Új privát üzeneted érkezett!

Na egy gyors esti bekukk aztán holnap irány a Balcsi, már annyira várom, jó lesz egy kicsit nyaralni :D :D :D

Pil: Az anyatejet nekem is mondta a védőnő a szemgyulladásra, állítólag tényleg csodákra képes.
Én még nem jöttem rá, hogy mit vettem neki feleslegesen, de majd gondolkozom rajta. Egyébként érdekes, hogy kinek mi felesleges, mert mi a hajkefét minden este használjuk fürdés után. :lol:

Katus: Egy ideig Én is paráztam amikor ilyen kevesett szopizott Noémi de aztán másnap meg kétszer annyit evett. Ma nemevős napunk volt és hízott 60 g-ot, tegnap meg annyit kajcsizott mint elefánt és nem hízott semmit, úgyhogy Én már nem idegesítem magam ezen. Figyeld meg hátha nálatok is vannak ilyen periódusok, engem ez megnyugtatott.

Feri: Nagyon komoly képet vág a fiatalember, nagyon édes.

Ex: Jól megnőtt Petike, az oltáson mi is túlvagyunk de mi egy héttel előbb kaptuk mint ahogy betöltötte volna a két hónapot, de szerencsére nem lett semmi baja.

Na megyek mert még be kell pakolnom, írjatok sokat a hétvégén hogy hétfőn legyen mit olvasnom!!!

Ma felfedeztük a forgót az ágyunk felett:))) Kép

Pussz mindenkinek

Kép
Kép
lreta
 
 


:D

Jó reggelt MIndenkinek!

Szóval anya tud mindenről, hogy mennyi csajjal beszélgetek, de ez már régi téma, ugyanis én olyan hímnemű vagyok, akinek már ált isk óta több xx barátja volt, mint xy. OKÉ nem kell kiakadni.

szóval bocs ha neveket tévesztek.

Bébitertás: a bölcső, az a hagyományos tartás, a gyerek kissé oldalt fekszik láb a bal cicinél fej a jobb cicinél és a jobb ciciből eszik gyerek a bal oldalán fekszik.
Hónalj: gyerek háton fekszik, pocakja, anya hóna alatt van.

Koszmó: mi is szenvedtünk pár hétig hál Istennek akkor volt a gyerekorvos váltás, az új dokinéni felírt egy keverős kenőcsöt ami 2 nap alatt eltűntette a koszmót. nekünk a fülön, illetve a füle mögött volt. A dörzsölés, kefélés szerintem nem jó, mert csak kisebesedik a bőre és jobban begyullad. Mi olajoztuk és nem jött be.

Gajdulás szopi közben: 2 napja ez megy nálunk. Úgy vettük észre kevesebbet eszik és elkezd pár perc után gajdulni a cicin," semmi sem jó anya " sikoltozások közben anya estig bírja cérnával általában akkor esti együttbőgés.

Miben veszem ki a részem?: hétköznap: este éjfélig enyém a bébi. Fürdetés, etetés után elaltatás, hiszti utáni elaltatás, megnyugtatás. Képzeljétek el h nálam alszik el legjobban bébi.
Hétvégén ha nem dolgozom 6 után is enyém, ilyenkor együtt alszunk...

Köszi a net tippeket.

Kende nem túlzok már születése után ilyen kutató szemekkel figyelte a világot, azt hiszem soha nem felejtem el azt az érzést, amikor nem egy síró, csukott szemű vagy résnyi szemű gyereket tartottam a kezemben, hanem őt, aki nézett engem egy hang nélül, meg anyát és éreztem ahogy szívja ki belőlem az infókat.

Nem akartam csöpögős lenni, de beszarás a kölykünk.

Amúgy mostanában kezd el sikongatni, és imád felülni a két kezét fogva.

üdv
feri
:P
klebsiella
 
 


Bocs 2 kérdésre nem válaszoltam:

a klebsiella egy baktérium neve és úgy jött h meguntam h minden felhasználónév foglalt, ami feri vagy szabó féleség, és hallgató koromban pont ezekrőla bacikról tanultunk (állatorvos lennék).

amúgy jelenleg pestszentimrén lakunk erdősáv u., de laktunk pomázon is, ami azóta is a szívünk vcsücske csak sajna én üllőn dolgozom és nagyon drága meg időigényes lenne a járkálás.

üdv
feri :shock:
klebsiella
 
 

 
 

Feri!
A keverős kenőccsel csak óvatosan, nehogy szteroidot is keverjenek bele, mert az tuti lehozza csakhát....
Nálunk is sokszor van, hogy csak apa tudja megnyugtatni, elaltatni. Ráfekteti a nagy pocakjára és lögdösi a fenekét, ezt sose lehet megunni :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Mit vettünk feleslegesen? Nagyon gondolkodom. Nekem pl a tejgyűjtő kagyló felesleges. Még 4 éve vettem a fiamnál és akkor talán 1x használtam és félretettem. Most is kísérletezek vele, de nem jött be.
Pil.: Érdekes, hogy a hajkefét írod, mert Balázs kopasz volt, de akkor is szerette, ha fésülgetem. Fürdés után mindig átfésültük a kis kopasz fejét és imádta. Azóta is keresem a hajkeféjét, mert valahová eltüntette és most jó lenne Blankának.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Jó reggelt!!

Nyanya:nem,Kosdon nics kajálda,ez egy kis falu.Akkor mindenki irja meg a véleményét!Vác 7 km,onnan lehet hozni pizzát,ilyesmit!


Ex:köszi,ez igy már király!!jó a hasas kép!! :lol: :lol:
Kábé én is igy állok! :(
A dokitól én is mindi elfelejtek min.egy dolgot megkérdezni.Ez még a terhességi amnézia utóhatása,nem????? :lol: :lol:

A habtapi volt 10db/1000 ft,de asszem nem jól irtam,nem az Árkádban,hanme az Ázsia centerben

Petike mindjárt utoléri súlyban Amelit!


Lreta:jó pihenést Nektek!!


Csajok,megint próbálkozom a dinnyével,mert a tejcsimre k..jól hat,éjszaka már fejtem is!!Most nem eszek nonstpo mint múltkor,csak egy -egy szeletet,igy remélem nem fáj a hasa,viszont nekem már egy szelettől rengeteg tejem lett!
Ameli este 8-tól 3/4 5-ig aludt!!csak lestem!Akkor szopi és azóta is alszik.Na persze nappal már nem nagyon akar!!


Kisvirág egy vasárnapi séta a duna parton?????

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pilchard!
Pizza az tökéletes :)
Dokitól én is mindent elfelejtek megkérdezni. Volt olyan is, hogy összeírtam a kérdéseimet és mielőtt rám került a sor elolvastam, mégis úgy jöttem ki, hogy a negyedét nem kérdeztem meg. Valahogy lányos zavaromban nem jutottak eszembe. Vagy tényleg a terhességi hormonok? Bár nálam még a pajzsmirigyhormon is közrejátszik. Az is lehet, hogy csak öregszem és kezdek szenilis lenni.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


:( akartam jönni 5 órás szopi után de nem működött a babanet.
No mindegy akkor napközben jövök.

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok,

Vagyok, csak nagyon szakaszosan:((((
Ma nem hajlando enni:(((

Amandi: a szajabol a lerakodast ugy tudod eltavolitani, hogy steril gezlapot az ujjadra tekersz, uveg szajabol felszuvsz egy kis oldatot, es jo erosen atdorgolod belul a szajat.

En sem tudom, mit vettem eddig feleslegesen, csak azt tudom, hogy aposom mikkel lepett meg, amik azota is itt-ott porosodnak. Kepzeljetek, meg amig a korhazban voltam vett nekem egy szoptatasrol szolo videokazettat. Abba nem gondolt bele, hogy a korhazban nincs min megnezni, es egyebknt is onnan nem engdnek el amig nem megy a dolog...

Tali: szerintem jo lenne piknik alapon csinalni, mindenki visz valamit, es azt esszuk. Ha minden jol megy szivesen bevallalok 1 tepsi meggyes pitet, csak nem tudom hany embernek lesz eleg! :(

Most megyek, mert kiabal az urfi,
Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a koszmó-űző tippeket! :) Este bevetem először is a babaolajozást, ha nem segít, jöhet a többi turpisság.

Nálunk az alvással nincs gond (na most gyorsan lekopogtam), általában este fél 10-10-től reggel 7-8-ig alszik! Na most lehet irigykedni! :) Ma fél 8-kor kelt, 140 szopi, kis duma meg vigyorgás, és alszik tovább. Délután már többet fent van, akkor vagy együtt dumcsizunk, vagy elvan egyedül.

Katus, Julcsi tegnap kb. 700-at evett, pedig már 6300 g körül van, tehát elvileg többet kellett volna neki. De nem izgulok, majd bepótolja, most ennyi elég volt neki. Szerintem te sem aggódj, azért olyan sokkal még nem evett kevesebbet Panna sem!

Feri, nálunk is általában este apáé a gyerek, de ez így is van rendjén, ha hazaér, jól esik a tehermentesítés. A fürdetés az ő kizárólagos joga, max. a fejét foghatom. Ja, és este ő altatja el, mondjuk nálunk ez annyiból áll, hogy beteszi az ágyába böfi után, de ha én csinálnám, akkor csak dumálna hozzám, nem tudnám ott hagyni. Apának viszont "szót fogad", rögtön megmarkolja a pelusát, dörzsöli az arcát, azaz kezdi altatni magát.
Asszem az én szopis pózom a kettő között van, mert ki van terülve előttem a drága a hátára, de nem a hónom alatt, hanem előttem van egy párnán. :)

Ex, a pocakos képen nekem a háttérben lévő lábak tetszenek nagyon, olyat jót röhögtem, valaki nagyon elterült! :lol:

Az orvostól kérdezéssel kapcs. már akartam írni, hogy ha van vmi kérdésetek, de még nem akartok orvoshoz menni, írjátok meg, továbbítom tesómnak, szerintem szívesen segít. Itt talán gyorsabban meglesz az infó.

Én nemcsak hogy feleslegesen nem vettem semmit, de asszem szinte semmit nem vettem a lurkónak születése előtt... Ja, csak a pelenkázó deszkát, de az meg nem volt felesleges. :)

Kaja, nekem is tetszik a pizza rendelés, tegnap is azt ettünk. :)
Ja, képzeljétek, jövő héttől hozatok ebédet. Anyucika konyhájából, elég házias ételek, tűrhető áron, és végre normálisan fogok kajálni. Hátha több lesz a tejcsi is...

Lréta, jó nyaralást! :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Macsek!
Én nem szoktam sütni főzni és nincs kedvem azon agyalni, hogy mit is vigyek. Inkább rendelek egy pizzát vagy útközben megállunk kajálni. Nekem az a lényeg, hogy lássalak titeket és egy jót dumcsizzunk a kaja nem igazán érdekel.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Mézgomdi!
Hát irigykedem is rendesen az alvás miatt. Én sokszor már szinte ráesek a billentyűre annyira álmos vagyok. Képzeljátek ma éjjel már másfél órát próbáltam vígasztalni Blankát és mivel már semmi nem jutott eszembe felkeltettem apát, hogy segítsen. Mondtam, hogy hozzon infacolt, hátha attól elmúlik a hasfájás. Szegény olyan álmos volt, hogy megjelent a fiam vitaminos rágótabblettájával. Aztán még egy órát ringatta mire eleludt, de én ebből már semmit nem észleltem, mert beájultam.

koszmó: szerintem az olajozás kevés. Az csak felpuhítja, hogy könnyebben le tudd szedni. Ha nem dörzsölöd le akkor visszatapad.

Mi az az Anyucika konyhája? Van weboldaluk? Vagy valahol meg lehet nézni a választékot és az árakat? Elég rendszertelenül és egészségtelenül kajálok. Jó lenne nekem is valamit rendelni.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya, én is úgy gondoltam, hogy először olaj, utána dörzsi. Már így próbáltam étolajjal is, csak szerintem nem hagytam rajta elég ideig, meg büdös maradt utána a haja.
www.anyucika.hu -itt tudsz regisztrálni, rendelni.
Most Julcsi is ébren van, szerintem megmelegítem a lefejt tejcsit, valszeg nem volt elég a szopi.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Csajok:arra gondoltam hogy csak nasit,meg rácsálnivalót hozzon Mindenki,és lesz papir,mindenki kinézi milyenpizzát,salátátt,tésztát akar enni(ki mit),megrendeljük és a srácok bemennek érte vácra.nem jó igy?
de nekem úgy is tetszik ahogy Mcasek irta,mindenki irjon és az lesz a,it a többség gondol.

Macsek hozhatod a pitét!4Én sütök csokis.meggyes tortát,nem krémes,tök finom!!

Méz:irigyellek,itt nem tudok kaját rendelni.

megyek eszek egy kis tejcsiszaporitó dinnyét!!!!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm Gombi és Lreta a nyugtatást igazán jól esik.
Tegnap este annyira tönk szélére kerültem a szopi miatt, hogy még sírta is, mondtam is Petinek, hogy remélem nem leszek depressziós.( Soha nem voltam még.)
Ma reggel mondtam neki, hogy tegye fel a mérleget a szekrény tetejére hátha a mérés is hozzájárul a rosszkedvemhez.
Az első 2 szopit nem mértem de aztán csak felmásztam a szekrény tetejére és lemértem a szopit ami 120 g volt.Most egy kicsit nyugodtabb vagyok.
Nagyon remélem, hogy ez a nem szopizás csak átmeneti állapot.Látom nem csak én szenvedek ettől.

Feri!
Most, hogy mondod Panna füle mögött is volt koszmó, úgy vettem észre, hogy amikor magamhoz szorítottam a gyereket éreztem, hogy valami nagyon büdös, hát Pannuska füle mögött ott volt a trutymó.Szerencsére babaolajjal azt is el tudtam tüntetni.

Gombi!
Nekünk elég erős sörtéjű a babakefe ezért is tudtam vele körkörös mozdulatokkal levakarni a fejéről a koszmót.
Ne felejtsd el 1-2 órát rohasztani sapka alatt a fejét mielőtt nekilátsz a leszedésnek.

apa: nálunk is apa a fő nyugtatóŐ egyébként is egy halál nyugodt ember ( nem csoda hiszen a 4. gyerekét ringatja)
A fürdetés is az ő reszortja én még egyszer sem fürdettem meg Pannát.

orvos: fel kell írni a papírra és felolvasni az orvos előtt a kérdéseket, szerintem nem égő.
Én most annyira feledékeny lettem, hogy 3 napja akarok margarint venni ( persze a cetlimre minden nap felírtam) és ma sikerült.

Pil!
Mi van Ameli szemével? Kipróbáltad az anyatejet?

Kép

Kép
katus73
 
 


Felesleges holmik:

vettünk
:D újszülött hálózsákot, nos 30 fok volt mostanra meg kinőtte
:D zokni, rá van írva 3 hónaposig, nos szegénynek szorította a lábát, olló, szár megvág, de így csak otthoni használatra jó.
:D tejfelfogó, mi sem használtuk
:D asszem ennyi
klebsiella
 
 


Na jövök mindenkit megnyugtatni! :)
Tegnap Julcsi sem akart nagyon szopizni, még a fejét is elfordította, vagy rázendített, ha látta, mire készülök, mikor vettem elő a cicit. Már én is ki voltam, így fejhettem, csak addig kellett neki, míg spriccelt.
Ma meg már 3-szor szopizott, csak az elsőt mértem, de úgy tűnik elég neki, mert akkor még kajabálna. És most tök sokáig szopizott!!!
Szóval elmúlik a dili, lehet, hogy csak front volt!
Na, most remélem nem kiabáltam el... :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


No hi csajszikák!!!

Ismét élet lehellődött gépembe, így ismét vagyok. Szerncsére most sokkal jobban alakulnak a dolgok mifelénk, mint utolsó jelentkezésem alkalmával. Lábam már nem fáj, így tudok járni, és a mellem is rendbe jött. Sajnos az antibiotikumot még kell szedjem, de egyébként megvagyunk. Tejem sajnos még nincs végtelen mennyiségben, így kap pótlást a Maja, de van remény. Tegnap és ma reggel 80-90-ml-t szopott majd még hozzácumizott 30 ml-t. Én meg még le tudtam fejni kb 40 ml-t. Ezt már nem tudja kiszívni, mert bealszik rajta, nekem meg annyira fáj a mellbimbóm ha sokat szoptatom, hogy csillagokat látok. Bimbóvédőt már nem használok, de krémezem minden szopi után. Az egyetlen rossz hír az, hogy kiderült, hogy van szájpenésze szegénykémnek. Dokinéni azt modta, hogy kencés pelussal töröljem át a száját, de ez nem frankó, mert elkezdi cumizni az ujjam, így nem tudok eléggé benyúlni, így a nyelve belső felét nem tudom letörölni. Különben is gyerekkínzásnak hat. AZt mondják minden babónak van. Igaz ez? Ti is ezt csináltátok. ...és elmúlt?!?!? ...mert hallottam olyat is, hogy rendszeresen visszajön?!?!!

Egyébként üdv minden új jövevénynek itt...

Tali: reményeim szerint ott leszünk, de még a Béla életétől is függ. Hívtak minket most hétvégére is valahova nagyon messze, de védőnéni nem engedett el. MOndjuk én sem égek a vágytól, így 3 hetesen. Ettől függetlenül lehet, hogy kimegyünk valahova egy nagyobb sétára. Maja még nem volt a kerítésen kívül, csak amikor a korházba mentünk kocsival.

Ti szoktatok sapeszt adni a babó fejére? Ha igen mikor? Mi egész nap vékony sapóban vagyunk, de nem biztos, hogy jó ötlet...

Megyek, mert lassan kelés van, már hallom ahogy dolgozik a pelusban :)
Pusza

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Gombi sorstárs!
Én is remélem, hogy nem kiabálod el.

Encus!
Örülök, hogy jbban vagy.Óvatosan a sétával mert én is nagylegény voltam császár után 2 héttel és azután az5. hét végén tudtam újra kikelni az ágyból. Ez csak egy jótanács.

széjpenész:Pannának is volt. Egyfültisztító pálcikával törölgettük át a nyelvét és a szját belülről. Ja és a mellbimbódat is kend be vele.Természetesen mindent ki kell főzni minden használat után amivel érintkezik a szája
Miért írod, hogy tejed még nincs végtelen mennyiségbe! Szerintem ez nagyon szép mennyiség amit írtál.

Lehet, hogy én vagyok a hülye de minek sapka a gyerekre lakásban nyáron? Esetleg ha kiviszed sétálni és fúj a szél vagy 25 foknál hidegebb van.

felesleges dolog: mi semmi feleslegeset nem vettünk (rutinos anya)
viszont kaptunk egy kádba be helyezhető babatartót, na az felesleges mert a férjem sity-suty megfürdeti Pannát.

Kép

Kép
katus73
 
 


Encus!
Elég sok babának van szájpenésze, de azért nem mindenkinek. Fiamnál már azt hittem megúsztuk, mikor 1 évesen előjött, de szerencsére hamar kiírtottuk. Amúgy azt mondják elég nehéz kiölni a szájpenészt. Most lányomnál is volt és pár nap alatt elmúlt. glicerines gézzel dörzsöltem a nyelvét. Hát tényleg elég szadinak tűnt. Úgy sajnáltam szegényt, de muszáj volt.

sapi: ha kimegyünk mindig adok rá, bár az utóbbi időben volt 1-1 alkalom mikor nem raktam rá, mert nagyon meleg volt, de mi már 1 hónaposak vagyunk. Szerintem az első hetekben kell az a sapi.

Mézgombi!
köszi a kajacímet.
Mi van a kakieredménnyel, tudsz már valamit?

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok,

Katus: nalunk is szopi sztrajk van ma:(( Alig evett, es nem csak ma, hanem tegnap az utolso eteteskor osszesen 60 grammot sikerult belediktalni:(((( Pedig a reggel nagyon jol indult, 200, 210 gramm, lehet, hogy ezzel telt el egesz napra?

Nalunk is ferjecskem az, aki hajnalban, az eves utan nyugtatgatja a babat, mert en hulla vagyok, masfel oras procedura. Eves + fejes... Kepzeljetek kaptam az egyik szomszed lanytol egy aventes kezi fejot, vegre rajottem a technikajara, szoval sokkal eredmnyesebb a dolog! Igaz, amiota probalgatom, azota sokkal kevesebbet eszik a fiam. Szegeny mellem meg fog bolondulni, nem tudja, hogy egyik nap semmi nem eleg, masnap meg minden sok. :evil:

Nyanya: en azert gondoltam, hogy legyen piknik a tali, mert ugy sokkal olcsobban kijonne mindenki. Persze, aki inkabb pizzazik, azt is megertem, meg megbeszelem ferjecskemmel, hogy O mit mond. Lehet, hogy azert mi magunknak viszunk kajat, de attol meg lehet egyutt enni! :)))))

Pil: a csoki es meggy parositast nagyon szeretem!!!!! :D

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Encus, mi sem adtunk sapit a fejere a lakasban. Kintre is csak akkor, amikor fuj a szel! Az ha nem ered el teljesen a nyelve veget a szajpenesz kezelesnel nem baj, de korbe az inyet is torolgesd at, az osszes elbujo zugot, es persze a cicit is, mert rad is atterjedhet... mar nem tudom hol, de talaltam errol infot.. Ird be google-ba, hogy szajpenesz, es egy csoo minden feljon, olvasgasd el azokat, nagyjabol egyformak, de azert hasznos.

Kép

Kép
macsek7
 
 


Macsek!
Szerintem is ez a legjobb. Mindenki úgy csinálja ahogy neki a legkényelmesebb. Nem kell ebből nagy gondot csinálni. Csak még azt kérdezzük meg Plichardtól van e mikró. Hátha valaki melegkaját csomagol. Nasikat meg majd bedobálunk a kocsiba.
Mi pl ha 1-2 óra fele találkozunk lehet, hogy megállunk útközben egy mekinél azt a fiam is szereti. De a pizzát is imádja. Amúgy a piknik jó dolog és örülök a közös kajálásnak, nekem csak a rákészülés gond.

Kicsit átszerkesztettem a táblát. Töröltem azokat akik jelezték, hogy nem jönnek és töröltem a többi helyszínt is.

Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Most látom, hogy nálam csak 1 gyerek van a táblázatban, pedig kettő jön. Na majd a következő táblában javítom

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!!!

Lányok,én úgy kivagyok!:(
Tegnap este picit pityeregtem is a tali miatt,mert én úgy mennék,ésolyan rossz olvasni a készülődést!De mondta,ha Isten segít,és lesz kocsi akkor délelött oda visz egy minurt!:)
Hánykor kezdődik a cécó???

Exdeus!!!A pockó ok.nekem is ekkora,csak ötvözve 153cm-el! :lol: :shock:
Ez van!!!Konrollnál komoly gondokat okoz!!! :oops: :lol:
szép Petike súlya,majd mi jövőhéten megyünk,és akkor hasonlítunk+szurika is lesz!

Encus!Jó,hogy rendben vagy!!!:)
Sapi:még a te picúrkádra kell,de a lakásba nem!(kertesbe sem)
Szpenész:igen,én is gézre raktam,és bedörzsizni,bibóra is,és ha cumizik önts egy picit a cumira és be a szájába,és magának ecseteli!
ha a popóján esetleg pitos pöttyöket látsz=normális ez végig megy a beleken,és van akinél ott is kijön!Canestennel kell kenni vékonyan!!!!

Pilchard!!!te voltál itt az Ázsiában?És nem jöttél át hozzám?????????:)Itt lakunk majdnem szembe vele a 10emeletesben!!!!:)
Ameli?Mizújs?

Feri!Ügyes apuci lehetsz!!!:)Állatorvos?De jó,én is az akartam lenni sokáig!
Mi volt a leg exrem-ebb állat amit gyógyítottál???(Pl.bolha vagy ilyesmire gondoltam):)

Nyany!tök jó a tábla!!!:)Ügyi vagy!

Valami gáz van a levegőben tényleg!
AZ ENYÉM IS GAJDUL!!!!!:)röhög,és csapkodja a fejét ide-oda!Idegesítő,mert ahogyan be rakom a cicit a szájába már köpi is ki!!!!Ezek a jelek???
Nekünk új dili,6-fele mikor ébred úgy nyugtatja magát,hogy páros lábbal emelgeti és vágja le a szivacsra a lábát!(püföli magát):)

Mézgombi!Akkor te is viszonylag pihent vagy!!!Ügyes Julcsika is!:)Nekem is fél 10-kor alszik,de 6-fele kel szopi,és alvás 9-ig!!!!

Lányok én itthon bedilizek!Jöjjön át hozzám valaki!!!
Képzeljétek mindíg egyedül vagyok itthon,és 2hét múlva egy teljes hétig Sanyi Pécsre megy 200%-os tulóráért!(CColánál ellenőr)!Bedilitek itthon!!!:)
Bobókám alszik!!!

Puszi mindenkinek!!!
Ja Pil:természetesen,ha nem zavarunk feltétlenűl megyünk!!!:)

Kép
szgoron
 
 


Na megvan a kaka eredmény, negatív, azaz nincs baci. Viszont akkor más oka van, lehet örülni meg nem is. Kicsit bosszankodom, mert a doki azt mondta, kérjek időpontot gasztroenterológiára (10 percig gyakoroltam a telefonálás előtt, hogy ki tudjam mondani), ott meg elhajtottak, hogy majd jövő héten, rendelési időben lehet időpontot kérni. F...sza, addig lövésem sincs mi baja a gyereknek. Lehet, hogy tejallergia, azért küldtek a gasztro nyavalyára, de attól függetlenül meg ugyanúgy etessem?! Jó, mi? Nem hogy adtak volna addig is másik tápszert. Én nagyon igyekszem, ma délelőtt elég volt a tejcsi, de az előbb már pótolni kellett, mert csak 50-et szopizott. Szóval kivagyok, meg ideges is vagyok, mert félek, hogy esetleg nem allergia, hanem más, mert nem minden kaki ronda. Tesóm is nyugtatgatott, hogy nagy gond nem lehet, mert akkor minden kaka olyan lenne, meg nem is fejlődne Julcsika ilyen szépen. Mert hát ettől eltekintve teljesen jól van.
Na mindegy, én azért persze idegeskedek, és kicsit be is fordultam... :(

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


bocs nem tudok irni,mert ameli NEM HAGY! :lol:

szilvi,nem voltam hozták.

mi lenne ha 10 -kor kezdődene,ill,ki mikor tud jönni,és amig jól érezzük magunkat?mikrót tudok viini

bocs megint ordit
meg szopidili egész nap
kész vagyok........

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Méz:nyugodj meg,feleslegesen ne stresszeld magad előre!!!!!!!!!

Ki mit csinál vasárnap???????????

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Mézgombi,
Részvétem a kakiügy miatt. Remélem nem komoly, és hamar megoldódik.

Mi eredetileg azt terveztük, hogy kinézünk az arc plakátkiállításra, de lehet nem lesz belőle semmi, mert a kirakodóvásár vagy mi lesz ott, miatt nag tömeg várható. Majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.

Nekünk még igazán nincs kedvenc játékunk, még csak most kezdi el felfedezni őket, beszélgetni hozzájuk. AVan egy kígyó, amit a kiságyra illetve a hordozó fülére lehet felcsavarni és kis figurák lógnak rajta. Hát a rajta lógó kis snoopy szerű figurának sokat szokott mosolyogni. De minden nap valami mást fedez fel magának.

A találkozón evés ügyben nekem mindegy milyen megoldást is választunk. Szerintem aki akar, az rendel magának pizzát, aki meg nem akar költeni, az hozhat magának elemózsiát. Sütit, meg rágcsálnivalót meg mindenki vihet valamilyet, amit aztán beadunk a közösbe. Így aztán mindenkinek megfelel ugye?

amandi
 
 


Halihó!

Gyors bejelentkezés, Kende babám a bal cicin alszik, egy kézzel nyomom… :D

Klebsiella!
Üdv a Kende babások között!!! :D :D :D Milyen népszerű ez a név!

Kisvirág!
Volt bizony, méghozzá két pelusnyi, apával versenyt röhögtünk, miközben a csöppből folyt a matéria… :lol: Jó a kapaszkodós kép!

Csandy!
Igen, írd le, légyszi!

Lreta!
Irigy-rigy a Balcsi miatt… Jééééééééé, nekünk is ilyen zsiráfos forgónk van!!! :D Csak azon macik lógnak. Néha már beszélget is nekik Kendém.

Pil!
Az amnézia ellenszere: toll és ceruza! :D Amúgy tudod: tej a ciciben, kása az agyban… :lol:

Gombi!
Kap még Julcsi K-vitamint? Kendének még a kórházban volt véres kakija, kapott dupla adag Konakiont és elmúlt!

Mi jól vagyunk, délutánra látogatók jelentkeztek, úgyhogy megyek is, csinálok egy jogitortát!

Puszika Nektek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Szgoron!
Az Ázsia centerrel szemben laksz? Oda készülök már egy ideje, csak olyan béna vagyok, hogy félek elindulni, mert eltévedek. A Pólusig már eltalálok egyedül. Onnan gyalog messze van?

Mézgombi!
De jó, hogy nincs baci. Én azért tápszert cserélnék, beszélj a dokiddal. Írjon fel neked Sinlacot vagy más tejmentes tápit.

Pilchard4
10 óra nekünk jónak tűnik, de nálunk minden a gyrerkeken múlik. Reggel felkelünk és ahogy tudunk indulunk. Úgyse egyszerre ér oda mindenki. Gondolom nem baj ha fél vagy esetleg 1 órát késünk. Azért igyekszünk odaérni. Címet elküldöd priviben?

Vasárnap: Mi lemegyünk Örbottyánba, ott van a szüleim telke és most ott nyaral a fiam. Én majdnem minden nap lemegyek Blankával utánuk aztán aludni hazajövünk. Így tök jó, mert éjszaka csak egy gyerek szórakoztat, amúgy váltva szoktak kelni. Szóval ott a tóparton lesz valami rendezvény és este tüzijáték, ami a teraszunkról jól látszik. Így buli is lesz meg tömegbe se kell menni.

Amandi!
kaja OK :) nasikat visszük.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Dehogy is!!!Közel van,mellette!
de dumizzuk meg,és el megyek veled szívesen!:)


Puszi

Kép
szgoron
 
 


Üdv!

Nyanya, a Pólustól még a vak is észreveszi az Ázsia Centert! :D

Pil, az Ázsiában hol lehet ezt a habitapit megtalálni??? És nektek hány darabos?

Szilvi, nekem semmi bajom a hasammal, volt már nagyobb is (és akkor még babás sem voltam), a kontrollnál sem zavar! :oops:

Feri, nagyon régen én is szerettem volna orvos lenni (humán), méghozzá agysebész...na ebből lettem közgazdász. :arrow: 8)

Asszem, most ennyi, lassan elindulunk a rakpartra, aztán Tesco, mert holnapra kell innivaló. A kaja már megvan, igaz, részleteiben, szendvics lesz. :)

Na pusza.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hello.
Ex:nem tudom,mert hozták de megkérdem.én 20 db-ot vettem,a járókába 9 fért el.

Nyanya:20 km-re van tőlünk Őrbottyán.még akár talizhatunk is. :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Egész nap itt volt az anyum és kitakarítottuk a lakásunkat (leginkább ő) :) Most olyan szép tiszta minden :)

Először is köszi mindenkinek Kende nevében a dicséretet.

Kérdés: ti tesztek a baba feje alá éjszakára pelust, vagy párnát? Én pelust teszek, de mindig összegyűri és félek, nehogy a szájába tömje.
A koszmó hogy néz ki? Én még semmi extrát nem láttam Kende buksiján.

Pil: egyenlőre nekünk ok a vasárnap :) Lehet, hogy lesz lent valami rendezvény is 20-a alkalmából?
Azért nem akarom, hogy szopikázza az ujját, mert azt később nem tudom elvenni tőle. Nehezebben lehet leszoktatni.
Felesleges dolog hmm nem tudom, de még gondolkodom.
Kende is mostanában kb. 5 perc szopi után elkezd sírni, meg kapkodni a cici után és csak rángatja össze-vissza. Nem tudom mi baja.
Melyik pizzériából rendeljünk? Mert az Guiseppe (nem tudom jól írtam-e) egyre sz..rabb. Állítólag az új Barlangban fini a pizza.

Ex: hát igen később az öklét nem tudod elvenni, de a cumit igen. Egyébként Kende ma is többször rágcsálta az öklét. Én a foga miatt gondolom, hogy ezt csinálja.
Peti baba nagyon szépen fejlődik jó súlyba van már.

Feri: nagyon édes a Kendétek :) Azt olvastam, hogy a pasik halk hangjára jobban megnyugszanak a babák. Az anyából meg tejcsi „szag” árad és ezért sem nyugszanak meg náluk.

Csandy: engem is érdekelne az a táblázat, ha feltennéd nagyon örülnénk.
Köszi, hogy írtad a citrom-reflux dolgot. Igyekszem kevesebbet adni neki.

Reni: érdekes, nekem erre nem ajánlották a normát. Ahány doki annyi szokás.
Jót röhögtem a kiütéses dolgon :)

Lreta: na azóta volt nyugis éjszakátok? Nagyon jó utat és pihit a Balcsin.

Katus: nagyon köszi a homeos infókat. Most kérdezek egy hülyeséget: Ezeket a babának kell megennie??? És akkor hogy teszem a nyelve alá?
Szerintem ne parázz a szopi mennyiségen. Van hogy egyik nap kicsit keveset, másnap meg többet esznek.

Mári: az tényleg rossz, ha a sétát végigbömböli. Szerintem próbáld a lakásba egyszer-kétszer a kocsiba altatni, hogy szokja. Lehet, hogy segítene.

Szilvi: az nagyon klassz lenne, ha akár pár órára is, de eljönnétek a talira.

Mézgombi: alvás miatt irigy :) Hú de jó, hogy negatív a lelet. Biztos nincs semmi komoly baj.

Encus: örülök, hogy jobban vagy. Kopp-kopp nálunk még nem volt szájpenész. Szerintem ne adj rá sapit. Én csak akkor teszek rá, ha megyünk sétálni és nagyon fúj a szél.

Nyanya: a párom vácrátóti. Régebben mi is sokat játunk Bottyánba. Most milyen a tó? Lehet fücsizni benne?

Az orvosoktól én is mindig elfelejtem a felét megkérdezni :) Úgy látom ez mindenkinél így van. A múltkor még jó, hogy Józsi is bejött, és ő is kérdezgetett a dokinőtől :)

Úgy látom mindenkinek meggajdult a csöppség, már ami a szopit illeti. Az anyum annyit mondott erre, hogy lehet, hogy meg fog jönni a menzesz és azért ilyen. Remélem nem lesz igaza, mert nekem nem még nem hiányzik.

Most megyek pihizek kicsit, mielőtt etetek :)

Puszi
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág!
nem kérdeztél hülyeséget. A babának kell beadni, össze kell törni por alakúra és egy pici vízbe feloldani majd kanállal beadni.

Gombi!
Jó, hogy negatív a lelet.A sz.r lenne ha tej allergiája lenne, szorítok, hogy ne az legyen.

textilpelus: amikor kicsi volt :lol: akkor tettem a feje alá de mostmár az egyém is összegyűri ezért nemteszek.Szerencsére sosem szokott bukni így a lepedőjét hetente cserélem.

Pil!
vasárnap: Holnap jönnek anyósomák Székesfehérvárról és vasárnap is itt lesznek, úgyhogy én főzök ezerrel. :(

Ezért holnap és holnap után nem is nagyon jövök mindenkinek kellemes pihenést a hétvégére.

Kép

Kép
katus73
 
 


Kisvirág!
nem kérdeztél hülyeséget. A babának kell beadni, össze kell törni por alakúra és egy pici vízbe feloldani majd kanállal beadni.

Gombi!
Jó, hogy negatív a lelet.Az sz.r lenne ha tej allergiája lenne, szorítok, hogy ne az legyen.

textilpelus: amikor kicsi volt :lol: akkor tettem a feje alá de mostmár az egyém is összegyűri ezért nemteszek.Szerencsére sosem szokott bukni így a lepedőjét hetente cserélem.

Pil!
vasárnap: Holnap jönnek anyósomák Székesfehérvárról és vasárnap is itt lesznek, úgyhogy én főzök ezerrel. :(

Ezért holnap és holnap után nem is nagyon jövök mindenkinek kellemes pihenést a hétvégére.

Kép

Kép
katus73
 
 


Szgoron!
Mit szólnál a hétfő délelőtthöz? Akkor a fiam még a nagyszülőknél lesz. Kedden 6 hetes kontrollra megyek és szerdán már hozom haza a fiamat. Kis lábbal hajtható motort szeretnék neki venni, mert az övé lassan szétesik olyan ramaty állapotban van.
Maj priviben cseréljünk telszámot.

Ex! Hát én ilyen jó megfigyelő vagyok :) Pedig rengetegszer voltam a Pólusban.

Pilchard!
Most hétvége kicsit zűrös, de megbeszélhetünk egy talit :)

Kisvirág!
Én pelust teszek a feje alá.
Koszmó olyan mint ha hámlana a feje vagy mint a fejgomba, korpa.
Homeos golyócskákat a fiamnak úgy adtam, hogy egy kávéskanálban porrá zúztam és egy kávéskanál vizet adtam hozzá. Csak arra figyelj, hogy a homeos bogyók előtt és után fél órával nem szabad enni-inni. És rágózni meg fogatmosni sem, de ez már nam a babának szól :) Látom közben Katus is írta.
Én meg sokat jártam Vácrátótra, mert mindenkit el kellett kísérnem a botanikuskertbe. Utoljára szülés előtt 3 nappal jártam ott, mert elvittem a férjem unokatesóját, de nem mentem be. A tó már nem olyan mint régen. Még fürdenek benne, de egyre kevesebben és nem ajánlott. Inkább csak horgászásra való. Nagyon kár, mert én rengeteget fürödtem benne, mikor gyerek voltam. A házunk a tóparton van és volt egy nagyon hangos dudájuk anyuéknak (még most is megvan) és mikor kész volt az ebéd dudált és én mentem kajálni. Akkor még volt bólya a tó közepén és azon ücsörögve láttam is ahogy anyu a konyhában főz. Hát ezek már csak szép emlékek, sajnos az én gyerekeim már nem élvezhetik a vizet. Nekik marad a felfújható medence.

menzesz: Talán olyan lehet ez, mint terhesség alatt a menzesz idelyén van aki pecsételget. Miért ne lehetne, hogy ilyenkor más izü a tej vagy kicsit kevesebb a tej ezeken a napokon, de persze ettől még nem jön meg. Vagy szerintetek ez hülyeség?

Annyit beszéltetek a pizzáról, hogy megkívántam és vettem egyet. Most épp azt eszem. :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya:küldd el priviben a számod,ha úgy alakul akkor csörgök!
Pizza: :lol: :lol: Jó étvágy!!

Kisvirág:Tége dfelhivlak holnap!!
Mi a picadyliből szoktunk,szeretjük!!!!

Katus:Jó főzést,és 7végét!!!

nézem az rtl-n ezt a kalandorok rejtélyeit,most már kivi vagyok mi lesz még,asszem végig kell néznem.nem is vagyok álmos,de holnap meg majd kómázok!
Reggel megyek fodrászhoz!!
puszi

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok,

Szornyu napunk volt, Andris sokat nyugoskodott, es percenkent valtoztatta a hangulatat. Egyik pillanatban fulig ert a szaja, ugy vigyorgott, a masikban pedig bombolt:((( Szopi: a napi atlagmennyiseg megvolt, de szerintem ez keves. Ma amikor a dokinal mertek, alig 140 grammot hizott 1 het alatt:((

Mi is teszunk pelust az agyba a feje ala, jol beszoritjuk az agyracsba, igy nem tudja osszegyurni. Nagyon szoros benne a matrac, mert meretre csinaltattuk, az agy 59x107,5 cm. Ilyen meretu kesz matrac nincs. :( Az agyat egy baratnomtol kaptuk, tobbszor is megkerdeztem, hogy mi a merete, es azt mondta, hogy 60x120, meg is vettuk a matracot, es akkor kaptam gutautest, amikor nem fert bele a kisagyba. Meg jo, hogy sikerult eladnunk. :)

Katus: irigy vagyok, hogy lesz idod fozni. Mar nagyon varom, hogy ujra teljesen visszaterjek a konyhaba, mert en imadok fozni, sutni. Ma ugy csinaltam ebedet, hogy a gyereket beletettem az autosulesbe, es fel a konyhaasztalra. Paprikaskrumli volt, kolbasszal, es galuskaval. Sot, meg egy keves kovaszos uborkat is befaltam, majd meglatom, holnap mit szol a baba pocija.

koszmo: hogy nez ki? Csak azert kerdezem, mert neha ahogy fesulgetem a kis fejet furcsi utan, olyan, mintha hamlana egy kis darabon. A dokibacsi azt mondta, hogy ez semmi komoly. En azt hittem, hogy attol van, hogy mi feloldjuk a furdetokremet, ugy ontjuk bele a vizbe es a hajat is ezzel mossuk.

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Jó reggelt!

látszik hogy 7vége van meg dögmeleg. :lol: :lol:

Habtapi:annyit tudtam kideriteni hogy a földszinten vették.

Szilvi:mindenképpem gyertek ki,akár egy órára is!!!LÉCCI!!!!!!!!

Ha Peti ma nem dolgozna akkor meglepinek elszaladtunk volna Hozzátok kicsit!!!!! :lol: Majd legközelebb!!!

Nyanya:ok.Megirom az utca nevét,csak :oops: :oops: :oops: nemm tudom,igaz még csak két éve lakok itt.De azért ciki.na mindegy.

kisbetűzök,mert szopi van.

macsek:én is ezt csinálom már hetek óta,máshogy nem tudnék még mosogatni se.ott meg addig beszélgetek vele.

aki jön a talira annak küldök priviben pontos cimet,leirást,térképet,telcsiszámot.Aki még nem tudja vagy nincs a táblában de lehet jön az szóljon,küldök neki is,hátha mégis el tud jönni.

de jó lenne fürcsizni kicsit!

ja,és tök büszke vagyok Amelire,mert reggel voltam fodrásznál,és pont akkor ébredt ahogy hazaértem.

Ma a 2 éjszaka hogy este 8-tól 3/4 5-ig aludt,de nem bizom el magam,lehet ez véletlen is. :lol: én meg negyed egyig néztem a filmet,3 és fél hónapja ez az első film amit végignéztem,igaz a közepét nem láttam vmi miatt :oops: :oops: (még mindig fáj az elején)

Ha vkit érdekel,esetleg belenézne Ameli blogjába ,megirom priviben a cimét,mert nem akarom publikusra csinálni.
de nem sértődök meg akkor sem ha nincs időtök ilyesmire,. :lol:

puszi

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Kende a bal kezemben Kép , lassan szokásává válik, hogy míg netezek, beájul… :D

Pil!
Én kivi vagyok a blogra!

Kisvirág!
Kendémnek is van pelus a feje alatt, de nem is árt, mert néha képes 20 centiset bukni... :shock:

Gombi!
Örülök, hogy minden oké!

No, tegnap végre nálunk is megvolt a kontroll... :oops: Azt hittem, jobban fog fájni, azért a harmincvalahány öltés nem kutya, de ahhoz képest... :lol:

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Pil!
Engem is érdekelne a blog!

Egyébként ma extra nyügi vagyunk. Csak a cicin van nyugi. Szóval egész nap rajtam lóg! Annyira fáradt vagyok, úgy aludnék egyet. Na, majd pár év múlva!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


hali!
köszi csajok,elküldtem!

Norwell:tök jó hogy neked nem fáj!talira jösztök?

Preni.sztem ez a kánikula az oka!!Mi is majd megdöglünk,peti meg most ment focizni.mennénk szurkolni de olyan hőség van,na majd meglátjuk!!

pont két hét van a bébieitek közt! :lol:

pogi nyaral,katus családozik,mézgombiék az ARC-ot nézik meg,nyanya,encus,ex,macsek,szilvi Ti merre vagytok?


Megyek mert Ameli bedühödött amiért hason nem tudja megfogni a játékait!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Hi csajok!

este megyünk Kisvirágékkal kajcsizni az újpesti mekibe,ha valaki közel lakik vagy nem de van kedve jöjjön el!!!!!!Olya 6- negyed 7 körül érünk oda!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Na haza jöttünk a nyaralóból és anyósomék is megérkeztek.
Képzeljétek el Peti reggel belerúgott a kiságyba és úgy néz ki, hogy eltört a lábujja.Most ment be a kórházba mert reggel már nem volt idő ugyanis rohanni kellet ki a nyaralóba feltenni a pörköltet ( bográcsba). :shock:
Most meg már alig bír menni.
Legalább itthon lesz velünk mert neki öltönybe kell járni dolgozni és ahhoz ugye nem vehet fel papucsot.

Macsek!
Én is nagyon szeretek főzni és minden nap meg is teszem igaz hétközben most egyszerűbbeket főzök, hétvégén viszont normális ebédet mert akkor a férjem átveszi Pannát nekem csak szoptatni kell.
Mit mondott az orvos a heti gyarapodásra?
Az enyém keveset szopizik még mindíg de van gyarapodás csak kevés, pedig van tej.

Pil!
Engem is érdekel Ameli légyszi küld el.

Nyanya!
Nagyon jó lehetett gyerekkorodban a tó meletti nyaralóba nagyon irígy vagyok.

Képzeljétek Panna este 9-től reggel 6-ig aludt a végén én ébresztettem fel szopizni.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Megyünk a talira babó és én, apa elvisz, de ő nem marad :oops: !

A hétvégére még van segítségem, mégis alig van időm. Haladunk, mert a cici nem lóg állandóan a szájában, de csak ölben alszik. Már úgy tűnik mélyen durmol, akkor kiságy, 10 perc múlva üvöltés. Ugyanis 10 percenként kinyitja a szemecskéjét és megnézi jó helyen van e, ha igen, visszaalszik, ha a kiságyban találja magát-sírás. Lehetséges ez? Még csak ma! 1 hónapos!!!!

Fölösleges: Hmmmm: pólya, ágynemű, na meg a babaágy :oops:
Tejgyűjtő kagyló nélkül, meg nem tudnék létezni...

Már rég írni akartam, csak 1 kg maradt rajtam :oops: , mégsem jön rám semmi... :roll:
Nyanyának igaza van, a védőnőm is ezt mondta:tejcsi-mensi ügyben

Mára ennyi Mári
mári
 
 


Szasztok!

Megüt a guta, egy órája gépelem az üzimet a fejlődéstáblival együtt, és elszállt az egész, potolom majd ígérem, de ma már nincs erőm.

Gergő is alig eszik, ezért is kivagyok, csak a gyümölcslevet issza, lehet, hogy eltelik vele, és hát mégsincs annyi tápértéke. Nem tudom, de elviszem dokihoz, ha így folytatja, csak félek, befektetnek megfigyelésre, és azt nem akarom.

Pil: nagyon irígykedek, ahogy a talit tervezgetitek, lesz még ugye?
Hova tettél , milyen képet, nem találom?
Engem is érdekel Ameli, Hogy kell ilyet csinálni, én is tennék fel Gergőről.
Mi az a habtapi? ( tudnom kéne, csak ha publikus)

Ex: nekunk is van fehér pötty, és két napja folyamatosan folyik a nyála, jön a foga? Ilyen hamar?
Hogy veszem észre?

Gombi: Örülök, hogy nincs baci, meglátod minden rendben lesz, tudok, egy gasztros orvost, ő fedezte fel a lisztérzékenységem, másholé két évig vizsgálgattak. Nagyon jó doki, megadom a számát, ha nem találják Julcsika nyavajájáT.

Pil írta, hogy kint voltatok az Arc-on, mi is megyünk holnap, nagy a tömeg?
Jövőhét tali, TÉNYLEG!!!!!!!!!!!!!!!

Fölösleges: pólya, tejgyüjtő, fejni is alig bírtam, nem hogy csöpögjön, hajkefét sem használtuk még, de ami késik, nem múlik.

Lreta: Nekünk is ilyen forgónk van, nektek nem ferde, én mindíg azt hiszem ráesik a gyerek fejére.

Na most ennyit, írom a táblit , ha több időm lesz. puszi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok.

Nekünk ma türhető napunk volt, bár Béla dolgozott. Egész nap nap nem csináltam semmit. Ki kellene takarítani a lakást, de nincs lelkierőm hozzá. Csak nap nap után döglök az ágyban és Majával vagyok el. Minden egyes etetési procedura majdnem másfél óra fejéssel, böfiztetéssel, stb. Marad 1,5 órám ha sikerül egyből elaltatni... Nem tudom, hogy ti hogy vagytok meg segítség nélkül. Nekem itt lesz a mamám szeptember végéig, így addigra Maja már 2 hónapos lesz...csak összeszedem magam addig és tudom masjd a háztartást is vezetni..


pil: küld a blogot. Kiváncsi vagyok. Újpest a világ másik vége... így ebből is kimaradtunk

Most szaladok, mert Maja bal karomon alszik és most fürdetni kell..

Pusza

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Kriszta: Betennéd a Maját is a babó képek közé?
Köszike

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?