Sziasztok!
nekem is segítség kellene! a második babámat várom, 17. hetet kezdem, és orvost szeretnék váltani.
a kislányom császárral született, és a dokim már a 12. héten programcsászárról beszélt, mással konzultálva (sajnos nem tud már elvállalni) arra jutottunk, hogy még ha császár is lesz a vége, azt azért meg lehet várni, hogy meginduljon a szülés. mivel nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni, azt találtam ki, kórházat is váltok, és a MÁV mellett döntöttem.
nagyon megköszönném, ha tudnátok olyan dokit ajánlani, akinek jobb a hozzáállása a császár utáni természetes szüléshez. priv is lehet, meg az is jó, ha valakit nagyon nem ajánlotok. annyi az orvos, és eddig csak olyant tudok, akit nem szeretnék
beleolvasgatva itt az utolsó oldalba, csak annyit hadd mondjak, hogy mi nagyon nagy sikerrel használjuk a homeopátiás szereket, kapható azt hiszem ingyenesen is, talán a patikában lehet hozzájutni, külön a kismamáknak való könyecske. sokan mondják, hogy ez hit kérdése, aki hisz benne, annak használ, nekem a lányom nem hiszem, hogy hisz, lévén másfél éves, mégis rengeteget segít minden egyes betegségnél, de még az oltások mellékhatásánál is. csak nagyon meg kell nézni a tüneteket, mert csak köhögésre is pl vagy 8 féle szer van, attól függően, hogy milyen fajta. nincs mellékhatásuk, és nem lehet túladagolni, legfeljebb nem használ rendesen, ha túl sok. és szinte már minden patikában kaphatók, nem is nehéz hozzájutni.
aztán olvastam még itt a suttogóról, ami megütötte a szemem, én is suttogó-hív vagyok, bár tracy teljes mértékben az idegeimre megy az angyalomozásával, azt hiszem a világból kifutnék, ha személyesen kezdené el osztani nekem az igét, de igen, lehet így nevelni egy csemetét, én is így igyekszem, és azért jó, mert az ember a megérzéseit látja megerősíteni, ahogy olvassa, és ezért segít. És nagyon kell figyelni tényleg, hog ynem szentírás, mert minden gyerek más. és pl. nekünk egészen 14 hónapos koráig nem ment a felveszem megnyugtatom leteszem módszer, nem is erőltettük, csak néha rászántam magam, és megpróbáltuk, és most már működik.
és bajaiera! most gyorsan elolvastam, hogy leesett a szívhang többször is nálatok, igaz nálunk egy picit le is állt, de emiatt pont volt a kis sérülés, az oxigénhiány miatt. és a köldökzsinór is okozhat gondot. szóval hadd adjak egy tippet, figyeljétek, hogy Anna rendesen tudja-e forgatni mindkét oldalra a fejét, egyformán mozgatja-e a végtagjait, és emelgeti-e a fejét, szeret-e hason-háton. nekünk senki nem szólt, hoyg ilyen esetben ezeket kell figyelni, mert előfordulhat gond. de 5 hónaposan még idejében jutottunk el a dévény alapítványhoz, ahol segítettek, és már egy kezelés után megfordult a kislány, aki addig csak a hátán fekve ordított. se neurológián, se a doki, se a védőnő nem látott semmit rajta, áááá, rendben van ez a gyerek. egy másik fórumos barátném kislánya hipotón lett, őt is kikezelték dévénynél, egy kislegénynek meg jó lapos feje lett, mert hanyatt altatták, és nem tudta forgatni a fejét a nyaki izom merevsége miatt (hosszú kitolás- oxigénhiány miatt lett nekik)
na, nem ijesztegetni akarok, csak ezek gyorsan eszembe jutottak
na, jól belendültem,okoskodok itt
, pedig csak segítségértj öttem, amit előre is köszönök nagyon!
üdv,
kikocska