Sziasztok!
Ne harizzatok, de tegnap kissé sűrűre sikeredett a program, és Petyus is nehezen alukált el. Ha hiszitek, ha nem, az apja "rossz" hatással van rá...ugye a nehéz elalvás, és képzeljétek, még a "napirendjét" is feladta a gyerek, hajnali háromkor felkelt, hogy Ő enne... És most alszik, pedig ilyenkor sosem szokott. Nem tudom, mi lesz a jövő héten, mivel a férjem akkor nem megy vidékre.
Váltottam egy SMS-t Encussal, ha minden igaz, vasárnap hazamehetnek (ezt még 2 napja írta, akkor még járni tanult).
Melinda, kenguruval nem értek egyet. Ezzel az erővel ne is böfiztessük, mert akkor is ugyanolyan a súlyelosztás...de nem ezen fogunk vitázni. Én akkor is beleteszem!
Pil, taliügyben (még ha mi esetleg nem is tudunk menni) maximálisan egyetértek veled! Sáskás sztori...még jó, hogy mi az ötödiken lakunk. Nekünk külön bejáratú pókpárunk van a konyhai szúnyoghálón.
Tényleg, boldog névnapot!!!!!
Fj-t kiveszem a tábliból.
Baracklével kapcsolatban, lehet, hogy én is kipróbálnám, persze még ki akarom várni, hogy betöltse a 3. hónapot. Aztán persze lehet, hogy szembeköp!
Dinnyét még nem ettem az idén, de rajtam már az se segítene.
Abban igazad van, hogy ha van teje, akkor ne tegye! De kevés tejnél és tápszernél mindent el lehet korábban kezdeni. És ha belegondolok, nem tartom kizártnak azt sem, hogy mire a mi gyerekeink szülők lesznek, már a pl. 4 hós kortól adható "pótkajákra" is azt írják, hogy 6-8 hónap. Kísérleteznek, de az a baj, hogy ezek mindig reprezentatívak. Hiszen kiválasztanak x gyereket, akikről semmit nem tudnak, és nem kizárt, hogy mindegyik "problémás" lesz, de előfordulhat totál az ellentétje is. Most nem tudom, hogy itt, vagy a másik fórumon olvastam egy cikket, miszerint totál felesleges fennakadni a hozzátápin. Főleg, hogy mindenki a saját szíve szerint fog cselekedni még akkor is, ha a védőnő, orvos, barát, stb. mást mond!
Pogi, aranyos ez a szőnyeg, Gergőnél is tetszést aratott, ahogy látom.
Nyanya, szvsz egy művházban is lehet beállítani néhány széket és asztalt...
Szörnyeteg??? Na ne már!!! Kertes ház ezzel jár...
Kinek mi van messze? Hidd el, mindig lesz ilyen, hiszen jól szét vagyunk szórva az országban...
És persze boldog névnapot!
Gombi, én általában anyukámmal vagyok, amikor a hordozót cipeljük, egymagasak vagyunk kb., és a rángatás elkerülése végett, Aki nem lép egyszerrét szoktunk játszani.
Édes ez a Julcsi lány! Peti is imád boxolni, néha már sikerül is eltalálnia néha.
Kisvirág, Petinek is van (volt?) kicsi köldöksérve, de csak annyit mondott a gyereksebész, hogy majd háromévesen ellenőriztessük...
Ordítás: néha nálunk is úgy van, hogy ha kinyílik a csipája, akkor azonnal visít, de általában először ficergés van, addig kajakészítés, és mire felkel, akkor ehet.
Szilvi, Reni igazi nő, már keresztbe teszi a lábait.
Rólunk még nem készült hármas kép, sajna.
Persze ami késik, nem múlik.
Katus, én nem tudtam, de mindig megtud vmit az ember.
Juca, OK, habár sajnálom, hogy nem jössz. Nekem belefér kettő topic is...de persze Te érzed! Kingának édes a haja...nem tudom, mi ennek a receptje...
Macsek, hangyák ellen cukros víz! Nem tudom, én semmi ilyet nem éreztem, sőt talán jobb, mint volt (én is csaszis voltam).
Andi, isten éltesse Márkot.
Zsu, látom, Kata is hajasbaba...csak mi vagyunk lemaradva.
Szücsi, még mi sem fürdetünk azonos időben. Ahhoz szvsz el kell telnie még pár hónapnak.
Peti is örökmozgó, de ő csak körben jár.
Na most megyek, mert Peti befejezte az evést, elmegyünk anyóshoz meg a nagymamámékhoz.
Ha tudok, még jövök.
Ági