Sziasztok,
Nyanya, a talira mi is mennénk, négyen, két felnőtt, két gyerek. Bárhova.
Na, nálunk is zajlik az élet és szerencsére ti is írtok, így mire a végére jutok az olvasásnak nem marad erőm írni. De gondoltam most mindenképp, hiszen vasárnaptól lemegyünk egy hétre a Balcsira (füredre, ahol most nem lehet vizet inni...) és utána megint kész mutatvány lesz behozni titeket
Bocsika mindenkitől, jelenleg én is azokhoz tartozom, akik „csak” átfutják a hsz-okat és nem tudnak mindenkinek reagálni.
Valóban zajlik az életünk, pedig nem is a kisasszony bonyolítja.
Júli végén megérkezett anyósom, és hát az együttélés döcögős. Természetesen az aggódása, hogy a lánykám mennyit sír, hogyan és mennyit eszik, visszabukik, amit ő hányásnak hív, kissé idegölő. Most épp elutazott két hétre a lányához Amerikába, ezért tudok nektek írni. Mert ráadásul a gép az ő szobájában van, és én csak esténként jutok ide, ő meg már természetesen ilyenkor leheveredik.
Macsek, a kétkilós nutellát a sógornőm hozta Frankfurtból. Karácsonykor a tescoban lehetett kapni háromkilósat… (nekem elég itt a kétkilós is bosszantásnak…)
Szopi: a fiamnál semmit, szó szerint SEMMIT nem tudtam kifejni, bár minden szopi után csináltam. Így kapott csak anyatejet hat hónapos koráig!
Semmi baj nincs azzal a kiskrapekkal, ha ennyiket eszik! Szerintem tökéletes.
Ex, irigy vagyok a karikáidra
Ne háborogj az lll-en, én inkább komolyan csodállak, hogy még ennyi idő után is van erőd és energiád fejni, és még mindig próbálkozni a szopival, akármennyi is van. Le a kalappal!
Reni, üdv itt. Hát igen, az óránkénti szopi azért nem túl jó, mert nem tudja ilyen gyorsan feldolgozni a pocakja a tejet. Nekünk is Virág egész kiskorában
du 5-6-tól éjfélig üvöltött, bármit csináltunk. Én nem voltam hajlandó kétóránként cicire tenni. A doki mondta, hogy mivel az egész napot átaludta, valószínűleg ez kellett az idegrendszeri fejlődéséhez. Kb. egy-másfél hónapos korától megszűnt.
Melinda, elég hosszúra sikeredett a szülés, és valóban szép nagy baba lett
Hát én a szülőágyon még azt mondtam a szülésznőnek, hogy inkább a császár...
Fürdető: én egy kis vizet forralok a vízforralóval és abban oldom fel a kenőcsöt. Utána engedem fel a megfelelő hőmérsékletű vízzel. Így a forró vízben teljesen feloldódik.
Hajzat: mindkét gyerkőcnél az volt, hogy terhesség alatt sürüsödött és kevésbé zsírosodott, szülés után pedig iszonyatosan hullott, és vissza kellett álljak a kétnaponkénti hajmosásra…
Satuk, rokker Olivér nagyon vagány!
Jurem, gratula a nagylegényhez!
Encus nektek is gratulálok a szép lánykához. Valóban tiszta apja!
A csuklásra valóban azt mondják, hogy őket nem zavarja, sem kajában, se semmiben.
Hello, köszi, nagyon aranyos vagy. Sajnálom, hogy nem tudsz a talira jönni, igazán szörnyű, hogy itt lakunk nem messze egymástól és még egyszer sem találkoztunk...
A lánykád irtó cuki
Nyanya, a fiamnál inkább a gripe water jött be, mint Katuséknál hasfájásra.
A pampersnél nem csak a kódokat kell gyűjteni úgy tudom, hanem az egész álló képet ki kell vágni, de hiányosak erről az infóim, bocsi.
Macsek, nálam a jégkrémnél nehéz mértéket tartani
jöhet akár egy doboz/egy este...
Ex, a képek alapján Peti tiszta anyja!
Virág egyébként egy tündér. Nevéhez híven rászáll a méhecske, csak az a baj, hogy meg is csípte. Szerencsére nem lett gond, mert a fülcimpáját sikerült csak elkapnia, viszont annyira, hogy ki is vérzett. (lehet a fülbevaló helyét akarta előjelölni
)
Naponta
négyszer eszik (ezzel kergetjük ki a világból anyóst) és az esti kilenc - fél tizes kajcsi után csak másnap reggel ébred. Általában én ébresztem kilenc körül, mert akkor más a cicieim mint a kövek. Próbáltam én legalább ötször megetetni egy nap, mert ugye a nagykönyv, meg a sok jótanács, de nem ment. Neki így és ennyi elég. Gyarapszik.
Cumi nem kell neki, és baromira utálja a hordozót. Csak hason szeret lenni, úgyhogy valamennyi kiruccanásunk ordítással megy. Ez remélem ha már kicsit nagyobbacska lesz, megszűnik.
Nagyon igyekszem tartani a tempót veletek, mert hiányzik a rendszeres "beszélgetés".
Most már elteszem én is magam, jó éjt,
Doren