Szia Mindenkinek!
Bogi!Ne csüggedj!Minden szülőnek joga van hibázni.Amikor kezded elveszíteni a türelmed,és már majdnem kiabálsz,gondold azt,hogy "kiabálhatok,ha akarok",és "lehet,hogy boszorkány módjára viselkedek időnként,de vannak szép és bölcs boszorkányok is,nemcsak a mesebeli vasorrú bába".
Szerintem,ha így teszel,düh helyett mosolyoghatnék fog Rád törni...
Nincs segítséged?Senki nem csökkentheti a terheket,amik Rád nehezednek?Lehet,hogy átmenetileg háttérbe kéne szorítanod a kötelező teendőket,hogy szusszanhass,és "babázhass".
Szörnyen érezheted magad.Engem is megviselt,amikor olvastam a történteket.Lehet,hogy picúrkáid többet akarják,hogy csak rájuk figyelj.Azért ilyen "erőszakosak".A pofon csak időleges megoldást jelent,a problémát nem oldja meg.Sőt!
Kérlek,félre ne érts!Hozzászólásom nem bírálatnak szántam,inkább együttérzésemről igyekezlek meggyőzni.
Megfogadtam,hogy soha nem fogom még a popóját se megapskolni Babintimnek.Komoly elhatározás,szakítani a beidegződésekkel,a szülői hagyatékkal.Nem ütök.Nem!Találékonyságom úgyis napról napra csiszoltabb a problémamegoldások terén ( és szerintem minden szülőé,ha egy kicsit is törődik a gyerekével
),majd az engedetlenségre és a rendetlenségre is ki fogok találni valamit...
Anyukám életemben háromszor ütött meg.Egy lábra dádá direkt csoszogásért,két pofon hisztiért.Mindkettőnknek mély sebeket okozott.lsfájóemlék,mi sosehalványul el.Ezért,és józan belegondolásból (hisz a gyerek kiszolgáltatott és gyenge) a pofon-dádámentes nevelés melletti elkötelezettségem.
Bogi kitartást!Fel a fejjel!Egyszer-egyszer mindenki elveszít(het)i a fejét.Mi,társalkodóid mind tudjuk,hogy jó anya vagy.
El kell hinnünk,hogy verés nélkül is képesek vagyunk nevelni.
Zsebi!A mikroszkópos változatról még én sem hallóttam,de kapható megrendelés nélkül is ovuláció teszt.Öt tesztcsík egy dobozban,amit egymás után kell felhasználni a leírtak szerint,mint egy terhességi tesztet.Babymark tesztcsomag (Unicorn Biotech-gyártó).Rendületlenül drukkolunk...
Puszi Mindannyiótoknak!