Új privát üzeneted érkezett!

Babinti!

Köszi a bíztatást, ari vagy és nagyon édi a picúrkád.
Nekem tulajdonképpen a várandósság eddigi része fizikálisan tényleg lila köd, mert még a sokat látott és tapasztalt éds'anyám se nagyon hitte el, hogy semmi kellemetlenség nincs, pedig ő maga mondta, hogy neki sem volt sem velem, sem húgommal. Nekem miért kéne, hogy legyen? :) Talán annyi, hogy abszolút nem volt étvágyam. A leveseket faltam (még most is), meg gyümölcsött ettem egyfolytában, ásványvizeztem (a vezetékesünk pocsék). A lényeg az volt, hogy folyadék legyen. Érdekes, mert eddig meg alig ittam meg a napi normális mennyiséget. Persze nem nagy baj, hogy nem "zabálok", mert egyébként sem a balerina alkatú kismamák táborát gyarapítom.
:? Sosem voltam topmodell alkat, de már kezdek hozzászokni. :lol: Eddig öszevissza 1,5 kg a gyarapodásom, ehhez van 170 centim és már 17 hetünk, de majd a végére meglátjuk. Lehet, hogy élire állítva kell bemennem az ajtón. Hoppá, az se jó, mert a pocak is nagy lesz. Na, majd alakul.

Egyébként nekem nem az orvos okozott álmatlan éjszakákat, hanem a védőnő. Előrebocsátom, teljesen kezdő, kiskönyvem kiállítása előtt 2 héttel állt munkába és abszolút lelkes, túlontúl precíz is, de majd edződik. Nagyon jól akarja csinálni és emiatt már voltak fölösleges útjaim, meg aggályaim, de ő csak jót akar, tényleg nem lehet rá rossz szavam. Majd edződik. Meg én is... :)
Az egész úgy kezdődött, hogy az első laborvizsgálatokra, belgyógyra, meg AFP-re elküldött hétfő-kedd-szerdai napokon egymás után minden napra jutott valami. Hétfő labor, mert kedden a belgyógyra ennek az eredményével lehet menni. Kedd ugye belgyógy, szerdán meg AFP (mert ő úgy tudta, hogy a mi laborunkban csak szerdán és pénteken vesznek AFP-t). Kedden reggel a belgyógy előtt elkértem a hétfői laborleleteket és rákérdeztem, hogy AFP-t meddig veszik le szerdán, mire a nővér hülyén nézett rám, hogy ha már tegnap is voltam itt, miért nem vetettem le? Mire én elmondtam, hogy ... ... Lényeg a lényeg, hogy tök hülyének nézett és közölte, ne hallgassak a védőnőre. Na, de akkor ki a jó fenére??? Dokibácsihoz meg szerdán már úgy kellett mennem, hogy az AFP le van véve. Le lett... Bár ne lett volna. Mint kiderült, egy héttel korábban sikerült és alacsony lett. Naná. Erre riadóztat a védőnő, hogy gond van az AFP-vel, azonnal menjek a dokihoz, mert ilyenkor így szokás, és neki küldenie kell. Berohantam, a doki persze szintén hülyének nézett, hogy ezért miéert rohantam, mint egy őrült. Megnézte az eredményt, amiről ekkor még csak egy telefonos bemondás alapján íródott cetlim volt, majd közölte, hogy a védőnő hülye... (szépen burkoltan persze). Természetesen behívott ellenőrző uh-ra, kiderült, hogy jócskán korai vérvétel volt és semmi gond, a baba pedig kislány-féle. :)
Szóval, itt tartunk most, ennél több bajunk ne is legyen. Elég volt ez cirka 1,5 hét alatt. Ez arra volt jó, hogy az egyébként alacsony vérnyomásom "helyreállt".

Na, most jól kiírkáltam magamból minden hülyeséget. :) Remélem, mindenkinek max. ennyi baja van és nem több, akkor nem lesz vész.

Andi

Kép
andykamama

hogy milyen hülye néha ez az oldal... vagy nem küldi el az írományt, vagy duplán megy...

vagy én volnék a hülye? :oops:

Andi

Kép
andykamama

Babinti/Maminti, nekem is az jutott eszembe első soraidat olvasva, hogy vegyél gyorsan egy tesztet! És nemám eltitkolni az eredményt!
A fogzást az én lányomra írtam, nem Marcellre. :wink:

Andi, vannak alternatív szülési lehetőségek, pl labda, szülőszék, kötél, a kádat nem tudom. De beszéld meg az orvosoddal, hogy mennyire partner ebben. Az EDA-ról éjszaka álmodni se lehet, legalábbis a barátnőm nem kapott, mondván, hogy éjjel nincs, aki beadja...
Ez számomra elég hülye kifogás, mert akkor a császárnál is EDA nélkül veszik ki a babát???? Hát tuti nem.
Van, akinél csinálják a gátvédelmet, még nagy pocakkal én is erről álmodtam, de ott baromira nem érdekelt, még ha a hónaljamig vágnak is, csak legyen már kint az a gyerek! :cry: :lol: :lol:
Vendég

BOLDOG SZÜLINAPOT ZSELYKE !!

Az Anyukája meg rakhatna már fel fotókat!

Csajok! Miért utálta mindenki a Kandász féle műsort? Én mindig megkönnyeztem!

Andykamama!

Üdv köztünk! Szerencsés vagy, hogy elkerülnek a rosszullétek! Nekem anno a reggeli hányinger egész nap tartott! Nem írok neked komplett szüléstörténetet, csak annyit amennyiből látod, hogy több lehetőséggel lehet élni: Én vajúdtam az állás-ülésen kívül térdelve, labdán, kádban! Ezt egyébként nagyon tudom ajánlani, sokat segített! Kb. 8 vajúdással töltött óra után kértem, és kaptam epidurális érzéstelenítést, bár ez tágulásfüggő volt. Rá 1.5 órára megszületett kisfiam Krisztofer. Volt gátmetszésem, amiből semmit nem vettem észre, és később sem fájt. Nem is szedtem fájdalomcsillapítót utána, és üldögéltem az ágyban már aznap! Szóval a vízben szülésen kívül, szinte mindent megtehetsz!
És a legszebb az egészben az, hogy mikor karodban van végre a kisbabád, törlődik az agyadból a fájdalom emléke. Tudni fogod, hogy fájt, de nem tudod már felidézni !!

Bea!
Mi hétfőn alvás-ebéd után, kb 2-1/2 3 fele érkeznénk, ha az jó Neked! Lehet hogy jön a Dia is, de előfordulhat hogy inkább lovagolni megy!

Bébiőr téma: nekem légzésfigyelős bébiőröm van, és szeretem. Hiába a szomszéd szobában alszik a bébi, mégis kell, hogy tutira meghalljam őt! A légzésfigyelő is jó, de okozott már pánikot, amikor beriasztott! Sosem fogjuk megtudni, hogy történt e valami, vagy csak simán szórakozott a szerkezet.

Bogi!
Ha meggyógyulsz, megyünk vásárolni hozzád !

Jó éjt mindenkinek, remélem nem kell sokat virrasztanunk!
Puszi

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Kriszi,Tünde!
Marcellnek is jönnek a fogai :lol: :lol: :lol: Kép

Csajok!
Aki még nem járt nálunk. Ménfőcsanakon lakunk Új Élet u.29. Nagyon egyszerűen ide lehet találni. A 83-as főúton kell menni Pápa felé, a Metro után. A második csanaki leágazásnál kell lejönni balra. / Jobb oldalt van az Aranyhal étterem./ Ez már a mi utcánk. Az utca végén lakunk bal oldalon. Sárga fehér csíkos sorház. Balogh Vér van kiírva a kaputelefonra. Arra kell figyelni,hogy ível az út jobbra,de hozzánk egyenesen kell jönni.
Ha valaki eltévedne megadom a telefonszámom:70/316-6460
Én 3 óra körül gondoltam.

Niki!
Valóban mondtak lehülést,de 25 fok körüli lesz a hőmérséklet.
Nagyon jó lenne ha Te is tudnál jönni, Téged még nem is ismerünk.

Andi!
Túl sokat foglakozni a szülés témával tényleg felesleges, de viszont nem értek egyet Bogival abban,hogy ne olvass szüléstörténeteket. Én nagyon sok okos dolgot tanultam a Kismamában valamint itt a neten olvasott szüléssztorikból. És a mai napig szeretem olvasni vagy hallgatni. A listám is így készült, Kép amit felsoroltam a Bodainak és együtt is működött velem mindenben. Az,hogy nem minden úgy alakult,már más téma.
Nekem a Szülőszoba c.műsor is tetszett.
Majd szólj,hogy írjam vagy ne írjam. Küldhetem emailben is. Akkor nem zavarok senkit.
Szülésznő témában már írtunk véleményeket. Több ajánlat is található ha visszanézed. Talán Miski Timinél szültek itt közülünk a legtöbben. Őt nagyon megszerettem. 2x szültem nála.
Nagyon szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre.

Most mennem kell felébredt Marcell, keződik a műsor :(

Bea
beátab

Sziasztok!
Zsu!
Jöhettek bármikor. Úgy tűnik allergia.

Bea!
Pirossal megyünk a talira. Elvisz engem is!
Hurrá, hurrá! Köszi Piros!
És a süti Isteni volt. Majdnem mindet én faltam fel.

Krisszi!
Várjuk az eredményt!!!!!!!!!!!

Niki!
Kép már csak délelőtt lesz. De én majdnem biztosra veszem, hogy tetszeni fog! A csaj, aki rendelte, megrendelt már lassan minden babaholmit.
Sarokkapucnis törölközőt, babaszoba készletet, bodykat, holnap megjönnek az első rugdalózóim is, abból is visz.
Na az még jó vétel lesz, mert 990 Ft-ért vannak nagyon szép hosszú ujjú plüss és pamut rugik. De van ujjatlan is.

Képzeljétek. Most hallottam, hogy 30%-os leépítés lesz a Volánnál. Szinte biztos, hogy én repülni fogok. De még az is előfordulhat, hogy apa is. Na az nagyon gáz lenne. :(
Persze örülök, hogy eddig is volt ilyen munkám, hiszen ez is ritka!
Bár szerintem ez tök embertelen dolog, hogy a vezetés nem mondja meg nyíltan, hogy erre számítsunk, hanem most az egész cég bizonytalan, és csak úgy kiszivárognak hírek, lehet, hogy félinformációk, és ettől be van mindenki tojva.

Na puszi: Bogi
farkasbogi

Szia Mindenkinek!

Bogi,Piros!
Szuper,nagyon jó,hogy megoldódott Bogi a fuvar. Annak külön örülök,hogy Piros is jön :!:

Zsu!
Ok, gyertek alvás után. Dia is jöjjön ha van kedve babázni,nem fog unatkozni :wink:
Viszont hozzál uzsit Krisznek,nehogy megint korán elrohanj :!: :!:

Úgy örülök,hogy ilyen sokan leszünk,ennyien talán még sohse jöttünk össze. Zsu,Erzsi,Bogi,Piros,Orsi,Tünde,Kriszi,Niki,szerintem Erika /Juci/ is jön,de vele még nem beszéltem.

Bea
beátab

Maminti!
A takarítási lázról és a lelkizős hangulatról nekem is egy terhesség eleje jutott eszembe :)
Tök jó volt olvasni amit Andinak írtál a kismamaságról.

Tünde, Andi!
Kád is van, nagyon dizájnos sarokkád :) tegnap megnéztük, a köteles bordásfalas szoba tiszta tornaórafíling. :)

Andi!
Menj majd el szülésfelkészítőre, többet és, mint bármelyik szüléstörténet. A kórházlátogatást pedig ki ne hagyd élmény volt, bár a konkrét szülőszobánál már volt bennem egy kis félsz. Viszont jó volt szülésznővel beszélégetni, elmondta, hogy javarészt terelgetik a kismamákat, hogy mi a jó nekik, mit hogyan próbáljanak.

Zsu!
Én nem utáltam a Kanádsz műsort, csak a végéről mindig elkapcsoltam, arra már nem voltam kíváncsi, hogy hogyan bújik ki a baba, csak a történet érdekelt.

Bea!
Rajta vagyok a tali témán, csak még melózok, meg házat rendezünk, meg miegysmás, de már úgy megismernélek titeket.

Bogi!
A rugikat is nézegettem már halál édesek és olcsók is, szerintem aztokra is benevezek, de csak módjával, egyszeree csak keveset, mert különben padlót fog a pénztárcám, viszont most úgy néz ki a házikó nagyobb kiadásai lecsengnek, jönnek a babaholmik! Hurrá és készülj rám :)!
Amúgy nálunk is most volt leépítés, és ugyanebben a sítlusban zajlott, ha nem lettem volna bebiztosítva tuti végigrettegem volna az egész mizériát.

kancellárka

Helló lányok!

Köszi mindenkinek a véleményeket, és a jótanácsokat. Már most nagyon sok hasznos dologgal és infóval vagyok "több".

Bogi,
benéztem a honlapodra. Nagyon tetszik, gratulálok. Szerintem hasznos és nagyon közvetlen is, mindamellett, hogy (ahogy többször írtad) objektíven próbál segíteni. A kislányok tüneményesek. A főoldalon lévő fotókon tisztára, mintha ikrek lennének. Nagyon hasonlítanak.

Tünde,
köszi neked is az infót, az EDA-val kapcsolatban meg én tudom, hogy ez valóban nem mindenhol 24 órás lehetőség, mert ehhez nagyon speckó kéz kell (és orvos), de császárnál valószínűleg altatás van, vagy spinális (ehhez sima anesztes elég, ha jól tudom, mert nem olyan rizikós, mint az EDA). Vagyis, innentől kezdve, aki arra számít, hogy EDA-t kér, tartson ki napközbenig, és akkor vágjon bele szülni. :P

Deaknezsu,
az EDA miatt nem érezted a gátmetszést. Szerencséd volt. :) Persze van, akinek meg se kottyan akkor már egy kis nyiszálás is pluszban, van aki meg azt mondja, az egészben ennél nem volt rosszabb.

Ebből is látszik, mennyire egyén függő a dolog és kinek hol a határ, a fájdalomküszöb. Amikor már úgy érzed, hogy itt a vég, biztos, hogy áldott jó dolog ez az EDA, de pl. drága jó nagyanyáink még az orvosi segítségnyújtás biztonságáról se nagyon álmodhattak, nemhogy "csodaszerekről", meg mindenféle labdákról, stb. "Nekiálltak, ahol rájuk jött". Ígyhát, lesz, ami lesz, az a kölköcske akkor is kijön, ha már eljut az ember arra a pontra, hogy "NEM AKAROOOOM!!!!! HAZAMEGYEK!!!! ELÉG VOOOOLT!" :D

Andi

Kép
andykamama

A Kandász Andrea műsorát én is szerettem, sajnálom, hogy vége.

Andi, hogy ne érezd jól magad: napközben sincs mindig EDA. :lol: :lol: :lol: Én nem kaptam, mert nagyon a császár felé haladtam, és ahogy írtad, azt már a spinális térbe adják (vagy fordítva???), és azt nem vállalja egyik orvos sem, hogy továbbvezeti a kanült. :(
Egyébként a gátmetszés maga tényleg nem fáj, de nekem szétnyílt a sebem, és a 6 hetes kontrollon is váladékozott még. Ülni legalább 3 hétig nem tudtam.
Na, most nem ám nagyon beijedsz! :D:D

Bea, írd ide a szüléseidet, én is szívesen elolvasom! A horror részeket csináld meg fehér betűsre, és azt nem olvasom el. :D
A 3 óra szuper, addigra a Kisasszonyka kialussza magát!
Beszéljük meg, mit vigyünk, ok??? Mert ilyenkor muszáj enni. :lol:
Én mondjuk csinálok szívesen 2 féle salátát, mondjuk tonhal és egy tejfölös???
Vendég

Sziasztok!

Hogy ti mennyit írtatok!!! :lol: 2 napig nem olvastam, most meg alig győzöm.

Végre!!! Sikerült a csíkot feltenni, csak képet nem tudtam feltölteni, pedig lekicsinyítettem. Na, majd próbálkozom később.

Annyi mindenhez akartam hozzászólni, most meg semmi nem jut eszembe. :wink:

Hannának múlt héten volt a 4. szülinapja. Volt buli, nagyon élvezte.

Én is figyelmesen olvastam a dokikról szóló hozzászólásaitokat. Most újra belefogtunk a kistesó-projektbe. Így lehet nemsokára nekem is doki után kell néznem. :)

Mennem kell, hazaért a ház ura és éhes!
Majd folytatom!

Puszi mindenkinek!

Judit
juditta2

Sziasztok!

Eltüntem mert szörnyű hét áll mögöttünk. :(
Marcival orvostól orvosik jártunk. Győr, Pest....
De most úgy látszik megtaláltuk a megfelelőt.
Visszaolvasni még nem tudtam mindent, de igyekszem és jövök.

Újaknak Üdv!
Vendég

Jaj, Hajni, mi a baj???? :(
Vendég

Sziasztok!

Ha nem lenne gond akkor szeretnék hozzátok csatlakozni.
Magamról röviden annyit, hogy 33 éves vagyok és van egy 6 éves és egy 4 éves csajszim és egy 1 éves kisfiam és van hozzájuk egy férjem is!(még mielőtt a felsorolásból kimaradna)

Visszaolvasva láttam, hogy megoszlanak a vélemények a légzésfigyelő és a babyőr hasznáról. Nekem csak a kisfiamnál volt mindkettő, és az én véleményem az, hogy nem rossz dolog, bár légzésfigyelőnk orvosi javaslatra lett az a fajta amit a koraszülött osztályon is ajánlanak és a későbbiekben babyőrként is használható.

Most röviden ennyi, mert nem akarom, hogy azt mondjátok csak az észt osztom itt teljesen idegenül. Szóval ha lehet, akkor jönnék többször is.

Sziasztok
Nolo
nolo

Nolo!

Én, mint szintén "idegen" és újonc (a csapatban is és első babaváróként is), hadd bíztassalak, gyere csak minél többet, mert a csajok nagyon-nagyon aranyosak és segítőkészek. Igazán fogod élvezni szerintem a társalgást. Sok-sok tapasztalatból lehet meríteni és az is nagyon jó, hogy egyáltalán van egy hely ahova mehetsz, ha valami kikívánkozik belőled, vagy csak szeretnél végre 1-2-3-stb. gyerkőc közül végre felnőtt társaságba is "járni". Na, nekem még ilyen "gondom" nincs, de kb. 3 hete nem dolgozom már, mióta mondhatjuk, hogy biztosra vehető, hogy már lesz baba, mert a munkahelyem nem éppen egészségbarát és munkakör váltás sem volt lehetséges. Ígyhát háváj... itthon. 8)
Szeretek feljönni ide, mert ha éppen nem is kotyogok bele semmibe, azért mindig találok magamnak érdekes témát. Egyébként is infógyűjtésen vagyok ebben a pár hónapban az első babához. :D

Bea!
Jöhetnek a történetek, "minden megoldás érdekel". :) Mivel Tünde is szívesen olvasná, szerintem írd ide nyugodtan, ha csak engem érdekelt volna, adtam volna mail-címet, hogy ne izgassuk azt, akinek már tele a padlás a szülőszobás sztorikkal. :) Mi Tündével egyébként ugyanakkorra foglaltunk szobát a szülészeten. :) Ő január 24-re vár babát, én 22-re. No, majd kiderül, ki fut előbb.

Ja, a Kandász Andi műsoráról csak annyit, hogy én is szerettem. Persze ebben is, mint minden hasonló műsorban voltak abszolút idillikus és ahogy ő is szokta mondani, szívet melengető esetek, de voltak megrázóak is. Ez szerintem természetes is. Nem lehet mindennek csak a fényes oldalát bemutatni. Az árnyoldal is létezik, méghozzá nem is olyan sok választja el a kettőt. Szóval, szerintem fontos, hogy az ember mindegyiket lássa, így tud készülni hidegre is, melegre is. (Azt a kis tizenegynehány éves csajszit pl., akinek valami apjakorú párja volt, sosem felejtem el, szegény tényleg abszolút azt se tudta mi történik és egy hatalmas hiszti lett a pánikkal vegyes tudatlanságból. Sajnáltam...)

Andi

Kép
andykamama

Havtünde:
egy másik fórumra is írok ( tudod 2005. nyári babák. :) )
oda részletesen leírtam, ide bemásolom mert most újra írni nincs időm, remélem nem haragszol meg érte. :oops:

Szóval:
Kedd:
Szval a történet ott kezdödött, h Marcó túlhordott babóca, száraz bőrrel született, ráfogták h túlhordtam azért.
Aztámn 3 hetesen kb. elvittem csecsemőbőrgyógyászhoz, mert nagyon érdes volt neki.. A gyerekdokink azért küldött, mert hátha allergia. ( ö tejre gyanakodott mert hasmenése volt Marcinak, mint kiderült az camphílobakter volt-talán emlékeztek).
Lényeg a lényeg itt a főorvos azt mondta nem allergia, örökletes vszinű. kenegessem.
Én kenegetem 14 hónapja ugyan azzal, mert mást nem írt. Hol jobb, hol rosszabb, de nem javul a bőre!!
Vannak időszakok mikor tűzvörös és véresre vakarja..

Így elmentünk a Heim Pálba, ott van egy híres krém ami állítólag tutkó, de csak ott ismerik, csak az ő gyógyszertárukba lehet kiváltani. ( jófej dolog. )
Odamentünk 9-re ( ez azt jelentette, hogy 7kor indultunk és 6-kor keltettem Mókit). -Hatalmas sor. 12-re bekerültünk, addig leülni sem tudtunk. 5 m2 vagy 70 ember a legkölönbözöbb bőrfertőzéses gyerekekkel. Elég megviselő volt, hogy Marci mindenkit megakart taperni, mi meg illedelmesen elrángattuk...
Szval 12 után VÉGRE bekerültünk!!
Egyszerre 4 gyereket hívtak be, kb 20 percet kellett meztelenül fogni a gyereket. Mikor bemehettünk akkor egy kis papírra kellett leültetni, kb 2m-ről a doki ( előtte nem köszönt, nem kérdezte meg Marci nevér, a korát. szval semmit) megnézte, közölte h ekcéma!! A gyereket benntfogja 1.5-2 hétre kivizsgálásra.
Mondtam neki nem így készültünk, nem tudom megoldani, h maradjunk. Ja. nekem nem muszáj. Hagyjam ott a gyereket menjek haza ruháért és én már mehetek is...
Na ezen bepipultam, hogy képzeli hogy akár 1 percre is ottahgyom egyedül a 14 hósomat??
Mondtam neki nem tudom megoldani, dolgozom stb.... Meg minek kell befeküdni száraz a bőre ennyi. Írjon fel receptet, meg amit csináltatni kaar megcsináljuk Győrbe és viszem a leletet.
Nem, az nem jóóóóó. be kell feküdni!!
Mondtam neki nem.. Elkezdtem neki mondani mivel kezelték eddig, mit kapott: erre ő: nem érdekli!!!
Semmi kórtörténet nem volt, van e allergiás a családban stb.. semmi..
Még bunkón odavágta, hogy van ennek a gyereknek apja?? Mondom van..
Erre ő és neki is fontosabb a munka mint a gyerek??
Na ennél a pontnál tartottam ott, hogy felpofozom!!
Nem fontosabb nekem a munka, de nem tudom megoldani h hirtelen hetekre felmenjünk, Persze ha műteni kéne, ha sérve lenne vagy ha beteg lenne akkor minden gondolkodás nélkül, na de azért mert száraz a bőre.. vicc.
Nem teszem ki a gyerekem ennek, mert azért a kórház mindenkit megvisel....Ő még olyan picike. És közölték h ha maradok is éjjelre nem maradhatok!!
Szval nem engedtem!!!

Kaptunk 4 receptet, 1 hét múlva kell visszamennünk.

Szval a véleményeket arra kérném, h szerintetek maradnunk kellett volna? Ti engedtétek volna?
Felelőtel lennék? Mert hogy ezt is megkaptam!!!

A történethez hozzáratozik h hazaértünk lementem a gyerekdokihoz. Ő azt mondta jól tettem, hogy nem maradtunk fent. Mert felesleges lett volna és a gyereket is kikészítette volna...
Viszont bejelentkeztem gyerek gastroenterológushoz holnapra magánrendelésre.
bár gyerekdoki szerint felesleges de inkább nézze meg...
Viszont amit nem értek, hogy ez az atópiás dermataitis elvileg ételallergiát jelenthet, tehát lehet a tünete.( tojás, tej)

Viszont: Marci sem tejet sem tojást nem kapott eddig soha! Tejterméket is csak max heti 1x eszik. HA tápszert kap a kezdetektől. És anno csak szopott mikor először kiderült h ez a baj.
Én nem ittam tejet szopi alatt.
Akkor hogy lehet erre allergiás? Mármint ha az is mivel nem kap ezeket akkor a bőre mástól ilyen, nem?

Bocsi, hogy így kifakadtam, de kikészültem teljesen....
Ezen kattog az agyam....

A történet vége, hogy 5 re hazaértünk!!

Csütörtök:
egész nap orvoshoz járunk. Reggel a gasztroenterologushoz. Nagyon aranyos csajszi volt. Látszott rajta , h imádja a gyerekeket.
Később kiderült, h ő a főorvos.
Magánrendelésre kértem időpontot. Adott is reggel 9-re. De pénzt nem fogadott el. Szval nagyon tünemény volt.
Megvizsgálta Marcit, szte nem allergiás, henem örökletes a bőre. Azért kért vérvételt amiből kizárjuk. Eredmény kb 2-3 hét múlva lesz.
Szegényemnek a fejéből vettek vért, azt hittem meghalok úgy sajnáltam.

Délután voltunk Pesten is magánrendelésen a bőrgyógyásznál. Ő a Heim Pál főorvosa egyébként.
5-re mentünk, fél 6 kor kerültünk be. ehhhh
Megvizsgálta. Szerinte sem ételallergia. Adott még 2 krémet és pár tippet. 1 hónap múlva kell visszamennünk.

Szval kezdenek egyenesbe jönni a dolgok . Marci bőre pedig napról napra szebb.

Röviden ennyi...
Vendég

Szia Hajni!

Uhh szegényem,min mentetetek keresztül. :( Szerintem jól tetted,hogy nem maradtatok ott. Én is így döntöttem volna. A kivizsgálás itt is történhet. Ha nem ételallergia,akkor ki kell deríteni,hogy mi lehet. Járjatok a végére. Örülök,hogy javul a bőre.
A dokim /akit nem kedvelsz, :lol: Bodai/ felesége, Györe Márta állítólag nagyon jó bőrgyógyász,már küldtem hozzá a barátnőméket és rendbehozta a kislánya bőrét. Ha gondolod megadom a számát.
Jobbulást Marcellnek!
És utólag is boldog névnapot neki :!: Kép

Kép

Bea
beátab

Beátab:
Köszönöm, lehet majd később élni is fofok vele, de egyelőre mindenképp Heim Pálos doki kell, mivel nem adják ki a receptet más patikánk és ez a krém tényleg nagyon jó. 3 nap alatt olyan szép lett a bőre!!!
Szval később ha már nem ennyire száraz neki és elég enyhébb krém akkor lehet h keresek itt dokit, de addig marad Pest. :roll:

Szóval köszi még1x.
Vendég

Sziasztok!

Hajni, dehogy haragszom, én is több fórumon vagyok jelen, és én is át szoktam másolni az írásomat.

Szóval: hát nem tudom. Ha 3 másik orvos is azt mondta, hogy fölösleges befeküdni, akkor az már 3:1, de nyilván aki be akart fektetni, az se azértm hogy Veletek kiszúrjon. Nem tudom, mi lett volna a helyes, de ha még 14 hósan is atópiás a bőre, azért tényleg utána kell járni.
Egyébként az, hogy nem iszol tejet, az csak egy dolog, el se hinnéd, mi mindenben van még tejpor. Felvágottak, péksütemény, csoki, stb. És ha ezeket etted, amíg szopott Marcell, okozhtott nála bőrtünetet.
Egyébként egy cipőben járunk, Zita is tejfehérje érzékeny, bár úgy tűnik, hogy kinőtte, de Ő is a HA-s tápit eszi, és csak savanyított tejterméket kap. Az ő bőre is elég csúnya volt, de találtunk egy frankó fürdetőt és testápolót, és már pár hónapja nem volt gondunk. (Babé márka) Az is igaz, neki sose volt véresre kaparva.

Azért azt tudod, hogy abban a csodakencében van-e szteroid??? Mert az tényleg csodát művel addig, amíg kened vele a bőrét, de sajnos hozzászokik. :(

És ha nem kajától van, akkor mitől? Mosószer, öblítő? Hosszú távon mit mondanak? Kinövi?

Megy a drukk, és szörnyű, hogy milyen állapotok vannak a rendelőkben. :(

Én is átmásolom a tegnapi napomat:
Képzeljétek, ma tök szarul lettem a boltban. Szerencsére nem voltam egyedül, meg ittam kólát, ettem csokit, de elég sokára tértem magamhoz. A hasam is összeugrott egy labdába, elég rossz érzés volt. Apát hívtam, hogy jöjjön, vigyen haza, de nem tudott jönni, mérges is lettem, így hogyan számítsak rá????
Végülis jobban lettem, és szerencsésen hazaértünk, pihentem egyet, de a hasam nem az igazi, pedig már 4 db Magne B6-ot bevettem. Crying or Very sad Biztos a front is közrejátszik, itt Győrben baromi nagy szél van, és hőség.

Azóta eszem a Magne B6-ot, mostanra vagyok úgy-ahogy jól.
Valamelyikőtök volt hasonlóan? Bementetek a kórházba? Képzeljétek, ma tök szarul lettem a boltban. Szerencsére nem voltam egyedül, meg ittam kólát, ettem csokit, de elég sokára tértem magamhoz. A hasam is összeugrott egy labdába, elég rossz érzés volt. Apát hívtam, hogy jöjjön, vigyen haza, de nem tudott jönni, mérges is lettem, így hogyan számítsak rá????
Végülis jobban lettem, és szerencsésen hazaértünk, pihentem egyet, de a hasam nem az igazi, pedig már 4 db Magne B6-ot bevettem. Biztos a front is közrejátszik, itt Győrben baromi nagy szél van, és hőség.

Volt valakinek hasonló? Bementetetek a kórházba? Vagy mikor van az a pont, amikor irány a kórház?
Vendég

Szia Mindenkinek!

Hajni!Együttérzésünket küldjük a megpróbáltatások idején.Mielőbbi jobbulást picúrkádak!Én sem hagytam volna ott egyedül kisfiam.Talán nagyobb lelki sérüléseket okozott volna neki,mint az,hogy rendszeresen kell mennetek ellenőrzésre.Csodálattal adózom lelkierődnek!Nekem nem biztos,hogy lett volna bátorságom szembeszállni az orvossal.Némelyik doki annyira arrogáns,mert megkeseredett és azt hiszi,hogy tudásával felette áll másoknak.Az ilyenféle hatalmaskodó,kimért emberekkel szemben még elég gyakran lebénulok.Ugyanakkor Tündével is egyet kell értenem,mert bizony,ha annyira keresett orvos,és ilyen gyorsan eredményt értetek el a szaktudásának köszönhetően,talán meggyőződésből javasolta a kórházi tartózkodást.Na de Pesten?!Fel a fejjel!Amíg szépen süt a nyári nap,hiába intenek óva a túlzott napozástól,napfürdőzzetek sokat.Azt olvastam,hogy a napsugarak vagy a kvarcfény jótékonyan befolyásolja a ekcémás,sömörös bőr gyógyulását.Szokták javasolni még a gyógyulófélben lévő betegnek a sós fürdőt.Gondolom valamiféle gyógysóról lehet szó,és talán kisgyerekeknél nem is ajánlott,azért érdemes utánaérdeklődni.Kitartás!Hidd el,eztán már csak jobb lehet. :wink: :)

Tünde!Most nagyon megijesztettél.Nincs semmi komoly baj,ugye?Már tudod,hogy miért lettél rosszul?Amikor várandós voltam,a legkisebb rosszulléttel (ami vércukoringadozásból fakadt),keményedéssel (ami a harmadik trimeszterben már viszonylag normálisnak számított) kórházba akartak küldeni,de mindig rendbejöttem,mire be kellett volna vonulnom.Szerencsére!A sógornőm volt ájulós kismama az első terhessége idején,de a dokija nem csinált belőle ügyet.Gondolom már beszéltél a dokiddal.Mit mondott?Vigyázz magatokra.Tudom,hogy nehezen megvalósítható,de talán lassítanod kéne. :wink: :)
Még nem vettem tesztet.Lehet,hogy furin hangzik,de jelenleg az a 600.- forintnyi kiadás is,amibe egy teszt kerül, nehezünkre esik,mert mindig van valami más,amire el kell költenünk.Majd elmegyek nőgyógyászhoz.A terhesgondozóban ingyenes a vizsgálat :D ,és azt hiszem,még nem vagyok babás,mert elég gyakran szopiztatom csöppöm,és szedek fogamzásgátlót (Cerasette-t).Ha megtudom az eredményt,tutira megosztom veletek. :)Azért egy kicsit remélem,hogy újra babát várjunk.Bár még nem fogytamle eléggé,és a hasamon röcögő hájaim is akadályoznák az uh-s bepillantást,amit szeretnék elkerülni...Marcinál is kellemetlen volt alkalomról alkalomra azt olvasni,hogy "bizonytalan látási viszoyok". :wink: :)

Andy! Neked is "jó" kis megpróbáltatásokat kellett kiállnod....De legalább gondoskodó védőnőd van. :D
égzésfigyelőt mi nem használtunk,de nem is kellett,mert sokáig együtt aludtunk babunkkal,ugyanakkor a védőnőnk ajánlotta.De az is biztos,hogy mit se ér,ha nem ismerjük az újraélesztés technikáját.Sose lehet tudni,mikor veszzük hasznát.mi a babamérlegen vacilláltunk.Végül azt nem vettünk,de kaptunk kölcsön.Nyugodtabb voltam,hogy konkrétan láttam a kívánt súlygyarapodást.Nektek lesz?Az is bérelhető,de kaphatóak viszonylag olcsóbb készülékek a Kistesóban és Toma bababoltban.

Nolo!Szia-szia!Szuper,hogy egyre többen vagyunk.Ti is gyertek el hétfő délután Beátabékhoz.Minden egyes,a sajátunktól különböző véleménnyel gazdagabbá válik a személyiségünk,a hasonló vélekedés pedig erősíti az önbizalmunkat.Gratulálok gyermekeidhez!Nyugodtan mesélj róluk.Bőbeszédűen....akkor legalább az én gigantikus hozzászólásaim nem lógnak majd úgy ki a sorból. :wink: :lol:

Bogi!Hogy vagy?Remélem,már jobban!Talán majd,ha újra esősre fordul az idő,kevesebb lesz a pollen a levegőben.

Judit!Megy a drukk a kistesóhoz!És.
Boldog szülinapot Hannának!

Teszek fel néhány fotót,hátha ettől nektek is megjön a kedvetek: Kép Látogatás nagypapinál a temetőben
Kép Apa bebuccantja Marcus pofiját;szeret marháskodni
Kép Fíbí kutyus vendégségben nálunk
Kép Séta az új aluljárón át
Kép Kirándulás a Bisingeren

Cuppantunk Benneteket!

KépKép
KépKép
babinti

Nolo, bocsi, az előbb elfelejtettelek üdvözölni. :oops:
Üdv, gyere gyakran!

Kriszi, nem ájultam el. Valszeg leesett a vérnyomásom, a vércukrom, és reggel volt egy kis idegeskedés, szóval a hasam is keményedett. Most délutántól békés a pocakom. Bevallom, nem beszéltem az orvosommal, kórházba nem mentem volna, persze, ha rosszabb lett volna a helyzet, akkor igen.
Most hétvégén kímélem magam, apa hurcolja Zitát, fürdeti-eteti, holnap meg muszáj lesz elmennünk az Aranyhalba halászlét enni, mert nem szívesen állok neki főzőcskézni. :wink:

Bogi, csináltam pár fotót, de nem lettek vmi jók. Szemből még csak fogva lehet fényképezni, ha nem fogjuk, nem látszik annyira a szép lepke. Nézd meg, tudok még csinálni.

Kép Kép Kép
Kép

Kép Kép
Vendég

Szia Mindenkinek!

Tünde!Értettem én,hogy nem ájultál el,csak leírtam,hogy a sógornőm az első terhessége idején többször is,mégsem kellett befeküdnie a kórházba.Rosszcsont vagy,hogy nem mentél még el orvoshoz.A keményedések nem jelentenek jót.Engem mindig a kellő mennyiségű pihenésre intettek hasonló helyzetben.Bár tudom,hogy egy örökmozgó csöppség mellett ez kevéssé megvalósítható.Remek ötlet az éttermi ebéd.Mi is kedvet kaptunk hozzá.Elmegyünk ma Pannonhalmára (ingyenesen be lehet menni az apátságba),és valószínüleg ott falatozunk valamit,bár anyukám tyúkhúslevest készít ma.No,még végiggondolom. :)
Zita kész modell.Tüneményes!

Képzeljétek,a szememen elszakadt a kontaktlencsém. :!: Most bosszús vagyok némiképp... :evil: Persze nem nagyon,mert van egy kiváló szemüvegem,és ami tönkrement,ajándék-próbalencse volt.Na,ilyen márkájú lencsét se fogok használni.Mióta kontaktos, vagyok13 éve,egyszer szakadt el,az is ügyetlen tisztítás közben.Nem is dörgöltem meg a szemem,csak arra lettem figyelmes,hogy bök valami,mintha por irritálna.Tévedtem.A lencse.Egyszerűen kettévált.Azért sajnálom,mert a szemüvegem nehezen viselem.Egy idő után kényelmetlennek érzem,és sajnos nem Marci-biztos... :wink: :D Nagyon erősen rövidlátó vagyok,így fel sem merülhet,hogy míg vele hancúrozok,ne viseljem.Nem látnám a mosolyát.

No,megyek,mert lassan indulunk.
Cuppantunk Mindannyiótokat!
Jó szórakozást a mai napra! :D

KépKép
KépKép
babinti

Havtunde:
persze utána kell járni,én ezt szeretném már majd 14 hónapja de eddig mindenki azt mondta h veleszületett nem lehet mit tenni talán majd kinövi.
Egyedül ez a pesti nő mondta azt h fektessem be kivizsgálja. Viszont már a kórház főorvosa is azt mondta, hogy vszinű nem allergis miatt van, de erre már voltunk gasztroenterologusnál.
Szval a vérből minden kiderül....Addig meg próbálok nem adni neki semmi olyat amiben akár tejpor vagy bármi más lehet.
Szteroidos krém:
sajna olyan, de amit 14 hónapja kentem rá az is az volt mégsem használt. :(
Most nagyon szép már a bőre... Szval holnap elhagyom a szteroidosat és csak ott fogom kenni ahol újra vörös lesz amugy meg megy napi 4x a sima testápoló ( ez az amit csak náluk lehet kiváltani. ) . Perzse ha rosszabodna akkor visszatérünk rá.
Nagyon édes Zita a képeken.

Babinti:
Neked is köszönöm!
Hát nem ismersz, de én iylen vagyok. Szokták mondnai hogy a nagy pofám miatt még sokszor fogok bajba kerülni. :))
És rühhelem az olyan orvosokat akik azt hiszik azért mert elvégezték az egyetemet mindenki felett állnak.....
Férjem most csinálja a 3. nekem most lett meg . felsővezetőként dolgozom egy szolgáltató cégnél mégsem száll el az agyam... :roll:
És az hogy a krém így hasdznál az nem annak a bunkó nőnek az érdeme, hanem annak aki kifejlesztette a krémet tehát a főorvosé akinél magánba voltunk. Minden orvos ezt írja fel az ekcémára...
De ezen a főorvos változtatott is.
Babintid édike. :)) Tesóhoz meg megy a drukk.:)
Vendég

Sziasztok!

Piros!
Holnap hívlak, hogy akkor mikor megyünk.

Bea!
3-tól mehetünk?

Lányok!
Akkor érdeklődnék, hogy vigyek-e bodykat, és kinek mekkora kell?
Nagyon szépek vannak, most egy kislány body, ami GYÖNYÖRŰ.
Képet nem teszek fel róla, mert úgy nem mutat, élőben viszont csodás.

Rugit ad még valaki a babóra? A nagyobbak éjszakára? Azok is vannak most pamutok mindössze 890 Ft-ért.

Várom a választ.

Ja és akinek pelenka kell, most szóljón!

Van: midi békás, moltex
maxi: Helen Harper, Macis, Tengeri állatos, Játszóteres, vonatos
junior: bálnás, békás, játszóteres

Puszi
farkasbogi

Szia mindenki!

Hajni!

Rettentően sajnálom, amin keresztül kellett mennetek! Szerintem okosan döntöttél. Én is így tettem volna. Győrben a Gál Veronika doktornőnél voltatok? A húgom is hozzá jár. Remélem minnél hamarabb meggyógyul a kisfiad bőre.

Tünde!

Vigyázz magatokra nagyon! Semmiből nem áll felhívni a dokit, ha rosszul vagy!

Nolo,és a többi új társalgó!
Gyertek gyakran, üdv mindenkinek!

Andykamama!

Visszatérve az EDA-ra: a konkrét születésre már kiment a hatása, azt ugyanis eléggé éreztem. A gátmetszésre már csak injekciót kaptam, amit szerintem más is. Amúgy én úgy tudom, hogy összvissz 2 orvos adhatja be az EDA-t.

Maminti!
Én többször jártam már így a kontaktlencsével,sajna, és eddig szemüvegem se volt. 2 hete csináltattam,de nem tudom megszokni. És tényleg nem gyerekbiztos. Én is nagyon erősen rövidlátó vagyok. Marcikád nagyon szépen sétál már.

Tegnap Krisztofer is azt hitte hogy tud már egyedül járni. Nem így volt. Később leírom a szülinapját, most nincs kedvem.

Tök jó, hogy ilyen sokan leszünk holnap!

Puszi mindenkinek
!

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Judit!
Jó,hogy Te is előkerültél. Remélem hamarosan pocakos hírekkel jössz. Sok sikert hozzá :!:
Gyere gyakrabban.

Nolo!
Üdv. közöttünk. Én is örülök,ha újak csatlakoznak hozzánk. Ez valószínű azt jelentheti,hogy nem vagyunk unalmasak. Kép
Gratulálok a nagy családhoz. Nekem is 3 gyerkőcöm van.
Mesélj magatokról. Merre laktok? Hova járnak a gyerkőcök óviba stb.

Zsu!

Krisztofernek nagyon boldog 1 éves szülinapot kívánok!
Kép

Tünde!
Szerintem mindenki azt hozzon amit gondol. Éhezni biztos nem fogunk :D Erzsi mondta,hogy süt valami finomat. Velem ellentétben ő egy konyhatündér. :oops: :lol:

Andy!
Majd írom a szüléstörténeteket,csak idő kéne hozzá. Szerintem a többiek is csatlakozhatnának, én is szívesen olvasnám másokét.

Bogi!
Jó a 3 óra. Nekem 80-as bodykat hozhatnál,megnézném őket. Ja és a barátőmnek lányos 86-os.

Most mennem kell, ebédelünk. Majd még jövök.

Bea
beátab

Zsu:
Bőrgyógyásznál a Döbrössy Andrea főorvoshoz jártunk. Gasztroenterologushoz pedig a Kovács Mártához. Ő gyerekorvos és gyerek gasztroenterologus főorvos.

Boldog 1. születésnapot Krisztofernek!!
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom most mindenkinek volt kedve irogatni. :D Üdvözlet az újonnan érkezetteknek.

Zsu

Boldog szülinapot Krisztofernek!!!!

Hajni

Azért tényleg humoros szerkezetek az orvosok. :( Találgatni én is tudok.

Tündi

Vigyázz magadra!! Pihenj néha! Nagyon szép Zita a szoknyás bodyban. :)

Bogi

Én igényt tartanék 86-os bodyra. Előre is köszi.

Bea

Mi olyan 4 körül érkezünk. Ha beszélsz Erika Jucival, akkor mond már meg neki, hogy szivesen elviszem, ha gondolja.

Vendégeink vannak, igy most búcsúzom. További szép napot!!

Csók: Orsi

képek a szülinapról: Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
sorsoly

Szia Mindenkinek!

Zsu!Elsüllyedek szégyenemben.Kiment a fejemből a kontaktlencse miatti bosszúságom miatt,hogy:
Boldog szülinapot Krisznek! :D
Babukáink sorra ünnepelnek...Mennyi muri!Azért,remélem,lesz kedved leírni az örömteli eseményeket,mégiscsak az első szülinap. :)
Sajna új lencsém csak kedden lesz,így holnap előfordulhat,hogy kissé ijesztő ábrázattal megyek a talira... :lol: Te milyen lencsét használsz,és mennyire gyenge a szemed?Ez a próbalencse havonta cserélendő,nagy domborulatú,magas gázáteresztő képességű.A szemeim pedig -6,5-es,illetve -7,5-es.Elég kínzó ez a gyengénlátás,de már évek óta nem romlott,és a fényérzékelésem ugyanolyan jó,mint az éleslátóknak,így nem fenyeget vakság,amitől nagyon féltem.Bár még lehet problémám a következő szülésemkor.Az eröltetéstől előfordulhat bevérzés.Talán a sors akarta,hogy császármetszésem legyen.Igaz,nagyon szeretném,hogy a kistesó természetes úton jöjjön világra.

Jaj!Most futnom kell.
Igyekszem vissza.Akkor írok a többieknek is.

Cuppcupp!
Kép Ma voltunk Pannonhalmán Kép
Kép Kép

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok Újak és Régiek!

Vagyok, olvasok és - ahogy Bogi írta is -, megyünk holnap! Na nem esküszöm meg, hogy mindenkit be tudok majd azonosítani elsőre ennyi kihagyás után, de igyekszem. A héten csak fiam van, így őt viszem, de nagyon örülök, hogy egyre többen vagyunk itt három gyermekkel.

Bogi!

Írd fel Bea címét és számát kérlek, mert az agyam, mint a szita. Te leszel a navigátor, jó?!

Pusz,

Piros
piros

Kép

Kriszi!
Kontaktlencse ügyben nekem nagyon jó van. Napi lencse,de én hetekig hordom :oops:
Régebben havit használtam,BL márkájút a Fotextől, előfordult,hogy elszakadt. Ez a mostani nagyon jól bírja.
Egyébként jól áll a szemüveg!

Akit érdekel itt megnézheti újra a Szülőszobát http://www.kanditv.hu/zaau.htm

Kép
Bea
beátab

Sziasztok!

Cuccokat viszem. Persze csak ha Piros megengedi, hogy bepakoljam az autójába a dobozt :)

Orsi!
Ha jól látom dettó ugyanaz a tortátok, mint Katicának volt szülinapján!
A Judit cukrászatból van? Győr, Pápai út?

Boldog születésnapot minden szülinapos babának!
Soksok puszika!

Hajni!
Nem semmi volt hallod amin keresztül kellett mennetek!
Ha még érdekel, én a nem befeküdni mellett döntöttem volna ha hasonló helyzetben vagyok. Mondjuk nekem megkönnyíti a döntést valamelyest, hogy két gyerekem van.

Kriszi!
Hurrá, holnap kiderítjük honnan ismerjük egymást. És a férjed is ismerős.

Bea!
Én valszeg az égvilágon semmit nem tudok vinni :(
Képzeld tegnap itt voltak apumék a két kamasz öcsémmel, akik annyit bírnak enni, mint egy hadsereg.
Pénteken elköltöttem egy kisebb vagyont a Tescoban, és szombaton mindent felfaltak. Úgyhogy előre is elnézést kérek! Házi finomságot pedig a két rosszcsont miatt nem fogok tudni előállítani :(

Zsu!
Azért nem ütötte meg magát nagyon Krisztfer, ugye?
Képzeld, Katica 13 hónapos, és már egyedül felmászik a szomszédban a hatalmas csúszdára.
Nem az a kicsi vas csúszda, ami nálunk van a kertben, hanem farönkökből van, és legalább 25-30 cm van a fokok közt, és olyan 1,8 m méter magasról indul a csúszda. Hát elképzelheted mit érzek, mikor szem elől tévesztem, és egyszercsak azt hallom, hogy kiabál a tetejéről.

Puszi: Bogi
farkasbogi

Judit!
Hajrá a kistesóprojekthez. Mi is most még ilyen korkülönbséggel tervezünk.

Hajni!
Sajnálom a tortúrát, a lényeg viszont, hogy kezd javulni a helyzet és ez biztasson. Ja és én sem hiszem, hogy maradtam volna Bp-n.

Nolo!
Üdv itt. Három gyerkőchöz gratulálok.

Tünde!
Ilyenkor nem tudod az orvosodat telefonon elérni, Hogy ne egyből kórházban gondolkozz. Csini Zitus abban az édi ruciban.

Maminti!
Ez a 600 forint is sok kiadás ismerős, ugyenebbena cipőben járunk. Lesz majd így se.
A légzésfigyelő újraélesztési ismeretek nélkül is sokat érhet, mert már a figyelmeztető hangra sokszor észbe kap a baba és újra elkezd levegőt venni, amit előtte elfelejtett. Az egyik ismerősöm mesélte, hogy nekik bejelzett a figyelő, és odamentek a gyerekhez megsimogatták az arcát és újra elkezdte venni a levegőt. Először én is azért nem akartam mindenáron légzésfigyelőt, mert nem tudnám újraéleszteni, de sokszor kevesebb is elég.

Bogi!
Szettről kép? :) Egyre jobban hajlok a megrendelése felée :) Meg a rucikkal is szemezek. :)

Orsi!
Juj az a katicás torta de guszta, úgy beleharapnék. Bár én sem panaszkodhatom a hétvégén a keresztfiamék szülinapját tartottuk, a sógorék Patio-s tortákat rendeltek, nyami finom volt.

Nagyon nem akar nekem összejönni, hogy veletek találkozhassak. Házikót intézünk, úgyhogy párdon hogy már megint nem mehetek. De megígérem, hogy ha már nem dolgozom, meghagyom többmindenkinél a telefonszámomat és ha értesítetek mikor hol találkoztok, akkor elmegyek, úgy már jobban össze fogom tudni hangolni a dolgokat.

Szép napot mindenkinek.

kancellárka

Bogi:
Persze hogy érdekel a véleményed! :)
Köszi hogy leírtad.

Kancellárka:
Neked is köszönöm!

Lányok ma lesz tali?
Brühühü megint nem tudok menni, mert hétfő-szerda-péntek meló. :(
Remélem nemsokára és is találkozhatom azért Veletek!!! :roll:
Érezzétek jól magatokat!

Pussz
Vendég

Kép

Niki!
Sajnálom,hogy megint nem jön össze a tali Neked. De remélem legközelebb már tényleg eljössz.

Hajni!
Veled is majd legközelebb találkozunk. Talán Neked is jó lesz a következő időpont.
Te mit dolgozol?
Szeptembertől én is megyek vissza dolgozni heti pár délelőtt.
Kisfiad ilyenkor kivel van?

Bogi!
Semmi gond :!: :!: :!:

Lányok!
Akkor délután várok Mindenkit!

Kép

Bea
beátab

Bea!
Ha mást nem majd lesz nálunk egy házavatós tali :) Már ha egyszer végre beköltözünk. Beteg a festő :(

N

kancellárka

Bea:
Vállalkozásfejlesztési igazgató vagyok egy szolgáltató cégnél és közbeszerzési szakértő, bár ez még új dolog szval ebben még csak piacot gyüjtök. :)
Emellett van egy saját cégem ( Egyéni váll. ) de arra mostanság nem jut időm, így csak ismiknek csinálom vagy régi ügyfeleimnek.
Amugy én is heti 3x járok be. amugy meg otthonról csinálom a papírmunkát és amit gépen tudok.
Addig Marcókám a nagyikkal és apjával van. Mikor hogy :)
Persze mikor otthonról dolgozom akkor velem. :))
De mostmár jó. :)
A múlt évem volt húzos... Akkor heti 2x dolgoztam. Csütörtök-péntek pedig egyetemen voltam Pesten. Az fárasztó volt ez már lightos. :))

Te mit fogsz dolgozni?
Vendég

Hajni!
Komoly beosztásban dolgozol. Ilyen fiatalon szép karriert értél el. Kép
Kodak fotóüzletünk van a Tescoban. Szeptembertől a "vállalkozó barát" intézkedések miatt kell visszamennem dolgozni. Túl sok a költségünk :(
Sajnos Marcell bölcsis lesz azokon a napokon amikor dolgozom :(
beátab

Krisznek boldog szülinapot kívánuk!!!!
Vendég

Mindenkinek köszönjük szépen a jókívánságokat !!

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást mindenkinek! Megpróbáltam néhányat visszaolvasni, de sajnos még nem igazán igazodok el azon hogy ki-kivel van, de ami késik nem múlik.

Kicsit bővebben a gyerkőcökről:
Lotti januárban volt 6 éves és most kezdi a sulit a Gyakorlóban, már teljesen be van zsongva tőle.
Noémi ő májusban volt 4 éves és középsős lesz a Micimackó oviban
Tamás júliusban kapta első tortáját és velem van itthon, illetve ha suliban vagyok akkor mamázik.
Mindhárman tervezett babák voltak és teljes meglepetés volt, hogy mi lesz belőlük, mert egyszer sem nézettük meg UH-n.

Légzésfigyelővel kapcsolatban: nekünk ajánlották és meg is vettük a lélegeztető palackot, hogy ha gáz van, akkor tudjunk vmit tenni. Ezt szerintem automatikusan kellene csomagolni mellé, és szerintem minden gyerekorvos elmagyarázza a használatát. Nekünk hál'Isten soha nem szólalt meg, de sok olyat hallottam amikor tévesen beriasztott. Engem megnyugtatott, hogy volt./Még mindíg megvan de már nem használjuk/

Nem szaporítom tovább itt a szót, ha vmire kiváncsiak vagytok velünk kapcsolatban akkor kérdezzetek és írok szívesen.

Sziasztok
Nolo
nolo

Bea, köszönjük a vendéglátást, sztem tök jól sikerült a találkozó!
Lányok örülök, hogy találkoztam Veletek, és nagyon örülök, hogy megismertem személyesen Hajnit-Marcit; Erzsiéket; Diát, Maminti-Babinti-Papintit :lol: ;és Csabát! Remélem nem hagytam ki senkit. :?
Aki fotózott, ne halogassa, tegye fel bátran a képeket!
Vendég

Szia Mindenkinek!

Bea!Csudi remek volt a ma délután Nálatok!!!! :D Úgy izgultam a tali előtt... :oops: :lol: Az ott töltött két és fél óra perceknek tűnik csupán.Nagyon kedves házban laktok.És az a kertecske!Úgy irigyellek...Hiába lakunk nagy lakásban a kert,a puha pázsit,a símogató napsugarak nagyon hiányoznak.lehet,hogy befüvesítem az erkélyünket. :lol: Sajnálom,hogy nem tudtunk sokat beszélgetni.Majd legközelebb.Remélem,már vacsiztál.Én éppmost falatozom. :lol:
Marcim úgy kütötte magát,hogy alszik,mióta elindultunk Tőletek.Kyra megnyugodott már?Végül is hány bodyt vettél?

Zsu!Krisz továbbra is morzsolgatnivalóan édes.Örülök,hogy megvitathattunk ezt-azt.Kipróbáljuk majd azt a Hipp babateát,amit említettél.Visszaadtuk a zenélő autót?Kissé meg voltam kavarodva....Ritkán viselkedem ennyire hebrencs módra,de a sok kisbaba között elveszítettem felnőtt hidegvéremet. :D
Nagyon várom,hogy nálatok is talizzunk.

Erzsi!Picúrkád rabul ejtett.Sajnálom,hogy nem ölelgethettem meg,de nem akartam megzavarni békés nézelődését.Már most kifejező a tekintete.Nagyon szerencsések vagytok pároddal.Látszik gyermekeiteken,hogy mennyire gondoskodóak,szeretetteljesek vagytok.Igyekszem ráhangolódni az msnezésre,hogy válthassunk pár szót egy-egy konferenciabeszélgetések során.(Némiképp higgadtabb állapotomban... :P :wink: :D )Örülök,hogy megismerhettelek.

Piros!Tévedtél!Nagyon jól mutatsz a fotókon. :wink:
Oly röpke volt az együttöltött idő,hogy nem "laktam jól" szavaiddal.Bekebeleztem volna véleményeteket néhány neveléssel kapcsolatos témában.
Marcim nagyon szimpatikusnak találta kisfiad.Még sütit is adtak egymásak.:)
Kérlek,sugározz át egy keveset magabiztosságodból! :D
A "sima út,görönygyös út..." játékot ellopizom.Biztos imádni fogja Babintim.

Hajni!Elveid példaértéűek.Minden kismamának követnie kellene azokat az étkezési/babaetetési szabályokat,ami mellett kitartasz.Sok betegség megelőzhető lehetne.Marcidon látszik,mennyire jó neki. :)Ragyognak a szemei.

Bogi! No,nem jöttünk rá arra,hogy honnan vagyunk egymásnak ismerősek.Esetleg páromat látva nem sejtettél meg valamit?Kérlek,ne haragudj,amiért nem néztem meg a bodykat,de csak a szívemet fájdítottam volna.Amúgy félszemmel odasandítottam. :wink: Gyönyörűek.Sajna még nem tudunk rá áldozni,de továbbra is tartom,hogy ami késik,nem múlik.Lánykáid szépséges tündérek,olyan karamella bőrrel,mintha tengerparton töltötték volna a nyarat.Életrevalóak!Azok a gyöngyszem könnycseppek! :D Gondolom,pindúrod is alszik azóta,hogy hazaértetek.

Tünde!Jól nézel ki!Nem látszik a tegnapelőtti rosszullét.Zitád elragadóbb élőben,mint a fotókon,pedig ott is csodaszép.Imádtam,ahogy rám nézett.Kár,hogy Marcim nem érdeklődött iránta.Akkor tudtunk volna beszélgetni.Veled is bepótoljuk legközelebb.Te szoktál msnezni?

Remélem,senkit nem hagytam ki! :P :roll: :D
És íme néhány fotó:

Kép Piros Marcival
Kép Bogi készenlétben a medencénél...
Kép Zita szemez velem
Kép Tünde,Zita,Zsu,Krisz
Kép Hajni és kisfia tarkója :)
Kép Marcell szemből.
Kép Krisztofer,az örök mosolygó
Kép A ház asszonya vendégei körében
Kép A ház urai
Kép Ugrálástól elfáradva
Kép Szerelmeim
Kép A trambulin volt a sztár

Jó éjt nektek!
Puszilunk minden Társalkodót!

KépKép
KépKép
babinti

Maminti, de jók a képek! Zita milyen kis durcás... :lol: :lol: :lol:

Úgy sajnálom, hogy nálunk nem lehet talit tartani helyhiány miatt. :cry:
Vendég

Megint én.
Bocsi a sok mellégépelésért,helyesírási és nyelvhelyességi hibáért!
Most látom (és érzem),hogy én magam is nagyon elfáradtam.

Megyek is sunyni.
Szép álmokat!

Kép l

KépKép
KépKép
babinti

Bea:
Nagyon szépem köszönjük a vendéglátást. nagyon jól éreztük magunkat.
Házatok csodaszép. :)

Babinti:
Fotók nagyon jók lettek. :) Szép család vagytok, bár asszem ezt már mondtam. :)

Lányok:
Nagyon örülök, hogy végre személyesen is találkozhattam Veletek.
Minden baba, mama és persze papa csodaszép. :)
Vendég

Bea, nem megy nálam az msn. :(
Vendég

Lányok:

Nekem is van msn!!! Én is én is én is. :lol:

Babinti felvettelek remélem nem baj. :)
Vendég

Sziasztok!

Bea!
Nagyon nagyon nagyon szuper volt a tali!
Nagyon jó helyen laktok, Lilinek tetszettek a vonatok :)
Mi is néztünk ott mögöttetek egy ikerházat még anno. Aztán túl drága volt :(

Nagyon jó háziasszony vagy. És hogy kifogtuk a szuper időt! Este apának is meséltem mindent. Felkeltettem a kíváncsiságát, úgyhogy mondd meg Csabának, hogy majd megyünk sörözni :)

Tünde!
Isteni volt a sali. Igaz a tonhalasat nem kóstoltam. De a másikat megcsinálom majd. Hazai paradicsomból :)

Tényleg vitt valaki a csemegékből amit vittem, vagy Bea nyakán maradt?

Bea!
Add oda a szomszédoknak a cukkínit meg a patiszont. A paradicsom meg a petrezselyem gondolom azért Neked is jó.
És a paradicsom isteni, mert igazi nap érlelte. Szomszédaim mondják, hogy alig várják már mikor viszem a következő adagot.

Hajni!
Nagyon gyönyörűek vagytok. És az a hajszerkezet! Na a szemeiről regényt lehetne írni :)

Zsu!
Ti is édesek vagytok.
A férjed lányát sem ilyennek képzeltem, de nagyon jópofa, és segítőkész.

Nolo!
Szióka. Szép neveket választottatok a gyerekeknek.
Biztos írtad, de merre is laktok? Hú most töröm a fejem, hogy még mit kérdezzek. Pl. hogy a gyerekek előtt mivel foglalkoztál?

Puszi: Bogi
farkasbogi

Kép

Nagyon örülök,hogy Mindenki jól érezte magát :!:
Jó volt ennyien összejönni,de sajna rá kellett jönnöm,hogy milyen kicsi a nappalink :(
Még szerencse,hogy jó idő volt,így az udvarra is ki lehetett menni.
Csak az a fránya medence :) Bocsi,hogy nem engedtem le :oops:
Örülök,hogy tetszett a ház,bár az emeletet meg sem néztétek. Köszi a dicséretet.
Felrakom a képeket,de sajna nem lettek olyan nagyon jók,kapkodtam :oops:
Kép az udvaron Krisziék és Krisztoferék
Kép Marci, Kriszi, és a háttérben Papinti :D
Kép Tünde és Hajni
Kép Bogi rögtönzött vásárt rendezett a nappaliban
Kép Hajni Marcellje Zitával ismerkedik
Kép Bogi és a lányai
Kép Erzsi a babával és Dia
Kép Marcell
Kép A legkisebb babatalis Barnabás,Erzsi kisfia
Kép Tünde és Zitus
Kép Zita és Marcell játék közben
Kép Bogi body kínálata
Kép Zsuék és Krisziék
Kép Piros kisfia Dávid,a háttérben Lili és Marci
Kép Kriszi a gyerekek körében
Kép A nagy játékban megszomjazott a kis Babinti

Na ennyi ,bocsi azoktól akik lemaradtak.
beátab

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?