Sziasztok!
Egész nap itt volt az anyum és kitakarítottuk a lakásunkat (leginkább ő)
Most olyan szép tiszta minden
Először is köszi mindenkinek Kende nevében a dicséretet.
Kérdés: ti tesztek a baba feje alá éjszakára pelust, vagy párnát? Én pelust teszek, de mindig összegyűri és félek, nehogy a szájába tömje.
A koszmó hogy néz ki? Én még semmi extrát nem láttam Kende buksiján.
Pil: egyenlőre nekünk ok a vasárnap
Lehet, hogy lesz lent valami rendezvény is 20-a alkalmából?
Azért nem akarom, hogy szopikázza az ujját, mert azt később nem tudom elvenni tőle. Nehezebben lehet leszoktatni.
Felesleges dolog hmm nem tudom, de még gondolkodom.
Kende is mostanában kb. 5 perc szopi után elkezd sírni, meg kapkodni a cici után és csak rángatja össze-vissza. Nem tudom mi baja.
Melyik pizzériából rendeljünk? Mert az Guiseppe (nem tudom jól írtam-e) egyre sz..rabb. Állítólag az új Barlangban fini a pizza.
Ex: hát igen később az öklét nem tudod elvenni, de a cumit igen. Egyébként Kende ma is többször rágcsálta az öklét. Én a foga miatt gondolom, hogy ezt csinálja.
Peti baba nagyon szépen fejlődik jó súlyba van már.
Feri: nagyon édes a Kendétek
Azt olvastam, hogy a pasik halk hangjára jobban megnyugszanak a babák. Az anyából meg tejcsi „szag” árad és ezért sem nyugszanak meg náluk.
Csandy: engem is érdekelne az a táblázat, ha feltennéd nagyon örülnénk.
Köszi, hogy írtad a citrom-reflux dolgot. Igyekszem kevesebbet adni neki.
Reni: érdekes, nekem erre nem ajánlották a normát. Ahány doki annyi szokás.
Jót röhögtem a kiütéses dolgon
Lreta: na azóta volt nyugis éjszakátok? Nagyon jó utat és pihit a Balcsin.
Katus: nagyon köszi a homeos infókat. Most kérdezek egy hülyeséget: Ezeket a babának kell megennie??? És akkor hogy teszem a nyelve alá?
Szerintem ne parázz a szopi mennyiségen. Van hogy egyik nap kicsit keveset, másnap meg többet esznek.
Mári: az tényleg rossz, ha a sétát végigbömböli. Szerintem próbáld a lakásba egyszer-kétszer a kocsiba altatni, hogy szokja. Lehet, hogy segítene.
Szilvi: az nagyon klassz lenne, ha akár pár órára is, de eljönnétek a talira.
Mézgombi: alvás miatt irigy
Hú de jó, hogy negatív a lelet. Biztos nincs semmi komoly baj.
Encus: örülök, hogy jobban vagy. Kopp-kopp nálunk még nem volt szájpenész. Szerintem ne adj rá sapit. Én csak akkor teszek rá, ha megyünk sétálni és nagyon fúj a szél.
Nyanya: a párom vácrátóti. Régebben mi is sokat játunk Bottyánba. Most milyen a tó? Lehet fücsizni benne?
Az orvosoktól én is mindig elfelejtem a felét megkérdezni
Úgy látom ez mindenkinél így van. A múltkor még jó, hogy Józsi is bejött, és ő is kérdezgetett a dokinőtől
Úgy látom mindenkinek meggajdult a csöppség, már ami a szopit illeti. Az anyum annyit mondott erre, hogy lehet, hogy meg fog jönni a menzesz és azért ilyen. Remélem nem lesz igaza, mert nekem nem még nem hiányzik.
Most megyek pihizek kicsit, mielőtt etetek
Puszi
Kisvirág