Sziasztok!
Megjöttünk a biciklis táborból, nagyon jó volt. Igazából férjem volt kisérő tanár, mi meg mentünk vele. Rózát vitte mindenhova hátul, hegyre föl, 60 km-es túrára is, alig lehetett kiszedni az ülésből, annyira élvezte. Ezen felbuzdulva most kijöttünk biciklivel Szentendrére anyósomékhoz, hát én alig élek és holnap még haza is kell tekerni
. És a gépünk megint rossz, azért is írok innen.
Klára, a mi autónk visít, ha égve marad a lámpa, úgyhogy nem ez volt a gond
szimplán öreg volt az aksi, és tök száraz. És ha ez megnyugtat legutóbb mondta a szerelőnk, a katalizátor nem a betolástól megy tönkre, hanem a mahinált benzintől, pedig én is így tudtam.
Kópé, a bizonytalanságodat nagyon átérzem. Nekem is sokszor megfordul a fejemben, mi lenne, ha mégsem vinném. Főleg mikor tök édesen eljátszanak ketten. Mi elég sokat beszélünk az oviról, és azt látom egyre jobban elfogadja, hogy ott kell majd maradnia, de persze ki tudja mi lesz éles helyzetben. Minden esetre a héten megyünk a szüséges cuccokat (gyurma, festék, oviszsák stb.) beszerezni, ez teljesen lázba hozta.
Ildi, szegény "nagyfiad". Ennyire komoly lett a helyzet?
Szia Évi! Az én Rózám 2003 szept. 5.-ei
A nőgyógyászommal én elégedett voltam, de a nyers stílusa miatt másnak nem merem igazán ajánlani. A gyerekorvosunkról épp itt írta már nem emlékszem ki, hogy nem vállal már körzten kívülről, fodrász lassan nekem is kéne, mert szaporodnak az ősz hajszálaim
, viszont van egy nagyon jó kozmetikusom, csak éppen Újpesten, úgyhogy azt hiszem nem sokat tudtam segíteni.