Új privát üzeneted érkezett!

Szia Sheila!
Örülök, hogy itt vagy közöttünk! Én már az elején tudtam, hogy ez a hőmérőzős dolog csak arra jó, hogy az ember idegesítse magát, de ettől függetlenül én is egész rászoktam.Bár az ég világon semmit nem tudok belőle megállapítani. Éppen most kértem a csajokat,( mert a hőmérős topicot is olvasom) hogy segítsenek beszúrni a grafikont, mert én már teljesen belehülyülök. Rengeteg időt rászántam, hogy a fertilityn tanulmányozzam a görbéket, hát az ég világon semmi általánosat, mindenkire érvényeset nem lehet megállapítani, ill. egyet: valóban a terhes görbék jól láthatóan két periódusra oszlanak. Ennyi.
Én is kijelöltem magamnak az augusztusi határidőt, de miután csak júliusban mentem el orvoshoz, azért adok még magamnak pár hónapot, mostmár mégsem mondhatom a dokinak hogy bocs de meggondoltam (egyébként meg nem is gondoltam meg)
Gyere sűrűn és írjál jó sokat!
Üdvözlök mindenkit Fanny
fanny01

Szia Fanny!

Hát, igen a hőmérőzésre könnyen rá lehet szokni :lol:
Múlt hét végén hagytam abba, amikor láttam, hogy most sem jött össze...pár napig még hiányzott is :lol:
de én is totál kiborultam tőle...három hónapig csináltam, mindhárom görbém teljesen másképp nézett ki.
A Pé után mindig becsapott, pár napig reménykedhettem, de hát nem maradt fenn, és 36.9-nél egyszer sem ment feljebb, pedig baba esetén 37 körül, vagy felett kéne produkálni...

mondjuk izgi lehet látni két hétig, hogy fent van, és előbb tudni a jó hírt, mielőtt bármely teszt kimutatná, de hát nekem nem jött be.

Azért Te is szánj rá még pár hónapot, tudom, hogy mennyire szeretnétek babát, én nagyon szurkolok Neked.

Ki tudja, hátha egyszerre mosolyog majd midkettőnkre a szerencse...

és persze Melcsire, Pagára és Rabkrire :lol:

puszi Mindenkinek,

Sheila
sheila

Hello Sheila!
Én is örülök, hogy jöttél. Szerintem jó ide tartozni,mert egy nagyon rendes, értelmes csapat jött itt össze. Segítünk egymásnak és erőt merítünk egymás helyzetéből.

Nekem sokat segít Melcsi optimizmusa. Nagyon igaza van abban, hogy minden nap eggyel közelebb visz a babához. Ezt így kell felfogni. Vagy ahogy én fogalmaztam meg: még nem jött el a legmegfelelőbb idő a kicsi érkezéséhez - bármi is az ok (csillagok állása, szülők felkészültsége, a család helyzete stb.)
De sajnos van időszak amikor elkeseredem és akkor csak arra tudok gondolni, hogy megint egy kudarcos hónap, megint nem sikerült. De most már igyekszem az előbbi hozzáállásra emlékeztetni magamat.
És itt többen is versenyben vagyunk (Rabkri, Melcsi, Paga, Fanni, Sheila, én - remélem senkit nem hagytam ki) és szurkolunk egymásnak. Talán az idei lesz a mi évünk!
regina3

Fanny, Sheila
Egyébként a "Ma megint megjött..." Hasznos linkek nevű topic legelején (archív) sok hasznos infó van a hőmérőzésről is és egyebekről.

Nekem egyébként egyáltalán nem hiányzik a hőmérőzés, pedig több mint fél évig csináltam, de úgy hagytam abba, mintha sosem lett volna.
De ennyi idő alatt volt egy valószínüleg anov. ciklusom, volt egy babás (hát az igazán szép görbe - sokszor gyönyörködtem benne) és volt néhány rendes ovulációs, amit még LH-teszttel is alátámasztottam.
És úgy gondolom, hogy a műtét utáni ciklusomban is volt PÉ, a görbém alapján, de annak nem volt tétje, mert akkor nem lehetett próbálkozni...
regina3

Szia Regi!

Ne haragudj, hogy előbb véletlenül kifelejtettelek...természetesen Neked is ezerrel drukkolok, és tényleg elég sokan járunk itt egy cipőben...

én azt soha nem felejtem el, milyen aranyosak voltak a lányok, mikor tavaly gratuláltak a babásodáshoz ( Istenem, majd' egy éve aug. 15-én lett pozitív tesztem, mintha tegnap lett volna),
de sajnos nincs itt Ő, aki már 4 hónapos lenne...

én is hiszek abban, hogy amikor nem sikerül, annak v.mi oka van, talán tényleg nem volt itt a megfelelő idő...
azért remélem, még olyan is lesz...

igen, Melcsi tényleg kincs nekünk...Pörivel együtt, egy ilyen CsodaBabát szívesen bevállalnék én is :lol:

Sheila
sheila

Kedves Melcsi!

Ha erre jársz:

http://www.biobarlang.hu

És Érdre is kiviszik a termékeket egy bizonyos rendelési érték felett.
Mi innen is szoktunk rendelni, sok-sok finomság van ám itt....
finom italok, fűszerek, sütik, még bébiétel is
regina3

Sziasztok!
Na, ma még Zsengét is sikerült megelőznöm. Nem tudom Ti hogy vagytok vele én hajnalban mindig felébredek a kutyaugatásra. Nekünk nincs kinti kutyánk, de a környéken annyi van, hogy megőrülök. Ma negyed hatkor ébredtem és ilyenkor már nem tudok visszaaludni. Viszont szeretem mikor ilyen csendes a ház. (és mostmár a környék is)
Én is imádom Melcsi írásait és optimizmusát, csak sajnos én ebben nem nagyok tudom ringatni magam, hogy mindennap közelebb visz a babához, mert én meg pont a fordítottját érzem, hogy minden egyes nappal távolabb kerülök tőle. Nekem már egy hónap is számít. El vagyok keseredve, ha ebben a hónapban tényleg nem volt PÉ ( doki a 15. napon nem látta, a fertility meg nem jelölte, ) akkor mindjárt szeptember, október és én minden hónap elteltével egyre inkább felelőtlenségnek érzem (meg önmagam becsapásának) a babán gondolkodni. Na nem kesergek tovább.
Egyébként akartam is tőletek kérdezni, hogy mennyire megbízhatóan jelöli be a Fer. a Pé-t? Mert én nagyon sokat tanulmányoztam az ottani görbéket és hát elég sokszor olyan lehetetlen helyre teszi. (olyan is volt, hogy előtte csak egyszer voltak együtt 7 nappal és mégis terhesség lett, szerintem nem élnek 7 napig a kiskatonák, meg olyan is volt, hogy valaki a jelölt PÉ után 10 nappal már poz. tesztet csinált, hát én ebben is kételkedem.)
Zsenge!
Hogy szuperál az új albérlet? Ma lesz Niki szülinapja, jól emlékszem? Akkor ma biztos nem érsz rá netezni. majd mesélj.
Mai program: Le lesz zárva a Lánchíd, mindenféle banzáj lesz, du. 5-kor meg valami kaszkadőrös légi bemutató. (de mi azt már nem várjuk meg)
Jó hétvégét mindenkinek!
Fanny
fanny01

Sheila!
Örülök, hogy megint itt vagy :) Mostanában elég ritkán tudok jönni, de bele-bele olvasgatok a topikba. Talán leszek még aktívabb is :)

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Üdv Sheila!
Mi még nem ismerjük egymást, én csak idén csatlakoztam a csapathoz.
Olvasom,hogy milyen közel lakunk egymáshoz. :) Mi Győrben ,pontosabban Győr-Ménfőcsanakon élünk.
Én is a második házasságomban élek, nekem is van egy "nagyfiam"az első férjtől és a 2 kicsi a mostanitól.

Szívből kívánom mindannyiótoknak,hogy minél előbb pocakos hírekkel örvendeztessetek meg bennünket.
Ahogy olvasom ez a hőmérőzés elég idegörlő lehet.

Zsenge!
Nikinek nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Kép

Icus!
Igen eltüntél,remélem minden rendben angyalkáddal.

Jó hétvégét!

Bea
beátab

Sziasztok!

Párom elvitte magával Melissát boltba, így tudtam jönni kicsit...
én szerettem volna menni, mert már sok minden hiányzik és ilyenkor a párom a lista ellenére vesz egy csomó felesleges dolgot is, de mára indult be a menzesz gőzerővel, és ilyenkor inkább itthon maradok :cry:

nem bánnám, ha most hosszú időre ez lenne az utolsó...

Bea!

én is láttam, hogy milyen közel lakunk, mi is Győrből költöztünk ki V.szabadira öt évvel ezelőtt :lol:

gyönyörűek a gyerkőceid, a Marcell név nekem is tetszik, nálunk is ez a kisfiú név :lol:

Kriszta!

Én is örülök, hogy újra itt vagyok, jó csapat alakult itt azóta, mindenkit megkedveltem,ezért is jöttem vissza, az elmúlt 9 hónapban csak olvastalak Titeket

úgy látom, tudsz jönni azért Blanka mellett is, szerencsére :lol:

Fanny!

Engem is mindig felver a házőrző német juhászunk /Lara/, aki brutálisan tud elbődülni pont az ablakunk alatt, minden idegent megugat, na meg persze a postást és szórólapost, aki előszeretettel hétvégén hajnalban jár.
Meg kéne nevelnünk az ebet, de sajnos nincs rá túl sok időnk.

Én a nem fertilityztem, ezért nem is tudok hozzászólni sajnos,
ennyire nem bonyolódtam bele, így is teljesen megzakkantam :cry:

de azt tudom, hogy gyakran előfordul, hogy egy adott hónapban nincs PÉ, nálam is ez történhetett, másképp nem tudok magyarázatot találni arra, hogy együtt voltunk a megfelelő időben és nincs eredmény :cry:
ráadásul csak magamban kereshetném a hibát, mert a férjemről kiderült, hogy átlagon felüli és számú kiskatonái vannak, tehát ha nem sikerül, az csak miattam lehet...és ez szörnyű érzés...

már arra is gondoltam, hogy annak dacára, hogy állítólag 10 évet letagadhatnék, és én sem érzem magam majd' negyven évesnek, mégiscsak "öreg" vagyok már ehhez :cry:

de az is eszembe jutott, hogy talán a görcsös akarás miatt nem jött össze, ezért mostantól igyekszem lazább lenni, remélem, sikerül...

ha decemberig nem sikerül, akkor elfogadom, hogy már nem lehet, még ha fájó szívvel is...de azért a szívem mélyén érzem, hogy sikerülni fog

legyen jó a hétvégétek

Sheila
sheila

Szia Sheila!

Köszönöm a gyermekeim dícséretét. A Marcell majdnem Bálint lett,az utolsó hónapban váltottunk nevet,mert akkoriban nagyon sokan adták a Bálint nevet. Megszületett Marcell, onnantól egyre több Marcell nevű baba lett :) Így jártunk, de én imádom ezt a nevet.
Rakjál fel Te is képeket a gyerekekről és persze magadról is.
Több orvos is azon a véleményen van,hogy az életkor előrehaladtával csökken a terherbeesés lehetősége,de ez nem általános. Én is 39 éves vagyok,tavaly estem teherbe a második próbákozásra. Amikor eldöntöttük,hogy legyen még egy babócánk a dokim /Bodai/,azt mondta,hogy ne kössem időtartamhoz a terherbeesést,mert ez negatívan befolyásolja a lelkiállapotot és előfordulhat,hogy emiatt nem esek teherbe. Megjegyzem azért én ragaszkodtam ahhoz,hogy decemberig próbálkozunk,de szerencsére hamar sikerült.
Te melyik dokihoz jársz? Kislányod hova jár óviba?
A győri topikba nincs kedved jönni? Ott is jó társaság van. Szoktunk szervezni babatalikat is.

Bea
beátab

Bea!

A győri topikban voltam évekkel ezelőtt, azt hiszem oda már nem megyek vissza, mert nincs idő annyi helyen levelezni, és itt valahogy jobban érzem magam, mert az én korosztályom vagytok :lol: Ott is rengeteg már az új név, talán Áfonya és Farkasbogi akiket "ismerek"

Nekem Fülöp volt a dokim, 18 éves koromtól, mindhárom gyerekemet nála szültem, de Melissánál már a 6 hetes kontrollra sem mentem vissza annyira csalódtam benne :cry:
Azóta Szalai dr. rendelőjébe járok évente cytora, nagyon elégedett vagyok Vele, viszont ő már terhesgondozást-szülést nem vállal.

A tavalyi terhességemmel Telkibe jártam Varsányi Hajnalkához, ha újra sikerül egy baba, ott fogok szülni.
Annyi rossz tapasztalatom volt a győri kórházzal, hogy oda már nem szívesen mennék.

Fanny!

Elolvastam mit írtak Neked a hőmérős csajok.
Látszik, mennyire nem értek hozzá, én a görbéd alapján úgy láttam, hogy 10. nap lehetett PÉ-d, és mivel azóta magas a hő, talán teherbe is estél...
jobb, ha nem méregetek, mert én ebből semmit nem tudok leszűrni, úgy látszik. :)

ajánlotta ott valaki Neked Czeizel dokit, szerintem is érdemes lenne elmenned hozzá.
Nagyon jó fej, és segítőkész. nekem a görbém alapján megállapította, hogy rendben vagyok hormonálisan.
Legközelebb akkor kell mennem, ha kimarad a vérzésem.

A Bolgárkerék u. 3. alatt rendel, hétfőn 14-16ig,és szerdán, 9-11-ig.
a 06-1-273-1913-as telefonon lehet hozzá időpontot kérni.

Sheila
sheila

Fanny!

Meg tudnád mondani, mire jó a méhpempő?
Olvastam a hőmérősben, hogy többen szedik, én is kipróbálnám, ha segíti a fogamzást. Most csak Elevitet szedek, Czeizel azt mondta, hogy folsavat felesleges szednem, mert semmilyen genetikai rendellenességre való hajlamot nem találtak sem nálam, sem a páromnál a kromoszóma vizsgálaton.
Már csak ezért is érdemes volt elmennünk hozzá. :)

S.
sheila

Sheila!
Én is üdvözöllek téged. Remélem minél hamarabb teljesül a vágyad. A korod miatt meg ne aggódj, én 42 évesen szültem a legkisebb fiamat.

Fanny!
Teszek fel két képet Benjiről. A babatalálkozóról nem teszek fel olyan képet, amin más is rajta van, mert nem egyeztettem a többiekkel, hogy megengedik-e.
Nagyon jólesik, hogy ennyire tetszik neked a kicsi fiam. Ha van kedved élőben is találkozni vele, szívesen látunk téged valamikor.

Melinda
fermel

Kép Kép
fermel

Fermel!

Köszönöm a kedves fogadtatást.
Gyönyörű a kisfiad :)

szívmelengető érzés, hogy talán nekem is lehet még egy ilyen tündéri gyermekem :)

Boldog szülinapot kívánok Zsenge Nikijének!!!

Lányok!

Készítettem szülinapos vonalzót Melissának a babafalva.hu-n, elküldték a kódokat e-mailben, elmagyaráznátok hogy tudnám felrakni ide?

Köszi,

Sheila
sheila

Sziasztok Lányok!
Végre itt vagyok megint, elég nehéz hetem volt, és a következő ugyanilyen lesz. Szabadságon a fiúnk, a másik beteg, enyém az adminisztráció + a Perpeetum mobile-m + a háztartás + a fiam lelke, és még a boltban is besegitek 1-1 órát Pörivel...
Sheila drága!
Hát itt vagy! Úgy örülök! Látod itt azért történnek jó dolgok, szép babák születnek, ugyhogy itt a helyed! Meg aztán most Mandulán kivül nincs is pocakos, szóval gyorsan cselekedni! Sajnos Beának igaza van, a korunkkal már számolnunk kell, de azért még nem elérhetetlen vágy 1-2 baba, lásd Fermel példáját, vagy Zsengét. Az én jó Krizsa dokim szerint 35-40 év között 15 % esélye van a lombiknak, 40 felett pedig már csak 5! Ez sajnos jelent valamit, de egyelőre ne számoljunk ilyen eshetőséggel. Ez volt a 2. ciklus, amiben próbálkoztatok, ez még semmit nem jelent. Viszont ha 6 ciklus eltelik, akkor érdemes szakemberhez fordulni, az idő szoritása miatt is. Ám azt gondolhatjuk jelenleg, hogy simán van 5-6 termékeny év még!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Drága Melcsi! :D

Örülök, hogy bejelentkeztél Te is!
Nem vagyok annyira elkeseredett, ha most kidühöngi magát Miki bácsi, utána próbálkozunk tovább...és igyekszünk nem gondolni arra, hogy tétje van :)

hiszem, hogy így sikerül

pussz,

sheila
sheila

Helló Lányok!

Bocsánat, hogy eltüntem, de egyrészt itthon voltak a nagyok és kisajátították a gépet, másrészt a nyaralás előtt rendbekaptam a lakást, meg megpróbáltam kicsit babanet nélkül élni...
Eddig sikerült. :wink:

Utólag is köszönöm a névnapi jókívánságokat, és köszönöm, hogy vígasztaltatok.

KrisztaNyanya!
Nem csüggedek, sőt, újult lelkesedéssel léptünk a tettek mezejére. Három napig még hőmérőztem is, de ezt nem nekem találták ki...
Viszont nagyon fegyelmezettek vagyunk, igyekszünk csak kétnaponta összebújni :wink: .
Nagyon édesek a gyerkőceid a közös képen is! És szerintem is hasonlítanak egymásra, különösen a szájuk!
Fejfájásod szűnőben?

Mandula!
Olyan jó nézni a vonalzódat - már túl vagy a felén!!! :D
Vigyázz magadra, ha tudsz, jelentkezz!!!

Fermel!
Igen, én is úgy gondolom, tudja a természet, mit miért csinál - de akkor is rosszul esett :(
Benji változatlanul jó hapsi :wink:

Zsenge!
Boldog szülinapot Nikinek! :D
És anyóspajtinak megengedted, hogy tegezzen? :wink: :lol:

Icus!
Mi tényleg nem bánjuk, ha Annáról írsz, beszélsz! :wink:
Remélem, szopival és alvással lassan rendeződnek a dolgok!

Bea!
Éljen Marcell első foga! :D
Nekem is nagyon tetszik a Marcell név - Dorka lett volna Marci, ahogy Apukám is az, aztán végül öcsémék fia lett Marcell. Csuda jó fej kölyök ő is!

Melcsi!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok!
Pöri segít a boltban? :wink:
Máténak kitartást, sikerülni fog!
Megjegyzem, régen láttuk Pörit... :wink:

Fanny!
Nyugi, sikerülni fog! :D Nem szabad feladni, adj időt magatoknak!
És szép is lesz az a gyerek! :wink:
Mi is sokat beszélgetünk arról, hogy vajon milyen lesz majd... Mert én sem értek egyet azzal, hogy "minden gyerek szép". :roll: :shock:
De a mieink szépek lesznek! :wink:

Sheila!
Nagyon örülök, hogy előkerültél! :D :D :D
Ennél jobban csak akkor örültem volna, ha pocak-hírekkel jössz... :wink:
De majd most! :wink:
Mizújs Melissával? Gyűri az ovit?

Majdnem egy hétig teljes létszámban itthon voltunk - szokatlan volt nagyon az állandó nyüzsi, de jó is volt, mert Lilinek már nagyon hiányoztak a nagyok, és ő is nekik. Olyan jó érzés együtt látni őket!
Dorka ma elment Gödre, mert hétfőn megy a Szigetre, mi meg aznap indulunk nyaralni, majd kedden jön utánunk. Olyan furcsa, hogy ennyire önálló, szinte teljesen külön életet él, pedig csak most született. Féltem őt, de az eszemmel tudom, el kell Őt engednem.

Ma beszéltem a két nagy lányommal. Néha attól félek, hogy az én kudarcom - a válásom - nehogy őket nyomassza. Azt "hazudtam" nekik, hogy vannak normális férfiak, csak keresni kell.
Kiröhögtek.
Pedig olykor valóban ijesztő, milyen lekezelően, néha sértően bánnak a fiúkkal mindketten. Mintha védekeznének: inkább ők bántanak, nehogy őket bántsák. Lehet, hogy hülye vagyok, hogy már most ezen rágódom...
Valakinek tapasztalat?

Na, megyek, hazajött Apa a pecázásból. Ha tudok, jövök még holnap, de legkésőbb akkor, amikor Paga, itthon leszünk mi is!

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Sziasztok!

Bocs hogy eltűntem de volt pár extra nyűgös napunk. Talán a front viselte meg a kis Pöttöm Pannát, de alig lehetett letenni, csak bömbizett, sőt ha kézben volt, akkor is, de úgy hogy a szívem majd megszakadt. Ilyenkor csak a cici nyugtatta meg, de az is csak percekre, aztán kezdődött elölről.
Ma már jobb a helyzet, és ma volt az első olyan fürdés amit már élvezett és nem sírt a kis Tündérkénk. Csuda édes volt, tágra nyílt szemmel figyelte apáját, :D ő szokta fürdetni. Teszek fel pár képet.
A férjem olyan drága, ma pl. aranygaluskát sütött nekem míg én pihiztem délután. Legtöbbször a vacsit is ő főzi mióta gyermekágyas vagyok. Kész konyhatündér válik belőle. :D

Csak nagyjából tudtam visszaolvasni, de próbálok reagálni amennyi időm van az esti műszak előtt.
A hőmérőzéshez nem nagyon tudok hozzá szólni, nekem muszáj volt a meddőségi procedúra miatt, a PÉ-t figyelték ( nem most, még évekkel ezelőtt) de nagyon utáltam

Sheila
Örülünk hogy újra gyarapszik a csapat, üdv köztünk. A táblába beírlak, felteszem. Remélem hamar teljesül a vágyad és a babásodók között gratulálhatunk neked, és átélheted újra a születés csodáját. :D :!:
Köszi a gratot a lányomhoz, nagyon kedvesen írtál.

Paga
Már biztos nem olvasod, de jó nyaralást nektek!

Fanny
Még nem múlt el a nyár. Pl. a vénasszonyok nyara csak most jön (ugye senki nem veszi magára? Nehogy megsértődjetek :lol: )
Köszi, a szülés előtti súlyomnál vagyok, bár a derékbőségemen maradt pár centi. Remélem majd lemegy, tavaly varrtam néhány jó cuccot, jövőre szívesen felvenném. Vagy még az idén...

Zsenge
Boldog szülinapot Nikinek

Kriszta
Fejfájásod elmúlt? Talán te is a frontokat érzed. :(

Bea
Én szívesen elkerülném a cumit, ha lehet, de majd meglátjuk.
Irigylem anyukádat, hogy kanállal ilyen ügyesen tud etetni. Nekem nem megy, mert ha Anna baba éhes, csapkod a kezével, dobálja a fejét, így reménytelen. :(

Melcsi
Egér :lol:
Nem bánt... szerintem ő jobban fél tőled :D

Fermel
Irtó helyes a konyhaszekrényes kép. :D Ott szokott Benji bujócskázni?

Rabkri
Rendes férfiak márpedig vannak. De irtó nehéz őket magtalálni. Válás után én is 6 évig kerestem, aztán a férjemet egy internetes társkeresőben találtam meg. Úgyhogy a lányoknak van remény, csak tartsák jól nyitva a szemüket :D

Jó éjszakát mindenkinek
Icus

Kép

Kép

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Kriszta!
Tegnap még volt egy erős fejfájásom, de ma semmi. Biztos a kimerültség. Megyek is aludni csak még előtte elhalmozlak titeket képekkel

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sheila

Mikor láthatunk képet a gyerekeidről?

Kriszta
Nagyon helyesek, különösen a testvérképek!
A babakocsison Balázs igazi gondoskodó nagytesó :D

Kép

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Kedves Nyanyuskám!
Gondoltam, hogy a kimerültség akar végezni Veled, de látom nem olyan családból származol :lol: . Olyan szépek a gyerkőcök, és szerintem nagyon hasonlitanak egymásra! Hasfájás? Éjszakák?
Icus!
A fürdős képek nagyon aranyosak! Látom a mércén, nemsokára 1 hónapos lesz! Igazi kis hölgy.
Kedves Druszám!
Benjinek látom méretes a konyhaszekrény :D
Drága Rabkri!
Remélem még tudsz jönni nyaralás előtt. Bizony, olyan gyorsan eltelnek az évek, Dorkával egyre több lesz az aggódás. Tudod, kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Nem is gondoltam volna 10 éve, hogy milyen igaz ez a mondás. :roll: Én mindig azt gondolom, hogy sose megy egyedül, hát biztos vigyáznak egymásra, szoktam is mondani nekik, ha tőlünk indulnak, hogy vigyázzatok egymásra. Még jó hogy a mai fiatalok falkában járnak :lol:
Na nálunk most nem fenyeget ilyen veszély... Tanul a szentem :evil:
Pörike nem beteg szerencsére, valszeg a fokozott nyáladzástól köhécsel, a pöttyök pedig szunyogmarások, állitólag az étel más kiütést okoz. Hát nem beteg, 1 kicsit eleven :lol: . Egyre biztosabban áll a lábán, ha feláll, kicsit odébbkapaszkodik, és lép egyet. Azonkivül integet kedvesen, és megtanult tapsolni is. Mikor kimegyünk, lelkesen tapsol ha autót lát, biztos cirkuszba képzeli Magát :lol: , néha olyan őrülten száguldanak, nem is csoda.
Nagy balesetet szenvedtünk, elgáncsolt a drága, de előtte jól megtapostam. Olyan gyorsan irányt változtatott (hason feküdt), hogy egyszerüen a talpára ugrottam, kb a fél sulyom rajta volt, és ettől ugy megijedtem, hogy hasraestem. Szerencsére nem tört el a lába. De megijedhetett, mert ma megint a lábam alatt sertepertélt, amikor hozzáértem a kezéhez a lábammal, ijedten elhuzta és még kiáltott is egyet. Pedig mostmár csak csusztatom a lábam a közelében. Irtó gyors.
Mióta tud állni, néha gondok voltak az elalvással, amit ugy hidaltam át, hogy odaadtam Neki a cumisüvegét (viz van benne). Azt szopja kicsit, és elalszik szépen. Na, gondoltam, nem az üveget, hanem cumit adnék Neki. Odatartottam a szájához (persze mindent megkóstol), erre csak nézett rám, hogy ez mi? Meg se kóstolta.
A boltban komoly segitség. Lelkesen halandzsázik, ha bejön valaki, és szépen integet, ha távozik. Csak sajnos nem birja sokáig, van ugyan lent babakocsi, meg járóka, dehát a járóka nem az Ő világa már, pedig be kell rakjam, ha jön vevő. Olyankor méltatlankodik. De ha nincs senki, persze kiveszem, játszunk, bohóckodunk, aztán Apa is befut előbb-utóbb. De komoly munkát nem lehet Mellette végezni persze, csak amoplyan felvilágositó vagyok abban a félórában.
A képeket végre feltöltöttem, most lekicsinyitem és rakok fel párat.

melcsi1967

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

melcsi1967

Icus, Kriszta!
Gyönyörűek a gyerekek! Szenzációsak a fotók.

Melcsi!
Várom a Pöri fotókat.

Rabkri!
Jó nyaralást! Egyébként hová mentek?

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Melinda
fermel

Látom a fotók közben felkerültek. Pöri most is minden képen vidám. Nehéz elképzelni, hogy van amikor durcás. Az a kisruha az első képen!!
Melinda
fermel

Kép

Sziasztok....

Jöszi gratuláciot Nikim nevében is:)
Sajna fotokat nem tok se a tortárol de a bulirol nagyon feltenni.mert videoztunk.de azért egy két foto készult is.
A torta nagyon finom volt.fözökrémmel készült és volt rajta tüzijáték,azért videoztunk és itt sajnálom hogy nem fotoztam (de csak 1 gép van) mert Nikim olyan de olyan arcot vágot mikor meglátta a tüzijátékot:D körbe körbe forgot és sikitott mikor éget :lol: Ügyesen elfujta a gyertyáját és mikor megtapsoltuk........hmm szoval ez olyan érzés amit leirni nem lehet :lol: Ijenkor az ember látva a gyermeke boldogságát mindent elfelejt...ezekért a pillanatokért érdemes élni :D

Kép

Kép

na most futtába ennyi......puszka

Kép
zsenge

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1155448865.01.jp

g[/img]

nem elég korán kezdeni :P

Kép
zsenge

Kép

na a foto itt a szöveg fentebb(korán van még) :wink:

Kép
zsenge

Sziasztok!

De jó, hogy ennyit írtatok! :D

és ez a sok gyönyörű fotó!!!

Icus!

Köszönöm, hogy betettél a táblába :)
Anna baba gyönyörűen fejlődik, nagyon jók a képek!
különösen a fürdetős tetszik, úgy néz Apukájára, mintha máris az ujja köré akarná csavarni :)
bár, gondolom ez már a szülőszobán megtörtént :D

képet már többször próbáltam feltenni, sikertelenül, valahogy régebben egyszerűbb volt...még a profilképet sem sikerült kicserélnem, pedig két év óta ez van fenn...

tennék fel mércét is Melissáról, ehhez egy kis technikai segítséget kérnék, ha lehet...

RKriszta!

Jó, hogy írtál Te is :)
Babásodást majd végrehajtjuk egyszerre...
mi is úgy terveztük Apával, hogy ha elmúlik a mensi, két naponta összebújunk :)
Apa rengeteget dolgozik nyáron is :cry: még szabin sem volt egy-két wellness hétvégét leszámítva, ezért csak lightosan voltunk együtt az utóbbi időben :)
lehet, hogy ez is oka annak, hogy nem sikerült babásodni...

Melissa köszöni szépen jól van, június elején volt utoljára oviban, és szept. 4-én megy először...
egyébként imádja az ovit, van két jó barátnője ( Annácska és Merci)
Ők már nagyon hiányoznak neki...

megértem, hogy félted Dorkát, de tényleg eljön az idő (sajnos gyorsan ), mikor engednünk kell egy kicsit nagyobb teret Nekik...
én is most tartok itt Patrikkal, nekem is furcsa, hogy egyik-napról a másikra ilyen önálló lett, egyik nap még ebédre sem jött haza :(
na azért leteremtettem...

Melcsi! :D

Látom Ti is szeretitek a néhány napos kiruccanásokat :)
az idén mi is rákaptunk, mert csak max. három napra utazhatunk,
a cicáink és kutyáink miatt...
A Hotel Karos Spa-t mi is kipróbálnánk, eddig a Kolpingba, és a Bükfürdői Hotel Répce Gold-ba jártunk ezek nagyon tetszettek, mert a gyerekeknek is sok lehetőség van itt, egyszer voltunk Hévízen az Európa fit-ben, az felejthető...

Pöri csodaszép a képeken, a kisruhás kép különösen tetszik :D

Kriszta!

Blanka is gyönyörű, hihetetlen milyen gyorsan fejlődnek ezek a picik!!!
Balázs milyen aranyosan pesztrálja :)

örülök, hogy jobban vagy!

Fermel!

Látom, a nagyfiaink szinte egyidősek! :)
Benji pedig egy cukorfalat kispasi! :)

Zsenge!

Igazad van, ezekért a pillanatokért érdemes élni!
Jó látni a boldogságukat :)

puszi Mindenkinek,

Sheila
sheila

Sziasztok Lányok!

Na, most legalább az utolsó oldalt sikerült végigolvasni, talán picit képben vagyok! Nagyon hiányoztok ám, de sehogy sem sikerül eljutnom ide többször. Meg aztán máig itt nyaralt az unokaöcsém (mármint Apósoméknál) és nem nagyon lehetett a géphez jutni.

Sheila! Örülök, hogy újra hallok rólad, remélem hamarosan a nyomdokaimba lépsz :lol: ! És mindenki más is :lol: !

KrisztaNyanya, Icus! Olyan szépek a babáitok, biztos ha kimerülten is, de nagyon boldogok vagytok :) ! Továbbra is sok boldogságot kívánok Nektek!

Melcsi! Szívem szerint jól meggyöntölném a kisasszonyt :lol: ! Minden fotón annyira édes!!!

Zsenge! Én is boldog szülinapot kívánok Nikinek, igaz egy kicsit késve :) ! Nagyon édes kislány Niki is!

Rabkri! Igen kamasz-gondok! Én is elváltam, és sokáig hármasban éltünk, de remélem Kitti inkább a mostani férjemet veszi példaképnek! Hál Istennek, Gábor nagyon jó példa :lol: !
Igen, már túl vagyok a felén, ezen én csodálkozom a legjobban :) ! Most van a legtöbb energiám, nem is érzem, hogy terhes vagyok, vagyis igen, mert a Kisasszony mindíg mocorog ha én pihenek :lol: !

Bocsi, ha valakinek nem írtam, most ennyire futotta!
Most indultak a gyerekek a balatonra, úgyhogy remélem jövőhéten be tudok nézni egy párszor!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Fermel!
Benjamin nagyon édes a fotókon. Látom ő is garázdálkodik a konyhában. Olyan aranyos kisfiú úgy megdögönyözném :)

Sheila!
Sajnálom,hogy rossz tapasztalataid vannak a győri kórházzal kapcsolatban. Szerencsére én semmi rosszat nem mondhatok,persze nem luxus körülmények uralkodnak az igaz,de én erre felkészültem. A Telki kórházról én is csak jókat hallottam, egy győri topikos csajszi /Erzsi/ szült ott,nagyon meg volt elégedve.
A Bogi van jelen a topikban a régiek közül. Vele nagyon gyakran szoktunk találkozni,mert foglalkozik pelusokkal és Prince Oliver bodykkal,és folyamatos vevője vagyok. Egyébként többen vagyunk 30 felettiek,tehát nem érzem öregnek magam közöttük. Ahogy írod Te is letagadhatnál jópár évet a korodból,én is így vagyok evvel,sokan nem hiszik el,hogy 39 éves vagyok. :wink:
A vonalzót úgy tudod berakni,hogy bemész a profilodba és az aláíráshoz bemásolod a kódot. /kijelölöd a kódot, ctrl c,majd az aláírásnál ctrl v ,vagy kijelölés jobb katt másolás,az aláírásnál pedig jobb katt beillesztés /
Remélem érthető voltam.
Fotót pedig a melléklet feltöltésénél tudsz felrakni. Max 600x600-as kép tölthető fel. Ha esetleg nem tudsz kicsinyíteni nagyon szívesen segítek Neked.

Icus!
A frontokat bizony megérzik a babák,biztos ez történt Nálatok is. Reméljük frontmentes napok következnek és nyugodtak lesznek kicsikéink. Jók a fürdős fotók, jó is az ha szeret pancsolni a baba.
Marcell már Kyrával fürdik a nagy kádban, fürdőkeretben. Nagyon élvezi,alig lehet kivenni őt. Esténként ha megyünk fel,mondom neki,hogy megyünk pancsizni,majd kiugrik a kezemből örömében.

Melcsi!
Szóval már dolgoztatod a csajt :lol: Nem lehet elég korán kezdeni :wink:
Milyen üzletetek van,még nem is kérdeztem?
Édes lehet Pöri ahogy köszönti a vevőket. Megnézném :wink:
Az előbb megint megmutattam Emesét Marcellnek,hát tudod sikongatott neki,hogy babababa,még puszit is adott a monitornak :D
Nekem is a szoknyás kép a kedvencem, tünemény :!: A többin is nagyon édes,látszik,hogy élvezi a pancsolást.

Rabkri!
Jó nyaralást Nektek! Megy az egész család? Hova mentek? Lehet,hogy írtad már,de sajna nem emlékszem :oops:

Kriszta!
Aranyosak a Te gyerkőceid is!! Nagyot nőtt Blanka.

Mandula!
Örülök,hogy jól vagy! Én is ebben az időszakban éreztem magam a legjobban. Pocakod növöget már? Rakhatnál fel fotót magadról.

Nekünk is vannak új fotóink,rakok ide párat.

Kép Kép Marcell a bútorok alatt közlekedik
Kép Kép Kyra görkorizni tanul Kép Kép A sütő a kedvence a konyhában

Bea
beátab

próba

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

próba

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!
tök jó hogy ennyit írtatok, most csak sutyiba elolvastam a termést, de majd holnap írok. Volt itthon egy kis affér, most "mennem kell" grillezni.
Jövök holnap!
Sziasztok Fanny
fanny01

Helló Lányok!

Egy utolsó bekukk, aztán csak 20-a után...

Ezt már szeretem, amikor ilyen sok képet tesztek fel!!! :lol:
Itt tényleg csak szép gyerekek születnek! :D :wink:

Icus!
Remélem, kicsi lány lassacskán egyre nyugisabb lesz, ő kánikulában született, neki újdonság ez a klíma, biztosan ezért nyűgösebb. :)

KrisztaNyanya!
Olyan jó nézni a gyerkőceidet, Balázs annyira féltőn óvja Blankát. :)
Szopi rendben?

Bea!
Milyen vagány kiscsaj Kyra! Én soha nem tudtam megtanulni görkorizni :oops:
Marcell meg ezekkel a szemekkel könnyedén varázsolja majd el a nőket. Bár megy ez neki már most is :wink:

Zsenge!
Milyen az új lakás?
Látom, buli jó volt :wink: És milyen csinosak voltatok!
Nekem a bilis kép is bejön: átfolyórendszerű gyermek :wink: :wink: :lol:

Melcsi!
"nem olyan családból származom" - nálunk is szállóige :wink:
Pörire inkább nem mondok semmit, csak ismételni tudnám magam, inkább találkoznunk kéne... :wink:

Sheila!
Nagyon drukkolok, hogy innen többen is egyszerre babásodjunk! :wink:
Jó a vonalzód, ügyes vagy!

Mandula!
De jó, hogy jöttél!
Éljen Ficánka!
Hintaszék van már? Tessék sűrűn használni! :D :wink:

Na, megyek, mert még szendvicseket kell csináljak. :?
Békés-Dánfokra megyünk, és igen, mindannyian, bár Dorka csak kedden jön utánunk. :wink:

Legyetek jók, Fanny, Regina, csíkos-híreket szeretnék hallani felőletek, babáknak tessék a nevemben finom puszikat adni, dögönyözhetőket dögönyözni, ha tudok, beülök valahova majd netezni, mert hiányozni fogtok :cry:

Teszek fel én is egy képet, ma muffint sütöttünk, Luca és Lili hathatós közreműködésével, aztán Lili a "takarításban" is segített:
Kép

Tűzijáték után jövök!

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Nagyon aranyosak a gyerkőcök. Pöri hogy megnőtt, meglepődtem, hogy már egyedül ácsorog.
Zsenge Nikije meg tiszta anyukája. A szemük...
Icus! A kis Anna is zabálni való és tényleg mázlid van a férjeddel. Tényleg sok rendesa pasi van, csak megtalálni tart sokáig Őket. Nekem is 32 évesen sikerült, pedig elhihetitek, hogy előtte is sokat keresgéltem :)
Bea!
Kyra nagyon vagány, helyes kiscsaj. Hogy viszonyul Marcellhoz? Nem féltékeny? Vagy inkább anyáskodó? Balázs nagyon gondoskodó bátty. Mindig betakargatja és ha sír rohan hozzánk és szól, hogy éhes. Állandóan az ölébe kell rakni Blankát.

Kép

KépKép
nyanya67

Jo reggelt.................

Na ki kelt még jen korán? :lol:

Kép
zsenge

Sziasztok!

Kriszta!
Szerencsére már megszünt a féltékenység. Imádják egymást,nagyon sokat játszanak együtt. Mióta Marcellt le tudom rakni a földre,azóta jól elvannak a gyerekszobában. Még vasalni is tudok tőlük :) ,ami nagy szám,mert eddig csak este sikerült,amikor már elaludtak. Viszont lent a nappaliban már nehezebb a helyzet,mert édes kisfiam már elkezdte a pakolást. Minden pillanatban figyelnem kell merre jár,mert minden veszélyben van. Kyra nem volt ilyen rámolós. Még nem tudom,elrakodjak-e mindent amihez nem nyúlhat,vagy inkább többször rászóljak és talán megszokja,hogy mi az amit nem szabad.
Balázs hogy viseli ha Blanka sír? Nálunk ez az amit Kyra nem bír :)
Mindig kiabál nekem:anya hallgattasd már el, nem bírom!

Mennem kell, indulok ügyintézni 2 gyerekkel,nagy élmény lesz :wink:

Bea
beátab

Kriszta!
Nagyon helyes a lányod. Erre emlélszem, hogy annó én is imádtam sütés után kitisztítani a tálakat, főleg a piskóta után. nyamm.
Szopi rendben, bár most érzem, hogy kicsit kevesebb a tejci (vagy többet eszik) úgyhogy erőt veszek magamon és elkezdek vedelni, mert nekem nagyon kicsi a folyadékigényem.

Bea!
Balázst egyenlőre nem zavarja a sírás, de Blanka annyira halkan sír, hogy alig hallani. Mindig szól, hogy sír a Blanka éhes :)

Kép

KépKép
nyanya67

Icus, Kriszta!
Pasi ügyben én is csatlakozom. Nekem is jutott egy rendkívüli, de a baráti körben is elég jók vannak apróbb hibákkal. De az exbarátaim is nagyon jók voltak, csak mindig kiderült, hogy együtt nem vagyunk jók. Tehát ezt a "nincsenek normális pasik" dolgot még nem tapasztaltam meg, de elhiszem. Sokan mondják, biztos van benne valami.

Képzeljétek! A rossz idő ellenére a családom medencézett. A levegő 20, a víz 22 fok volt! Sőt szombaton a vendégeink közül is volt, aki vállalkozott rá - eredeteileg medence-partyt terveztünk....

Babák
Tényleg nagyon szépek a csemeték. Kicsik-nagyok egyaránt!!!

Icus
Szurkolok, hogy mielőbb túl legyetek a hasfájós időszakon. A fiamnál engem is nagyon megviselt.
regina3

Sziasztok!
Látom mindenkinél zajlik az élet, hát nálunk is! Szombat este (egyébként egy jó hangulatú nap után, grillezés, társasozás a nagyfiamékkal) este egy csendes beszélgetésből úgy összevesztünk hogy csak na! A lényeg, hogy 1. én kihasználom férjuramat, 2. ő mindig csak hozzám alkalmazkodik (?) Mert: ha van kedvem az etyepetyéhez az biztos csak gyerkcsinálás céljából, ha meg nincs akkor biztos azért mert nem megfelelőek a napok. Hát most akkor az is baj ha van kedvem meg az is ha nincs? Ki tud eligazodni a pasikon? csak az vígasztal, hogy másoktól is olvastam, hogy egy idő után a pasik "bekattannak" ettől a babaprojektől (főleg ha nem jön össze) bár én nekem inkább az a benyomásom, hogy inkább apa megijedt attól, hogy tényleg mi van ha összejön. Mondtam neki, hogy nagyon csúnya dolog engem érzelmileg "megvezetni", mert én nagyon beleéltem magam ebbe a dologba, szóval eléggé furcsán alakult a hétvége, eléggé le is vagyok törve. (Persze egy ilyen vita alkalmával sok minden mást is egymás fejéhez vágnak az emberek, de azt most nem részletezem)
Most aztán emígyen nem is sok kedvem van evvel a témával foglalkozni.
Nem írok mindenkinek külön-külön csak összefoglalóan.
Én mindent elolvastam a hőmérőzéssel kapcsolatban a babaneten, meg a fertilityn is sok időt töltöttem a görbék tanulmányozásával, és továbbra is szkeptikus vagyok evvel a hőmérős dologgal. A vasárnapi hőmre berakta a pé-t a 15. napra (akkor voltam dokinál akkor tuti nem volt pé) amikor meg beírtam a mai hőt, kivette a pé-t jelölő vonalat és azt üzente, hogy ellenőrizzem az adatokat mert a fertility nem "igazodik el" (pedig csak 37-ről leesett 36,8-ra, az nem olyan nagy dolog) Szóval nemcsak apa szórakozik velem hanem a fertility is.
A méhpempőről én is csak annyit tudok, hogy itt a babaneten többen eszik naponta, hogy állítólag jó hatása van. Szerintem ez is olyan dolog, hogy vagy van hatása vagy nincs.
A babák csak nőnek, csak nőnek és egyik szebb mint a másik!
Most egyenlőre úgy tűnik, hogy én nem fogok ebbe a babklubba tartozni.
Most nem írok többet mert tök szar kedvem van, meg dolgozni is kéne egy kicsit.
Holnap jövök, addig is jobb napotok legyen, mint nekem. Fanny
fanny01

Fanny! :(

Sajnálom, hogy rosszkedved van, remélem holnapra sokat javul a helyzet.
A projekttől valóban be lehet kattanni, legutóbb pl. én éreztem hülyén magam, mikor össze "kellett" bújni, mert a hülye teszt Pé-t mutatott...
megjegyzem: nekem épp akkor nem volt olyan hű de nagy kedvem hozzá...
én ezért is hagyok minden "hókuszpókuszt" most már a fenébe, és rábízom magunkat a Sorsra...persze, korántsem biztos, hogy így könnyebben sikerül, de azért optimista vagyok :)

Rabkri!

Lili tündéri a képen, nagyon nagylány lett Ő is!
Ti hogy vagytok az ovival? Várja Lili? Vannak barátnői?

Én mostanában meg vagyok lőve Melissával, talán már túl sok idő telt el ovi nélkül, mert ritkán találja fel magát...
pl: kitalálja, hogy rollerezni akar, kimegyünk, de 2 perc múlva már a biciklit kell kihozni a garázsból, hogy üljön rajta 5 percig...

van egy klassz kis játszótere az udvaron, műanyag házikóval, csúszdával, mászókával, mondanom se kell rá se bagózik szinte, pedig nyári szünet elején azért csináltuk neki, hogy legyen mivel játsszon odakint. Persze kint is csak az utcán szeret, mikor hallja a gyerekzsivajt ( sok hasonló korú fiú-lány lakik az utcában )...

Kamaszokkal kapcs: mivel az én fiacskám is kezd furán viselkedni (szemtelen, rendetlen stb.) most olvasom Vekerdy: Kamaszkor körül c. könyvét, ajánlom minden kamaszokkal küzdőnek :)
jókat derülök rajta, de másképp látom már az egész dolgot, kevésbé tragikusan :)

egyébként a vonalzót Patrik segített felrakni :)
és tegnap este együtt tettünk egy nagy kört bicajjal (mostanában csak erre az egy sportra bírom rávenni magam )
úgyhogy talán nem olyan vészes a helyzet nálunk.

ami miatt viszont nyugtalan vagyok és lelkiismeretfurdim van:
csütörtökön elutazunk a párommal és egy baráti házaspárral
Rómába, vasárnap jövünk haza...
tudom, hogy most örülnöm kéne, én mégis tele vagyok aggodalommal ( pl. még soha nem repültem, és sajnálom Melissát, hogy anyuéknál lesz, nem túlzottan szeret náluk, nem a legjobb nagyszülők sajnos)

ez az út egy utólagos nászútféle, mivel öt éve, mikor összeházasodtunk, nem voltunk sehol, így ez évfordulós ajándék...

szóval mennék is meg nem is ( mindig is szerettem volna látni Rómát ), de leginkább annak örülnék, ha már itthon lennénk.

bea!

Köszi a segítséget vonalzó ügyben, megpróbálok majd képet is felrakni :)

üdv Mindenkinek,

ui: van más is ami nyomja a szívemet, de azt majd máskor írom le...tegnap beszélgettem egy hölggyel, akinek van három szép unokája, viszont meghalt a lánya ( a gyerekek anyja) még emésztenem kell, olyan szomorú történet, tegnap egész du. a hatása alatt voltam

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Proba......

Kép
zsenge

Sheila......segitenél nekem? babafalvás vonalzo mért nem sikerül?:(
kb ma reggel egy orája probálgatom..........elég friss voltam?

Légyszi ugy ird le mint gy nagyon kezdönek :lol:

Babák csudiszépek :D

Kép
zsenge

ennyire béna lennék? :cry:

Kép
zsenge

Zsenge!

Néhány hozzászólással feljebb Bea leírta a vonalzó felrakás módját
nekem.
Mindent úgy csináltam, ahogy Ő írta, illetve inkább a fiacskám, Patrik csinálta, egyedül lehet, hogy nem tudtam volna...

sajnos, ezekhez a dolgokhoz én is kezdő vagyok :cry:

talán próbáld úgy, hogy nem a vonalzó linkjét másolod a profilodba az aláíráshoz, hanem megnyitod, és magát a vonazót teszed fel...

remélem, nem írtam hülyeséget

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

ja, és a babák tényleg gyönyörűek, marhára irigy vagyok :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Fanny!
Sajnos a pasik tényleg ilyenek, hogy egy idő után besokkalnak a babaprojecttől vagy egyszerűen csődöt mondanak, mert érzik, hogy kötelező teljesíteni. Ez elég nagy nyomás nekik. Én egy idő után már inkább nem is mondtam, hogy mikor megy élesbe :)

Sheila!
Ez nálunk is így megy a bringával, meg szinte mindennel. Múltkor biciglizni akart, de mire elindultunk már a rollert akarta amit végül pár méter után velünk cipeltetett a cukrászdáig, mert megunta. Néha az az érzésem, hogy mire kimondja már meg is unta.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok Lányok!
Mostanában le vagyok strapálva kissé, estére hulla vagyok teljesen. Bébi egyre több programot ad, szinte egész nap tötyögünk kettecskén, mindig odajön hozzám, bárhol vagyok, és a lábamba kapaszkodva álldogál, aztán huhog a lábam között, hogy itt van. ugy látom, változás kezdődött nálunk, a délelőtti alvás egyre később kezdődik, és rövidül. Most hogy végre jó idők vannak, reggeli után megyünk ki, vásárlás, stb után próbálom a kocsiban altatni, de csak keveset alszik. Nagyon érdekli minden odakint (is). Ha kutyát vagy cicát látunk, el van ragadtatva, és a kutyaugatást utánozza, hatalmas nevetések között. Képzelhetitek: állunk 1 jó mérgesen ugató kutyával szemben, és Pörike nagyokat kacagva utánozza. Mások szedik a lábukat ilyenkor, mi meg várjuk a hangos ugatást :lol:
Itthon délután sokszor Vele csuszok-mászok a földön, hát azt nagyon élvezi, főleg mikor az asztal alatt mászunk. Biztos látja, mekkora vagyok, és kinevet. Általában mindent nagyon mókásnak talál, ami nem öltözéssel kapcsolatos, igy hát nevet egész nap. De semmi nem okoz akkora boldogságot, mint amikor meglátja Apát. Azt a kedves nézést és mosolyt nem kapja más. Na meg beszél is hozzá folyamatosan. Imádja az apját.
Igy hogy folyton velem sertepertél, kissé lelassult a házimunka, mindenre kiváncsi, fel kell emelnem, megnézi mi fő a fazékban, megbeszéljük melyik zokni kié teregetéskor, egyedül a vasalást végzem akkor mikor alszik, de sajnos ez az idő olyan rövid. El vagyok uszva kissé. De olyan boldogság megmutatni Neki a világot.
Igazad van, Zsenge kedves, ezekért a pillanatokért olyan boldogság élni.
Milyen csinos Niki a képeken! Igazi kis hölgy abban a szép bordó ruhában! De az a bilis :lol:
Bea kedves!
Nálunk is a gáz a menő, bár lefektettünk Neki az iróasztal mögé is 1 nagy tükröt. Imádja nézni Magát.
Marcell egyre fiusabb külsővel rendelkezik! Szóval pályázik a lányomra :roll: És Kyra is milyen nagylány! Görkori :D
Nekünk butorboltunk van, nézd meg, ha van időd: www.albertbutor.hu
Mandulácska!
Már 22 hetes babás vagy? Hogy mulik az idő! Örülök hogy ilyen jól érzed Magad! Ez valóban áldott állapot! Alakul a házikótok?
Rabkri!
Jó nyaralást Nektek! Remélem Dorkád épségben megérkezett.
Lili micsoda hosszu hajat növesztett! És milyen segitőkész :lol:
Sheila kedves!
Sajnálom, hogy ilyen nyomasztó érzésekkel mész egy minden bizonnyal gyönyörü utra. Nagyfiadra nem tudsz számitani Melissával kapcsolatban? Hogy ott lenne Vele a nagyiéknál pl.
Átéltem én is 1 ilyen utat egyszer, és mikor hazajöttünk, megfogadtam, hogy soha nem csinálok ilyet többet. Mikor elindultunk, már tudtam, hogy nem lenne szabad itthon hagynom, és nem is éreztük jól magunkat. Sajnos hallgattunk a velünk utazókra (azóta már nem barátaink), hogy ez csak felnőtt hétvége legyen. Hát én nem is tudnék annyit inni, hogy szégyellni kellene magam a gyereekem előtt, nem ugy mint ők...
Fanny kedves!
Szerintem hagyd abba ennek a lapnak az olvasgatását. Ez csak megzavar Benneteket, és amint látod, nem is igazán helytálló "ismereteket" nyujt. A Kaáliban pl. egyáltalán nincs hőmérőzés. Bizzál inkább az orvosodban, aki reméljük, valóban szakember. Az interneten azért sok a laikus.. Az uraddal meg légyszi ne vesszél össze, mert akkor hogy lesz kisbabád? :wink:

melcsi1967

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?