Sziasztok!
Köszi mindenkinek a köszöntést!
Tündérke
Te is itt vagy?!
Húúú, a betyárját, de rég hallottam rólad, rólatok. Ahogy olvasom, gyerekek már jó nagyok. Kis képet nézegtve Máté pedig egy igazi nagy fiú! De jó volt olvasn rólatok!
Nyugi, Ábel is állandóan kukacozik. Mindig mondom is neki, hogy addig nyújta, hogy a pelusból lassan már kilóg.
Meg persze fürdésnél is ez a téma megy. Meg pelenkázásnál is mindig játszik vele, alig tudom bepelenkázni, mert a keze rendszerint bent akar maradni.
Megpróbálok jönni rendszeresen, de a héten még utazunk nyaralni, így egy két hétre eltűnök, viszont után benézek majd hozzátok újra, és megpróbálok lépést tartani veletek.
Flocika
Ja, igen, ezek lemaradtak még: Ábel 9 hónapos kora óta megy önállóan. Egy igazi kis örökmozgó, zsivány manócska. Imádja a hasát, nagyon jó evő kisbaba. Vannak favorit kajái, de lényegében tök mindegy, mit kap, mert megeszi. Ennek ellenére ő nem tudta megháromszorozni a születési súllyát, pár dekával elmaradt tőle, 11,30 kg. Igazából ezen nem csodálkozom, hisz annyit mozog. A kedvence a labda, amit folyamatosan képes felváltva rúgni vagy dobálni. Még mindig szoptatom, egyelőre nem is látszik, hogy abba szeretné hagyni, igazi nagy cicimaesztró!
Az éjszakáink nagyon jól telnek, szépen alszik este fél 10-től reggel 9-fél 10-ig. Nagyon jó dolgom van mellett, mert napközben is alszik rendesen 2-3 órát, igaz, most már ezt egyben, egyszer teszi meg, ebéd után. Fogunk elég ritka, még csak 6 van, de azok is nemrég bújtak csak ki. Kilenc hónapos koráig azt hittük, már sosem lesz foga, mire az egyik kibújt.
Összegezve, Ábel egy igazi ajándék baba nekünk. A két naggyal nagyon sok probléma volt kicsinek, így kiböjtöltük, hogy most egy igazi kis tündér manónk legyen.
Akartam még írni a múltkor, hogy Tominak is boldog névnapot, bár kissé lekésve! Csak nem egy napon születtek a fiúk?
Nekem Ábel volt szülinapi ajándék, félig meddig. Ő 3-ai én pedig 16-án születtem.
Ildikó
Az ilyeneknek én jól be tudok szólni. Ne is foglalkozz ilyen kedves beszólásokkal, mert csak magadat húzod fel. Valószínűleg, ezekkel az emberekkel nem vagy közeli kapcsolatban, így a véleményük sem lehet fontos számodra. Említésre sem méltóak az ilyen jelleggű "kedves dicséretek".