Szép jó reggelt mindenkinek!
Tegnap este akartam írni nektek, szerettem volna "büszkélkedni", hogy Donci már elég régóta ismét csak 1x kel fel éjszaka. Még jó, hogy nem írtam
Este 9-kor lefeküdtem aludni, gondoltam, na most kialszom magam. (Utólag belátom, mindig ezekkel az elõfeltevésekkel van gondom, Murphy törvénye, naná!) Fél 10-kor már szunyáltam, erre Donci fél 12-kor, 1-kor, 3/43-kor, 5-kor és fél 7-kor megörvendeztetett egy kis mókával
Hát olyan vagyok ezután az éjszaka után, mint a mosott sz*r. Nem is tudom, hogy lehet ezt bírni hosszútávon. (Remélem, nem lesz benne részem)
Gorsi!
Fel a fejjel, gondolj arra, hogy nem vagy egyedül a "de szeretnék egy jót aludni" vágyaddal!!
Martina!
Csodaszép a kisfiad! Olyan fejlett, értelmes a tekintete, hogy én idõsebbnek néztem a kép alapján.
Vezetésrõl!!!!
Úgy tûnik, hogy nekem oltári mázlim volt az oktatómmal. Akkor éppen teljes óraszámban tanítottam egy 12 évfolyamos suliban meg tanultam az egyetemen nappalin, plussz gyakorló tanításon voltam az Apáczai Gimiben. Elég nehéz volt összeegyeztetnem az egészet, mindig rohantam valahová. De az oktatóm egy haláli pontos, precíz, jó humorú, kedves, türelmes pasas volt. Elsõ ránézésre pont az ellenkezõjének tûnt: napbarnított bõr, szõke haj, napszemüveg, jópofáskodó stílus: tipikus nõfalónak hittem.
De: mégcsak a rutinra készültem, életemben elõször ültem kocsiban kormány mögött, és közölte, hogy akkor most én fogok odavezetni a rutinpályára. Ledöbbentem.
Soha nem húzta az idõt, mindig levezettem az aktuális 1 órát, soha nem kellett valahol álldogálni és várni rá. Tényleg bejártuk egész Budát és Pestet, sõt tényleg csinált országúti vezetést is, és ezekután mindig ugyanoda értünk vissza: a Népligethez. Mikor levezettem a 30 órát, közölte, hogy megpróbálhatom a vizsgát, lehet, hogy sikerülni fog, de ha még rászánok 4-5 plussz órát, akkor magabiztosabban érezhetem majd magam. Inkább rászántam még egy kis idõt és pénzt (nem zsebbe ment!!!!) és tényleg sikerült elsõre!!!! És vezetés alatt mindig azt éreztem, hogy nem vagyok hülye, végig bátorított, sõt úgy éreztem, tisztel, hogy ennyi minden mellett még szakítok idõt erre is. Szóval ki lehet fogni ilyen oktatót is!!!!!! Én a mai napig hálás vagyok, hogy ilyen jó sulit és oktatót fogtam ki.
Akinek kell a cím, a Papnövelde utcában vannak, az Apáczai Gimi mellett, sajna a nevüket már elfelejtettem
Akinek rossz élménye van valami miatt, az tényleg ne adja fel, keressen egy másik helyet. Itt a példám, hogy nem csak nyerészkedõ, lazsáló pancsersulik vannak, hanem igazi emberbarát helyek is!!!!!
Dzsili!
Köszi a gratulát Donci nevében. Képzeld, ha hívom, akkor már odamászik hozzám
Meg lehet zabálni. Tegnap hívtuk este fürcsizni, és kimászott a fürdõbe: apja teljesen odáigvolt a gyönyörtõl
Képzeljétek 2 hét múlva kijön anyósom és apósom hozzánk 10 napra. Olyan jó lesz Doncinak egy kicsit nagyizni!!!!
Na, mára ennyit. Bár lehet este még egyszer benézek.
Puszi: Nyuszimanóék