Sziasztok!
Zsani!
Szia itt
!
Azert meg elünk,ha nem is jelentkezem tul gyakran!
Aaron atvestelte a betegseg nagyjat,a laza 38,9°C-ig ment fel - igy nem kapott lazcsillapitast es masnap reggelre magatol lement!!!(szofogado a gyerek,mert este mondtam neki,hogy aludja magat egeszsegesre
!)Meg nathas es köhög,de hat istenem!
Rebecca ugy is vedve van,mert az anyatejböl böven kapja az antitesteket.
Ja!-voltunk dokinal!
A sulya 4800gr (1kg negy het alatt!
-gombocka
!) es 56cm a hossza.
Es a valtozatossag kedveert a mi dokink azt mondta,hogy a piros pöttyök különbözö allergiak.Es, hogy kicsik 95%-anak van ilyenje.
Azert allergiak,mert az anytejen keresztül is kap böven, a szervezetenek meg ismeretlen anyagot.
Nyuszi,Forti,Conti!
A Ti babocaitok hogy allnak a piros pöttyökkel?Igaz en irtam,hogy, Rebinel kezd mulni,azok el is multak -ugy ahogy- de van masutt uj es böven.Leginkabb csak a kobakjan,a pofijan es a hajas fejbörön is.Eleg csunya
,de mint mondtak nekem,nem vagyunk ezzel egyedül.
Panda!
Szerintem nem baj,ha többször hasznalod a pelust,ha szaraz marad.
Bar, ha csak olyan ritkan pisil be en megprobalnek valami alatetet tenni az agyaba es pelus nelkül probalnam.Föleg meg amig az idö is jobb.Es a apir pelusok olyan jol szivnak,hogy Noemi talan eszre sem veszi,igazan,hogy bepisilt.Ha nehanyszor a bugyiba menne,lehet,hogy tudatosabba valna es nem törtenne mar sokszor!Es ha megis,lehet neki mondani,hogy mert kap megint pelust.(nem leszidni,csak targyilagosan elmondani)Ugy mint azt is,hogy nem adsz ra.Elötte elmenni vele pisilni es mondani,hogy akkor alhat pelus nelkül,mint a nagyok...stb.
Na ele az "okos" tanacsokbol!
Rebi is jol alszik ejszaka,21-22 oratol az utobbi napokban 4-5 közöttig huzza a lobört!
Napközben viszont igen keveset,talan meg a hordozokendöben a legtöbbet
!Penteken 2-2,5 orat szundikalt amig en vasarolni voltam
!
Menta!
Igazad volt!
- a hordozokendöre gondolva!Csucs!
Fööleg,ha egesz idö alatt,a karomban kene cipelni!
Bar most is felkaru oriaskodom,es ugy pötyögök!
Akkor tovabbi kellemes vasarnapot!
Kryss es Rebecca(hamarosan 7 hetes)