Hú Csajok, sziasztok!
Ti aztán nem loptátok a napot! (vagy éppen loptátok-gondolok itt a munkahelyről internetezőkre
) Csak egy hétre tettem ki a lábam a topic-ból és most 2 órámba telt felzárkózni.
Nem is tudom, hol kezdjem, annyi minden kavarog bennem.
Üdv az új csatlakozóknak!
Gratulálok Tontica húgának a kisfiúhoz és mindenkinek a szép, szivdobogó és -dobogtató UH-hoz. Én is jövő héten megyek vissza a dokihoz, ugyanaznap mint Rokica (12. hét után) és bár nem beszéltünk nyaki redő vizsgálatról, remélem, meg lehet nézni az ő magánrendelőjében lévő készülékkel is.)
A vizsgálatok miatt különben nem aggódom egy percet sem: miután beszéltem anyával, aki elmesélte, hogy annak idején abból állt a vizsgálat, hogy a 3 hónap után kívülről körbetapogatták a pocakját, hogy kb. mekkora ill. volt néhány "belülről tapintós" vizsgálat, de semmi egyéb, ezért én nem is ragaszkodnék hozzá.
Valljuk be, csak türelmetlenek és kíváncsiak vagyunk. Én legalábbis: vagyis inkább csak kíváncsi vagyok, mert nekem is alig van tünetem és az UH képet nézegetve tudom legjobban elhinni az állapotom.
Azért annyira nem vagyok kíváncsi, hogy 3v4D-s ultrahangot is készíttessek majd, mert engem borzaszt. Eddig kettőt láttam (hiába fogadtam meg az első után, hogy soha többé nem nézek ilyesmit), de tényleg mindkettő nagyon torz volt és a babák nem tűntek "egésznek". Jaj, bocsi, hogy ilyeneket írok......
Na, vidámabb dolgokról:
meg fogom mutatni a páromnak a szexhez való hozzászólásaitokat, mert éppen tegnap este beszélgettünk/egyeztettünk arról, hogy mit szabad és mit nem, mert teljesen másképp működök, mint régen. Most nem is tudom, örüljek-e vagy nem, hogy komoly cicirajongó.
Kami, ugye te mutatttad azt a hevedert? Na, valami hasonlót vettem én is 3700 ft-ért a Sariana-ban, amikor éjszakai viseletre kerestem melltartót...és mint kiderült, majd szoptatáshoz is jó lehet (ha ki nem növöm), mert lekapcsolható a pántja.
Többen írtátok, hogy nincs étvágyatok: nekem sincs, pedig kaptam kölcsön egy klassz könyvet, amiben a terhesség bizonyos heteire szóló táplálkozási tanácsokat ill. egyszerű recepteket lehet találni
(Várjuk a babát c.), de egyelőre undor fog el a kaják színes képeit nézegetve és legszívesebben csak tejet innék vagy kefírt ill. ilyesmi semleges ízű ételeket.
Tudjátok, mi fincsi? A Danoninó, a körtés-őszibarackos főleg és sajnos rászoktam a Monte-re is. Más édességre gondolni sem tudok, de nem baj, mert 10 kilónál többet nem szeretnék hízni.
Na, majd folytatom -úgyis hosszúra nyúltam- most főzök egy kis sóskafőzeléket
Ja, Cat: jó ötlet a képtár. Majd szólj lsz, mikor küldjünk képet!
üdv: Kata