Új privát üzeneted érkezett!

Csak gyorsan Áginak, mennem kell Zsoltit etetni.

Nem kaptam én se méhösszehúzót, de szerintem engem nagyon jól kipucoltak, mert alig véreztem. Nem settem utána semmit. Viszont 3 HÉT múlva kell menni ilyenkor kontrollra, hogy uh-gal megnézze, tényleg minden eltávozott-e. Addig nem szabad füredni, meg akciózni sem, amíg először meg nem jön. 3 hónapig nem ajánlott teherbe esni utána, de nekem a dokim azt mondta, hogy ettől még lehet terhes valaki, csak azt jelenti, hogy nem pihentette annyit a méhét.
Dokit pedig szerintem mindenképpen váltsál, én az enyémet tudom ajánlani.

Ha van még kérdésed, nyugodtan írj!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Ja, nekem a műtét után 5 hétre jött meg, és már abban a hónapban volt pé-m, mert a hőmérőzést újra elkezdtem.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Bocs, hogy darabokban jut eszembe: Az első rendes vérzésed az lehet fájdalmas, és sokkal erősebb, mint amilyen volt. Nekem a dokim azt mondta, hogy akkor semmitől sem kell megijedni.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

 
 

Mesi,
köszi, nagyon kellenek az infók!!! Nagyon hálás vagyok, hogy segítesz!
Ezek szerint az normális szerinted, hogy ma már alig vérzek???
3 hét mulva kontroll??? Jézusom, akkor s.o.s. keresnem kell egyet!
A te orvosod hol van?

Titi,
nem hiszem, hogy ezek után szeretnék a MÁV-ba menni. Bár a nőgyógy része elég nyugis volt, sőt a 3 ágyas szobák (mindegyikben külön fürdő+wc) elég meggyőzőek voltak. De nem hiszem, hogy ezt akarom... :(

Rimar,
miért adtam neki pénzt? mert igen, valahol hálás voltam, hogy a másik doki "helyett" megcsinálta nekem. Biztos én is utáltam volna, ha másnak a betegét az ő trehánysága miatt nekem kell műtenem!
csné
 
 


Ági!
A Szent Imre Kórházban van, a magánrendelője pedig pont a kórházzal szemben. Ha gondolod, elküldöm priviben a számát. Ő sem az a túlizgulós típus, de ha látja rajtad, hogy szükséged van vígasztalásra, még arra is képes. Bár sokaknak nem jön be a stílusa, én semmi pénzért le nem cserélném. Szakmailag is nagyon a toppon van.

teljesen normális ha alig vérzel, én kb csak aznap, meg másnap véreztem egy picit, de viszont kb 2,5 hétig megvolt a barnás pecsételés.

Elkeseríteni pedig nem akarlak, de a szövettantól ne várj túl sokat. Bár lehet, hogy nálad kimutatnak valamit, nekem csak annyi volt ráírva, hogy vetélés utáni maradványok.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


De jó Mesi, hogy itt vagy, nagy segítség vagy nekünk!!!

Ági, ha véletlen Mesi dokija nem tudna elvállalni valami miatt, szívesen ajánlom az én dokimat is, ő is Szent Imrés. Szólj majd, hogy sikerült-e felvenni a kapcsolatot a dokival!

KépKép
titi_27
 
 


Szia Ági!

Ez borzasztó, nem értem, miért halogathatják ezt és miért nem számít nekik az anya érzései.:(

Még szerencse, hogy vállalt valaki, de azért ez mégsem ugyanaz, mintha a dokid megcsinálta volna, elvárják, hogy pénzeld őket, s amikor szükséged lenne rá..:(

Ha esetleg közelebb esik hozzád az Uzsoki kórház..nagyon szuper és ajánlom!!! Van ott 2doki is, akit bármikor ajánlanék neked, Csapó dr. és Kalocsai dr. :)
Bármelyik nap bemehetsz és fél9-től el is éred őket.

Ha kell számot is tudok adni. A kórház is nagyon jó!

Sok kitartást és hamarosan egy új babát kívnok nektek!
Párod, hogy viselte? Lányodnak szóltatok róla?
Jó, hogy van más, amin bosszankodsz, talán mire belegondolsz mi is történt, már nő is a pocid.
Sajnos sokszor nincsenek miértekre válaszok..:(

Kép
sziszike1000
 
 


Szia Mesi!

Hogy vagy, ha lesz időd, írj magatokról..jó, hogy itt vagy. :wink:

Kép
sziszike1000
 
 


Lányok!

Aventes téma.

Szerintem teljesen felesleges szülés előtt bevásárolni cumikból, mellszívúbúl, sterilizátorból. Én is vettem egy csomó mindent tök feleslegesen. Mert ha mégis kell tápszerezni a babát akár csak pótlásként is, nem biztos, hogy el fogja fogadni az Aventes cuclit. Én akármit próbálhattam, Zsolti csak a Bambino cucliját fogadta el. Minden baba más. Állítólag az anyuka mellbimbójához legjobban hasonlító cucli lesz jó neki.
Sterilizátor meg kapható 2600 Ft-ért is. A mikróba kell betenni, teljesen jó. Nekem is az van.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Lányok,
aranyosak vagytok doki terén! Össze vagyok zavarodva és szivem szerint a közelébe se mennék egyiknek sem! ...csak az azt jelentené, hogy babát se vállalok. Azt meg azért mégse :x

Mesi,
a Szent Imre merre van?? Nincs az nekem nagyon messze Újpestről??
A szövettant gondoltam hogy nem fog semmit mondani.

Gondolkodom azon is, hogy esetleg visszamenjek ahhoz a dokihoz, akinél Vivit szültem!? Végülis a szülés jó volt nála, viszont mást nem is nagyon csinált... Mély nyomot ő sem hagyott bennem.
Nem tudom, tanácstalan vagyok!

Péterffyről hallottatok valamit? A barátnőm akar mindenképp az ő dokijához elrángatni. Nagyon meg van vele elégedve és amikor a kórházba voltam, még rólam is beszélt vele :) Elég segítőkésznek tűnt...

Karcsim amugy szintén nehezen viselte. Szegény próbált összeszedni engem végig, úgy hogy ő is el volt keseredve!
Azt láttam rajta, hogy azt viseli nehezen leginkább, hogy nem lehet helyettem a műtéten, hogy ebből az egészből semmit nem tud átvállalni... Csodás ember, minden nap hálát adok az égnek, hogy (ugyan kicsit megkésve) de nekem adta!

Vivi nem a baba miatt volt nagyon kiborulva, hanem azon, hogy engem műtenek. Nagyon féltett, nem akarta, hogy kórházba menjek! Mindig azzal vigasztalt, hogy "ne legyél szomorú anya, itt vagyok én neked!" :lol:

A héten még itt vagyok veletek, aztán jövö héttől ismét mehetek vissza dolgozni :(
Gondohatjátok, hogy örülök! Nem tudom mi lesz ott is..., de már nem is érdekel!

bocsi, sokat irtam megint :(
puszika,
Ági
csné
 
 


Kép Kép Kép
rimar
 
 


Jó reggelt!
Ezek a képek 2 napja készültek, pont 29 hetes voltam.

rimar
rimar
 
 


Ági!
A szent imre a Tétényi úton van.Szerintem mindenképp próbálj meg egy új dokit.És ha a barátnőd is megbízhatót ajánl, akkor lehet, hogy ő is megfelelő lesz.Megérdemelnél egy olyat akiben maximálisan megbízol.Egyébként az én dokim is szent imrés, és csúcs!
Szerencsés vagy , hogy ilyen odaadó és rendes párod van!Így biztosan könnyebb.
A munka meg lehet hogy jót fog tenni, nem?Talán kicsit mással is foglalkozol.
Vigyázz magadra.

rimar
rimar
 
 


Kedves Ági!

A Péterfy sem rossz a Keletinél van..az Uzsoki meg a Bosnyáktól nem messze..Róna utcában az M3as leágazástól nem messze.

Egy jó doki kijár neked!!!
Ha, akit abarátnőd javasol szinpatikus és megtudnál benne bízni, akkor jó! A kórház se rossz.

Amúgy azis előny, hogy bemutat a dokinak..szerintem ez jó dolog.

Ha az Uzsoki mellett döntesz, szívessen bemutatlak a dokinak és talán, ha több dokival beszélsz tudni fogod, kiben tudsz megbízni-válogass és ne menj el az elsőhöz. Úgy válassz, ki figyel rád a dolgaidra a legjobban.

Menj el a barátnőd, akit javasol, mit veszítesz?

Tudom most nehéz, de gondolj arra ez csak egy átmeneti állapot és most már minden jó lesz!!!

Nagyon szorítok!!!

Sziszike.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Rimar, csudacsini vagy!!! Édi a pocid is! De kérdem én, ha a Tiedben 29 hetesen nagy baba lakozik, akkor bennem a 26 héten mekkora baba lehet? :) Persze, tudom, hogy sajnos nálam nem a baba nagy!

Ma megyünk a dokihoz, nagyon kíváncsi vagyok, mit fog reagálni erre a vizeletben lévő cukorra. Nem értem én már az egészet!

Ági, igazuk van a lányoknak, ha a barátnőd ajánlotta a dokiját, szerintem is menj el hozzá, ismerkedj vele, aztán még utána is tudsz váltani, hogyha nem lenne számodra szimpatikus. Hogy a munkahelyen mit fognak szólni? Tojd le magasról, most Te vagy a lényeg! Szerintem is tutira jót fog tenni a munka, legalább el tudod terelni a figyelmed. Remélhetőleg a kollegák nem fogják megnehezíteni a felejtést, vagyis helyzettel a gondolattal való együttélést. Tudták a kollegák hogy baba volt? Vagy csak a főnököd?

Sziszi, mikor lesz a porlasztás???

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,

Megkaptam a zárójelentésemet. Az van ráírva, hogy "controll az orvossal megbeszéltek szerint"... :?: :!: :?: :!: :?: :!:
Már nem érdekel... Megpróbálok csak előre nézni!

Igazatok lehet, megpróbálom a barátnőm dokiját! Végülis őt ismerem eléggé, ismerem az embereket körülötte, elég hasonló lány mint én. Van esélye, hogy ha neki szimpi a doki, akkor nekem is az lesz! :)

Rimar,
eszméletlen nagy a hasad!!! Csodálatos! És mennyire látszik az arcodon is a terhesség! :)

Titi,
mit mondott a doki??? Remélem minden rendben!
A munkahely miatt talán emlékszel, hogy miért izgulok visszamenni... A kollegák várnak, tudták a bébit és mellettem voltak nagyon. Csak hát, hónapok óta 3-man kéne lennünk és 4-en vagyunk... Nem tudom mi lesz! :(

Mesi,
köszi nagyon hogy itt vagy! Senki máshoz nem tudtam volna fordulni! Sokat segítettél! Ha nem vagy, most biztos szivbajt kapok, mert teljesen jól vagyok! Nem vérzek, nem fáj a hasam... :) De ezek szerint ez jó!!!

Ancsi, Virág merre vagytok???

Koda,
voltál az új dokinál? Milyen volt?? Mesélj....

puszika mindenkinek,
vigyázzatok magatokra!
Ági
csné
 
 


Sziasztok lányok:)

Jelentem, itt vagyok, és még egyben....:)
Bár valamelyik nap, amikor jött ez a nagy égi áldás, azt hittem a kórházban kötök ki, ugyanis este rendszeresen húzodott a méhem, kb. 20 percenként. Hm. jósló fájások...:)
Aztán elaludtam nagy izgalmamban, reggelre meg elmúlt.

Tegnap voltam NST-n (Titi, kérdezted mikortól kell menni: itt a 35. héttől), rendben volt, a vizeletem is és a vérnyomásom is.
Aggódtam, hogy valami lesz velük, a bokadagadásom miatt.
Közben megpróbáltam tenni valamit az elefántbokáimmal, éjszakánként borogattam (Bálint nevetett: anya csizmában alszol?:) ) néhány nap alatt végre kicsit lejjebb lohadt.

Ági!
Gondoltam ám rád én is, együttéreztem veled, és sajnos tudom, hogy ilyenkor milyen mélyen bántó a dokik személytelensége, mivel ez nekik rutinműtét...
Hát igen, nekem is volt részem 3 ilyen műtétben...
Az első babám 14 hetesen halt el, akkor felhelyeztek egy méhszájtágító lamináriát (mivel még nem szültem azelőtt), aztán másnap volt a műtét, következő nap hazaengedtek.
Nem kaptam összehúzó tablettát, vagy effélét (nem is tudom, egyáltalán szoktak-e, vagyis KELL-E???).
Egy héttel később begörcsöltem, azt hitték a dokik, hogy bennmaradt valami, megismételték a műtétet...aztán az is kiderült, hogy a vesekövem mozdult el, attól görcsöltem! Sose tudom meg, vajon feleslegesen műtöttek-e mégegyszer... :cry:
Minimum három hónap (vagyis inkább három rendes ciklust!!) ajánlanak várakozási időnek, addig regenerálódik a méh.
Hát én legalább félévig padlón voltam az eset miatt, csak ezután tudtam megint belevágni a babaproject-be.
Utána talán a 2. v. 3. ciklusban sikerült teherbeesni, de sajnos ugyanúgy vérezgetéssel, barnás pecsételéssel kezdődött a terhesség.
Akkor a MÁV-ba jártam egy fiatal dokihoz (akit azóta feljelentettek ilyen "ambuláns műtétek, szülések" miatt, ügyeleti időben intézte el a pénzes beavatkozásokat!!!).
Kaptam hormonális támogatást (amit már mondtam, progeszteron készítményt, Duphaston-t), csakhogy amikor megszűnt a pecsételgetés, abbahagyatta velem a szedését és sajnos a második babám is elhalt a 9. héten.
Újabb műtét következett.....
Ez egy szombati napon volt, ügyeleti időben...... :roll: műtét után azonnal (!!!) még este hazajöhettem, persze zárójelentést sem kaptam azóta sem....úgyhogy mintha meg sem történt volna!!!
A pénzt eltette, 10 perces rutinkodásra...
Aztán hallottam a feljelentésről a tévéből, úgy volt hogy én is jelentkezek, mint terhelő bizonyíték....de hát a kezemben nem volt se záró, se semmi.....

Aztán kezdtem én is "kitanulni" a szülészeti szakmát:) könyveket bújtam, interneten tájékozódtam, ráleltem a babanetre, stb....utána lettem terhes Bálinttal!:)
Ügyeltem arra, hogy megfelelő gyógyszereket kaphassak, persze megfelelő ideig szedhessem (progit minimum a 12-16. hétig!), így megszülethetett végre a most már nagy kölök fiam:)

Jajj, lányok, én most tényleg trilógiát írtam, bocsánat érte! :oops: :oops: :oops:

Ági!
Kívánom neked teljes szívemből, hogy rálelj a megfelelő dokira, és aztán hamarosan hozd a jóhírt, hogy kétcsíkos tesztet tartasz a kezedben.....aztán persze egy bébit:):)

na, még jövök :lol:

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Titi: még nem tudom mikor megyünk..nem kaptam új időpontot, de ma kell megint telefonálnom.

Ma 12-re megyek UH-ra..alig várom.:) Remélem a genetikain minden, ok lesz.

Az egy maraton, amit ott szoktam tölteni...most meg 2 gyerekkel megyek, pont altatási időben, hogy mi vár rám még nem tudom...

Alig van pocim még mindig...:)
Ma mértem magamat, s első hónapokban 4-5kilót fogytam, azóta 2kg-ot szedtem vissza..biztos a szopi elválasztásnak is szerepe volt.
Fejegettem a nyelvharapáskor, de mire szopizhatott volna nem kellett neki, mert megváltozott az íze, kesernyés lett a terhesség miatt..:( Ez gonoszság!!!!

Amúgy teljesen jól vagyok, de a pocim érzékeny, első 2-nél nem volt az...

Pusssz, majd d.u. mesélek.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok lányok!

Ancsi, nem is mesélted még a történeted! Kegyetlen, ami Veled is történt. Szörnyű, hogy mi magunknak kell megjárni a hadak útját, hogy nem bízhatod rá minden orvosra, és meg is fizeted a "tanulópénzt". Kegyetlen az emberi élettel játszadozni, sajnálom, hogy sok orvos tényleg nem hivatásból csinálja a szakmáját!!! Lényeg a lényeg, hogy van egy csodaszép kisfiad, és most pedig hamarosan megszületik a második is, és ráadásul makk egészségesek! Azt hiszem, ez az igazi kárpótlás a sok fájdalomért!
Tyűha, nagyon szalad az idő, tényleg hamarosan megszülsz Ancsi! Tényleg, újabb táblát teszek is fel hamarosan!

Amúgy, mindenetek meg van? Iszod a málnateád, gátmasszázst elkezdted?

Ági, igen, sajnos tudom a munkahelyed történetét, de arra emlékszem, hogy kiderült, a főnököd végül csak azért kérdezgetett folyton, mert drukkol nektek. Persze, hogy ez mennyire átlátszó, tényleg érted, mint emberi sikerért drukkol, vagy azért, hogy kevesebben legyetek odabent, azt nem tudni. Vagyis csak Te érezheted. Mindenesetre szegénykém, most nem tudsz mást tenni, minthogy visszamész dolgozni, és megvárni azt a 3 ciklust, aztán újra belevágni.
Jól teszed, hogy elmész a barátnőd dokijához!!!

Na, lányok, akkor rólam néhány sort... totális lelkiválságban vagyok ismét! Remélem, hamarosan megint helyre rázódok, mint 3 hete legutóbb. Ugyanis voltam a dokinál tegnap, átbeszéltünk mindent, lényeg a lényeg, most még elmegyek egy ismételt vizeletre, de állítólag teljesen rendben van a cukrom, és ne idegeskedjek amiatt, mert a vizeletben van cukor, ez állítólag előfordulhat, lényeg, hogy a terheléses cukrom jó lett.

Szóval, a java... aug. 29-én visszamegyek a Schöpf-Méreibe UH-ra, és ha ott is telítetlen lesz a baba gyomra, akkor pontosítjuk a további teendőket. Utána megbeszéli a dokim is a Szent Imrés csecsemősökkel, hogy egyáltalán szülhetek-e ott.

Zseppy, rögtön Te jutottál eszembe tegnap! Hisz a doki magától megkérdezte, nem gondolkodtam-e el rajta, hogy esetleg ott szüljek, ahol rögtön utána meg tudják műteni a picit. Persze, lehet, hogy arra is van lehetőség, hogy a Szent Imrében szüljek, és onnan elvigyék a picit, de ezt meg kell, hogy kérdezze még a csecsemősöktől.

Benne van a pakliban az is, hogy hiába megszondázzák a születése után, és lemegy a cső, tehát nem akad el, ez ugye jelentheti azt is, hogy egyenes az út a gyomor felé, és semmi gond, de az is lehet, hogy a nyelőcső a légcsőbe torkollik, és akkor sem táplálható a baba. De ezt ott nem lehet eldönteni, azért is kell a rendes felülvizsgálat, tehát valószínű, hogy ha a terhesség alatt folyamatosan telítetlen lesz a gyomra, akkor mindenféleképpen elviszik! Először csak megnézni, ha pedig gond van, akkor pedig megműteni! :(

Lányok, totálisan kivagyok, és nagyon várom a 29-ét, és imádkozom, hogy legyen a pici gyomrában víz!!!

Igyekszem ismét pozitívba átfordulni, de azt hiszem, megint csak szükségem van pár napra, amíg kezelni tudom ezt a helyzetet. Tulajdonképpen semmi nem változott tegnap óta, csak annyi, hogy lehetséges, még szülni sem tudok ott és annál, akinél szeretnék, akit ismerek, hanem az utolsó hónapban mehetek egy ismeretlenhet. Igaz, hogy a doki segíteni fog dokit találni, de akkor is. De Ti úgyis értitek a lényegét!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Végre ithon vagyunk!
Gyerekek alszanak, én it fagyizom.:)
Ideális pillanat.

UH-on: Egy élő magzat, fejvégű fekvésben. A lepény a mellső falon tapad. A magzatvíz mennyisége átlagos.
A szakmai protokol szerint elvégzett vizsgálat során jelenleg dúrva eltérés nem ábrázolódott.

BPD:47mm, OFD:71mm, HC:184mm, AD1:57mm, AD2:46mm, AC:169mm, F1:31mm.
Magzati súly:380gramm(+-10%)

A biometriai adatok 20 hetes és 4napos terhességnek felelnek meg.
A szülés várható ideje: 2006.12.15.

Javaslat_:rendszeres terhesgondozás javasolt.

És mégegy hír.....
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


sziasztok!

ági én már ehez hozzá se tudok szolni!el vagyok hülve és fel vagyok háborodva hogy milyen szemetek a dokik otthon!én biztos nem adtam volna pénzt neki ez kötelessége!

titi remélem nem kell majd a babádat müteni de tényleg jobb felkészülni mindenre!Ha meg mégis átkell szállitani a babát szerintem szülj ott ahol mütenék!ne félj az orvosválasztástol ha ez neked is jobb igy meg a picinek is!de én még mindig bizakodom hogy a kislurko iszik és nem lesz semmi baj!

sziszike kisfiu???
mit szerettél volna?lányt fiut?

rimar nagyon jol áll neked a terhesség!de legközelbb mosolyogj egy kicsit mert igy olyan kis durcika vagy:)

pusz mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


PORLASZTÁSRÓL!!!

Felhívtam a porlesztást végző dokit, aki közölte, ő ott volt a műtétkor..illetve 20-án és 12ig várt is...
Ekkor felhívtam a Heim Pál-t, ahol a főnővérrel sikerült beszélnem.
Ő egy nagyon jó indulatú nő.:)

Elmesélte mi volt ez az egész...Az altató orvost a Heim Pál adta volna a műtét viszont a Sote Urológiai kinikán lett volna.
Az altatós viszont elutasította az altatást!!!

Miértis? A körülmények miatt...
-raktár szerű helyiségben lett volna,
-ahol elavult volt az alatós gépük.
-nem volt sterilitás...

Szóval tényleg furcsa körülmények voltak, de nem tudtam, milyennek kell is lennie, de, ami nem tetszett, hogy a műtős doki vágta a bútorlapot Annának méretre, mert nincs semmijük.

2szobával arrébb takarítós cuccok, a folyosón járóbeteg ambulancia és az ajtó előtt is bútorok.
Bent egy gép, és egy pad elől..hátul tele mindennel.
Nem volt műtő helyiség csak egy gép egy vmilyen helyiségebn lent az alsó részen.

Azt hiszem nemis bánom..a sors nem véletlen rendelte, így.
Kedden kell felhívnom a dokit, kiderül, mi lesz.
Ha azt mondja, nincs nagy gond, húzhatjuk, akkor várunk vele, amíg nagyobb lesz.


Mi a véleményetek?????

Sziszike.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Szia Virág!

Egészséges babát.:)
Eddig Szonjának hívtuk, most marad "pocaklakó" néven.:)

3-ra már nagyon mindegy, hisz van mindkettőből.:)

Pusssz.
sziszike1000
 
 


sziszike hát igen szerintem mindenki egészséges kisbabát vár:)de a vonalzodbol gondoltam meg irtad hogy egy uj hir hogy kisfiu van a pocidba!nekem már 2.ra is mindegy lenne hogy fiu vagy lány csak jöjjön már a golya:)

ma nagy pangás van!én meg rohanok dolgozni!puszi mindenkinek!szép estét

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Látod, Sziszi, nincsenek véletlenek, a sors akarta így! De azért felháborító, hogy ilyenek megtörténhetnek! Mintha nem a 21. században élnénk!

Egy barátnőm egy hete szült, szegény korábban majd' 2 hónappal, és 2 nap után kitették őket a kórházból, mondván nincs helyük. A picit átvitték másik kórházba, az anyukának viszont ott sem tudtak helyet biztosítani, így ingázik a baba és az otthona között. Hihetetlen!

Virág, de jó, hogy előkerültél! Hiányoztál ám nagyon! Tényleg, megjött már???

Igen, kicsit próbálom ismét pozitívabban látni a dolgokat, csak idő kell megint hozzá. Igyekszem felkészülni lelkiekben mindenre, és reálisan dönteni!

Többiek, hol vagytok? Lányok, folyton eltűntök! Bufo, Oné, Zseppy, Koda, Momo, néha azért legalább egy-két mondat erejéig nézzetek be!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Ági
Szóhoz sem jutok, hogy mit műveltek veled. Remélem azóta egy kicsit megnyugodtál már. Gondolom így még nehezebb volt az egész. Remélem a várakozási idő letelte után nagyon hamar újra sikerül a pocaklakó és nem lesz semmi gond.

Sziszi
Gratula a kisfiúhoz. Most kezdhettek néven gondolkodni.
Teljesen elhűltem azon az állapoton amit leírtál a kórházról, hát nem tudom mi a jobb várni vagy nekimenni a porlasztásnak ilyen helyen. nem irigyellek titeket.

Mesi
Jó, hogy újra jelentkeztél. Egy kicsit írhatnál magatokról.

Titi
Teljesen érthető, hogy ilyen állapotban vagy. Én sem lennék jobb hangulatban. Azt viszont tudom, hogy én inkább elmennék máshová szülni,ha baba érdeke ezt kívánja, bármennyire is máshol terveztem.
Egyenlőre bízzál a labban, hogy nem lesz semmi baj. A többire ráérsz akkor ha beigazolódik , hogy nincs minden rendben.

Ancsi
Nagyon szurkolok! Már tényleg nincs sok hátra. Ha ilyen frontok jönnek akkor lehet, hogy hamarabb jön az a bébi.
Eddig nem is mesélted, hogy min menték keresztül Bálint születése előtt, de nemsokára két egészséges gyerkőcöd lesz és ez nem rossz kárpótlás.

Velem minden rendben, bár volt egy kis izgalom, mert Dávid játék közben beleesett a pocakomba ami eléggé fájt. De hál istennek nem lett semmi baj.
Újra itthon vagyunk, hazahoztuk a kis csavargót anyukámtól. Most, hogy itt van kezdem magam terhesnek érezni,fárasztó utánna rohangálni és teljesíteni a kívánságait. Még 8 hét van hátra és valószínű ez már nem fog változni,úgyhogy próbálok kitartani.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Rimar
Bocsi, hogy kifelejtettelek.
Nagyon jó nagy a pocid, nem semmi, és ez még nőni fog. Hogy viseled ezt a szeszélyes időt? Dolgozol még?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Virág: én másodiknak biztosan éreztem, hogy más érzés, mint elsőre, s tudtam lány lesz. Amúgy a fiúnál semmi tünetem nem volt.:)
Most sem volt semmi, tök jól vagyok, de azt hiszem lányt szerettünk volna, hogy a kicsik egynaműek legyenek. De végülis mindegy.:)
Nem hiszek a véletlenekben....

Rengetek jobbnál-jobb kiscsajos rucim van..őket, olyan szépen lehet öltöztetni.:) Mit csináljak a rucikkal???

Titi: nagyon örülök, hogy ez kiderült, hála a főnővérnek.:)
Már azt hiszem nemis akarom ezt a porlasztást, legalábbis ilyen körülmények közt nem!!!

Bufo: igen szőrnyű, de a legrosszabb, hogy elsőre énis belementem volna, sőt most is, nem tudja az ember, mivel csinál jót..de, ahogy mondtad a sors akarta, így.
Néven gondolkoznunk kell, mert 2re is szükségünk lesz.:)

Mindkét gyerkőcnek két nevet adtunk. Pocaklakónak is jár ez.:)

Sziszike.
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Ági!
Remélem már jobban vagy? Sikerült döntened a doki ügyben?

Titi!
Gondolom milyen lassan mennek most a napok. Szerintem is ott szülj majd, ahol a kicsi is lesz, mert akkor nyugodtabb lennél. A dokid biztos rendes, segít majd elintézni mindent. DE az is lehet, hog nem lesz szükség új kórházra, mert iszik a kicsi babó, ahogy Virág is írta. Nem lesz gond, hidd el. Nem érezted azóta a csuklást?

Ancsi!
Ja most jut eszembe, hogy mire Titi megy a dokijához addigra ti már lehet négyen lesztek. Én se tudtam arról, hogy Bálint előtt mi történt veled. Te is megjártad akkor a poklokat.

Bufo!
Vigyázz magadra! Nekem is mindig figyelnem kell, hogy altatásnál ne rugjon meg a Rezi. Sikerült mindent megvennetek a babának, amíg Dávid nyaralt?

Rimár!
Nagyon csini kismami vagy! Még mindig festesz? Hogy bírod, vagy akkor ülni szoktál? A pocakod nem zavar be a képbe?

Virág!
Tényleg megjött már azóta? Szerintem nálad is az lehet a gond mint Anitánál? Mikor lesz meg a biztosításod?

Sziszike!
Gratulálok a kis kukishoz! De hogy még mindig nincs pocakod, azt hogy csinálod. Nekem már elég nagy van, pedig még én is csak a 23 hétben vagyok.
A porlasztás meg jobb is ha elmaradt. Akkor mostmár nem szoptatod Annát? könnyen ment az elválasztás?

Zseppy!
Kislányod már kezd mászni? Tényleg nálatok azóta mi a helyzet a szopival? Áttértetek a tápszerre, vagy már mást is adsz neki?

Momo, Juci!
Merre vagytok? Tényleg írhatnátok néha!

Koda!
Hogy vagytok? Valami rosszullét? Dolgozol most, vagy szabin vagy?

Velünk minden rendben. A vércukor terhelés is jó lett. Viszont a vas kevés a szervezetemben, ezért a doki mondta, hogy szedjem a Maternát. Hát nem is tudom. miért pont a Maternát..Pedig mondtam neki, hogy én Elevitet szedtem a terheség elején.
Szerintetek????Mi tévő legyek?

Na megérkezet a kis tündérem, úgyhogy mennünk kell aludni.
Puszi:Gyöngyi

Ja, és bocsi ha valakit kihagytam.

Kép

Kép
oné
 
 


sziasztok!

Huh van egy jo hirem!ma taliztam az itteni dokimmal és beszélgettünk!mondta holnap mindenképp kérdejk idöpontot és menjek el hozzá megnézi van baba vagy nincs és ha nincs miért nincs!tök aranyos és csak 20eurot kell majd fizetnem betegbizti nélkül!ja mikor megláttot elsö kérdése az volt:terhes vagy?:)

mensim még sehol!

holnap irok mindenkinek de most hulla vagyok fél orája jöttem meg ma gyalog voltam!és 40perc a séta haza!

puszi mindenkinek joéjt

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Megvagyok lanyok,csak meg 3 napig itt van a ferjem es inkabb ugye vele foglalkozom.BOCS :oops:

Utana jelentkezem igerem.
Addig is millio puszi mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Momo: megértelek, énis ezt tenném.:)

Virág: megy a drukk, nagyon szorítok.:)

Gyöngyi: fura, de nekem a 6.hónaptól szokott el nőni, van pocim,. de elrejthető és, nem is látszik, ha nem akarom. Pici még.
Zsoltinál, amikor terhes voltam a 9hónapban nem vették észre, hogy terhes vagyok, pedig csak 2héttel szülés előtt mentem el...

Annánál, viszont kerek volt és, így látszódott a 6.hónaptól...de igazán nagyot csak a 8.hónapban nőtt.
Szóval meglátjuk, majd rakok fel képet a pociról vmikor.

Titi: ez szőrnyű, ami a barátnőddel történt. Viszont én, úgy tudom, ezt nem teheti a kórház, kötelessége legalább egy széket biztosítani az anya számára a baba mellett lehessen..biztosan nehezen viseli.

Anna már nem szopizik, nehéz volt az elválasztás, de ez a nyelvharapáskor történt...utánna fejegettem, ajd, mikor újra ehett volna már nem nagyon ízlett neki.:(
Azt hiszem a terhesség miatt átalakult és megkeseredett az íze..

Többiek hol vagytok???Koda, Zseppy, Juci, Rimar??
Ági, hogy vagy?

Pusssz mindenkinek...

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Hol van mindenki???
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Sziszi
Hú nem lesz könnyű egyszerre 2 nevet is választani. Mi 1-el is gondban voltunk. Sok sikert hozzá!
Várjuk a pocakos képet!

Momo
Megértelek, én sem tennék másként. Így is elég sok időt töltöttetek egymás nélkül.

Virág
Ez tök jö! Hátha lesz valami előrelépés mi lehet a baj, miért nem jött meg eddig.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!
Én itt vagyok.Kérdésetekre, hogy dolgozom-e még?Igen.Van munka bőven!Képzeljétek most legutóbb 2 nap alatt fejeztem be egy portrét!Ilyen is ritkán van.Dehát jön a többi megrendelés, és addig akarok festeni, amíg birok, már a pocimtól.

Virág!
Örülök, hogy ráakadtál egy dokira!Majd számolj be, hogy mi volt?

Titi!
Csuklik már?

Momo!
Szerintem is használd ki az időt, amit a férjeddel tölthetsz :)

rimar
rimar
 
 


Sziasztok lányok!

:( Sajnos nem éreztem mostanában olyan csuklás félét... nem tudom, egyáltalán azt éreztem-e, vagy csak akartam érezni. Mindegy, ma kicsit megint jobban érzem magam, mint tegnap, persze, megint csak idő kell a megnyugváshoz. Azért nagyon várom a 29-i UH-t. Persze, előtte elmehetnék a Szent Imrébe a hagyományos 28-30 hetire, már a 27. hétben járok, csak nem tudom, nem teszek-e rosszat a bébinak a sok UH-val. Összeszámoltam, eddig már 8x UH-ztak. Pedig lehet, hogy hamarabb megnyugodhatnék.

Rimar, ha a festést bírod még, és gondolom boldoggá tesz, miért ne csinálnád? Csak az állás miatt gondolom, azért hamarabb elfáradsz már. Irigykedem, hogy tudsz otthon dolgozni!

Bufo, jól megijesztettél, remélem, tényleg nincs semmi gond a bébivel, bár gondolom, azért a poci meg a sokminden odabent megvédi őket az ütések hatásaitól. Még 8 hét? Atya ég! Már azt hittem, előrébb jársz! Igen, gondolom, hogy egyre nehezebb lesz a kis lurkóval is otthon, hisz a súly, az édes teher, amit cipelsz, önmagában elég volna. Kitartás! Mindjárt itt a célegyenes!

Virág, ez nagyon-nagyon jó hír!!! Úgy örülök! Aztán tessék jönni az infókkal! Végre egy normális doki, és 20 Eur, az nagyon jó ár! Itt még annyiért nem is úszol meg egy magánrendelési díjat!

Momo, aztán tessék jönni hozzánk, ha elmegy a férjed. Teljesen megértem, hogy most inkább vele vagy minden pillanatban, használjátok is ki a lehetőséget!

Oné, nekem vasat nem is néztek az első vérvétel óta. Vagy az benne van a teljes vérképben? Mert hogy én kerestem, de nem találtam.
Hát, nem tudom, szerintem az Elevit is bőven megteszi, de ha a dokid ezt mondja... én úgy gondolom, hogy muszáj megbíznunk az orvosunkban, ő csak a javunkat akarja (persze, ha már régóta ismered, mert most eszembe jutott Ági története).

KépKép
titi_27
 
 


Szép napot lányok:)

Amikor csatlakoztam a topichoz, írtam arról, hogy mi történt velem, de hát ennyi információ és esemény között nem csoda, ha elsikkadnak a történetek.

Titi!
Olyan ijesztő dolgokról írtál.....légcsőbe torkolló nyelőcső..... :roll: te jó ég, ilyen is van?????
Istenem, remélem tényleg nincs gond!
Egyébként mit mond a dokid, ilyen műtét után rendesen működni fog minden, jól táplálható, stb???

Egyik ismerősöm is egy hete szült, neki is két hónappal korábban jött a baba, most vissza is esett 1560 gr-ra, és sajnos őt is kitették helyhiány miatt, de ismerősei révén az egyik itteni orvos intézett nekik helyet az egri kórházban, úgyhogy együtt lehetnek.
Hihetetlen, hogy ilyenek miatt hogyan kell kezdeni egy életet a babának és mamának... :cry:

Tényleg, mire Titi UH-ra megy, lehet már Barnabás itt sírdogál mellettem :lol:

Sziszike!
Gondolom a tejcsi íze a hormonok miatt változott meg, szegény pici lány jól megjárta a nyelvharapással is, plusz még szopizni se lehetett neki.
Most mivel pótolod a szopizást?
Te jó ég, már 20 hetes vagy??????

Rimar!
Nem semmi a pocid! :lol: Szépen gömbölyödsz! :lol:

Virág!
Én már azon sem csodálkoznék, ha bébike lenne a pocidban... :lol:
Ha már a dokid is ezt kérdezte.... :lol:
Nálatok milyen az idő? Ott is így lehűlt?

Momo!
Csak foglalkozz nyugodtan apucival :D rátok fér egy kis romantika:)
Aztán majd gyere!

Gyöngyi!
Ha kevés a vas, akkor miért nem vaskészítményt ír?
Ha Elevitet szedtél, akkor most miért kellene áttérni a Maternára?
(biztos a Materna gyártótól van jutaléka.... :lol: :lol: )
(ez már üldözési mánia, bocs :oops: )
Szóval szerintem a gyógyszertárban kérj valami vaskiegészítést, (én pl. Feroglobint szedek - ez azért is jó, mert nem rekeszti meg a székletet, mint általában a vastabletták)
Szerintem a terhesvitaminok tartalmaznak ugyan vasat, de nem vashiány pótlására, ezért gondolom, hogy inkább speciálisan vaskészítményt kéne szedni.
Ezt az orvos nem mondja?

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok,
sajna ritkábban jövök mostanság.
Úgy néz ki Hugicám válik, az ő lrlkét ápolgatom, megbíztatom. Sajna nem egyszerű eset két kicsi gyerekkel, meg nincs is hova menniük lakni.:(:( már nyugtatót szed, ma megy pszichológushoz.

Ági,
Egyszerűen hihetetlen miket meg nem csinálnak az orvosok. Én mindig ilyenkor jövök rá, milyen rendes Doki ácsim van. Viszont Cupi Újpesten fog szülni, hátha tud ajánlani ő is valakit.

Titi,
igen én is ezért mondtam neked a kórház váltást, mert akkor egyszerűbb, meg hidd el nem idegeskednél annyit, bármikor bemehetsz stb. hidd el ne félj a váltástól, mert amint kint van a baba ő lesz számodra a legfontosabb és magadat fogod esetleg szídni miért nem vagy mellette. Főleg, ha az orvosod azt mondja segít.

Virág,
ez a 103 napos ciklus már nagyon hosszú. Bár még nekem sem jött meg, pedig már vagy 2,5 hónapja nem szoptatok:(:(:(

Rimar,
Nagyon szép kismama vagy. Tényleg csak addig fess, amíg bírod:):)

Hogy miket csinálunk? hát, fedezi fel a lakást. Mászik már, néha felhúzza magát állásba. magyaráz, és eszik mindenfélét. Már egyáltalán nem szopizik vagy 3 hónapja. Az LLL nem válaszolt, pedig írtam nekik. Védőnéni azt mondta, ha ennyire nem akar szopizni ne erőltessem, mert engem már nagyon megviselt a sikertelenség. Mondjuk még fejtem jó sokáig és kínálgattam, de nem akarta:(:( Így aztán feladtam. Irigykedem is azokra, akik sokáig szopiztatnak. Szerintem nincs annál szebb dolog. Szóval éjszaka tápi, nappal 3x kajcsi (gyümi, főzelék, tejpép), meg 2x tápi.

Ancsi,
Remélem ez a hidegfront még azért nem indított be.

na, megyek felporszívózni, hadd mászkáljon nagylány.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Csak 1 nevet kell keresnünk bence már meg van.:)
Nagyon örülünk neki, de tegnap nagyon meglepett a hír.:)

Zseppy: nem lehet egyszerű most tesódnak, de neked sem..miért vállnak?

Hivatalosan 21 hetes és 2 napos vagyok.:)

Sziszi.
sziszike1000
 
 


sziasztok csajok!

kösz a drukkokat!Én is nagyon örülök hogy végre mehetek hozzá mert igy legalább csinál valamit(remélem) hogy legyen babyke!

rimar ö az itteni nödokim és már tök rég voltam nála,tegnap meg taliztunk a munkahelyen és egyböl kérdezte mi van velem stb... és elmeséltem neki hogy nincs biztim azért nem megyek de mostmár esedékes lenne egy vizsgálat hogy miért nincs baba és mensi aztán megkérdeztem mennyiért csinálja meg és azt mondta 20as és mindent megnéz!ugyhogy eddig is tudtam hogy kedves de most meg pláne!

huh bufo ez a hasba esés elég komoly!örülök hogy nem lett nagyobb gond!kis csibészke jobban vigyázhatnak kistesora:)

titi figyi az uh akkor nem sok hogyha muszály!ilyen nincs hogy sok uh árt!hogyha neked ez megnyugtatás és ráadásul kell is akkor nem fog ártani!akkor árt ha indokolatlanul valaki egyfolytába uh-ra megy!pont tegnap olvastam kismamába!
na meg olvastam egy másikat is ezt el kell mesélnem!de nem a kismamába!egy nö terhes lett,elment dokihoz doki cisztát diagnisztizált,csaj pár honappal késöbb visszament kiderült 32.hétbe van,aztán két hétre rá vérzett másnapra megszületett a babája és mint kiderült pontosan a 40.hétre!kemény nem?szülés elött két héttel vették észre a babát és akkor is fiatalabbnak mondták!

momo ez ök természetes hogy nem jösz legyél csak a férjeddel!ö az elsö!utánna meg ha hazamegy akkor jössz és tudsz sokat irni nekünk mi történt veletek mostanába!majd akkor potolod a lemaradást:)

sziszike jobb is hogy elmaradt ez a porlasztás ilyen körülmények közt meg nem csináltatnám én sem!szerintem ha gond lenne megcsinálták volna vagy ha veszélyes lenne,ugyhogy biztos ez nem olyan nagy dolog ugyhogy jol teszed hogy vársz vele!

oné szerintem szedd azt a vasat amit doki mondott mert az csak jot tesz neked ártani nem árt!amugy a lényeg és aminek örülök nagyon hogy minden oké nálatok!

huh régiancsi milyen jo neked ugy irigyellek nemsokára már ott lesz Barnike a kezedbe:)
de én elöbb fogok babázni:)a barátnöm két héten belül megszül és én meg kiélhetem magam:))huh már ugy várom!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


zseppy nekem 13honapig nem jött meg szülés után!de aztán frankon beállt megint 30napra és most meg oktober ota pontosan 60napokra jött meg!már gondolkoztam azon lehet a szervezetem játszik velem ert már 60naponta vártam a mensit addig nem gondoltam babára most meg megint kezdem beleélni magam aztán megint koppanok!de most ugy vagyok ha nincs baba akkor majd a dokim segit ugyis!amugy baba nagy valosinüséggel nincs mert semmi bajom nincs!még cickom sem jelzi ugyhogy baba 99%hogy nincs

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Zseppy

Nem lehet könnyű a tesódnak. Teljesen át tudom érezni milyen lehet neki. Nem könnyű meghozni ezt a döntést, hogy 2 kicsvel egyedül maradjon az ember. Én gyenge voltam hozzá, így együtt vagyunk, de egészen rendeződött a helyzet kettőnk közt.

Nagyon ügyes már a leányzó. hósan ennyi mindent tud, le a kalappal előtte. :D

Virág
Nem volt szándékos a pocakomba esés, csak megbotlott és ugye már én sem voltam elég gyors ahhoz, hogy odébb ugorjak. Dokibácsi megnyugtatott, ha mozog és nem vérzek vagy görcsölök akkor nincs baj. Jövő héten megyek hozzá szerdán lesz uh is, és utánna már hetente ctg.
Nagyon örülök, hogy a dokid megnéz, remélem lesz megoldás is a hosszú ciklusra és hamar babád is lesz.

Titi
A táblában nem jól szerepel a lakóhely, mert nem zugló, hanem 11. ker. Ja és a Rókusban fogok szülni, mert azt még nem írtam én sem.
Szerintem nyugodtan menj el a kötelező uh-ra a 28-30 héten. Nekem is sok volt már eddig az én dokim amikor megyek mindig kér azt is. Szerintem ezzel nem ártassz a babának, pláne nem ha bizonytalan vagy mi lesz.

Megyek, mert kimosott a gép és ki kell teríteni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


bufo!hu te is lassan már a célegyenesbe vagy!de jo neked!én sem gondoltam hogy szándékosan esett neki a pocidnak,bocs ha félreérthetöen irtam!ott a mosolyjel mögötte!:)
örülök hogy rendezödtek az otthoni dolgok!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Bufo, igen, nagyon gondolkozom azon, hogy elmegyek a rendes UH-ra is! Bízom benne, hogy a babának nem ártunk ennyi UH-val, de még mindig annyira reménykedem, hogy lesz víz a gyomrában. Hátha hamarabb nyugodhatnék meg!

Képzeljétek, találtam itt a babaneten egy kismamát, akinek a picijét nyelőcső elzáródással műtötték, most várom a válaszát a műtétet illetően, majd megírom, mit írt.

Bufo, javítom a táblát!

Virág, aztán el nem tűnni a dokilátogatás után! Tessék jönni beszámolni!

KépKép
titi_27
 
 


titi!nem tünök el!most itthon megyek dokihoz nem magyarba:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág
Nincs semmi baj, nem értettem félre, csak hát én is gyorsabban reagálhattam volna. De mindegy lényeg, hogy minden oké.
Ma nem dolgozol? Tényleg ha te dolgozni mégy Nimród hol van, van még ovi ilyenkor is?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi
Köszi!
Egyébként Dáviddal a rossz AFP után volt 4 uh egy hét alatt.
Szerintem menj el nyugodtan. Ráadásul pont ezért van hogy kiderüljön ha valami nincs rendben a babával.
Kíváncsian várom mit ír az akinek a válaszát várod.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


bufo!ma kivételesen nem dolgozom!most nekem lenne öt nap pihi!de másik csajnak meghalt a papája és igy hétfön mennem kell:( de legalább végre az én hétvégem szabad lesz!neki már kétszer volt szabad nekem most elöször!Amugy este dolgozok és addigra a férjem hazaér igy ö van vele!Már vége szerdátol az ovinak!de nimrod marha rossz már most!hiányzik neki az ovi!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


titi remélem a másik csajszinak jo lett a mütét!és nem fogsz képzelödni minden rosszrol,hisz semmi nem biztos még és lehet hogy tök egészséges lesz a kis Alexa:)nagyon remélem!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: