Sziasztok!
konfettit, bonbonokat, pezsogot lehet bontani, vegig aludtuk az egesz ejszakat!
_Persze ez csak annak koszonheto, hogy tegnap szinte egesz nap fent volt a gyerek, ossz vissz talan ha masfel orat aludt! Nem bizom el magam, kivancsi leszek ma mi lesz!?
Ildi! a legfontosabb, hogy NE ADD FEL! MAr mondtam, ha a legrosszabb a vilag, akkor is gondolj arra, hogy az elet egy HABOS TORTA, barki barmit mondjon! A sok folyadek mit jelent? MEnnyit iszol, nem akarlak meg en is b... tni, csak ha nem figyel az ember, 2 literre is azt hiszi, hogy sok! En az elejen megittam legalabb 4-5 litereket, nem viccelek! Mar faj neha a nyelocsovem, de inkabb, minthogy elbizonytalanodjak, hogy lesz e eleg tej! Erre tudatosan figyelek! A veseknek meg ugysem art! LEgalabb dolgoznak!:) Tobb otletem nincs, mert az osszeset csinalod, amit en is!
CSajok: kosz az eltevos otleteket! Sargabarit lehet? CSak mert en tettem el, ha mar nagyon belejottunk, azt is megkostoljuk majd!
Vera: gratula MArcinak igy mar belepett az "orokmozgok" taboraba, figyelheted, le ne guruljon a hintaagyrol!:))
edi: aranyosak a lanyaitok! NA tokeletes lesz a noi tobbseg a csaladban, 4:1!!! Ez am a valami!
Ja meg egy kerdes, mar babas anyukakhoz, masodszorra, hramadszorra szulokhoz! Mensi-szoptatas kapcsolataban lennek kivancsi tapasztalatokra, mert en azt hittem a tegnap elott, hogy na ez az es esetleg ez zavarta meg a gyereket, es ezert nyugos, meg megijedtem a tej miatt, hogy elapad, vagy kevesebb, stb... Szoval barmi erdekel, mert talaltam par dolgot, de tobb tapasztalat nem artana, hogy mire lehet szamitani!
Azt tudom, hogy minden ami nem normalis az normalis a szoptatas alatt, legalabbis ezt olvastam ki mas forumokrol!
csok, szep ejszakat mindenkinek!