Helló Lányok!
Bocsánat, hogy eltüntem, de egyrészt itthon voltak a nagyok és kisajátították a gépet, másrészt a nyaralás előtt rendbekaptam a lakást, meg megpróbáltam kicsit babanet nélkül élni...
Eddig sikerült.
Utólag is köszönöm a névnapi jókívánságokat, és köszönöm, hogy vígasztaltatok.
KrisztaNyanya!
Nem csüggedek, sőt, újult lelkesedéssel léptünk a tettek mezejére. Három napig még hőmérőztem is, de ezt nem nekem találták ki...
Viszont nagyon fegyelmezettek vagyunk, igyekszünk csak kétnaponta összebújni
.
Nagyon édesek a gyerkőceid a közös képen is! És szerintem is hasonlítanak egymásra, különösen a szájuk!
Fejfájásod szűnőben?
Mandula!
Olyan jó nézni a vonalzódat - már túl vagy a felén!!!
Vigyázz magadra, ha tudsz, jelentkezz!!!
Fermel!
Igen, én is úgy gondolom, tudja a természet, mit miért csinál - de akkor is rosszul esett
Benji változatlanul jó hapsi
Zsenge!
Boldog szülinapot Nikinek!
És anyóspajtinak megengedted, hogy tegezzen?
Icus!
Mi tényleg nem bánjuk, ha Annáról írsz, beszélsz!
Remélem, szopival és alvással lassan rendeződnek a dolgok!
Bea!
Éljen Marcell első foga!
Nekem is nagyon tetszik a Marcell név - Dorka lett volna Marci, ahogy Apukám is az, aztán végül öcsémék fia lett Marcell. Csuda jó fej kölyök ő is!
Melcsi!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok!
Pöri segít a boltban?
Máténak kitartást, sikerülni fog!
Megjegyzem, régen láttuk Pörit...
Fanny!
Nyugi, sikerülni fog!
Nem szabad feladni, adj időt magatoknak!
És szép is lesz az a gyerek!
Mi is sokat beszélgetünk arról, hogy vajon milyen lesz majd... Mert én sem értek egyet azzal, hogy "minden gyerek szép".
De a mieink szépek lesznek!
Sheila!
Nagyon örülök, hogy előkerültél!
Ennél jobban csak akkor örültem volna, ha pocak-hírekkel jössz...
De majd most!
Mizújs Melissával? Gyűri az ovit?
Majdnem egy hétig teljes létszámban itthon voltunk - szokatlan volt nagyon az állandó nyüzsi, de jó is volt, mert Lilinek már nagyon hiányoztak a nagyok, és ő is nekik. Olyan jó érzés együtt látni őket!
Dorka ma elment Gödre, mert hétfőn megy a Szigetre, mi meg aznap indulunk nyaralni, majd kedden jön utánunk. Olyan furcsa, hogy ennyire önálló, szinte teljesen külön életet él, pedig csak most született. Féltem őt, de az eszemmel tudom, el kell Őt engednem.
Ma beszéltem a két nagy lányommal. Néha attól félek, hogy az én kudarcom - a válásom - nehogy őket nyomassza. Azt "hazudtam" nekik, hogy vannak normális férfiak, csak keresni kell.
Kiröhögtek.
Pedig olykor valóban ijesztő, milyen lekezelően, néha sértően bánnak a fiúkkal mindketten. Mintha védekeznének: inkább ők bántanak, nehogy őket bántsák. Lehet, hogy hülye vagyok, hogy már most ezen rágódom...
Valakinek tapasztalat?
Na, megyek, hazajött Apa a pecázásból. Ha tudok, jövök még holnap, de legkésőbb akkor, amikor Paga, itthon leszünk mi is!
Sziasztok!
R.Kriszta