Új privát üzeneted érkezett!

Pil! Ameli Krisztina!

Nagyon boldog névnapot mindkettőtőknek!!!! :D :D :D :D :D :D

Reni
Kép
prenata
 
 


Zsu!
Nagyon édes kis Kata. Gyönyörű formás szája van.

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus:igen,mert amikor Ameli alszik és nincs semmi fontos dolgom,akkor pihenésképp netezek.egy csomó hasznos infót összeszedek.Most pl.elhatároztam hogy olvasgatok a hozzátáplálásról,ne akkor kelljen majd kapkodnom mikor oda kerül a sor,de mikor a 10 féle verziót olvasom akkor elmegy a kedvem az egésztől :( :(

KépKép

KépKép
pilchard
 
 

 
 

Pil, köszönöm. A mi kis büszkeségünk :):):)

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!!!!

még mindig alszik, de ez már menetrendszerű. A hetes etetés után fent van tízig, ilyenkor meg ráhúz egy kicsit. Néha 4, 4,5 órát is alszik egyben. Legalább belefért az ebéd kettesben. Csütörtökön volt a negyedik házassági évfordulónk, de még nem volt alkalmunk megünnepelni...

zsu
zsu11
 
 


Sziasztok!


Encus: gratula a babához!! :D

KrisztaNyanya
Jó ez a szivacs, hol szereztétek?
Fürdetőkrém: nekünk Naturland-es van, szerintem nagyon jó és rákenve nagyon bevált.
Carte door: a madártejes a kedvencem, és az light is
Igen, a másik topiccal atali nagyon jó volt. Szerintem is egy kertes ház a legjobb, 40 km nincs olyan messze. De csak apával együtt vállalnám az utazást, mert jogsim ugyan van, de nem vagyok rutinos sofőr, mióta szültem nem vezettem, és a babus ha sírna, tuti elvonná a figyelmemet. Kérdés, hogy apát rá tudom-e venni egy talira.


Boldog névnapot minden Krisztának :!: :D


Kisvirág
Köszi :D
Tegnap már jobb volt a fürcsi, vagy csak nem volt még olyan éhes, mint máskor.
Próbálnánk azonos időben fürdetni, de ez a szopitól függ, ha az csúszik pl. mert nem éhes még és nem akar ébredni, akkor a fürcsi is csúszik.


Marcy
Nálunk is fürcsikor már a cicit keresi Anna baba. Ezek szerint ezzel nem vagyunk egyedül.



Most két napja alig akarja bekapni a cicit, egyszerűen nem nyitja ki a száját nagyra, csak csücsörít és nyalogatja, percekbe telik mire rákap, pedig éhes. Ez miért lehet?
Kezd rákapni a komfortszopira is, tudom ez is kell, de nem vég nélkül. Ti meddig hagynátok? A szülésznő mondta, hogy túl sokáig ne legyen mellen a baba mert felázik a bőr és kisebesedik. De ha ő meg cumizni akar a cicin?

Tegnap voltunk két hetesek! És tegnap megejtettük az első sétát ( előtte az erkélyen már párszor levegőztünk).
Hazafelé esett az eső. Találkoztunk egy kolléganőmmel, aki megjegyezte: így könnyű nőni, hogy kiteszitek az esőre :lol:
A kis Tündérkét már napok óta úgy találom, hogy reggelre kilóg keze-lába a rácson, és nyöszörög mert jönne tovább csak a rács nem engedi. Pedig a kiságy túlsó szélén teszem le, a másik oldalára fordítva... Ideje feltenni a rácsvédőt.


Játszószőnyeg: nagyon klasszak de nagyon drágák. Én most akarok csinálni egyet, ha lesz egy kis időm. Kinéztem a boltban hogy azok a félkör alakú tartók amire fel lehet aggatni a játékokat, polifoam csőből vannak, ilyet az OBI-ban lehet kapni, vízvezeték burkolásra használják. Varrok rá egy színes huzatot, és aggatok rá színes figurákat, pár száz forintért megvan, és hozzá a sikerélmény hogy én csináltam, mint a baldachint és a fejvédőt. és ezt a kiságy rácsához lehet kötni félkör alakban. Alá színes textilből egy steppelt takarót, aminek a sarkaiban csörgő, zörgő, húzható, rágható kellékek vannak... az sem egy ördöngősség, az egész csak idő kérdése. Ha eljutok addig, majd teszek fel róla képet. A terv már megvan.

Kép kilógva a rácson


Kép fürcsi után


Kép a baldachin

Kép a fejvédő
szücsi_66
 
 


Sziasztok!

Ne harizzatok, de tegnap kissé sűrűre sikeredett a program, és Petyus is nehezen alukált el. Ha hiszitek, ha nem, az apja "rossz" hatással van rá...ugye a nehéz elalvás, és képzeljétek, még a "napirendjét" is feladta a gyerek, hajnali háromkor felkelt, hogy Ő enne... És most alszik, pedig ilyenkor sosem szokott. Nem tudom, mi lesz a jövő héten, mivel a férjem akkor nem megy vidékre.
Váltottam egy SMS-t Encussal, ha minden igaz, vasárnap hazamehetnek (ezt még 2 napja írta, akkor még járni tanult).

Melinda, kenguruval nem értek egyet. Ezzel az erővel ne is böfiztessük, mert akkor is ugyanolyan a súlyelosztás...de nem ezen fogunk vitázni. Én akkor is beleteszem!
Pil, taliügyben (még ha mi esetleg nem is tudunk menni) maximálisan egyetértek veled! Sáskás sztori...még jó, hogy mi az ötödiken lakunk. Nekünk külön bejáratú pókpárunk van a konyhai szúnyoghálón.
Tényleg, boldog névnapot!!!!!
Fj-t kiveszem a tábliból.
Baracklével kapcsolatban, lehet, hogy én is kipróbálnám, persze még ki akarom várni, hogy betöltse a 3. hónapot. Aztán persze lehet, hogy szembeköp! :D Dinnyét még nem ettem az idén, de rajtam már az se segítene.
Abban igazad van, hogy ha van teje, akkor ne tegye! De kevés tejnél és tápszernél mindent el lehet korábban kezdeni. És ha belegondolok, nem tartom kizártnak azt sem, hogy mire a mi gyerekeink szülők lesznek, már a pl. 4 hós kortól adható "pótkajákra" is azt írják, hogy 6-8 hónap. Kísérleteznek, de az a baj, hogy ezek mindig reprezentatívak. Hiszen kiválasztanak x gyereket, akikről semmit nem tudnak, és nem kizárt, hogy mindegyik "problémás" lesz, de előfordulhat totál az ellentétje is. Most nem tudom, hogy itt, vagy a másik fórumon olvastam egy cikket, miszerint totál felesleges fennakadni a hozzátápin. Főleg, hogy mindenki a saját szíve szerint fog cselekedni még akkor is, ha a védőnő, orvos, barát, stb. mást mond! :)
Pogi, aranyos ez a szőnyeg, Gergőnél is tetszést aratott, ahogy látom. :)
Nyanya, szvsz egy művházban is lehet beállítani néhány széket és asztalt...
Szörnyeteg??? Na ne már!!! Kertes ház ezzel jár... :D
Kinek mi van messze? Hidd el, mindig lesz ilyen, hiszen jól szét vagyunk szórva az országban...
És persze boldog névnapot!
Gombi, én általában anyukámmal vagyok, amikor a hordozót cipeljük, egymagasak vagyunk kb., és a rángatás elkerülése végett, Aki nem lép egyszerrét szoktunk játszani. :)
Édes ez a Julcsi lány! Peti is imád boxolni, néha már sikerül is eltalálnia néha.
Kisvirág, Petinek is van (volt?) kicsi köldöksérve, de csak annyit mondott a gyereksebész, hogy majd háromévesen ellenőriztessük...
Ordítás: néha nálunk is úgy van, hogy ha kinyílik a csipája, akkor azonnal visít, de általában először ficergés van, addig kajakészítés, és mire felkel, akkor ehet. :)
Szilvi, Reni igazi nő, már keresztbe teszi a lábait. :) Rólunk még nem készült hármas kép, sajna. :( Persze ami késik, nem múlik.
Katus, én nem tudtam, de mindig megtud vmit az ember. :)
Juca, OK, habár sajnálom, hogy nem jössz. Nekem belefér kettő topic is...de persze Te érzed! Kingának édes a haja...nem tudom, mi ennek a receptje...
Macsek, hangyák ellen cukros víz! Nem tudom, én semmi ilyet nem éreztem, sőt talán jobb, mint volt (én is csaszis voltam).
Andi, isten éltesse Márkot.
Zsu, látom, Kata is hajasbaba...csak mi vagyunk lemaradva.
Szücsi, még mi sem fürdetünk azonos időben. Ahhoz szvsz el kell telnie még pár hónapnak.
Peti is örökmozgó, de ő csak körben jár. :)

Na most megyek, mert Peti befejezte az evést, elmegyünk anyóshoz meg a nagymamámékhoz.
Ha tudok, még jövök.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hallgattam telefonon keresztül egy kis forma 1-et,majd megsüketültem. :lol:

Köszönjük szépen a névnapi jókivánságokat!!!

Szücsi:nekem is mondták,lehet szerencsém volt,de az órákig tartó cicizés sem áztatta fel soha a mellbimbóm.meddig hagytam komfortszopizni?
Ameddig igényelte,órákig is,mert nem tudtam sirni hagyni....
Akkor azt hittem hogy ez mindig igy lesz,ha akkor tudtam volna amit most :!: ,nem aggódok feleslegesen ennyit.két hete van az hogy ha nem kell már neki a cici akkor csak úgy zárja össze a száját,ha akarnám se tudnám beletenni. :lol: :lol: Mit össze nem görcsöltem ezen akkor,tényleg a tapasztalat az ami rávilágit dolgokra,a másodiknál már nem kell ilyenek miatt aggódnom :)

Nagyon cuki a fürcsis képen.És ügyes vagy,a baldachin,fejvédő szép lett.azt a szivacsot mi bababoltba vettük,sztem van több helyen is.
Játszószőnyeg:egyetértek,a miénk akciósan volt 8 e ft,láttam 12-ért is,de legszivesebben kivágnám a kukába ,mert potyog belőle a sok műszál mindenhonnan :twisted: :twisted: :twisted:
Jól nézzétek meg mielőtt vesztek!!

Zsu:szivesen,máskor is.Boldog házassági évfordulót!!!
Még mi sem ünnepeltük meg,nekünk május 29-én volt,de akkor még Ameli kicsi volt.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Amandi!
A tej összetétele is folyamatosan változik, de gondolom az emésztése is.

Katus, Icus! Köszi a névnapi köszöntést :)

Icus!
Szivacsot a Mini-manóban vettem 1400Ft-ért (XIV ker. Nagy Lajos kir. u. 112.), de biztos van más nagy bababoltban is.
cicizés: azt mondják az okosok, hogy max 20-30 perc, de szerintem ahogy Te érzed. Ha nagyon igénybeveszi a cicidet, akkor inkább rövidebb ideig, ha nem akkor meg tök mindegy akár órákig. Az első 10 percben megeszik a megfelelő mennyiséget a többi álltalában csak konfort.
Ha a kiságyra akarod tenni akkor minek a polifom? Amúgy tök jó ötlet. Irigyellek, hogy ilyenekhez van türelmed. Balázsnál én a járókára keresztbe kifeszítettem egy madzagot és arra aggadtam fel az unokaöcsémtől örökölt Mekis színes plüss állatkákat. A baldachin és a fejvédő nagyon jó lett. A macit is Te csináltad? Vagy az az anyag mintája? Nagyon ügyi vagy.

Gyerekülés: akik vezettek, hogy oldjátok meg, hogy lássátok a babát? Nekem az anyósülés légzsákját nem lehet kikapcsolni, így előre nem rakhatom, hátul meg nem látom, hiába van kis tükröm külön a babára, mert háttal van. Már azon is gondolkodtam, hogy még egy tükröt valahogy felszerelek hátha úgy látom.

Ex!
Szörnyeteg: de még csak nem is kertes házban lakom.
Azért nem utaznék 40 km-ert, hogy egy müv házban ücsörögjek. Szívesen megyek bárhová, ahol friss levegő van és az nem egy betonház ablakán szivárog be. Én ha családostul megyek akkor a 3 és fél éves fiam is jön ezért is jobb lenne valami szabadtéri.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok Csajszik!

Jól régen jártam erre, de itt vagyok. Próbáltam visszaolvasgatni és követni az eseményeket.

Először is Boldog Névnapot a Krisztiknek!!!

Pil, ha küldök képet neked mail-be, be tudsz rakni minket a nyári kisbabák közé a fotóalbumba?

Rólunk: már nagyon szépen fejlődünk, növünk, gyarapszunk. 5,22 kg a súlya Dominak és 60 cm. A 62-es rugik némelyike kicsi már rá, lassan 68-as kell. Megkaptuk a 2hónapos szurit, nagyon jól viselte, csak akkor sírt, amikor megszurták, utána már semmi probléma nem volt. (Én sokkal jobban féltem és idegeskedtem, hogy milyen lesz az első oltása) :lol:

Szopi ügyben: Jó azoknak, akiknek sok teje van :cry: Sajna nekünk nem igazán megy már, ezért tápit kap pótlásnak. De ameddig akad egy csöp tejcsi is, azt is odadom neki.

Domi annyira szeret kint lenni a friss levegőn, hogy amikor lemegyünk sétálni, mint akit fejbe ütöttek elalszik. Bennt a lakásba meg szinte nem is alszik két etetés közben, hiába van tárva nyitva az ablak. Voltunk vidéken 2 hete ott szinte az egész napot átaludta, csak enni kelt fel. A vidéki friss levegő! De átalussza az éjszakát, este 10-től hajnal 5-6-ig egyhuzamban.

Tali ügyben: az időpont jó, csak hol lenne, mert én csak egyedül, gyalog tudnék menni, ha Apa nem tud elvinni minket kocsival (nekem nincs jogsim még)
Vagy valaki közülettek, ha el tud vinni minket az jó lenne akinek mi útba esnénk.

Játszószőnyeg: nekünk is van egy a barátnőmtől kaptuk, amikor babalátógatóba jött hozzánk, már raktam bele (rá) Domit, de eddig még nem igazán érdekelte őt. Most hogy már kicsit érdeklődöbb talán tetszeni fog neki, majd kiderül. Viszont van egy csiptetős lógós csörgöje az nagyon tetszik neki (teszek majd fel képet róla) mindehová fel lehet csíptetni, babakocsi kupolája, hordozó karjára, kocsiba a kapaszkodóra, az ágy fölé a polcra.

Ja, elfelejtettem gratulálni a nemrégiben született babákhoz. Gratula Mindenkinek!!!

Most ennyi, és egy kép Domiról.

Kép

Puszika mindenkinek:
Annamari+ Dominik

KépKép
pannamari
 
 


Pil, nem akartam én vitatkozni a hozzátápláláson. Ez is egy út, mindenki úgy csinálja, ahogy neki és a babájának a legjobb.

Nyanya, nekem szerencsém van, mert az én autómban egy gombnyomással ki lehet iktatni a légzsákot. A család többi autójában viszont ez egy kicsit nehezebb, el kell vinni a szervízbe a kocsit és ők kapcsolják ki valahogy, a pontos mechanizmusát nem ismerem. Akkor viszont ha más utazik azon az ülésen, akkor őt sem fogja védeni a légzsák. Lehet nektek is meg kéne kérdezni a szervízben, hátha megoldható.

Én is boldog névnapot kívánok a Krisztináknak!

amandi
 
 


Amandi:én sem,isten ments. :D A mi topicunkon nem lesz vit ezen remélem soha!!
Amúgy engem anyu nem tudott szoptatni,és bár kapott anyatejet vkitől nekem mégis egy csomó gyomor,bélproblémám és rakás más nyavalyám volt,van. :( szóval nem mindig függ össze,én is tudom.

Nyanya:nem akartam eddig irni,de most már kezd bántó lenni hozzászólásaid.Kosd egy falu,ahol van friss levegő,meg "szabad",ahogy irod,és nem csak a művházból áll.Gondolhatod hogy mi sem a 4 fal között élünk.
És már csak azért sem értem mert én azon vagyok hogy találjunk egy helyet,és merő jószándékból irtam hogy megkérdezem,Te elmondtad a véleményedet,ok,elfogadom,de a többiek(Exen kivül)még nem nyilatkoztak.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pilchard!
Ne haragudj, nem bántani akartalak és valamit nagyon félre is értettél, mert én épp arról beszéltem, hogy Kosd-on jó a levegő. Én nagyon szívesen mennék Kosdra vagy akár hova egy kis faluba, ahol friss levegő van. Nem is feszegettem volna a müv házat csak Ex-nek reagáltam erre a mondatára "szvsz egy művházban is lehet beállítani néhány széket és asztalt... ", hogy ezt a friss levegőt nem ablakon keresztűl szívnám be. Na de ne is feszegessük tovább. Talán azért nem értessz, mert Neked mindig adott a jó levegő. Én viszont a betonrengetegből utazom érte és ha már odáig elmegyek akkor inkább szabadra vágyom. Én sem sértődtem meg, mert neked nem volt szimpatikus az éttermi ötlet. Majd csak találunk valami közös megoldást. Remélem. Nyugi és inkább egyél egy carte door fagyit :) az mindig nyugtató és ne idegesítsd magad feleslegesen. Amandi említette, hogy náluk talán, bár nem tudom hol van, de jól hangzott, csak hát tényleg tudni kéne pontosan, hogy hányan leszünk, mert így tényleg nehéz helyet találni. Amúgy lehet, hogy végül olyan sokan leszünk, hogy csak egy müv házba férünk be. (na nehogy ezt is sértésnek vedd, mert nem annak szántam)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya, mint már fentebb egyszer írtam, én a Csömöri út egyik keresztutcájában lakom :) Hogy pontosítsak, a 31-es busszal 5 megálló :) Kicsit messszebb van mint az étterem :lol:

amandi
 
 


Üdv!
Andi, én a légzsákhoz annyit tennék hozzá, hogy még akkor sem tanácsos előre tenni, ha a légzsák "kikapcsolható", mivel ezek a dolgok elektromos úton működnek, ami a mai világban nem egy nagy biztosíték. (Ezt olvastam is, és egy páran már mondták is.)
A miénkben egyébként a szervízben se lehet kikapcsoltatni, pedig az van rajta, de megmondták, hogy ebben nem lehet.
Nyanya, nem tudom, hogy a lányod, hogy van az utazással, de Peti, ha a kocsiban van, akkor az esetek 99%-ban szinte azonnal bealszik (feltéve, ha kajcsizott), a maradék 1%-ban kell neki egy kis idő. Nem értem, miért aggódsz?
Na most csak ennyi.
Várom, hogy felkeljen a fiatal úr. Mióta hazaértünk, az ablakban van, alszik a hordozóban. :)
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Amandi!
tényleg, már emlékszem, bocsi.

Exdeus!
Ha végig bőgne nem aggódnék :) A nagy csend és hogy nem tudom mit csinál aggaszt. Mi van ha mellényel? Vagy előre bukik a feje? Lehet, hogy csak túlaggódom?

SOS segítséget kérnék: A bal mellem nagyon fáj olyan érzés, mint amikor bedurran a tejtől és forrónak érzem, de közben tök üres. Délután is abból fejtem és mivel már a kora esti kajánál éreztem ezért arra tettem Blankát. 20 perc szopi után még 60-at fejtem, pedig már akkor puha volt. Nem érzek csomókat, de ha alul masszírozom nagyon erős fájdalmat érzek, pont olyat, mint mikor a kórházban kimasszírozták a csomókat. Volt ilyen valamelyikőtöknek? Lehet hogy pont a közepén van a csomó és azért nem érzem, vagy ez hülyeség? Ja és ezzel a fájdalommal szinte egy időben elkezdtem fázni és remegni, de lázam nincs. Nincs valami ötletetek?

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Boldog névnapot kívánok a Krisztináknak :lol: :lol: :lol:

Meleget akarok!!!!!
Fürdetéshez hősugárzót kellett bekapcsolni :twisted: :twisted: :twisted:
Csak 18-19 fok van itt...
Vendég
 


Nyanya!
Szerintem bedurrant a cickód, de szerintem ezt te is tudod.Tegyél rá jó meleget vagy meleg zuhanyt engedj rá és útána próbáld meg kézzel kipréselni. Jó alaposan minden oldalról és főleg ott ahol fáj esetleg előtte vegyél be egy algopirint.
Jobb ötletem nincs. remélem nem lesz lázad.

Pil!
Ha én olyan helyzetben lennék, hogy el tudnék menni a talira akkor nekem mindegy lenne hogy hol találkoznánk. Biztos vagyok benne, hogy nem a hely a lényeg.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Már nem jelentkeztem egy ideje, mert nem győzöm utolérni magamat, jobban mondva halvány mása vagyok önmagamnak.
Nem tudom egy kicsit sem kipihenni magamat és csak kóválygok, mint egy mérgezett egér.
Levikém este fürdés és evés után kínlódik egy sort a kakival, egész addig még nem produkál addig tekeri magát, nyöszörög, sírdogál. Az esetek többségében fél 11h-11h mire ágyba tudom tenni, aztán zuhanok én is az ágyikóba, éjszaka egyszer kel, attól függ mikor tudom letenni, de 3-3 és fél óra múlva biztos, ilyenkor is előfordul az esti műsor ami kb. 2 óra hosszáig tart, aztán megint egy kevés alvás, és már reggel van, és kezdődik a műsor előről.
Ebéd után sem tudok pihizni, amikor a nagyobbik alszik, mert nincsenek egy hullámhosszon, nem egyszerre alszanak, szóval elég f.s vagyok. Ma már fogtam a gyerkőcöket, bevágtam magunkat az autóba és elmentünk anyukámékhoz, hogy legalább a nagyobbik "terhét" levegyék a vállamról.
Nem akarom elkiabálni, de tegnap előtt óta mintha ritkulnának ezek a műsorok a Levinél, vagy legalább is rövidebb ideig tartanak. A gond az, hogy a székletében sok a "túrós cucc", ami szerintem abból adódik, hogy az anyatej gyorsabban és könnyebben emészthető, mint a tápszer és ugye ő fele-fele arányban kapja és bár nem kemény a széklete, de ettől elég sűrű és nehezen tudja kidolgozni. Annyira sajnálom szegénykémet, sokszor már bőgtem vele együtt. Kedden jön a gyerekorvos a lányomhoz a státuszvizsgálatot megcsinálni (két éves), rákérdezek, hogy esetleg tápszerváltással tudnánk-e a dolgon segíteni, mert ez kínlódás szegénykémnek. Vagy szerintetek ha megerősödik a kis emésztőrendszere ez a gond is megszűnik?

Akiknek a babája tápszert kap! Ti milyen tápszert használtok?
Mi a Beba HA Start-ot, de emlékszem a lányomnál ez hasmenést okozott, igaz ő, csak három hétig kapott anyatejet és utána teljes mértékben tápit, tehát nála ilyen emésztetlen dolgok nem voltak, mert nem volt vegyes a kaja.

Nyanya
Nekem anno a lányomnál volt ilyen mielőtt becsomósodott volna, rázott a hideg, holott majdnem negyven fok volt kint is bent is. Én már képtelen voltam kimaszírozni annyira fájt, a férjem segített rajtam, ő maszírozta ki. Próbáld sokszor sokáig maszírozni, reméljük nem lesz semmi gond!

Pil
Én azért nem reagáltam a talira, mert nekünk messze lenne, egyedül nem is mernék elindulni a két gyerekkel a férjem meg eléggé elfoglalt.

Pannamari
Ne szomorkodj, a kevés tejci is több mint a semmi, és minden csepp számít. Mi is vegyes kajások vagyunk. A lányom csak tápit kapott 3 hetes korától és masszív kis csaj lett, míg a sógornőm lánya szopizott aztán állandóan beteg, szóval sokat számít a dolog , de teljes mértékben nem lehet párhuzamot vonni a kettő között. Megmondom őszintén először (falun lakunk), a sok gyöpös helyi tyúkok kérdezősködése és reakciója végett már lassan ott tartottam, hogy szégyeltem magamat amiért nem tudok szoptatni, mert azt éreztették velem, hogy ha tápit kap a gyerek, akkor gyagya és tartály fejű lesz. Aztán egy idő után megelégeltem és aki szóba hozta a témát azt kiosztottam, utána már nem papolt nekem senki.

Szücsi
Édi a kiscsaj, elég korán kezdi már ő is a "kirándulást" :D

Zsu
Tündéri ez a csaj! :)

Encus
Nektek meg gratulálok és sok boldogságot és tejcit kívánok.

Na megyek elteszem magamat holnapra.
Mindenkinek üdv:
Csibemanó

KépKép
KépKép
*csibemanó*
 
 


Nyanya:képzeld mit kaptam a névnapom alkalmából!
carte door jégkrémet!! :lol: :lol: :lol: Jót röhögtem mikor megláttam!!
Nem hangzik jól,nekem is volt pár hete hogy rázott a hideg,fáztam,de csomó nem volt,viszont fájt,elmúlt hálisten magától,nem kellett bevennem gyógyit,sztem én akkor meghúztam az az oldali karom és attól volt.Drukk hogy ne mellgyuszi legyen!!

Gigaboszi:köszi Neked is.

Képzeljétek,most este grilleztünk,persze majd meg fagytunk,de fini volt a kaja,meg a fagyi is,Katus a kedvenced madártej is volt,nem is rossz. :wink:
De utána tök jó volt bejönni a meleg házba!Nagyon lehült itt is,ma sapit kellett adnom Amelire mikor sétáltunk.

Na megyünk alszunk,peti hótfáradt,azt mondja nagyon fárasztó idegileg sokáig hallgatni a versenyautókat,és egézs nap kint voltak.
Puszi

holnap drukkoljatok hogy sikerüljön a vásárlás.Azt találtam ki ha szoptatni kell akkor bemegyek egy öltözőfülkébe,és akkor nem kell kimászni a kocsihoz.puszi

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Üdv!
Nyanya, mellügyben sajna nem tudok segíteni. Nekem csak sima feszülés szokott lenni, de egy kis tejcsipréseléssel (fejésnek jóindulattal se nevezném) orvosolható.
Szerintem ezt a hordozósat túlaggódod. Nem tudom, de Peti ha benne van a hordozóban, max. oldalra dönti a fejét. Előrebukni nem tud a fejecskéje, max. akkor, ha a kocsitok eleje hirtelen felemelkedik... Mellényelni? Mit??? Nálunk úgy van, ha a hordozóban van, és esetleg jön vissza valami (nem böfi és nem bukás), akkor egyszerűen kifolyik a szájából.
Csibemanó, remélem, hamarosan jobban lesz Levi. Mi teljesen tápisak vagyunk, mivel Peti szopizik ugyan, de az még a bakfittynél is kevesebb (nyugicici :) ), nekünk Milupa Milumil HA-1 van felírva. Na ettől hol kicsit keményebbet kakil a drága, és napi egyszer, hol naponta többet, hol ilyet, hol olyat.
A mai vacsija közben félúton pl. hasmenésszerűje volt, de napközben meg rendeset kakilt...
Pil., fürdés közben belegondoltam, hogy nem biztos, hogy jó lesz az időpont, mert szeptemberben van a mamám névnapja, és a tatám szülinapja, és egyelőre lövésem sincs, hogy pontosan mikor fogják tartani.
Egyébként nálunk is vannak szupi helyek, pl. ez: http://hotel-aranylabda.hu, de ugye a pestieknek mi messze vagyunk. :(
Ja, Peti nyolckor kelt fürdeni, evett, és utána cucli nélkül bealudt a karomban, és miután betettem az ágyába, tovább aludt... :D

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Nyanya
Zsíros ruhával borogasd be... nem hülyeség!
Vendég
 


Sziasztok,

Boldog Kriszta napot mindenkinek, igy utolag. Egesz nap nem jutottam a gep ele. :( Delutan volt egy masfel oras uvoltes, valoszinuleg fajt a hasa.:( Azutan megetettem, es semmi gond nem volt. Lehet, hogy pszihesen nem akart az agyaban aludni ebed utan? :) Utal ott lenni, csak ejjel hajlando ott aludni.

Katus: mekkora a Te babad, hogy mar akkora rucikat hord? Parameterek? Hogy szokott enni, milyen mennyisegeket? Estere nalunk nagyon keves fogy, foleg a reggelihez kepest!

Zsu: gyonyoru a kislany! Es a szaja!!!! Olyan csokos! :)

Udv mindenkinek: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Köszi az ötleteket mell ügyben. Szerencsére megúsztam a komolyabb bajt. Egész este rázott a hideg és egy erős migrénem is volt. Minden mozdulatot úgy éreztem, hogy leszakad a cicim, annyira fájt, végül csak be kellett vennem egy gyógyszert, mert elaludni sem tudtam. Aztán hajnali 3-kor arra keltem, hogy szakad rólam a víz, de már nem fájt a fejem és a cickóm is jobb volt. Ezen Blanka még segített és fejtem is, most meg már semmi. Mintha elvágták volna. Nem tudom mi lehetett.

Pilchard!
Lehet, hogy nekem is meghúzódott? Komolyan gondoltam arra is, hogy a mellszívóval valami rostot (de hülyén hangzik) vagy inat vagy fene tudja mit meghúztam.
carte door: én magamat leptem meg vele, de sajnos karamelles nem volt a tescóban. Sebaj a madártejest is imádom meg a zserbóst is. nyammm.

na megyek vissza alukálni jó éjt!

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


sziasztok

Kata nevében is köszönjük a dícséreteket :) Igen a száját már a 2D UH-on is dícsérte a doki :):)

Tegnap itt voltak Apukámék...Kata nagybácsija (3 éves) és nagynénije (4 éves) testőrként vigyáztak rá a séta közben a babakocsi két oldalán...tündériek voltak. Folyton ellenőrizték alszik-e, meg van-e a cumija, és ha jött egy autó vigyáznunk kellett :) Aztán meg haza akarták vinni a kicsi Katát! De nem adtuk :)

Mi valószínű esküvőre megyünk a tali időpontjában, pedig bárhova elmennénk.

szomorú esős idő van, pedig grillezni akartunk ebédre :(

zsu
zsu11
 
 


kellett nekem elkiabálnom :(

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya!
Cicid :cry:

Reggelre nekem is bedurrant a bal de lefejtem én Pannus is leszivornyázta a végét mert az nem jött ki a fejővel.
Azért kézzel is kellett maszírozni na attól csillagokat láttam.

Macsek!
Tegnap este 5110 g volt. 3900-al született és 3630-al hoztuk haza.Naponta 7x szopik reggel 4 körül először utóljára pedig 20:30 kor kb. Általában 650 g-ot eszik egy nap.Mindíg más mennyiséget van, hogy csak 600 egyszer-egyszer 700 g-ot szopik.
1 hónaposan 57 cm volt ( születéskor 52) most nem tudom mennyi.

Tegnap egész nap fájt a hasa Pannának lehet, hogy a hülye bagaméri jégkrémtől ( nestlé termék de ezek szerint gagyi).
Vissza kell térnem a jó öreg madártejes Carte dor-hoz.

Kép

Kép
katus73
 
 


sziasztok!

Tegnap voltunk esküvőn, jó volt, sokat táncoltunk Apával, bár Bogyóka hogy nő, egyre érdeklődőbb, és már nem volt hajlandó aludni végig mint a múltkor, úgyhogy haza is jöttünk már a menyecsketánc után.

Szőnyeg: a miénk nem műszálas, jeee! :D (vegyetek használtan, mert az már ki van próbálva, szóval ilyet is meg tudsz kérdezni...)

Autó: nincs légzsákunk elől, csak olyan rafkós a biztonsági öv, h nálunk se lehet elől. De amúgy se merek vele egyedül elindulni sehová, nyúl vagyok.

Pil: de én nyilatkoztam, h nekem kb minden jó, bár most hozzátenném, h nem szeretnék 50 km-nél többet utazni, mert akkor már suli lesz és lesz egy csomó dolgom. Sajna. :( Hm. Köztes megoldás: étterem Kosdon? :D

Fagyi: plus-okban lehet kapni Romanza márkájú marha olcsó és mégis állati fincsi fagyikat! Próbáljátok ki! :D

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, vásárolni voltunk, délután meg apósomnál volt sütögetés. Igaz, majd megfagytam...
Először kengurut akartunk venni, de az eladó rábeszélt bennünket a Mini Manóban a hordozó kendőre. Ma kipróbáltuk, és örülök, hogy ezt választottuk, nagyon jópofa! :) Két hét múlva megyek kötő-tanfolyamra a Mini Manóba, aki ott vette a kendőt, annak ingyenes. Szerintem már a kendővel megyünk. Végre kimozdulhatunk itthonról, és szerencsére Nyuszika is élvezi, jól össze tudtunk bújni, ez tetszik neki. :)

Bocsi, hogy most nem írok mindenkinek, de hamarosan megint lépünk itthonról. Ma van az évfordulónk, de ebben a gánya időben még ki sem tudtunk mozdulni. :(

Csibemanó, én Milumil HA-t adok pótlásnak. Eddig nincs rá panasz, könnyen kakil. Bár, nálunk mostanában már egyre kevesebb kell, tegnap pl. egész nap csak 260 tápi kellett, a többi szopi volt.

Tegnap vettünk melegebb rucikat is, mert a régieket már kinőtte, mi már 68-ast hordunk, sőt van egy-két 74-es is.

Szerintem a talinál az a legkevesebb, hogy hol lesz! Az a lényeg, hogy végre tudjunk találkozni, úgy sem azzal leszünk elfoglalva, hogy hol vagyunk, hanem azzal, hogy minél jobban megismerjük egymást. Én már mondtam egy ötletet, hogy nálunk, van akinek jó, van akinek meg túl messze van. Olyan úgysem lesz, hogy mindenkinek megfeleljen, azt kell választani, ami a legtöbb embernek jó. És persze mindenki vegye elő a rugalmasságát, ha tényleg össze akarjuk hozni a tait! :)

Reggel egy csokor rózsával ébresztett a férjem, úgy megörültem! :)
Teszek fel róla képet, meg a kendőről is (a szerkómet nem kell nézni, még hálóingben voltam :oops: ).

A Krisztináknak utólag is sok boldogságot kívánok névnapjuk alkalmából! :)
A rózsákat nekik küldöm! :)
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Dögrováson vagyok. Reggel kilencre megint megfájdult a fejem ami jó kis hányingerrel is járt, sőt jött is rókakoma. Most egy fél órája bevettem gyógyszert és jobban vagyok, csak szakad rólam a víz. Gondolom a gyógyszertől. Gyógyszer előtt lefejtem 260ml. A köv adag meg majd megy apa kávéjába utána meg már nem gáz. Lehet hogy valami jó kis vírust összeszedtem, vagy egyszerűen csak így jön ki rajtam a fáradtság. Szerencsére a fiamat anyukámék elvitték, így ma éjjel csak Blankával kell virrasztani.

Tali: akiknél van nagyobb tesó, hozzátok? Én nagyon szeretném elvinni a fiamat is, de közben kétségeim is vannak, mivel szeptemberben már ovi van és onnan minden szart összeszedhetnek. Mondjuk Balázs nem beteges, de azért jobb az óvatosság. Én nem féltem Blankát, mert addigra túlleszünk a kritikus 6. héten, ameddig még nem javasolt a nagy társaság, ráadásul anyatejesek vagyunk ezért nem igazán tud elkapni nyavajákat, viszont biztos lesznek kissebbek is meg tápszeresek is. Ti mit gondoltok erről?
Helyszín: Tul. képpen nekem is tök mindegy, bár szívesebben taliznék Pesten, de ha a többségnek vidék jó hát legyen, de 40-50km en belül. Nekem pl Mézgombinál nagyon jó lenne.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Kéne csinálni egy táblázatot, ahol összeírnánk, hogy kik hányan (férj, gyerekek, háziállatok stb) jönnek. A másik topiktalálkánál is így csináltuk. És bele lehetne írni, hogy kinek melyik helyszín a jó, így látjuk, hogy a többség mit szeretne.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


ja és ha már felhoztam, természetesen bevállalom a táblát, ha jónak találjátok

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Gombi: szupi a kendőtök!!! Milyen ügyesen ül már benne Julcsika! 8)

pogacsa
 
 


Nyanya, férj, gyerek! És Bp-iek vagyunk, nekünk is 50 km-es körzet lenne jó. Ezen belül bármi.
Jobbulást hamar!
Nálunk bogyesz anyatejes, mégis holt nátha még mindig. :(

pogacsa
 
 


Ja, és tök jó fej vagy, h elvállaltad a táblit! :-D

pogacsa
 
 


Sziasztok!!


Voltunk reggel vásárolni,Amelita szuper csaj volt!!Félideig a hordozóban ült,nézelődött,aztán mikor elfáradt betettük a kenguruba és elaludt.Vettem neki két micimacis rugit,annyira cuki mindkettő,nem tudtam választani igy mind kettőt megvettem,meg amúgy is csak 1000 ft volt darabja.De nagyon szépek.Hát játékot viszont nem találtam olyat ami jópofa és árban is elfogadható.
Voltunk kenguru gold üzletben is,de ott sem volt olyan ami megfogott volna.A brendonban kinéztem egyet a neten,de mikor megtaláltam az árát majd leültem,20000 ft,és csak egy kis panel ami világit,meg hangokat ad ki.Na ezek után oda el sem mentünk.Na mindegy,majd jövő héten körülnézek itt vácon.

Mézgombi:klassz a kendőd.Nandus?milyen méret?
Férjed egy tündér,a rózsa gyönyörű,és köszönöm a köszöntést Neked is.

Macsek:kicsit mindig később,de válaszolok ám :lol: :lol:
Én cs-nek ejtem a ch-t- :D
Még nem voltatok itt amikor Mindenki megirta kinek miért ez a neve ami.Neked honnan jött a Macsek?(nekem a nick neved nagyon közel áll a szivemhez,mert engem Peti a cica mint állat,minden létező becézésével hiv,már kitalált nekem vagy 20 nevet,és ez a macsek is közte van :lol: )
A többi új anyuka is irja meg ha nem titkos honnan jött a név.

Amikor beszéltem Encussal azt mondta megkéri Bélát tegyen fel képeket,lehet nem sikerült Neki. :D :( :(

Pannamari:persze hogy beteszlek,ez nem kérdés,küldd a képet!
Amúgy merre laktok?

nekünk aza gond a kocsinkkal,hogy hátul csak deréköv van,igy Ameli is elöl utazik,és igy hátra nem tudunk betenni hordozót.Legalábbis sztünk úgy nem lehet,de nem kérdeztünk még utána.

Csibemanó:olyan rossz olvasni hogy igy küzdötök,meg hát két gyerek mellett érthető is hogy ritkábban jössz.Meg ugye a fiúk hasfájósabbak,ezt itt is megfigyelhető.

Nyanya:mi 3-an mennénk,Peti,Amelita ,én. :D
Mézgombiékhoz szivesen.Szabadba csak akkor ha van közel vc,mert én nem birok ki egy óránál többet anélkül.
Étterembe nem annyira szivesen,csak ha nincs más megoldás.Ez igy jó,vagy még irjak vmit?
Jobban vagy?

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!!!

Csak gyorsan,mert megy Sanyi dolgozni,és most értünk haza!!!

Pilchard!Először is köszönöm szépen,hogy felraktad a képeket,aranyos vagy!!!:)
És......

NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!! :oops: :)
(mondhanám úgy is,hogy le vagy szarva névnapod alkalmábol,de erre te tudnád mondani,hogy AMENNYIT LE IS TUDSZ NYALNI)Így nem mondom! :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

De Persze minden Krisztának Boldog névnapot kívánok!!!

Éljenek az évfordulósak is!!!Gratula!!!:)

Köszönjük a dicséretet,a csajszim nevében is!:)

Mézgombi jó a kép rólatok!
Taliról még nem tudok nyilatkozni,már Szerdától nincs autónk!Eladtuk!!!!Így még kérdéses a dolog!!!

Minden baba cukorfalat!:)Imádom őket!!!Mind gyönyörű,kivétel nélkül!!!

Kisvirág!A sérv miatt drukk,és kitartás!!Sajnálom!:(

Hello!Hol vagy???Mizújs?


Puszika!
Én is hősugárzok a szobában fürcsiné!Ez az időjárás.....kegyetlen!


Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Pilchard!
köszi már sokkal jobban vagyok.

nick nevem: onnan jött, hogy mikor elkezdtem még kb 6 éve chatelni a társaság nagyon fiatal volt. Én kiríttam az akkor 33 évemmel ezért lettem én a társaság Nyanyája. És azóta is mindenhol Nyanya vagyok.

Azt nem írom a táblába, hogy szabadba csak ha van wc, mert az úgyis egyértelmű. Én se mennék másként.
Ha a táblát kiegészítenétek várom az ötleteket.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Bocsi,étterembe nem nem,csak nem annyira szivesen.
Jó a tábla.
Megetted a jégkrémet már? :lol:

Mézgombi:két gyerek?? :lol:

Még Amandi,Colett,Szőkemelinda,Macsek is jelezte hogy az időpont jó,de majd irnak biztos.

Szilvi:köszi a köszöntést,bár nem igazán értettem :oops: :oops: :?: :?:
ne csináld már hogy nem jöttök a talira! :roll: :twisted: :!:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Üdv!
Nyanya, elküldenéd, hogy most hogy a fenében lehet ide rendes táblát beszúrni??? Mert ugye én most képként teszem fel, mert a régi formátum most nem műxik. Kérlek-kérlek!
Tali, nekem is jó lenne Mézgombiéknál. Szegénnyel jól kicseszünk... 8)
Mi megvagyunk, a sok fenékringatástól fáj a bal bokám és térdem. :cry: Így majd fürdés után bekenem Flector géllel...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Kimaradt:
Gombi, nagyon édesek vagytok!
Pil, a mi hordozónkat középre is lehet tenni a kocsiban (ott ugye csak deréköv van a miénkben), ha úgy megyünk, hogy négy utas plusz Peti, akkor középre van téve, menetiránynak háttal, és a két ülés is "tartja".

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Exdeus!
Nem is mertem remélni, hogy Szegedről feljöttök. Férjed is jön?
Táblát én is képként teszem fel.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya!

Mézgombiék Félegyházán tudnának helyet biztosítani és az Bp.-től 150 km.
Oda talán mi is el tudnánk menni, de lehet, hogy Pestre is mert anyósomék Székesfehérváron laknak és akkor ott töltenénk náluk a hétvégét így át tudnánk ugorni Pestre.
Vinném a férjemet és Kata lányomat is na meg persze PAnnust is.

BCG oltás: Pannának gennyes a közepe az oltásnak. A tiétek, hogy áll?
Kata kb 7 hónapos lehetett amikor kifakadt és egy óriás gennyzacskó fordult ki belőle és ezután egy 100 ft-os nagyságú lyuk maradt a karján ami másnapra szerencsére összement. Nagyon ijesztő volt ez akkor.

Gombi!
Julcsika egy nagyon zabálni való kiscsaj. imádom a séróját.

Pil!
Rájöttem, hogy nagyon szeretem a banános La cremeria jégkrémet is. :oops:
Magadnak is vettél valamit?
Mit kaptál még ajándékba?

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!
Anyuméknál vagyunk, ugyhogy van net... csak nem nagyon érek rá, mert a párom lesérült- alig tud menni, bedurrant a háta, Anyám ra fejgörcs jött, de annyira, hogy hányt is szegény. Öcsémet most műtötték lűgyék sérvvel,.. és Olivér csak leskelődik, hogy mi van.. még jó, hogy van 2 hugom.. bár tegnap én sütöttem az egész bagázsnak pizzát.. szóval nem tudtam kipihenni magam, pedig így indult a látogatás.. :)

Egyébkémt mindenkinek ezer puszi, már hiányoztatok!!

Olivérről teszek fel képet, mert annyira nagyfiú már, hogy rá sem isernétek.. :)

Kép Ez most e kedvenc képem

Mézgombi! nehéz megkötni a kendőt? MErt tök jónak tűnik, és nekem is kéne szerintem.. Nagyon vagány a Kisgombi :) Látszik, hogy kényelmes a helyzet..

Hopp megyek.. a párom nyög..
Puszi midenkinek!

satuk
 
 


Encus4
Írjatok már pár sort, hogy mi van veletek.

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus!
De lökött vagyok, tényleg említette Félegyházát én meg azt hittem az Örsvezér térre megyünk még csodálkoztam is, hogy mekkora lakása lehet. Ma valahogy gondolkodni sem tudok, egész nap fájt a fejem.

BCG: nekünk még nem látszik, de fiamnál se voltak olyan szörnyűségek amiket írsz.

Pilchard!
Ma jégkrém szünet van diétázom a reggeli róka miatt :(
Neked Bp nem lenne jó?

Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Tali: Nekem az a 120 km sok lenne Mézgombiékhoz, bocsi. Akkor inkább szimpibb a Kosd Pil-nél, de a legoptimálisabb Amandi, szerintem Anyáméktól 5 percnyire lakhat. Lényeg a lényeg, max 50 km Pesttől. Valószínű mi 4-en mennénk, férj, 2 gyerek, ja és én is. :lol:

Csibemanó: Együttérzek veled, néha én is úgy érzem megkattanok. Nekem is 2-3 naponta sikerül aludnom, és a kicsi most rákapott a 3 óránkénti evésre éjszaka, gondolhatod milyen kipihent vagyok. Alig várom a szerdát amikor Anyu elviszi a Mátét, meg a hétvégét, mikor férjem is itthon van. Ezeket csak azért írtam, hogy ne érezd magad olyan vacakul, és örülj a 2 gyereknek, mégha nehéz is a hétköznapi mókuskerékben.

Mézgombi! Üdv. a hordozókendősök közt! Miénk is ilyen, csak drapp. Én kaptam, és csak papír volt hozzá, nem volt semmi, mire rájöttem, hogy kell megkötni, na de te barna vagy, én meg ugye...

Bcg oltás: Noémi lassan halad, neki még csak kicsit dudoros. Állítólag 3 hónapos korig kell megcsunyulnia. Hát, mi 16-án töltjük.

Csajok! Mindenki felkelti a babáját egy utolsó 10- 11 körüli etetésre? Én csak tegnap csináltam, de így is még kétszer, na jó, ha az 5 már reggel, akkor egyszer ébredt éjszaka. Még akartak valamit, de már nem tóm, majd holnap.
colett77
 
 


Ha esetleg messzebb kell menni beírtam a táblázatba a gyalog menőket, (Mézgombi utólag téged is, de most már nem frissítek táblát). Mivel nekem a nagyfiam is jön, csak 1 embert tudnék pluszban szállítani, mert 5 személyes a kocsi. Azt nem ígérem, hogy kényelmes lesz két gyerekülés közé pepréselődni. Gondoltam ahol nincs nagytesó oda befér még 2 ember, ha valaki vállalja.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Na mégis csak frissítek, mert Colettet is javítani kell, meg el is feledkeztem Amandiról. Amandi, nálad lehet, vagy csak egy hírtelen fellángolás volt? :) Nem rémisztett el ez a rengeteg ember?

Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok,

Pil: a Macsek nevem mar 9 eves korom ota megvan, egy tornatanarom nevezett el Macskajancsinak, de aztan, ahogy teltek az evek, es kezdtem noiesebb lenni a Jancsi lemaradt. Meg az exmunkahelyemen is Macskanak szolitanak, olyannyira, hogy egyszer jatszottunk egy Vivaldi 4 hegedu szolos darabot, es a karmester-igazgatonk azert nem mutatta be a szolistakat, mert nem jutott eszebe a nevem. :) Mindez egy gyerekkoncerten tortent, ott meg plane nem mutathatott be ugy, hogy az egyik szolista a Macska! :)))))
Volt olyan is, hogy egy baratnom hivott itthon telefonon, es a Papam vette fel, baratnom mondja, hogy a Macskat keresem, mire az Apam kozolte, hogy nekunk csak kutyank van! :) (Akkoriban ketto is volt.)

Katus: koszi a parametereket. Jo nagy sulyyal szulettetek! MI csak 5x eszunk egy nap, de igy is ki vagyok, mert egy szopi nalunk meg mindig 1 ora! +utana a bofi+ fejes :(((

Bcg oltas: nekunk olyan, mintha egy nagy pattanas lenne, par napja lejott egy darab furcsi utan, ahogy torolgettem a Babat, de azota ujra ugyan olyan.

Tali: ugy nez ki, hogy a ferjem is jonne, szoval harman mennenk, de jobb lenne valahol itt Budapesten, vagy az 50 km-es korzetben. Elegge aggaszt, hogy kb 4 orat kelljen a hordozoban eltoltenie szegeny Babanak, ha Felegyhazara mennenk.

Colett: en ugyan fel nem keltem enni, de megvan kb. fel 10-10 ora, mire leteszem aludni. Igy kibirja reggel 5 korulig.

Ma sikerult aludnia delutan egy keveset! A sztori: megebedelt, utana elvolt egy fel oracskat a jatszoszonyegen, amig en mellette fejtem, ebren volt. Ezutan betettem az agyaba, es aludt egy keveset cumi nelkul. Megebedeltunk mi is a ferjecskemmel, es zsupsz be az agyba, osszebujtunk, hogy na akkor most mi is pihenunk. Mar epp elaludtunk volna, Baba felebredt. :( Na mondom, akkor ide vele a nagy agyba, osszebujtunk, a hatat a hasamnak tamasztottam. Cumizott ezerrel, annyira, hogy en nem tudtam elaludni a hangos csamcsogas miatt, de O pihent egy keveset, amikor a cumit kikopte, en vissza tuszkotam a szajaba, es vegul aludt 3/4 orat, akkor mar cumi nelkul. Hosszu ido ota ez volt az elso alkalom, hogy en is tudtam napkozben pihenni, ha nem is aludni.

Ma este a ferjem tette le, nem a vallamon szunyalt be, cumi eddig a szajaban, ugyhogy lesz itt meg kiabalas, amikor kiesik.

Igyekszem aludni, udv mindenkinek: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?