Új privát üzeneted érkezett!

Macsek!
Mi is ma megyünk a 2 hónapos oltásra.
Utána pedig vendégségbe remélem nem fog belázasodni.

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus, na azért a vékonyság még távol áll tőlem... :) De most úgy is divat a tunika fazon, ez a fölső olyan, felül mélyen dekoltált, az most ugyebár nekünk előnyös, az alja meg kicsit bővülő, így ápol és eltakar. Egyébként M-es méret, meg a másik fölső is. Hasam maradt még, vagyis inkább a kinyúlt bőr, én úgy látom. :( Remélem kifeszül majd... Már tervezem a kondit, nagyon hiányzik, csak félek is, nehogy a tej rovására menjen, ami nekem egyébként sem túl sok. Szóval majd óvatosan, de valamit már nagyon mozognék.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Katus, Julcsi nem lázasodott be, pedig kúpot sem kapott, mindig rögtön kinyomta, így nem tudtuk beadni. De nem volt lázas, megelőzésként akartuk, így aztán hagytuk is. Azt mondják, ezektől a kombinált oltásoktól már kevesebb az esély, hogy belázasodnak. Julcsinak még a combija sem dagadt be, pedig borogatás is alig volt rajta, lehúzta, nem tetszett neki. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 

 
 

Gombi!
M-es méretet én is vettem ami egy kicsit hosszab tehát ápol és eltakar.De nem akarok nagyon bevásárolni mert kidobott pénz lesz ha újra karcsú leszek :shock: .

Ne izgulj el fog tűnni a hasad.Kata után nekem is eltűnt de csak szigorúan a szoptatás befejezése után kezdtem el kondizni én is féltem, hogy csökken majd a tejem.Végülis lehet, hogy 6 hónapos kora után már nem gond ha egy kicsit kevesebb a tej.

Remélem, hogy nem fog Panna belázasodni Kata sem lázasodott be soha pedig ő még a régi fajta oltásokat kapta.

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus:én is vettem nemrég 5-öt.
Pogi,úgy tudom candereles,mert Norbiék mindenhez azt használnak,na értitek,és sztem mindenképp lightosabb.
Én fogytam már norbizva 10 kilót,szopi után is rögtön bevetem,nekem bevált :lol: Meg a futás,imádom,nagyon várom!!!!!!!!
Macsek:hurrá.Akkor Titeket is meghazudtolt Andris
Mézgombi:tánc,buli :roll: már azt sem tudom mi az lassan

Ameli kezemben,én is azért irok igy.Katus:Kérdezd Babcikát a tavasziaktól,Ő gyűjti a kódokat

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


ja,azért fáj a hasa mert tejes a jégkrém :(
pedig olyan fincsi

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Hello csajok!!!

HELP!!!!!!!!!!!!

Maja 10 perce csuklik és nem hajlandó inni, mert most lakott jól, így nem tudom, hogy mit csináljak!!!?????????!!!!!!
Olyan rossz hallgatni szegényt :( :( :( SEGÍTSETEK!!!!!!
TI mit szoktatok ilynkor csinálni. Mi nagyon sokat csuklunk :(

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Pil!
Szerintem azért de ez nem biztos.

Ez a Norbis fogyi engem is érdekelne.Egy kicsit bővebben tudnál írni róla?
Már feltettem a kérdést a tavasziaknak de eddig még nem válaszoltak. :cry:

Kép

Kép
katus73
 
 


Encus, ne aggódj, abbahagyja! Próbáld cicire tenni, nálunk ez az egy vált be, Julcsi ilyenkor nem hajlandó inni. Ő is nagyon sokat csuklik, de én úgy tudom, bennünket jobban zavar, mint őket. Úgy hogy nyugi!!! :) (Hallottam még a citrom cseppentést a szájába, de én nem próbáltam,nekem nem tetszik az ötlet, ilyen piciknek...)
Egyébként attól van, hogy bekapkodja a levegőt, midig jól böfiztesd meg, nálunk ez is bevált, azóta ritkábban csuklik.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Encus!
Az én lányom is sokat és sokáig csuklik eleinte én is rátettem a cicire.Valahol azt olvastam, hogy nem kell vele foglalkozni teljesen természetes, hogy csuklik így mostmár én sem foglalkozom vele.

A citrom biztosan elmulasztja vagy egy korty forralt víz de én biztosan nem adnék neki citromot a gyomra abszolút nincs még kész rá.

Kép

Kép
katus73
 
 


No, csak ivott néhány kortyot... Maja az éjjel 11-kor aludt el. aludt 3/4 5-ig, majd kaja után fél 10-ig. Most meg már megint alszik a pocakomon. Rájöttünk, hogy ha a pocakon altatjuk, mélyebben elalszik, mint egyébként, így utána be lehet tenni az ágyikóba. Tejes cuccokra én is úgy hallottam, hogy csak mértékkel...a rudit mondjuk amúgy sem csípem. A rizseset szerettem, de azt ivonták a forgalomból :(

Tali: lehet, hogy a meglepetés erejével mi is elmegyünk...

megyek, leteszem babót...leszek még....

pusza

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Encus!
Jó sokáig kibírta Maja éjjel remélhetőleg ez így is marad.

Nálunk Panna 2 heteskora óta este 9-től alszik reggel 4-ig egy mukkanás nélkül.4-kor szopizik és utána 7-kor kel ( mert éhes) azután megint alszik 9-ig ( mert megint éhes).

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Bal kezem és cicim a csöppé, úgy látom, ezzel nem vagyok egyedül... :D

Enci!
A csuklás tényleg kellemetlenebb nekünk, mint nekik, kisfiam is nagyon sokat csuklik, már a pociban is így volt. A cicizés általában segít, citromot én sem adnék. :shock: Nagyon édes a kislányod!

Tegnap óta nekem is fáj a jobb cicim alsó része, de nincs megduzzadva, és lázam sincs (legalábbis nem érzem…). Délelőtt fejtem belőle 30-at, meg evett is belőle Kende baba, nem tudom, mitől van… :(

Jégkrém: Kende talán két hetes volt, amikor csináltam itthon fagyit, szinte teljesen tejszínből, és nem vettem észre, hogy gondja lett volna. Sőt, tegnap főtt kukoricáztam is, irtó finom volt, és egyelőre nem nyűglődik, de azért nem szeretném elkiabálni. :wink:

Az alvás nálunk úgy műxik, hogy este fél 8-8 körül fürdés, aztán cici, azon általában bealszik. Van úgy, hogy én is… :) Aztán ha sikerül, átteszem a kiságyba, ha meg nem, akkor durmi együtt kb. fél 3-ig, akkor megint cici, és általában hat-fél hét között ébred újra. Napközben van úgy, hogy csak félórákat alszik, de tegnap, pl. szinte egész nap csak aludt és evett. Most is lóg rajtam, és közben szundít, néha-néha szív egyet, és újra szunya… No, most épp kilökte a cicit és beájult… Ha meg leteszem, hamar felébred, sajnos… :wink:

Talira mi biztosan nem tudunk jönni.

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Katus, jaah, hogy fél doboz!!! Nahát attól nekem is fájna :) ugye, Pil? Amikor ott voltunk, megkíséreltünk ketten egy dobozzal de nem sikerült... :D:D:D

Encus, én forralt vizet szoktam neki adni vagy cicire rakom. A cici után viszont néha bukik, azért szoktam két szopi között inkább a vizet. Amúgy ne aggódj, egy kis csuklástól nem lesz baja. :)

Pilchard, én is Norbiztam, kemény egy hónapig bírtam, aztán feladtam, mert mindig este jött rám a nasizás... :D:D:D

Tej: nekem a védőnő azt mondta, h a tej és azon tejtermékek okozhatnak hasfájást, amikben nincs "előemésztve" a tej, azaz nem feldolgozva van benne. Pl a kefír, tejföl, túró mind olyanok amiktől elvileg nem. Dehát kituggya, ahogy itt elnézem, minden babának mástól fáj.

AMúgy ma több mint 2 órát volt rajtam Bogyesz a hordozókendőben, és csak az utsó tíz percben éreztem úgy, hogy menten leszakadok. Továbbra is szereti, végig alukált benne.
Amúgy ma premierünk volt, tudniillik az unokahugom ölébe kakált egy akkorát, h még a bugyija is kakás lett még sosem kakiltunk ki a pelusból, szóval az időzítés tökéletes!!! :D:D:D

pogacsa
 
 


Sziasztok!
Katus! A frászt hoztad rám ezzel a tejes-pocakfájós összefüggéssel. Én napi 1 lityi tejet megiszok, plusz kefir stb. És a babóm is pocakfájós. Lehet, hogy hanyagolnom kellene a tejtermékeket?!

A Norbi rúdi nálam jobban bejön, mint a rendes. Nyam-nyam...

Képzeljétek, ma reggel 9-kor vendégek ugrasztottak ki az ágyból "jé, ti még alusztok " felkiáltással. Imádom a reggeli, kora délelőtti látogatokat!! Ez már a 4. ilyen eset. Pedig 2 hete bevezettük, hogy a kapu telefont kiiktatjuk , amíg alszunk, de valahogy bejutottak a lépcsőházba és nyomták az ajtócsengőt.

Én is szeretnék többet jönni, de... Peti diktálja az iramot. Tegnap déltől este 9-ig 10X volt cicin. Azt hittem, hogy kinyúlok. Nem aludt semmit napközben. Azt hittem este korán elalszik, de fél 12-kor aludt el. Én már 11-kor elaludtam. Az apja altatta el egy kis lefejt tejcsivel. És reggel 5-ig aludt. Még ilyen sem volt. Remélem megtartja ezt a szokását. A "sok okos"" szerint vizes a tejem, azért cicil ennyit, de ha vizes lenne, akkor nem hízott volna 4 hét alatt 1kg. 35 dkg-ot. Ugye?????

Reni
Kép
prenata
 
 


sziasztok!

Negyedszerre próbálok ma jönni, de valami (=valaki=Kata) mindig közbejön. Sokat van kézben a drága...

Encus, remélem vége a megpróbáltatásaidnak. Maja nagyon jó kislány, hogy ennyit alszik. Kata három hétig éjjel is háromóránként evett, sőt volt hogy kettő.
Mostanra nappal inkább 3,5 -4.
Ja, csuklás....mi menetrendszerűen minden kaja után csuklottunk, de nagyon. Szerintem is nekem rosszabb volt, mint Neki.

Böfiztetés: Kata elég ritkán akar böfizni szopi után, tarthatom bármeddig. Aztán van mikor a következő etetés előtt közvetlenül kicsusszan egy, vagy kettő. Úgy gondolom, ha be tud aludni nélküle, akkor biztos nem zavarja, vagy bántja a levegő. Az is előfordult, hogy még be sem fejezte az evést, és ráböfizik a cicimre...na, ilyenkor szoktam megszakadni a röhögéstől, hogy milyen kis kényelmes :)
Ti mindig megvárjátok hogy legyen böfi?

Mennyit kell ennie egy egyhónapos babának? El kellene hagyni a mérleget, mert ez a mérnök gondolkodás nem helyes tudom, de folyton azon töprengek, most miért evett ilyen sokat, ill. keveset. (a sok, meg a kevés persze szerintem értendő...mert Katának látszólag elég) Egyszer 130g-t eszik, máskor meg 80g-t.

Amúgy tegnap voltunk egy hónaposak. Ti tudtátok, hogy ilyenkor még az anyuka kap ajándékot? Én is csak tegnap óta :):):)

zsu
zsu11
 
 


Zsu, nahát, én miért nem kaptam 1 hónapos ajándékot??? Majd jól beadom Apának a számlát! :D

Amúgy kedvet kaptam a babablog íráshoz, és bár még nagyon kezdetleges, azért alakulgat lassan, ha van kedvetek hozzá:
http://bogyoka.freeblog.hu

pogacsa
 
 


Prenata:max.4 dl tejet javasolnak egy napra,de ha fáj a hasa akkor ne idd pár napig és kiderül attól e.
A "sok okos"-nak mondank vmit.................................de inkább kipontozom :D :D És válaszolok:Hát nem bizony,és ugye!
:lol:

Katus:igen,láttam.Azt tudom hogy vmi játékokért kell gyűjteni a kódokat?A honlapon nem találtál erről vmit?
A norbi diéta lényege nagy vonalakban hogy 2 óra után már csak fehérjét egyen az ember,bár pl lehet puffasztott búzát is,meg pár ilyet még.Van egy lista min rajta van hogy melyik kaja milyen kódos,az 1-est bmikor lehet,a 2-est csak 2-ig,a 3-ast meg délig.
Az egyetlen számomra nem tetsző dolog,hogy megjelöl márkák szerint termékeket,nyilván attól függően hogy kivel kötnek szerződést.Tehát pl.a mizó tej 1 pontos,de a milli 2-Ez csak egy példa,de ez a része csak marketing.Minden ami norbis az édesitőszeres.Mondjuk sajnos átment már hülyeségbe ez a dolog,mert vegyen norbi lisztet 1200 ft-ért az aki.......megint nem mondom.Meg állitólag volt télen norbis szaloncukor is,szal ezek már idiótaságok,de az elv az jó,nekem bevált.Amúgy ezt sem hiszem hogy Ő találta ki,csak jól lehet a nevével eladni dolgokat!

Mire irtad azt hogy sztem azért?Bocs de nem lelem :oops: :oops: vagy vmit nem jól kombinálok :oops: :oops:

Jó volt ma,babáztunk,ettünk,ittunk,majd mesélek,de most elfáradtam.
Pusz

Encus:Ameli is csuklott állandóan,és egy hete újrakezdte :roll:
Engem baromira zavar,állitólag Őket nem.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil, én a Norbis ásványvizen röhögtem szét az agyam...

pogacsa
 
 


Sziasztok,

Zsu: fontos a bofi, mert allitolag hasfajasok lehetnek belole...

Ma megkaptuk a 2 honapos oltast, egesz jol turte, csak felkialtott, azutan kezbe vettem, es amikor elkezdtem oltoztetni, akkor mar rohogott a kepunkbe. A doki mielott elovette a tut, mondta, hogy takarjuk be a szemet a babanak, igy letakart szemmel kapta a szurit. Ez masnal is igy volt? Errol meg nem hallottam, de jo otletnek tartom, hogy ne legyen rossz emleke a dokibacsival kapcsolatban.
2 het alatt 500 grammot hiztunk, en hulye meg allandoan izgulok, hogy jol fejlodik-e a baba.

Katus, Ti hogy viseltetek a szurit?

Pil: szerintem lehet enni a jegkremet, en is eszem, csak merteket kell tartani, ha tud az ember. :)

Udv mindenkinek: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Üdv!

Kiváltottam a cuclit és a popsitörlőt. A cumi édi, a mamáméknál kifőztem, és otthagytam. :)
Pil, jó, majd mesélek! Ma voltunk díszíteni, megbeszéltem az éttermes pasival, hogy hány főre terítsen, és miket tegyen ki...
Túró Rudi: én csak piros pöttyöset eszek, a Norbiban ugyanannyi a CH, mint a "simában", csak drágább...
Tej: most olvastam nemrég valamelyik babalapban, hogy akinek a babájánál nem okoz gondot, akkor az igyon meg napi min. fél litert!
Fotó: mi most a DM-be fogunk menni, a kezdőcsomagban van egy kupon, hogy féláron lehet előhívatni 100 db képet. Ez most jól jött. :D
Pannamari, a DM-nek van egy bababónusz programja, a http://www.dm-drogerimarkt.hu oldalon megtalálod. Be kell adni egy jelentkezési lapot a baba születési akv. kivonatának másolatával, és kapsz egy kezdőcsomagot, ebben nekem két termékminta volt meg a kuponok.
Ruhaméretezés: én ezen már meg se lepődök, egyébként gyártóból fakad...
Gombi, ez a keresztelő gyorsan összejött. Petié csak jövőre lesz, idénre csak a névadóját tervezzük.
Mozogni én is szeretnék, de Petit még nem merem bébiőrzőbe adni a fitneszteremben...majd talán féléves korában.
Nyanya, remélem, már nem fáj a fejed. Nekem szerdán volt ez, csak a dr. House-ra keltem fel...de addigra kiállt, igaz, vettem be fél Algopyrint is.
Encus, a csuklás miatt ne aggódj, nekem is azt mondta a dokinéni, hogy nekünk jobban fáj! Én nem is szoktam semmit csinálni vele, egy idő után ráhagyja, pedig Peti aztán rá tud zendíteni! Ja, és semmi se segít rajta, se a cici, se a cumi, se az ivás... :D
Reni, ez a hízás szuper! A vendégekről inkább nem mondok semmit. A mai időszakban igazán megereszthettek volna egy telefont, hogy jönnének, nem?
Zsu, Peti is sokat van kézben, elaludni szinte csak ott hajlandó. Igaz, ma reggel úgy aludt egy órát, hogy magától szundizott el, nagy ökölcuppogások közepette. :)
Macsek, szerintem hülyeség a szembefogás...egyszer meg kell szoknia! És a gyerekek nem hülyék! Gumicsirke (by Pogi).

Na tábli, és két mai fotó. Pil, ha nem gond, az előbbit tedd be a tablónkba a régi helyett! Köszike!

Ági

Kép

Kép


Kép

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Pil!
A jégkrémre mondtam, hogy lehet, hogy attól fáj a hasa.

Pogi!
A madártejes Carte dorból bizony le le csúszott egyszerre fél doboz :oops: De ez már a múlté nem veszek többet.8 Remélem).

Macsek!
Amikor megkapta az oltást akkor a szúrás pillanatában sírt kb 3 másodpercig utána pedig mintha mi sem történt volna.
Fürdés előtt megmértem és volt egy kis hőemelkedése úgyhogy a biztonság kedvéért beadtam fél lázcsillapító kúpot.

Prenata!
Bizony én is azt ajánlom, hogy a sima tej fogyasztását mellőzd egy pár napig.

Zsu!
Általában nem a kora számít a babának hanem az, hogy hány kiló az evés mennyiségével kapcsolatosan.

24 óra alatt 150 g x testsúlykilogrammal. Azaz egy 4 kg-os baba 24 óra alatt 600 g-ot kell, hogy egyen összesen.Persze ez nem törvényszerű mert van akinek elég kevesebb (pl. az én babám) és van akinek sokkal többre van szüksége.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok,

Katus: en nem mertem meg a lazat, mert kezratettel nem ereztem semmi hoemelkedest. Viszont alig evett, osszesen 30 grammot, most azt hiszem alszik, bar olyan hangokat hallat, mint amilyeneket felalomban szokott. Azt hiszem zuros ejszakank lesz. :( Valamennyire lefejtem a mellem, de en nem vagyok olyan hatekony, mint Andris. (Probalkoztam azzal a trukkel, hogy letettem a foldre a szivacsra, hogy hatha akkor eszebe jut, hogy ehes, de csak nezelodott, gugyogott, rohigcselt, es esze agaban sem volt aludni. Egy ido utan visszavettem a vallamra, es ott beszunyalt felig, ugyhogy betettem az agyaba, ahol biztos nem aludt meg, de szokasaval ellentetben nem uvoltott eddig, hogy ott hagytuk.)
Majd holnap beszamolok, ha lesz energiam.:)
Szinten holnap delelottre terveztem, hogy lemegyunk a piacra bemutatni a kedvenc arusainkak, majd meglatom, milyen kedveben lesz Andris. Nekem mindenkeppen kellene mennem, mert Anyosom nem foz nekunk a hetvegere, mert mondtam, hogy kap egy kis pihenot, vegre en fozok valamit. Krumpli leves lesz, es talan csinalok valami sutit is.

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Ex: szuper a macskas kep!!!! :)

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk apával moziba :) Tök jó volt kicsit kimozdulni.

Tegnap meg voltunk koponya és hasi UH-n. Minden ok a csöppséggel :)
Viszont este szegénynek olyan hasmenése volt, hogy a háta közepe is kakás lett. Muszáj volt 5 órakor megfürdetni. Szegénykém nem tudta mi bajom van, hogy ilyen korán van pancsi.
Meg is volt zavarodva rendesen. Szerencsére mára jobban lett.

Kérdés: mikor kezd a baba ínye (foga) kötődni, illetve mikor kezdenek el nyáladzani? Kende nekem időnként olyan furin szörcsög, és cuppog a nyálával. Lehet, hogy a foga miatt? Mindig azt hiszem félrenyel.

Még egy kérdés: ki hogy fekteti a babát (hason-háton-oldalt) ? Melyik a jobb?

Reni: érdekes, úgy látszik mindenhol máskor csinálják a csípőszűrést. Ezek szerint kórházfüggő. Nekünk 3 hót mondott a dokinéni a csípőszűrésre.

Mári: jó, hogy írtál. Te rendbe jöttél rendesen? Az én fiam is cicifüggő. Tipikus pasi. :wink:

Nyanya: infacol-lal kapcsolatban annyit tudtam meg, hogy érdemes kaja után vagy két etetés között beadni nekik. Tegnap este kipróbáltuk, és így jó volt, legalábbis könnyebben büfizett.
Az éjszakák nálunk is úgy zajlanak, ahogy nálatok. Kézben nagyjából ok, de ha a kiságyba kerül üvöltés lesz.
A mellfolyásra nem tudom a választ. Nekem nem volt ilyenem.
Tali helye nekem inkább Bp, vagy a környéke. A strand is szóba jöhet.

Encus: Nagyon édes Eperke a képeken.
Az én mohó babám kb. 15 percig szopizik rendesen, utána csak cumizik. De szerintem ez babafüggő ki mennyi idő alatt eszi tele magát. Egyik nap lemértem 8 perc alatt leszippantotta a 100 ml-t.

Pannamari: köszi mi is nagyjából jól vagyunk :)

Csuklásra: én próbáltam cicire tenni, de csak rángatózott rajta, a teáztatás néha bejön, de leginkább a citrom mulasztja el neki. Nekem muszáj valamit csinálnom, mert már próbáltam hagyni csuklani, de annyira beidegeskedett, hogy üvöltés lett a vége, persze bukással egybekötve :?

Mára ennyi voltam.
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Hali

Megvolt a pancsi, meg az etetés. Sajnos úgy tűnik, hogy tegnaphoz képest fogyott Maja. Ha ez így megy tovább akkor kell adjak neki tápszert. Ma etetésnél 3750 gr-ról indultunk és etetés után 3840 gr. volt. Ez mit jelent, hogy mennyit evett? 90 ml-t?! vagy nagyon hülye vagyok??
No, találtam megint magamnak valamit amin aggódhatok :( :( Én marha!!!

NO, JÓ ÉJT MINDENKINEK, MEGYEK, MERT MEGINT CSUKLUNK :(

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Üdv!
Enci, mindig ugyanúgy méred Eperkét? Már csak azért, mert ha pl. tegnap épp totál kakisan mérted meg kajcsi előtt (után) és ma szárazon, akkor lehet kevesebb!
És most írjam azt, hogy mi mikor még mértük Petit, szopi után kevesebb volt, mint előtte??? :roll:
Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg, hogy most nem méred, csak pl. kétnaponta, még akkor is, ha nehéz megállni. Ja, és azonos időpontban mérd, és meztelenül vagy száraz (frissen cserélt) pelusban. Akkor meglátod, hogy mi a helyzet!
A csukláshoz majd hozzászoksz, muszáj lesz! Az első hónapban a férjem is a falra mászott tőle, ma már csak megjegyzi: "Megint csuklik." :D
Macsek, köszi! Mai kép, Dögi őrizte Bömbi álmát. :lol: Olyan jól elvoltak egymás mellett.
Láz és kúp: én eddig egyszer adtam neki egy felet, de ez elég rég volt...akkor megelőzésnek kapta. Én néha megmérem a hőjét, ha kicsit melegebbnek érzem. De asszem ez volt az (mármint a lázmérés), amitől nagyon féltem, de ha nem sír, akkor a lázmérés se zavarja... :D
Jó éjt.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok,

Nyanya, a talira mi is mennénk, négyen, két felnőtt, két gyerek. Bárhova.

Na, nálunk is zajlik az élet és szerencsére ti is írtok, így mire a végére jutok az olvasásnak nem marad erőm írni. De gondoltam most mindenképp, hiszen vasárnaptól lemegyünk egy hétre a Balcsira (füredre, ahol most nem lehet vizet inni...) és utána megint kész mutatvány lesz behozni titeket :lol:

Bocsika mindenkitől, jelenleg én is azokhoz tartozom, akik „csak” átfutják a hsz-okat és nem tudnak mindenkinek reagálni.
Valóban zajlik az életünk, pedig nem is a kisasszony bonyolítja.

Júli végén megérkezett anyósom, és hát az együttélés döcögős. Természetesen az aggódása, hogy a lánykám mennyit sír, hogyan és mennyit eszik, visszabukik, amit ő hányásnak hív, kissé idegölő. Most épp elutazott két hétre a lányához Amerikába, ezért tudok nektek írni. Mert ráadásul a gép az ő szobájában van, és én csak esténként jutok ide, ő meg már természetesen ilyenkor leheveredik.

Macsek, a kétkilós nutellát a sógornőm hozta Frankfurtból. Karácsonykor a tescoban lehetett kapni háromkilósat… (nekem elég itt a kétkilós is bosszantásnak…)
Szopi: a fiamnál semmit, szó szerint SEMMIT nem tudtam kifejni, bár minden szopi után csináltam. Így kapott csak anyatejet hat hónapos koráig!
Semmi baj nincs azzal a kiskrapekkal, ha ennyiket eszik! Szerintem tökéletes.

Ex, irigy vagyok a karikáidra :lol: Ne háborogj az lll-en, én inkább komolyan csodállak, hogy még ennyi idő után is van erőd és energiád fejni, és még mindig próbálkozni a szopival, akármennyi is van. Le a kalappal!

Reni, üdv itt. Hát igen, az óránkénti szopi azért nem túl jó, mert nem tudja ilyen gyorsan feldolgozni a pocakja a tejet. Nekünk is Virág egész kiskorában :) du 5-6-tól éjfélig üvöltött, bármit csináltunk. Én nem voltam hajlandó kétóránként cicire tenni. A doki mondta, hogy mivel az egész napot átaludta, valószínűleg ez kellett az idegrendszeri fejlődéséhez. Kb. egy-másfél hónapos korától megszűnt.

Melinda, elég hosszúra sikeredett a szülés, és valóban szép nagy baba lett :D Hát én a szülőágyon még azt mondtam a szülésznőnek, hogy inkább a császár...

Fürdető: én egy kis vizet forralok a vízforralóval és abban oldom fel a kenőcsöt. Utána engedem fel a megfelelő hőmérsékletű vízzel. Így a forró vízben teljesen feloldódik.

Hajzat: mindkét gyerkőcnél az volt, hogy terhesség alatt sürüsödött és kevésbé zsírosodott, szülés után pedig iszonyatosan hullott, és vissza kellett álljak a kétnaponkénti hajmosásra…

Satuk, rokker Olivér nagyon vagány! :lol:

Jurem, gratula a nagylegényhez!
Encus nektek is gratulálok a szép lánykához. Valóban tiszta apja! :lol: A csuklásra valóban azt mondják, hogy őket nem zavarja, sem kajában, se semmiben.

Hello, köszi, nagyon aranyos vagy. Sajnálom, hogy nem tudsz a talira jönni, igazán szörnyű, hogy itt lakunk nem messze egymástól és még egyszer sem találkoztunk...
A lánykád irtó cuki

Nyanya, a fiamnál inkább a gripe water jött be, mint Katuséknál hasfájásra.

A pampersnél nem csak a kódokat kell gyűjteni úgy tudom, hanem az egész álló képet ki kell vágni, de hiányosak erről az infóim, bocsi.

Macsek, nálam a jégkrémnél nehéz mértéket tartani :lol: jöhet akár egy doboz/egy este...

Ex, a képek alapján Peti tiszta anyja! :lol:

Virág egyébként egy tündér. Nevéhez híven rászáll a méhecske, csak az a baj, hogy meg is csípte. Szerencsére nem lett gond, mert a fülcimpáját sikerült csak elkapnia, viszont annyira, hogy ki is vérzett. (lehet a fülbevaló helyét akarta előjelölni :lol: )
Naponta négyszer eszik (ezzel kergetjük ki a világból anyóst) és az esti kilenc - fél tizes kajcsi után csak másnap reggel ébred. Általában én ébresztem kilenc körül, mert akkor más a cicieim mint a kövek. Próbáltam én legalább ötször megetetni egy nap, mert ugye a nagykönyv, meg a sok jótanács, de nem ment. Neki így és ennyi elég. Gyarapszik.
Cumi nem kell neki, és baromira utálja a hordozót. Csak hason szeret lenni, úgyhogy valamennyi kiruccanásunk ordítással megy. Ez remélem ha már kicsit nagyobbacska lesz, megszűnik.

Nagyon igyekszem tartani a tempót veletek, mert hiányzik a rendszeres "beszélgetés".

Most már elteszem én is magam, jó éjt,
Doren

Kép

Kép
Kép
doren
 
 


Katus!
Végül is jó pár napja én is ezt csinálom, hogy csak átfutom és magammal foglalkozom, de azért látod jó, hogy reklamáltam, mert így legalább Encushoz is eljutott a kérdés :)

Tényleg Pilchard köszi, a tippet. Közben Encus válaszolt és így meg is feledkeztem a tavasziakról, pedig oda is be szeretnék menni csak mostanában ez a sok fejfájás lefáraszt.

Pogi!
Én nem a kakira kérdeztem és nem is sértődötten reklamáltam, csak ahogy Te is írod, gondoltam sokan átsiklottak a kérdés felett és hát szóról szóra ugyan azt a kérdést feltenni, olyan hülyén nézett volna ki, ezért írtam, hogy senki nem válaszolt, de látom így már mindenki felkapja rá a fejét, úgyhogy máskor is reklamálni fogok :) Ezt nyugodtan vegyétek fenyegetésnek :lol:

Fagyi: hát azt én sem értem. Én akkor se szokom le róla :)

Mézgombi!
Köszi már jobban vagyok. Már nem az a ragadós trutyi jön, hanem véres, de szerintem ez jó jel, mert valószínű a ragadós már kiürült. Remélem harmadik gyereknél se tudsz majd hasonló témához tapasztalattal szolgálni :) Ez ugyanis nem gyerekszám függő.
Mi az a DM-es csomag?

Encus!
Én csuklásnál adok neki cumisüvegből anyatejet vagy cicire teszem. A teát nem fogadja el. A kórházi édes szirupot bezzeg itta, de olyat itthon nem kap. Viszont lehet abban valami amit Mézgombi ír, hogy a levegőtől, mert amióta az infacolt kapja, kevesebbet csuklik viszont hatalmasakat büfizik, a hasfájása meg még mindig a régi.
De jó, hogy jöttök a talira. Írd meg légyszi, hogy hányan jöttök és neked hol a legjobb.

Norwell!
Nekem is pont úgy fájt, ahogy most neked. Amikor fejsz nézd meg a bimbó végét nincs e rajta az a sárgás ragadós trutyi

Kisvirág!
Infacol-ra az van írva, hogy kaja előtt, de akkor kipróbálom utána.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Doren!
köszi kipróbáljuk, csak előbb megnézem mi van benne

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Próbáltam valamiféle összesítőt a táblázatról, hogylegyen rálátásunk mit szeretne a többség

Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Üdv!
Nyanya, a DM-nek bababónuszos csomagja van, infot a tegnap feltett honlapcímen találsz.
Doren, én már nem fejek...néha-néha veszem csak elő...
Katus, Pannának boldog 2. hónapot.
Gombi, az eheti Blikk nőkben van egy három hónapos kislány a családjával, és a kicsi lány teljesen olyan, mint Julcsika...már ami a hajszerkezetét illeti. :lol:
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


exdeus!
Nekem nem jött be az az oldal :( erre gondoltál?:http://www.dm-drogerimarkt.hu
segíts légyszi

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Kisvirág: mozi: irigy-irigy! :) Általában 4 hónap körül kezdik a fogzást, de vannak kivételek. Bogyesz is nyáladzik, és van két kis fehér folt az alsó ínyén, szóval nem tudom... Fektetés: én mindig úgy rakom le, ahogy épp jólesik neki, mert pl ha a vállamon aludt el, akkor hasra, ha pedig a karomban akkor hátra. Elvileg hason valamivel gyakoribb a csecsemőhalál, viszont úgy jobb a csípőjének, mert terpeszben van, és jobban erősödik a gerince meg a karjai is.

Encus, ha 90-et eszik a babád, miért is kéne tápszer? Nem értem! Nehogy feleslegesen elkezd tápiztatni, ha magától is tud szopizni!!!

Doren, örülök, h be tudtál nézni! Meddig kell még együttélnetek a kedves rokonnal?

Nyanya, okés! :D

pogacsa
 
 


Hello csajok!!

Nos, úgy tűnik tegnap elkajabáltam a dolgot. Ma éjjel alig tudtam elaltani Maját éjfélre és 4-kor már sírt. Megetettem és majd 8-ig szenvedtünk, mert 10-20 percenként felsírt :( :( Én már annyira fáradt voltam.... Aztán aludt 10-ig. Evet megint és most megint néz ki a világba. Az a gondom, hogy nagyon sokáig eszik, van úgy, hogy néha majd egy órán keresztül és van, hogy utána beájul 4 órára. Így nem elég az a szoptástási gyakoriság, mert nem eszik még eleget egyszerre :(.

Pogi: Ma reggel kb. 60 g. evett, ez szerintem nagyon kevés, ha majdnem 600 kell megesgyen egy nap. Most megint elaludt, pedig meg akartam szoptatni még egyszer.

Ex: fürdetés előtt meztelenűl mértem mind a két alkalommal, és így volt kevés. :( :cry:
Egyébként egy vízhólyag szerű képződmény keletkezett a mellbimbóm hegyére. Olyan, mintha megduzzadt volna az egyik sejt. :( :( és persze piszkosúl fáj. Kenegetem, de nem tudom, hogy mitől van. :( JA!! A nagykönyv szerint a babó be kellene kapja a teljes bimbóudvart. Nekem a felét sem tudja. Nektem működik ez a dolog. AZt mondják, hogy ezért sebesedik ki a bimbó, mert az csócsálja, míg az a lágyszájpadnál kellene legyen. Nekem Majának nincs akkora szája, hogy bele tudjam nyomni.

Fejni: én a mostani kaja után 10 ml-t tudtam lefejni. Ez olyan nagyon kevésnek tűnik, de ez van. :( :( :(

Ennyi...megyek felébresztem és megetetem a lányom :(

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Encus, Gergőm még 6-7 hetesen is volt hogy csak 60-akat evett. Ha pedig alszik, akkor nem olyan éhes. Bízz benne, tudja ő, h mi kell neki! Ha baja van, akkor sír. Ha pedig kevés a tejed, azt észre fogod venni, mert nyűgös lesz és keveset fog hízni (ugye heti 150-300g a jó kb) és kevés lesz a pisis pelus. Csak akkor kell ébreszteni, ha sárga és emiatt aluszékony.

pogacsa
 
 


Nyanya: én 2-szer kerültem a talitáblába :) Pedig néha egy is sok belőlem :) Szóval összesen 3-an mennénk. (apa-anya-baba)
A helyet illetően: nekünk jó Kosd, Bp + 50 km körzet, és strand is.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok,

Ez az oltas jol kiutotte Andrist! Este alig evett, ugy bealudt, aztan 11 korul mikor mi is lefekudtunk, es egy utolso bekukk hozza, ereztuk, hogy felment a laza. Atpelusoztam, kapot kapott, es szunyalt tovabb. Azta 1/2 4-kor rajott, hogy ehes, be is nyakalt 250 grammot, csak neztem, hova fer ez a mennyiseg. Aludt 1/4 8-ig, akkor azert kevesebbet evett, es kibirta 1/4 1-ig. Lementunk vele piacolni, es ataludta az egesz delelottot. Mikor megjottunk meg kint hagytuk az udvaron, ferjecskem kint szotyorgott, en meg foztem. Most is meg eleg komas, lehet, hogy en is tudok szunyokalni egy keveset.

Katus, nalatok milyen volt a hatas? Es a vendegseg?

Encus: csuklassal kapcsolatban, ha veletlenul olyankor elkezd sirni, hagyd nyugodtan, az is lemulasztja a csuklast. Az eves meg nalunk is eleg hosszadalmas, ne izgulj...
Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok,

Javitott valtozat...


Ez az oltas jol kiutotte Andrist! Este alig evett, ugy bealudt, aztan 11 korul mikor mi is lefekudtunk, es egy utolso bekukk hozza, ereztuk, hogy felment a laza. Atpelusoztam, kapott kupot, es szunyalt tovabb. Aztan 1/2 4-kor rajott, hogy ehes, be is nyakalt 250 grammot, csak neztem, hova fer ez a mennyiseg. Aludt 1/4 8-ig, akkor azert kevesebbet evett, es kibirta 1/4 1-ig. Lementunk vele piacolni, es ataludta az egesz delelottot. Mikor megjottunk meg kint hagytuk az udvaron, ferjecskem kint szotyorgott, en meg foztem. Most is meg eleg komas, lehet, hogy en is tudok szunyokalni egy keveset.

Katus, nalatok milyen volt a hatas? Es a vendegseg?

Encus: csuklassal kapcsolatban, ha veletlenul olyankor elkezd sirni, hagyd nyugodtan, az is lemulasztja a csuklast. Az eves meg nalunk is eleg hosszadalmas, ne izgulj...

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Encus:Azt mondom amit Pogi.Meg amit a telefonban :lol:


Kisvirág:Köszi mégegyszer a gyógyszertárat,és BOCSI A PÁROD MIATT! :oops: :oops:

Képzeljétek,bent voltam a gytárban,és egy srác állt a hátam mögött.ránéztem,Ő rámköszönt én meg gyorsan elfordultam mert gondoltam összekever vkivel,én nem is ismerem,ne legyen Neki ciki mikor rájön hogy nem is az vagyok akinek gondolt.Na megyek ki a kocsihoz,kérdezi Peti hogy beszéltem Kisvirág párjával,most jött i a gytárból,intett is Neki.Na abban a pillanatban :oops: :oops:
Ez jó nagy ciki,de nekem :!: :!: :!:

Doren:szegény Virág baba,jó hamar megmutatta a méhecske Neki hogy mit tud.
Anyós: :twisted: :twisted:
Minden tiszteletem azoké akik eggyütt tudnak lakni anyósokkal szülőkkel,anyóssal.nekem már nem menne.

Ex:én leadtam ma a dm-ben az ajánlószelvényt,azt mondták hat hét mire megkapom a kuponokat. :( Te is ennyit vártál?

Kisvirág:Kende hol volt amig moziztatok?pesten?Mit néztetek?

Macsek:voltál a piacon?
Nem értem miért baj ha nem eszik Andris ha vigyorog meg jókedvű.
Akkor tuti nem éhes.

Zsu:mi most felejtettünk el büfizni,nem értem mi van Amelivel,pár napja nem megy Neki csak nehezen,Fáj is hasa emiatt. Ma vettem espumisant,hátha segit.

Kisvirág:kötődhet már két hónaptól,sőt ki is bújhat 3 hónaposan is,sőt olyat is hallottam hogy vki foggal születik.
én hason altatom Amelit,mert amikor a kze még kalimpált(moró reflex)akkor mindig felébredt háton.igy mélyebben és többet aludt.Most meg hason szopizzza az ujjacskáját,azzal alszik el.

voltunk ma vácon,vettem rugit,sapit,kis dzsekit,csörgőt,rágókát,játékot,fotóalbumot,habtapit,bodyt.Jó nagy köröket mentem,közben perzse esett is,miért ne most,de az esővédő jól funkcionál,Ő nem ázott csak én :lol:
Amúgy nem vagyunk ám milliomosok,ajándékba kapott pénzekből vásárolok Neki. :lol: :lol:
Magamnak nem találtam semmit :( :(
megyek kicsit pakolászok.puszi
Katus:bizony nekem egy dobozzal is lecsúszik a caramellás cartedoorból
:oops: :oops: :oops:
De nem most persze,mert most Ameli miatt nem eszem.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Ex:bocsi,vmiért ha lemntem a képet,nem tudja megnyitni.küldd el légyszi emalban.ok?

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Katus: akkor mi szerintem többet eszünk egy nap az előírtnál, de még így is mindig éhen akar halni :)

ma elég nyügik vagyunk. izgulok, mert holnap megint utazunk egy hétre haza, nem lenne jó, ha végigsírná az utat.
ott megint nem lesz net :(
aug 21-től viszont Pesten vagyunk....a végleges helyen :)


a bcg oltásnak mikortól kell látszódnia?


meddig érdemes fejni? Én nem nagyon értem...akármennyit eszik 80-t vagy 120-t akkor is kb 10-30-t tudok még lefejni. Van így értelme?

zsu
zsu11
 
 


Sziasztok,

Zsu: a fejessel en is igy vagyok, varom en is a valaszokat. :)

Doren: azt hiszem, ha kozel laktok Hellohoz, akkor hozzank is... Szoval, lehet, hogy mi is talalkozhatnak...

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


elköszönök, mert az esti műsor nem tudom ma meddig fog tartani, és holnap sokat kell vezetnem, ezért aludnom is kell valamennyit...

majd jövő hétvégén visszakeresem a válaszokat

puszi Mindenkinek!

zsu
zsu11
 
 


Ma vettem magamnak egy doboz karamellás cartedoort és egy üveg nutellát :)

Tali: lassan dönteni kéne a helyszínről. Én amondó vagyok, hogy a strandot lőjük ki. Na nem azért mert nekem amúgy sem lett volna kedvem hozzá, csak ez az időjárás kiszámíthatattlan. Szerintem Mézgombi is kilőhető, mert sokaknak az már messze van. Így maradt Kosdon a müv ház, ami konkrét helyszín és szabadtér zárttér egyaránt van. Legtöbbünknek Bp lett volna jó, de Budapesti helyszínre még nem jött használható ötlet. Esetleg valami kajáldát bérelni? Ha van ötlet ne tartsátok magatokban.

Kisvirág: ok töröltem az egyiket :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Egész nap a nyaralóban voltunk azért nem voltam.

Macsek!

Az oltást délután elkezdtem borogatni így nem lett rajta púp.A vendégséget nagyon jól bírta nem aludt semmit.
Lefekvéskor volt egy kis hőemelkedése ezért adtam neki fél germicid kúpot. Hajnal 4-kor kelt akkor már nem volt hőemelkedése viszont csak 90-et szopott. Délelőtt nagyon kiegyensúlyozott volt a délutánt pedig végig aludta kint a kertbe.Szerintem kevesebbet evet mint szokott (bár nem mértem mert nem vittem mérleget :shock: ).

Kisvirág!
Én háton altatom Pannust mert félek a bölcsőhaláltól.

Encus!
Panna 3 hetes koráig napi 450 g-ot szopott pedig már akkor 4 kg volt.Ettől függetlenül hetente 200 g-ot hízott átlagban.
ne azzal foglakozz, hogy mennyit szopik hanem a heti gyarapodást nézzed. (Én mondom ezt aki mérleg függő vagyok :roll:

Zsu!
A Bcg oltásnak 2 hetes-től 2 hónapos korig kell kifakadnia, legalábbis nálunk ez a trend. Ha nem történik meg ebben az időszakban akkor újra oltják.
fejés: a fejés mindíg hasznos addig amíg be nem áll a kereslet-kínálat.Utána akkor van rá szükség ha tartalékot kell elrakni vagy nagyon tele a cickó. Szerintem 2 hónapos korig nyugodtan lehet fejni persze ettől el lehet térni mindenki maga dönti el. én már nem fejek.
Persze ha csökkenni kezdene a tejem akkor újra kezdeném a fejést és előszeretettel alkalmaznám a Pil féle szaporító fejést.

Nyanya!
Egészségedre a karamellás Carte dort és a nutellát.
Annyit emlegetitek ezt a karamellás Catórte dort, hogy ki kell majd próbálnom.

EX!
Köszönjük a jókívánságokat.

Gombi!
Állítólag a www.pampers.hu rajta van az infó de talán mi nem játszhatunk mert csak a 2006. márc.31-ig született babák vehetnek részt rajta.

Kép

Kép
katus73
 
 


SZIASZTOK LÁNYOK, 2005 ősziből vagyok...van két felesleges (2-3x használt) baldachinos ágyneműgarnitúra(4 db-os), ha érdekel valakit szóljon, megbeszéljük! A tetőtér miatt nem tudtuk használni a baldachin, így igazán nem is használtuk :(. PÜ-be írhattok nyugodtan, akkor küldök róla képet is.

Üdv, és további jó egészséget!

Enikő

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!!!

Bocsánat,de azért jövök mostanság ritkán mert Sanyi végre itthon van,és ez olyan jó!Már kezdtem itthon bedilizni,és mindíg 2 hónapja folyamatosan éjszaka teljesen egyedűl voltam itthon a babucival!

ja,és minden nap autó nézőben voltunk!ÉÉÉÉÉÉSSSSS!:)
Meg van az autókánk Opel Astra kombi 1999-es TD+Extrás Fahéjbarna metál!Úgy örülünk!!!Szerdán lehet elhozni!:):):)

Mi is csuklunk állandóan,és ez párosúl kaja kijövetellel is!:(Ez nagyon utálom ilyenkor!!!

Pilchard!Édi Ameli,sajnálom,hogy vacakol a poci!!!Nekem egyenlőre csak a csülkös bablevessel kell vigyáznom!:)Ha meg lesz az autó,akkor én megyek felétek,és sétálunk a dunánál egyet a családdal!Persze csak ha benne vagy!:)

Ex!Mekkora az a Peti baba!!!Tiszta te!Ez egyértelmű!!!:)

Doren,de jó,hogy írtál,már rég hallottam felőletek!!!:)

Encus!Poginak igaza van!Nehogy el kezd tápozni az amit megeszik bőven jó,és egyenlőre a le fejt tejed is jó(10ml)Majd ez gyarapszik!A bepanten jó nagyon a cickóra!Nekem a védőnő azt mondta hetente min,80g kell híznia!De szerintem ez babóca függő!
Ügyi vagy,de ez a kezdeti dolog mindenkinek para volt!Nézd csak vissza!!!Kész dili ház!:):):)
Tényleg csajok,hogy viselik a hugicát???Segítenek,érdeklődnek???

Reni!Szerintem is próbáld a szopikat ki tolni,ne óránként az a pocinak nem túl jó!!!szép neved van!!!!!:)a lányom nak is Reni a neve!:)

Pogi!Néztem a fotóitokat!Nagyon szép Gergő!És ,hogy lehet látni a fejlődést!
irígykedtem át a Trófea miatt!Biztosan szuper volt!éhes nem maradtál az tuti! :lol:


Már bennem van egy doboz!VANILLIÁS KARIKA!!!! :lol:
Hagy ne mondjam Sanyi rosszúl van már a látványtol is,és ma banánnal párosúlt a karika! :oops:
nekem mostanság a fagyi nem csúszik,van a hűtőbe egy egész 5kg-os ott marad én nem kívánom!!!

Renikém még mindíg rendes,alszik eszik,dumál,és megy már az átfordulás és a előre löködés már fogdossa a textil könyvét!fejlődik szépen!5560g volt ma este!!!
Tietek már pancsol???Ez a gyermek már úgy rugizik a vízben,hogy úszik a szoba! :lol:
Olyan jó fej!!!
Na nézem Bekúrt!(Apádra ütök)akkora állat ez a film!

Mindenkinek puszi!!!

Szeretlek titeket!!
Na ez csöpögött egy picit! :lol:


A Batmanom még meg van,azóta itt van egy bagoly is!!!Állatkert!!!



Puszi:

Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!

Kisvirág: Noémi hason alszik, csak a babakocsiban szeret háton. Fura mert fordítva kezdte, de ez majd akkor fog változni, ha majd tudnak forogni. Emlékszem a Máté este mindig hasra fordult, aztán sírt, mert vissza nem ment. Ezt eljátszotta jó sokáig.

Pil: Mi is voltunk ma Cora-ba, és csak sóvárogtam a fagyik láttán. Bár múltkor megkockáztattam, Nem jött be, d.u. felébredt, sírt is. Ja, futni én is szeretek, és amikor a Máté már 1 éves volt, elkezdtem, pedig még szopizott, igaz csak 2-szer 1 nap, de nem volt semmi a tejjel.

Nyanya: Igazad van, dönteni kéne, csak kicsit sokfelé lakunk. Nekem az Amandi hely lenne a legjobb. Abban bízom, hátha meggyőzzük, hogy elférnénk annyian.

Encus: mi a helyzet? Szerintem se méregesd mindig, mert csak jár az agyad. Tuti, hogy régebben is gyarapodtak a babák napi mérlegelések nélkül is.

Néha nem is tudom, hogy van energiátok mindig mérni őket. Én még a Mátét is csak hetente mértem, fogalmam nem volt, mennyit kell ennie egy nap. Sőt a védőnő is megmosolyogta, amikor első nap itthon lemértük mennyit evett. Emlékszem 60-at, és most már tőletek tudom, hogy az nem volt sok. Nem akarok senkit ezzel megsérteni, mindenki másképp csinálja.

Pil: Mi képünket nem tennéd be?

Mentem, mert 1-kor már igénylés van.
colett77
 
 


megvan!egybe kell írni!bocsi,de et a szar mindent csinál csak azt nem amit én akarok!!!:)

Kép
szgoron
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?