Odry!
Igen, nekem volt ugyanabban a honapban hsg es inszem is. Tobb helyen olvastam, hogy nagyobb az esely - ezt irtam korabban. A hsg-t a 9. napon csinaltak, az inszemet a 13.-on. Miert ne lehetne???? Tobbeknek is csinaltak.
Egyebkent a hsg-t nem kernem altatasban, mint azt Kisboris irta. Nem kell tole betojni, ahogy Lola mondja. Egy kicsit erosebb menzis gorcshoz hasonlo erzes, de kibirhato. Ezert hulyeseg kerni az altatast. En nagyon gorcsolos vagyok minden honapban, es meg en is kibirtam, sot, el is felejtettem mar reg
Szoval kerd meg, es kesz.
A Nemet uttal kapcs. en mar ugy vagyok vele -eleg pesszimistan,- hogy menj el. Vigyazunk magunkra eppen elegge minden honapban, minden inszemnel. En lemondtam a legkedvesebb sportomrol - a roplabdaraol. Legalabb 9 honapja nem jatszozttam egy jot, ami ido alatt igazan meg is szulethetett volna a gyerek. De ez van! En nem mondanek le konnyen az utrol, de ha te maskent dontesz, teljesen megertem.
Szerintem siman lehetunk rokonlelkek, es ahogy Anne Shirley mondana "kebelbaratnok".
(egyik kedvenc filmem - ki ismeri????)
Lola!
Azt, hogy szet lehet vagni a neten olvastam. Sokan csinaljak igy, hogy sporoljanak. Probald ki egyiken, vegulis annyit meger, ha sikerul
Ha olyan lap a hcg teszt, azt is szet szoktak vagni. Igy az 5-bol rogton 10 lesz. Nagyon drukkolok am neked, hogy minden ok legyen veletek!
Sape!
Errol az oszi dolgorol hallottam en is - vannak idoszakok, hogy termekenyebbek a nok. De konkretan hogy osszel... Bar sok tavaszi baba van!!!
Gyongyi!
Olyan jol esnek a szavaid - ES MINDENKIE! - hogy el nem tudod kepzelni. Nem tudom miert van, de egyik pillanatban eselytelennek erzem, maskor meg nagyon pozitiv is tudok lenni. Ma nagyon hangoltam magam a holnapra. Hatha megis sikerulhet. En ugy gondolom, hogy a terhesseg akkor is letrejon, ha akarjuk, ha nem, ha hiszunk benne, ha nem. Hiszen egy termeszetes folyamat. Persze meg a doki is furan nezett erre, es mondta, hogy azert hinni kell benne. De ha hiszunk, jol osszuk be a hitet, hiszen ha nagyon hisszuk, mar gorcsosen akarjuk... es akkor azert nem jon. NEM?????????
Parom este azt mondta beiratkozik hozzam a filozofia szakra.