Új privát üzeneted érkezett!

Iszonyatos a meleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Helló Csajok,
de nagy a csend!Hogy bírjátok ezt a meleget??Eszter ismét melegkiütéses,de most tűri,hogy kenegessem,remélem hamar elmúlik.
A tegnap éjjelem érdekes volt,úgy begörcsöltem,hogy azt hittem,nem érem meg a reggelt :roll: kinn guggoltam fél éjjel az erkélyen,jóóóóó volt....
Így apánk ma itthon maradt,ami nagyon jól kijött,ui ahogy vágták a füvet a házunk előtt,bezúzták az autónk oldalsó ablakját :shock:
Kifizették,de ha nem lett volna itthon,akkor ez a mi sarunk lett volna,tutira otthagyják betörve....
nekem meg méhszájgyulladásom van,szedem a gyogyót.Eszter meg ugye még mindig cici-függő....hát,úgy tűnik,itt az ideje annak,hogy leváljon .Egész délután azt magyaráztam neki,hogy megértse.
Ma nagyon hihetetlenül viselkedett,már rég nem volt ennyire hisztis.A gyógyszertárban a földön kúszva üvöltött,utána még merészen bevállaltam vele egy diszkontos vásárlást - mindezt úgy,hogy azt hittem menten megszülök a bolt előtt :shock:

Hát ilyen kellemesen telnek napjaink,remélem Ti nyaraltok ezerrel 8)
Csaj egyébként egy álom,annyit fejlődik mostanában,ámulok-bámulok.Anyámmal rengeteget tanul,most hűtőmágneseket számolnak és ennek eredménye,h.10-ig mindent megszámol :lol:
Pelusról újból sikerült leszokni,csak a kaksit kell abba termelni :roll: ,de ha neki így jó...

Zsuzsi,
visszajelöltelek!!

Panu,Dorki
remélem jól telt a közös nyaralás!!Képeket tegyetek még fel.

Kriszti,
te kajás topik egyetlen életbentartója :lol:
Jó lenne megint összeírni a heti kajákat vagy valamit,amiből ötleteket meríthetnék.Ma a zurammal összezörrentünk egy kissé a "mit lehet kajának nevezni és mit nem"definíción :roll:
na,a holnapi kitalációm szerinte az utóbbi csoportba tartozik.... :evil:
Most halálosan vérig vagyok sértve :wink:

Jól elhúztak a brazilok a mai meccsen!
Írjatok azért!

Bori
mbori
 
 


A meleg monnyon le !!!!!!!!!! Én nagyon úúúúúútálom ! Ezért ma vettem egy ventilátort (légkondi helyett, pedig az kéne)Érdekes módon ki volt fosztva az áruház, gondolom elcsodálkoztak rajta a tulajdonosok, hogy ilyenkor ez fogy... Azért egyet sikerült szereznem. hazavittem,bedugtam éééés nem működött.
Holnap visszaviszem, már csak azért is, mert olyan jó hűvös volt ott.

Sikerült egy talit szervezni tegnapra és 8 kicsi és mégkisebb gyerek gyűlt össze ! Megcsodálhattuk Csillát, aki csudaszép és nagyon hasonlít a tesójára. szegénykének nem nagyon tetszett a hely(zetváltozás), de a végére megnyugodott.
rajtam kívül csak 2 gyerekes anyukák voltak ott. Tök jó ! Pancsoltak, (Fannival az élen) játszottak, veszekedtek, kibékültek. Brigiék is eljöttek, állítólag még hetekig nem sikerül az invitelnek bekötni a netet hozzájuk. Január óta ! Amatőrök !
A következő jövő szerdán lesz, akkor Panuék is tudnak jönni (ugye? )
éljen a légkondi , tűnjön a meleg !!!!!!!!!!!!
jó éjt dorki
dorki
 
 

 
 

Hahó,
mi is csak pihegünk ebben a melegben, csajról folyik a víz, a feje állandóan verejtékes (apámtól örököltük). kapott egy medencét és abban virgonckodik, csak attól félek, hogy a nap ne égesse meg, mert déli a teraszunk és nincs semmilyen árnyék :roll:

Bori, mitől alakul ki egy ilyen betegség?? A lányod meg nyilván azt érzi, hogy te nem vagy a top-on ezért még rátesz egy lapáttal , persze nem jókedvéből, hanem mert nem érti mitől vagy ideges...

Nálunk még mindig apára tapad a csaj, így csak a gondozási feladatok hárulnak rám 8) , de ebben a melegben ez is elég. Apa úgy döntött, jövő héten légkondit szereltet, az előzmények már megvannak, csak a gép meg a szerelő hiányzik :wink: . Most már csak azon van a vita, hogy két vagy egy szobába, mert anyagilag nem mindegy. Apa persze azonnal, a két szobába, én meg visszafognám, mert már elegem van a megszorító csomagokból :shock:

A jövő hét szerda feltehetően menni fog, mert nem dolgozok és úgyis programolunk valamit a csajjal, Dorkiéknál meg egyszerű, mert a terep már ismerős, Nikit is hiányolja több napja Liza, egyszóval IGEN. Legalább erősítem az egygyerekes anyukák táborát :lol:

Panu
panu
 
 


Hali Csajszikák!
Örülök, hogy írtatok :)! Akkor erőt veszek magamon és beállok a sorba: nálunk is rettentő a hőség, ezért minden nap klímázunk kicsit. Így vettük a lakást, de ha én szereltetem fel a légkondit, tuti olyan helyre teszem a nappaliban, hogy az előszoba folyosóját is hűtse. Így sajna csak marad a nagyszoba kellemes hűvössége :roll: .
Mindig megnézem, mennyi fok van bent és 1 fokkal állítom alacsonyabbra a hőmérsékletet. Érdekes, hogy mennyire sok az az 1 fok :)!

Eszterem is nyomja a daolkat, mi Gryllus daloskönyvét hallgatjuk, nagyon szeretjük! Megy a tánc, a rákendról, az ének és hasonlók :).

Biciklizéssel hogy állnak a 2003-asok???

Bori,
istenem, mitől lett ez a betegség? Olyan gyogyót kapsz, h nem szoptathatsz? Mennyire "tolerálja" Eszti?
Én is leszoktatóban vagyok, bár egyenlőre csak az estiről, majd ha ez megy, a reggeli gyerekjáték lesz, mert "terelni" fogok ;). Figyelmet :wink: .
Lakott az utcánkban egy csaj, akik elköltöztek és most találkoztam vele. Az ő lánya is cicibolond volt, de leszoktatta. Amint nem szopott, rá 1 hónapra terhes is lett. Azt mondta, addig azonban megjárta a kínok kínját. Mellgyula, jegelés, sírás (anya is, lánya is), de sikerült. Másfél hétig leadta a Kiscsajt a mamához. Azt mondta, szerinte őt jobban megviselte az elválasztás, mint a kislányt.
Gyógyulgass, Nyanya és pihenjél!!!
Gratu a pelenkanélküliséghez!

panu, Dorki,
klíma isteni, de mint írtam, csak óvatosan használjuk mi is. Átérzem gondotokat - bár most a kellemes langyhűvös szobában ez elég nehéz :wink: .

panu,
próbálj napernyőt tenni Liza fölé a medencéhez, bár tuti kimászik alóla és a napon nyomja :).
Kicsit irigyellek Liza apássága miatt, nálunk talán épp kialakulóban van Eszter Apa iránti kereslete...

Dorki,
Nikiapu mikor érkezik? Marad is itthon?

Talikhoz jó időt Nektek és irigykedések is mennek! :)

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Még annyit, hogy írhatjuk a menüket a kajásba, akkor mindjárt kezdem.
Férfiaknak hús kellene hússal, ilyenek, no :D .

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Akkor ment a receptesbe a heti menü éééééééééés 2 kajarecept is!
Írjatok!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 68#1004568

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Mostmár Krisznek is elő kéne kavarodnia valahonnan !!!!
:!:
Kriszti
Apa elméletileg júli 10-én jön haza. Gyakorlatilag + 1 hetet ráhúzhatnak neki. (legutóbb ezt tették) Nem megy vissza, mert nem akar, már fölmondott. Jöttek is a szöveggel, hogy márpedig milyen karrier vár rá... :? ja világvégén
Miért nem a reggeli leszoktatást kezded el, ha az szerinted úgyis könnyebb lesz ? Vagy direkt a nehezebbet veszed előre ?
Az én 2003-as gyerekem sehogy nem áll a biciklizéssel. Nem is érdekli, a motor sem izgatta fel sosem.

a főzéssel nálunk is lesz gond, mert apa kizárólag azt tekinti ehetőnek, aminek legalább a 80 %-a hús. (én meg nem)

Hétfőn jön hozzám egy klímás ember és felméri a terepet. Én is szeretnék a nagyszobába friss, hideg levegőt, de nálunk nagyon macerás, mert hülyén építették a házat. És az ablakokat is ki kéne cserélni csak hát valakinek meg ki kéne fizetni... :shock:

Bori
ez nagyon gáz. Hogy szedted ezt össze ? Vagy volt már ilyen ? jobbulást !
Niki is kiütéses volt a kánikula első 2 napján. De nem folyamatosan, hanem hirtelen jött rajta ki sok kiütés, mindenféle testrészén és pár óra múlva elmúlt. Azóta viszont semmi, szóval nem is tudom pontosan mi volt az. Te mivel kened ? Én csak gyakran mostam és szárítottam. Mármint a csajt. :wink:

Sikerült ma szereznem egy új ventilátort, persze nem volt egyszerű. Most itt hűsölök. De a mai nap nem volt olyan meleg. Holnap délelőtt kimegyünk a gyerekzigetre, remélem nem fogunk megfőni.
Niki olyan szépen szokott szerepjátékokat játszani, főleg azt ami történik vele napközben. Tényleg érdekes és tanulságos látni, hogy
mit gondol. A kaka mostanság egész normális. 2 naponta magától kakil a wc-be, persze nehezen, de azért mégis ügyesen. De az alvása katasztrófa. Egyedül egyáltalán nem alszik el és ahogy kicsit megébred azonnal sír. Teljesen hozzászokott, hogy velem alszik és mostanában már le is akar túrni az ágyról. Pontosabban annyira odafészkeli magát, hogy majd' leesek az ágyról. Hogy fog ennek az apja örülni. :lol: (de tényleg)

Dorki
dorki
 
 


Sziasztok! :)

de arik vagytok, hogy ennyire hiányoltok :lol:

Betegek voltunk, én még mindig vacakul vagyok, de csak erőt veszek magamon és írok :) :)

nálunk is borzasztó meleg van, főleg a nyugati fekvés "előnyös" ilyenkor, persze klima nuku :(

Biciklizéssel sehogy sem állunk, pedig már kinéztem egy írtó vagány Hauser bringát a nőmnek, szörnyűdrága de nagyon tecc, valszeg jövő nyárra kapja meg mert egy kicsit még nagy neki.

Éjszaka még mindig pelusban nyomul a csaj :( azt hittem ebben a borzasztó melegben zavarni fogja de nem :(

megyek pakolni mert éppen elmentek a vendégek és halomban áll minden...

ja melegkiütés mivel kell kenni???? már elfelejtettem tavalyról :oops:

Krisz
krisszie
 
 


Dorki,Krisz,
én egy Zinci Aquosa nevű szuszpenzióval kenegetem az Eszter melegkiütéseit.Ezt recept nélkül lehet kapni.Tavaly valamit kavirnyákoltak receptre a patikában,az nem vált be,de akkor az orvosi szódabikarbóna segített.Azt is a gyógyszertárban veszed meg,tán fél liter vízben kell feloldani egy kávéskanálnyit.

Abbahagytam az antibio szedését,mert nem bírtam.Eszter egy napot és egy éjjelt nem cicizett,én voltam Pamela Anderson,nagyon tetszettem magamnak csak marhára fájt.Kifejtem vagy 4-5 deci tejet és azóta újból szopizik.
Ezt a gyulladást egyébként észre sem veszem,tán más ezzel nem is ment volna orvoshoz,csak én egy kicsit hipohonder :oops: vagyok...Se lázam ,semmi, egyébként meg akármilyen kis kórokozó okozhatja.Eddig még nem volt ilyenem..

Krisz,
mi volt a baj??Óvodába megy a csajszi??

Dög fáradt vagyok,megyek aludni.Egész jól beindultunk írásügyileg,de jó!!!
mbori
 
 


Bori
be is fogok szerezni egy ilyen kence-ficét.

Krisz
na azért, hogy előkerültél !!!
:wink:

Holnap megint lesz egy szigeti-buli, remélem nem fogunk elolvadni a napon. Majd megpróbálok normális képeket csinálni, mert legutóbb nem sikerült.
Hétfőn jön a klímaszerelő :D Alig várom ! :D
dorki
 
 


Sziasztok!

Hello Krisz! Jó, hogy előkerültél :D Milyen betegségetek van/volt? Ebben a melegben még egészségesen is eléggé megterhelő, hát még betegen... :(
Dorka mit csinál mostanában? Bicikl: nekünk van, mármint a csajnak, de nincs oda érte. Pedig nagyon klasszul néz ki, nekem teccc 8) Az a jó benne, hogy tolni is lehet, mint egy fűnyírót, iylenkor is teker a csaj, de nem kell erőlködnie, vagy ha megemelem az elejét, és úgy tolom, akkor pihenhet. 3 kerekű, persze, széles nagy gumikkal, kis kosárkával hátul. Most otthagytuk a nagyinál, de hiányzik, ha nincs is oda érte, azért boltba elszaladni jó volt, és sétához is. Max. üresen toltam. De zet csináltam már a babakocsival is :P

Bori, Miiii?! Hipochonder vagy?????!! Vigyázz, mert jó eséllyel a csajod is az lehet, hiszen ezt látja :roll: ennyi tejed van még?? Ezt már el sem tudom képzelni, olyan fura. Olyan nagyon régen volt, amikor szopizott Liza. Nekem nemvolt gond a leválás, mert önmagát szoktatta le, így egyszerűen egyre kevesebb tejci volt, se gyuszi, se semmi, amikor teljesen leállt, egyik napról a másikra. (persze, volt folyamat, mert akkor már csak reggel szopizott)

Nekünk is sok a melegkiütésünk (mindhármunknak van :? ), meg is próbálom amit írtál. Én eddig behintőporoztam azt a területet.

Kriszti, én is próbálok majd írni a receptesbe, de nálunk nincs nagy főzés, így nem egy élmény az én hozzászólásom... :wink:
Biciklizést fentebb írtam. Napernyő már tervbe véve, mint megannyi más dolog, majd csak összejön egyszer. Bár ebben a nagy melegben napernyő alatt sem szeretnék ülni a gyerekkel. :?

Ja, és amiért jöttem :!: Lizát felvették az oviba, holnap szülői, majd beszámolok róla.
Magunkról még pár szót: Liza sokat beszél, és mindent leutánoz, jól szórakozunk, apa hülyeségekre tanítja, ahogy az egy férfitől kitelik. Most annyira lefoglalja a beszédtanulás, hogy játékban inncs sok fejlődés, bár egy kicsikét nyugodtabb, mint volt, és jobban leül a dolgai mellé. Rajz továbbra sincs, de már nem akarja rágni a krétát, csak megnyalogatja és firkálni próbál vele, de ez túlságosan nem köti le. Az állatok a menők továbbra is. Pl. voltunk szabadtéri ea-on, "Süsü, a várvédő"-t néztük, igaz, hogy k. meleg volt és a nézőtér jó részét "beragyogta" a nap, de nem nagyon érdekelte, csak a sárkány. Ja, és imád függőlegesen mászni, főleg sziklát (apósom egyik hobbija ez, még most 60 fölött is).

Panu
panu
 
 


Sziaszok!

Megfáztunk ebben a melegben :lol: Dorka még picit taknyos pedig az egész AB-ot benyakalta :lol: nekem is fáj a torkom, meg hasonló nyalánkságok.

Panu,
klassz lehet az a bringa igazi multifunkciós járgány :lol:
Tegnap voltunk pancsizni kicsit egy babás kertibulin :) :) Dorka kipróbálta az összes járgányt de egyik sem kötötte le 15mp-nél tovább.

Süsü nagyon jó lehetett Dorka is nagy sárkányfan, de tuti nem kötné le egy előadás... sztem leállna közben kavicsozni :lol:

Dorkát is felvették oviba, megyünk nov-től. Kicsit vaciláltam, hogy melyik ovi legyen, több helyre is lehetett volna menni, de végül maradtunk a körzetinél.
Remélem szeretni fogja, egyre jobban látszik rajta az ovodaérettség :D igényli a sok foglalkozást, kreatív dolgokat. Szerepjáték megy ezerrel, rengeteget rajzol, mesél az állatoknak. Most kapott egy fa szeletelhető reggeli szettet, na azóta mindenkinek szendvicseket gyárt, ez is nagyon tuti játék lett :) :)

Bori,
köszi a tippet, hátha nem is lesz szükség rá. Most az éjszakai vihar után annnnyira jó hűvös lett :) :)

viszont annyira álmos vagyok alig aludtam hajnal 1-4 ig folyamatosan dörgött, villámlott, süvített a szél, zuhogott az eső. Pedig imádom nézni a vihart, de már a szemem sem bírtam nyitvatartani :shock:

Krisz
krisszie
 
 


Sziasztok!

Dorki,
Apátokról ez igazán jó hír, hogy hamarosan itthon lesz. Biztos Nikivel is könnyebb lesz ezután.
Leszokás: magam sem gondoltam volna, hogy ennyire könnyen veszi a Csaj, már meg sem említi az esti "tiszikét" ;). A reggeli, hm.... azt hittem az viszont tényleg könnyebb lesz. De reggel átjön az ágyunkban, szinte csukva a szeme és rögtön a pólómat húzza fel - nem is alszom félmeztelen pont azért, hogy nehogy beletaláljon :). Szóval a reggelivel lehet, h lesznek gondok.
A férfiak nagy részének a hús az elemi táplálék. Enyém Opjuk szerencsére nem hangoztatja ezt folyton és nem is követelődzik a különféle kaják miatt.
Klíma: szuper, hogy lesz. Tegnap este mondtam Gergőnek, hogy azért milyen jó, hogy van, teljesen kivagyok ettől a rohadék melegtől. Este Eszter elalvása után elindítottuk. Borzalmasan párás az idő, amitől még melegebbnek érezzük.
Niki milyen szerepjátékot játszik?

Krisz,
örülök, hogy végre itt vagy újra!
Megfázás: hogy szedtéek össze?
Az oviról írnál többet? Mennyien lesznek 1 csoportban, kiscsoport lesz-e (Eszter vegyesben fog nyomulni)? Ismerős gyerek lesz-e benne?

Csajok, írjatok már arról lécci, miket csináltok 1 nap? Gondolok arra, hogy a Csajokkal mit játszotok (mivel Brigi még nem tud írni, ezért csak csajok vannak most)?

Bori,
Pamela: Apa csak örülhetett, nem ;)?
Esztered hogy bírta csöcsmentességet ;)?

panu,
én is fokozatosan szoktattam le Esztert a szopiról, így nekem sem rossz fizikailag. Nem érzem azt az erős feszülést.
Holnap megyünk Anyósomhoz Erdélybe, habár csak egy hosszú 7 végére megyünk, remélem Eszter tartja magát a napi 1 szopihoz. Éjjel viszont velünk fog aludni, kínkeserves lesz utána itthon megint a szobájában letenni.
Szóval megyünk ki, anyuká mondta, hogy vigyünk el 3 fagyasztott kacsát, amit ő nevelt. Aztán közöltem vele, hogy ha a határon megtalálják, lehet, hogy nem ér ki szegénykém a céljához. Akkor kapcsolt.
Főzés: én is gyorsakat szokok főzni, írj csak, várom!
Ovihoz gratu! Várja a Csaj?
Após nem semmi a sziklamászással. Hol csinálja?

Köszi a bicajos hozzászólásokat!

Én most pattanok, hétfőn jövünk haza. Remélem odakinn nem lesz eső!
Kellemes napokat Nektek!

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Kriszti
Niki pl. azt szokta eljátszani, mikor elmegyek suliba, ő meg itt marad a mamával. Elővesz 3 "szereplőt" és szépen megbeszéli velük a dolgokat. Ő mind a három szerepet alkalmazza (Niki, Mama, Anya) és nagyon szépen kijátsza magából. Merthogy 3 hétig nagy bőgések árán tudtam csak elmenni. Mármint Niki bőgött és kiabált, hogy anya ne menj el.... :( Hát nagyon borzalmas volt. De most már sima az ügy.
nektek jó pihenést :)

Bori
meggyógyultál már ?

Krisz
nikit sem érdekli a bringa. Lizáén is csak addig ült, amíg kivitatkozták magukat, hogy most kié is a járgány...De motorozni sem szokott. (én mondjuk nem is bánom, hogy ez kimaradt) brinyózni meg úgyis fog előbb-utóbb.


Én is felhívtam az ovit és mondták is, hogy... ja, novemberi a gyerek anyuka, akkor majd októberben jöjjön be és ha van hely felvesszük. Szóval nagy reményeim nincsenek. iszont tőletek majd begyűjtök minden tapasztalatot !!! :wink:

A tegnapi MO-on lévő balhé miatt csak Brigiék tudtak eljönni hozzánk, Andi és Panu elakadt a dugó miatt. Hát... nem fáztunk az biztos! Képet persze nem csináltam, így muszáj elhinnetek, hogy jól szórakoztak a kölkök !

éljen a vihar
Dorki :D
dorki
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk :)
már a párom is beteg lett így papírzsepi-halmokon élünk :?

és még mindig meleg van, reggel 6kor 22fok volt az ablakban, remélem ma már tényleg lehülünk :)

oviról:
sok ovit megnéztem, de a igazából elég szimpi a körzeti ovi, simán felvették Dorkát. Nincsennek vegyes csoportok, ill. van még két kifutó vegyes csoport, oda lehet menni, de újat már nem indítanak.
2 kiscsoport indul a 2003.05.31. előtt született kezdők lesznek az egyikben a másikban a későbbiek, direkt azért, hogy együtt tudjanak ballagni a pöttömök. Szóval már 4évig fognak a gyerkőcök oviba járni :) 25-en lesznek egy csoportban.
Természet központú az ovi, mi elég közel lakunk a nagyerdőhöz, az ovi meg mégközelebb van hozzá, így sokat járnak majd kirándulni, állatkertbe. A két ovónéni nem mondom hogy szuperszimpatikus :( de első látásra végülis ezt nem lehet megállapítani, az egyik dráma a másik néptánc "szakos" Ha Dorka szeretni fogja őket akkor okés :) :)
van tornatermük, fiatal ambiciózus ovónéni lett az ovivezetője és nagyon klasszul fejleszti az ovit, az idénre mindent felújítottak :) :)

lesz pár ismerőse Dorkának, de a legjobb cimbik másik oviba mentek, így azért elég szokatlan lesz neki, de annnyira várja már Ő is, sztem ha az ovónénik nem utáltatják meg vele, akkor tuti imádni fogja :)
Eléggé arra mennek rá, hogy a gyerekek minden perce le legyen kötve és ez elég jó sztem:) azt mondták a kicsik már általában ebédig sem bírnak ébrenmaradni annyira lefárasztja őket az óvodai élet :D
Minden hétnek van témája pl gyümölcsök (gyümölcssalit csinálnak, gyurmáznak, ragasztanak, kimennek a piacra!) levelek (erdőben leveleket gyűjtenek, festik, rajzolják)

asszem ennyi hirtelen, úgyis odajárva derül ki hogy milyen lesz..

Krisz
krisszie
 
 


Sziasztok,
gyorsan írok, most Liza sem nyaggat :wink:
Az oviban nálunk is megvolt az első szülői értekezlet. A vezető óvónő nem nyerte meg nagyon a tetszésemet. Az ugyanis sosem tetszik, ha valaki a munkája kapcsán csak arról beszél (vagy főleg arról), hogy a másik fél (szülők) mennyiben nehezítik meg a munkáját és persze a gyermek életét, micsoda szülők vannak, akik reggel bedugják a gyereket és nem érnek oda zárásra, de azért, ha van időd, és otthon vagy du. akkor se vidd el a utódodat, mert kiesik a ritmusből, vagy, hogy ne vidd a gyereket betegen, mert ezt az orvosra se lehet bízni, a legtöbbször biankó igazolást állít ki és nem végzi rendesen munkáját. természetesen ő és a beosztottai tökéletesek :shock:
Persze, van minden állításában részigazság, csak a hozzáállás, hogy mindenki szar, ő a tuti, na ez nem tecc :evil:
a jó oldala: egy kisebb oviba vették fel a csajt, mert sikerült német nemzetiségi óvónőt felvenni és ilyne csoportot indítani. Azért döntöttem emellett és jelöltem elsőként be, mert csak többlet éri emiatt Lizát, kár semmiképpen sem. Mondókákat tanulnak majd (ami ugye nem több neki, mint az apacukafundaluka), köszönni, kérni vizet, akármit, ilyen apróságokat és persze hagyományos nemzetiségi táncot, dalt is tanulgatnak majd.
Jók a szülők, szimpatikusak voltak, akikkle találkoztam, igaz ez a kisebbik része volt a csapatnak, mert vegyes csoport és a már odajáró skacok szülei természetesen nem jöttek el.
Az ovi is jó helyen van, csendes környék, sok fa, bokor, elfogadható méretű udvar és játékok. Bent most nem tudtam körülnézni.
Liza jele: fenyőfa lesz :)

futok dolgozni, megpróbálom folytatni később

Panu
panu
 
 


folyt.köv.
Krisz, sajnálom, hogy így elkapott Benneteket ez a betegség :( Jobbulást kívánok a családnak!

Kriszti, jó utat Nektek, bár ezt már csak utólag olvasod. Klíma nálunk bekerült, végre készen van, az utolsó napokat már hűsben töltöttük. Apósom kolozsvári és ott mászik, de nem sziklát, hanem hegyeket és télen-nyáron, hóban-fagyban, társasággal, néha, ha van rá módja, megy máshová is, tavaly Olaszországban Alpokat másztak, de volt tavalyelőtt a Tátrában is. Általában nem a szokványos turistahelyeket másszák meg. Elképesztő, hogy így bírja, tényleg.
Játékok: Liza most a beszédre koncentrál, így aztán csak én kellek, meg néha az apja, meg a nagyanyja. így aztán játék, hogy cipelem a hátamon és "hátamon a zsákomat" játszunk, és ilyen még a táncolás Halász Juditra, ami jobbára futkosásba fúl, ilyen az ágyon ugrálás, a párnacsata és tsai. Emellett még az állatait rendezgeti és beszélget velük (szerepjáték kezdetei), mostanában megint elővette a hangos bébijátékokat, azokat nyekteti egy-egy órát. A séta szó szerint nem megy, inkább v.milyen közeli kapuig, dombig elbaktatunk nagy nehezen és ott fel-le mászik. A könyv, ami állandóan kell, heti 3 új könyvet simán elfogyasztana, ha bírnám szusszal, meg pénzzel :roll: és idéz is belőlük.

Sajnos, nem jutottunk el Dorkiékhoz az M0 miatt :( pedig már nagyon kíváncsi vagyok Csillára és Barnira is :wink:

Panu
panu
 
 


Na mi van már megint ?????

Nálunk ma délelőtt Brigiék jártak, délután meg Panuék. Ezért Niki szinte egész nap nyávogott. Mikor jöttek azért, mikor elmentek azért... :shock: De ettől függetlenül aranyosak voltak. Niki barnit kifejezetten csípi ! :wink:
Brigiéknél még mindíg nincs net :evil:

Légkondit hétfőn beszerelték, szóval most kellemes az idő idebent. :)
Apa hétfőn este jön, megy a takarítás , rendrakás is ezerrel.
Dorki
dorki
 
 


Hali!

Megvagyunk,csak dolgoztam,mint állat most két napig és állva elaludnék,ha lehetne...
Minden légkondisnak gratulálok és sokat gondolok rájuk innen a harmadik emelet 50 fokból :lol:
Eszter jól van,nyomatjuk a játszóterezést,bringázást(én bicajommal),strandoltunk is egyszer.Bár most valamiféle frontszerűséget érzek,nem csak Csajomon,hanem úgy mindenkin :roll:
22.-én megyünk esküvőbe,Szentendrére és ez lesz az első alkalom,hogy Eszter nem mellettünk ébred.Tesóméknál fog aludni,segítségnek ott lesz anyukám is.

Megyek,mert mocorgás van!

Bori
mbori
 
 


Hello csajok !

Bocsi ,hogy idáig nem írtam elég sok zűr volt nálunk mostanában pár napja kérdéses volt ,hogy el-e tudunk indulni nyaralni is . De hála jó isten minden megoldódott és ma este indulunk.

Puszi
szuszoka
 
 


Helló!

Jó régen voltam... Először is apa foglalta le a gépet vagy egy hétig, mert vírusos volt, utána meg elmentünk Keszthelyre 5 napra. Nagyon klassz volt, eltekintve Boga napi 8-10 hisztirohamától. :evil: Nagyon élvezte a pancsizásokat a medencében ugyanúgy, mint a Balcsiban, csak ki ne kellett volna jönni a vízből soha.
A nyaralás előtti héten meg volt egy kis idegeskedés, mert Csillus gyarapodása teljesen megállt, egy hétig egy grammot se hízott, meg zöld volt a kakája, félő volt, hogy tápszer kell, mert nem eszik eleget, vagy valami vírust szedett össze, de aztán mostanra úgy néz ki, hogy rendeződtek a dolgok. (kop-kop-kop)

Zsuzsiéknak utólag is jó nyaralást kívánunk!

Bori, javulgatsz már?

Dorki, remélem azért nem tűnsz el teljesen, így, hogy apa hazajön! :)

Nálunk megy a bringázás, Boga elég ügyesen tekeri a háromkerekűt, de nem kitartó egyáltalán. :lol:

Tök jó, hogy mennek a gyerkőcök oviba!! Nálunk még mindig kétséges, hogy mi lesz... Ígérik, hogy indul két csoport, amit a reformátusok fognak csinálni, de az önkormányzat nem túl együttműködő, mivel ők kéne biztosítsák a helyet a kisiskolában...

Na megyek, oááá van!!

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Zsuzsi
jó pihenést a szeleburdi vakációhoz ! :)
Andi
és kiderült, hogy tényleg vírus volt-e Csillánál ? Boga hogy viseli a tesóságot ?


Már a reptéren kéne lennünk, de törölték apa gépét és még mindíg nem tudjuk mikorra ér haza. Eredetileg 7 óra lett volna, most fél 10-nél tartunk.
Dorki
dorki
 
 


Hahóóóóóóóóóóóóóóóó!!!van itt még valaki?? :shock: :? :( :cry:
mbori
 
 


:?: Mi van veletek, Bori?

Olvasnék én is, de nincs mit.

Dorkiék igazoltan vannak távol 8)

Zsuzsiék nyaralnak, ha jól olvastam :)

Brigiéknek még nincs net :(

Andi küzd a 2 gyermekes léttel.

Dorkiéknál találkoztunk egy rövid időre. Láttam nagyhajú Csillababát. Boga nagyon édes volt a rövid frizurájával, tecc :wink:

Niki ráragadt az apjára, hogy az anyja szavaival éljek :D Úgy tünik, mint aki el sem akarja hinni, hogy tényleg itt van "APA", és tapad hozzá, nehogy megint eltünjön. Részleteket az illetékesektől :wink:

Nálunk munkahegyek, meg logisztika emiatt. Lizát tegnap elvitte a nagymami egy hétre nyaralni, majd megyünk utánuk jövő héten. Addig is egyfolytában meló, főleg hajnalban. Nagyon nagy lány lett Liza az utóbbi időben (persze, még pelussal a hátsóján közlekedik), robbanásszerüen fejlődik szellemileg. Faljuk a könyveket, dalokat tanul az autóban, imád velünk kiréndulni, mindenre emlékszik, mindenkivel szociális, kedves.

panu
panu
 
 


Hát, akkor hahóóó Panu!! :D

Jelentem ,mi megvagyunk,most épp Eszter alszik én meg lazsálok 8)
Pörgetttttyük a ventillátort meg izzadunk,mint a ló.Bár ha dolgozom, ott megy a légkondi,de akkor meg az itthoni kánikula hiányzik... :)
ma reggel elbicóztunk a postára csekkeket befizetni :cry: ,aztán délig egy jó hűvös,fás játszón töltöttük az időt.Az ebédet is kihagyta,annyira elfáradt a lelkem.
Kapott ő is négykerekűt,de egyenlőre még sztrájkol és nem nagyon akarja használni.

A szellemi fejlődés nekünk is ilyen ugrásszerű,néha már követni sem bírom.Könyvezés,újságozás nagyon megy az Eszternél is.Tegnap meghozta a postás az ehavi Dörmögő Dömötört,volt nagy öröm.Biztos ami biztos alapon ma még meg kellett venni a Minimax újságot is(bár azt már bánom,tökre nem neki való,de végigolvastuk..)
Számolgatás is megy,tízig biztosan,olyanokat csinálunk,hogy mennyi marad ha elveszünk egyet,kettőt,stb. és ezeket vágja nagyon.
sajnálom,hogy nem írom már az aranyköpéseket,mert az ebben a korban a legütősebb.Egy pár kútfőből:
"Az én szüleim...az Anya,Apa meg a Mama."
"Mit csinálsz a szemeddel,bepanírozod??"(szemfesték.... 8) )
"Kisfiú,ne üssed már azt a csúszdát,az nem bántóka!!"
"Akkor a hasam,mint Kangamamának.........őrület!"

valamelyik nap a játszótéren egy két méter körüli apuka támasztotta az Eszter által kinézett játékot,gyerekem odament,megrángatta a nadrágszárát és közölte:"Ne haragudj,légyszíves ,odébbmennél,én itt akarok játszani"
Megszólalni nem bírtam,se én se az apuka :D

Kriszti,
Te is olvasóban vagy??

Dorkiék merre nyaralnak??
mbori
 
 


Sziasztok!

Ja, Panu jól mondta.... küzdünk egymással. :? Boga veszett hisztijei kiakasztanak... Apánk is mától már melózik, két hétig szabin volt, kis felüdülésnek jó volt. :)

Jövő hét szerdán ki ér rá eljönni hozzánk talizni????

Bori, csajodnak jók a szövegei! :lol:

Nekem most egy jut eszembe Bogától, hívott be a medencébe, hogy pancsoljak vele: Anya, vedd le a ruhádat, és vedd föl a... a... vizicicifixedet!!!!"

Panu, Liza tényleg rengeteget fejlődött , okosodott, mióta nem találkoztunk. Nem rossz, hogy ilyen sokat van a nagyinál - úgy értem nem hiányzik? ... hülye kérdés volt... Nekem csak azért furcsa, mert Boga még egyszer se volt nélkülünk sehol. Nagyszülők ugye helyben vannak, de még náluk se aludt ott egyszer sem. Lehet, hogy már ki kéne próbálni.

Bogának mostanában a csúszdák elölről támadása a kedvence - ha nem nagyon meredek, akkor föl is kapaszkodik. Meg a mászókázás - sajnos ezt otthon is produkálja - fölkapaszkodik a radiátorra, onnan meg az ablakba, ott meg a redőny gurtniját rángatja - jobb esetben, rosszabban az ablakot próbálja kinyitni. :evil:

Képeket kérek a törpékről!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Tőlünk: Kép a Csobáncon

Kép Kehidán

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

gyors bekukk :)

Boga hihetetlenül huncut :) nagyon tündér :)

jók nagyon a gyerkőc beköpések :lol: :lol:
Dorka is nagyon nyomatja, de persze így korán reggel nem jut az eszembe :oops:

Mi lakáskeresőben vagyunk (vagyis én mert a párom nem hajlandó aktivizálni magát) szóval rohangálok 1000-el, ezért nem érek rá annyira netülni.

Dorka pár napja nem pisil be éjszaka, ennek nagyon örülök, mert azt hittem, erről nehezen fog leszokni :D :D :D

Most azt tervezzük, hogy megyünk a forma1-re, jön még ki valaki közületek?

És a forma1-el asszem az összes nyári hétvégére sikerült programot szervezni :lol:

Krisz
krisszie
 
 


Hello MIndenkinek!
fotót most nem csatolok, mert nem vagyok otthon. Pedig egy nagggyon jó van Dorkiról és Nikiről, és ez Nikinél "nagy szó". Mert vagy bohóckodik, vagy elfordul, most is véletlenül sikerült 8)

Andi, nagyon huncut, helyes a csaj a fotókon, mint az életben :D És Csilluról hol van a kép???

Bori, Dorkiék nem tudom nyaralnak-e valahol, de a múlt héten még itthon voltak, csak Apa megérkezése miatt rokonfolyam volt náluk, így szerintem mostanra értek el odáig, hogy 3asban maradjanak, nyugiban.

Krisz, szerencsét és kitartást kívánok Neked ehhez a melóhoz, jó nagy fába vágtad a fejszédet... Mi itthon vagyunk a Forma-1 hétvégén, de a futamra csak apa megy, dolgozni. Egyszóval, ha van kedvetek, meg időtök, szívesen találkozunk Veletek, akőár közös programot is szervezhetünk.

Nálunk nincs új a nap alatt, csak Liza könyöke ugrott ki megint. És persze nagymamival voltak kettesben, vásárolni, még szerencse, hogy Zalaegerszeg kicsi város ahhoz, hogy gyorsan előkerítse a sógornőmet, illetve, hogy hamar eljusson a balesetire. Így is szinte közelharc volt, hogy ne röntgenezzék meg a könyökét, mert felesleges, hiszen egyértelmű a probléma, nincs mit tenni vele. Ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy elvisszük ortopéd szakorvoshoz, hátha mond valami okosat, mert már aggasztó ez a gyakoriság. Liza is tudja, hogy a könyöke ugrott ki, mondja is, mikor érzi, akkor is, ha nem ugrott ki teljesen.
Hamarosan megyünk utána Zalába, már nagyon hiányzik. Mivel nem ez az első eset, ezért nekem nem furcsa, hogy távol van. Anyukámmal rendszeres a kapcsolat, és így neki teljesen természetes, hogy csak vele van. Sokat beszélünk telefonon, bár mostanában oda kell könyörögni, mert annyira elfoglalt :shock:

Dorki, Kriszti, Zsuzsi, Brigi!!! mi van veletek?

panu
panu
 
 


Halihó Kedves Itthonmaradtak :D !

Andi,
vizicicifix 8) Eszeveszett dolgokat tudnak mondani,annyira imádom őket ilyenkor :wink:
Milyen volt a nyaralás?Hiszti nekünk is van még,de most két -három napja rendkívül büszke vagyok magamra,mert úgy tűnik,a sarkamra álltam gyereknevelésileg - és van HATÁSA!!! :) :)
Eddig túl sok mindent ráhagytam,de most hagyja magát a csaj nevelni 8)
Pl. nem megyünk el addig itthonról,amíg össze nem pakolja a játékait,ha hazajövünk,akkor helyére rakja a cipőjét,ha az utcán rászólok,hogy álljon meg,akkor mint a cövek és azonnal....
abszolút sikerélmény,csajok :) :)
És én is kevésbé vagyok frusztrált emiatt,mert azért valljuk be,tudnak csücskös dolgokat tenni,főleg az ilyen lázadó szellemű-jelleműek,mint pl.Eszter!! 8)

Krisz,
nagyobb lakást szeretnétek(azt mi is....) vagy a környéket váltanátok le?
Dorkának nagy-nagy gratuláció!!

Panu,
remélem Liza már jobban van könyékileg!!Anyukád falun lakik??
Akkor ott Lizának sok a látnivaló!
Mi szombaton megyünk egy esküvőre és naon meditálunk azon,vigyük-e Esztert.Még nem aludtunk külön tőle sosem,de már ránk férne egy kis lazítás kettesben...
Krisztiék is nyaralnak,tán Zalakaroson,egy hétig most ő sem lesz,az tuti.

Eszter mától tekeri a bringát :!: :!: Olyan büszke voltam rá,persze ő is saját magára!

Kérnék szépen képeket a többiektől is!!Én még mindig nem tudok kicsinyíteni :oops:

Szép napot!! :)

Bori Nénó(Eszter barátnője mondta ma ezt nekem a jáccón :lol: )
mbori
 
 


Hétvégén Gödön voltunk mamáztunk és a Duna parton kagylókat gyűjtöttünk, meg hekket ettünk és efféle bolondériás dolgokat csináltunk. :lol:

Niki ma azt játszotta, hogy ő kisbaba és nem tud menni. Csak az apja cipelheti ( tudja, hogy én nem fogom... :wink: ) Aztán apa megmutatta neki, hogy tudnak menni a kisbabák. olyan aranyos volt, mert fogni kellett a két kezét és tényleg remegő lábakkal, óvatosan lépkedett, mint aki most próbálja először.
Minden nap elmondja 10x, hogy anya is itt van, apa is itt van, mindenki itt van. Nagyon tetszik neki, hogy 100 %-al megnőtt a vele foglalkozó felnőttek száma. :lol:
Holnap megyünk Balcsira, Niki már fél éve ezt várja. Elég messze leszünk a parttól, de most ezt sikerült szerezni, az udvarban viszont van medence, szóval majd meglátjuk.

Panu
ez a könyökös dolog nagyon gáz. Szegény Liza + szegény mama, gondolom jól megijedt. Végülis ki rakta neki helyre és hol ? Még jó, hogy nem este volt.
Mikor lesz a F1 ? Engem gyerekkoromban (ilyen öreg lennék ?? :shock: ) nagyon érdekelt. Senna volt az én emberem ! :wink:
a nagyon jó képre kiváncsi vagyok !
Brigiéknél még mindíg nincs net. Leírom mégegyszer az invitel sza.akodik velük ! Profi banda !
Andi
minket érdekel a tali, de jövő szerdára kell a kocsit szervízbe vinni (sajna) és így nem lesz autónk. Nem tudom, hogy ott marad-e vagy mi lesz vele. Brigiéket is érdekli. Nem akarok kavarni, de esetleg jövő péntek ?
Bori
én is nagyon imádom, mikor Niki neveli az apját ! Apa ezt ide kell tenni és az nem a te törölköződ és mosogassuk el a poharamat és az állatokat ide kell pakolni, ne menj be cipővela szobába, stb.
Ráadásul most mindenhez hozzáteszi, hogy légyszives api !
És tényleg látom rajta, hogy van értelme 300x ugyanazt elismételni. Bár ma csapkodott a konyharuhával a konyhában. Kérdeztem tőle, hogy mit csinál ?
- csak legyezem magam, mert ku.va meleg van itt.
Hát valszeg ezt tőlem tanulta :oops:

krisz
ha Pest felé jártok, mi is benne vagyunk a taliban valamerre

mennem kell pakolni, jó éjt
Dorki
dorki
 
 


Andi, átsiklottam a tali-kérdésen, bocs :roll:
Nekünk mindegy, jó a szerda és a péntek is, de csak du., mert délelőtt dolgozok.

Dorki, orvos rakta helyre, nagy szerencse, hogy legalább közel volt a kórház, és nem otthon voltak, mert akkor minimum 1-2 óra, amg megérkezik a segitség...

F1 - aug. első hétvégéje

Niki 8)

Bori, ha szeretnél apával kettesben szórakozni, akkor ne vidd el Esztert, ugyanakkor Eszternek nagy buli lenne egy ilyen esküvő. Köztes megoldás nincs? Mármint, hogy elviszitek, és egy adott időben eladjátok a nagyinál és visszamentek???....

Nagymami elbeszélese szerint a lányom táncolni akar megtanulni, csak azt nem tudja, honnan szerezzen magának valami dögös zenét, kérdezte is, hogy a tévében, rádióban honnan jön a zene???

Panu
panu
 
 


Sziasztok!


Nyaralásból egy hete megjöttünk szupi volt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma megyünk hétvégére Balcsira gyerekekkel nem birok egyszerűen a lakásba .

Aug.9-én megyünk még öt napra Kehidára ahova anyu is jön velünk így lesz esélyem piheni is :D .

Ja a jövő heti taliba mi is benne vagyunk !!!!!!!

Pusz
szuszoka
 
 


Sziasztok!

Akkor tali időpont egyelőre péntekre módosul, mert Dorkiéknak a szerda nem jó. Amúgy csütörtökkel ki hogy áll??? :roll:
Ami(aki) bezavarhat, az már csak mi vagyunk, ugyanis:
Apánk úgy néz ki most szerdán végzi be küldetését az ominózus "megégős" munkahelyen, és megy át egy másik műanyagos céghez (ahol majd két műszakban kell járjon :cry: ), ahol reményeim szerint elég csak aug 1-én kezdjen. Ebben az esetben szeretnénk kihasználni még ezt a pár napot, amit velünk tud tölteni, és elmennénk még egyet nyaralni. Szóval ha így alakul, akkor én napolnám el a talit a jövő hétre. :oops:
DE! Még semmi sem biztos, ugyanis úgy volt, hogy a gépet, amin apócánk dolgozik, a múlt szombaton kiszerelik, mert eladják, és szerdán el is szállítják. Ehhez képest pénteken az volt az info, hogy mégse, mert a vevő nem fizetett ki valami pénzt, és még marad a gép.... Szóval, ha a gép még marad, akkor valszeg addig apócánk is kell, és nem mehet át az új helyre...
nnnnnnaaa, ehhez mit szóltok?! én ki vagyok akadva.

Amint tudok biztosat, jelentkezni fogok!!!

Zsuzsi, hol voltatok Balcsin?

Panu, Boga is állandóan énekel mostanában, bár a tánc már gyakran elmarad mellőle. Tegnap este véletlenül a "Szuperbulira" kapcsoltunk, hát ne tudjátok meg, Boga hogy élvezte!! Énekelt a Márió - erre Boga: "A szőrös bácsi milyen néninek való??" :lol:

Dorki, és ti hol voltatok Balcsin?
Azért kérdem, mert ha mégis el tudunk menni pár napra, kéne valami jó hely, és nincs nagy kedvem most a keresgélésbe belemerülni.

Bori, klassz, hogy neked sikerül eredményt elérni a neveléssel!! Nálam elég kevés a sikerélmény. :cry: Apa próbál keményebb lenni vele, meg az igazat megvallva a türelme is kevesebb hozzá. Múltkor Boga azt mondta, mikor anyutól jöttünk haza és apa, és én is külön kocsival voltunk: Nem megyek apával, mert félek tőle, hogy megver. :cry: Nem tudom ez mennyire komoly nála, mert rengeteget bla-blázik, meg költ, de valami alapja csak lehet, még ha nem is véresen komoly a dolog... Aztán szombaton az uszoda után, mikor hazajöttek (ez apás program), mondta apa, hogy ugyanezt előadta a lány , csak anyás változatban. :?

No, majd jövök!

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Apócánknak aláírta a nagyfőnök a papírját, szerda az utolsó napja, így csütörtökön megyünk... valahová. :lol: Majd még kiderül. Így az e heti talit passzolom, jövő héten kinek mikor jó????? :D (hétfő kivételével)

Csillus ma kapta a 3 hós oltást, hősiesen viselkedett, sírás szinte nem is volt.

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Andi

A Balaton északi partját nézzétek meg, mert a déli full-os, egészen augusztus 20-ig. Mi hétfőn megyünk B.almádiba a Glashotelbe. Még nem voltam ott, de jónak tűnik. Nézd még meg a szállásportál.hu-t és a Nereus hotelt, szintén almádiban.
Dorki
dorki
 
 


Halihó, megjöttünk Zalakarosról.
Majd jövök egy hosszabbal, most elmentem aludni :).

Eszterdumát azért leírok:

Előzmény:
néztük a BK-et pénteken. Ez volt a szezon uccsó BK-je.

Kép:
Berényi Miklós autójának megszólal a riasztója, majd mutatnak egy hangtompítós pisztolyt, amint elsütik. Következő kép: BM elterül a földön...

Eszter:
-Mit csinált a slag?
-...
-Elborította Barátok köztet. A bácsit, aki szokott beszélni a nénivel a tévében.

Ennyi, teljesen kifeküdtem a csajtól :D !

Jó éjt, holnap jövök!

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Írtam csomót és elszállt............ :evil: :evil: :evil:

Mi is tegnap jöttünk balcsiról, jó volt nagyon és hétfőn megyünk is vissza, most már egy vízpartiba. Utána 2 hét Tisza-tó, szóval most van program.
Dorki

Kép

Kép
dorki
 
 


Sziasztok!

Hétvégén mi ismerősnél szálltunk meg ennyi szerencsénk volt egyébként minden fullon volt északi déli parton is !!!!!!

Andi,
Dorki álltal emlitet Nereusba mi tavaly voltunk igazi szoc. reális állapotok uralkodtak pl.szoba berendezés, fürdő nagyon gáz,vacsora tudod az a tipikus porció adagos tányéron hozzá ki az asztalon kancsóba víz.

Dorki,
nem akkartalak a nereussal kapcsolatba megbántani félre ne értsd :shock: :D
szuszoka
 
 


Dorki, csinos a csaj :) gondolom, élvezte a nyaralást kettőtökkel 8)

Kriszti, képek a nyaralásról?? mesélj, milyen volt? Eszterduma :lol:

Zsuzsi, mi van veletek? Olyan régen hallottam Fanniról, kicsit írjál róla, mit csinál, miket mond??

Andi, jó pihenést, jövő hét?? nem is tudom, majd alkalmazkodok, általában a délutánok jók ( az F1 miatt úgyis magunkban leszünk a hét második felében)

gyerekszáj:
apa nagyot tüsszentett az autóban, mire Liza megszólal: "te takonybohóc!" :roll:
boltban az eladótól: "no, mi újság van ma??"

panu
panu
 
 


Zsuzsi

én csak a neten néztem a Nereust, élőben nem láttam. Nem örülnék, ha a másik, amibe megyünk ilyen lenne... Ha már nyaralok, normális kürülmények között szeretnék, főleg a gyerek miatt. Nem szeretem én sem, mikor süvít az ajtó alatt a szél... :shock:
Jó, hogy leírtad, gondolom Andiék sem erre az élményre vágynak.
Dorki
dorki
 
 


Hali!

Mindenkinek további jó nyaralást!Gyerekdumák nagyon jóóóóók :lol: :lol:

Mi meg voltunk lagziban ,de Eszter itthon maradt a mamával.Még aznap is vacilláltunk,mi legyen,de végülis ebben maradtunk és ketten kirúgtunk a hámból 8)
A jövő héten talán mi is megyünk le Siófokra egy pár napra.

Kriszti,
Eszter hogy érezte magát?Ssssszemét slag,mit tett Mikivel?! :lol:

Dorki,
Niki Némós fürdőruciját megcsodálta Eszter!Akkor apukája mostmár marad véglegesen?

Andi,
jó nyaralást nektek is!!Bírja már az autózást Csilla??

Panu,
Ti nyaraltok még valahol??Vagy csak Lizát hozzátok haza a mamától?

Nah,megyek főzni,holnap dolgozom :cry:

Bori
mbori
 
 


Nahát néma csönd megint ...

Mi indulunk holnap a Balcsira, Andiék Fonyódon vannak, Brigiék még mindíg várnak a netre !

Bori
apa nem megy vissza, nem is akar és Niki sem engedné

Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Mi megjöttünk Fonyódról, nagyon klassz volt!
Szerdán kinek jó talizni nálunk??

Bővebben majd később!

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Andi, bocs, hogy csak most. Jó lesz, kb. 11-kor tudunk indulni, mert dolgozok. Remélem, a többieknek is jó :)

Krisz, jöttök Bp-re? Illetve az F1-re?
panu
 
 


Szia!

Andi nekünk is úgy néz ki jó a holnap kb. mi is úgy indulnánk mint Panuék.

Briginek küldtem sms-t de még nem válaszolt te beszéltél vele?
szuszoka
 
 


Brigi írt sms-t jó neki is a holnap.
szuszoka
 
 


Helló Csajok,
mi meg elindultunk próbanyaralásra ma 5-kor,Dunakeszinél fordultunk is vissza,5 métert nem láttunk előre,iszonyatos,milyen vihar volt.Meghúztuk magunkat egy Shell kúton,de nem mertünk tovább menni.Folyamatosan jöttek a mentők,félelmetes volt.
Szóval holnap reggel újból megpróbálunk nyaralni,éljen a jó idő!!
(Siófokra 19 fokot jeleztek.... :roll: )

Bori
mbori
 
 


Sziasztok!

sajnos mégsem megyünk a forma1-re, így Pestre sem :(
bár úgyis csak eláznánk :lol: :lol:

hogy vagytok?

Krisz
krisszie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?