Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A tali nem klasszikus tali lesz, csak arra gondoltam, hogy többen rendeltek tőlem bodyt, meg pelenkát, és úgy jött össze, hogy csütörtökön volt jó mindenkinek, akkor már miért ne jöjjenek együtt :)

Eddig azt hiszem Tünde, Bea, Orsi jelentkezett be, meg Hajni. Asszem. De majd mindjárt visszanézem.

Tudjátok éppen szigetelik, vakolják, színezik a házat, és nagy munkában vannak a férjem és egy rokonunk, így elég nagy rumli van.

Az időjárás szerintem nem kedvez a kinti bulinak majd, így beszorulunk a házba.

Beát már megkértem, hogyha tud úgy jönni, hogy figyelne a lányokra, akkor meg tudnék főzni, mert ugye a dolgozó népnek enni kell, a két csajtól viszont képtelenség bármit csinálni.
Így funkciója is lesz annak, hogy néhányan itt lesznek :)

Szóval ne gondoljatok klasszikus babatalira, inkább egy rögtönzött bababörze lesz :)

Zsebi!
A pokróc kifejezést akkor használjuk, amikor valaki hogyismondjamcsakszépen: bunkó.

Amúgy gondolom tudod mi az a pokróc :) :)

KÖSZÖNÖM a névnapi kívánságokat!
Nagyon jól estek!

Puszi: Bogi
farkasbogi

Ja, a lényeget nem írtam, hogy Beaáék tuti délelőtt jönnek (legalábbis remélem), és 5-től amúgy vendégeket várunk, úgyhogy Tündével és Orsival is a délelőttöt beszélem meg, ha lehet, úgyhogy aki csatlakozni szeretne, az délelőttre számítson.
farkasbogi

Sziasztok!

Igen, választottam orvost, Beáék által ajánlott Bodai dr.-t.

Tényleg tüneményes és mondhatom, hogy teljesen máshogy látom mostmár ezt a nőgyógyászosdit, eddig majdhogynem rettegtem, most viszont abszolút a múlté ez az érzés... :)
Ezerszer ajánlhatom jó szívvel immár én is!

Szóval köszönöm csajok, de mindenkinek nagyon köszönöm, aki segített és ötleteket, neveket, tanácsokat írt!!!

Nagyon hálás vagyok érte!!! :)

J.
jjudith

Szia Mindenkinek!

Le vagyok sújtva!Bogi!Délelőtt bármennyire szeretnénk,nem tudunk elmenni hozzátok. :( Pedig én is szívesen lettem volna pesztra.Hát már semmikor nem találkozunk?Sebaj,majd a legközelebbi "hivatalos" talin. :)

Jjudith!Gratulálok az orvosválasztáshoz!Annakidején én is hasonló megkönnyebbülést éreztem,amikor az orvosváltás mizériájából célba értem Kelemen Szilárdhoz.

Zsebi!A gyógynövényeket gyógynövényszaküzletben,esetleg gyógyszertárban tudod beszerezni.Sajnos a gránátalmamag nagyon ritkán kapható.Itt Győrben,még nem is találtam.Elég,ha a felsoroltak közül csak egy-két növényből főzől teát.Szerintem nem büdösek.Sőt,nagyon kellemes aromájúak.A macskagyökér.Az aztán orrfacsaró,de az nincs a termékenységi teában... :) Az adagolás rajta van a zacskón.
Elevitet én is szedtem.A tea mellett.Csak jótékony hatásról tudok beszámolni. :wink: :)

Lányok!Babintim végre túltette magát a láz és csalánkiütés okozta gyengeségen,és tegnap délután végre ismét elkezdett totyogni. :!: Sőt!Ez már szinte tipegés.Nagyon magabiztos,és már nem szeppen meg saját teljesítményétől.Büszkén tapsol és kacag egy hosszabb lépéssor után :D
Felesleges volt megijednem,hogy baj van.Csak nem volt elég ereje.Még azért nincs minden rendben,mert még mindig sokat alszik.Ám amikor ébren van nagyon eleven és cukor.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
babinti

Kriszi, ha az a gond, hogy nem tudtok mivel kijönni Bogihoz, hozzánk befértek!

Bogi, mikortól vagytok fogadóképesek?
Vendég

Sziasztok!

Zsebibab

A pokróc azt jelenti, amit Bogi is irt. Néha bunkó. De szerintem nem a saját betegeivel, csak másokkal. Velem nem volt az, vagy én nem vagyok hiper érzékeny. :D
Kedden van magánrendelése a Liezen-Mayer utcában, ahol a tanácsadás is van, 16-18-ig rendel. A telefonszáma: 06 30 9693 797. Nézd meg, ha nem szimpi még mehetsz máshoz. :)

Maminti

Igazán jó hir, hogy Marci már jól van. Már én is alig várom, hogy Zsezse totyogjon. Remélem a közeljövőben személyesen is találkozhatunk.

Legyetek jók!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly

Lányok!

Ekkora égést még a föld nem látott. :oops: Elsüllyedek!!! :oops: A végére, már annyira belekeveredtem a nevekbe, hogy fel is az hívtam Orsitól kapott számot, amin Bodait kerestem.....
Persze az úr felvilágosított, hogy ő Bödecs dr.!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: MOndom: "oké, nekem a doktor úr is jó lesz" Erre jót nevetett és kaptam egy időpontot jöv. hét keddre. :lol: :)
Hát így dőlt el a választás eredménye....

Puszi mindenkinek!
zsebibab

Illetve helyesbítek: dőlt el a választás. Aminek aztán Bödecs lett az eredménye. már fogalmazni sem tudok, remélem fogamzani ennél jobban.... :lol:

csók
zsebibab

Sziasztok!

Judit, Zsebi:
gratula az orvosválasztáshoz. :) Remélem hamarosan meglesz az "eredménye". :))

Bogi:
Sok boldogságot!!
Sajna mi sem tudunk menni. :( Majt talán legközelebb. :wink:

Üdv: Hajni
Vendég

Sziasztok!!
Boldog nevnapot Bogi!! En is mennek (ujra) megdezsmalni a kiskertedet, de a de. nem jo :( :(
Niki! alig varom, h idekoltozz! Jelszo: palacsinta! :lol: :wink:
A fotokat es a beszamolokat a nyaralasokrol nagyon jo volt latni/olvasni :)
Mi jol vagyunk, mar redonyunk is van!!!! epp csak hogy lekeste a kanikulat! :roll: na de lesz meg benne reszunk, ha jol sejtem :)
Hetfon megyunk uh.-ra! alig varom!! :)
huh faradt vagyok, fogalmam nincs miket akartam meg irni :(
Csajok! jo csevereszest/munkat es szep idot holnapra!
Pussz-pussz!
juci/erika, ahogy teccik
es :

Kép
juciferr

Orsi!
Szívesen találkozok majd bárkivel, jó lesz új/idegen helyen ismerkedni, összejárni. Már alig várom, bár épp tegnap borultam ki, hogy belassult egy kicsit a házikó. Ja és neked is szívesen csinálok majd palacsintát :)

Juci!
Remélem nem csúszik sokat a költözésünk. Már nem vagyok hajlandó mérgelődni, viszont a páromat kizavartam dolgozni a házhoz :)

Maminti!
Mondtam én, hogy nem kell sok és újra futhatsz Babinti után :)

Zsebi!
Bocsi de én is jót röhögtem.

Jó börzézést!

kancellárka

Sziasztok!

Már régen írtam,de mindíg olvaslak titeket.Megvagyunk,csak kevés időm jut ilyesmire.
Az ikrek már két hónaposak,és Luca már 5 kg.Sára is szépen fejlődik.

Bogi!
Így utólagos boldog névnapot neked,és sajnos mi sem tudtunk menni ma :(

Zsebi!
Látom már sikerült döntened :D
Én is a Bödecs dokihoz járok,vele szültem mind a három lányomat.Én megvagyok vele elégedve,szerintem jó szakember és korrekt.Kívánom,hogy meglegyen a döntésed "eredménye".
Vendég

Niki!
Elhiheted, hogy amikor letettem a telefont, néhány percig meredten bámultam magam elé, hogy mi is zajlott itt le, utána pedig jól kiröhögtem magamat....úgyhogy ér nevetni! :lol:

Csilla!

Gyönyörűek a picik, azta három csajszi, ezt nevezem! Unokanővéremnek is az akkor két éves lányzó mellé érkezett két hugi. Most 4 és 2x2 évesek. Épp náluk voltunk hétvégén. Édesek nagyon, ahogy hármasban kommandóznak.
Mesélnél még nekem Bödecsről? Olyan bizonytalan vagyok, félek, hogy elvágtam magam a hülye telefonnal. (ld.fent) Meg olvastam visszafelé, és valaki nagyon negatívan beszélt róla, hogy nem tudott teherbe esni és pokróc :lol: (felvettem indulatszónak a szótáramba :) )volt vele. SZülésnél rendes volt, törődött veled előtte-közbe-utána?
Magánrendelésre jártál hozzá? Emailen esetleg leírnád a piszkos anyagiakat? Már ha volt ilyen. a.horvath@wdsl.hu
ELőre is köszi.

Puszi nektek:

Zsebi
zsebibab

No...
Remélem tegnapi összeruccanás jó volt.

Szép hétvégét kívánok mindenkinek, mi utazunk mindjárt haza anyuékhoz (Szekszárd-Tolna), este már fini halászlével vár apum és a szintén pocakos unokatesóm és egy éves kisfia is ott lesznek. Aztán egész hétvégén pihi anyuka kényeztetése :). Úgyhogy hasonló szépeket kívánok mindenkinek!

A fene épp akkor kezd esni az eső, mikor ki kell dugnom az orromat a tető alól.

Üdv

kancellárka

Sziasztok!

Gyorsan pötyögök, míg babócskám alszik (igaz, csak egy kézzel, mert a másikkal őt fogom… :lol: )

Sorsoly!
Nagyon jók a képek, szuper lehetett a nyaralás!

Maminti!
Gratulálok a tipegéshez! Olyan édesek, amikor örülnek a saját teljesítményüknek!

Zsebi!
No, ezt hívják freudi elszólásnak! :lol:

Bogi!
Utólag is boldog névnapot kívánok!

Tegnap voltunk hallásvizsgálaton és csípő uh-n. Szerencsére minden oké Kende babámmal, a hallásvizsgálatot átaludta!, az uh-n is csak kicsit nyöszörgött az öltöztetés miatt, azt nagyon nem szereti (igazi férfi már most… :D ) Legutóbbi mérlegelésnél (másfél hete volt már) 4620 g és 54 centi volt. Meg is látszik rajta (az apja Dugó Hugónak hívja a sok cicizés miatt... :D :D :D )! Szerdán megyünk újra, kíváncsi leszek…

Dobok néhány képet róla, bocsi a minőségért, videóról készültek...

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Szia Mindenkinek!

Norwell!Kende elragadó!Gyönyörű, nagy,egészséges baba.Sok örömed lehet benne. :) Gratulálok az uh-hoz és a hallásvizsgálathoz.Marci babainti a csípővizsgálatkor nagyon zokon vette a sok tapogató kezet,olyannyira,hogy kezdeti aggodalmamban ottfelejtettem használt pelusát az öltöztetőn."Jókat" gondolhattak rólam... :lol: Marci se tűrte az öltöztetést.Még mostanában is panaszkodik,ha valami okból hosszúra nyúlik (pl. apa öltözteti :wink: ).Viszont most már segít.Amikor előre mondom,hogy most le fogunk vetkőzni,mert fürdünk,leveszi a zoknijait,és feltartja a karjait,hogy a bodyt könnyebben lehúzhassam ról.Hát nem édes?!
Köszi a tipegés.gratulációt.Azóta is ügyesedik,és kacagva tapsol.Ma kifejezetten nevetős-tipegős napja van csöppömnek...

Tünde!Köszi,hogy felajánlottad tegnapra a fuvart,de nem csak a kocsi hiánya tartott távol a majdnem-talitól.Ki kellett mennünk a temetőbe.Előre megbeszélt program volt.
Sikerült Boginak segíteni?Hogy telt a délelőtt?

Csilla!Öröm hallani Rólatok.Gondolom minden perced be van táblázva.Remélem,olvasva bennünket,kicsit ki tudsz kapcsolódni.Rátok gondolva megint felerősödött bennem a második baba utáni vágy. :)

Most futok babázni,mert nagyon pörög-ilyenkor meg kell zabálni.
Jó utat az utazóknak!
Szép hétvégét Mindannyiótoknak!

KépKép
KépKép
babinti

SZiasztok!

Képzeljétek voltam gyógyszertári drogériába Babinti által javasolt gyógyfüveket beszerezni. Egy féle volt csak nekik, kérdezték miért is kellenek, és szépen lassan rábeszéltek egy fogamzási időpontot jelző (nyálból) mini mikroszkópra (PG/53). Gyorsan ki is próbáltuk. Leírás szerint frankón leköpködtem az üveglapot-bocs a kifejezésért de nem tudom szebben :roll: -, a minta fölé illesztettük a mikroszkópot, belenéztünk, megállapítottuk, hogy most nem alkalmas, majd csap alatt lemostam az üveglapot. Gondoltam megnézem mit is mutat így alaphelyzetben, hát UGYANAZT LÁTTUK MINT ELŐTTE. Vagy nem csináltuk jól, vagy sz@rt sem ér!!! Hogy engem mindig be lehet ugratni v.mivel! :lol:

Norvell! Nagyon édi Kende, különösen az utolsó kép tetszik, nagyon kifejező... :lol: és tetszik a neve is, egyedi és szép!

Kellemes hétvégét Nektek!

Puszó
Zsebi
zsebibab

Sziasztok!

Elköszönök, holnap megyünk nyaralni, hurrá! Télikabátot eltettem, :lol: :lol: bundabugyit, frottírzoknit is. :lol: :lol:

Jó babázást, még jobb babagyártást kívánok minden topiclakónak, és nehogy jók legyetek!

Kép ünde & Kép ita
Vendég

Sziasztok!

Milyen volt a Bogiéknál? Jó lett volna menni, de az időjárás és az időpont sem volt jó nekünk :(

Norwell, Csilla: nagyon szépek a babák! Imádnivaló mindegyik! Csilla, milyen az ikrekkel? Hogy bírod, van segítséged?

Tündi: jó nyaralást, remélem ott jó idő van!!!

Zsebi, tényleg nem ér semmit a mikroszkóp? Én nem is hallottam ilyenről még soha sem. Remélem azért nem feleslegesen vetted meg.

Lányok, lenne egy kérésem:
Augusztus 25-27-ig Szlovákiába megyünk "nyaralni", és a babakocsiban nem tudom altatni Anit. Tudna valaki kölcsönadni utazóágyat erre az időszakra? Nagyon megköszönném! Néztem a neten, de erre az egy alkalomra nem szeretnénk venni, mert irtó drága, és a ktgvetési keretbe sajna nem fér bele :cry:

Puszi Nektek!

Kép
Kép
esther1000

Sziasztok!

Eszter!
Nem mondom,hogy mindíg egyszerű az ikrekkel,főleg ha még a 22 hónapos lányomat is figyelembe veszem,de nem cserélnék senkivel :)
Az utazással kapcsolatban pedig csak egy ötlet.Van járokátok?
Abban is simán elalszik egy néhány éjszakát.Sajnos utazóágyunk nincs,de ha nem tudsz szerezni,és megfelel,járókát tudok kölcsönadni.

Mindenkinek jó nyaralást,mi az idén kihagyjuk.

Csilla
Vendég

Szia Eszti!

Hívtalak, de ne vetted fel. Remélem nem zavartalak.
Nekünk van utazóágyunk, ha kell kölcsönadom.
Hívj fel.

Puszi

Szia Csilla!

Hát nálunk mostanában két lánnyal is zűrös az élet.
Ezt a csajok igazolni is tudják. Eljöttek segíteni, vigyázni a lányokra, stb, és erre a lányok az én nyakamon akartak lógni.
Lili olyan hisztit levágott, hogy kénytelen voltam egy pofont adni neki.
Aztán észhez is tért egy idő után.
Persze Nekem jobban fájt utána, mint neki. Főleg, mikor este megkérdezte, hogy anya, szeretsz engem?
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú.

És észreveszem, hogy visszaüt de nagyon, hogy kiabálok velük.
Most nagyon feszült volt a hangulat a munkálatok miatt, és én nagyon ideges voltam, többet kiabáltam velük.
És Lili is kiabál a Katicával, persze azokat a szavakat használja, mint én.

Úgyhogy most visszafogom magam, megpróbálok lehiggadni.

Lányok, csütörtökön érkezik az új őszi-téli kollekció bodykból, már fel is tettem a honlapra.

farkasbogi

Zsebi!
PG53 nekem sz.t sem ért, van aki tudja használni, nekem nem jött be. Ha ilyen LH csúcs mérő valamit szeretnél akkor javaslom inkább az evidence tesztet, olyasmi mint egy terhességi teszt. Nem lehet kapni szinte sehol csak úgy ha megrendeltetet patikában, de ez a legolcsóbb, a DM-es már 2800 Ft körül van.

Tünde!
Jó nyaralást, szerdától már jó időt mondanak!

Olyan jó volt hétvége anyuéknál, kár hogy ilyen gyorsan elrepült.

Mindenkinek szép napot!
Üdv

kancellárka

Szia Mindenkinek!

Bogi!Ne csüggedj!Minden szülőnek joga van hibázni.Amikor kezded elveszíteni a türelmed,és már majdnem kiabálsz,gondold azt,hogy "kiabálhatok,ha akarok",és "lehet,hogy boszorkány módjára viselkedek időnként,de vannak szép és bölcs boszorkányok is,nemcsak a mesebeli vasorrú bába". :D Szerintem,ha így teszel,düh helyett mosolyoghatnék fog Rád törni... :lol: Nincs segítséged?Senki nem csökkentheti a terheket,amik Rád nehezednek?Lehet,hogy átmenetileg háttérbe kéne szorítanod a kötelező teendőket,hogy szusszanhass,és "babázhass".
Szörnyen érezheted magad.Engem is megviselt,amikor olvastam a történteket.Lehet,hogy picúrkáid többet akarják,hogy csak rájuk figyelj.Azért ilyen "erőszakosak".A pofon csak időleges megoldást jelent,a problémát nem oldja meg.Sőt!
Kérlek,félre ne érts!Hozzászólásom nem bírálatnak szántam,inkább együttérzésemről igyekezlek meggyőzni.
Megfogadtam,hogy soha nem fogom még a popóját se megapskolni Babintimnek.Komoly elhatározás,szakítani a beidegződésekkel,a szülői hagyatékkal.Nem ütök.Nem!Találékonyságom úgyis napról napra csiszoltabb a problémamegoldások terén ( és szerintem minden szülőé,ha egy kicsit is törődik a gyerekével :wink: ),majd az engedetlenségre és a rendetlenségre is ki fogok találni valamit...
Anyukám életemben háromszor ütött meg.Egy lábra dádá direkt csoszogásért,két pofon hisztiért.Mindkettőnknek mély sebeket okozott.lsfájóemlék,mi sosehalványul el.Ezért,és józan belegondolásból (hisz a gyerek kiszolgáltatott és gyenge) a pofon-dádámentes nevelés melletti elkötelezettségem.
Bogi kitartást!Fel a fejjel!Egyszer-egyszer mindenki elveszít(het)i a fejét.Mi,társalkodóid mind tudjuk,hogy jó anya vagy. :)
El kell hinnünk,hogy verés nélkül is képesek vagyunk nevelni. :!:

Zsebi!A mikroszkópos változatról még én sem hallóttam,de kapható megrendelés nélkül is ovuláció teszt.Öt tesztcsík egy dobozban,amit egymás után kell felhasználni a leírtak szerint,mint egy terhességi tesztet.Babymark tesztcsomag (Unicorn Biotech-gyártó).Rendületlenül drukkolunk... :D

Puszi Mindannyiótoknak!

KépKép
KépKép
babinti

[quote]l írta:sfájóemlék,mi sosehalványul el.
----->gépelek össze-vissza...azért érthető igaz?=
Éles,fájó emlék,mi sosem fog elhalványulni,de megtanulunk vele élni.A megbocsátás pedig nem hibádzik... :)

Szép napot Mindannyiótoknak!

KépKép
KépKép
babinti

Szia Mindenkinek!

Merre vagytok kedves Társalkodók? :roll:
(Kicsit fura,hogy már a harmadik hozzászólás zsinórban az enyém... :wink: )
Meséljetek az élményeitekről.Biztos történik minden nap valami érdekes,örömteli vagy szomorú Veletek.Jöjjetek csevegni :!:

Itt van az ősz.Pedig reméltem,hogy még élvezhetjük a mediterrán nyarat.
Az időjárás így sem tántorított el bennünket tegnap az órákig tartó sétától.Igaz,hogy az én esőköpenyem borzasztóan ronda zöld és vastag,de az esőtől megvéd. :)
Babintit álomba ringatta az ütemes lépteim keltette imbolygás és a rendületlenül kopogó eső.Földöntúli szépség ült az arcára,míg álmodott.Eltöprengtem:hogy lehet ennyire szép!?A borult ég alatt is derűsnek találtam a napot.Kisfiam egyenesen ragyogott.Szinte már templomba illő áhitattal figyeltem szendergését.Magamat is ellenálhatatlannak éreztem mellette.Hiszen ő az enyém...
Többen megfordultak utánunk,megállítottak,hogy bekukucskáljanak a babakocsiba.Talán az én révedő mosolyom tette (az is lehet,hogy meghökkentően bárgyú arcot vágtam... :P ),de lehet,hogy a kíváncsiság,s talán csak én láttam azt a szívet melegítő szépséget,mindenesetre megmagyarázhatatlan büszkeség öntött el.Rájöttem,amit régóta sejtettem (ide is írtam már):ez Szerelem. :D
Hány formája lehet a szerelemnek!?
Csodás,hogy átélhetem.No,ma is remek kedvem lesz... :lol:

Puszi Mindannyiótoknak!
Írjatok hamar-hamar!

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így idetolakodom, de szeretnék kérdezni valamit.
Régóta olvasgatlak benneteket, én is Győrújbaráton lakom, mint ahogy Bogi és Piros is. Mindkettőjüket látásból ismerem, sőt Piros öccse osztálytársam volt az általános iskolában.
Van egy 2 éves kislányom, Tamarának hívják.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy babaúszás jelenleg hol van Győrben. Régebben mi jártunk a Hotel Konferenciába, de az sajna megszünt. Most egy ismerősünk érdeklődik utána. Ha esetleg tudtok valakit ajánlani, azt köszönöm.
Mindenki babája gyönyörű!

Sziasztok
tami04

Tami:

Üdv itt. :) Én is Győrújbaráton lakom.
Babaúszás ha jól tudom akkor a vizisportcentrumban van (volt GYÁÉV) , de én mondjuk oda nem vinném. :(
De Pápán van még egy nagyon jó, nekem a dr-nő ajánlotta. Vasárnaponként van. Ők is oda viszik az unokájukat. Az tiszta és minden szempontból megfelelő.

Nekem a GyÁévessel vannak fenntartásaim. Persze ki kellene próbálni... :wink:

Babainti:
Én azért nem jövök mert semmi nem történik velünk, ebben a rossz időben. :( Dolgozunk, meg a lakásba aszalódunk.
Ja de talán valami mégis:) Tegnap vettem be az utolsó gyógyim. :)) Még 1 hónap és...... :wink:

Üdv: Hajni
Vendég

Szia!
Te is itt laksz? Merre?
Igen, a GYÁÉV-et már én is hallottam és, megmondom őszintén nekem sem tetszik, ezért nem is ajánlottam az ismerősöméknek.
A Balázs Bélában is hallottam babaúszásról, azt nem ismeri valaki?
tami04

Tami:

Igen, itt lakom 2004. augusztusa óta. A Petőfi utcában. Ti merre??
Én a Balázs Béláról nem hallottam...
Vendég

Sziasztok!

Ki kell állnom a Gyáéves uszi mellett.
Én hónapokig oda jártam Lilivel, és nagyon szuper. Akkor a Gézengúz csinálta, most nem tudom, hogy ki, de valószínű, hogy most is ők.

Hajni.
A Balázs Béla (ami most PÁGISZ) a Kun Bélán vagy Marcalvárosban, ha úgy jobban tetszik van. Ott egy nemtudommilyen Ottó csinálja az úszást úgy tudom.

Tami!
Üdv köztünk!
Te hol laksz? Ha látásból ismersz, akkor biztos a környéken :)

Holnap jönnek az új, hosszú ujjú bodyk!
Nagyon szépek!
Meg jöttek új pelenkák is, azok is gyönyörűek, és szuperek. Mivel kifosztottak a vásárlók mindenből, fel kellett tankolnom a készletet újra, úgyhogy popsitörlő is lesz holnaptól már.
Majd nézzétek meg.

Hajni!
A Petőfi utcában laksz? Úgy tudom ott van egy konkurenciám :) Az egyik önkormányzati képviselő úrnak a telefonszáma van megadva egy ilyen Pelenkafutáros honlapon, akinél lehet rendelni. :) :)

Piros!
Merre jártok? A kertiparti is elmaradt! Mi újság? Olyan ritkán látlak, hiába a szomszéd utcában laktok. A gyerekeket sem látom.

Babinti!
Ezek a szárnyaló gondolatok :) Mindig lenyűgözöl!
Jaj képzeld. Egyik nap este 10-kor csörög a telefonom. Egy kedves férfihang, hogy Farkas Boglárka költőnőt keresi. Mondom én vagyok, amennyiben annak tekinthetem magam. De ő ezt honnan tudja. Mondta, hogy olvasott könyvet is, meg a neten olvasta a verseimet, és gratulál hozzá. Megköszöntem, de mivel akadozott a beszélgetés, megkérdeztem, hogy volt-e konkrét célja annak, hogy hívott.
És a válaszon majdnem szétröhögtem magam:
Elnézést Boglárka, de maga nem a Duna TV bemondója véletlenül?
:) :) :) :) :)

farkasbogi

Sziasztok!

Mi a Rákóczi utcában lakunk, fent a hegyben. Bogi téged még Győrből ismerlek, azt már meg nem mondom honnan, de az is lehet, hogy csak sokat láttalak. :)
Ha neked tetszett a GYÁÉV uszi akkor ajánlom az ismerőseimnek, de ha valaki tud még valami mást is, akkor azt is megköszönöm, így legalább majd tudnak választani.
Bogi: hányas méreteid vannak badiból, mert Tami 92-98-asokat hord és nagyon szeretnék még neki, mert sokkal jobban védi a kis derekát a hidegebb időkben.

Köszönöm
Márti
tami04

Na szia mindenkinek!

Mi is itt vagyunk újra! Bár már több mint egy hete hazajöttünk, de csak most van lehetőségem netezni! Hú, jó sokat írtatok!
Üdv az újaknak!

Szóval: Horvátország nagy élmény volt! Bár most bőven beértem ezzel a 4 nappal! Ami számomra a legfontosabb volt: Krisztofer hozzáállása az utazáshoz! Minden elképzekésemet felülmúlta végül4 Végog aludt, csak enni, csacsogni kelt fel! Hazafele úgyszintén ! nagyon- nagyon büszke vagyok rá !!

édes kis élménnyel kezdtünk. Amikor végre odaértünk a megbeszélt találkozó helyszínére, ahol az apartmanos várt minket, az autóm leállt, és többet nem moccant. Á, nem voltam ideges! Amúgy is az a nyugodt típus vagyok. Ott hagytuk a benzínkúton az autót, irány az apartma! beígért klíma sehol, szúnyog háló nuku, jó éjszakának néztünk elébe. Itthon a közvetítőnek a fülébe rágtam, hogy partközeli kéró kell, lévén babával megyünk, és előfordulhat, hogy őt haza kell vinnem,szóval ne kelljen mindenkinek cuccolnia miattunk. Oké, 500 méterre volt a part, de nem ám a strand! A kikötő! Másik elvárásom lett volna: aprókavicsos part4 persze! Jó nagy éles kövek vártak! papucsban sem tudtam megállni rajtuk. itt szóba se jöhetett a vízzel való ismerkedés egyetlen gyermekem számára! Másnap elmenteünk keresglni, és ráakadtunk egy kis gyögyszemre, Zaton városkában! Ez már minden szempontból megfelelt! Holliday Village névre hallgatott, és itt volt minden. Kb 20 km-re volt Zadartól, úgyhogy innen nem volt hazamászkálás, de kisfiam hozta a formáját: egész nap jó kedve volt, újra megtanult babakocsiban aludni, újra naponta 2x, a sok élmény hatására! Mindig árnyékban voltunk, egyszer sem napoztam, de nem hiányzott. sok étteremben volt babaülés, már ismertek minket, szó nélkül melegítették a bébikaját. Itt ugyanis nem igazán mertem próbálkozni a kajákkal, hogy Krisznek adjam. pedig amúgy már szinte mindent megeszik, amit mi!! És atenger is tetszett neki. Sétált is benne, és fürödtünk egy kis felfújható teknősbékábaon, amit a testvérétől kapott! Volt gyönyörű medence is, az is nagyon jó volt! Én idén se mertem ejtőernyőzni, viszont jet skiztem, ami igen- igen jó volt! Lemenő nap fényében szelni a habokat!! Hmm....

dobok pár fotót, kommentár nélkül. remélem csajok ti is és a babák is jól vannak! Jaj, képzeljétek Krisz jövő hét végén egy éves lesz! El se hiszem!
na , puszi néktek! Kép

Kép
Kép
deaknezsu

A többi kép:[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1155070160.25.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép [/img]

Kép
Kép
deaknezsu

Tami:

A Petőfi utca is a hegyen van. A Rákoczi az melyik?
Nem raksz fel Rólatok képet? Hátha már láttuk egymást. :))

Deáknézsu:
Nyaralás jó lehetett. Képek szuperek. :)
Vendég

Szia Mindenkinek!

Bogi!Vagy szólítsalak Kedves Bemondóhölgynek...? :lol: Jót derültem a telefonos-hapi eseten.Mik meg nem történnek!!! :lol: Szívesen elolvasnám én is a verseidet.Hol lelem meg a neten?
Sikerült egy kicsit félretolnod a mindennapok terheit?Lánykáid hogy vannak?Már nem kételkedik Lili a szeretetedben?
Sokat gondolok Rátok.Bízom abban,hogy minden rendben Nálatok. :) Továbbra is küldöm a kitartást.++++++++++++++++

Zsu!Szenzációsak a fotók!Némelyiken úgy néztek ki,mint egy lelesifotózott sztárcsalád.... :) A rossz kezdés után látszik,hogy mégis remekül sikerült a nyaralás.Végülis az autód miért állt le?És megjavították,vagy kis pihi után elindult magától (a mi Audink néha csinál ilyet,főleg ánikulában,és fagyban)?Gratulálok Krisznek/hez!Nagyon ügyin viselkedett.Nyílvánvalóan kiegyensúlyozott baba.Helyesebben már lassan kisgyerek,egy tipegő.Szép egyenesen,magabiztosan áll.Már ő is majd egy éves...!Húúúúú!Igen:kifejezetten gyorsan telik az idő.

Tami!Mi,Marcim három hónapos kora óta Kulcsár Ottó babaúszására járunk a marcalvárosi Ikva útra,a Bogi által említett volt Balázs Béla Á.M.K.-ba (most Jedlik).Szeptember első hetéig szünet van.Szenzációs jók a foglalkozások.Az óra elején ottó egyenként foglalkozik a családokkal,a szabad-lubickolás alatt,majd közös fejlesztő gyakorlatok következnek.Vannak labdák,habkarikák,polifóm-sziget,gumigyűrűk,sípoló vízijátékok,csúszda.Egy időben két felnőtt is bent lehet a vízben a kicsivel,míg akár egy egész sereg rokon a medence széléről gyönyörködhet a pancsolókban.
Szombatonként reggel 9-től,délután 1-ig,óránként vannak foglalkozások.Egy alkalom 1300,-ft,egy havi bérlet 4400,-ft.Bátran ajánlom mindenkinek.
06-20/332-8945

Puszilunk Benneteket!

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok!

Babinti: Ezt kerestem, köszönöm, nagyon jól hangzik amiket írsz róla. A Hotel Konferenciában is nagyon jó volt, hasonlóan működött mint amit Te írsz, csak sajnos vége lett, és nem talált a Kati megfelelő helyet a folytatásra.

Hajni: Igen, tudom, hogy itt van a hegyben a Petőfi utca, van is ott ismerősünk. A Rákóczi pedig az, ahol a busz megfordul a temetőnél. Annak az utcának a legutolsó házában lakunk. Próbáltam képet feltenni, de sajna nem sikerült, mert igen nagyok, és én nem tudom, hogy kell lekicsinyíteni, de a férjem este segít és akkor teszek fel.

Üdv.
Márti
tami04

Sziasztok!

Már rég nem voltam. Csak annyi történt, hogy nem történt semmi. Nem tudtam elmenni a megbeszélt időpontra Bödecshez, mert váratlanul közbeszólt, ami 35 naponta szokott, de most egyszer az életbe 28 napra érkezett. Ez jó hír is, másrészt pedig rossz, mert olvasva Babinti gyönyörű sorait, egyre jobban hatalmába kerít a vágy....
Azért köszi a rendületlen szorításokat! :D

Puszi:

Zsebibab
zsebibab

Tami:
igen, így már tudom. :)
Anno mikor a kerítést csináltuk körbejártuk a falut. :)
A Tietek az a nagyon szép extra bal oldalt? Asszem az utolsó ház volt. :)
Képet nagyon várom. :)
Tesót terveztek Tamarának? Mesélj magatokról. :wink:

Zsebi:
Szorítások továbbra is mennek. :)
Vendég

Lányok egy javaslat. :)

Számomra, mint régi újnak :oops: néha olyan nehéz, hogy nevekhez nem tudok arcokat kapcsolni. :roll:
Mit szólnátok egy olyanhoz hogy csinálni egy albumot ahova felraknánk a jelenlvőket ( mármint 1-2 kéet Róluk és a babákról).
Én vállalom, ha tetszik az ötlet, csak képeket kérnék. :)
Mit szóltok???
Vendég

Szerintem nem mienkre gondolsz, mert a mienk jobb oldalon az utolsó és két éve még kék színe volt most már sárga. Készen vettük ezt a házat és alakítgattunk rajta.

Megpróbálok képet rakni magunkról :roll: Kép
tami04

húha, bocsánat egy kicsit nagy lett
:?
tami04

Tami:
Nagyon szépek vagytok. :) Tamara csodaszép lányka. Irigy.irigy.irigy :wink:
Hát a ház színére már nem emlékszem, csak a kerítésre. :))
Mi is készen vettük, szintén 2 éve. Alakítással most végeztünk nemrég. Nem volt kerítés, a ház színe sem tetszett, térkő, mélygarázs. Volt munka nem kevés. De vége...:)
Nincs kedved valamikor eljönni felénk? Sétálhatnánk egyszer együtt. Persze csak ha szoktatok. :)
Msn címed nincs?
Vendég

Sziasztok!

Tami, bocs, hogy nem válaszoltam, de tegnap sürgősen rohantam Lilivel ügyeletre, mert a délutáni alvás alatt felment a láza 39 fölé.
Azért ügyeletre mentünk, mert a dokink ügyelt épp :)
Mandulagyuszink van. Nekem is :)

Szóval van bodym is, pólóm is 92-98-as. Pólók 110-ig vannak, bodyk meg 104-ig.
És most nagyon szépek jöttek, hosszú ujjúak.
Nálam a Prince Oliverből az egyszerűbbek 990 az extrábbak 1090 Ft-ba kerülnek.
A barátnőm épp tegnap volt itt, körülnézett a városban is, és azt mondja, hogy van több helyen is, de drágább. A Brendonban 2000 felett vannak azt mondja.
Ismered a Prince Oliver márkát? Ez egy magyar termék, 100% pamut, és kiváló minőségű. Nem nyúlik, nem megy össze mosásnál, és több mosás után is szép marad.
Ezt igazán talán Bea tudná megmondani, aki már egy garnitúrát tovább is adott Erzsinek. Ők régi motorosok itt .:)
Hívj fel nyugodtan, meg meg is tudod nézni a bodykat:
www.bugyortudor.tar.hu

Egyébként tényleg nagyon szépek vagytok mindannyian.

Hajni!
Én benne vagyok a képes dologban, de egyszerűbb, ha megbeszéljük, hogy az avatarban mindenki saját képet tesz fel, és kész.

Zsebi!
Ez így volt biztos megrendezve, tévedésből a Bödecshez jelentkeztél be, akkor ne tudj elmenni :)
Szerintem ha még egy darabig olvasol minket, megbabásodsz :)

farkasbogi

Sziasztok!
Hajni, nagyon szivesen meglátogatunk majd benneteket, de szerintem nem gyalog, mert azért az szép nagy séta lenne innen tőlünk. Egyszer elindultunk és nem hittem el, hogy ez mekkora távolság, pedig szinte itt van mellettünk. :D

Bogi, köszönöm a választ, igen ismerem a PO rucikat, van is jópár, de tényleg kétszeres áron lehet kapni. Mindenképpen keresni foglak.
Gyógyuljatok meg mihamarabb!!!

Sziasztok
Márti
tami04

Bogi!

Én is godnoltam már rá, hogy a sors keze volt a dologban, mivel mégsem Bödecshez kell mennem, és így rendezték el a fentiek...
:lol: :lol:
Gyógyuljatok meg mielőbb! Jobbulást kívánok.

Hajni: Nem gond ha, magányos képet nem teszek fel magamról? Legalább már lenne pocaklakóm! :roll:

Ja és köszi a további szorítást! Ígérem sokat olvaslak benneteket, hátha ez is segít... :wink:
Puszi:
Zsebi
zsebibab

Tami:
írtam pü-t. :)

Zsebi: kapsz haladékot addig amíg nem lesz pocakos képed. :) Így ok? :lol: :wink:

Hajni
Vendég

Bogi:
Igazából az avatarral aza gond, hogy ok, h pl. magunkról rakunk, de ott vannak a gyermekek. :) Meg olyan minike.
Ezért gondoltam egy nap képre amire felfér a család. :)
Persze csak ötlet volt. :)
Vendég

Szia mindenkinek!

Remélem nektek is jól telik a napotok! Krisz kisfiam ma éjjel bár velem aludt, de hang nélkül, reggel 7-ig. Egész jól kipihentem magam. Voltunk vásárolni, és a Sparban is, itthon is, nagyon jó kedve volt! Be nem állt a szája. Most alszik. Szóval imádnivaló ma, nekem meg ettől jó kedvem van! :lol:

Kriszi, Hajni!

Köszönjük dícsérő szavaitokat! Igen, nagyon jól éreztük magunkat! Az autóm nem magától gyógyult meg, egy saru volt meglazulva az aksin, azt kellett megszorítani. Kis gond hál istennek!
Maminti! egy kérdés: Te Marci szülinapjára babatortát rendeltél, vagy hagyományodsat? Láttam egy szórólapon a Régi Idők péksége hirdette, hogy van náluk rendelhető bébitorta. Bár, gondolom, ilyenkor max arra kell figyelni, hogy főzött krém legyen benne, nem? A tojás miatt..

Krisztofer amúgy 8 fogacskával rendelkezik, eszik szinte mindent, és hál istennek a nagy mértékű hízás már megállt nála. Bútorok mentén közlekedik,és olyan rosszaságokat talál ki, hogy néha csak nézek ! Egyik nap kipakolta az apja szekrényét, és bemászott a helyükre! Vagy pl. alámászik az etetőszéknek, feláll, és belülről tolja! Az hogy elállítja a klímát 32 fokra már csak ráadás...

Csajok!

Meséljetek a picikről !!! Hová tűntetek?

Orsi! Hol nyaraltatok?

Bogi!

Szeretnék menni hozzátok bodyért! majd egyeztessünk!

Puszi mindenkinek, ÍRJATOK !!

Kép
Kép
deaknezsu

Szervusztok!

Kicsit elmaradtunk, mert a nyarat a Balcsin töltöttük, amíg a párom alakítgatta a házat. Sajnos a kertre nem nagyon jutott ideje és miután ebben a hónapban nem nagyon van/lesz itthon, tartok tőle, hogy szeptemberre tolódik a bulink is. De nem felejtettem el. Igaz, néha kicsit öregnek érzem magunkat a csapathoz, hiszen a legkisebbem is 20 hónapos már! Két hét múlva kezdi a bölcsit. Kicsit szívfájdító is olvasgatni a gyerekvárást és a csecsemő-gondokat, úgy, hogy tudom, nálunk már betelt a létszám. Úgyhogy a hallgatás inkább csak önvédelem.

Azért szoktam olvasgatni... :)

Lányok! Tud valaki megbízható, lelkes logopédust? Nagylányomról kiderült, hogy még nem tanult meg nagylányosan nyelni. Biztosan ő is nosztalgiázik a szoptatás után. Viszont így tönkreteszi a fogait az állandó mechanikai ingerrel, amit a nyelvkilökéses nyelés okoz. Fogorvos néni szerint egy logopédus segíthet. Az óvoda jutott még eszembe lelőhelyként, de ott csak szeptembertől lesznek, így minden javaslatra nyitott vagyok. Előre is kösz.

Piros
piros

Sziasztok!

Mostanában olvasó üzemmódban voltam. MSN-en szoktunk páran beszélgetni. De ma rászántam magam az írásra.
Nehéz időszakot élünk Marcellel. Jönnek a fogai és nagyon megviseli őt. A 2 alsó már kibújt, de úgy látom jönnek a felsők is.
Múlt héten alig aludtunk tőle éjszakánként. Már nagyon ki voltam borulva :(

Szia Tami!
Üdv.közöttünk. Szépek vagytok a fotón. Mi Csanakon lakunk. Sokat járunk Bogiékhoz,biztos találkozunk majd.

Hajni!
Mi a legtöbben már ismerjük egymást,mert több babatali is volt,ahol személyesen tudtuk beazonosítani egymást és a babákat.
Remélem hamarosan Veletek is tudunk találkozni és megismerhetjük egymást. Viszont ha gondolod csinálhatsz családi táblázatot.

Zsu!
Jók a képek!!
Mikor tartjátok Krisz szülinapját? Mi Kyrának az első szülinapjára főzött krémes tortát rendeltünk a Bécsi Kávéházban. Nem nagyon evett belőle.
Látom Te sem unatkozol fiacskád mellett.

Már nálunk is elkezdődött Marcusnál a rendetlenkedés :D
Pakol mindenhonnan,tegnap felborította az állványos hangfalat. Ha rászólok,hogy nem szabad,csak vigyorog és csinálja tovább.
Az elalvással is gondjaink vannak újabban. Lefektetem a hátára, ő egyből hasra fordul és már ül is fel. És játszik. Van,hogy eldöl a fáradtságtól, beüti magát és üvölt. Legtöbbször az a vége,hogy inkább kiveszem őt a kiságyból és elaltatom a hálóban. Ennek nagyon nem örülök,mert nem akarom erre rászoktatni,de jelenleg nincs más ötletem.

Kriszi!
Napok óta nem olvashattam a remek írásaidat. :wink: Tudod nagyon szeretem.Hol vagy?
Jót derültem a gyerekneveléses hozzászólásodon. Mintha magamat hallottam volna az első gyereknél. Majd a harmadiknál....
Megváltoznak a dolgok,majd meglátod.

Niki!
Költözés?
Meddig dolgozol még?

Márti!
Olyan régóta nem tudni Rólatok semmit. Szoktalak látni az MSN-en,de már nem is merek írni, mert csak a férjed szokott válaszolni. Bölcsit elkezdték már az ikrek? Hogy sikerült a beszoktatás?
Kyra ősszel megy óviba, már nagyon várja. Kiváncsi vagyok meddig tart majd nála a lelkesedés.

Na tessék,elég sokat írtam nem :lol:
Próbálok sűrűbben jönni,ha engedik a gyerkőcök.
Kyra ma buliba megy, készítem őt.

Jó hétvégét Mindenkinek!!

Bea

beátab

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?