Üdv!
Eljutottam hozzátok...jól eltelt a napom. Most azért jöttem ilyen későn, mert sokáig kellett dajkálni Petit, és anyum se tudott segíteni, mert apuval elmentek a Tescoba.
Ma az esti etetés után sugárban láttam viszont a kicsi fiam kajáját. De aztán meg vigyorgott, mint a tejbe tök, aztán adtam neki egy keveset, az benne maradt, és vigyorgott tovább. Remélem, ez egyszeri eset volt.
Pogi, nem tudom, jelentkeznek-e, de egy jó párat már kitöröltem, aztán ha esetleg hírt adnak magukról, akkor beírom őket.
Gergőcske miatt
. Remélem, már jobban elvagytok! Jó évfordulót!
Gombi, megasztár
. Kivételesen szavaznék, Rád. Mi jól el vagyunk látva pelussal, Peti még hírből se létezett, de mindig volt leárazva a Tescoban, és bevásároltunk. Most a midinél tartunk, a miniből csak pár db van, azt vége.
A Pamerstől peluskiütése lettek Petinek. Egyékbént a Corában kapható Baby akármi pelus is mintás. (most nem tudom megnézni, mert a kiságy alatt van a csomag, és nem akarok csörögni)
Évfordulós (gratula) babaprogi...nincs ötletem, talán piknikezhetnétek. Nem valami romantikus, de vihetitek a lányzót is. Persze ez időjárásfüggő. Ha az étterem mellett döntötök, akkor a hordozó is jó ötlet, ha ketten viszitek, kétfelé oszlik a lányzó súlya...egy kicsit anyának, egy kicsit apának.
A kép nagyon vicces. Tegnap anyuval pont a Tescoból jöttünk kifelé, mikor hívott a férjem, hogy nálunk esik-e, mert Pesten annyira szakad, hogy a kocsinknak csak a felnije látszik ki a hömpölygő víz alól. Hozzáteszem, a végén csak ma hajnalban esett, de napközben még a napocska is kisütött. Most meg megint esik...
Szopiztatás: én Mezőhegyesen sétizve nyugiciciztettem a fiatal urat. Senkit nem érdekelt...csak feljebb toltam a bikinifelsőt, a fejét meg így is úgy is textilpelussal takarom be, az a belátást is akadályozta.
Zsu, akkor képek is csak egy hónap múlva lesznek??
Kár. Persze szuper, hogy jól érzitek magatokat!
Amandi, grat. az átaludt éjszakához. Én most nem tudom, mi lesz (ld. fent), de remélem, hogy kibírja. Én még mindig gyógyszertári fürdető használok, de ha elfogy, akkor lehet, hogy kipróbálok vmi boltit. Egyékbént Petinek, mikor még kisebb volt, magától kiszáradt a bőre...a védőnő első kérdése az volt, hogy mivel fürdetem...mondtam, hogy azzal, amit a dokinéni felírt. Így a legközelebbi tanácsadáson kaptunk testápoló receptet.
Kenguru: én már kb. 3 hetesen beletettem, muszáj volt, mert én nem cipelem a hordozót vagy a babakocsit. És nagyon szereti. A képtárában van is egy kép, amin látszik. Én ezt anno a Rossmannban vettem, nem volttt 3000 Ft, és az a jó benne, hogy arccal a világnak is bele lehet majd tenni, ha rendesen tudja tartani magát.
Rucik: mi most a 68-as méretet kezdjük. 62-esből a kombik még rámennek Petire, de a rugik már szűkösek.
Pil, majd holnap a nagy gépen megnézem a videókat. Ezen marha lassú lenne, nem is próbálkozom... Taliról később nyilatkozom, megegyezés kérdése, vajon a férjem ráér-e.
Az a doki, akit írtál...hát. Peti kb. 8-9 órát alszik este. Igaz, mikor felkel, farkaséhes, visiít nagyon...és ugye az egy kis idő, mire elkészül a kajcsija. Megoldás lenne, ha előbb kidobna az ágy, de ez a veszély nem fenyeget. Kicsit jobb lesz, ha Feri itthon lesz, mert akkor ő kivánszorog kajcsit csinálni, én addig tudom ciciztetni, és nem vonyíkol.
Katus, jó ez a mirelit nap. Én ma csak ebédre ettem főtt kaját - nagymamaféle.
Reggeli és vacsi szendvics, és utóbbi mellé lecsúszott némi piskótatallér is (a tescos most akciós)...
A videókamerához tényleg vmi spéci, a mi videóink is kazin vannak, már amiket a kamerával vettünk fel. De a digitális fényképezőnkkel is lehet videózni, annak olyan a formátuma, amit le tud játszani a gépen levő progi is. Én is csináltam Petiről, de olyan kis izé, mert amikor videózom, akkor az istennek se akar vigyorogni. De most majd holnap felveszem, ahogy erőlködik! Ma is potyogtak a könnyeim...
(a nevetéstől)
Marcy, jó, hogy összeszoktatok. A napirenddel kapcsolatban...lesz ez még így se.
Sali: én görögsalit tervezek holnapra vagy szombatra...időtől függően. Fj-nek meg utánanézek, ha lesz időm...habár ennek kicsi az esélye.
Mári, Peti is hasfájós volt...ő kap édeskömény teát. Igaz, ő ugye tápszeres, de van, amikor mellre teszem, amikor nagyon-nagyon nyűgös. Na és van cumija...csodákra képes némi seggringatással egybe kötve.
A képeket majd megnézem, hacsak bele nem alszok a gépelésbe, de biztos nagyon édibédi a gyerkőc!
Szilvi, jó ez a civakodás, nekünk most 9900 a net havonta, korlátlan, és két gépünk van...szóval nálunk is ugyanaz az ár, ha azt nézzük.
Kontroll
. Én a holnapot várom, remélem, nem hiába. Habár ebben a rossz időben nem tarhatunk ismételt kocsiavatást (18) .
Nyanya, nekünk hordozós a babakocsink...és a kocsiba is hordozóba tesszük ugye. Neki egyáltalán nincs benne baja! Sőt, ha épp abban kezd nyűgösködni (és mondjuk nem nyugtathatatlanul az), akkor csak jól meghimbilimbiztetjük, és elvan magával tovább... De itt én vagyok a lázadó (Hello után szabadon)...
Én a hordozóba is már korán beletettem, ld. fentebb... A miénk asszem 10-12 kg-ig jó, és mire "belenő", értsd: tartja magát, addigra már ki is nőtt belőle (majdnem). És szvsz félévesen már elég nehéz megszoktatni, de kinek mi. Én mindig úgy vittem, hogy fogtam a fenekét, és támasztottam a buksiját (mindig bealszik benne ugyanis), így tökre ugyanolyan, mintha a kezemben cipelészném, csak a hátam is tart némi súlyt.
Colett, ari a kép, és grat. a lányzó új tudományához.
Na megyek, itt villámlik ezerrel, csoda, hogy van még net. Legalábbis remélem, hogy elmegy ez az üzi. Txt-t írtam, elmentem, aztán ha mégse megy el, akkor holnap.
Ja, és nem reklámozom a Tescot, csak ez van hozzánk a legközelebb.
Ági