Új privát üzeneted érkezett!

Encus,Csandy:küldjétek el légysz emailban a képet és beteszem a tablóba,mert innen vmiért mostanában nem tudom innen lementeni.
Csandy:a vonalzóm feletti linkre kattintva láthatod a bébiket!!

Elküldtem priviben a blog cimét.végül is nem nehéz csinálni,én0 tudással csinálom,soha nem tanultam ezt,de nekem Pogi nagyon sokat segitett!

Encus:Te még bőven gyerekágyas vagy ,úgyhogy nyugodtan pihenj!!!!!!!!!!!

Csandy:a habtapit keresd vissza,egy kép van Ameliről járókába fekszik alatta látni fogod.csak azért mert egyszerűen nem tudnám megfogalmazni hogy mi az.

Katus:szegény párod!!Biztos fájt neki!!!!
pannus meg milyen ügyes,hagyott Téged aludni,max.a tejcsinek nem teszpont jót!!neked is küldtem privit!!

Voltunk a mekibe,tök jó volt,dumáltunk,kajáltunk,Kende is Ameli is szuperül viselkedett.Holnap megyünk a vácrátóti botanikus kertbe eggyütt,úgyhogy majd egybe teszek fel a holnapival képeket!!

Kisvirág már látta a névnapi ajándékom,holnap nektek is megmutatom! :wink:

puszi mindenkinek!Jó vasárnapot,jó pihit!!!!!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Csandy:sztem a meleg miatt is van most ez az összevissza evés,nem hiszem hogy Mindenki menstruálni fog.

Megkerestem neked:habtapi 143.oldalon

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil:

Küldtem mailt, benne Gergő kép! :D

Én , csak a jövőhéten mensizek, bár Gerinek mindegy, tápizik, nem ettől nem eszik.
Szerintem elcseszem a hozzátáplálást, gyümilevet issza ezerrel, tápit kitolja, küzdünk!!!

Megnézem maj a habtapit, a mi játszónk sz..r , szöszölődik, Gergő, meg mindent a szájába vesz.
A többi babát láttam, csak írtad, hogy betetél, és nem láttam. De küldtem már!

Puszi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 

 
 

Pil!
Nekem elküldöd a blog címet?
Jó későn értünk haza Örbottyánból. Kénytelenek voltunk a fiamat is hazahozni, mert nem akart ott aludni, pedig holnap reggel megyünk vissza.
újpesti meki nekem nagyon közel van. Mikor mentek legközelebb? Ugye az ami a felüljáró lábánál van? Ahol a bababolt meg dm stb vannak? Vagy van máshol is meki újpesten?
küldd el légyszi a tel számodat. Mikor mentek Vácrátótra? Ott leszek 5 percre, de nem biztos, hogy el tudok menni, mert nagyon sok vendégünk lesz :( Na a szomorúság nem a vendégeim miatt, hanem mert nem mehetek el.

Katus!
Hát nem volt rossz :)

Mári!
Hátha kedvetkap maradni, ha meglátja a társaságot. Vagy más dolga van? Mert az más.

Csandy!
Milyen tali van jövő héten?

mennem kell, mert Blanka cicire vár.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!!!

Pil!
Köszönöm,az sms-t!!!:)Ha azt is megírtad volna,hogy ott lesztek Újpesten,akkor tuti mentem volna 10 perc alatt ott vagyok innen!:(Kár de jó lett volna!:)Kisvirágék is...jaj de kár!egy Mc chicken!ÓÓÓÓÓÓÓÓÓnyan,nyam,nyam!!!
kontroll fáj?Az szar,ugyan az már nem lesz az tutkó a gátseb miatt!:(

Nyanya!!!Okés a hétfő!Nekem ez a számon:Felírhatja más is akinek kell,aki meg csak szórakozni így járt!!!

06-20/545-9292

kKépzeljétek nekem full megjött!!!:(:(:(:(utálom nagyon!és iszonyat a spirál miatt!Na mindegy!

Lányok aki tud segítsen nekünk egy picit!Jogi téma:

Szóval!
Kinéztünk egy autót kereskedésben,1999-es 1.200000Ft
Le kellett rakni 260.000Ft foglalót
a többit kölcsönből vesszük,amit a kereskedés intéz!

Foglalót le is raktuk,egy hete amről papír is történt a MAI(19.-ei)dátummal de kölcsön még sehol,a bank még nem telefonált!
A kocsit elhozni nem lehet,így még ott áll!
A lényeg kiderült egy turpisság is,(egy részről mi hibánk,mert a forgalmit nem néztük meg)
Hívtak valami más banktól minket,mi a (CIB-ben kötjük)és ott a csaj kérdezett Sanyi adatairól,szokásos !Ekkor derült ki,hogy az autó NEM is 99-es hanem 1998 júniusi!
Na ilyenkor mit lehet tenni,ma voltunk személyesen is érdeklődni,mert a papír szerint ma járt le a foglaló ideje!
Azt mondták az csak formaság,nem kell átírni NEM IS ÍRTÁK ÁT!
Rákérdeztünk a korára is,azt a választ kaptuk a Kolléga írtael biztosan!!!A kérdéseim ezek lennének!

- ha a dátum lejárt a foglalóról akkor visszakérhetjük a pénzt??????Mert ugye a foglaló,ha miattunk hiusúl meg az üzlet NEM jár vissza)

-a bank egyböl a kereskedésnek utalja a pénzt????????

-ha igen,akkor mit lehet csinálni a férrevezetéssel???(tanuk vannak)1999=1998????
Mert ugye ha ez így áll akkor az min.100.000Ft minusz a végleges árból!

Kérlek segítsetek(aki tud) mert ebben a formában enyhén szívtunk csak,és fingom nincs most mi lesz!
Köszönöm szépen!!:)

elnézést,hogy ilyennel untattalak titeket!:(

Sok sok puszi!!!
Jó éjszakát!

Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok,

Pil, itt vagyok, csak egesz nap szo szerint enni votam itthon. En is kivancsi vagyok Amelire!!!
Delelott elmentunk Camponaba, tesco bevasarlas, es a C&A-ban vettem egy par cuccot a babanak. Majdnem mindent hasznaltan szereztem be eddig, illetve egy adagot kaptunk egy ismerostol, de tegnap atneztem, mert a 68-as mereteket elo akarom kesziteni, es az 56-ost eltenni, de annyira hervadt allapoatban voltak,hogy ugy dontottem, lesz egy par igazi uj ruhaja is a lurkonak. Varom mar a borzet, lesz egy szeptember elejen is. Ebed utan pedig elmentunk egy lanyhoz latogatoba, akivel egyutt jartunk kismama tornara. Estere ertunk haza Andrissal, epp hogy be tudtam kapni 2 zsomit vacsira, aztan furcsi, ajcsi. Szerencsere az esti elalvassal nincs gond, meg is bolondulnek, mert egesz nap nem nagyon alszik, mint azt mar irtam. Nalunk is az van, hogy a cicimen bealszik, betennem az agyaba, es par perc mulva uvoltes van, nem bir meglenni ott napkozben.
A legujabb, hogy a hajnali szopi utan mire lefejem a felesleget, Andris felebred, nem nagyon akar aludni. Ilyenkor a ferjem probalja meg csendben tartani, hogy en meg tudjak aludni egy keveset. Ma tobb mint fel orat rimankodtam egyetlen bufiert!!! Azt hittem megbolondulok, mert tudtam, hogy meg fejni is kell, szoval 4-6.15 ig tartott a szeansz. :(

Katus, a dokibacsi nem mondott semmit erre a gyarapodasra, de nem tunt tul boldognak, mert az elozo 2 het alatt 500 grammot hiztunk, ez a 140 semmi 1 hetre. :( Remelem nem fognak tapszerre kenyszeriteni, mert tejcsi lenne annyi amennyi kell Andrisnak, csak mostanaban O sem eszik. :( (Ma is osszesen lefejtem 120-at.)

felesleg: melltarto betet, mert annyi tejem nincsen, illetve kaptunk nehany kisinget, abbol egyszer adtam a gyerekre, de megorulok, ahanyszor felveszem az ingecske a nyakaban! :twisted:

Udv mindenkinek: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Pil!
Küld Ameli blogját vagy mit!Segg vagyok az ilyen szavakhoz,vagy mint giga,bikia,megabite vagy mi!Szöke is vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :shock: :oops:

én is csak azt a Mc döncit ösmerem!kengurugold,DM,stb oda szoktunk mi is menni!Már ha van lé!!!

Kép
szgoron
 
 


Nyanya:

Mézgombival 500 méterre lakunk, de még nem sikerult összefutni, akkor taliztunk legutóbb, mikor még pocakba volt Gergő. Az meg ugye jó régen volt.
Márc -ápr.-ban én nem voltam olyan idegállapotban, Ő utánna hazament szülni, és így tovább...
Ezért szorgalmazom annyira, de mostanában se jön össze.

puszi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Csandy!
Én is én is :) Csak mostanság olyan zűrös, mert még nincs ovi, de szeptemberben elkezdődik és akkor én is taliznék veletek. Egyszer már terveztem a terhesség alatt, de akkor nem jött össze. Nekem se lenne messze. Főleg ha anyukámtól megyek, aki a Népstadionnál lakik.
Most már kocsikázni is merek Blankával, mert a hátsó ülés fejtámlájára felkötöztem egy hatalmas tükröt, így a visszapillantóból a tükörben látom Blankát. Sokkal nyugodtabb vagyok így.

Szgoron!
Nem tudom mikor nyitnak az üzletek az Ázsiában, de gondolom 10-kor már nyitva van mind. KB 10 órához legközelebb eső szopi után tudnánk indulni, ha az neked is jó. Bár gondolom Te is kajához vagy kötve. Na majd telefonon beszélünk. Szerintem hívjuk egymást 9 körül, akkor már én biztos tudom, hogy mikor lesz a köv. kaja. Tel. számot priviben elküldtem.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya!

Oksa!Én 9-kor etetek,és nekem utánna jó is!10-kor nyitnak igen!!!
akkor üzenünk!
A tali legyen a Polus Tesco elött,azt te is pontosan tudod,és csak egy bejárata van!!!Ok?:)
Ha másnak is van kedve jöjjön nyugodtan,várjuk szeretettel!igaz Nyanya????:):):)

A Tv2 Pokoli történeteiből akarok megnézni valamit de nem tudok!!! :evil:
tiszta dili vagyok tőle!!!
Azt szerettném megnézni amikor 2000-ben az a srác szegény meghalt Korfun életmentés közben!Nagyon megrázó történet a barátnője meg végig nézte!
Hallottatok róla???

Ha valaki megtudja nyitni küldje már el nekem,vagy valami!!!

köszönöm!!!

Puszi

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!!

No most összekapom magam és nem halogatok, mert annak nem lesz jó vége. Csak az a gáz, hogy ilyenkor estére már hulla vagyok így jobbára csak vízszintesbe zuhanok és már estembe beájulok. No de most félig fekve talán.... sikerül.

:) Kicsi Adél ma 3 hónapos ennek örömére vagyis nem pont emiatt de azért jól jött ki voltunk családilag motoros felvonulást nézni. Tomi nagyon élvezte, Adél meg csak kamillázott micsoda gépek jönnek, a hang annyira nem zavarta szerencsére.
Meg hát ma jött anyós pajti, szóval "cupa öjöm, ed bodogsád az éjet"ahogy Matiz nagypapa ama 11 éves leányanya apukája mondaná.)

No akkor a reakciók:

Kaja lista:
Lehet dobigálni a kövicseket és hülyének nézni, de én úgy vagyok vele, hogy ami nekem jól esik attól Adélnak sem lehet baja. Így fordulhat elő olyan hogy pl. tegnap chilis babot ettem, de pl. a káposztás tészta is bejátszik. Jó jó nem iszom mondjuk alkoholt, hiába esne jól egy sör. :) Amúgy egy dolog van ami nem bejövős Adélnak, az pediglen a tejecske, meg az egyéb ilyen tejtermékek(kefir, joghurt stb.) attól olyan szép koszmó szerű cucc lesz a fején, hogy csak na(pocikomba se szerette). De amúgy lekopp kopp és mákos vagyok mint állat de nem hasfájós a tündérkém.

Fordulás:
Mint régebben írtam Adélka elég érdekes mutatványokkal lepett meg minket vagyis hogy hátáról a hasára pördült. Na azt azóta csak egyszer kétszer ismételte meg. Viszont eleinte nem igazán szerette a hason fekvést, aztán egy hónapja szépen úgy tettük le rendszeresen aludni, hogy aztán más hogy már nem is volt hajlandó aztán kb. aztán kb. 1,5-2 hete megunta és egy nap alatt megtanulta kinyomni magát és úgy nézegetni, és megfordulni hasról hátra. Azóta nem is alszik hason.:(
DE nem tartok attól, hogy Adél hiperaktív lesz… mert ahhoz túl nyugis.

Pocak:
Nekem szerencsére szépen használt, hogy már a szülés napjától jó ideig hordtam, az alak formálós tundra bugyijaimat. Így nincs nagyobb pocakom, mint mikor terhes lettem Adéllal.

Lreta:
Gratu az átaludt éjszakához, bár jól meg gondolva…majdnem ugyanott vagyunk, mert Adél este nyolctól van hogy 3 ig. alszik vagyis órába ő is annyit alszik… próbáltam hogy felkeltem 11 éjfél felé, hátha úgy sikerül, de akkor is ébred 3 felé és utána ahogy szokta 3 óránként kelt. Az meg már más kérdés, hogy ha alszik is én nem tudok, mert 1-2 magaságába már úgy megtelnek a cicijeim, hogy felébredek, mert fájnak meg folyik a tejecske, így ált. olyankor fejés van. Meg hát olvastam is, hogy 6 óránál több idő a szopik közt apasztó hatású, mert hogy csökken a hormon szint és hát akkor gondolom, akkor a Mikulás is rizikós.... és ahhoz még nagyon nem fülluk a fogam. Élvezem hogy elkerül. :)

Macsek:
Nyami megkívántam a meggyes pitét lehet holnap sütök!!

Pil:
Adélnak is begyulladós a szemikéje, hol jobb hol rosszabb. Mondjuk nekünk a doki nem adott rá semmit, anyatejjel szoktam mosogatni neki, de az se az igazi, így majd ha kedden megyünk tanácsadásra akkor a sarkamra állok, és íratok neki valamit fel rá. Mondjuk nekünk azt mondta ha könnyezik akkor nem lehet a könnycsatornával gond.... és hát van néha elég rendesen.(hisztikor főleg)
Kérdezz. hátha?
Szopi dili itt is van, de mivel nálunk ez a kórházban már egyszer lezajlott így nem nagyon tud vele megijeszteni, ha ordít a cicibe, akkor próbálom én is hol egyikre hol másikra tenni, aztán ha nagyon begerjed akkor pihentetjük a dolgot elterelem a figyelmét és egy negyed óra 20 perc múlva újra próba, bár ahogy észre vettem ha igazán éhes, és nem csak komfort szopi miatt cicizik akkor nem is óbégat.
Mondjuk Adél azon is kiakad, ha az elején nem jön aztán ha megindul akkor meg az van bajára hogy ömlik a szájába és olyankor van az hogy a cicimmel a szájában rázza a fejét.

Tali:
Sajnos szeptemberre előre láthatólag olyan kiadásaink lesznek amik nem igazán teszik lehetővé azt hogy utazzunk is(sajnos ha azt akarjuk, hogy télen ne fagyjon be a valagunk). Meg apa vissza kerül a régi munka rendbe vagyis hétvégéken ált. dolgozni fog. És én egyedül nem nagyon vonatoznék fel, mivel kocsink nincsen.
DE Pilchard küld el légyszi a postai címeteket!!! ;)

Csuklás:
Adél ált. akkor kezd el csuklani, ha hanyatt fekve böfizik egyet. Próbáltam mint Tominál, hogy adok citromot, de nem is nagyon használ csak fancsali képet vág de a csuklás marad. Meg hát igen csak fosok, tőle, mert a citrom mint olyan allergizál hat még ilyen kicsi korban. Főleg abban a tudatban, hogy anyum egyszer jó szándékúan facsart Tominak kb. ennyi idősen narancsot, és a fiam kipöttyösödött tőle,(vagyis ahol a szája mellett lefolyt tiszta pötty volt) meg hát én is két dologra vagyok allergiás, de abból egyik a narancs héjban lévő illó anyag.
Szopizni olyankor nem hajlandó, megijeszteni nem akarom, így hát csuklik amíg el nem múlik, de már megszokta, hatalmasakat tud kacagni rajta. :) Amúgy Tomi viszont rafkós, mert ő képes valahogy kiváltani a csuklást magánál(szerintem levegőt nyel), hogy citrom levet vedelhessen.

Sziget:
Minden évben megfogadjuk, hogy megyünk, de sose jutunk el. Pedig....

Klebsiella:
Nekünk T-online os ADSL-ünk van, 1 Mbit-es(uram mondta biztos így van).Ha jól emlékszem 9450 FT/hó.(hehehe csak fizetem de nem tudom mennyi)
Végülis meg vagyunk vele elégedve, stabil szóval mindig van net, csak hát ahogy nézegettük(hiszen szeptemberrel jár le a 2 éves előfizetésünk) ez a legdrágább szolgáltató. Vagyis amikor előfizettünk rá akkor jó volt, de mostanra máshol ennyiért dupla olyan gyorsat kapnánk, csak hát ez tuti jó viszont más szolgáltatókról hall az ember ezt azt.

Gombi:
Kár hogy lekéstétek a kendő tanfolyást, pedig pont akartam mondani, hogy számolj be róla. Mert mi is kendőzünk, csak hát erre közel s távol nincs kendőkötő tanfolyam( változtatni kell)és így csak papírról tudok valamit ki okoskodni. Amúgy múltkor kendőbe vittem fel Adélt tanácsadásra/szurira, úgy néztek rám a helybeli anyákok, mint egy ufóra, meg hogy nem tesz jót a gerincének, bezzeg az ő csimotájuk naphosszat a babaülésbe, meg a pihenő székbe ül, az jó!?Nah mindegy.

Koszmó:
Mint fentebb írtam Adélnak a tejes dolgok kicsapják a kobakját; így mielőtt erre rájöttem igen csak koszmós volt. Én is próbáltam olajozni, de neki is olyan maradt így utoljára mikor "kivirult" a feje, kicsit tovább pancsiztattam a vízbe aztán a fürdetőjéből tettem a dörzsizős mosdó kesztyűmre és azzal mostam, 2 nap alatt eltűnt. Persze utána meg is fésülgettem.

Kisvirág:
Csúcs egy pofi a Kendéd ahogy kapaszkodik.
Anno Tomiról készült egy olyan kép... hogy azóta is elkap a röhögés. Veszem ki a kádból és olyan mintha az ágyába tenném azon vizesen, pedig a pelenkázóra teszem. És a gyerek fején látszik az aggodalom, hogy "hé az anyán megkergült vizesen akar ágyba dugni."

Szgoron:
:(Tűzoltók!! Ami a leggázosabb, hogy amikor láttam a híradóban, kicsit nagyon kiborultam, mert az egyik haverom is tűzoltó, aztán ahogy jobban megnéztem, megláttam hogy ő is ott volt menteni. Szerencsére a lelki megrázkódtatáson kívül nem esett baja.
Amúgy anno amikor Balinak nem volt munkája, tesóm marhára erősködött azon miért nem megy el tűzoltónak, mert hogy mennyi szabad ideje lenne, meg hogy a pénz se rossz(mihez képest)és hogy tök fiatalon nyugdíjba lehet menni. És hogy nincs annyi tűz, hogy veszélyes legyen. Persze amikor mondtuk, hogy nem, akkor mi voltunk a hülyék, de most bele gondoltam, hogy ilyen esetben magamra maradnék a két gyerkőccel… És akárki akármit mond, azért a LIDL-be sokkal nagyobb biztonságba van, mint ha tüzet oltana.
Veszett eb: persze akkor nekem is becsúszna a sport csoki, de utólag... tudva, hogy nem esett bajotok, vicces.

Boscó Ági:
Uhh!! Mondjuk én anyum is ilyen lógós arany fülcsit tervez a lánykám fülébe(még az enyim volt anno) de én mindenképpen lövetni fogom, mert nekem nagy koromba ;) 18 évesen szúrtak lyukat, aztán meg 21 évesen lőttek lyukat és az utóbbi kevésbé volt fájós, vagyis az csak utána fájt.

Pil: "Emlékszem,hogy fel voltam háborodva pocakosan mikor azt hiszem Ex.irta a fogkefét,és erre tessék De azóta nincs is!!!"
Tudod erre mondják, hogy akkor elveid voltak, most meg gyereked. :)

A legfeleslegesebb dolog, eddig a Mózes kosár. Nagy arccal megvettem, hogy majd abba alszik... hááát nem alszik benne. Nem hajlandó, és már ki is nőtte. :(

Ex:
Nem vagy hülye én is pont akartam csinálni képet csak api nem hajlandó(bizti elege lett abból hogy hónapokig fotózott.)

Feri:
:) Nem volt csöpögős csak őszinte. Amúgy én is azt bírom a porontyaimba, hogy annyira figyelnek... hogy csak még.

Beteszek nektek ide egy idézetet:(remélem a kiadó nem olvassa a babanetet) 8) :?
"2004.11.17
Tegnap múlt hét hónapos már van egy db fogacskája és annyi de annyi minden a kis kobakjában... nem tud még beszélni és én néha csak könnyes szemmel csücsülök az ágya mellett és sajnálom, hogy csak sejthetem mekkora tudás birtokában van ő még tudja mindazt amiről én csak álmodozni merhetek, hogy valamikor majd felsejlhet előttem. Olyan bölcs és nyugodt barna szeme van hogy abban néha csak úgy elveszem és kicsinek és gyengének érzem magam és akkor ő oda mászik hozzám-mert már mászni is tud, hiszen egy helyben fekve nem lehet megismerni ezt a világot- és kicsi kezeivel megsimogatja az arcom. És akkor olyan de olyan boldog vagyok, hogy abban a kegyben részesülhettem hogy ő lehet a fiam."

:)Akkor jól emlékeztem, mert valahogy rémlett a dolog, hogy valami baktérium vagy ilyesmi, és nagyon a járványtan tanci feje ugrott be mellé. Jupppiéé!!
Amúgy én is állatorvos akartam lenni, csak kedves szüleimnek nem tetszett az ötlet és azzal a szöveggel adtak be EÜ szak középbe hogy onnan könnyebben felvesznek, hááát nem úgy volt.
Igaz a rendes orvosihoz is egy pont hiányzott. :(

Megnyugtatás:
Hááát változó, hogy melyikünknek jön össze, mondjuk azt már most észre vettem, hogy néha úgy néz az apjára… csillogó szemekkel. :) Jóóóó van nőből van a lányom és még az ízlése se rossz!! Nekem is bejön az apja. ;)

Nyanya:
De ismerős történet. Tomi is eltűntette a haj kefét aztán szülés előtt nem sokkal megtaláltam eltettem, de úgy hogy nem találtam meg, aztán persze előkerült, de azóta megint eljátszotta. Igaz ha nagyon kérem előadja, csak azzal az a gáz, hogy akkor ő akarja megfésülni is Adélt.

Enci:
Örülök, hogy minden OK felétek!!
És mivel még nem gratuláltam!! Gratu és minden szépet és jót nektek.
Nagy lányok hogy fogadták a csöpp leányt?(bár lehet írtad, csak én nem olvastam. Ejnye BR!!!)
Sapit én csak amikor hazavittem akkor adtam rájuk, meg ha nagyon nagy hurrikán erejű szél és mindenképpen menni kellett. De lakásba nem adtam. Sőt a kórházba is csak fürcsi utánra kellett, mert huzatos a folyosó.

Szájpenész:
Lekopp kopp eddig mindkét gyereknél megúsztuk.(vagy csak nem tudok róla)

Szgoron:
Én pont ma akadtam ki egy kicsit, mert én úgy de úgy mennék sétálni a gyerekekkel, de egyik barátnőm se néz erre fele el. Komolyan néha már azt veszem észre, hogy attól, hogy gyerekem van mintha leprás lennék, vagy minimum fertőző lenne a babásodás.
És akkor ma láttam az utcába velünk(Adus) egy korú babákok anyákjai nagy ressen sétiznek. Köszöntem erre semmi reakció. Annyira szar, mert néha már úgy érzem begolyózom, mert persze itt vannak anyumék a szomszédba, így nem csak gyerek társaságom van meg marha sokat segítenek, is de soha nem tudok jót tenni így csak cseszegetve vagyok.
De olyan jó lenne, hasonló korú babák anyujaival dumálni, élőbe.... mert ti veletek szupi(már ha van időm ide jutni)de mégsem olyan mint élőbe.Nahhh nem nyafogok.

Pilchard:
Én holnap asszem kicsit lazulni szeretnék. Anyum főz ránk és itt a másik mama és apa se dolgozik, így asszem kicsit leadom a gyerekeket, és beiktatok egy nagy eldöglős pancsit, sőőőt lehet elvonulok és egy kicsit írogatok is mert kéne, mert szeptember első hetére késszen kéne lennem, egy történettel.
Aztán este lehet elmegyünk tűzijátékot nézni.

Kisvirág:
Én Adélnak nem szoktam a feje alá pelust tenni, nem bukós hála Isten , és mivel mi nem használunk nagy párnát egy nagy párna huzat van az ágyon lepedő gyanánt neki, és azon alszik, aztán pár naponta csere. Viszont a takarója is párna huzat ebben a melegben. És abba úgy bele szeretett, hogy azzal alszik. Ma amikor felvonulást néztünk is velünk volt csak mikor haza értünk vettem észre hogy az egyik sarka csupa nyál mert azt is begyömte a kezével együtt.

Amúgy Adél vegyes szopós vagyis cici után betolom a cumit, és aztán elalszik, de nap közben ált. az ujjait/öklét szopja.(majd küldök képet)

Koszmó=olyan mint a korpa, csak kicsit jobban ragaszkodik.

Szopi dili és a mensi:
Passz nekem már a nagy kánikula idején is csinálta vagyis már több mint egy hónapja...és eddig nem értek ide a vörösök. szerencsére!!

Katus:
Szegény apátok!!
Nekem is volt eltörve a lábujjam nem kellemes.

Pilchard:
Kitudja azt mondják hogy az összeszokott női társaságokban a mensi is beáll egy időre. :) Bár ez neten keresztül is igaz lenne ;)

Nekem is jöhet a blog cím!!

Szgoron:
:( a vörösök miatt!!

Kontroll:
Háááát őszintén megvallva, nálunk Adél születése óta eddig egyszer volt. Ok egyszerű amikor minden gyerekünk alszik, vagy nyugiba van akkor se biztos, hogy pl. apa itthon van…meg akkor kihasználjuk az időt arra, hogy pl. ne ússzunk el a kupiba, mert Tomi egy hatalmas felforgató... meg estére hulla vagyok. Nagyon.
Amúgy nem fájt, vagyis Tomi után sokkal rosszabb volt, lehet Adus kivasalta a buksijával azt a csúnya heget ami maradt akkor. Meg hát azon a mütyürnyi gátmetszésen nincs is mi fájjon. :)

Na végül is majd 4 óra olvasás és írás után kicsit sunyok, míg a csaj nem kezd éhség lázadásba.
Majd hajnalba teszek fel képeket is.

Pussz meg pá!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Assszem most hű voltam magamhoz!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Szilvi:Peti azt mondja hogy ha foglaló volt és nem előleg,és nem a Ti hibátokból hiusúl meg az üzlet határidőre akkor a foglaló dupláját kell megkapnotok!!
De nézd meg hogy foglaló e vagy előleg!!!

Az autó kora: Peti szerint ezt úgy kell nézni, hogy van 2 teljesen egyforma autó ( kor, állapot, km, szín stb...) az egyik 98-as a másik 99-es. Azért valami különbségnek csak kell lennie, és ez az ár!!! Elvileg Különben vagy az egyik drága v. a másik olcsó a korához képest!! :-)
Ja egyébként az első forgalombahelyezés a lényeg!! Lehet, hogy 98-ba gyártották, de ha 99-es forgalombahelyezésű akkor tulajdonképpen nem vertek át!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


blackrose: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok,

Gyors leszek, hulla vagyok, megint zuros ejszakank volt. Mikor lehet elkezdeni rendre szoktatni egy kisbabat?????

Pil: nagyon edes Ameli, koszi, hogy elkuldted :)

Ha meg elek, jovok este.

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Szgoron!
Ok és igaz igaz jöhet bárki :)

Blackrose!
Nem vagy semmi, ritkán jössz de akkor aztán bepótolod az összes lemaradást :lol: :lol: Jó olvasni a hosszú írásaidat.
Én fiamnál éreztem azt amit Te, hogy attól hogy gyerekem van mintha megállna körülöttem az élet. Hiába mondtam, hogy nyugodtan hívjanak, jöjjenek. Sőt én is el tudok menni 1-1 estére gyerek nélkül, mert apa nagyon a topon van és lefejt tej mindig van a hűtőben. Valahogy hanyagolva lettem. Kicsit visszább is estek a régebbi kapcsolataim. És 8 után már hívni sem mertek, pedig én mindig is későn fekvős voltam, a gyerek meg nem ébred fel egy telefontól. Nem a kiságyban csöng. Azóta vannak új kacsolataim a babanetnek köszönhetően. Velük rendszeresen összejárunk gyerekestől meg néha nélkülük is, olyankor apukák ügyelnek :)
Milyen történetet kell írnod? Ez a munkád, hogy írogatsz?
Ezt már én is hallottam, hogy pl egy munkahelyen dolgozóknál is egyszerre jön meg. Ez érdekes dolog. Épp olyan érdekes, mint a születésszabályozás. Pl háború után sokkal több fiúgyerek született, hogy helyre álljon az egyensúly. Érdekes és számomra megfejthetettlen dolgok ezek.

Tűzoltók: Férjem barátja a műegyetemre járt és mondta, hogy az a helység, ahol eltévedtek egy labirintus. Semmi ablaka nincs és még nappal is nehéz kitalálni belőle nem hogy sűrű fekete füstben. Esélyük nem volt szegényeknek. Azt azért nem értem, hogy miért nem biztosító kötéllel mentek, vagy miért nem figyelmeztette őket egy ott dolgozó, hogy az egy labirintus.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Pil! Nagyon tetszik Ameli blogja! Ügyi vagy! :D

Nálunk 3. napja extra nyügi van. Már az én türelmem kezd elfogyni. Úgy bírom ki, hogy délutánonként elhúzunk valamelyik nagyihoz, hogy segítsenek. Persze, olyankor megmutatja, hogy jó is tud lenni! Érdekes, hogy csak akkor fáj a hasa, ha kettesben vagyunk! :?: Persze, nem tudatos, tudom. Sajnálom szegénykémet nagyon. Már én majd bekakálok, annyira nyomok petivel! :cry:

Reni
Kép
prenata
 
 


Műegyetem: jártam oda. "Ismerem" a labirintusait. De nemcsak az alagsorban van, hanem a legfelső szinten is. Ott volt a rajzórám, és ha egyedül mentem órára, mindig eltévedtem, mivel oda csak egy lift vitt fel a sokból! Elég idiótán tervezte meg valaki.

Reni
Kép
prenata
 
 


Nahát Pil :!:

Amelit még korán szoktatjátok az Unicumra!!! :lol: (150-es kép)

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!!

Akkor az ígért fotók.
Először is a játék park gyöngyszemei.

A Tomitól örökölt baba-torna állvány.

Kép Játék I.

Aztán a szintúgy a Tomiról rá maradt kocsira kötözött Kinder tojás figura( egy kicsi sárkány, meg egy kicsi cápa). ezt szereti húzkodni, meg nézegetni. Igaz nem kimondott játék, de szereti.

Kép Játék II.

Ez viszont saját szerzeményű kocsira akasztható csörgő.

Kép Játék III.

Ezt az elképedést, meg a TV váltotta ki.

Kép hűűűűhhhaaa

Ilyen formában szopizza az ujját.

Kép ujjszopi

És így lesi az anyja minden szavát :lol: :D

Kép mondjad anya

Emiatt talán még nem diszkvalifikálják ha szépségversenyen akarna indulni. :wink: 8)

Kép Puci Adél

És végül de nem utolsó sorban, az igazi nő retiküllel jár! :lol:

Kép egy igazi nő

No most kihasználom, hogy kis családom elment hajót nézni, és megmosom a hajam, és pancsizom egyet.

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok!

Most csak rövid leszek, mert tegnap egész nap kint lógtunk a Borfaluban, és minden házimunka mára maradt. Nagyon jó volt a tegnapi nap, csak 2 dl bort ittam, de már attól is jó kedvem lett. Fincsit ettünk, Julcsika is beérte a szopival, kétszer is megszoptattam, míg ott voltunk. De jól kidőlt, este 10kor elaludt, és reggel 10kor (!), úgy keltettem, mert úsztam a tejben.

Csandy, hát tényleg gáz, hogy még nem tudtunk talizni... De most már összejön, az tuti! Kedd kivételével - akkor csípőszűrésre megyünk - nincs esti programunk. Meg függ még esetleg attól, mikorra kapunk időpontot a gaszrtora. Ha bénák lesznek, akkor elkérem a te ismerősöd számát. Képzeld, találkoztam tegnap az egyik csajjal a tornáról! Adrienn, te hívtad még anno a tornára, a Rókusban szült. Szegény, jól megjárta, ő is toxémiás lett, 3 héttel szült előbb, és ki kellett venni a méhét! Nagyon durva, majd mesélek!
Ja, szerintem nem volt olyan nagy szám az ARC, a Borfalu jobb volt! :) Délutánra lettek sokan, mi dél körül mentünk, akkor még alig voltak.

Szilvi, tudod a számom, vagy hívj fel, vagy írd meg emaliben a kocsi-ügyet, mert így nekem kicsit zavaros volt. Ha jobban átlátom, akkor tudok segíteni, addig nem akarok hozzászólni.

Még nem értem az olvasás végére, este sem biztos, hogy tudom pótolni, egyéb elfoglaltságaim miatt. :oops: Na de legkésőbb holnap jövök!

puszi!

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok,

Megorulok!!!!! A kisfiam nagyon raszokott arra, hogy amint kinyitja a szemet, rogton elkezd uvolteni. :twisted: Nem tudom miert csinalja ezt a hisztit, felveszem, megnyugszik, lerakom, es minden kezdodik elolrol. :(

Valami tipp?

Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


sziasztok!

SOS

Itthon vagyunk! Most csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a szaporító fejést mikor érdemes csinálni? este, az utolsó etetés után?
Nem tudom mi van, de az egyik ciciből eltűnt a tejci, és nálam persze teljes pánik!!!!!! Ami tovább ront a helyzeten.....

:( :( :( :( :( :(

zsu
zsu11
 
 


Sziasztok!!!!

oltári szuper,szenzációs,király volt a kirándulás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Az arborétum k.....jó hely,tele árnyékkal,gyönyörű fákkal,üvegházzal,padokkal,minden szuper volt.Képek vannak,csak töltődik az elem hogy át tudjam töleni a gépre.Szupi képeket csináltunk,és én személy szerint annyira jól éreztem magam hogy el sem tudom mondani.de annyira elfáradtam hogy mikor hazaértünk majdnem összeestem.
ja és kajáltunk egy étteremben is,ahol Kende is,Ameli is aludt,annyira drágák voltak,hagytak minket enni.na és persze szuperül viselkedtek végig!!!
A szitakötők meg modellt álltak,ááááááááááá,gyerekek ez szuper volt!!!!!!!!!!

Blackrose:SZENZÁCIÓS KÉPEK!!!!!!!!Főleg a tv- kiváltós!!!!
Tiszta Tomi Adél!!!!!!!

Macsek:talán csak unja szegényke hogy mindig fekszik a hátán.
Ameli is egyre többet van kézben,mert imád nézelődni.

Nyanya:kár hogy nem tudtatok átjönni,jó lett volna talizni.

Preni:köszi a dicséretet,még alakulgat.Az unicumot egytől-egyig mindenki észrevette és szóvá tette. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látszik hogy nem szoktam hátteret rendezni! :lol:

Megyek megnézem az elemeket nem jók e már,mert megöl akiváncsiság hogy lássam a képeket! :lol:

Puszi

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


zsu11:igen,az jó időpont.Hanappal van egy hosszabb szopi szünet akkor csináld meg akkor is.
Nekem most semmit nem használt. :( :(

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil, köszi, megpróbálom. Holnap beszámolok....
zsu11
 
 


zsu:szivesen,remélem hatásos lesz.

képek.
ez még tegnap a mekinél
Kép

Kép

Kép

Kép


Mai botanikus kert:
Kép

Kende szunyál,Ameli micimacival küzd
Kép


Kép

A modell szitakötő :lol:

Kép


Kép

Kép


Az üvegházban

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


Persze lemerült az elem még ott igy a többi kép majd Kisvirágtól!!

Ja és a meki félreérthető volt,de mentségemre legyen mondva nem tudtam hogy máshol is van,ez a váci úton van,állitólag amit Ti(SZILVI.NYANYA)irtatok az nemrég épült.
Na most már eldugulok!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!!!

Máshol is esik, mert itt mintha dézsából öntenék. Így tuti nem lesz tüzijáték. Bár nem is mennénk, mert mára meg van a kilométer, mert délután voltunk sétálni egy nagyot.

Szilvi:
Én emlékszem arra a történetre.

Nyanya:
Hát igen mondhatjuk, hogy betegesen szófosó vagyok.
Mondjuk nekem is már a Tomi születésével leredukálódtak a haverok, mert nem tudok csak úgy bulizni menni, meg a többi dolog.
De sajnos itt Keszthelyen se kismama klub se ilyenek nincsenek. És az itteni babanetes topic is halódik. De majd csak összehozok valamit.
Írogatás: áhhh csak hobbi szinten írok ezt azt, nem nevezném munkának igaz jó lenne ha lóvét is látnék belőle, na de ahhoz nagyon nagy mák kéne. Csak hát most van egy lehetőség, hogy egy számomra nagyon kedves ember következő könyvében még jó pár emberrel együtt szerepelhessek irományommal, és nem agyon szeretném kihagyni. Csak hát arra időnek, meg hát valami fokú ihletnek kéne lennie… de ha úgy kell lennie, akkor majd összejön, ha nem akkor meg nem. Húúúú de értelmes voltam.
Tűzoltók:Állítólag a tömlő mentén tapogatóztak visszafele, de volt valami gubanc és úgy tévedtek el. És nem is messze a kijárattól. :(

Reni:
Tudod azért tervezték meg ilyen idiótán, mert nem is igazi egyetem, hanem csak MŰegyetem. Jó-jó gyenge poén volt.

Pil:
CSudi édes Ameli blogja!! Anno Tominak mi is csináltunk oldalt, de aztán alább hagyott a lelkesedés. :)
:) Tök jó olvasni, hogy jól érezted magad, és felszipkáztad magad pozitív enerdzsivel :)
Köszi a lány nevében is. :)
Amúgy az a színes a dologban, hogy Adél tényleg tiszta Tomi(kivéve a szemük színe) viszont Tomi tiszta Balázs… viszont Adél meg tiszta én vagyok ennyi idősen. Szóval ebből az következnék hogy Balázs meg én hasonlítunk egy másra, deeee nem.

Gombi:
Tök jó hogy Julcsinak elég volt a szopi amíg csavarogni voltatok. :) Ez már kicsit biztató tej mennyiségileg nem?

Macsek:
Én is osztom Pilchard véleményét. Az enyim lány is hatalmas hisztit levág, mert már kíváncsi és nem lát rendesen fekve, így fel kell venni vagy ha babakocsizunk akkor kicsit megemelni a fejrészt és akkor nyugi van. Addig viszont eget rázó „nazgul” sikoly.

Na jó éjt megyek tüzijátékot lesni a TVbe!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Pilchard :) Tök szép képek!! És mindannyian jól néztek ki.

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok!

Ahogy Pil is írta nagyon szupi volt a mai nap. Na meg a tegnapi is :)
Annyira jót sétáltunk. Ameli és Kende is nagyon édesek voltak. Igazi jó gyerekek :) Igaz Kende majdnem végig szunyált.
Pil képzeld 1 után este 6-kor kajált. Addig szundizott. Most viszont nem akar aludni. Épp apán kóg :)
Dobok fel pár képet, aztán átveszem Kendét.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


Puszi
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Üdv!

Gyors kukk. Végigolvastam két részletben, de már a felét elfeljettem...

Tegnap megjártuk Szfehérvárt. Peti nagyon ügyin viselkedett, odafele végigaludta az utat! Visszafele persze egy szemhunyásnyit se tentizett. A vacsiját két részletben kapta, mivel a fürcsiidőben még úton voltunk, nagyon éhes volt, kapott fél adag tápit, és hazaérkezés, fürcsi után a többit. De így is felkelt a maga idejében...

Peti feje alatt van "párna". Azért így, mert nem pelus van alatta, hanem egy kicsit vastagabb valami félbehajtva. Jó, mert pont olyan hosszú, hogy ha a gyerkőc feje alá teszem, akkor a két végét be tudom gyűrni a rácshoz. :) Egyébként Peti megeszi a textilpelust. :)

Blackrose, nagyon édes a tévéző Adél. Már Petit is nagyon érdekli kb. 1-2 hete. :)

Na most ennyi, menni kéne pancsolni, nemrég értünk haza a tűzijátékról (itt kivárta az eső a végét). Na és feltöltöttem egy pár képet a rossmann oldalára előhívás céljából, volt vagy egy óra, mire felment a majd' 60 kép, de hozzá kell tegyem, hogy az öcsém meg lefele tölt...

Na szép estét.
Ági

Ui: ha vki intézett hozzám kérdést, légyszi mégegyszer!
És úgy néz ki, hogy megyünk a talira, mert a mamám szept. 9-én tartja a névnapját.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!!!

Lányok!Hallgatom a híreket,szörnyű jópáran meghaltak a buzi nagy viharban!
Mi lesz még itt...!Szörnyű!de még hírzárlat van!Kidöltek,fák,ablakok stb.

Köszönöm a segítséget a kocsival kapcsolatban!

Pilchard,Kisvirág!!!Csodaszép helyen voltatok tényleg!A gyerekek édesek nagyon!!!+persze ti is!!!:)
Pil:köszönöm Petinek is a segítséget!!!Aranyos!
Ha megvan a kocsi megyünk ám!!!Mindenképpen!!!:)
Pilchard!TE SÖRÖZŐS ASSZONY!!!! :lol: :lol: :lol:
Édes Ameli blogja!Ügyes vagy!!!:)Köszi,hogy elküldted!!!


Blackrose!!!Édik a képek nagyon!!!És hű vagy magadhoz írás terén valóban!!!:)

Mézgombi:Örülök,hogy a kaksi rendben!!!!
Ha van valami hívlak,és adom akkor Sanyit!!!Köszi előre is!!!

Nyanya!Ha jó neked akkor írok sms-t akkor a TESONÁL olyan 10-fele ok???



Puszi mindenkinek!!!

Szilvike:)

Kép
szgoron
 
 


Macsek!
Ne vedd fel, csak az ágyában símogasd és beszélj hozzá. Ha nem nyugszik meg had ordítson egy picit. Na ez az elméklet. Gyakorlatban nálunk is ez van és nem tudom mit csináljak :)

Pilchard!
Gondoltam rátok, tényleg sajnálom, hogy nem tudtam menni. Na majd máskor.

Szgoron!
Jó a 10 óra. Akkor sms vagy tel. ha tudunk indulni.

Na megyek mert hulla vagyok. Fél 12-re értem haza. Örbottyánban a tóparton volt tüzijáték. Mi vagyis a család meg a vendégek a teraszról nézték. Mi Blankával a szobában kerestünk menedéket egy kis nyugtató szopihoz, mert nagyon hangos és ilyesztő durrogtatások voltak. Ott is esett az eső egy kicsit, de mikor felértem Pestre nagyon meglepődtem, mert a Tatai úton kidölt fák hevertek. Aztán hallom a hírekben, hogy mekkora vihar volt. Jaj lecsukódik a szemem csá

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Jó reggelt!

Pil, Kisvirág!
Jó lehetett nektek örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat.Gyönyörű lehetett az arborétum.Kende és Amelita nagyon édesek.

Pil!
Nagyon ügyes vagy és nagyon jópofa Ameli blogja a fényképek is nagyon szuperek.

Blackrose!
Adélka nagyon szép kislány.
A hsz-ben megint hoztad a formád jó téged olvasni.Mennyi idő alatt hozod össze?

Kisvirág!
Hogy te milyen vékony vagy, szerencsés alkatod van.Vagy te nem eszel tejszaporító jégkrémeket? :D

Gombi!
Nektek is biztosan nagyon jó lehetett a Borfaluban.Nem félsz a borivástól? Tudom, hogy nem nagy mennyiség de akkor is átmegya tejbe.

Nyanya!
Jó, hogy megúsztátok a vihart.

Rólunk:Petinek megröngenezték a lábujját és tényleg eltört, aztán jegeltük és ennek hatűására pedig úgy megfázott, hogy most mehet az orvoshoz.
ma megyünk 9:30-ra a fejlődésneurológiára szorítsatok, hogy minden rendben legyen.(Azért megyünk mert észrevettem, hogy Panna egyik pupillája kisebb mint a másik.A szemészeten rendben találtak mindent de el kell menni a fejl.neu.-ra)

Kép

Kép
katus73
 
 


még semmi változás :( :( :( :( :(
nem nagyon értem......
zsu11
 
 


Zsu:nekem sem használ mostanában :(
De a dinnye nekem ütős tejcsiszaporitó,próbáld ki.Van akinek az sem használ,de nekem pl.nagyon!!!!!!!

Majd irok Mindenkinek csak most szopi lesz.

Köszi a dicséreteket,bezsebeltük. :lol:

Katus:drukkolok,sztem semmi gond nincs,Petinek is kisebb az egyik,Ő nem is tudta én vettem észre egyszer.De drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!


Hát ez nagyon durva hogy ennyien megsérültek,meg meghaltak,szörnyű! :(

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!!

Dobok fel egy pár cuccot ide hátha valakit érdekel és tudja hasznosítani. A dúlámtól kaptam, és már 2 hete besecnneltem, csak mivel a gépem elszaródott most tudtam csak kimenteni.

Kézi fejés 1

Kézi fejés 2

tej szaporítás 1

tej szaporítás 2

tej szaporítás 3

tej szaporítás 4

No és most elsuhanok a melóhelyre a ruhapénzes számlákkal. :)

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Szilvi:ilyen sötét képről kiszúrni a sört!!!!Király vagy!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Blackrose: ez nekem most pont jókor jött :) köszi
zsu11
 
 


Ex:EZ TÖK JÓ HOGY TUDTOK JÖNNI!!!!!!!!!!Hurrá!!!
Peti ke meg akkor ügyes volt tegnap.Ameli is megeszi a pelust ezért nem is rakok alá semmit.


Katus:hogy van Pétered?És mit mondtak a fejlődésneurológián?

Kisvirág:Kendének mekkora alvókája van :lol:
Ameli meg evett 7-kor(is)és úgy elaludt hogy éjfélkor ébredt,megint nem fürdött.De én egyszer ébresztettem fel fürdéshez,akkor megfogadtam hogy soha többet olyat nem csinálok,mert több mint két óra múlva aludt csak el,annyira éber lett.
Képeket most töltöm le,nagyon csiga,és aztán felteszem az enyémeket is.ok? :lol:


Csajok hol vagytok?

Black:hát igen,lelkesedés van,csak időm lesz egyre kevsebb!! :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Hát mi szerencsésen megúsztuk a tegnapi vihart, itt nem volt olyan komoly. Márk érezhette előre az egészet, mert délután 3-tól tiszta nyűgös volt, állandó foglalkozást igényelt, és még úgy se volt jó semmi sem. Szerencsére a fürdetés után az etetésbe bealudt, nem is evett csk kb 20-at, viszont aludt reggel 6-ig :) A tegnapi nap uán át tudom érezni milyen kimerültek lehettek amikor egész nap nyöszörög a baba, és alig lehet megnyugtatni.
A tüzijátékon a vihar is elég ijesztő lehetett, de a bepánikolt tömeg még rémisztőbb. Örülök neki, hogy nem mentünk ki. Mára volt betervezve, hogy belátogatunk a munkahelyemre, de ezt is eltoltam egy nappal. Majd ha már nem lesz ilyen dili.

Felesleges dolgok:

kókuszpólya - mindössze 2x használtam az első napokban, amikor már mindent bevetettem a megnyugtatására, és csak ez vált be. Viszont ha kiveszem belőle a betétet, akkor még takarónak is lehet használni, úgyhogy nem is olyan felesleges.

zoknik - mivel anyunak mondtam, hogy ruhát ne nagyon vegyen, így zoknivásárlásba fogott. Zokni rajtunk viszont ha néhány alkalommal volt. Ha hidegebb volt, akkor lábfejes rugiban volt, ha meg meleg volt, akkor a zokni se nagyon kellett. Amilyen nagy lába van a fiamnak, mostanra már ki is nőtt jópár zoknit.

Ami még "felesleges" volt az a szülésfelkészítő tanfolyam, mert abból semmit se tudtunk alkalmazni se a nemlétező vajúdásom, se a császármetszés alatt. Mivel Márk nem szopizik, így a szoptatós könyvek és ismeretterjesztő anyagok elolvasása sem tudott hasznosulni. ezáltal a szoptatós melltartók is feleslegesek, amiket csak azért hordok, mert a méret viszont jó, és a többi melltartóm meg most kicsi rám.


Pelenka: én bárhova teszem le, mindig teszek a buksija alá egy pelust, azért hogy tiszta felületen legyen, azt könnyű cserélgetni. Mi még sosem buktunk, szóval maszatos nem lett még sose a pelus. Az igaz, az utóbbi időben kezdi összegyűrni a feje alatt.


Barátok: Úgy látom, ezzel is szerencsénk van. Nálunk a környezetben mostanában nagyon sok kisbaba született ( még a szomszédban is), így a baráti társaság kicsit babaklubbá alakult. Akiknek meg nincs babájuk, azok is szívesen látják az összejöveteleken a kicsiket. ( és nagyobbakat is)

Pil, Kisvirág: nagyon szép helyen jártatok, és jók a fotók is. Én már annak is örültem a hétvégén, hogy el tudtam menni bevásárolni, pedig azt nagyon nem szeretem. Mostanra nőtt meg a fiatalúr annyira, hogy kezdek kicsit magamra is gondolni. (Egy fodrász sem ártana már.) És lassan őt is tudom magammal vinni.

Enci: ne aggódj a háztartás miatt, az megvár. Vigyázz magadra, főleg így császár után. Lehet hogy már nem fáj a seb, de nagy akciókba még nem érdemes fogni.

Katus: Nem hiszem, hogy komoly gond lenne a pupilla miatt. Azért szurkolok. Petinek meg részvétem a lába miatt, nagyon kellemetlen tud lenni. Az én dokim ilyenkor mindig azt mondja, hogy fatalpú cipőben, klumpában ajánlatos járni, amíg begyógyul.

Nyanya: örülök, hogy ti is megúsztátok a vihart. Blanka majd jövőre már jobban fogja élvezni a tüzijátékot.

amandi
 
 


Sziasztok!

Irigy-irigy vagyok a sok tali miatt. Kellett nekem hazaköltözni Pestről!
Nem baj itt viszont nagyobb a biztonság (vagy ki tudja), de mindenesetre jobb a levegő.

Nálunk ma megint szopi-dili van. Másik fórumon olvastam több kismamától, hogy 6 hetes körül megkergülnek a babók kajcsi ügyben. Tapasztalta valaki?

Bezzeg, tegnap elmentünk anyukámhoz, hogy babázon egy kicsit, erre Peti egész délután aludt. Már izgultam, hogy éhen fog halni. 5 órát aludt egyfolytában!

Pil! Azt mondtad, hogy megmutatod a névnapi ajándékodat! Vagy már megtörtént, csak átsiklottam felette!? :oops:

Csandy! Légy szi, ha ráérsz rakd fel azt a fejlődés táblit! Köszönöm!

Reni
Kép
prenata
 
 


Amíg leírtam az előbbi pár sort bealudt a drágám. Gyorsan lefotóztam!


Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Végre elaludt Nyuszika, így tudok írni. Ma is fél 9-kor kelt, jó az alvókája. :)

Blackrose, nagyon aranyos a kislányod, azt néztem, hogy olyan tök jó fejlettnek tűnik! Na ez értelmes lett, szóval nekem kicsit idősebbnek tűnik a koránál.

Pil, Kisvirág, jó lehetett a kirándulás! Klasszak a képek!

Katus, azt hiszem kétszer 1 dl bortól még nem fogok félni... Egész nap ennyit ittam, és mellette meg végig zabáltam, volt ami felszívja. Egyébként nem szokásom inni, ritkán azt hiszem belefér, csodálkoztam is, hogy megszóltál érte...

Amandi, mi valamilyen szinten egy irányban lakunk, (mármint vihar ügyileg), itt is csak rövid ideig tombolt.

Rakok fel egy-két új képet.
Kép
Kezdem megszokni a hason létet -anya nagy örömére :)

Kép
Julcsi és apa láb :)

Kép
Apa vígasztal egy szomorú napon... :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicséretet :)

Mi tegnap estére nagyon nyűgösek lettünk. Biztos a jó levegő megártott neki :lol: Éjjel negyed 2-re tudtuk elaltatni kicsi gengsztert. Apa nagyon édes volt engem elküldött már aludni és ő foglalkozott vele.
Most is nyügi van. Nem tudom mi van nála.
Ma voltunk doki néninél és mondtam neki, hogy milyen cirkuszt rendez Kende. Ha felveszem, leteszem, etetem, ringatom.. stb. csak sír. Kérdeztem mit lehet tenni ezzel?
Azt mondta, hogy semmit. Meg kell várni, hogy átmenjen rajta a nyűgösség. Ilyenkor már a fáradságtól nem alszik és hagyni kell sírni. Illetve igazán csak egy gyógyszer van rá: apának és anyának seduxen. :lol:

Katus: köszi a homeos infót. Én olyan lüke vagyok erre a megoldásra nem is gondoltam. :)
Irigy vagyok az átaludt éjszakátok miatt :)
Igen szerencsés alkatom van. Már lassan kevesebb vagyok, mint a terhesség előtt. A jégkrém majd minden nap lecsúszik :)
Jobbulást Petinek. Mi volt a fejlődésneurológián. Egyébként ilyenekre kellene figyelni, hogy mekkor a pupilla?

Nyanya: köszi a választ. Akkor nekünk még nincs koszmónk. Remélem nem is lesz.
Kár, hogy ma nem tudtatok eljönni a Botekba. Nagyon klassz volt.
Bottyánba mi is sokat jártunk le, amikor még jó volt a tó. Legjobban a kis szigetet imádtuk, de azt hiszem, azt mindenki szerette. Irigyellek, hogy ott laktatok a tó partján. Nagyon klassz gyerekkorod lehetett ott. :)
Menzesz: lehet, hogy igazad van és tényleg ez miatt gajdulnak a babák.

Macsek: sajna nekem nem ér keresztbe a pelus. Így tegnap már nem tettem be neki, helyette egy nagy fürcsilepedőt hajtottam ketté.

Pil: bekukkantottam a blogra. Szerintem szupi. Jó töltögetést :)
Kende viszont éjjel nem akart már aludni. Most sem hajlandó így megint apa kezébe van.

Norwell: hú akkor az én Kendém nem is bukik a tiétekéhez képest.

Mári: de, jó hogy jössz a talira :) Nekem nemsoká 2 hónapos Kende, de még mindig üvöltés van éjjel a kiságy miatt. Mikor már bealszik akkor tesszük be őt és persze egyből kinyitja a szemét és üvölt, hogy ő nem itt akar aludni.

Szilvi: nem irigyelem, hogy megjött :( Nekem tök nem hiányzik, de gondolom senkinek :) Kocsi ügyben passz.

Blackrose: köszi a választ neked is. Ez a párnahuzat nem is rossz ötlet. Nekem is csak feleslegesen vannak a szekrénybe. Most így odaadom én is Kendének :)
Nem tudod feltenni Tomiról azt a képet? Édes lehet nagyon. A feltett idézeten kissé elérzékenyültem :)
Nagyon édes Adél a képeken.

Macsek: semmi tipp. Nálunk is műsor van tegnap este óta. Max. hagyni kell bőgni őket.

Ex: nálunk is eszi a pelust, meg gyűri így én már nem merek tenni neki.

Reni: nekem is kb. 6 hetesen kergült meg Kende mármint, ami a szopit illeti. (most lesz 8 hetes) Ha rájön a dilihopp akkor csak rángatja a cicit össze-vissza és nem eszik rendesen.

Mézgombi: nagyon édesek a képek. Főleg a tappancsos. Nagyon tuti.

Na szóval ezért nem akarok pelust tenni a feje alá:

Kép

Persze megint keresztbe fordult.

Puszi
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok,

Ma megint szopi dili van. :( Hajnalban evett szepen, (190-et, es meg lefejtem egy 100-ast) aztan reggelire sokal kevesebbet, mint szokott, aztan ebedre ketszeri nekifutasra sikerult 120-at belediktalni. Most alszik, mert osszebujtunk a nagy szivacson, vegre en is tudtam szunyokalni. :) Legalabb ennyi jo legyen nekem is.
Pil: nagyon jo lehetett a kirandulas, lassan mi is megyunk nagyobb lelegzetu kiruccanasokra. Meg nem nagyon merek, mert ha mashol eszik nem vagyok benne biztos, hogy eleget szopizik.

Mezgombi: nagyon aranyos Julcsika, mi is most szokjuk a hason letet, mert eddig nagyon utaltuk. Mar neha van ugy, hogy egy par percet is elvan abban a pozicioban, de meg nem tudja ilyen szepen kinyomni magat.

Kisvirag: meg jo, hogy elfer keresztben Kende! :), mi lesz, majd amikor mar nem? Ove lesz a nagyagy??? :lol:

Ma voltak itt anyosomek, Andris nagyon aranyos volt, produkalta magat, "beszelgetett" veluk, persze mi mar tudjuk, hogy lehet a mosolyokat, es a "szovegelest" elocsalni belole.

Udv: Macsek

Kép kint a kertben

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!!

CSak gyors kukk volt, mert Adus most aludt be, de Tomival ma még nem is voltam. :(

Kisvirág íme: Kép Para Tomi(itt kb.2-3 hetes)

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek, mert Noémi ma kicsit meg van kergülve, nyafizik, nyügizik egyfolytában :cry: :cry: :cry:

Hazaértünk Balcsiról, nagyon szuper volt. Már elkezdtem végigolvasni a termést, de egyenlőre csak a feléig jutottam. Látom, a Zsiráfos forgó igen népszerű. Nekünk is ferde én is parázok, hogy ráesik Noémi fejére, ezért nem is hagyom soha egyedül ha fenn van.

A Balatoni levegő jót tett az éjszekai alvásnak, mert általában este 10-től reggel fél 5-5-ig aludt, de kiváncsi leszek mi lesz itthon.

Na rohanok remélem lesz egyszer időm végigolvasni és írni egy hosszabbat. Pussz mindenkinek!

Adíg is a kedvenc képem:

Kép Fürdetés úszógumi és gumilepedő segítségével:))))

Kép
Kép
lreta
 
 


Reni, Julcsi meg mostanában 9 körül szokott kelni, én is csodálkozom, hogy nem éhes, mert este kb. 9-kor eszik utoljára. Ma elhatároztam, hogy holnap reggel felkeltem hamarabb szopizni, mert már majd szétdurrannak a melleim.
Nagyon aranyosan alszik Petike! Szerintem ilyenkor a legédesebbek! :)

Katus, mi volt a fejl.neurológián?

Macsek, Julcsi is sokáig hisztivel fogadta a hasra fektetést, de már kezdi megszokni. A dokinő mondta, hogy tegyük így, hogy erősödjön a nyaka meg a háta. Andris szép nagy baba, nem értem az aggodalmadat!!! Nézz rá, tök jól van, eszik eleget, hidd el!!!

Blackrose, Adél tényleg tiszta Tomi! :)

Lréta, annyit nevettünk ezen a képen! :lol: Nagyon jó!!! Édin néz a kiscsaj!

Kisvirág, nagyon tetszik, ahogy Kende kiterült az ágyon! :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Üdv!

Gyors bekukk, mert fájdogál a buksim, és ennek ugye nem kifejezetten jó a monitor "kisugárzása".

Kisvirág, nekünk már szinte a kezdetek óta a keresztbe fekvés a végső alvóállapot. Ahogy írtam, most ami van a feje alatt, az hosszában akkora, hogy átéri széltében a kiságyat, tehát nem tudja meggyűrni még akkor se, ha keresztbe gyötrődi magát alvás közben.

Gombi, édik a képek, de szerintem Julcsi az apukájára se hasonlít jobban, mint rád. :oops:
Jó neked, hogy ilyen későn etetsz utoljára. Nálunk valahogy hiába van később az utolsó etetés, mindig korán kel Peti...apukájára ütött. Pedig olyan jó lenne, ha a 11 órás kajaszünetét később kezdené...

Lreta, ez a fürdetés! :roll: Ötletes!

Reni, édes orra van a ti Petiteknek! Én csak ilyenkor jutok ide, ilyenkor van alvás. Napközben ugye dédizünk, addig én ügyet intézek, habár ma épp sehol sem voltam, de holnap lesz mit intézzek...

Macsek, nálunk a mosolyra az vált be, ha mi is mosolygunk rá. Azt már felfogja, hogy akkor vigyorogni kell. :lol: Egyébként pl. a mi ágyunk belmérete 70*140, tehát ebbe pl. nőhet még kb. 8 centit a kicsi fiunk.

Pil, tegnap este és már ma is írni akartam, de kimarad, nem tudom, de a házunkban van egy lány, 1 éves múlt a kislánya, és szerintem nagyon hasonlítasz rá... :shock:

Felesleges dolgok (már ez is kimarad párszor): melltartóbetét (de átadtam a bnőmnek, aki most épp a szülőszobán van, ma du. indították neki a szülést). Még jó, hogy melltartót nem vettem, mondjuk az én melleimre szerintem nem is létezik... Aztán talán nincs is más, mivel pl. a mi babakefénk elég kemény sörtékkel rendelkezik...
De majd még gondolkodom...tehát vagyok!

Szép éjt mindenkinek!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?