Új privát üzeneted érkezett!

Odry!!!teszt???????????????????????
lola29
 
 


odry, 16-a van :lol:

remélem okkkkkkés!!!
írggggyá nekünk jó híreket :P



legyekmami, PG53 a neve a minimikroszkópnak :D
kicsiboris
 
 


Odry!!!!!
Mi van veled???? Írj!

Kicsiboris! :)
Az alábbi vizsgálatok voltak meg nekünk: vérvétel, spermiogram, HSG.
Három Clsoty-s hónap, UH-gal.
Most egy hónap kihagyás ( a hsg óta a 4. ) és ha még mindig semmi, akkor inszem. A dokim csinálná, nem Kaális.

A folyamatát most már nagyjából tudom, most azon agyalok, hogy kell-e így a dokimnak fizetnem , ill. mennyit? :?: :?:
zsazsóka73
 
 

 
 

Sziasztok!

Nagyon köszönöm az érdeklődést,mindenki részéről,de sajnos nem lett pozítív a tesztelés :(
A kedvem ez miatt nem a legjobb,de tudjátok nagylevegő és megyünk tovább...
Csak az az igazság,hogy egyre jobban fáj ez a levegő vétel és emelt fő :?
Nem tudom hogyan tovább és a szívem szerint hagynám az egészet :oops:
Most valószínű,hogy hsg,amit a köv. ciklusnál meg is akarom csináltatni,de be vagyok szarva :oops:
Ez van.Elgondolkodtató,hogy miért is jár ez nekem/nekünk és talán az fáj az egészben,hogy én úgy gondolom NEM EZT ÉRDEMELJÜK
Természetessen abban is bízom,hogy egyszer sikeres lesz,de mikor!?
Szóval ennek elenére vagyok és leszek,hiszen jó veletek :!:
és természetessen várom a babás híreket,hogy erősődjön a hitem.

Puszi mindenkinek!

Odry
odry
 
 


Odry!
Elfutott a mereg, mikor a soraidat olvastam, meghozza tobb okbol is. Az elso termeszetesen az, hogy basszus, megint nem sikerult. A masik viszont az, hogy a HSG ennyire fel van nagyitva. Az iskolajat mar, hiszen annyian megirtuk, hogy nem veszes, nem kell betojni tole! En is ilyen voltam, de engem senki nem nyugtatott meg. Es nem olyan borzaszto dolog, nem olyan, mint a szules. Es igenis hamarabb meg kellett volna csinaltatni, mert lehet, hogy elpazaroltal a 6-bol ket lehetoseget, mikozben ott van a baj. Termeszetesen mindent visszavonok, ha kiderul, hogy a petevezetok rendben vannak. De ismered a mondast - ha tudom, hogy eleshetek, leulok. Tok termeszetes, hogy a foldon nem lehet ucsorogni. Na de az esestol sem szabad felni, hiszen leporolod magad, es mesz tovabb. Nem? Es ha tobben kiabaljak, hogy ulj mar le, akkor igenis tedd meg!
Ne haragudj, ha olyan szavakat irok, amik esetleg megbantanak. Biztos nem vagyok jo passzban. De tudd, hogy nem bantani akarlak, hanem melletted allok 100%-ig! Es nagyon gondoltam rad, es gondolok mindenkire. Azt hiszem elfaradtam egy kicsit ebbe. De az is lehet, holnap en is veszek egy nagy levegot, es megy tovabb minden. Valoszinu penteken inszem lesz - az 5., es en mar olyan, de olyan pesszimista vagyok. Es mikor azt olvasom, hogy Odry is el van keseredve - az az Odry, aki tok pozitiv volt eddig, elfut a mereg es a duh. Szoval allj fel, razd meg magad az en kedvemert. Es mikor kerik, hogy ulj le, akkor tedd meg. A hsg nem ANNYIRA rossz. Ne magyarazd be magadnak, mert attol lesz a legrosszabb!!!!! Es ne haragudj, hogy kitortem.


KisBoris!
Mint latod, eleg feszult vagyok most. Ma olyan idegesen jottem el a dokitol, hogy csuda. Mar szinte ereztem a robbanast magamban. Pedig "csak" ultrahangon voltam. Vagy penteken, vagy szombaton ugrom az 5.-be, es abszolut eselytelennek erzem a dolgot. Persze nagy levego, es nagy alvas, hogy holnap mashogy gondoljam. :)
Ja, van egy olyan nagyon kedves ismerosom (aki mar az aktus napjan tudta, hogy terhes), akinek endometriozis gondjai voltak. Azt mondjak "nehez" teherbeesni emellett. DE!!!!! Neki ket gyereke is van! Meghozza spontan egyuttletbol. Szoval fel a fejjel, mert a szurik biztosan meghozzak a sikert! Neked is nagyon drukkolok am!!!!


Kép
babszi
 
 


Odry!
Ugye nem haragszol!!!!!!!!!!!!!
babszi
 
 


JA, meg valami! Az LH tesztrol ma azt hallottam ,hogy nem minden ciklusban, nem mindenkinel mutat ki zebrakat, még akkor sem, ha rendesen van peteeres. Masok azt javasoljak, hogyha nincs muanyag tokban a teszt, el kell vagni ket fele, mert maris nyersz vele ujabb 5 darabot.
Azert van 5 egy dobozban, mert aki nem koveti UH-val a ciklust, nem tudja pontosan, hogy mikor lehet peteeres. Ezert azt mondja, hogy a ciklus kozepere szamitva kell elhasznalni az otot. Igen am, de van, akinek a ciklus elejen, akar a 9. napon van a nagy nap, es van, akinek a 18.-on. Szoval nehez kiszamolni, ezert nem biztos, hogy baj van :) Nekem nem mutatta ki nagyon sokaig (babymark), pedig van rendesen eresem. (30 napos ciklusban a 12. naptol merheto)
Olyan is volt, hogy inszem elott teszteltem, doki szerint meg varni kell vele, mert nem eleg eros a csik (kontrollhoz hasonlonak kell lennie). Masnap ujabb teszt, meg annyira sem latszott a 2. csik.
Remelem segitettem.

A pg53 nekem nem jott be. Pedig latjatok, van PÉ, megsem volt PÁfrány. :) Az ejjeliszekreny also fiok hatso reszeben, szamuzetesben bunhodik teljes elsotetitesben, kijarasi tilalomban :D
babszi
 
 


Babszi!

Olvasva a soraidat mosolyogtam és egyáltalán nem haragszom.
Igazad van teljes mértékben és nagyon jól estek a 'szavaid"
De az-az igazság,hogy én is belefáradtam!?Természetessen végig csinálom,hisz szülő szeretnék lenni,mert mint minden nőnek nekem is ez az álmom.
Nem tart sokáig,de tudod másnál nekem is jobban megy a bíztatás és POZITIV maradtam!!!Igyekszem.
Azt is megértem,hogy kell a hsg,mert mi van ha,de mivel nekem nem volt jó pct (remélem jól emlékszem/írom)ezért mondta a doki,hogy akkor hátha,inszem.Most már engem is furdal a kiváncsiság és belátom,hogy ez kell.Én csak reméltem.
Nagyon izgulok érted és ne legyél pesszimista!!!Nem szabad így neki indulnod,inkább vedd 'lazábban" és mond azt : -Ez most sikerül!
Megcsináltatom a hsgt és szept végén,amikor a szülinapom lesz,éppen akkor leszek fogamzó képes,na akkor jön el az én ídőm!!!
Tavaly úgyanakkor döntöttük el,hogy jöhet a baba és pont akkor is a szülinapra esett.Nagyon vártam,de sajnos nem voltunk együtt és az akkora csalodás volt,hogy mái napig fáj a szívem ha belegondolok,hogy el lett cseszve az az este.Most nem fogom hagyni!!!

Ölelés neked és köszönöm!

Odry
odry
 
 


Babszi!

Nekem is rossz a hangulatom,fáj a fejem stb.
Le akartam vágatni egy kicsit a hajamat és abszolut nem olyan lett amilyet mondtam,ezért most száműzném az összes tükröt!!!! :twisted:
Nagyon szarul nézek ki.Tavaly levágatta olyan Meg Rájenesre (béna vagyok és...) na azóta növöget,nagyon gyorsan és már megint olyan hosszú volt,hogy untam.
A kért fazon vállig érő,levákonyított ( kleopátrás,megtépve)erre Jó nagy átmenet van az alj és a teteje között. Fúj!!!
Lehet,hogy front van!?
Holnapra kialudjuk! :lol:
odry
 
 


Odry! :?
Nagyon sajnálom!
Úgy drukkoltam neked.
De igaza van Babszinak, fel kell állni és pozitívan.

Jönni fog a baba, csak kicsit várat magára!!!

Talán erőt ad ez a történet: egy ismerős 10 év próbálkozás ( Kaáli és minden vizsgálat ) után, úgy határozott, hogy még egy nekifutás és feladják. És ekkor spontán terhes lett.
Szóval soha fel nem adni!!!! :!:

( Nekem reggelre egyébként meg fog jönni. Pedig úgy bíztam, hogy nem kell inszem ) :roll:
zsazsóka73
 
 


Odry!
A hajammal ugyanigy jartam kb. haromnegyed evvel ezelott. Levagattam, mert iszonyat untam - annyira elcsesztek, hogy en is szamuzni akartam a tukroket, es mindent. 3 vagassal kesobb tudtak ugy rendbehozni, hogy MOST azt mondom, hogy alakul. Ez sem elkeseritesbol irom, csak azert, mert egy cipoben jartunk ezzel is.

Jol van, megnyugodtam, hogy nem haragszol. A hsg-tol ne felj, de probald ugy "intezni", hogy abban a honapban is legyen inszem, mert allitolag akkor talan nagyobb esely van ra. Mert kitagulnak a petevezetekek. Szoval ha engedi a doki, es mas akadaly nincs, legyen akkor is inszem.


Zsazsóka!
Nagyon kedves vagy, hogy vigasztalni szeretnel ezzel a sikertortenettel, de ha jobban belegondolok, lehet, hogy elottem is tiz hosszu ev all. Es inkabb bele se gondolok. :( :) Persze, a doki is mondta tegnap, hogy lesz gyerek vagy igy, vagy ugy (ido kerdese), na de kerem, en harmat szeretnek! Es akkor mar az ido igenis szamit! (meg persze az egeszseg)


Ma megjelent a masodik csik az LH tesztemen, ugyhogy ha minden igaz, holnap inszem. Mondtam dokinak, hogy en olyan pesszimista vagyok mar, de kozben annyira szeretnem mar, akkor ez nem az aranykozeput???? :) Kicsit furcsan elmosolyodott. :)


Ti mit szoltok ahhoz, ha egy 41 eves egyedulallo no gyereket szeretne? Majd megirom miert kerdezem.
babszi
 
 


Lányok!
először is Odry nagyon sajnálom!!tudom mit érzel.1,5 éve ezt érzem minden hónapban.
LH teszt:
Babszi:tényleg ketté lehet vágni? erre nem is gondoltam!a hcg tesztet is?
én hatot vettem a kaáliban.ott is a babymarkost adják.tiszta ideg voltam mert mind negatív lett!mentem a reményvesztettek nyugalmával,és közli a doki,hogy megtörtént az ovuláció,lesz beültetés!!!!!pedig minden nap reggel és este csináltam!!!azt mondta éjszaka is megrepedhet,és két óránként nem tezstelhetsz!!!a sokat iszol,is negatív!!!!!
Odry!!!!a francba az ijezstgetéssel!mikor nekem csinálták még nem neteztem, jobb is volt!20-kor mondta a doki, menjek fel 1-re ,zsíros hajjal, szőrös lábbal ócska bugyiban rohantam a munkahelyemről,időm nem volt gondolkodni!!!!péntek volt akkor annyira már nem vgyok szalomképes,telefonon szólt.annyi időm volt hogy apósoméknél bidéztem.mre felocsúdtam már vége is volt!nme mondom hogy kellemes volt, d ekit érdekel!én soha nem nézem a dolgoknak ezt a részét.egyszer éreztem nagyon kell kakilni, de ddigra vége lett.ennyi.anyukám mondta kikötteti a netet, mert túl sokat lógunk rajra nem mindig jó!!!!!
nekem sose tudnak vért venni, mindig megkínoznak, d enem érdekel, a beültetésen is csak a babákra gondoltam!!!!
lola29
 
 


bocsi a hibákért,éppen javitottam és jött az üzi, hogy megszakad a kapcsolat,ezért gyorsan hibásan elküldtem nehogy elszálljon!!!
jav:10 órakor szólt a doki
lola29
 
 


Sziasztok!

Babszi!
Lehet,hogy 'testvér lelkek" vagyunk!?
Ez érdekes,hogy lehet egy hónapban mind a kettő :shock:
Ninden kép megkérdezem a dokit.Neked volt így?
Az a baj,hogy szept 8.-án mennünk kell Németbe és nagyon fárasztó lesz.Pont akkor lennék inszem útán 1 hétnél és nem tudom,hogy bevállaljam-e.Azért gondoltam,hogy hsg és a köv. ciklusnál,inszem.Az is eszembe jutott,hogy azért a clostyt nem hagynám abba!?
Tanácstalan vagyok :oops:
Akkor Neked holnap?Már annyira vágyom,hogy babásodjunk szép sorban...

Zsazsóka!
Köszi az emailt! Majd írok,lehet hogy este!

Ági!
Neked is este írok!Mentek nyaralni,azért nem leszel?

Kicsiboris!
Ari vagy,köszi,hogy gondoltál rám.Sajnos tényleg nagyon erősnek kell lennünk,hogy ne adjuk fel.Ezért talán mindenkit,köztük téged is csodállak,hogy a kitartás meg van. Hajrrá!!!

Gyöngyi!
Drága egyetlen kismamánk! Hogy vagytok? Szeretnék már többen átélni azt a csodát amit Te is. Picurka ficánkól már?


Szép napot!

Odry
odry
 
 


Lola!

Remélem neked soha többé nem kell ezt az érzést átélned!!!
Olyan messze van 24.-e.Úgy vigyázzól magadra és pihizel sokat!?
Vannak cikis pillanatok. :wink:
Nem vagyok már berezelve... :lol:

Puszi
odry
 
 


Sziasztok!

Odry!
Először is sajnálom, hogy nem sikerült, de fel a fejjel!



Én csak azt nem értem, hogy nektek úgy kezdték el az inszeminálást, hogy HSG-t nem is csináltak? Anno, mielőtt mi kezdtük volna az inszemet, tisztázták a dolgokat! Csak úgy kezdtek inszeminálást, hogy negatív HSG eredményemnek kellett lenni! Mit csinál a dokid?Az én véleményem szerint beszéld meg vele, hogy csinálják meg. Ha negatív lesz akkor azért, ha pedig valami bibi van akkor meg azért. ELpocsékoltok időt, pénzt és nem lesz eredménye ha tényleg itt van a gond!!

Nyugi lányok, mindenkinek sikerülni fog, csak türelmesen várjátok ki!! Tartsátok azt szem előtt, hogy ősszel termékenyebbek a nők, és több inszem és lombik is sikerül ebben az időszakban!!!

Én jól vagyok!!


Fel a fejjel, szép napot mindenkinek!
sapé
 
 


hát odry...nagyon reménykedtem, de arra is gondoltam, hogy
ha nem sikerül most akkor nagyon rossz lesz neked ez a pár nap :roll:
sejtem mit élhattél át, mert az egyik barátnőmnél is ez volt 2szer és ő mondjuk teljesen kibukott, de te nem vagy ilyen, te erős vagy és nem fogsz kibukni, és ezen tépelődni, így van?
na jól van akkor!
tudod itt mindenkinek ugyanaz a boldogsága tárgya és azért vagyunk itt, hogy egymást is erősítsük, így most azt javaslom csináljatok a pároddal egy csodaszép hétvégét, jó kis kajcik, mozi,
valami csini ruhavásárlás (engem az mindig megnyugtat), stb...de te úgyis jobban tudod nálam mi jó neked :lol:
szóval én is becsülöm a te erődet! és mindenkinek igazat adok aki noszogat a hsg miatt, nekem laparoszkópiám volt (mint ezt le is írtam korábban) ami után úgy felpuffadtam mint egy disznó, és ez egy hétig így is maradt...ráadásul alig tudtam mozogni a fájdalom miatt...

ezt találtam neked a neten, és szerintem ez a vizsi egyáltalán nem vészes:o)
A vizsgálat két helyen zajlik. A második emeleti műtőben egy hajlékony katéter kerül a méhbe felhelyezésre, ezután műtőssegéd segítségével kocsin a IV. emeleti röntgenosztályra szállítjuk, ahol röntgen képerősítős vizsgálóasztalra helyezzük. Először üres hasi felvétel készül, majd a felhelyezett katéteren át kontrasztanyagot juttatunk a méh üregébe, amely kirajzolja méhét, illetve kétoldalt a kürtöket és átjárhatóság esetén a szabad hasüregben is megjelenik. Az anyagot nyomás alatt kell a méhbe juttatni, amely esetenként kellemetlen, feszítő érzéssel járhat, de külön fájdalomcsillapítást nem igényel. A vizsgálat után a katétert helyben eltávolítjuk, majd Önt kórtermébe szállítjuk, ahol kb. 2 órát pihen. A vizsgálat után általában semmilyen kellemetlenség nem lép fel.

zsazsóka, szerintem az insz.-re nem kell fizetni.

babszi, köszi a bíztatást, jól esett..
és neked meg azt kívánom, hogy teljes ellazulásban érjen el téged az 5. inszem, és ne is gondolj közben semmire :lol: szurkolok!

mindenkinek kitartást!
kicsiboris
 
 


Sziasztok!
Már egyszer elkezdtem írni nektek, de közbejött sok meló.
Odry Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de látom erős csajszi vagy. És ahogy Sapé írta a HSG-t már hamarabb kellett volna a dokinak megcsinálni. Szerintem most majd zargasd emiatt.
Nekem ugy rémlik, hogy abban a hónapban nem lehet inszem, de kérdezz rá.
Köszönöm az előbbi kedves megszólítást, aranyos vagy. Mi jól vagyunk köszönöm. Ma voltam sima vérvételen és kedden kell mennem megint, de akkor már a terheléses vércukorra.
Picurka nagyon rugdos már odabenn. Tegnap este olyan házibulit rendezett ott benn, hogy csak na.
És nyugi ti is át fogjátok élni ezt, de egy kicsit még várat magára a babuci.
Sapé neked mikor kell majd tesztelni, vagy vérvételre mész?
Babszi te meg nem feladni ilyen könnyen. Mi az hogy esélytelen ez a hónap?! Igenis bizzál benne. Mert miért ne sikerülhetne?!
Lola te hogy érzed magad?
Zsazsóka mi újság?
Gyöngyi
bgyöngyi
 
 


Odry!
Igen, nekem volt ugyanabban a honapban hsg es inszem is. Tobb helyen olvastam, hogy nagyobb az esely - ezt irtam korabban. A hsg-t a 9. napon csinaltak, az inszemet a 13.-on. Miert ne lehetne???? Tobbeknek is csinaltak.
Egyebkent a hsg-t nem kernem altatasban, mint azt Kisboris irta. Nem kell tole betojni, ahogy Lola mondja. Egy kicsit erosebb menzis gorcshoz hasonlo erzes, de kibirhato. Ezert hulyeseg kerni az altatast. En nagyon gorcsolos vagyok minden honapban, es meg en is kibirtam, sot, el is felejtettem mar reg :) Szoval kerd meg, es kesz.
A Nemet uttal kapcs. en mar ugy vagyok vele -eleg pesszimistan,- hogy menj el. Vigyazunk magunkra eppen elegge minden honapban, minden inszemnel. En lemondtam a legkedvesebb sportomrol - a roplabdaraol. Legalabb 9 honapja nem jatszozttam egy jot, ami ido alatt igazan meg is szulethetett volna a gyerek. De ez van! En nem mondanek le konnyen az utrol, de ha te maskent dontesz, teljesen megertem.
Szerintem siman lehetunk rokonlelkek, es ahogy Anne Shirley mondana "kebelbaratnok". :) (egyik kedvenc filmem - ki ismeri????)

Lola!
Azt, hogy szet lehet vagni a neten olvastam. Sokan csinaljak igy, hogy sporoljanak. Probald ki egyiken, vegulis annyit meger, ha sikerul :) Ha olyan lap a hcg teszt, azt is szet szoktak vagni. Igy az 5-bol rogton 10 lesz. Nagyon drukkolok am neked, hogy minden ok legyen veletek!

Sape!
Errol az oszi dolgorol hallottam en is - vannak idoszakok, hogy termekenyebbek a nok. De konkretan hogy osszel... Bar sok tavaszi baba van!!!

Gyongyi!
Olyan jol esnek a szavaid - ES MINDENKIE! - hogy el nem tudod kepzelni. Nem tudom miert van, de egyik pillanatban eselytelennek erzem, maskor meg nagyon pozitiv is tudok lenni. Ma nagyon hangoltam magam a holnapra. Hatha megis sikerulhet. En ugy gondolom, hogy a terhesseg akkor is letrejon, ha akarjuk, ha nem, ha hiszunk benne, ha nem. Hiszen egy termeszetes folyamat. Persze meg a doki is furan nezett erre, es mondta, hogy azert hinni kell benne. De ha hiszunk, jol osszuk be a hitet, hiszen ha nagyon hisszuk, mar gorcsosen akarjuk... es akkor azert nem jon. NEM?????????

Parom este azt mondta beiratkozik hozzam a filozofia szakra. :shock:
babszi
 
 


Hsg és Inszem ugyanabban a hónapban?
Nekem Hsg után azt mondta az orvos, hogy két hétig no szex.

Egyébként ma megjött...
Még van egy spontán hónapunk.....
zsazsóka73
 
 


helló!
Babszi! nagyon szorítok neked!
zsazsóka!nekem is egy hónapban volt a hsg+insz.
de ha felbontom a fóliát,hogy teszem vissza,originál?ezek egyesével vannak csomizva!
gyöngyi.jól vagyok, nem érzek semmit.
lola29
 
 


Ma padlo ala kerultem. Vegigsirtam az inszemet. Nem repedt meg a tuszo, holnap ujbol kell menni. Azon kivul, hogy ez "rossz" hir, meg 20000 Ft-nak is lottek. Ezt azert irom igy, mert nem hiszem, hogy ilyen lelkiallapotban barmi jo sikerulhet. :( :( :( Lehet most adtam fel. Nemtom.
babszi
 
 


Sziasztok!

Babszi!
Drága,ne tessék így elkenődni :wink:
Lehet,hogy pont ebben a pillanatban reped meg és már ott várják a srácok,na meg akkor ezek szerint holnap újjabb csapatot küldenek a 'vár " elfoglalására :P
Vedd ezt egy pozítív jelnek,hogy minden nehéz kezdet útán jön a sikeres vég :!:
Pihenjél ,nyugodjál le és légy pozítív :wink:
Azért én csak azt mondom,hogy most két eséllyel indulsz neki,hiszen máskor csak egyszer volt inszemed.
Gyújts egy gyertyát és kérd az angyalkádat,hogy legyen veled.
Én szívből kívánom,hogy légy boldog.

Puszi!

Odry
odry
 
 


babszi! még nem is dőlt el ezzel, hogy sikerült-e vagy sem a fogamzás, még a holnapi sikerülhet, nem kell elkeseredned egyáltalán :lol:
és inkább ma pihengess és tereld el a figyelmedet erről az egészről szerintem, csak előre nézz, a tegnapokat hagyd a hátad mögött! nagyon nehéz ez, érzem én is, nehéz ilyenkor mit mondani,
de mégis arra kérlek, hogy legyél nagyon -nagyon elszánt és akkor sikerülhet :P
minden szépet és jót holnapra!

legyekmami, hogy vagy? mi újság?

odry, nagyon klassz, hogy így összekaptad magad, örülök neked :D

gyöngyi, milyen klassz neked most, gondoltam rád, hogy amikor először megmozdult az iciri-piciri babuskád akkor vajon mit éreztél :shock: vigyázz magatokra!
kicsiboris
 
 


Sziasztok!
Babszi még bármi lehet. Este dolgozzatok rá és még holnap holnapután is. Még nincs veszve semmi.
Nekem az inszemek előtt sosem volt UH, így nem is tudtam, hogy igazán mikor repedtek meg a tüszők. Lehet, hogy neked is inszem után pár órával repedtek meg.
Kicsiboris először a 15. héten kis buborékot éreztem aztán sokáig semmi. Majd 19+6 hetesen este fürdés közben éreztem, olyan volt mint amikor nagyon gyengéden megütik a bőrödet. Nekem ilyen érzés volt.
Szép hétvégét mindenkinek!!
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Bgyöngyi!
Örülök, hogy jól vagy, és ennyire aktív a babád! Vigyázz magatokra, ez a sok front nincs jó hatással a babákra.
Én hétfőig gyógyszerelem magam, aztán szünet, és várni kell pár napot, ha nem jön meg tesztelni kell, ha pozitív akkor ultrahang!Ha pedig megjön a 3.napon vérvétel, és kezdünk mindent előről.

Babszi!
Ez nekem a doki mondta, de ezt statisztika igazolja! Nézd meg a nyári hónapokban ill. szeptemberben milyen sok baba születik. Ez azt jelenti, hogy ősszel fogannak meg. Én amikor megszültem akkor az örzőből a 2óra eltelte után nem tudtak levinni, mert nem volt hely. Meg kellett várni amíg valaki hazamegy! Szóval tele volt a gyerekágyas rész!!
Fel a fejjel, ne keseredj el, minden inszemmel egyre nagyobb az esély, hogy a baba sikerül. Csak ne idegeskedj, mert az nem tesz jót!És még egy fontos, hogy még egyszer inszeminálnak!Nálunk csak egy ciklusban egyszer csinálják, ilyen hogy másnap ismét menni olyan nincs. Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!Próbáld meg azt hogy a feneked alá párnát tegyél, csípődet így megemeled.Én is így feküdtem!!!!
sapé
 
 


BABSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miket hallok ez butaság.elmondom hogy volt az első inszemem a szabolcsban dr.v-nál:
azt mondta menjek MÁRCIUS 15-ÉN mert akkor KELL inszemelni.pont ünnepnap ugye,jaj de érdekes!akkor még csak a 12.nap volt.de mentem ugye ő tudja,kicsengettem a zsét szépen,ahogy kell.
nem repedt meg a tüsző!mentem másnap akkor sem,mentem harmadnap,a 14. nap akkor repedt meg!!3.nap bőgve mentem.gondolhatod.
szerinted a kiskatonák milyen állapotban voltak 3. napra?szerintem ne dolgozzatok rá,mert ha holnap megint kell menni a párodnak, azzal közelebb már úgyse tud kerülni,mint a katéternél!!
nem akarok okoskodni de szerintem ez az őszi termékenység a spontánosoknál igaz,én úgy hallottam,mert véget érnek a nyaralások,és unalomból lesznek a bébik.persze lehet hogy ez nem igaz,én is azon vagyok, hogy mindenkinek sikerüljön!!!
lola29
 
 


ja!
és arra gondolj erősen, hogy lehet hogy az uh után fél órával megrepedt,és megvolt az első randi!!!!!dupla esélyed van, mert a holnapiakkal is talizhatnak, szóval ez sokaknál is így van!!!!!
lola29
 
 


Lányok! Drágák vagytok, de nem tudok felállni :( A mai nap végig a legrosszabb napom. Mindenért házsárkodom a férjemmel, aki nem tudja átérezni a bajomat. Nem ért most meg, és ez csak rátesz mindenre. Ma nagyon kivagyok, csak sirok és sirok. Annyira készültem, hogy pozitivan álljak a dologhoz, de így nem megy. Ma tiszta idegben ébredtem. És minél idegesebbnek éreztem magam, annál inkább azt érzem, hogy nem sikerül - pont az idegesség miatt. És ezért még inkább idegeskedek, és sírok, és veszekszek - de főleg sírok.
Nem tudok most felállni :(
babszi
 
 


Sziasztok!

Kicsiboris!
Múszály,mert végül is olyan sok szép dolgot kaptam már az élettől és tudom egyszer a babánkat is!
Mindig elgondolkodom a történteken és mindenre lehet magyarázatot találni,hogy miért van.
Nállunk ezerrel röpködnek a nagy elhatározások és ez jár egy olyan ferfordulással,hogy egy babával nem is volna egyszerű.Természetesen mi mint gondoskodó szülők tennénk a gyermek érdekében sokat,hogy ezt ne észlelje.
Volt egy ism.-öm és nem lett náluk baba,akkor amikor ők azt szerették volna.
Lakás átalakítás,vásárlást csináltak,amire majdnem rámentek.Sőt a szülökkel is csak a baj történt és nekik ott is helyt kellett állni.Majd majdnem 2 év útán rendeződtek a dolgaik és 2 hónapra rá várrandós lett.
szóval még nekünk is van dolgunk,de meg teszünk mindent annak érdekében is,hogy babánk legyen.

Babszi!
Nem is tudom mit írjak neked!?EZT NEM SZABAD!
Nincs mitől tartani,mert bizti,hogy megrepedtek!
A pároddal meg óvatossan,mert nem lenne jó a lelkednek,ha most veszekednétek.Tessék magad mellé fektetni és ölejétek át egymást.

Mindenkinek jó hétvégét!

Odry
odry
 
 


Ja, át lett igazítva a hajam és most már bírok tükörbe nézni és mosolyogni :lol:
Ettől is százszor jobb a kedvem.
odry
 
 


Azt hiszem kialudtam sajat hulyesegemet. :( Talan ma tudok lazitani es elore nezni. NE haragudjatok, hogy ratok zuditottam mindent!!! Es nagyon koszonom a biztato szavakat!!!!!
Ez van.
Legyen szep napotok, es mindent koszonok!!!
babszi
 
 


NA AZÉRT!!! :wink:
odry
 
 


Huuu, most mindenkit elijesztettem? :oops: Kép
babszi
 
 


Lanyok! Irtam korabban egy koll.nomrol, aki 38 eves, es eddig ugy volt, hogy nem lehet gyereke, de terhes lett...stb.
Nos, a siker-sztori elmarad, mert szegeny elvetelt. :( Raadasul a Péterfi korhazban egyaltalan nem lattak el szakszeruen - es sehogyan sem, igy otthon "szült" meg. Szegeny amin keresztulment - egyaltalan nem irigylem, es az en bajaim eltorpulnek az ovei mellett. Nagyon bator volt, de nagyon lehangolo amit meselt. Ha lehet, ne menjetek a Péterfibe semmiert.
babszi
 
 


babszi engem nem tudtál elijeszteni, mert minden amit írtál olyan emberi volt. és persze lehet, hogy egy olyan nő aki most épp nem szeretne babát az nem értene meg téged-minket..
de mi itt mindnyájan érezzük minden gondolatodat.

én is 'kaptam a nyakamba' hétvégén egy nagyon rossz érzést, anyósom azt mondta amikor szóbahoztam, hogy már nagyon szeretnénk babát, hogy ha nem jön össze akkor nem jön össze, na és! gondolhatod, hogy ráförmedtem, hogy ez nem ilyen egyszerű, csomó vizsgálattal laparral stb. a hátam mögött hogyan tudnék kilépni? akarunk gyermeket! erre azt válaszolta (még mindig nem értette meg, ...vagy nem akarta), hogy ő nem erőlteti, nem szól ebbe bele. teljesen elbeszélt mellettem...... :evil:
komolyan mondom teljesen kiakasztott ez a fajta
érzéketlenség...és pont a családon belül...és pont a kedvesem édesanyja...mi a fenétől van ez?????tudjátok a választ?


odry örülök nagyon, hogy tuti lett a frizud! és annak is, hogy úgy érzem jobban vagy mostanság!
és most hogyan lesz akkor? hsg aztán újabb próbálkozás?

zsazsóka, lehet, hogy nem figyeltem meg pontosan amit írtál akkor bocsi, de akkor szervi baj nálad és a párodnál sincsen? az tuti jó lenne..mert akkor még spontán összejöht :wink:

gyöngyi-mama :D nagyon érdekes érzés lehet, hát igen ezt 'csak az 'igazi anyukák élik át, ezt elképzelni lehetetlenség...és tényleg szedsz elevitet? vagy van valami speciális amit szedni kell így a terhesség első harmadában?

mindenkinek jó hetet, remélem nem voltatok a tüzijátékon....na de mi gondoljunk most szebb dolgokra!
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Kicsiboris!
Sajnálom,tudom milyen szar.Nekem a saját szüleim/nagyszülök ilyen sállállák...
Anyósék tudják,hol a határ.
Tényleg jól vagyok,hiszen pár hónap és tudom,hogy babásodom :lol: Ma hívom a dokit és kérek a jővőhétre ídőpontot.

Hasonló jókat Neked is!

Odry
odry
 
 


odry, hát igen...az ember nem válogathatja meg a családot...ügyebár van amiben nagyon aranyosak-segítőkészek stb. ......és van amiben...nem. neked is hasonlókat mondogatnak?
csak az a vágyuk, hogy ne legyen unoka?? :shock:

egyébként a párom is tökre kiakadt az anyján...és remélem közli majd vele azért egyszer, hogy ez genyaság volt a részéről :twisted:

és most akkor mész vizsire? pesten jársz dokihoz? hova?
kicsiboris
 
 


odry, hát igen...az ember nem válogathatja meg a családot...ügyebár van amiben nagyon aranyosak-segítőkészek stb. ......és van amiben...nem. neked is hasonlókat mondogatnak?
csak az a vágyuk, hogy ne legyen unoka?? :shock:

egyébként a párom is tökre kiakadt az anyján...és remélem közli majd vele azért egyszer, hogy ez genyaság volt a részéről :twisted:

és most akkor mész vizsire? pesten jársz dokihoz? hova?
kicsiboris
 
 


KisBoris!
Annyira halas vagyok minden szoert, amit nekem irtal! Nagyon nagyon koszonom! Most mar jobban vagyok. Programozom magamat a pozitiv gondolatokra. :) Nem nagyon megy, de igyexem :) :)
Amit anyosrol irtal, azt en erzem at. Illetve csak majdnem. Nekem annyira rossz a kapcsolatom az anyosommal, hogy egy evben talan egyszer talalkozunk, havonta-ket havonta beszelunk vele. Sajnos a sogornommel szinten rossz a kapcsolat (azert sajnos, mert en ugy kepzeltem, hogy a sogornoseg majdnem testverseg). Es ujabb sajnos, hogy pont o terhes. En szinte hallom a fulemben a szavaik csengeset, mintha mondanak azert nincs meg gyerek, mert nekem biztosan nem lehet. Nagyon rosszindulatuak. A sogornom "csak" 24 eves, es TUDOM, hogy nem azert lesz gyereke, mert ANNYIRA akarna, hanem mert csak igy tudja azt az angol hapsit megfogni maganak a penzevel egyutt, akivel osszeallt. Most lesz majd a lagzijuk oktoberben - o akkor lesz 7, 7 es fel honapos terhes. EN mar nem tartanek lagzit (100 fos!), ha igy esett a nagy eset, hanem vagy csendesen hazasodnek, vagy megvarnam a gyerek megszuleteset. Persze nem vagyunk egyforman, de ebbol mar levonhatjatopk a kovetkeztetest, hogy csak az irigyseg szol belolem, vagy mas is van. Persze, irigy vagyok, mint azt olyan soxor irtam mar, de mar vele kapcsolatban majdnem tul vagyok ezen. Nagy batorsag idegen orszagban minden segitseg nelkul gyereket vallalni. Foleg az elso hetek lesznek a legrosszabbak minden segitseg nelkul, de annyira fiatal meg, hogy ezt nem latja at. Mindegy.
babszi
 
 


Nem voltam tegnap tuzijatekon, de borzaszto, ami tortent. Ma reggelig at sem ereztem mi tortent. Mi csak a tevet neztuk, es nem vettuk komolyan az egeszet. Ma persze meg is konnyeztem az egeszet.
babszi
 
 


babszi, nagyon jó érzés, hogy segítettek kicsikét a gondolataim neked! és nyugodtan legyél 'irigy, bennem is vannak ilyenek, de ez nem 'olyan irigység, én értem amire te gondolsz és persze tökre egyet értek veled abban, hogy 'pasi fogás céljából babát vállalni...hát ciki...szörnyen vacak nekem is amikor valaki 'csak úgy, vagy érdekből vállal gyereket és a nagy hasát tolja előre mintha ő lenne a világ közepe.., közben nem is vágyik talán rá igazán, mi meg mit meg nem teszünk és igazából senki egy jó szót sem szól a családból, hogy: de klasszak vagyunk, milyen szuper, hogy kitartunk stb. ...de nem??
és néha tényleg jobb lenne anyóssal ilyenkor men is találkozni, annyira de annyira nincs szükségem ezekre a 'nagyon kedves' tanácsokra..te meg ne is törődj a sógornőddel, én inkább csak sajnálom, hogy majd később jön rá, mennyire elszúrta az életét...
te is sajnáld ezért, mást nem ér a dolog...szerintem..

és jól programozd be magad :lol: olvastm egy tuti jó versben, hogy a jóistenke a mi hardverünk és mi vagyunk a szoftverek amiket néha újraprogramoz, amikor 'bekattanunk, hát most ő is segít neked majd, meglátod :lol:
kicsiboris
 
 


Sziasztok!
Én az utolsó inszem előtt kb. 1-2 hónappal elkezdtem felváltva szedni az Elevitet és Folsavat. Majd amikor kiderült a terhesség akkor a doki még felirt magnéziumot és vasat. Most ezeket szedem.
Sapé drukkolok neked nagyon, hogy poz. legyen a teszted.
Babszi remélem most már teljes jól vagy?
Mi voltunk tegnap a tüzijátékon, hát mit mondjak szörnyű volt. A hugommal (15) és a másik hugom fiával (7) na meg a párommal voltunk. De azt hogy meg is haltak csak otthon a TV-ben hallottuk. Teljes eláztunk csavarni lehetett a ruhánkból a vizet. Nem kívánom senkinek, hogy ilyen vihart átéljen.
Gyöngyi
bgyöngyi
 
 


KisBoris!
Tenyleg nagyon rossz, ha a csalad nem all melletted. Ma pl. anyukam azt mondta, azert nem kot nekem pulovert (nagyon szepeket tud kotni), mert ha terhes leszek, nem tudom majd hordani oket. Persze ezt "kedvessegbol" mondta. En csak annyit tudok ra valaszolni, hogy sajnos nem tudunk igy tervezni. Egyelore az latszik biztosnak, hogy telen megint megyunk sielni, mint az, hogy bebabasodom. Persze o mellettem all, de nem a kezdetektol. Ugy ertem az o mottoja az volt, hogyha akarunk, akkor kovetkezo honapban mar lesz baba. Nagyon lassan latta be, hogy ez nem megy igy - legalabbis nalunk. Most mellettunk all. Anyosomek nem tudjak, hogy mi min megyunk keresztul, ezert csak a rosszmajusag beszel beloluk. En ugy gondolom, hogy nem is fogjak tudni, hogy babat varunk, csak a "vege" fele, mert nem akarok negativ energiakat kapni onnan :) Sokszor eszembe jut, hogy nem igy kellene gondolkodni, mert lehet ez is egyfajta gat, amiert nem jon, vagy nem akar jonni a baba.

Gyongyi!
Nem kivanom senkinek amit tegnap ezek szerint ateltel! Nem volt annyira riaszto, mint a tv-ben mondjak? Vagy milyen volt megelni?
babszi
 
 


Ja, KisBoris!
A sogornom nagy hassal megy ugy ferjhez, hogy skot szoknyaban lesz a parja :) Szamomra ez nagyon nevetseges am!!! Remelem hosszu fatyla lesz :)Es nagy szel, hogy még izgalmasabb legyen a lagzi :)
(fuuuu, de gonosz vagyok!)
babszi
 
 


Babszi, de igen elég riasztó volt. Amikor a nagy tömeg elindul és a hátadat lökdösi a nagyon erős szél eső kiséretében. Mondjuk mi nem voltunk lenn a rakparton ahol a nagyon nagy tömeg volt. Szerintem onnan veszélyesebb volt feljutni. És én ugy tapasztaltam/érzékeltem, hogy viszonylag nyugisabbak voltak körülöttünk az emberek, mert nem lökték fel a másikat, hogy inkább ő meneküljön fedél alá. A rohanás közben nem is igazán volt időm körbe nézni, mert inkább a fejünket lehajtva rohantunk előre. És fogtuk a két gyerek kezét, hogy el ne hagyjuk őket és egymást. Remélem soha többet ilyet nem kell átélnünk.
bgyöngyi
 
 


Es megfogadtad-e tegnap este, hogy soha tobbet nem mesz ki tuzijatekot nezni a rakpart kornyeken?
babszi
 
 


Sziasztok!

Babszi!
Igen viccesnek hangzik :lol: Hol lesz az esküvő?
Csinálj képeket és oszd meg velünk is,ha nem gond!?
Természetessen olyan képet is elfogadunk,ami nyaktól lefele van.
Na jó,befejeztem :oops:

Kicsiboris!
Nállunk pont az én részemről tudnak mindent.Bár az inszemet is úgy volt,hogy nem mondom el,de mégis megtettem.Anyámnak említettem és kértem másnak ne mondja. Atért,mert tök szar azt hallgatni: -na mi van? -van már valami? -megjött? stb.
Erre szeretet nagyim elszólja magát - mész beültetésre?
Azt hittem elönt az epe!
Ja, el is magyaráztam,hogy ez mi, legalább villágosította volna fel a nagyimat.
Szóval azóta nem közlök velük semmit,azt sem tudják,hogy volt azóta még egy és sikertelen.Azt sem mondom,hogy hsg-re megyek.
Szerintem néha azt hiszik,hogy már sikerült és azért vagyok olyan amilyen.

Sapé!
Hogy érzed magadat? Fogsz tesztelni?Nagyon várom már,hogy valaki végre azt írja,hogy IGEN SIKERÜLT! Azt sem bánom,ha Te kezded,aztán szép sorba mindenki!!!

Gyöngyi!
Szerencsétek volt,hogy nem lett semmi bajotok!Most néztem a tv.t,hát nem semmi.Gondolom,hogy a gyerekek miatt is nagyobb volt a félelmed.
Én is szedem az Elevitet,úgy ahogy Te.Kérdés:nem híztál?
Én azt veszem észre,hogy kezdek kerekedni,bár amúgy sem vagyok egy soványka. :lol:
Az is lehet,hogy a clostytól?Most ebben a hóban nem szedem,mert nem lesz inszem.

Csajok!
Beszéltem a dokival,e hét csütörtökön megyek és beírat hsgre.Jővőhét hétfő,vagy csütörtökön csinálja.
Jó lenne már túl lenni rajta.Ici-picit parázok,de túléltétek ti is.
Ki nem maradok a jóból :lol: Azért remélem,hogy követjük a Gyöngyikét és Sapét is!!!

Puszi Mindenkinek! Jó a kedvem! :lol:

Odry
odry
 
 


Bocsika!!!

Lola!
Téged majdnem kihagytalak :oops:
Hogy vagy? Nagyon izgulsz már :?: Én igen :oops:
Akkor 24.-e ? Szórítok,drukkolok!!!

Neked is pusza!
odry
 
 


Nyaktol lefele :twisted: :twisted: :twisted: Kép
babszi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?