SZiasztok!
KÉpzeljétek, Ármin ma evett! Spenótot (vagyis mángoldot spenót módra elkészítve) kétszer is, estére pedig fõztem neki almás-körtés rizst, abból egyszerre megevett egy 1 dl-es pohárnyit! Kíváncsi vagyok, holnap is akar-e enni, illetve hogy más dolgok is ízlenek-e neki, vagy kifejezetten ezeket találtam el jól! Nagyon izgi dolog ez a kajálás!
REmélem, azért még nem hagy fel a szopival sem - bár, ez szerencsére nem úgy tûnik!
Másik "nagy" tette, hogy már két napja egyedül fürdik a nagy kádban! Persze, ugrásra készen ott guggolunk mindketten a kád mellett, de Ármin egyedül ül benne és játszik és ki sem akar jönni!
Ja, és literszám vedeli a fürdõvizet!
Voltam ma fogászaton
, azt mondta a doki, hogy vagy megpróbálom kikúrálni sós kamillás vízzel, vagy ki kell húzatnom a szájsebészeten
Szóval, egyelõre sóskamillázok..., Ja, és homeobogyókat eszem, hátha visszahúzódik a gyulladás. SZerencsére most nem fáj, de tegnap a falat kapartam
Laura! Én úgy képzeltem a tortát, hogy csinálok leveles tésztát (de lehet kapni fagyasztva is), azt megsütöm 2-3 részletben úgy, hogy egy réteg tészta, egy alma, egy tészta, szóval, ilyenbõl sütnék kerek tortaformában kettõt-hármat, aztán egymásra raknám õket itthoni lekvárral (pld. meggy) "összeragasztva". A töltelék pedig párolt alma és körte lehetne. Kis vízben párolnék alma- és körtekarikákat, esetleg egy kis fahéjjal - hogy ne legyen olyan száraz, mint a sima reszelt alma sütés után.
Szila!
Te mindig olyan jókat találász! Amit ma fõztem almakörterizst, az is miután kihûltm, vághatóvá vált, olyan pudingszerû lett - lehet, hogy a csészébõl kiborítva szépen megmaradna. Na, majd kipróbálom!
BMárti! Még nem tudtam felhívni a Heim Pált, mivel ma a fogászat miatt rohangáltam, de nem felejtettem el. Bár, Zsuzsi elég hihetõ infókat szerzett apukájától!
Sztike! Mint a fenti néhány sorból is láthatod, nem vagyok azonos BMártival
, magammal nemcsak a neten át értek szót! SZóval, Árminom nekem van és a KOrai Fejlesztõben is én jártam (írtam is neked errõl néhány hete). SZóval, nem tudom, pontosan mire lennél kíváncsi, úgyhogy írok vmit, aztán kérdezz, ha mást akartál! Mi elõször a Svábhegyen voltunk a neurológián, ott elég undokok voltak és azt az egyetlen tanácsot adták, hogy Ármint napi 24 órán át tartsam hason, akkor is, ha üvölt
De Ármin ennél jóval okosabb
, nem üvöltött, hanem 5 nap múlva tudott forogni, tehát bárhogy raktam is le, õ úgy feküdt, ahogy neki jólesett. A "bajom" egébként az volt vele, tehát azért vittem el, mert a jobb kezét-lábát láthatóan másképp mozgatta, mint a baloldalát. SZóval ezek után májusban jutottunk el a KF-be, akkor volt Ármin fél éves. Ott nagyon kedves
gyógytornászok megvizsgálták (rendesen, alaposan), tõlem is kérdezõsködtek mindenfélét, majd összeállítottak egy gyakorlatsort (torna+masszírozás), amit mindennap el kell(ett) végeznünk Árminnal. A féloldalassága 3 hét alatt szinte tökéletesen megszûnt, most szeptemberben megyünk vissza kontrollra, de ez már csak az én kívánságom volt, õk azt mondták, megjavult!
ZSuzsi! Leadtad?
Akkor megyünk valamikor úszni?
Tudom, hogy még akartam valakiknek valamit, de nagyonnagyon elálmosodtam, úgyhogy jóéjt!
A ti képernyõtökön is megszûnt a "névtelen" gombocska? Nem mintha névtelenül akarnám elküldeni, csak oda van írva, hogy jelöljem meg a névtelen küldeményyt (ha akarom), csakhogy nincs hozzá gomb!
Márti+Ármin