Új privát üzeneted érkezett!

prenatra!
Szerintem mikor már tartja magát rendesen. Mondjuk kb fél év, de lehet hogy kicsit előbb. Én is csak 5-10 percekre rakom be és inkább én tartom, csak biztonságosabb, ha a kengoru is tart. Muszáj mert ma is bringáztunk bátyóval és közben a babakocsit toltam büfiztetés mellett. Azért ez kengoruban jobban ment, de hamar kivettem.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Prenata: Két hónapostól. legalábbis a vádőlány szerint. Nekünk is van Chicco, hiper-szuper, mégsem jött be neki, maradunk a hordozókendőnél, lehet abban még közelebbről hallja a szívdobbanást. Pedig a kengurut nem kéne kötögetni.

Azt a két éttermet én is ismerem, Anyámék arra laknak. Jó ötlet lenne a kibérlés, benne vagyok.

Ja, a fotófelrakás azért nem jött össze, mert a férjem megint melózott a gépen.

Ma volt a Noémi először a járókában, tetszett neki, főleg, hogy így zajlik körülötte az élet, mert a Máté, vagyis a "gyerkszobába" tettük. Én a nappaliba akartam volna, csak nincs hely.

Pil! Dinnye! Én nem ehetek, mert tök fáj tőle a hasa.

Pogi: Gondolom a torna valahol felétek van. Szerncse, hogy a "Bogyó" szereti, anno a Máté majd kiugrott a kezemből. Noémivel még nem próbáltam.

Ja, a nagy hír, 2 napja kétszer is megfordult hasról a hátára, persze azóta nem csinálta, de azért ügyike. És rá kell jönnöm, hogy nem babakocsi párti, ma is kiabált, d.u. már kendőbe vittem. Mentem, jóccccakát!

Kép [/img]
colett77
 
 


Colett,Mári:nagyon cukik a babák!!

én szerencsére tudok enni dinnyét-végre vmi amitől nem fáj a hasa!

Szilvi:na hát szép,meg is sirattalak volna ha nem tudsz jönni,ajánlom nekik hogy ne vesszenek össze mégegyszer!!!!!!
Pont kérdezni akartam a spirált. :D
Reniről kép?????????

Mézgombi:király a kép!!

Sütöttem ma palacsint :oops: :oops: :oops:

nem tudom már kinek mit akartam,de szarul vagyok megyek aludni,ne harizzatok!!!

Tali időpont:szeptember 16!!!!!!!

Kérek Mindenkit jelezze kinek jó,mert összeirom!!!!!
Jóéjt,puszi

KépKép

KépKép
pilchard
 
 

 
 

Nagyon aranyosak a babók! :)

Pil, szerintem nekem jó az időpont!

Nyanya, azért visszük hordozóban, mert egyrészt a babakocsink batár nagy (örököltük, nem mi választottuk), nem lehet vele BKV-zni, másrészt a vonatra is nehézkes lenne vele felszállni, plusz a millió csomag... Gondolhatod, hogy nem poénból cipeljük a hordozót... Kb. két órát van benne egyhuzamban, szerintem ez még nem árt a gerincének, ráadásul csak 6 hetes korától, előtte mindig vízszintesen volt.

Én is úgy tudom, hogy két hónapos kortól lehet kengurut használni. Mi már néztünk korábban is, de az eladó lebeszélt róla, még a hipiszupi k..a drága Chiccoról is.

Ma voltunk vásárolni, Nyuszika megkapta a 3-as számú pelusát. :)
Nagyon édi, mi Pamperst használunk, édibédi minták vannak rajta, és az egész pelus mintás. Jópofa. :)
Mire hazaértünk, tök elfáradt, fürcsi, aztán nagy kaja, már horpaszt egy ideje.
Én is kidőltem...

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Mézgombi!
2 óra az valóban nem sok, nem is e miatt kérdeztem inkább a cipelés miatt. Nekünk pont a babakocsi volt segítség cipelés szempontjából, mert egy csomó minden befért alulra. Mondjuk nem volt könnyű a megpakolt babakocsival a vonatról le fel szállni, de legalább a gyaloglás kényelmas volt. Hát nem irigyellek, de legalább jó izmos leszel :)

Tali: nekem jó

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Üdv!

Eljutottam hozzátok...jól eltelt a napom. Most azért jöttem ilyen későn, mert sokáig kellett dajkálni Petit, és anyum se tudott segíteni, mert apuval elmentek a Tescoba.
Ma az esti etetés után sugárban láttam viszont a kicsi fiam kajáját. De aztán meg vigyorgott, mint a tejbe tök, aztán adtam neki egy keveset, az benne maradt, és vigyorgott tovább. Remélem, ez egyszeri eset volt.

Pogi, nem tudom, jelentkeznek-e, de egy jó párat már kitöröltem, aztán ha esetleg hírt adnak magukról, akkor beírom őket.
Gergőcske miatt :(. Remélem, már jobban elvagytok! Jó évfordulót!
Gombi, megasztár :D . Kivételesen szavaznék, Rád. Mi jól el vagyunk látva pelussal, Peti még hírből se létezett, de mindig volt leárazva a Tescoban, és bevásároltunk. Most a midinél tartunk, a miniből csak pár db van, azt vége. :) A Pamerstől peluskiütése lettek Petinek. Egyékbént a Corában kapható Baby akármi pelus is mintás. (most nem tudom megnézni, mert a kiságy alatt van a csomag, és nem akarok csörögni)
Évfordulós (gratula) babaprogi...nincs ötletem, talán piknikezhetnétek. Nem valami romantikus, de vihetitek a lányzót is. Persze ez időjárásfüggő. Ha az étterem mellett döntötök, akkor a hordozó is jó ötlet, ha ketten viszitek, kétfelé oszlik a lányzó súlya...egy kicsit anyának, egy kicsit apának.
A kép nagyon vicces. Tegnap anyuval pont a Tescoból jöttünk kifelé, mikor hívott a férjem, hogy nálunk esik-e, mert Pesten annyira szakad, hogy a kocsinknak csak a felnije látszik ki a hömpölygő víz alól. Hozzáteszem, a végén csak ma hajnalban esett, de napközben még a napocska is kisütött. Most meg megint esik...
Szopiztatás: én Mezőhegyesen sétizve nyugiciciztettem a fiatal urat. Senkit nem érdekelt...csak feljebb toltam a bikinifelsőt, a fejét meg így is úgy is textilpelussal takarom be, az a belátást is akadályozta. :)
Zsu, akkor képek is csak egy hónap múlva lesznek?? :( Kár. Persze szuper, hogy jól érzitek magatokat!
Amandi, grat. az átaludt éjszakához. Én most nem tudom, mi lesz (ld. fent), de remélem, hogy kibírja. Én még mindig gyógyszertári fürdető használok, de ha elfogy, akkor lehet, hogy kipróbálok vmi boltit. Egyékbént Petinek, mikor még kisebb volt, magától kiszáradt a bőre...a védőnő első kérdése az volt, hogy mivel fürdetem...mondtam, hogy azzal, amit a dokinéni felírt. Így a legközelebbi tanácsadáson kaptunk testápoló receptet. :)
Kenguru: én már kb. 3 hetesen beletettem, muszáj volt, mert én nem cipelem a hordozót vagy a babakocsit. És nagyon szereti. A képtárában van is egy kép, amin látszik. Én ezt anno a Rossmannban vettem, nem volttt 3000 Ft, és az a jó benne, hogy arccal a világnak is bele lehet majd tenni, ha rendesen tudja tartani magát.
Rucik: mi most a 68-as méretet kezdjük. 62-esből a kombik még rámennek Petire, de a rugik már szűkösek.
Pil, majd holnap a nagy gépen megnézem a videókat. Ezen marha lassú lenne, nem is próbálkozom... Taliról később nyilatkozom, megegyezés kérdése, vajon a férjem ráér-e.
Az a doki, akit írtál...hát. Peti kb. 8-9 órát alszik este. Igaz, mikor felkel, farkaséhes, visiít nagyon...és ugye az egy kis idő, mire elkészül a kajcsija. Megoldás lenne, ha előbb kidobna az ágy, de ez a veszély nem fenyeget. Kicsit jobb lesz, ha Feri itthon lesz, mert akkor ő kivánszorog kajcsit csinálni, én addig tudom ciciztetni, és nem vonyíkol.
Katus, jó ez a mirelit nap. Én ma csak ebédre ettem főtt kaját - nagymamaféle. :) Reggeli és vacsi szendvics, és utóbbi mellé lecsúszott némi piskótatallér is (a tescos most akciós)...
A videókamerához tényleg vmi spéci, a mi videóink is kazin vannak, már amiket a kamerával vettünk fel. De a digitális fényképezőnkkel is lehet videózni, annak olyan a formátuma, amit le tud játszani a gépen levő progi is. Én is csináltam Petiről, de olyan kis izé, mert amikor videózom, akkor az istennek se akar vigyorogni. De most majd holnap felveszem, ahogy erőlködik! Ma is potyogtak a könnyeim... :) (a nevetéstől)
Marcy, jó, hogy összeszoktatok. A napirenddel kapcsolatban...lesz ez még így se. :) Sali: én görögsalit tervezek holnapra vagy szombatra...időtől függően. Fj-nek meg utánanézek, ha lesz időm...habár ennek kicsi az esélye. :)
Mári, Peti is hasfájós volt...ő kap édeskömény teát. Igaz, ő ugye tápszeres, de van, amikor mellre teszem, amikor nagyon-nagyon nyűgös. Na és van cumija...csodákra képes némi seggringatással egybe kötve. :D
A képeket majd megnézem, hacsak bele nem alszok a gépelésbe, de biztos nagyon édibédi a gyerkőc!
Szilvi, jó ez a civakodás, nekünk most 9900 a net havonta, korlátlan, és két gépünk van...szóval nálunk is ugyanaz az ár, ha azt nézzük. :D Kontroll :). Én a holnapot várom, remélem, nem hiába. Habár ebben a rossz időben nem tarhatunk ismételt kocsiavatást (18) . :D
Nyanya, nekünk hordozós a babakocsink...és a kocsiba is hordozóba tesszük ugye. Neki egyáltalán nincs benne baja! Sőt, ha épp abban kezd nyűgösködni (és mondjuk nem nyugtathatatlanul az), akkor csak jól meghimbilimbiztetjük, és elvan magával tovább... De itt én vagyok a lázadó (Hello után szabadon)...
Én a hordozóba is már korán beletettem, ld. fentebb... A miénk asszem 10-12 kg-ig jó, és mire "belenő", értsd: tartja magát, addigra már ki is nőtt belőle (majdnem). És szvsz félévesen már elég nehéz megszoktatni, de kinek mi. Én mindig úgy vittem, hogy fogtam a fenekét, és támasztottam a buksiját (mindig bealszik benne ugyanis), így tökre ugyanolyan, mintha a kezemben cipelészném, csak a hátam is tart némi súlyt.
Colett, ari a kép, és grat. a lányzó új tudományához.

Na megyek, itt villámlik ezerrel, csoda, hogy van még net. Legalábbis remélem, hogy elmegy ez az üzi. Txt-t írtam, elmentem, aztán ha mégse megy el, akkor holnap.
Ja, és nem reklámozom a Tescot, csak ez van hozzánk a legközelebb.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Most már nagyon késő van, és fáradt vagyok.
Encusnak Gratula!!!

Majd holnap válaszolok mindenkinek, de a kengurus kérdésre muszáj válaszolnom.
A 2 hónap erős túlzás. Amíg a gyerek nem tartja magát, estleg nem ül, addig ne tegyétek bele. A kenguru, legyen az a legjobb, vagy a legolcsóbb "nem tartja" a gyereket. Az egész testsúlya a csípőjén van, és a gerince tekeredik. Ez most még nem tűnik olyan gáznak, de majd 10 évesen a gerincferdülésével, meg az ezzel járó kompenzációs tartáshibáknál meg tanakodunk, mitől lehet ez. Szóval én nem javaslom. Persze nem kell ezt szentírásnak venni, de szakmai ártalom, hogy ha mozgásról, izületekről, stb. van szó, muszáj beleszólnom. :oops: :oops: :oops:

Most megyek aludni, mert feldőlök. Holnap reagálok a többieknek is.
Ja, a tali nagyon jó ötlet! :) :) :)

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Most csak 1 vmi:fj35 még nem szült meg,csak 225 éve nem hozzánk ir,bár itt kezdte,hanem a 2006 ősziekhez.ezt felfedztem nemrég,de nem irtam mert minek,mindenki oda ir ahová akar.csak most hogy szóba került a neve gondoltam megosztom az infót.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

A lánykám nagyon éhes volt éjszaka, kivagyok, 3-szor is ettünk, Máté is nyivákolt egyszer, és egyszer az erkélyről is be kellett hoznom a szárítót, nem sokat aludtam. Ráadásul a lakást ellepték a hangyák, de olyan kis barnák, fura.

Szőkemelinda: Nekem a védőnő mondta, pont úgy, hogy akkor már tudják tartani a gerincüket. Gondolom ő is úgy értrtte, hogy onnantól lehet szoktatni, nem egész napra gondolt. Máté is 3 hónaposan "élvezhette". Kétszer használtuk, nem volt oda érte.

Pil: Nekem jó lenne a tali.

Pogi: Hogy van a kisfiú?
colett77
 
 


sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést, úgy tűnik, h jobban. Ma reggel már nem jött semmi az orrszívóval, és rövid hiszti után most alszik. Az éjszaka is jó volt, csak 4kor meg 8kor kelt.

Colett, az a kép olyan, mint egy képeslap! Ügyesek vagytok!

Ma reggel megérkezett a tornáztatós játszószőnyegünk. Rövid időre lekötötte, majd bealudt. Le is fényképeztem, mindjárt teszek fel képet.

pogacsa
 
 


Na,irtam Neki privit hogy kivehetjük e a táblából,nehogy sértődés legyen belőle.

tali:De jó,akkor ebből már csak lesz valami!!!!!!!!!!!!!
Csak lila gőzöm sincs hogy hol kellene,mert megmondom őszintén fenntartásaim vannak az étteremmel kapcsolatban:
1.van aki nem tud ülve szoptatni
2.lehet olyan jól érezzük magunkat(sztem ez nyilvánvaló :lol: )hogy nem csak 3 órát akarunk ott lenni
3.marha kényelmetlen többórán keresztül egy széken ülve lenni
4.a babáknak is jobb lenne ha fekhetnének eggyütt vhol

Mit gondoltok?sztem egy nagy terem lenne jó,ahol leraknánk plédeket,aki akar feksszik,ül,sétál,stb,akkor apukák se zavarnák a szopiban,félre lehetne vonulni,stb..
Kaját mindenki hozna vmit,meg inni és ellehetnénk sokáig.

gondolok pl.egy művházra,stb.pl.nálunk hatalmas a terem,mondjuk nem egy hiperszuper felújitott épület,de mondjuk van vc.ez sem utolsó szempont,van friss levegő,ha gondoljátok és szivesen kijönnétek ide megkérdezhetem mennyibe kerülne.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Na íme a szőnyeg:
Kép

pogacsa
 
 


Pogi!!Ez tök jó!!!
A feje(szinkeveredve),az elefánt meg a csacsi olyan mint a miénken,igy jöhettek megint,Gergő észre sem fogja venni hogy nem otthon van! :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil, :D

Tali: nekem bármi megfelel, már tudok köztéren is szoptatni, bármilyen pózban! szóval báááármi jó!

pogacsa
 
 


Mézgombi:BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pilchard!
Mi az a "nálunk"? Hol?
Mondjuk én szeretnék asztalnál ülni, mert hosszú távon útálok a földön heverészni főleg ha még csak nem is a puha föld, hanem egy müvház padlója, nem véletlen nem járok strandra sem. Ez a takarón üldögélés nekem nem élvezet. És én még olyan müvházat nem láttam, ahol kultúrált a wc, ami még hagyján, de hogy ezért még fizetni is??? Akkor már inkább valahol a szabadban, ahol a közelben van wc. Mondjuk az álltalam említett étterem se a legjobb, mert tényleg több mint 3 órát leszünk ott és nem csak azért mert jól érezzük magunkat (ami egyértelmű :lol: ) hanem valószínü nem pont egyszerre érkezünk és távozunk.
A legideálisabb egy kertes ház udvara lenne, ahova be lehet menni wc-re, vagy szoptatni, ha valaki ilyen helyen lakik és bevállalná :) Egy másik topikkal voltam ilyen találkán és nagyon jól sikerült (ugye Szücsi_66 ?)
A szoptatási pozitúra meg szerintem ne legyen szempont, mert úgyis sokan megyünk kocsival és oda bármikor be lehet feküdni, még egy étterem előtt is. Max hátrahajítom a csomagtartóba a gyereküléseket.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Bocsi de most látom nem voltam eléggé egyértelmű. Szóval a pkrócon heverészés a szabadban az részemről ok, de zárt téren parkettán, kövön azt inkább kihagyom.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya:nálunk az kosd,de én csak kérdezem.Az hogy pesten kimész a kocsiba,nem tudom mennyire működik,mert attól függ hol parkolsz,és mint tudjuk pesten ez mindig gáz.

Akkor várok ötleteket,mert nekem nem jut semmi az eszembe ,pedig annyit töröm a fejem.még egy vikendház is jó lenne,ahol van kert,de sajna nekünk nincs ilyen.

Szabadba meg nincs vc,vagy tuti aznap fog esni!

képzeljétek,ahogy letettük este a fejünket hallottuk hogy vmi beesett az ablakon.Hát én nagyon beszartam,peti elhúzta a függönyt és ugrott két métert,mert ott volt egy bazi nagy sáska(utálja a sáskákat),én meg minden bogártól,rovartól irtózom.na én távoztam is jó messzire,csa féltünk nehogy beljebb jöjjön.Peti fújt rá légyirtót,na az jó büdös lett,de kicsit bekómázott tőle,majd elkezdett ugrálni az ablakon.csapkodta törcsivel is,de a hülye csak beugrott a szobába(én meg álltam a kiságy mellett,egy pelussal letakartam Amelita fejét nehogy ráugorjon)és közbe majd be szartam.Aztán sikerült rádobni egy huzatot,peti összefogta és úgy kivittük az udvarra.Alig tudtam elaludni,annyira felpörögtem.

Ex:beszéd rá apát a talira,lécci,lécci!!Mondd neki hogy majd kap érte vmit :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Megvolt a mai napi produkció! Átfordult hasról hátra! :lol: Na persze tudom, hogy csak azért csinálta, mert utál hason lenni. A dokinénink mondta, hogy kicsit lustán tartja a fejét (tény, hogy vannak néha kilengések :) ), és hogy tegyem hasra, azzal lehet erősíteni. Eddig nem fektettem hason, mert sosem szerette. Múlt hét óta azonban mindennap van pár perc hason fekvés, most meg az lett a vége, hogy morgott, a végén üvöltött, nagy nyögések, és megfordult. Annyira ari volt! De többször nem csinálta... :)

Pil, köszi! :lol: A férjem nagyon töri a fejét, hogy mit csináljunk ez alkalomból, mert nem akar szimplán étterembe menni, szerintem kirándulás lesz a vége, ha jó idő lesz.
A mi telkünk pont alkalmas lenne a talira, csak hát Félegyháza mellett van, gondolom sokan nem jönnének a távolság miatt. (120 km Pesttől) Pedig van hatalmas kert, ház is, fa bungalló, el lehetne vonulni, eső esetén ott a ház. Mondjuk kb. 20-25 főnek ideális, ennél azért remélem többen leszünk. De ha jó idő van, akkor bármennyi ember elfér. :) Szóval itt csak a távolság lenne a gond. De ha mégis megfelel, akkor nálunk megcsinálhatjuk a talit!
Eddig ez az ötlet jutott eszembe, de még gondolkodom...
Egyébként a sáska tök jófej állatka!:) Na jó, a férjem is készen van az ízeltlábúak minden egyedétől, én meg olyan vagyok, hogy semmi nem hat meg, bármilyen állatot megfogok. Nálunk én vagyok a rovarűző. :)

Nyanya, arra már én is rájöttem, hogy a kiscsaj mellett ráérek még a tornára... :)

Ex, tök jó, hogy megint ennyit írsz! :) Anya is mondta, hogy otthon nem esett (az meg ugyebár felétek van). A hordozót ketten szoktuk vinni, így könnyebb, csak kicsit rángatjuk egymást, de Julcsinak bejön a himbi-limbi. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!
Nálunk esik az eső és le is hűlt a levegő. Alig vártam, hogy vége legyen a nagy melegnek, de az idő meg tökre depire késztet. És nem tudunk sétálni menni. Na meg sötét van a lakásban

Várom, hogy elaludjon Peti. Már kétszer toltam arrébb a főzést mert 2X hittem azt, hogy mostmá tutuira elaludt, de tévedtem. De talán most!!!

Tökre irigyellek benneteket a tali miatt. Nekem kilőve. 350 km-re lakom a fővárostól!
Pil! pogi! Tök jó a játszó szőnyeg. Milyen árban vannak és hol vettétek?
Na, a mostani alvás kísérlet sem jött be, úgy hallom....

Reni
Kép
prenata
 
 


Kedves kismamák!

Szeptember 5-től kezdő hastánc tanfolyam indul a Nagykörút és a Király utca sarkán alálható Mozgásstúdióban! Az foglalkozások kedden-csütörtökön 13-14 óráig tartanak, 1500 Ft/60 perc, 13500 Ft/10 alkalom áron. A babákat sajnos szakfelügyelet hiányában nem tudjuk az órák részesévé tenni, és Ti is megérdemlitek, hogy egy kicsit csak magatokra fordítsátok a figyelmeteket! Gyere el kikapcsolódni, feltöltődni, hogy aztán újult erővel és több energiával fordulhass szeretteid felé! Várlak óráimon szeretettel.
Nemesdy Krisztina www.hastanc.xls.hu 06-30-509-63-19 n_kikka@freemail.hu
crish
 
 


Jók ezek a játszószőnyegek, mi is ilyet akarunk venni. Ha ébren van, és unja magát az ágyban, mi meg mondjuk épp vacsiznánk, akkor áthozzuk a nagy szobába, lerakjuk egy paplanra a játékaival, és tök jól elvan, az a lényeg, hogy lásson bennünket.

Reni, nálunk is hasonló idő van, már felvettem egy hosszú gatyót, hát, rég volt rajtam... 350 km egy picivel tényleg sok.

A tegnapi vásárlásban így elfáradt, kidőlt apán. :)
Kép

Itt pedig szopi előtt tátog, és közben pedig arra gondol, hogy mindjárt behúz egyet, ha nem adom elég gyorsan a cicit. :)
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Itt vagyok ragyogok!

Pil!
Gondolom nagyon szar lehetett a szöcske de én úgy nevettem, hogy potyogtak a könnyeim.

Gombi!
Félegyháza hol is van pontosan?

Melinda!
Osztom a véleményedet kenguru ügyben.

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus, Kecskemét és Szeged között, Kecskeméttől kb. 30 km-re, Szegedtől meg 60 km. (M5-ös autópálya) A telkünk pedig Félegyháza mellett van, Szeged irányába kb. 5 km a várostól egy Selymes nevezetű helyen, ahol hobbitelkek vannak.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Gombi!
Ha ott lenne nálatok a találkozó talán mi is eltudnánk menni mert Békéscsabától kecskemét is és Szeged is 100 km.
Julcsikának nem próbáltál kis csattot tenni a hajába csak úgy poénból, olyan édi lenne.

Kép

Kép
katus73
 
 


Pilchard!
Majd megnézlek térképen, mert szégyen vagy nem szégyen de fogalmam sincs hol van Kosd, viszont én Pesten kívülre csak a friss levegő, kertes ház reményében mennék és nem a 4 fal közé.
Na a sáskán én is beszartam volna. Hozzánk csak egy hatalmas szitakötő repült be múltkor, de én már attól be voltam tojva. Viszont mindenki aludt mint a bunda, így egyedül összeszedve bátorságom legyőztem a szörnyeteget.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Mézgombi!
Tök jól hangzik az a nyaraló, kár hogy olyan messze van. :(

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Lehetne jó kis marhapörköltet főzni bográcsba vagy grillezni esetleg jégkrémet és vaníliás karikát enni.... :lol:

Kép

Kép
katus73
 
 


Gombi, nektek is boldog évfordulót! Nektek mikor van pontosan? Végülis össze is köthetitek a kajálást a kirándulással akár :D Nekünk hétfőn lesz, és csak kajálni fogunk, lusta disznó vagyok... no meg még nem akarom sokáig kenguruztatni, szóval az erdei sétákat majd később.

Nyanya, én is reménykedtem a friss levegős sétában amikor meglátogattuk Pilchardékat Kosdon (KÖZEL VAN PESTHEZ, KB 40km), de persze hogy szakadt az eső...

Rena, én a babaszobán vettem és 4e Ft volt. Az alábbi zenélő forgót viszont újonnan vettem, mert beleszerettem, és az is 4 ezer valamennyi volt:
Kép

pogacsa
 
 


Sziasztok!
Kicsit depi vagyok... utálom a hideget, az esőt :cry: :twisted:

Prenata
Nekem is messze van Pest..
Vendég
 


Pogi!
Köszi az infot.

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok

Kopp-kopp lekopogom Kende drágám jobban van. Már csak kicsi ordítás van.
Voltunk ma vissza a dokinál. Leragasztotta a köldökét, mert kialakulóban van egy pici sérv :(
Képzeljétek ma du. 1/2 1-től - 18-ig (5 és 1/2) kibírta kaja nélkül (szunyált) Miért nem csinálja ezt éjjel???

Encus: gratula Mayához! Sok boldogságot és egészséget nektek!

Szücsi: annyira szép és megható a történeted, hogy a könnyem is kicsordult. Igazán megérdemeltétek már ezt a kiscsajt!!! Én annyira örülök nektek! Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!
Fürdetés: nálunk kb. 2-2,5 hét kellett, hogy ne ordítsa végig a pancsit. Szerintem nálatok is hamar meg fogja szokni. Nekünk is akkor sírt jobban, ha háton volt. Szerintem várjatok vele még egy kicsit, mielőtt vásároltok olyan fotelt.
Ja és próbáljátok mindig azonos időben fürdetni és közben nyugtatóan dumcsizni hozzá!

Black: szépen leírtad a történeted :) Tök jó volt olvasni.

Ex: hát igen a sírástól is levegő jut a pociba, de igyekszünk azonnal ugrani, ha sír. De nálunk mindig úgy van, ha felébred rögtön ordít a kajáért.

Pil: örülök, hogy javul Ameli fülecskéje. Nagyon ügyin tartja már magát :)
Nekünk elvileg jó lehet a tali időpont, de minden attól függ, hogy Józsi, hogy dolgozik. (ez csak aug végén derül ki)
Sáska járás :( Nekünk minden nyáron többször is bejönnek. Útálom őket. Egyszer netezés közben a vállamra ugrott. Hát képzelheted, hogy besz..rtam. Nálunk Józsi fogja meg és tessékeli ki őket.

Katus: A madártejes carte door a kedvencem. Nyami-nyami.

Moka: üdv a körünkben.

Zsu: örülök, hogy írtál pár sort és hogy jól vagytok :)

Mári: de jó, hogy írtál :) Nagyon édes Vencel a képeken.
Én sem nagyon tudom elutasítani a cicit, de olyankor muszáj. Én ilyenkor a cici helyett masszírozni szoktam a pociját. Nyanya feltette, hogy milyen módon lehet masszíkázni. Nekünk bevált. Közben persze üvölt, de csak pár percig, mert jól esik neki és megnyugszik. De van amikor a játszócumit is teszek a szájába, és azon elcummog és az is megnyugtatja őt.

Szilvi: nem hangzott valami jól ez a netes dolog. Remélem nem fog a két cég összeveszni.
Úff a spirál feltétel nem lehetett könnyű dolog. Én is gondolkodom ilyen megoldáson, de a 2. baba előtt félek ilyet feltetetni.

Pogi, Pil: tök jók ezek a játszószőnyegek.

Kenguru: én ma vettem egy tök jót 5400 Ft-ért :).

K-vitamin: ma megkérdeztem a védőnőt és azt mondta addig adjam neki, amíg szopizik.

Puszi
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


most mentek el a bnőmék úgyhogy csak holnap irok már.

De felteszem még SZGORON-RENI babájáról a képeket!!
Kép

Kép


Kép


Kép

Kép

Kép

Kép


Szilvi:nagyon cuki ez a csaj,és szépek vagytok 3an.

Mézgombi:jó a kép Julcsikáról is,tényleg olyan bokszolóállásban van a keze.mi letudunk menni félegyházára,de ha többiek nem,akkor ugyanott vagyunk.pedig jó kis bográcsos,meg fagyi,hmmmmmmm,meg grill,Katus:jó ötlet!!!!

Na megyek,holnap irok.Puszi.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Szilvi!

Reni baba egy kis tündér nagyon jók a képek!

Azt tudtátok, hogy Helló idította a topicot?
Éljen Helló!!!

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus, lévén, hogy minden egyes alkalommal ott nyílik meg a topic nálam, igen. :)

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkezem, de egy másik topikba írok rendszeresen. Ott sok embert ismerek személyesen is, ezért ott ragadtam, kettő már nem fér bele az időmbe :cry: Ex nyugodtan vegyél ki a táblából!

Jól vagyunk, fényképek a profilomban a www alatt, ott is a family témakörben. Kinga két hónapos lett volna egy nap múlva, mikor megfordult a hasáról a hátára, és ezt párszor meg is csinálta, szóval nagyon korán kezd mindent. Nézegeti a kezét, magyaráz, gügyög, vigyorog, mint a tejbetök, és napról napra ügyesebb.
Dobok egy képet, itt az látható, hogy tud élni a kis tarajossülöm, éppen az orrán alszik, mert lefagyott a nagy munkában :lol:

Kép

Mindenkinek nagyon boldog babázást, és csudaszép napokat kívánok! Ahogy elnézegettem a képeket a babák gyönyörűek!

tjuca
 
 


Sziasztok,

Altalaban egyutt nezegetjuk e kepeket ferjecskemmel, jot derultunk a "tarajos sul"-on! Meg a konnyem is kicsordult.

Pil: tali elmeletileg jo nekunk, remelem ferjemet is ra tudom beszelni. En ulve szoktam szoptatni, egy foltelban, de majd gyakorlok mas poziciokat is. Otletem sajnos nincs, hogy hol lehetne. Nalunk hiaba van kert, annyira kicsi, hogy itt nem ferne el annyi ember. :(

Saskajaras! Nem semmi! Nalunk minden ablakon van szunyoghalo, mert en is utalom ezeket a lenyeket. Jobban bejonnek a szoros allatok. :) Itt viszont rengeteg a hangya, minden este talalkozunk bent a lakasban. Iden a szarnyasok vannak tobbsegben, sot, meg orias szarnyasaink is vannak. El sem tudom kepzelni, hogy honnan jonnek. :(( Meg regen volt olyan, hogy arra ebredtem, hogy annyira elleptek a szobamat, hogy fekete volt meg a hajam is. (szoke no vagyok) brrrrrrrrrrrr :(

Andris is szeret a jatszoszonyegen lenni, jobban mint az agyaban. A mienk nem olyan szines, de majd extra felteteket fogok meg ra csinalni, hogy meg izgatobb legyen. Az agyaban mindig uvolt, ha napkozben oda teszem le. Tegnap mar egy fel orat azzal toltottunk el, hogy lokdostem az allatkakat rajta, es mar figyelte is oket. Olyan edes volt. :)
Most ujra ritkabban kivanja a kajat, 3 ora nagyon suru neki, megint valtoztattunk a menetrendunkon. Hajnalban bezabalt 220-at! Azt hittem rosszul lesz, de jol birta. Teljesen eber volt, amikor visszatettem az agyaba, es megis el tudott aludni magatol egy ido utan, uvoltes nelkul. Csak azt tudnam, mitert nem megy ez napkozben is? De ne legyek telhetetlen!

Udv mindenkinek:
Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Ex:fj35 is irt a privimre,Őt is kiveheted mert ő meg már átszokott az ősziekhez.


Macsek:220-.at?az szép mennyiség :D
Mondtam petinek hogy ezentúl szülinapra,névnapra,karácsonyra csak szúnyoghálót kérek,addig amig mindenhol nem lesz.
utálom a hangyákat,mindenféle rovart,pókot.
Debrecenben mikor szállón laktam(nem a klinikáén)ott meg csótányok voltak,na az még egy undormány állat!!!! :twisted: :twisted:

Kisvirág:na akkor hátha már nem lesz olyan nyűgi kende.
Sérv: :(
ma peti megy a forma1-re,kaptunk az időmérőre jegyet,de persze én nem megyek,mert egész napos program,holnap meg vásárolunk,úgyhogy lehet ezen a 7végén nem tudunk találkozni sajnos. :(

megyek fürdeni,majd jövök.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


na voltunk a boltban is.

tegnap este itt voltak bnőmék,Barnus 11 nappal fiatalabb Amelitől,nagyon cuki,sokat beszél Ő is,meg mosolyog,de nagyon kis rafkós.Kaja után sokat nyöszörgött,apukája próbálta altatni,Nála mindig elaludt és amikor letette sirt.Aztán mikor indultak akkor meg vigyorgott mintha mi sem történ volna,mi meg itt röhögtünk hogy zoli-apukája-itt küzd vele,már tökra beleizzadt,aztán a Barnus meg kiröhögi Őt.
Amelita meg du.fél 3 óta extra nyűgös volt,sehogy sem volt jó,és 7-kor elaludt,na hajnali 2-ig aludt,igy a fürcsi is kimaradt.Pedig Barnus elég hangosan sirt,de arra sem ébredt fel. :D

It van Róluk két kép!
Kép

Kép

Meg egy Ameli-most ez a kedvencem(itt tiszta peti,csak nem találok róla kisbaba képet hogy mellé tudjam tenni)
Kép


Szgoron:az első kép nagyon szupi,jól elkaptátok!


Macsek:mindig elfelejtem irni,az a nappalink,mondjuk elég jó nagy meg világos.

Mári:mitől változott meg a hozzáállásod a homeopátia iránt??

Hol vagytok csajok????
Katus:de jó lenne ha Ti is tudnátok jönni a talira!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Minden Krisztinának Kép

El is felejtetttem irni:azt mondta a bnőm gyerekorvosa hogy kóstoltasson a babával barackot,és egy-két hét múlva egy szopit kiválthat vele.A baba 8 hetes!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
Na hát egy kicsit le van maradva a dokinéni!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Akkor 4.szerre is olvashattok!!! :oops: :oops:

Két napja folyamatosan eszem a dinnyét,annyi tejem van hogy Ameli csak egy ciciből eszik egy szopi alatt,eddig mindig kellett mindkettő :D :D Éljen a dinnyeszezon!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok,

Pil: arrol nem irtal meg, hogy milyen hatasu volt a szezammag.
Azt is regota szerettem volna megkerdezni, hogy a nevedben a ch-t hogy kell ejteni? h-nak, vagy cs-nek?

Mar mindenki babazni akar jonni hozzank az ismeretsegi korbol, de annyira parazok, hogy egy extra nyugos, bombolos produkcioval varjuk oket.

Lanyok: Este kontrolloztunk ferjecskemmel, de biz isten ugy erzem, mintha szukebbre varrtak volna ossze. Ti is igy voltatok az elejen?

Mar kinottuk az 56-os rugikat, ma mar 62-est adtam ra! :)

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Macsek: igen, kisregényt írtam már róla ide, pedig császáros voltam...

pogacsa
 
 


Hihetetlen, hogy elmúlt 1 hónap. Olyan, mintha csak tegnap lett volna, hogy bementünk a kórházba. Márk hihetetlenül nyugodt baba, alig van vele gond. Félek, a következő kisbabánknál majd meg lesz ennek a böjtje.

Pil, elvileg, ha nagyon nincs más megoldás, akkor abban a koban már el lehet kezdeni a hozzátáplálást. Ezt onnan tudom, hogy én is így jártam annak idején. Anyunak alig volt teje, 40 grammokat alig tudott összekaparni ( én sem voltam hajlandó szopizni, úgy látszik ez nálunk családi dolog), tápszert meg nem kaphattam, mert tejallergiám volt, és abban az időben még nem voltak ilyen korszerűek ezek a tápszerek. Szóval én is már nagyon korán elkezdtem mindenfélét enni. És mégis itt vagyok, mindenféle betegségtől és allergiától mentesen :D Ez azért nem jelenti azt, hogy nem lenne természetesebb egy ideig csak anyatejet adni a babának.

Lehet én is ráveszem magam a dinnyeevésre, ha ilyen jó hatással van, mert egy picit visszaesett a tej mennyisége. Pedig ebben a hidegben nem épp ez az amire mindenképp vágyom. Az a legfurcsább, hogy valahogy Márk is kevesebb tejet igényel. Képzeljétek 2 napja a pelus "illata" is sokkal intenzívebb. Lehet hogy megváltozot a tej összetétele?

A találkozó időpontja nekem jó, és kocsival mi eléggé mozgékonyak is vagyunk. Mondanám, hogy nálunk is meg lehetne szervezni, a kertben a 20 ember még nem is lenne gond, csak ha hozzávesszük a babakocsikat és egyéb dolgokat... A lakás meg sajnos kicsi, és ha rossz idő van, akkor nagyon szűkösen lennénk.

amandi
 
 


Sziasztok!

Ahol most vagyunk van NET!!!

Muszáj képeket mutatnom :) Pil elküldeném Neked, mert itt nincs semmi progink. Köszi, ha felteszed.

Puszi:zsu
zsu11
 
 


Zsu:küldjed csak!!

Amandi:hát nem értek egyet,de ez ne legyen nálunk vitatéma,amúgy meg az anyukájának rengeteg teje van.

Macsek:még mindig nem ettem a szezámos csókból :oops: :oops:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil, elküldtem.

Hétfőn mi is egy hónaposak leszünk :) Hihetetlen....a szülést meg már olyan távolinak érzem, pedig még nincs meg a szüléstöri, csak a férjem verziója, mert Ő másnap megírta :)

Rengeteg élményünk van már Katával, olyan csodálatos dolgok történnek nap, mint nap. Kezdek borzasztó fáradt lenni, de majd csak átbillenek a holtponton. Tegnap is éjfélkor hozta a férjem Katát enni, én meg azt sem tudtam hol ébredek, és mit kell csinálnom...kellett pár pillanat, hogy felfogjam, hogy szoptatni fogok :)

Pihenek egy kicsit, most épp alszik.

zsu
zsu11
 
 


Na először is:
Pil! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED ÉS PERSZE AMELINEK IS!!!

Én is szeretnék elmenni a talira csak az a baj, hogyha Pestre kéne menni az nagyon messze van (200 km)
A hozzátáplálás nem semmi dokinéni jól le van maradva kb 30 évvel.
Most, hogy Peti nincsen még sűrűbben jössz majd. :lol: :lol: :lol:
Macsek!
A 220 nem semmi nekem Katus 3 hónapos korában produkált ilyet reggelente. Nekünk eddig a max.150 g volt reggel.

Mi már rég 6 hónaposra való ruhákat is használunk.Ez nem dicsekvés.Az 56-osokat már több hete elpakoltam.

Kép

Kép
katus73
 
 


Katus:köszönjük szépen!!
Igen,sztem is legalább annyival el van maradva

Zsu -Kata babája

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


Zsu:nagyon édes ,hogy elveszlik a mózesben :)
kicsit világositottam a képeken,mert nagyon sötétek voltak.

Eddig már 8-unknak jó az időpont,csak még kérdés hol legyen.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Nyanya!
Neked is boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
katus73
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?