Sziasztok!
BMárti
Örülök hogy jobb a kedved, bár már nem olvasol egy hétig minket, azért még azt hozzá tenném, hogy sok férfi van úgy , szerintem hogy ha nem néz szembe a gondokkal csak hagyja õket, elõbb utóbb megoldódik maguktól is / persze nõk is vannak ilyenek/, tehát ha most vissza jössz egy hét külön után úgy is úgy fogsz örülni neki, hogy egy ideig mindent elnézel. Ez a páromra jellemzõ persze én magamból indulok ki, neki az az elve, hogy amin nem tud segíteni / vagy nem akar/ azzal ne piszkáljam mert csak mérgelõdik rajta.
Szerintem most pihensz egy kicsit és feltöltõtsz energiával!
Azért az is igaz, hogy ha megbántva érezzük magunkat , minden hirtelen jött kiküldetésben szándékosságot látunk, pedig ez nem biztos hogy igaz.
Zsuzsi! Danimama!
Köszönöm a kedves soraitokat!
Bogancsi!
Gondoltam rád amikor írtam BMártinak akartam is példálózni veled de aztán mégis kihagytam a dolgot, hogy ha valaki akkor te megérted mirõl beszélek.
Én különben élvezem mind a három korosztályt amiben vannak, de a babák az egy egészen különleges világ! Éppen ma mondtam a páromnak amikor a Napsugár átölelt és magához szorított,hogy látod nekem ez a fizetésem!
Senki nem fog, tud olyan önzetlenül szeretni mint a gyerekeink amíg kicsik. Ha leszidom õket akkor is vissza sompolyognak egy kis idõ mulva, hogy úgye azért nincs harag, még ha dühösen elzavarom õket akkor is odabújnak hogy szeretnek. Nekem elég bocsánatot kérnem ha megbántom õket és õk boldogan elfogadják sõt örülnek neki.
Alvás
Már két napja alig alszik nappal Napcsiga, borzalom, így fõzni meg takarítani stb. Szó szerint kétszer 20 perc talán ebbõl 10 perc szopi, 10 perc böfi néven nevezett szunyóka a kezemben aztán landolás a kiságyba és még be se teszem az ajtót már is nyekereg.
Éjjel is megébred néha, de nem veszélyes általában vissza alszik / vagy nem, jó hogy elkiabálom megint/!
Evészet!
Nem tudom nálatok hogy alakul de a lányom alig eszik valami szilárdabb kaját, most õ úgye 7 hónapos ennyi idõsen a bratyók már vígan egy üveg bébi kaját úgy bevágtak mint a huzat, a kisaszony meg jó ha egy fél üveggel elmajszol aztán persze szopi minden mennyiségben!
Ráadásul csak az édes papit eszi meg ezt megfigyeltem, minden féle gyümölcsöset akár husival akár nélküle, de zöldségfélét semmit!
Már arra gondoltam megpróbálom ritkábban eteni hátha éhesebb lesz, hiszen jóformán 3 óránként eszik és azért mégsem annyira picuri már. Az ivászat miatt alakult ez így mert nem iszik csak pohárból, de abból már egészen ügyes, úgy hogy most néha megkinálom némi teával is, így csak ki bírja 4 óránkénti evészettel.
Szerintetek?
Menta! GOrsi!
Nálatok is még ilyen gyakran szopiznak? Helena emlékszem, hogy az ekcémája miatt nem ehet mindent, de õ is csak az édeset eszi meg? És Peti, mit adtok nekik saját fõzésût vagy üvegest? Ötlet? Kedvencek? Hátha nálunk is bejön!
Henke!
Képzeld én is most tanítgatom Napsit " PÁ! PÁ!-zni"
A tapsizás nem is jutott az eszembe pedig írtó aranyos lehet!
Szia Hajni!
Nem semmi a két "kicsi" lány születési súlya!
Mindez hagyományos úton vagy császárral? Bocsi ha indiszkrét de el sem tudom képzelni hogy egy 5 kilós babám legyen. Napsugár sem volt kicsi a 4 kilójával, de éppen elég volt végig csinálni.
Ha gondolod írj magatokról már nagy lány a kisebb is. Egy héttel idõsebb mint az én lányom! Mekkora most? Mit csinél egész nap? Hogyan alszik, és fõleg hogy álltok az evészettel, mert mi most éppen hadilábon!?
Nálatok kicsi a korkülömbség mit szólnak hozzá a gyerekek?
Rebi
Ne hagyd hogy kiakasszanak nem éri meg!
Nekem is szokták mondogatni hogy mit miért csinálok én határozottan kikérem magamnak, azért mert nekem és a családomnak így jó!
Nincs két egyforma család és életforma mindenkinek más jön be, ami nekem jó még nem biztos hogy a másiknak is az!
Szerintem minden családban vannak ilyen emberek aki kéretlenül is osszák az észt, álltalában kitûnõ hangnemben!
Cory
Én szeretem a csoki tortát!!!
:
Ezért én nem azt kapok a páromtól mondván hogy a gyerekek és Õ az erdõmestert szeretik inkább......az én szülinapomon!
Nálunk az anyós egy á....lat. Hihetetlen komolyan, mint a viccekben! Én már mondtam is a kedvesemnek hogy ha ilyen leszek inkább lõjön le!
Sok mindent elnézek mindenkinek de ha egy nõnek nem ez unokái, gyerekei a legfontosabbak azt nem bírom. Képes a srácaimat kiküldeni a csapra inni miközben az üdítõ ott ficereg az asztalon, vagy egy tálca sütibõl kivesz egyet és ketté vágja a két gyereknek mert a többi kell a pasijának!Undorító!
Regény lettem! Mint rendesen!
Pussz: Dzsili