Sziasztok!
Mi már tegnap este hazaértünk, a rossz időre való tekintettel, de csak mostanra sikerült ideérnem.
Zsuzsi, verd meg a dokitokat! Mégis mit képzel? És ha valami komolyabb baja lett volna a picinek? Azonnal váltsd le, nehogy hasonló legyen. Tetszettek a képek. Lassan elkezdődik a gyerek vadászása, aki éppen az alsópolcot pakolja, az ágy alá mászik... Egy kis kárörvendés is van bennem, hogy más se ússza meg, de szerintem olyan jó látni ahogy napról-napra erősödnek, fejlődnek. Igaz, hogy néha a haja hull az embernek..., de csodaszép élmény a szülőség.
Ági üdv. közöttünk! Rakjál fel képket (ha nem gond).
Márti, jók a történetek. Már alig várom, hogy az enyémek is "produkáljanak".
Andi, merre jársz? Még mindig kínlódsz a picikkel?
Edit, ez a vashiány sem semmi. Miért van az, hogy a dokik elintézik azzal az anyák észervételeit, hogy "csak túllagódik"? Hogy vagy lelkileg?
Zsu, jó szervezkedést. Azért ne hajtsd magad túl.
Barbie, én is beadattam az agyhártyagyuszisat. És valszínű a báránykásat is beadatom ha majd odanőnek. A dokim a megelőzés híve.
Remélem senkit nem hagytam ki! Ha igen bocsi nem volt szándékos.
Na az élménybeszámolóm: Ott kezdem, hogy elmentünk két fogatlan babával és csak egy fogatlan babával tértünk haza. Nem, nem hagytunk ott senkit. Csak kinőtt a Dorinám foga. Szegényke nemhiába visított csütin egy órán át. Valszínű akkor törhette át az ínyét, de már akkor nem mertem megnézni az ujjammal, féltem, hogy attól elkezdene neki megint fájni. Erre leutaztunk mondtam a anyósnak, hogy mi van, mondta nézzem meg az ujjammal. Nyúlkálok erre olyan volt mintha... Jött a jó öreg fémkanál... és... CSÖRGÖTT! Én úgy meghatódtam, hogy elbőgetm magam. Olyan nagy gyerekeim vannak, hogy már van foga ez egyiknek. Még most is meg vagyok hatódva. Nemrég születtek, terhes is szinte most voltam, erre már van foga. Livikém meg mindenáron fel akar állni. Modnom én, hgogy még ne tegye kicsi hozzá. De nem nagyon érdekli. Habár nem volt 40 fok (ami nem is baj), azért nem volt vészes. Csak vasárnap volt esős, ezért jöttünk haza előbb. A csajok nagyon élvezték. Hazaérvve beraktam őket az ágyukba amíg mi pakolásztunk, azt a visongást. Ja és Dorka úgy döntött, hogy megpróbál felülni. Egy kézzel támaszkodott és csücsült. Na meg amíg apa a légzésfigyiket pakolászta a helyére, egy ágyba került a két kiscsaj. Erre Dorkám átmászott a hugicáján. Az meg csak rágta a kezét és szuszogott. De meg se nyekkent. Strapabíró gyerekek ezek. Én meg teljesen feltüöltődtem, ami kb. a mai nap végéig fog tartani. Hajnal óta fent vagyok várom a rovarirtóst (muszály nehogy legyen mert fóbiám van), és szanaszét van minden. Egész nap mosni fogok, gyereket nevelek, meg rendet rakok, gyereket nevelek, takarítok, gyereket nevelek, főzök, gyereket nevelek, hazajön a férjem és akkor már csak sok gyereket nevelek.
Hiába asszonysors. Cserébe a férfiaknak el kell viselni a hisztinket.
Na megyek is mert el kéne kezdenem, de ma még csak itt csücsültem. Este benézek, írjatok sokat.