Sziasztok!
A tegnapi csípőszűrésen azt mondták, hogy "csípők, lábak rendben, teendőt nem igényel."
Nagyon örülök, a dokinő odavolt Julcsiért, meg vissza, azt mondta rá, hogy izompacsirta, röhögött, hogy milyen jól homorít hason, szóval meg lettünk dicsérve, használt a hasra fektetés.
Keresztelő-ügyben semmi fejlemény, szerintem elmarad...
Így nem is veszek még neki ruhát, mert a következő időpontra már tuti kicsi lenne rá. Nálunk keddenként van mérés, 6640g a drága, és 61 cm. Egy kis húsgolyó!
300-at hízott egy hét alatt, csak nem igazán értem, hogy csinálja, mert ahogy összeadogatom, kb. 700-800 között eszik egy nap. Nekem van egy sanda gyanúm, hogy huncut a kiscsaj, és többet szopizik, mint amennyit én gondolok, vagy amennyit a mérleg mutat. Mert sokszor nem is tudom rendesen lemérni, ugrál rajta. De az biztos, hogy nem a pótlástól ekkora...
Pil, igazán nincs mit!
Nem is nagyon tudtam segíteni, szerintem amit ott volt, elég gagyi... Mi viszont vettünk szobavirágokat, meg egy plédet - ha már betértünk....
Katus, én is olyan vagyok, hogy teljesen csak doki tud megnyugtatni...
De látom már, többet szopizik!
Pogi, végre vagy!
Mi kb. 4-5 pelust használunk egy nap, éjszakával nincs gond, még most is alszik, napközben meg etetésekkor szoktam cserélni. De van, hogy annyira kajás, hogy a peluscserét már nem bírná a fülem.
Norwell, Julcsi meg a fürdetés utáni öltözést általában már végig üvölti. Először azt hittem, hogy öltözködni utál, de nappal meg nincs baja vele. Szerintem egyszerűen csak fáradtak már. Az már a nap vége, ráadásul egy kellemes pancsi után, a nagy cécó, öltözés, kaja, ez fárasztó ám!
Aranyosak a képek! Nálunk is kezdi felváltani az ízletesebb ököl a cumit.
Nyanya, még mindig szépek a gyerkőcök!
A hormonokkal kapcsolatban annyit, hogy én a mai napig képes vagyok elbőgni magam, amikor pl. Julcsit hosszan nézem alvás közben, annyira szép, zabálnivaló olyankor a pofikája... És tökre kikészülök, hogy ez a kis tündérke az én kisbabám, alig tudom elhinni...
Szilvi, mi jövő hét kedden megyünk szurira. Jó lehetett a tali, mi ma fogunk Csandyékkal!
Doren, kerti kakukkfű, kecskerutafű, majoranna, édesköménymag, kapormag, csalánlevél, ánizsmag. Már fejből nyomom, remélem nem hagytam ki semmit.
Még gyorsan megreggelizek szopi előtt.