Sziasztok!
Hello Krisz! Jó, hogy előkerültél
Milyen betegségetek van/volt? Ebben a melegben még egészségesen is eléggé megterhelő, hát még betegen...
Dorka mit csinál mostanában? Bicikl: nekünk van, mármint a csajnak, de nincs oda érte. Pedig nagyon klasszul néz ki, nekem teccc
Az a jó benne, hogy tolni is lehet, mint egy fűnyírót, iylenkor is teker a csaj, de nem kell erőlködnie, vagy ha megemelem az elejét, és úgy tolom, akkor pihenhet. 3 kerekű, persze, széles nagy gumikkal, kis kosárkával hátul. Most otthagytuk a nagyinál, de hiányzik, ha nincs is oda érte, azért boltba elszaladni jó volt, és sétához is. Max. üresen toltam. De zet csináltam már a babakocsival is
Bori, Miiii?! Hipochonder vagy?????!! Vigyázz, mert jó eséllyel a csajod is az lehet, hiszen ezt látja
ennyi tejed van még?? Ezt már el sem tudom képzelni, olyan fura. Olyan nagyon régen volt, amikor szopizott Liza. Nekem nemvolt gond a leválás, mert önmagát szoktatta le, így egyszerűen egyre kevesebb tejci volt, se gyuszi, se semmi, amikor teljesen leállt, egyik napról a másikra. (persze, volt folyamat, mert akkor már csak reggel szopizott)
Nekünk is sok a melegkiütésünk (mindhármunknak van
), meg is próbálom amit írtál. Én eddig behintőporoztam azt a területet.
Kriszti, én is próbálok majd írni a receptesbe, de nálunk nincs nagy főzés, így nem egy élmény az én hozzászólásom...
Biciklizést fentebb írtam. Napernyő már tervbe véve, mint megannyi más dolog, majd csak összejön egyszer. Bár ebben a nagy melegben napernyő alatt sem szeretnék ülni a gyerekkel.
Ja, és amiért jöttem
Lizát felvették az oviba, holnap szülői, majd beszámolok róla.
Magunkról még pár szót: Liza sokat beszél, és mindent leutánoz, jól szórakozunk, apa hülyeségekre tanítja, ahogy az egy férfitől kitelik. Most annyira lefoglalja a beszédtanulás, hogy játékban inncs sok fejlődés, bár egy kicsikét nyugodtabb, mint volt, és jobban leül a dolgai mellé. Rajz továbbra sincs, de már nem akarja rágni a krétát, csak megnyalogatja és firkálni próbál vele, de ez túlságosan nem köti le. Az állatok a menők továbbra is. Pl. voltunk szabadtéri ea-on, "Süsü, a várvédő"-t néztük, igaz, hogy k. meleg volt és a nézőtér jó részét "beragyogta" a nap, de nem nagyon érdekelte, csak a sárkány. Ja, és imád függőlegesen mászni, főleg sziklát (apósom egyik hobbija ez, még most 60 fölött is).
Panu