Sziasztok!
Bocsi, hogy ritkán jövök, de engem annyira lefoglal Kende, hogy csak olvasni tudlak benneteket. Egy hsz-t több napig írok, mert mindig valami miatt abba kell hagynom.
Nektek hogy van ennyi időtök? Én osztom be szarul az időm? Vagy ha nagyobb lesz a picúr akkor több időm lesz? Néha nosztalgiázok, hogy amikor pocakos voltam egész nap itt lógtam. Hiányzik is nagyon.
A tegnapi napunk nem állt másból csak szopiból. Egész nap csak etettem. Lehet, hogy nő az étvágya? De már így is annyit eszik, mit akar növelni? Már majdnem 5 kg-ok vagyunk.
Most este meg nem akar elaludni. Már 6-tól ébren van és bömböl. Megpancsizott, evett, komfortszopizott, dajkáltuk és csak üvölt.
Szerintem hisztis sírás, de nem vagyok benne tuti. Most apa "rugdossa" őt a bébihordóba, hátha elalszik. Szép kis éjszakánk lesz...
Doren: jó pihit a Balcsin. Anyós miatt
Nagyon kis cukik a gyerkőcök.
Nyanya: hogy van a cicid? Remélem már okés. Nekem a dokinéni ajánlotta, hogy kaja után adjam be Kendének. Szerintem hatásos, mert jókat büfizik.
Jól beájultál tegnapelőtt. Édes a férjed, hogy megetette a kicsit.
Pogi: köszi a válaszokat. Nekem leginkább hason szeret aludni Kende, de én nem szívesen teszem így le, de nem tudok mit tenni ellene.
A nyála meg egyre jobban csurog. Olyan édes néha, amikor bubit fúj belőle
De jó neked, hogy tudsz a kagylóba gyűjteni. Nekem kb. 1-2 csepp menne bele.
Encus: ne parázz azon, hogy mennyit eszik Eperke. Úgyis jelzi, ha éhes marad. Na meg nem aludna egyhuzamban 4 órákat!
Fejés: az elején nekem is csak pár ml jött le. Most meg néha a 40 is lejön. Igyál nagyon sokat.
Nekem is el szokott telni kb. 1 óra az etetés a fejés között, de nem szokott ebből gond lenni, mert én egyszerre csak 1 ciciből etetek. És mire újra arra a cicire kerül a sor addigra lesz benne elég tejcsi.
Pil: igazán nincs mit a gyógyszertárral kapcsolatban. Jó az a gyógyitár, csak azt nem szeretem benne, hogy kicsit lassú a kiszolgálás és általában sokan vannak. A párom meg csak vigyorgott, hogy nem ismerted meg őt. Nem sértődékeny fajta
Amúgy az anyum vigyázott Kendére, míg mi moziztunk. Előtte fejtem le tejecskét neki, amit meg tudott hamizni. Így volt kb. 5-6 óránk mozizni
Pesten voltunk és a Túl a sövényen mesét néztük meg. Aranyos volt, nekem legalábbis tetszett.
Köszi neked is a válaszokat. Lehet, hogy már most kötődik az ínye, mert csurog a nyála. Én is hason altatom, mert háton nem akar elaludni.
Mi az a habtapi? Hol szoktatok babacuccot vásárolni Vácon?
Szopi gondok miatt
Kedvenc játék: nincs, mert még nem érdekli őt egyik sem. Meg akarja enni őket, és mivel nem ehetők így üvöltés lesz így el kell szedni tőle mindent.
Mi szívesen mennénk a talira! Remélem a párom nem akkor fog dolgozni (ez sajna csak hó végén derül ki). Még akkor is megmondhatom vagy az már késő???
Zsu: nekünk már 5-6 hetesen látszott az oltás és már 3-szor ki is fakadt neki. A fejésre én is kíváncsi vagyok meddig érdemes csinálni. Jó pihit nektek.
Katus: neked is köszi a választ. Én is szívesen altatnám háton, de ő nem akar.
Szilvi: aranyos vagy, hogy hiányoltál. Le a kalappal, hogy 2 hónapig minden éjjel egyedül voltál Renivel.
Én is szívesen csatlakoznék hozzátok a Duncsi parti sétához, persze, ha nem zavarunk
Milyen volt Szalókon? Én láttam a Sziget filmet. Szerintem is tők jó.
Colett: köszi a választ neked is. Mi is hason alszunk jobban. Tényleg most, hogy írod a babakocsiba nekem is háton alszik. Biztos, mert zötyög alatta a szekér
Macsek: sziget miatt
Nekünk nem esik le a zokni. Sőt morcos is vagyok, mert némelyik olyan szoros, hogy bevágja a lábát.
Kende is rágja az öklét, az okát nem igen tudom, mert valamikor kaja után csinálja, tehát éhes nem lehet. Szerintem az ínyét dörzsöli.
Ex: mi is már többnyire hason alszunk. Úgy látom a hsz-ekből, hogy többen altatjuk hason, mint háton.
Mézgombi: nagyon édi Julcsa baba. Ugyanilyen kengurú-macis plédje van Kendének
Drukk, hogy jók legyenek a kakis eredmények.
Nekünk nincs kedvenc játékunk, mert még nem érdekli őt egyik sem. Meg akarja enni őket, és mivel nem ehetők így üvöltés lesz így el kell szedni tőle mindent.
Amúgy én igyekszek annyiszor jönni amennyire az időm engedi. Viszont sokszor úgy érzem fölösleges írnom, mert néha senki nem reagál az irományomra. Ennek ellenére azért igyekszem jönni és írni mindenkinek egy-két kedves szót.
Lehet, hogy túl sokat írok egyszerre és unalmas vagyok. De hát ez van. Nem érdekel úgysem tudtok elűzni
Mári: azért néha adj jelt mi van veletek.
Lreta: üdv a csapatban. Kende drágám 7 hetes és állandóan nyáladzik. Szerintem is a foga lesz.
Preni: Szépen nő Petike
Jó hallani, hogy nem csak az én fiam kajagép.
Érdekes, hogy a dokinő nem írta fel a papaverint. A normaflore-t mi is vettünk. Azt mondta a védőnő, hogy ha sokat bukik, vagy megy a hasa akkor adjunk neki egy-két ampullát, hogy a bélflórája helyreálljon. Még eddig nem adtam neki. De néztem, hogy 1 ampulla olyan nagy, azt nem tudom neki egyszerre beadni.
Amandi: örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Legalább pihiztetek.
Védőnő: szerencsére hozzánk nem jön hetente. Néha ő is csak telcsizik, hogy most feljönne. Ilyenkor mindig megmondom, hogy most nem jó, jöjjön ekkor vagy akkor. Ő igazodjon hozzám és ne én hozzá, ha már nem jön hetente.
Na azt hiszem pótoltam a lemaradásom. Lehet, hogy túl hosszú lettem bocsika.
Felrakom az első igaz mosolyunkat, amit a nagyijának dobott.
Puszika
Kisvirág+Kende