi, mert csak akkor engedik a hüvelyi szülést, ha nagyon indokolt, a sérülések elkerülése végett. Pedig jó lenne azt is megtapasztalni. :(

Ahogy az újságjaimat lapozgattam, hogy arcot ábrázoló képet keressek nézegetni Márknak, találtam egy cikket, hogyan lehet a tej mennyiségét növelni. Írja, hogy masszázzsal is lehet, amit az apukának kell csinálnia. (Magánvélemény: Ha a tejen nem is segít, mindenképp kellemes lehet az anyukának :) ) Ha lesz egy kis időm, bemásolom. Írta az akupunktúrát is.

Andi

amandi
 
 


Sziasztok!!!

itt vagyok!!!

Pil!Tegnap taliztunk,jó volt!Szopiztattunk egyet együtt a Tesco mama szobájában!!!:)

Encus,Lreta!!!Édesek a picúrjaitok nagyon!!!

Nemjut eszembe semmi különös most!Bocsánat!

Csütörtökön,doki néni,oltás!:):(
Colett!Én is hallottam a néniről aki szúr!Pont tegnap!!!:)De köszönöm az infót!!!:)

Na mit eszem??????????????????????????????????? :lol: :oops:

A gyerekem kész!:) Úgy hempereg,teljesen átfordúl vissza is!Eszméletlen!
A fürdés a szobában katasztrófa!Minden csupa víz!:)
Lassan jön a kád!:)

Császárnők!!!
A varrat nekem teljesen,rendben begyógyúlt,de viszket néha nekem is!De akkor nagyon!
A poci 5-hónapos terhesé változatlanúl!
Viszont ha a hegen a kezem végighúzom akkor érzékeny,de nem fáj!!!!
Csíkok látszanak,de halványodnak!

Mindenkinek 1000puszi!!!

Szilvio

Norwell!Jó,hogy itt vagy!!!

Este megint vihar lesz!ABLAKOKAT BE!!!

Ti miben altatjátok a babókat???

Kép
szgoron
 
 


Pil!
Sajnálom az estéteket!!!:(Szegénykém!

Ha küldök Renis képet feltennéd nekem???
Csak ha nem vagy annyira fáradt!!!Ne haragudj,de én nem tudom!
Köszönöm!!!

Vettem 5000Ft egy Philips bébiőrt,mert akkor már a hálóban tudok aludni apával!:)
De féltem,hogy a Lfigyelőt ha riszt nem hallom meg,ezért kellett!Az éjszakákat már rég végigalusza,így a bébiőr hasznos lesz!:)
Egy fuxos pali hozta nekem,tök áron alúl és vadi új!!!Rendes volt nagyon!!!Babaszobán kesestem,de ott nem volt csak drágán!
AZ aprónetre adtam egy hírdetést!És jelentkeztek!!!:):):)

Örülök nagyon ám!Ez jó üzlet is volt!Ja és házhoz hozta!!!!:)

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!

Nyaralni voltunk, de már megjöttünk! Jól vagyunk, Nóri már 6 kiló és egy tünemény! Hibátlan baba, ahogy a nagy fiam mondaná! :lol:

Lenne egy körkérdésem: ti kb. hány db pelenkát használtok el naponta (és főleg hogy bírjátok anyagilag? :lol: ) :?:

Üdv, Hello
hello
 
 


Üdv!

Blackrose, Adél baba szép hosszú, milyen magas lesz???

Feri, Kende nagyon jó súlyban van...nem mondott rá a doki semmit? Csak azért kérdem, mert az én háromhónaposomra azt mondta, hogy felér egy fél évessel...

Gombi, keresztelő miatt :(. De lesz ez még így se!!!

Hello, nálunk napi 5-6 pelus megy el. Reggel ébredés után csere, mert általában pisis, na meg egész éjjel abban "rohad", aztán kaja után megint, mert akkor jön a kaki... Aztán meg valamikor du. párszor (kaki és pisifüggő) és este a fürdés után, aztán kezdődik előlről.
Anyagiak: nekünk szerencsénk van, mert még Peti előtt beszerváltunk egy rahedli pelenkát, az igazi "megterhelés" most fog jönni. Mi lila csomagos Tescosat használunk, nekünk bevált!

Mindenkinek köszi a sebes infokat. Nekem még eléggé látszik a heg, de ezen felül nincs gondom vele...de azért remélem, nem ez a végleges állapot. Habár csak akkor látom, amikor megnézem, nem jön velem szembe.

Na most ennyi. Peti ma viszonylag nehezen aludt be, de jó volt, mert nem sírt (habár ha itthon van délelőtt és fürcsi előtt, akkor jön a bömbi...), elfoglaltam egy zseblámpával...így fél kilenc előtt aludt el, kb. fél hatkor kel, szóval megvan az esti adagja. Aztán mellettem alvás, rájöttem, hogy marhára nincs erőm ugrálni, hogy beletegyem a cumit a szájába, így meg kéznél van... És kb. fél tízig bírja, de onnatól csak du. alszik a mamám kezei között. :)

Szép estét mindenkinek!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


sziasztok!
Na már tegnap megjöttünk, de nem tudtam írni, mert a blogot akartam előbb naprakész állapotba hozni, csak Bogyesz úgy gondolta, h inkább más programot szervez...
Viszont mostmár kész! Lehet megnézni! :)
Amúgy a héten konferencián leszek, kicsit fárasztó, mert minden éjjel fejnem kell, ha nem érnék haza etetésre... pl ma már rögtön kellett...
Rájöttem, hogy ha kifogom a tejleadó ihletet, akkor akár 1 decit is tudok fejni, csak kell h elteljen olyan 3 óra az utsó etetés után, azaz 11 körül kell megejtenem.
Képtelenség visszaolvasni.... Mindenki jól van?
puszi!!!

pogacsa
 
 


Látom, írtatok a vihiről: hát mi lenn voltunk ugye Szigetközben, ott olyan 6 és 7 körött csapott le, még beszéltük is hogy na ez tuti el fogja mosni a pesti tüzijátékot...
Amúgy az unokahúgom kinn volt, mert a Redbullnál hostesskedett, és a zűrzavart kihasználva megverték a haverját és ellopták a kasszát... jellemző és undorító...

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Katus!
Általában kicserélem, mert addigra vagy a pisitől dagad, vagy épp akkor pakolja tele egy nagy adag matériával... :lol: Nem tudom, így állt be a pocija, hogy éjjel kakil nagyokat. Muszáj cserélni, mert reggelre elázik... :wink:
És igen, igen, igen: nem szabad senkire és semmire hallgatni (na jó, babanetes anyukák kivétel), csak SAJÁT MAGADRA ÉS A SZÍVEDRE!!! Anyósomtól mentem a falnak (teszem hozzá, hogy jól kijövünk, és alapból semmi bajom vele), hogy az elején Kendém sokat volt kézben, és állandóan azzal jött, hogy elkényeztetem, meg hogy majd megszokja. Erre vettünk neki egy hempergőt, és egész délelőttöket elvan benne, csak enni veszem ki, elbeszélgetek vele, játszik a játékaival és kész. Ja, meg az együttalvással ugyanígy (az első hetekben mellettem aludt): hogy majd nem bírom beleszoktatni a kiságyba. Most is ott alszik... :P

Macsek!
Nem, én messze lakom Pesttől.

Hello!
Üdv itthon! Hát, pelus-kérdés nagyon napfüggő, mikor mennyit eszik. Általában öt-hat pelust használunk naponta, de volt már olyan, hogy egy kakilás háromba fért csak bele... :D Anyagilag nem egyszerű, eddig ugye elég volt, amit kaptunk a látogatóktól, most vettem a napokban a DM-eset, egyelőre úgy érzem, hogy jó. 100 db került 3600-ba (próbáltam a másodosztályú pelust is, aminek csak a mintája volt hibás, az 2800 volt 100 db, de állandóan áztunk a pisiben, meg kijött belőle az a zselés trutyi, és nem gondolnám, hogy az jót tesz a kis bőrének...).
Gratula Nóri méreteihez! Szerintem Kende is veri a hatot, hétfőn viszem méretni. :)

Pil!
Írtam, hogy nem megyünk, nekünk sajna messze vagytok, meg nekem nincs jogsim, apa pedig nem lenne kapható sajnos... Meg a másik, hogy anyagilag sem fér most bele... :oops:

Szilvi!
V-vel kezdődik és "aníliáskarika" a vége??? :D :D :D

Azt hiszem, én is az esti netezők táborába fogok tartozni, ilyenkor alszik már a csöpp, könnyebb dolgom van, mint délután, fél kézzel pötyizni... :wink: A mai este ugyan nem volt olyan sima, mint szokott lenni, azt hittem, szopisztrájk van... :? Kb. hat órakor evett elég jól, így hát nem maradt olyan sok a cicikben, mint szokott lenni vacsira, de ez általában nem is okozott gondot, mert elég neki a kevesebb, és bealszik rajta. Fürcsi után szokás szerint bepörgött, ezt kb. egy hete csinálja. Kivesszük a vízből, és üvölt, mint akit nyúznak, egészen addig, míg nem teszem cicire, úgyhogy nálunk az egész utca tudja, mikor van fürdés... :D
Szerintetek miért csinálja? Csak arra tudunk gondolni, hogy annyira élvezi a fürcsit, hogy nem akarja abbahagyni (mert nincs hideg, nincs meleg, van úgy, hogy előtte fél órával szopizik, mert már éhen akar halni, tehát ez is kilőve). De már kezdi a fülem is megszokni, csak nem jó, ha ennyire sír, mert telekapkodja magát levegővel, aztán meg nem győz bukni... Na, szóval ma teszem cicire, hogy majd bealszik rajta, hát a fenéket. Szívott rajta egy keveset, rájött, hogy nem spriccel, elkezdte rángatni. Átteszem a másikra, abban több volt, három perc alatt kiszívta, aztán rángatás és üvöltés... A vége az lett, hogy kimelegítettem egy adag lefejt tejet, cumisüveg, kb. evett vagy 15-20-at, aztán megint üvöltés. Úgyhogy nem volt éhes. Aztán néhány büfi meg pukkancs után megkönnyebbült, és beájult a kezemben, annyira, hogy meg sem rezzent, mikor beraktam a kiságyba... A tej meg ott van a hűtőben... de inkább kiöntöm, mert először gondoltam arra, hogy holnap kiváltok vele egy szopit, de akkor azt úgy értelmezi a cici, hogy nem kell több, és akkor nem is termel annyit.

No, azt hiszem, átvettem Blackrose szokását... Fúúúú, még megboldogult pocakos koromban írtam ennyit egyszerre!!! :D

Akkor búcsúzóul néhány képecske, ezek ma készültek:

Na, hol is van a szám?
Kép

Így begurulok, ha nem találom meg elsőre:
Kép

Ezt a pózt nagyon szeretem:
Kép

Mit mondasz, apa? :D
Kép

Jók legyetek, jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni, de ma is hulla vagyok és csukódik le a szemem ahogy olvasok. Csak 1-2 szót sikerült elcsípnem. Szóval mi tegnap találkoztunk Szilvivel és tök jót sétáltunk. Visszafele kicsit be voltam tojva, hogy elkap minket a zuhi, de megúsztuk. Tök jó a pelenkázója a Pólusnak ezt nem is tudtam. A Tescóval szemben van egy helységben 2 db pelenkázó, wc, csap és 2 kényelmes szék. Itt kajáltak együtt a csajok.
jóéjt
ja azért dobok fel 1-2 képet
Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


az előbb sikerült rossz gombra klikkelni, úgyhogy folyt.
Kép
Kép
Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Noémi végre beájult úgyhogy benézek egy kicsit.

Hello: nálunk is kb 5-6 pelus megy el egy nap, de van hogy csak 4 mert Noémi csak 3-4 naponta kaksizik, de akkor 3x. Így nem olyan vészes. Edíg liberót használtam, de gondolkodom rajta hogy áttérek valami pénztálcakímélőre.

Tényleg milyen pelusokat használtok és mik a tapasztalatok?

Nyanya: Nagyon tündéri Blanka, Balázs meg olyan igazi "nagyfiús báttyó" az utolsó képen.

Nowel: Látom Kende baba is gyakorolja, hogy az öklét minél
mélyebbre letuszmákolja a szájába. Nagyon aranyos:)))

Pogi: Sajna ez jellemző az emberekre nagy tömegben ha kitör a pánik, az állat is kibújik egyesekből.

Szgoron: a bébiőr tényleg jó üzlet volt, én nagyon hasznosnak tartom, nem tudnék egy métert sem mozdulni nélküle, mert nem hallanám ha sír Noémi.

Katus: Szerintem egész biztos, hogy életkori sajátosság lesz, egyszerre ennyi gyerek nem kergülhet meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de azért én is mérem mintha muszály volna :lol: :lol:

Encus: a hormonok biztosan kavarnak valamit, mert én aki falta a trillereket, meg horrorfilmeket egyszerűen képtelen vagyok megnézni szülés óta bármilyen félős filmet, és képes vagyok elbőgni magamat egy romantikus filmen amit azelőt meg nem néztem volna.

na lelövöm magam, mert mindjárt kispárna lesz a billentyűzetből.

jóéjjt mindenkinek

lreta

Kép
Kép
lreta
 
 


Sziasztok,

mi is megjöttünk a nyaralásból, de még meg sem próbáltam visszaolvasni. Most is csak "bejelentkezni" van időm, mert anyósom szobájában van a gép, és már aludna ő is.

Szerencsére sikerült jó időt kifognunk, mert én híres vagyok arról, hogy ha nyaralni megyek, tuti rossz idő van. Az ismerősök már kérdezik mikor készülök menni, mert akkor ők nem mennek nyaralni :D

Virág továbbra is egy tünemény, átalussza az éjszakát (ált. 10 órát) és így négyszer eszik egy nap. Nagyritkán sikerül öt kajcsit becsempésszek. Talán most kezd érdeklődni a külvilág iránt és valamivel többet fent lenni. Egyetlen gondom van, hogy egyáltalán nem bírja a hordozót, és nagyon utál hátonfekve.
Egyébként egy erős kiscsaj, a fekvőtámaszai hibátlanok :lol:
Néha, ha szeretném, hogy aludjon, biztos hogy kitámaszt és hátrafordul. Megfordítom, hátrafordul és ezt játszuk egy párszor.

megpróbálok rövid időn belül képbe kerülni.
jó és hosszú éjszakát mindenkinek,
Doren

Kép
Kép
doren
 
 


Mégvalami,

Mézgombi, leírnád újra a teakeverék hozzávalóit? Elfogyott ez előző adagom, és a költözés során olyan nagyon jó helyre eltettem a papíromat, hogy nem találom.
Köszi,
Doren

Kép
Kép
doren
 
 


Sziasztok!

A tegnapi csípőszűrésen azt mondták, hogy "csípők, lábak rendben, teendőt nem igényel." :) Nagyon örülök, a dokinő odavolt Julcsiért, meg vissza, azt mondta rá, hogy izompacsirta, röhögött, hogy milyen jól homorít hason, szóval meg lettünk dicsérve, használt a hasra fektetés.

Keresztelő-ügyben semmi fejlemény, szerintem elmarad...
Így nem is veszek még neki ruhát, mert a következő időpontra már tuti kicsi lenne rá. Nálunk keddenként van mérés, 6640g a drága, és 61 cm. Egy kis húsgolyó! :) 300-at hízott egy hét alatt, csak nem igazán értem, hogy csinálja, mert ahogy összeadogatom, kb. 700-800 között eszik egy nap. Nekem van egy sanda gyanúm, hogy huncut a kiscsaj, és többet szopizik, mint amennyit én gondolok, vagy amennyit a mérleg mutat. Mert sokszor nem is tudom rendesen lemérni, ugrál rajta. De az biztos, hogy nem a pótlástól ekkora... :)

Pil, igazán nincs mit! :) Nem is nagyon tudtam segíteni, szerintem amit ott volt, elég gagyi... Mi viszont vettünk szobavirágokat, meg egy plédet - ha már betértünk.... :)

Katus, én is olyan vagyok, hogy teljesen csak doki tud megnyugtatni... :) De látom már, többet szopizik!

Pogi, végre vagy! :)

Mi kb. 4-5 pelust használunk egy nap, éjszakával nincs gond, még most is alszik, napközben meg etetésekkor szoktam cserélni. De van, hogy annyira kajás, hogy a peluscserét már nem bírná a fülem.

Norwell, Julcsi meg a fürdetés utáni öltözést általában már végig üvölti. Először azt hittem, hogy öltözködni utál, de nappal meg nincs baja vele. Szerintem egyszerűen csak fáradtak már. Az már a nap vége, ráadásul egy kellemes pancsi után, a nagy cécó, öltözés, kaja, ez fárasztó ám! :)
Aranyosak a képek! Nálunk is kezdi felváltani az ízletesebb ököl a cumit. :)

Nyanya, még mindig szépek a gyerkőcök! :)

A hormonokkal kapcsolatban annyit, hogy én a mai napig képes vagyok elbőgni magam, amikor pl. Julcsit hosszan nézem alvás közben, annyira szép, zabálnivaló olyankor a pofikája... És tökre kikészülök, hogy ez a kis tündérke az én kisbabám, alig tudom elhinni...

Szilvi, mi jövő hét kedden megyünk szurira. Jó lehetett a tali, mi ma fogunk Csandyékkal! :)

Doren, kerti kakukkfű, kecskerutafű, majoranna, édesköménymag, kapormag, csalánlevél, ánizsmag. Már fejből nyomom, remélem nem hagytam ki semmit. :)

Még gyorsan megreggelizek szopi előtt.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Jó reggelt!!

Amandi:hát ez elég nehéz lehet igy hogy minden kaja után fejned kell.
A gyreknek odaadni meg kisbabát,hát tényleg nem komplettek.

Szilvi:BOCS.Este már nem tudtam feltenni.
Én ujjatlan vékony hálózsákban altatom,plusz body,vagy néha egy vékony takaróval,pamut az is,de azt nem szeretem mert hamar letornázza magáról
RENI tiszta TE vagy!!!!!!!!!!Cuki!!!!!!!!

Szilvi-Reni babója!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


Hello:na hello! :lol: kb-5-6-7 ,passz sose számoltam.
Én le sem merem irni de Huggiest használunk,én személy szerint nem merek venni olcsóbb,évtelen pelust,mert ha szar dobhatom ki akkor ugyanott vagyok,ha lenne pár darabos mintacsomag hogy kipróbálhassa az ember akkor jó lenne,de igy nem váltok,ehhez nem kell popsikrém sem,bár az sem mindegy milyen törlővel törlöm a kis fenekét,csak a pampers vagy johnson kendő jó Neki. :D
A jonhsons nedvesebb,azt szoktam inkább.Kaptam egy bazi nagy csomag huggies törlőkendőt és itt áll,mert olyan lett tőle a feneke hogy majd elájultam!

Norwell:de kár hogy nem tudtok jönni!!
Passz hogy miért csinálja!
Kende mekkora?Mert nagyon jó husis,és nagyon édes!!

Doren:gyere gyakrabban.És képeket kérünk Virágszálról!!! :lol: :lol:

Én is körkérdés:van még valaki rajtunk kivül aki nem forog??
Mert Ameli még fényévnyire van tőle.Még csak oldalra sem szokott.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Még nem volt szívem felkelteni...
Helyette lefotóztam. :)

Pil, Julcsi is még csak háromszor fordult a hasáról a hátára, és azóta sem. Viszont most már egész jól kinyomja magát hason. Most biztos ez az új mutatvány.

Szóval még így alszik:
Kép

Tegnap egyik kajáláskor. Ököllel védem a kajcsit! :)
Kép

Itt meg anya belőtte a sérómat, én meg kicsit meglepődtem rajta :)
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 



KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Méz:Király képek!!!!! :lol: :lol:
Főleg a kajás,meg a hajas.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?