Minyu!
Fogmegtartó kezelések mindenki számára ingyenesek. Már akik jogusultak az egészségügyi ellátás igénybevételére.
Fogpótlást, esztétikai célú beavatkozásokat fizetni kell.
Nekem is pótolni kellene, de nem bírok annyi pénzt összevakarni, hogy elmenjek.
A manók még mindig lázasak
Már kapnak antibiotikumot is, de még mindig nem tudni mi bajuk van. Holnap megint vérvétel, pisi, kakiminta, stb. Úgy néz ki, h valami makacs vírus lehet, hogy az antibigyó nem hat.
Tündérke!
Megkaptam a teát, köszi szépen. Bár a múlt héten feltankoltam a dm-ben, mert most csak 259 forint volt egy dobozzal, így vettem rögtön 9 dobozzal. No, ezt eliszogatom egy darabig.
Csucsu!
Gyönyörű a leányzó és szép a neve is. Én is nagyon szerettem volna Annát, de ezt már sokszor mondtam.
Nálunk is bújik Ádámnak a 11. foga, Gergőnek meg csak készülődik a 9. Fogat még az enyémek sem mosnak, csak játszanak a fogkefével. De ha én fogat mosok, kikövetelik maguknak a fogkefét. Fogkrémet még nem adtam nekik, mert annakidején a várandós foglalkozáson mondta a gyermekfogorvos, hogy ne hagyjuk a gyereknek, hogy lenyelje a fogkrémet. még akkor sem, ha az gyermekfogkrém.
A tüzijátékot mi sem láttuk, éppen Kazincbarcikáról tartottunk hazafelé. Az M3-on hatalmas dugó alakult ki, 1 órát araszoltunk lépésben, mire 6 km után le tudtunk jönni a pályáról. Aztán kb hatvan környékén lehettünk, amikor belejöttünk a viharba. De messze nem volt olyan erős, mint amilyen itt Pesten lehetett. Alig tudtunk hazajönni, itt a 14. kerületben néhány helyen állt a víz, a villamosok leálltak, mindenfelé fák törtek ki tőből,, tele boltak az utcák faágakkal. Itt a házunk előtt 4 autóra esett rá az egyik nyárfa.
Ildikó!
Ne aggódj, Mirtill semmiről sincs lekésve, nagyon jó tempóban halad. Az enyémek korák voltak, 2,5 hónappal jöttek hamarabb, azidő alatt épp annyira szedték össze magukat, hogy haza tudtunk menni a kórházból. Nálunk akkor kezdődött az időszámítás. Mégis megtanultak önállóan járni. Én egyszerűen letagadtam az utcai kíváncsiskodók előtt a korukat, ha nem volt kedvem magyarázkodni, hogy ők milyen korán jöttek és az mivel jár.
Örülök, hogy már hízik Mirtill és rájöttél, h mitől állt a súlya.
Amúgy a Mirtill nekem is nagyon fiúsan hangzik, igaz, én nem hallottam soha korábban ezt a nevet. De a férjem rögtön tudta, h ez női név.
Na, mentem aludni, mert nagyon elfáratam.
Banett!
Érezzétek jól magatokat második szülőhazádban! Biztosan jól érzitek majd magatokat, hisz annyira szeretsz ott lenni. A fiad igazi nagyfiú, mindig megcsodálom, hogy mennyire hasonlít az én Ádámomra. Persze Giggancs Nonójával együtt.
Puszika mindenkinek.
Jó éjt!
Annamari