Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andrisnak nagyon boldog szülinapot kívánunk,sok-sok sütivel és ajadingával(ahogy Domi mondta anno) :D .És ahhoz is gratulálunk,hogy elindult!!!!

Blankának pedig a babakocsi nélküli csavargáshoz!!!!!!


Nálunk telik az idő,nagyon fárasztóan.Úgy volt,hogy nyitunk valamilyen saját vállalkozást,leginkább kávézót,de olyan fiatalos,kiülős teraszos koktélosat....Aztán rájöttünk,hogy amennyit a havi bérlésre fordítanánk,és sosem lesz a miénk,annyiért már családi házat is vehetünk,inkább a banknak törleszte havonta,még ha kamatosan is,de legalább a miénk lesz,nem másé(reméljük:).És olyat keresünk már hetek óta nonstop,aminek az elejében van söröző,amit mi üzemeltetnénk.Olyan szutykokat találtunk,meg olyanokat,amiket fel kellett volna lendíteni,vagy előlről kezdeni az engedélyeket....Most rátaláltunk Csömörön egy házra,utcafrontra söröző szép forgalommal,Krisztike kocsmárosné :D ,hátul pedig teljesen elszeparálva a szép kert és a ház.Tényleg nagyon ideális,többször voltunk kint,teljesen költözhető,csak épp egy tisztasági festés kell,vállalkozás rögtön átvehető,nem kell bezárni,mehet folymatosan,és a gyerekeknek ott a nagy kert,Raffi is jobban érzi majd ott magát.Hamar bent vagyunk,negyedóra volt eddig az út mindig Domi sulijához,mert oda hordjuk utána is.Nehezebb esküszöm a városi dugón átverekedni magam egy másik kerületbe.Nagyon szép Csömör,pedig eddig nem szerettem a 16.kerületet.De hogy mennyi erdő,domb,völgy van arra,csupa új lakópark,ott az auchan,arrébb a cora,a Pólusban meg percek alatt bent vagyok,vagy az Ikeában.Csak az Örs felé nem jó a közlekedés...A Pólus felé igen.
Most ezen vagyunk.Amíg valamelyikőnk dolgozik,addig a gyerekek legalább nem a panelban vannak.Dorina is egyre nagyobb lesz,Domira egyre jobban rá lehet bízni majd ahogy telnek az évek,és egy kerítés választja csak el nagy fákkal a sörözőt a kerttől.A gyerekek imádnak ott lenni,akárhányszor kimentünk oda.Tulajdonképpen Dominak is fél5ig van a suli,mire hazaérnek Pistivel,így fog telni a hétköznap.Hétvégén meg a mostani alkalmazotzt marad.Csak a hitel nagyon nehéz,nagyon körülményes.A mostani panelt megtartjuk,erre a hitelt pedig az fedezi,hogy kiadjuk,és amit kapunk,az megy a banknak.Így megmarad ez az ingatlan is.Erre megy minden erőnk,időnk,mert mindenhol falakba ütközünk,olyan macerás minden.Nyaralni nem voltunk :( Viszont Dóri,elmentünk az auchanba,egy katasztrófa,ami ott van a sziget miatt,tiszta csövestanya..... :twisted:
Megyek,csinálom a lecsót,puszi!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok csajszikák!


Először is amiről lemaradtam, és fontos!

Kriszti,
Nagyon boldog Névnapot kívánunk!
Tök jó amiről írtál!!Kocsmárosné :D :D ez jó!
De az való igaz, hogy a gyerekeknek is jobb lenne, sokkal mint egy panel!Én nagyon drukkolok, hogy sikerüljön minden úgy ahogy szeretnétek :)
A XVI:-ik ker valóban szép, sok a zöld, anyu és és anyósom is ott lakik, így mi járkálunk azért oda!Majd meglátogatunk titeket is,m alkalomadtán :wink:


Floci,
Andriskádat Isten Éltesse, nagyon soká!
Balatoni nyaralás :cry: Nálunk dettó!De asszem ezt megírtam, a sógornőmék lemondták, ezért mi is lemaradtunk!De így utólag nem is bánom, mert mi pont ma jöttünk volna haza, és ez az elmúlt hét, hát egy nyaraláshoz elég hüvi volt!Szóval minden rosszban van valami jó is!
E-mailed megkaptam, köszi.Megpróbálok menni, de már az első napokban,hogy még jókat fogjak ki :)

Dóri,
Tali, lehetne tőlem is már végre!
Örülök, hogy jól vagy :)
Ari vagy, hogy kerestél :)

Orsi,
Injekciók :( nem a legjobb dolog, de fő, hogy a babának ne legyen semmi baja!Már annyira nincs azért sok hátra, kibírod valahogy!
A barátnőm is cukros volt a terhessége alatt, és ahogy megszült el is múlt!Ez azért bíztató :)

Niki,
Nagyon jó az új vonalzód :wink:

Kicsit rólunk, azért nem voltam ilyen soká, mert készen lett a kályhánk amiről még nyár elején írtam, hogy csináltatunk!Iszonyú rendetlenség, kosz volt itt, Esztivel a tetején!Gondolhatjátok.De a végeredmény nagyon tuti lett, annyira hangulatos!Már várjuk, hogy használhassuk :wink: Van benne sütő is, szóval lehet majd jó kis pizzákat, meg pogikat sütögetni a hideg téli napokon :)
Aztán a másik nagy hír,Eszti szobatiszta lett nappalra, teljesen!Már 2 hete csak a bilibe pisil, kakil, ő szól, és egyből megy.Reggel is úgy ébred, hogy anya pisilni kell :)
Nappali alvás után pedig soxor tiszta maradt a pelus is, szóval lehet lassan megpróbálom mi van, ha nem adom rá akkor se!
Jövő hónapban szeretnénk neki új kiságyat, így tök jó lenne, ha addig már egy szobatiszta csajszi kerülne bele! :wink: Igyekszem jönni, bár le fog járni a netünk, és csináltatunk újat, szóval ha megint eltünnék egy kicsit akkor az azért lesz!A régire már nem fizetünk, mert naggyon sz@r!
sok pusza mindenkinek :)
manóci
 
 


Nem nem Manóci, hál Istennek nem kell injekcióznom, csak napi kétszer mérek cukrot, és ugye ahhoz meg kell szúrnom magam! :)

Kép
borso18
 
 

 
 

Szia Borsó!

Köszönöm a válaszod! Nagyon megnyugtató, amit írtál.

Kérdéseim a következők lennének :D :
Hova kellett menned vizsgálatra? Meg tudnád mondani, hogy milyen titulusa van a doktor úrnak?
A kórházról mi a véleményed?

Köszönöm!
natika
 
 


Szia Natika!

Én a magánrendelésére járok, ami a Nyugati téren van, be kell jelentkezni rá.Hogy milyen titulusa van azt nem tudom. Én nem tartom fontosnak, h őszinte legyek! Lényeg h megvan az UH vizsgája, így a magánban is elvégezheti a kötelező UHkat, és nem kell ezért külön a kórházba menni! Amúgy menj rá a mavszuleszet.hu oldalra, és ott fent van az összes doki, iskoláikkal, meg indennel együtt! És van fent kép is a kórházról, szülészetről, szobákról stb!! Én még nem jártam a kórházban, de a bnőm szerint ok a dolog, semmi extra, sima kórház! A képek alapján elfogadható. És 5napot ki lehet bírni sztem bárhol :lol: főleg ha már túl vagyok a szülésen :)

Kép
borso18
 
 


Szia Natika!

Én a magánrendelésére járok, ami a Nyugati téren van, be kell jelentkezni rá.Hogy milyen titulusa van azt nem tudom. Én nem tartom fontosnak, h őszinte legyek! Lényeg h megvan az UH vizsgája, így a magánban is elvégezheti a kötelező UHkat, és nem kell ezért külön a kórházba menni! Amúgy menj rá a mavszuleszet.hu oldalra, és ott fent van az összes doki, iskoláikkal, meg indennel együtt! És van fent kép is a kórházról, szülészetről, szobákról stb!! Én még nem jártam a kórházban, de a bnőm szerint ok a dolog, semmi extra, sima kórház! A képek alapján elfogadható. És 5napot ki lehet bírni sztem bárhol :lol: főleg ha már túl vagyok a szülésen :)

Üdv Orsi

Kép
borso18
 
 


Csajok!
Ezt nézzétek meg: :P
http://www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=56391

A kis huncut!!! :lol:

Kép
flocika
 
 



Kép
flocika
 
 


Hali!

Kitört rajtam a dögvész. Tegnapra lázas lettem, torokgyuszi+nátha+takony+fejfájás...nagyon sz@rul vagyok. Ráadásul nem lehet bevenni semmit, így kamilla+méz. Persze semmi hatás. Éjjel 2 órát tudtam aludni, Blankának is 2 foga jön, ő is taknyos, na meg nyűgös is. Nagyon szenvedek! segítség!!!!

Floci! Jók a videók :D

Esztinek gratula a szobatisztasághoz!

Kriszti! A kocsma jó üzlet, tetszik az ötlet, remélem, hogy sikerül nektek a hitel!

Megyek kúrálni :oops:

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Szisztok Kismamák!!!

Én 5 hete szültem a MÁV-ban, elsősorban, ami fontosabb az orvos választása. én itt a neten nézelődtem, és két orvost "néztem ki" magamnak, amikor mentem az egyik épp "szülni" volt ( Dr. Gulyás) és a ifj. Kelemen csabánál maradtam, és jól döntöttem!!! Ne ijedj meg fiatal Doki, de nagyon kedves, ügyes, elérhető, türelmes és elmond időben mindent.
Szerintem a kommunikáció a kulcs, nem csak neki kell elmondania dolgokat, hanem Nektek is kérdezni kell, elmondani a véleményedet és kéréseidet!!! Ez nagyon fontos, hiszen ennek oda-vissza kell működnie. Én nem az ambulanciára jártam,hanem hétfőnként a szakrendelőbe délelőttönként.
UH-ra mindig máshoz kerültem és a szülés beindulásakor is más Doki volt, míg a Dokim beért a kórházba(vasárnap kora reggel volt! :) ) Tehát állíthatom, hogy a Dokikkal semmi gond nincs, alkalmazkodni tudni kell, semmi idegeskedés, mert árt a babának, és Te ráérsz, az orvos meg dolgozik, oda fog érni!!! Amúgy is sok kismama van mindegyiknél ,légy türelmes!!! Fontos!!!
Ennél lényegesebb a szülésznő, de Ők is mind-mind kedvesek, aranyosak, értik a dolgukat, Gabi és Zsuzsa szülésznők feltétlen, de szerintem nem kell választani, tudják a feladatukat. a szülészeti rész nagyon szép. /www.mavszuleszet.hu honlapon láthatod, és olvashatsz mindenről!/
A gyermekágyi rész átlagos, a csecsemősök több figyelmet fordíthatnának főként az először szült anyákra és babájukra, igaz néha kevesen vannak, de emberileg is ott kell lenni, nem csak testben.
Szóval az a pár nap kibírható, főként, ha nincs az a rekkenő hőség, nekem nem volt szerencsém a 35 fokban.
Kicsit zavaró a folyosón átvonuló tömeg, mert ez az átjáró rész a kórház egyes részeibe, ezt ha megoldanák jó lenne.Valami hülye járólappal van kikövezve és ott csörög zörög minden kocsi, szennyes, éthordó... stb. ez a kis kellemetlenség, ha toleráns vagy és nem annyira fáradt kibírható!

Sok sikert Mindenkinek és jó egészséget!
Írtam az oszt. vez főorvonak, de azt írta nincs rá pénz! Szomorú, mert így a híres rooming-in rendszer sérül, zavarja a mamát és a babát is. :(
bajaiera1973
 
 


Dóri!

Én úgy tudom Panadolt be lehet venni, azt amit a gyerekeknek is adnak! Legalábbis bnőm azt kapott mikor így volt mint te!
Gyógyulj meg!

Kép
borso18
 
 


Szia Borsó!

Köszi, megnéztem a honlapot és szimpatikusnak találtam. A titulus annyiban érdekelt, hogy a magasabb rang megnyugtatóbb. Sajnos bizonyos estekben számít. :(

Szia Bajaiera!

Szeretném megkérdezni, hogy a napirendetek, hogy zajlott? Azt hallottam, hogy a látogatók csak egy üvegfalon keresztül nézhetik meg a babát, igaz ez?
natika
 
 


Sziasztok!

Véletlenül olvastam bele a topikba, mert én is a MÁV-ban fogok szülni szeptember végén.

Ami miatt írok:
Dóri!
Panadolt ne! Paracetamol tartalmú szereket nem szabad terhesség alatt, csak aszpirint vagy algopirint.
Lehet, hogy tudod, csak valaki javasolta, gondoltam szólok, nehogy gond legyen.

Minden jót nektek!

(szintén) Dóri
radó
 
 


Sziasztok lányok!

Vasárnap megtartottuk a fiúk szülinapját. Volt sok meglepi és fini torták.Nagyon édesek voltak.Tomival ma - mert épp ma 7 éves - meg kellett nézni a régi videókat a születéséről. Hihetetlen mennyire hasonlít rá Andris.
Kép

Dóri!
+++++++++++++++ energia ment!!!!!
Jobban vagy már?

Bajaiera!
Üdv itt! Írj még magatokról! Hogy hívják a babádat,van-e tesója,stb...

Manóci!
Mikor jöttök? Ha kell vmi konkrét,írd meg az Eszti méretét és félreteszem.

:!: Ha valakit érdekel angol extra minőségű,elvileg használt,gyakorlatilag új gyerekruci írjon pü-t. Aug 23-30 között vásár nálam!! Referencia a gyerekeimen :P

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitől, hogy egy ideig nem jelentkeztem. Flocika! Köszönöm a jó tanácsot. Megfogadtam és elmentem az ifj. Kelemen Csabához. Tényleg nagyon szimpatikus volt nekem. Másnap be kellett feküdnöm a kórházba, hogy minden étkezés után mérjék a vércukor szintemet. A kórház is elég kulturált volt, nem volt vele semmi gond. Leszámítva az esti nővért, aki nem tudta levenni tőlem a vért, már tök rosszul voltam, a végén úgy megbökött, hogy ömlött a vér a kezemből úgy, hogy néhány pillanat alatt szép kis tócsa lett alattam. Így még soha nem jártam. Ráadásul pont aznap volt az a nagy vihar, a párom este alig tudott értem jönni. De lényeg, hogy túl vagyok rajta.
Most diétáznom kell (pedig még csak 1 kilót híztam és a 26. héten járok), méghozzá elég szigorúan. 160 g szénhidrátot ehetek meg egy nap, ezt is hat étkezésre lebontva. Reggelire ehetek pl 23 g szénhidrátot és egy zsemlében van 30 g. Tehát méricskélek, számolgatok, vágok. Most valahogy úgy érzem, hogy ebből áll az életem, hogy egész nap az órát nézem, hogy mikor kell enni, számolok, feltérképezem a hűtőt és nézem a táblázatom, hogy mit lehet és mennyit. Ráadásul reggeli, ebéd és vacsora után 1 órával mérnem kell a vércukor szintemet is. Remélem, hogy később már rutinosabb leszek, de most egyelőre eléggé elbénázom az egészet.

Az ok még, amiért mostanában nem írtam, hogy hétvégén összeházasodtunk. Szűk családi körben, 30-an voltunk, de nagyon hangulatos és jó lett. Mivel nagyon macerásnak tartottuk az apasági nyilatkozatot, így döntöttünk inkább az esküvő mellett, ráadásul az egészre volt 3 hetem, hogy megszervezzem (mivel úgy kaptunk időpontot). Nem volt egyszerű ebben a kánikulában rohangálni, de megoldottam. Holnapra várom a fényképeket, remélem, hogy jók lettek.

Flocika! Boldog szülinapot a fiúknak így utólag is.

Megígérem, hogy innentől sűrűbben fogok írni, bár a leveleiteket azért mindennap elolvastam, arra szántam időt és érdekelt is, hogy mi van veletek.

Pusszantás mindenkinek:

Marcsi

Ui: Holnap megyek ultrahangra. Eddig csak tippelni tudtak, hogy valószínűleg lány lesz, mert a 4D-n sem volt hajlandó a kis rosszcsont megfordulni, ezért remélem, hogy megerősítenek ebben a hitemben holnap. (Bár tök mindegy, hogy mi lesz, de mióta azt mondták, hogy valószínűleg lány lesz, azóta úgy beleéltük magunkat.)
murphy73
 
 


Szia Marcsi!
Örülök,hogy neked is bejött a tippem. Figyeld meg, minden rendben lesz. Vigyázz magatokra és írj gyakran!!
Esküvőhöz gratula,nekünk most volt a 14. évfordulónk :lol: :wink:
Képeket kérünk! Kép

Kép
flocika
 
 



Kép
flocika
 
 


Sziasztok,


Utálom a babanetet, mert már megint eltűnt a levelem. Floci előtt írtam és látjátok? Én sem:(((

Szóval,

Bajaiera,

Gratulálok a babátokhoz, és kívánok nektek jó egészséget és boldogságot! A szülésről lenne kedved írni, meg a babás napjaidról, mert igazán érdekelne, hogy milyenek az első tapasztalatok:)


Marcsi,

Neked jó hosszút írtam, de most már nincs erőm hozzá:( Szóval lehet, hogy még egyszerre is szülünk.:) Egyébként láttalak az Újpestiben is, én is voltam ott és bár nekem nincs bajom a cukrommal, eddig..., de én is átjöttem a MÁV-ba. A Kelemen dokihoz járok, nekem is Flocika ajánlotta, és bejött.


És Gratulálok az esküvőtökhöz!!!!!

Mi még csak két éve vagyunk házasok, de nekünk már örökkévalóságnak tűnik :lol:


Flocika,


HOnnan veszed ezeket a jópofa ikonokat???

csernusn
 
 


Sziasztok!!!

dóri78:

Ha nem muszáj semmi gyógyszert ne szedj, csak gyszer nélküli gyógymódokat használj, bármi van, én a télen pont akritikus első 3 hónapon belül voltam, így. Kicsit hosszabb ideig tartott, ráadásul sokat köhögtem, de nem szedtem semmit. Inkább gyszertárban érdeklődj mit tehetnél! Javulást!!! :) Később is olyan Doki nénit válassz a babának, hogy ne tömje gyógyszerekkel, főleg ne antibiotikummal! Mint szakápoló is írom!!!

Szia Flocika!!!

Köszönjük az érdeklődést! A kislányom vasárnap volt 5 hetes, Annának hívják, szépen eszik - éjjel alszik jó kislány, tudok mellette főzni és mindent , amit kell, mire hazaér a párom. Persze foglalkozom is vele, mert nagyon nézeget, egyre többet van fenn, de nyugis baba. 2 év múlva tervezzük a második babánkat!!! :))
Jelenleg Pesten lakunk, de szeptembertől hazaköltözünk Sopronba.
Nagyon szépek a gyermekeid, gratulálok a szülinapjukhoz!!!
Jó egészséget kívánok!!! :lol: Szia!

Natika:

Nem mindig a rang számít!!! :lol: , de amint írtam fent nagyon jók az orvosok és annyi biztos, h. a fiatalok lelkesebbek, és mindig van segítségük, mert nincsenek egyedül a szülés alatt sem. Tanácsot kérni nem szégyen a legtapaszatltabbnak sem, és Neked sem! És az orvos sem Isten!!! :)
Kelemen Cs., Szabó Gy., Tidrenczel Zs., Gulyás, a fiatalok közül, és a Szőcs Doki, aki idősebb és rendkívül Úriember, ha mégis idősebbet szeretnél! :roll: Sokszor egy-egy gesztus, mondat elég, hogy eldöntse, h. milyen ember.
A kapcsolatotok kettőtökön múlik! Kérdezz sokat!!! :D

A babákat tényleg a folyosóról lehet látni üvegen keresztül , de egy pár napos babát ne is szorongasson senki rajtad kívül!!! Sok bacinak lenne kitéve és az Ő immunrendszerük még nem annyira fejlett, így meg kell kímélni. Amúgy jól lehet látni Őket!!! javarészt úgy is alszanak!!! :P
Otthon is törekedj arra, h. Te meg a párod legyetek legalább egy-két hétig, a többiek ráérnek!!! :D persze Nekem anyu itt volt 2 hétig és Őt megszokta, de más esetleg csak megnézheti, felvenni csak később engedd, főleg a nem rokonoknak!!!
Minden jót kívánok!
bajaiera1973
 
 


Szia Bajaiera!

Köszönöm a leveledet! Olvastam, hogy szakápoló vagy, én is az vagyok. Az egyik városunk szülészetén dolgoztam, csak elköltöztünk és ezért ez a nagy aggódás. :( Egyetértek azzal, hogy az újszülöttet ne fogdozzák össze - vissza a látogatók.

Anna baba nagyon rendes. :D Milyen súllyal és hosszal született? Írnál még a tapasztalataidról? Szívesen olvasnék a szülési élményeidről.
natika
 
 


Szia Natika és Csernusn!!!

Ne aggódj és mondd el nyugodtan, hogy szakmabeli vagy!!! :D
Én amúgy visszatérve a pénzügyi dolgokhoz a Dokin kívül nem adtam senkinek. A szülésznőknek az alapítványszámlájukra utaltam pénzt.
A fentebb említett probléma miatt, hogy kicsit megzavarja a nyugalmat az átjárás az a 3. emeleten és a járólap burkolata nem a legjobb, mert csörögnek-zörögnek nappal a kocsik rajta,ezt a főorvosnak elpanaszoltam írásban, de nincs rá pénz. Úgy gondoltam megkeresem a Főig-főorvost( Dr. Molnár Lajos- az egügyi miniszter jelenleg), majd felveszem a kapcsolatot egy ismert emberrel, akinek sok gyermeke van ( dr. Lévai anikó), talán tud majd segítenii, azon a kb. 500 méternyi szakaszon hogy le lehetne borítani a járólapot valamivel, vagy valami új megoldást találni. erre nincs pénz? És a híres rooming-in rendszer.
Persze ki lehet bírni, igaz, hogy nekem 3 napig nagyon fájt a fejem, holt fáradt voltam, meleg volt nagyon, a Babucik :roll: nagyon sírtak még mellette( míg anna édesen aludt!!!) Nagyon közel voltam ahhoz, hogy hazajövök (5 percre lakom a kórháztól), hisz nem volt semmi gondunk, mert nem tudtam pihenni, nyűgös voltam a kialvatlanságtól, a műtét helye is ott volt, nem lett tejem, és azóta sincs! De Anna szereti a bébi tápszert. :lol: 2,85 kg-al született, 2,67-el hoztam haza, és most közel 4kg. 2-3gramm hiányzik csupán, és 56 cm. A Doki néni azt mondta manöken alkat! :D
Tehát császároztak, mert Annára rátekeredett a köldökzsinór :cry: , a derekára és a karjára, így hiába állt be a célegyenesbe, nem jött lejjebb a fejecskéje, tágulni meg tágultam rendesen, rátettek a monitorra, Anna szívhangja 2x lement 60 alá :( , de a 3.-at nem várták meg. így a két ügyeletes is megvizsgált a Dokimon kívül, s a császár mellett döntöttek.
Kaptam beöntést, igaz előtte 2x már voltam Wc-n, nem rossz dolog, ha megengedi az ember, csak már erős fájásaim voltak alig 1-2 percesek és nem tudtam tartani avizet. A lényeg megtörtént.
Szóval egy kis kellemetlenség volt, de túléltem.
Ezt a folyosó-renoválást szeretném elérni valahogy a többi Anyuka miatt is, és szeretnék 1-2 év múlva itt szülni újra. Sopronban nem szeretnék szülni, ha nem muszáj, remélem valahogy kivitelezhető lesz?! :lol:
Éjszakára kivittem mindig, de minden nap kicsit tovább maradt bent Velem.
Itthon pedig szépen elvagyunk a babával délelőtt eszik-alszik,sokat beszélek hozzá, míg fent van. Mesélek neki, figyel nagyon :P , hamarabb tanul majd beszélni. Déltán jön az apukája akkor ketten beszélgetünk vele, kicsit kivesszük az ágyából, "játszunk " vele. A fürdét imádja, sokat mosolyog :P , rengeteget rúgdal a lábával, ezáltal is erősödik.
Ha van kérdésetek írjatok majd! Sziasztok!!!
bajaiera1973
 
 


Sziasztok!
nekem is segítség kellene! a második babámat várom, 17. hetet kezdem, és orvost szeretnék váltani.
a kislányom császárral született, és a dokim már a 12. héten programcsászárról beszélt, mással konzultálva (sajnos nem tud már elvállalni) arra jutottunk, hogy még ha császár is lesz a vége, azt azért meg lehet várni, hogy meginduljon a szülés. mivel nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni, azt találtam ki, kórházat is váltok, és a MÁV mellett döntöttem.
nagyon megköszönném, ha tudnátok olyan dokit ajánlani, akinek jobb a hozzáállása a császár utáni természetes szüléshez. priv is lehet, meg az is jó, ha valakit nagyon nem ajánlotok. annyi az orvos, és eddig csak olyant tudok, akit nem szeretnék :(

beleolvasgatva itt az utolsó oldalba, csak annyit hadd mondjak, hogy mi nagyon nagy sikerrel használjuk a homeopátiás szereket, kapható azt hiszem ingyenesen is, talán a patikában lehet hozzájutni, külön a kismamáknak való könyecske. sokan mondják, hogy ez hit kérdése, aki hisz benne, annak használ, nekem a lányom nem hiszem, hogy hisz, lévén másfél éves, mégis rengeteget segít minden egyes betegségnél, de még az oltások mellékhatásánál is. csak nagyon meg kell nézni a tüneteket, mert csak köhögésre is pl vagy 8 féle szer van, attól függően, hogy milyen fajta. nincs mellékhatásuk, és nem lehet túladagolni, legfeljebb nem használ rendesen, ha túl sok. és szinte már minden patikában kaphatók, nem is nehéz hozzájutni.

aztán olvastam még itt a suttogóról, ami megütötte a szemem, én is suttogó-hív vagyok, bár tracy teljes mértékben az idegeimre megy az angyalomozásával, azt hiszem a világból kifutnék, ha személyesen kezdené el osztani nekem az igét, de igen, lehet így nevelni egy csemetét, én is így igyekszem, és azért jó, mert az ember a megérzéseit látja megerősíteni, ahogy olvassa, és ezért segít. És nagyon kell figyelni tényleg, hog ynem szentírás, mert minden gyerek más. és pl. nekünk egészen 14 hónapos koráig nem ment a felveszem megnyugtatom leteszem módszer, nem is erőltettük, csak néha rászántam magam, és megpróbáltuk, és most már működik.


és bajaiera! most gyorsan elolvastam, hogy leesett a szívhang többször is nálatok, igaz nálunk egy picit le is állt, de emiatt pont volt a kis sérülés, az oxigénhiány miatt. és a köldökzsinór is okozhat gondot. szóval hadd adjak egy tippet, figyeljétek, hogy Anna rendesen tudja-e forgatni mindkét oldalra a fejét, egyformán mozgatja-e a végtagjait, és emelgeti-e a fejét, szeret-e hason-háton. nekünk senki nem szólt, hoyg ilyen esetben ezeket kell figyelni, mert előfordulhat gond. de 5 hónaposan még idejében jutottunk el a dévény alapítványhoz, ahol segítettek, és már egy kezelés után megfordult a kislány, aki addig csak a hátán fekve ordított. se neurológián, se a doki, se a védőnő nem látott semmit rajta, áááá, rendben van ez a gyerek. egy másik fórumos barátném kislánya hipotón lett, őt is kikezelték dévénynél, egy kislegénynek meg jó lapos feje lett, mert hanyatt altatták, és nem tudta forgatni a fejét a nyaki izom merevsége miatt (hosszú kitolás- oxigénhiány miatt lett nekik)
na, nem ijesztegetni akarok, csak ezek gyorsan eszembe jutottak :oops:

na, jól belendültem,okoskodok itt :oops: , pedig csak segítségértj öttem, amit előre is köszönök nagyon!

üdv,
kikocska
kikocska
 
 


Bajaiera!
Mintha én írtam volna le a gyerekágyas élményeim. Ugyan az a fejfájás,kialvattlanság,de én igen is leléptem hamarabb. Csütörtök késő délután szültem és vasárnap már otthon voltam. Kedden visszamentem a bcg.re és kontrollra.
Tejem, rutinom volt, varratom nem. Igy nem sokat kellett fűznöm,hogy elengedjenek.
Ugye Sopronból is irogatsz majd nekünk !! :P

Kikocska!
Ha kicsit visszaolvasol nagyon sok infót találsz kit érdemes megkeresni.De vannak név szerint is topikok.
Niki és Marcsi is nemrég lett Mávos topik tag :lol:
Mekkora a nagy tesó? A barátnőm 8 év korkülönbséggel, iker terhesség császára után szülte meg természetes úton a harmadikat. Majd megkérdem kinél.

Dóri!
Hogy vagy?
Kép

Niki!
Innen leszedegetem és gyüjtögem egy mappában.De valahol van egy topik ahol sok ilyen gif van.
Kép

Kép
flocika
 
 


Hali!

Köszönöm a jó kívánságokat és a bíztatást! Vettem homeos bogyókat, direkt a gyógyszerész ajánlotta és tök jó mind a kettő. A torokgyuszim másnapra elmúlt (kb. 6-8 bogyótól), a hátha ellenit pedig még most is szedem, de teljesen megindította az orrfolyást és ezerrel ürül a nózim. Tök jó, gyakorlatilag már alig vagyok náthás. tudom majd mindenkinek ajánlani.
Képzeljétek, tegnap simán 8 hós terhesnek néztek! Akkora hasam van, hogy csak na! Végtelenül utálom már magam miatta.

Köszi a tippeket is, de természetesen nem nem szedtem semmi antibiotikumot vagy hasonlót, mert nem szabad, én is tudom. De ezek a homeos kütyük bejöttek.

Újak, üdv nektek nálunk!

Domit isten éltesse sokáig!!! Hogy áll a házvásárlás?

Köszi a hiányolást is mindenkitől! Most megint nem nagyon érek rá, de igyekszem nektek írni.
Üdv és szép hétvégét mindenkinek!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Flocika!
Nálatok aztán zajlik az élet :D Boldog szülinapot a másik fiúnak is!!!És lám,lám,micsoda torta van ott a háttérben,olyan ismerős.....nem tudod kinek volt már ilyen egyszer?? :D :D Nektek pedig boldog házassági évfordulót kívánunk!!!!Megünnepeltétek? :oops: :D

Dóri!
Neked jobbulást kívánok!!!Ügyes vagy,ha a homeós bogyókkal kikezeled magad!Volt egy munkatársam,aki mesélte,csak ezzel gyógyulnak,és nagyon hamar,nyom nélkül.Behozta nekem akkor ezt a kiskönyvet is,de tényleg egy köhögésre volt vagy 8 féle bogyó,a tünetek megfigyelése szerint kellett kiválasztani a megfelelőt,én meg nem tudtam,vajon eltalálnám-e....Tényleg kell egy megfelelő beállítottságú orvos,főleg gyermekorvos,aki nyitott ilyen irányban is.Mi most gondban leszünk,hogyha sikerülne Csömör,akkor vajon váltsunk-e orvost,közelebbit.Mert eddig sem területi orvosunk volt,hanem választott,ismerős kedves főorvosnéni,most szerencsére pont egy kerületben velünk.De eddig más kerületből jártunk hozz.Viszont lassan,pár év,tuti nyugdíjba megy,és akkor mindenképp orvosváltás lesz.Csömörről behordjuk Domit a művészeti suliba,de az fix időpontos,orvoshoz rohangálás meg nem annyira.Megvan a rendelési ideje,de pl.ügyeletre ott a környékre kell menni.Talán jobb,ha minden egy helyen van.Pláne,hogy megszűntették az ügyeletet nálunk(Flocika,hallottad?),és nem mehetünk éjjel oda ahova edig jártunk,hanem a város másik felére,mert összevontak mindent.Remélem annyival több orvos is lesz ott éjjelente,mert itt az egyetlen orvos édeskevés volt,órákba is tellett,mire kiért vagy ha bementél,ott vártál órákat rá.Most az összevonással vajon mi volt a céljuk....Viszont orvosváltással megtalálni a számodra megfelelőt....Mert sajnos gyermekorvosok között is vannak olyan futószalagszerű érzéketlen orvosok,hogy csak na :cry: És pont gyermekorvosok.DE szerencsére egyre több helyen találkozni a klasszikus értelemben vett gyermekorvossal,aki szán időt rád,a kérdéseidre,aki feloldja a gyermekedet vizsgálat előtt.De ha az új helyen épp nem ilyen a dokid,és szinte megalázó,hogy nyolcszor teszed fel ugyanazt a kérdést,mert sík hülyének néz ahogy magyaráz....Ismerős ez valakinek??
Dórika,nekünk szólt a köszöntés,Dominak?Mert akkor köszönjük szépen :D Az utónévkönyvben van csak a névnapja,a naptárban nem lehet megtalálni,erre gondoltál?
Az én névnapom miatt is köszönöm szépen a köszöntéseket!!
A ház már nagyon a miénk...lelkileg.....Dorina sír,ha haza kell jönni,és mikor ott állunk előtte,csak mondja,hogy hazsa,és mutogat befelé.Szerencsére a tulaj pont ugyanilyen család mint mi,kicsikkel,így a gyerekek mindig együtt játszanak,míg a nagyon tárgyalgatnak :D Holnap beszéljük meg a részleteket a hitelessel,és akkor elvileg indulhat a hitel-szerinte.Én viszont csak akkor leszek biztos benne,ha alá is írtuk az elindítást,aztán pedig az utalást,addig olyan parában vagyok,hogy az már idegőrlő.Rendszeretelenül eszem,kivan a gyomrom.Általában egész nap nem eszem,csak futtában valahol valamit bekapok,este meg nasi:dinnye,de van,hogy szinte egy egészet bezabálok egyedül,pisztácia,barack...Az ember azt hinné,mivel gyümölcs,hát egészséges,nem hízol tőle.De akkor mitől??????Merthogy az arcom vékonyabb,megviseltebb lett,de a gatyám feszül....Mindegy,vígasztaljon,hogy kocsmároskisasszonkaként majd lemegy minden plusz :lol:

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Szia Dóri78!!!

Örülök, hogy hatnak a homeos bogyók, sokan esküsznek rá és jobb, mint, ha orvosságot szedne az ember.
Ki miben hisz- szokták mondani!!!
A terhességed alatt jó és pozitív gondolataid legyenek, nem utálhatod magad, mert nagy a hasad. legszebb állapotban vagy :lol: , amiben egy nő csak lehet. sokan, nagyon szeretnének a Te helyedben lenni, ill a Mi helyünkben, hogy végra ÉDESANYÁK lehessenek!!! :cry: Sajnos sok hölgynek ez nem adatik meg azéletben, egyre többnek!!! :cry:
Továbbra is jó egészséget Neked és Mindenkinek!!!
bajaiera1973
 
 


[quote="csernusn"]
írta:
csernusnFlocika,
Honnan veszed ezeket a jópofa ikonokat???


http://www.clipart.lap.hu

Kép

Kép
flocika
 
 


Hú,lányok,mekkora szerencse,hogy nem mentünk ki a tüzijátékra...Volt kint valaki?Mi a Red Bull Racingen kint voltunk repcsiket nézni,nagyon profi volt.Csak olyan meleg és nagy tömeg volt,hogy 2 óránál nem bírtuk tovább a gyerekekkel.Ebből adódóan,meg hogy Domit sem köti le annyira,úgy döntöttünk,inkább nem megyünk ki.Domi mamánál bulizik,mi meg a meleg kuckóban itthon.Jégeső kopogott az ablakunkon,és a muskátlikat széttépte a vihar :cry:

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok,

Én nem voltam a tüzijátékon, de a nővéremék kinn voltak, azt mondták szerencséjük volt, mert ők rögtön a szél feltámadásakor elindultak, mert érezték, hogy ebből nagy zuhé lesz. A Roosevelt téren pont annál a fánál álltak amelyik kidőlt utána.

Megvolt a terheléses vércukor eredményem és minden rendben van, tök jó. Csak már úgy szeretném látni Uh-n, de még várok vele, mert a dokim jövőhéten jön vissza.:(


Homeos bogyók! A coryzalia az is, mert nekem az nagyon nem jött be, és ebből azt a köv. vontam le, hogy a többi sem használna.:(

Dóri, remélem neked gyorsan haszált és már jól vagy!


Bajaiera!

Én azt hallottam, hogy a császár után az érzéstelenítőtől fáj az ember feje több napig.Nálad is ez okozta?

Egyébként a rokonunknak most született kislánya és Annából Hanna lett, mert sok Anna született a környékükön mostanában.:) Őt is császározták, és nála is hasonló volt a probléma, kivéve a köldökzsinórt. Ő is szépen beállt, de nem tágult, a szivhang sem volt tökéletes. És neki sem indult meg a teje, bár neki még csak egy hét sem telt el.

csernusn
 
 


Sziasztok!

Pár napja írtam egy hosszabb levelet, ami a végén sikeresen eltűnt. Ettől úgy elment a kedvem, hogy most tudtam csak rávenni magam, hogy újra írjak.

Pénteken voltunk uh-on. Hát az én gyermekem a doki szerint sem egy fotogén alkat, most is mindent megtett, hogy a lehető legkevesebbet lássuk belőle. Ilyen alaposan összezárt lábakat már régen láttam. Tehát most sem tudtuk meg, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Bár ez az orvos is azt mondta, hogy ha mégis kellene valamit mondania, akkor kislányra tippelne.
Most már annyira ráhangolódtam, hogy kislány lesz, hogy már nagyon bízom benne. Eddig négy uh-on mondták ugyanezt, de ugyanúgy csak tippként. Pár hét múlva ismét tervezem, hogy elmegyek 4D-re és most remélem nem lesz háttal, mint legutóbb.

Kedden voltam a terhes cukor rendelésen, szerencsére nagyon jók az eredményeim, ennek nagyon örülök. Érdekes, hogy a másik három lány, akik ott voltak, mind esznek otthon csokit,mert nem bírják ki nélküle. Engem egyáltalán nem vonz, de nincs is semmi kaja, amire azt mondanám, hogy nagyon kívánom. Vagy ez a kívánós korszak később jön? Most a 27. héten tartok. Veletek hogy volt ez?

Niki!
Írtad, hogy közel egy időben szülünk. Én november 21-re vagyok kiírva. És Te? Ha jövő héten mész uh-ra, írd meg, hogy mekkora a babóca. Nekem múlt héten 915 g-ot mondtak, úgyhogy nődögél a kis drága.
Örülök, hogy jó lett a terheléses vércukrod, nagy macerától menekültél meg.

Tegnap este kutyasétáltatás közben találkoztunk egy drogos párral, ahol a nő már nagyon a terhessége vége felé jár. Odajöttek hozzánk, hogy segítsünk, mert a nő mindjárt szül. Mondtuk nekik, hogy menjenek be a Károlyi Kórházba (mi pont a kórházzal szemben lakunk), majd ott segítenek, de nem nagyon érdekelte őket, pedig kb. 100 m-re voltunk tőle. Olyan dühítő volt látni, hogy a nő tiszta kóma volt most is, a cigi persze ott lógott a kezében. Nekünk a barátnőimmel pláne nehéz az ilyet nézni, mert nálam az 5. inszeminációra, a barátnőmnél (aki 4 nappal fiatalabb terhes nálam) az 1. inszeminációra sikerült, a másik barátnőmnél pedig még egyáltalán nem sikerült a kisbaba. Ilyenkor dühítő látni, hogy akit egyáltalán nem érdekel, hogy hogyan és milyen körülmények között szüli meg a gyerekét és egyáltalán egészséges lesz-e, annak csak úgy összejön. Nagyon igazságtalan az élet. :( :( :(

Bocs, hogy ilyen melankólikusra sikerült a levél vége.

Puszi mindenkinek!

Marcsi
murphy73
 
 


Sziasztok,

Murphy73,

A közel egyidőseket hetekben számolom, mert én a 26-ban vagyok most. Egyébként én dec. 2-re vagyok kiírva, kb 11 nap a különbség.

Az tök jó a Károlyi kórházzal szemben laksz? Mi meg az uszi mögött!:)
Én már a 18-hetes uh óta nem láttam a kismanónkat és már nagyon várom, hogy láthassam. Egyébként nekem sohasem mondtak eddig súlyt, de ne is fektess rá nagy hangsúlyt. Rokonunk most szült és szülés előtt 3 héttel azt mondták neki, hogy hú már 4 kilós a baba, és ő 3 hét múlva szült egy 3,7 kg. babát. Csak hozzávetőlegesen tudnak adatot mondani szerintem.

Én is utálom egyébként a felelőtlen kismamákat. pl. dühít, hogy még a kórházban is engedik a kismamákat dohányozni!!! Felháborító!!!!

Az én kis vonalzóm egyébként már visszafelé számol, már csak 14 hetem és 2 napom van, neked akkor 13 het valami.:)

csernusn
 
 


Bocsi,

a 13 hét az 14 hét, 2 nap - 11 nap, az 12 hét 5 nap, igaz???:))

csernusn
 
 


Hűűűűű nekem meg márcsak 9hét :o :o :o Hűűű de begazoltam :shock:

Kép
borso18
 
 


Soha többet nem írok ide, megint elszállt az írásom és hozzá sem nyúltam a géphez!!!! :evil: :evil: :evil: hú de mérges vagyok!

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Fú felrobbanok! Már egy csomót leírtam és elszállt! Most kezdjem előlről? Na akkor csak röviden! Szóval szerdán megkapta Blanka a 15 hós szurit, eddig no problem, remélem, hogy megússzuk! Aztán végre megszereztük 3 hét után apuka új munkaautóját, így végre megint enyém a családi géjármű! Ezt kihasználva egész nap csavargunk :)

Hogy van mindenki?
Borso! 9 hét? Azt már fél lábon is kibírod :wink: Jól vagytok egyébként?

Kriszti! Ház? Halad a vétel?
Manó???
Floci?

Jön valaki babyexpora? Én nyertem belépőt, így tuti megyek! Új testvérbabakocsit kell vennem, szét kell néznem a piacon! Nem sok kedvem van 80ezret kiadni!
Puszi

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Kép
Itt vagyok nem vesztem el csak már nagyon az erőm végét járom.
Alig várom már hogy szeptember 1 legyen.Kicsit hosszú volt ez a nyári szünet. 8)

Dóri!
Babyexpo: Ha minden igaz megyek,nekem is van jegyem. Talizunk?
Testvérkocsit megkérdezem neked,van itt a telepen egy lány aki oda akarja kihozni az övét. De lelevelezheted vele itt is, Marycus a neve és az Újpesti Kórház Szülészet topikban találod meg.

Voltunk Andrisal Kép éves státuszon.
Eredmények: 76cm, 9520g, 4db fog, utánozza az oroszlánt,halacskát,autókat. Mutatja a lámpát,zoknit,okos fejét,a családtagokat, repülőt és még nem is tudom mennyi mindent.
Alapszavak: "cici" "Apa" "Anya" "nem"

Remélem mindenki jól van,bocsi hogy most nem írok többet,jövök majd gyakrabban.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

A múlt heti oltástól Blankának 2 napja 39 fokos láza van, éjjel simán volt 40 is. Olyan forró volt, hogy szinte tüzelt. tiszta bágyadt és persze semmit nem eszik. Teljesen kikészültem, hogy nem tudok rajta segíteni. Se nurofen, se kúp, se semmi nem hat. 38 alá nem tudom vinni. Meddig tart ez? Tudja valaki?
Babyexpo részemről oké, ha Blanka meggyógyul addig.
Majd még beszélünk még addig.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Dóri!
Jobbulást Blankának!
:idea: Hűtőfürdő? Próbáltad?

Kép
flocika
 
 


SZIASZTOK!!

Hogy van mindenki??
Dóri, Blanka jobban lett? Ez előfordul oltás után, nem? Jaj, már előre parázok h én hogy kétségbe fogok esni ha beteg a gyerek..... :roll:

Azt hiszem végre elmondhatom, h nagyjából mindenünk megvan :lol: A héten végre megvettük a kiságyat is, ami átalakítható, babakocsink már meg van, egyedül a hordozó hiányzik csak!
Hétvégén pedig babaszoba rendezés lesz :lol: Alig várom :) A nagynénémtől kaptunk nagyon aranyos babaágyneműt, mindenféle tartozékkal, baldachinnal, rácsvédővel stb. Olyan aranyosak legszívesebben mindent megvennének, régen nem volt bébi a családban!

Pénteken megyek fel dokihoz, nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani....tovább nyíltam e vagy mi! MA egy kicsit megijedtem, mert ismeretlen nyilalást éreztem ott lent, lefelé, és bár már éreztem máskor is, ez most nagyon erőteljes volt, és sokáig tartott. Remélem csak ráfeküdt a hólyagomra és nem más gondok vannak..... Ha minden jól megy, még van 8hetünk :lol:

Üdv mindenkinek! Orsi

Kép
borso18
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak bekukk, és pár sor rólunk, mert otthon még mindíg nincs netünk! :( Most itt vagyunk anyósnál, gondoltam azért csak benézek!
Mi jól vagyunk, szerencse minden OK.Szépen bilizgetünk, wc-ünk, fűbe pisilünk ahol éppen vagyunk, és ránk jön :) Alvásokhoz még van pelus, de amúgy máshova már nem kell, és ez is tök jó!Mármint pelus vásárlás ügyileg!Így egy csomag elég majd 2 hónapig is :D
Sokat jövünk- megyünk barátokhoz, szülinapi meghívásokra stb.stb.Egyszer gyerek, egyszer felnőtt szülinapra, de Eszti élvezi, hogyha menetbe lehet.Imádja a nyüzsit, olyan mint az apja :lol: :lol:
Ennyit rólunk,remélem mindenki jól van, most nem igazán tudtam visszaolvasni!Kismamik, hogy vagytok??Ugye mindenki rendben, és még egyben!Csak nem kések le egy szülésbeszámolót sem,remélem :wink:
Kriszti, gondoltam rád a múlt héten jártunk nálatok, a házatok előtt!Gondoltam is, hogy úgy fölcsöngetnék, de nem mertem, mit szólnál így váratlanul :oops:
Ott voltunk a XIII.-ker-ben egy gyerekzsúron, csak a ti parkolótokon vágtunk át a dugó miatt.

Na, megyek is,mert még más oldalon is jelenésem van, és jött a mailemre is egy csomó minden :)
jelentkezünk ahogy tududnk, pusszancs mindenkinek.
manóci
 
 


Szasztok!

Hogy bírjátok a hirtelen beállt novemberi időt? Rohadt hideg van :cry: szóval Blankának kiderült, hogy nem a szuri miatt beteg, hanem mert elkapott valami vírusos genyót és az egész szája, nyelve, ínye mindene tele van gennyes hólyagokkal. Tegnap már nem bírtam és elvittem dokihoz. Szerencsére ma már nem volt láza és végre tudtunk aludni is. 3 napig nem evett egy falatot sem, jól lefogyott, annyira sajnáltam. Szerencsére a mai nap már jobb.

Flocika! Sajna a vírusos fertőzés miatt a héten nem mehetünk sehova, így a babyexpot ki kellett lőnöm a programból. :cry: Szomorú vagyok, de most nem tudok mit csinálni.

Többiek? Hogy vagytok? Mindenkivel mincen okés?

Borso! Örülök, hogy nálatok is minden rendben. Ne aggódj, már nagy a baba és nyom mindent. Bizti nincs gond, ne aggódj! Én is hétfőn megyek dokihoz, most lesz a cukor, de szerencsére nálunk jobb a helyzet egy csomó csokit kell enni kora reggeltől :)

Puszi

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, de szeretném figyelmetekbe ajánlani honlapunkat amely reményeink szerint elnyeri tetszéseteket!
Köszönettel: H. Anikó

Dekorációs falfestés, nem csak gyerekeknek!
http://www.dekofalfestes.atw.hu/
Kép
falfestolanyok
 
 


Írtam egy tök hosszút és eltűnt :cry: Tök dühítő.....

Mindegy, a lényeg az volt, h voltam tegnap dokinál, és minden rendben. Balázsunk 1600gr körül van, kcisit kisebb mint az átlag, de hát én sem vagyok valami hatalmas.....legalábbis súlyra..... Nem nyílt tovább a méhszájam, úgyh tökre megnyugodtam végre :)

Dóri! Hogy vagytok? Blanka jobban van?? Nekem is volt egyszer ilyenem, még a levest is szívószállal ittam....szörnyű volt, annyira fájt...képzelem h megviselte a kiscsajt ....
Neked hhogy ilyen csokis van?? Nem a MÁVban csinálják?? Vagy hogy van ez?? Nem értem..... :( Remélem OK lesz!!

Hogy van és hol van mindenki????? Nem nagyon pörgünk mostanság :) Remélem mindenki rendben van!!!!

Üdv Orsi

Kép
borso18
 
 


Hali!

Borso! Én Piroskához járok, és hála istennek nála a csokis-megoldás a divat. :D Megkattannék, ha cukros melegvizet kellene innom :)
Majd beszámolok a fejleményekről! Nem baj, hogy nem olyan nagy a bébid, majd megnő idekint :D
Szerencsére Blanka már jobban van, eszik, iszik, alszik. Elég rossz volt az elmúlt hét, de szerencsére túl vagyunk rajta.
Szép hétvégét mindenkinek!
Puszi

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Kép

Dominak sok szeretettel! Nagyon fess volt a legény az évnyítón!!! Ha apa feltete a képeket én is megmutatom a "kis" elsőst :lol:
Most szokás szerint rohanok,pusza mindenkinek.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek a bébiőrről.
Érdemes venni? Most tudnánk venni egyet egész jó áron, tehát örülnék, ha hamar válaszolnátok, mert nekem is gyorsan választ kell adnom.

Köszönöm a segítséget.

Marcsi
murphy73
 
 


Szia!

Mi kapunk! Én örülök neki, mert nagy a ház, és így nekem megnyugtatóbb! Bnőm panelban lakik két szoba, ők nem vettek...bárhol van a lakásban meghallja a bébit!

Légzésfigyelőt meg lehet nálunk bérelni! Én azt is fogok! Biztos ami biztos!

Kép
borso18
 
 


Sziasztok!

A bébiőrt a panel miatt mi is csak a dobozában tartottuk :D ,de családi házas ismerős nagyon dícsérte!!!Nekünk a légzésfigyelő adott biztonságot,de az más miatt.
Túlvagyunk az első pár nap sulin,megvolt az évnyitó is.Akkora lett Domi,36-os cipő kell neki,az összes nacija rövid rá,jó nagy bevásárlás kellett,nem is kell mondanom.Van új szerelem természetesen,duma óra közben,balhé az udvaron a szünetekben,pirospont,meg mindent elfelejt,szóval minden ami kell egy elsős fiúnál :D
Dorina is hatalmasat nőtt,akár a lába,akár a magassága.Szépen wc-zünk,utcán akár a bokrot is megcélozzuk :D Nincs más,hát mit csináljunk...Névnapjára kapott egy pónis kistáskát,odavan érte....Meg minden érdekli,dumál folyamatosan,beszélgetünk mint a nagylányok,a haja is nő már kicsit,nem olyan kopika :D Még az sem mindegy neki,milyen mintájú bugyikát adok rá :D :D Na, a bölcsiben is örülnek majd milyen hölgy,2 hét és kezdjük!!
Nekünk a ház folyamatban,nem nagyon halad,a hitelesek nagyon ülnek rajta.Addig meg tiszta ideg vagyok,egyáltalán sikerül-e.Hiába ígérték biztosra,akkor is csak az a tuti,ha már aláírtam.
Megyek mosni,főzök gulyáslevest,meg tiszta takony vagyok,köhögök,stb.A munkahelyemen sem eygszerű,mindent megtesznek,hogy a lehető legnehezebben jöhessek el.Fegyveres szerv lévén már május óta nem engednek el,éljek meg havi 20ezerből addig,és még decemberig sem akarnak elengedni.Most kivágtam a balhét,reméljük lesz valami jó belőle.
Puszi,és a pocikásoknak kitartás!!!!!!!
Manó,Te meg nyugodtan csörögj rám,ha erre vagy,szívesen látlak bármikor(meg mindenkit),már ha itthon vagyunk a nagy rohanásokban :D .Elküldöm a számom!!
Flocika,tőled pedig képeket szeretnénk a suliról!!!!!!!!
Dóri,hízok már megint,alig kapok levegőt,följöttem 73-ra,a ház miatti idegtől összevissza zabálok :cry:

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok lányok,

Jó rég írtam én is. Velem minden rendben van. Rakok fel képet magamról, mert ott voltam a babaexpon és mutattam be pár ruhát. Tök vicces volt:))))

Piroskánál tök jó lehet a terheléses vércukor, egy tábla csokit kell megenni? Higyjétek el a cukros víz is kibírható, egy fél citromot nyomtam bele. Egyébként az utána köv. két óra sokkal borzalmasabb, amikor felszívódik.:(

Kitti,

Milyen fegyveres szervnél dolgozol? És mi az, hogy nem engednek el május óta, meg decemberig???

A hasam egyébként jól van, meg benne a babó is.:)))) MOst már biztos, hogy kisfiú. László Csaba lesz.:)

Dóri sajnálom szegény Balnkát, remélem minél hamarabb meggyógyul teljesen.:)

csernusn
 
 


Sziasztok!

Niki! De jó Neked, hogy már tudod mi lesz a babóca. Az enyém lehet, hogy abszolút meglepetés lesz, mert még mindig nem akarja megmutatni magát. Rászántam magam, hogy újból elmegyek egy 4D-re, próba szerencse alapon.

A bébiőrt végül is megvettük, remélem, hogy hasznát fogom venni. Szerencsére szinte már minden megvan, már tényleg csak egy-két apró dolgot kell megvenni. A szoptatós párnán gondolkodom még. Ha veszek, akkor a nagy méretűt szeretném, hogy én is tudjam addig is használni, mert már egyre nehezebb a fekvés, azt meg ha magam alá rakom, talán kényelmes lesz. Valamelyikőtök használja? Mi a vélemény? Nálunk első baba lesz és nem szeretnék abba a csapdába esni, mint az első babás anyukák többsége, hogy össze-vissza vásárol mindenfélét (bár szerintem már nagyon a határon járok). Ezért is kérdezem a véleményeteket.

A 160 g-os diétámnak az eredménye, hogy már megint fogytam, úgyhogy már csak 1/2 kg-ot híztam a terhesség 30 hete alatt. Nagyon nehéz tartani, de multkor is felment mindezek ellenére 8,3-ra a cukrom. Most ha kétszer előfordul, hogy 6,5 felett lesz, akkor ismét laborba kell mennem és lehet, hogy inzulinoznom kell magam. Hát ez az, ami egyáltalán nem hiányzik.

A babaexpon mi is kinn voltunk, elég sok mindent sikerült vásárolnunk. Tök jó volt, mert ennyi állapotos nőt egyszerre még nem láttam.

Flocika, Niki, már nagyon várjuk a fényképeket.

Puszi mindenkinek:

Marcsi
murphy73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?