Jó reggelt!
Úgy látszik ez a rózsaszínezés délelőtti program nálam, mert délután már nem volt semmi!?
Azt el is felejtettem mondani, hogy tegnap azt álmodtam, szültem egy fiút és egy lányt. Minden egyéb körítés nélkül ennyire emlékszem. Tegnap este a kádban jutott eszembe. Úgy bevillant, hogy ezt álmodtam.
A fényképezőt megint otthon hagytam
ez a korán kelés miatt lehet. Nehéz visszaállni! Majd holnap
újrapróbálom.
Ancsa!
Jó volt a Balcsi? Hogy vagy?
Nekem azt mondta a doki, hogy a HSG után nagy esély van rá, hogy összejön, mert nemcsak vizsgál, hanem, ha van bármi kis elzáródás, akkor azt meg is gyógyítja! Hátha nálatok csak ez a bibi!
Én drukkolok!
Beu!
Ez a 10 hét tényleg annyira kevésnek tűnik
Kibicnek semmi sem drága, igaz?
Vagy lehet, hogy inkább irigy vagyok?
Lara!
6. cn! Ez jó, akkor újból lehet munkálkodni, vagy még várni kell?
Vica!
Néha én is szeretném azt érezni, hogy az M-es nadrág nagy rám
de ilyenre, mióta élek, nem emlékszem!
Bár az utóbbi időben, inkább azon csodálkoztam volna, ennyi hormon plussz után, ha nem hízom meg! Próbáltam odafigyelni, így legalább nem jött fel sok.
Betti!
Nem lehetett semmi áram nélkül, egyedül! Húúú, kirázott a hideg!
Édes lehet a picifiad, ahogy teletömi a kezével a száját
Ez a kinézet miatti depi, tuti mindenkinél megvan! Én csak sóvárogva nézem azokat, akik olyan alkatúak, hogy a 3. gyerek sem látszik meg rajtuk. Rajtam egy alma is meglátszik
Móni!
Szerintem egy kis odafigyelés kaja ügyben kevesebbet árthat mint a fogyi, bár azt monda a barátnőm apukája, (nőgyógyász) hogy nincs az előírva, hogy egy kismamának nem koroghat a gyomra (ez azért érdekes) és az baromság, hogy kettő helyett kell enni!
Hááát nem tudom!?
Szerintem, ha mindenféle tápanyagot bevisz az ember, persze mértékkel, akkor nem lesz olyan durva hízás. Ez a 90 napos szétválasztós fogyi erre jónak tűnik, persze én kihagynám a víznapokat és azt, amikor egész nap csak gyümit lehet enni.
Na a nagy bölcselkedésem után, én tuti 20 kg-t fog hízni, ha terhes leszek
Már most is nehéz megállni, ha valamit megkívánok, hogy ne egyem meg!
Hű, de bő lére sikeredett a ma reggel
Szép napot!