Új privát üzeneted érkezett!

Szóval ti nem adtok Dentocart. Valszeg én se adom be.

Minyu! Megírnád a homeobogyó nevét? Bár én nem nagyon hiszek az ilyesmiben, tavaly lézerfény-kezelésre jártam, került vagy 16 000 FT-ba, de sztem semmit nem ért. Na, de Placebónak csak kell valami, legalább a hit legyen meg.

Porlasztás: hát ez borzalmas, hogy ilyen körülmények vannak. Sziszike, hallottál-e külföldi kezelésekről? Ott csináltak már ilyet?

Szakdolgozatom címe: (vallástanár szakon, aztán ősztől jön a szoc.munkás is...) Jézus gyógyítási történeteinek összehasonlítása.

Brigi! Csúcs Milánka, hogy így beszél! Ez a néni , bumm :D nagyon édi, sztem Csongi még a "néni"-t sem érti meg... Boltos néninek meg írj be a panaszkönyvébe :wink: hátha észbe kap!
Amúgy a tologatás, meg 2-3 lépés után már nincs messze a járás. Csongi 1 hónapig tologatta a bébitaxit, utána jöttek az első lépések, és innen kb. 2 hét volt a járás. És mi egyáltalán nem vezetgettük kézen fogva, a mai napig se szereti, ha fogjuk a kezét.

Szandiban egyébként (Siesta) nagyon sokat elesik, itthon cipő nélkül alig. Nem vagyok megelégedve ezzel a Siestával. Már látható, hogy olyan lábai lesznek Csonginak, mint nekem: sose tudok cipőt venni, mert egyik lábam 38-as, másik meg egy egész számmal nagyobb. Csonginak pedig 21-es szandija van, az egyikben már teljesen végigér a lába, a másikban még van egy fél ujjnyi hely. Lehet, hogy ezért botladozik benne, de akkor más szandi se lesz jó. Van valakinek ötlete? Valaki írta, hogy Siestát nem ajánlotta az ortopéd orvos. Ajánlott helyette valamit?

Minyu! Mókinak gratula az elinduláshoz!

Csongi szerencsére nem szokott félrenyelni, nagyon kicsiket harap, a nagyokat meg kiszedi a szájából magának. Azért párszor meglógattuk már mi is.
Üdv:

Mariann
Kép
kmarian
 
 


A Belladonna homeopátiás készitmény, fájdalomra, magas lázra jó leginkább.

Mariann :)
Barátnöm ambrosia artemisioefolia 15 CH -t szed, de ö tavasztól szedi késö öszig. +Histaminum 15 CH -t ("szezonban" mindkettöt napi 1*5 szemet) Ha más pollenre is allergás vagy, akkor érdemes még a Pollens 15 CH-t is kipróbálni, de ez csak a febr-júliusig virágzókra hatásos.

Sziszike :)
Hüha, ez azért elég durván hangzik... :shock: :shock: :shock:
Jobb is, hogy nem került sor arra a műtétre!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu,Mariann: azt hiszem énis..jobb, hogy így alakult..már megint megvédtek minket.:)
Nem hiszek a véletlenekben és ez a mai beszélgetés, azt hiszem megerősített abban, hogy várjunk vele..

Hátha felnő vele és kipoisili, ha nagy lesz.:)

Forever Bee Pollen
pollen tabletta; minden allergiára; az allergén anyagok megjelenése előtt 2 héttel fokozatosan 1/4, 1/2, 3/4 és 1 tabletta;
Vagy Aloe vera M10 vagy D20.

Ezt olvassátok el!!!

http://www.harmonet.hu/cikk.php3?rovat= ... again=true

Pollenre, ami nagyon jó:Luffel !!!!Ebből van tabletta és orrcsepp is.

Amúgy a Claritine akut hírdetik, de nem tudom az, milyen lehet...

Sziszike.
sziszike1000
 
 

 
 

Sziasztok!

Voltunk ma a doktornéninél már jobban van Mirtill de még nem az igazi.Szóltam,hogy van a nyelvén az a valami és azt mondta,hogy a torka is ilyen foltos.A vírus miatt van de már halványodik.Tegnap sem sírt már gondolom nem fáj már neki.
Azt nem értem,hogy ha vírus miért kell antibiotikumot szedni?Az nem baktériumokra való?
Hétfőn kell megint visszavinni remélem addigra teljesen rendbe jön mert kedden mennünk kellene az áramos kezelésre.Így most kimaradt 2 torna is.

Ez a láz kicsit megijesztett de most már tudni fogom mit csináljak legközelebb.(ami remélem sokára lesz!).

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Ildikó:

Örülök, hogy már jobban vagytok!

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
csucsu74
 
 


Betegeknek jobbulást!!

Regi nagyon aranyos a videón. :lol: Nyúlánk nagylánynak látszik, mekkora?

Anna is megtette ma élete első önálló lépését, nagyon meglepődött rajta és belefúrta magát az ölembe. Teljesen meghatott a kiscsaj! :P

Fogakkal mi nagyon sokat kínlódtunk, aztán most hirtelen úgy kijött a fölső 2, hogy észre se vettük, csak hogy fehérlik. Fluor tbl-ra nekünk is azt mondta a fogdoki, hogy inkább ovis kortól menjen.

Félrenyelni csak akkor szokott, ha bohóckodik evés-ivás közben (szerencsére).

Paprika nem nyerte el a tetszését, de a kovászos uborkáért teljesen oda van (anyja lánya) :lol:

Végre elkezdett "beszélni" is a kiscsajom: labda az ő nyelvén abba, lámpa nála ámpa (hosszú á-val), és természetesen apa az apa!! Egyébként mi úgy autózunk, hogy ő hátul középen ül, így jobban kilát. Minap mentem vele Fehérvárra vásárolni és az összes jelzőlámpánál hatalmas izgalomba jött, sikongatott és kiabálta, hogy ámpa-ámpa!! :lol:

Most megyek, végre kisasszonyka is elaludt, szép álmokat mindenkinek!!

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Roberta!
Regi már 81cm, 9340gramm! Elég magas lesz!

Lányok!
Holnap indulunk Hajdúszoboszlóra, szóval nem leszek netközelben 1hétig!

Puszi nektek!
Kép

Kép
rayo
 
 


Rayo: Kellemes nyaralást nektek. A barátnőmék is oda mennek, és ők is holnap!

Kép
csucsu74
 
 


Hello

Rayo! Jó nyaralást!

Ildikó!

Azért adnak vírusfertőzéskor antibiotikumot, mert a vírusok nagyon legyengítik az immunrendszert, így utána könnyen utat tör magának mindenféle baci. Szóval megelőzendő a szövődményeklet adnak antibiotikumot, no meg mert vírusra úgyse tudnak adni semmit,üres kézzel meg csak nem engedik el a beteget, nehogy reklamáljon...

Gratula Annácskának az elinduláshoz! Csongi is hasonlóan mondja a lámpát: ámp-ámp :D

Na én is próbálkozok a videóval:

Kép Csongi motorozik

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Na bocsi, nem is tudom, melyik részt kellene kitörölnöm, hogy ne legyen duplán.

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Közben rájöttem a helyes megoldásra (jól elbeszélgetek itt magammal, mi? :oops: ) nagy lelkesedésemben be is tettem az aláíráshoz.

Szilbee? Hol vagy? Nem jellemző Rád ily hosszú távollét!
kmarian
 
 


Újabb videó:

Csongi jár

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Rayo!

Kép

Kkry!

Kép

Kép
flocika
 
 


Flocika!
Honnan tudtad??? Köszi!

Kép
rayo
 
 


Sziasztok!

Rayo!
Boldog szülinapot kívánok!És jó nyaralást szép időt és jó pihenést!

Csucsu!
Köszi szépen!Ti miket esztek már?Te lánykád hány kiló áéa hány centi?

Siesta cipők:
Az én lányom nagyon csúnyán áll.A lábujjait behajlítja és mindig a külső talpélén áll a bokája pedig jár össze-vissza.
Nekünk a gyógytornászis,a rehabilitációs orvos és az ortopéd doki is a Siesta cipőt ill.szandit javasolta.Most abban kell lennie egész nap,hogy megszokja a helyes tartást.Igaz még nem tud járni úgyhogy nem tudom fog-e botladozni.
Nekünk az a lényeg,hogy tartsa a bokáját mert gyenge az izom benne.
Sokan javasolták a Falcon cipőket de nekünk az nem jó mert elég alacsony a szára és nem fogja a bokáját.
Szerintem mi a Siestánál maradunk főleg míg ilyen labilis a bokája.
Remélem használ majd ez az elektromos kezelés!

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok! :) :) :)

Megjöttünk a nyaralásból, ami a vártnál rövidebbre sikerült, mert anyumnak elviselhetetlen természete van. Két hétig bírtuk, hogy állandóan piszkált valakit, engem mindenáron le akart beszélni a szoptatásról (pedig egészségügyben dolgozik), rá akart beszélni a texrilpelusra stb. Arról már nem is beszélek, hogy Pétert és az unokahúgomat mennyit piszkálta.

Közben a gyerekek 11. napja vagy lázasak, vagy hőemelkedésük van. Tegnap jutottunk el orvoshoz, mert nem volt magas lázuk, így nem akartam föföslegesen az orvost zaklatni. No meg az első héten nem is voltunk itthon. Vittem vizeletet is (nem részletezem, hogy mennyit kinlódtunk a vizeletvétellel a két gyereknél), mára kiderült, hogy az negatív, így ha még mindig lázasak lesznek, holnap viszem őket vérvételre. Tegnap éjjel Gergőnek hirtelen 39 fokos láza lett, pedig nem szokott 38,5 fölé menni. Ma már sokkal jobb volt a helyzet, most este 38,0 levonva.

A nyaralásunk amúgy jól telt anyum hülyeségeit leszámítva. A gyerekek imádták a kertet és nekem is pihentető volt végre elolvasni egy könyvet (egy hét alatt :) ) , no meg nem futkorászni egész nap a gyerekek után és nem parancsolgatni nekik, meg nem tiltani valamit egész nap.
Mikor hazaértünk, az volt az első dolgom, hogy minden mozdíthatót felpakoltam elérhetetlen helyre, hogy ne kelljen állandóan tiltanom nekik valamit. MOndjuk még így is van egy csomó dolog amit nem szabad, de sokkal kevesebbet korlátozom őket.

Sziszike!
Ahogy bekapcsoltam a gépet, az volt az első dolgom, hogy megnézzem, mi lett a vesekövetekkel. És nem találtam., Most meg látom, hogy mi a helyzet. Hát, én is csatlakozom, jobb, hogy nem is műtötték meg.

Minyu!
Nándinak hatalmas gratula a járáshoz!
És persze minden más új lépegetőnek is, csak nem tudtam mindent visszaolvasni, így nem tudok mindenkinek reagálni.

Ildikó, üdv köztünk!

Félrenyelés téma: nálunk még nem volt, mondjuk én nagyon-nagyon sokáig turmixoltam. Talán egy hónapja kezdtek el igazi falatkákat enni. De a nagy darabokat a mai napig kiköpik. Pl. Ádám nem eszi meg a kölesgolyót sem. Illetve nem eszi meg semmilyen gyümölcsnek, zöldségnek a héját. A paradicsomról is lepucolja és csak a héjat köpi ki. Ha nagy a kenyér, kiveszi a szájából és adja ide nekem. Mondjuk, nem csak ha nagy, hanem, ha pl virslit adok paradicsommal és kenyérrel, akkor a kenyerek kiköpi és csak a virslit és a paradicsomot eszi meg.

Rayo!
Boldog szülinapot és jó nyaralást kívánunk Nektek!

BKriszta, KKry!
Boldog névnapot!

Kriszta!
Mi újság Ákossal? Rég nem olvastam Rólatok!

Na, most lelövöm magam, egyszerre elég ennyi belőlem.

Puszi mindenkinek:
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok lányok!

Ma délután láttam a Kép -ot. Végre!! Ti mit tudtok csinálni a törpökkel ebben a szottyos időben? Már nem igazán marad el a babakocsiban,mászni meg nem lehet a sárban.Azaz lehet,csak én nem szeretném. :lol:

Gratula Annának és a többieknek az első lépésekhez.Andris még a bútorok mentén közlekedik és csak 1-2 mpre engedi el a kapaszkodót.

Mariann!
Dentocart mi sem szedjük,nem is jött szóba a dokinál.
Allergiára én a Sunrider cég Alfa 20C immunerősitőjét és a Conco nevű légzőrendszert tápláló kapszulláját ajánlom.A társaságunkban több embernek a bevállt. Mivel ez is homeopátiás módon hat,a tünetek elött már enni kellene,de még most sem késő.Ha érdekel küldök részletes tájékoztatót,de utánna nézhetsz a neten is.

Rayo!
A szülinapodat a verebek csiripelték az iwiwn. :lol:

Sziszike!
Porlasztáshoz : Szomorú,hogy a XXI században ilyen körülmények vannak az egészségügyben.Ha van lehetőséged keress egy másik helyet.

Bocsi akinek nem írtam,mennem kell. Ada már kedz nyüglődni.
Szép estét!

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Merre jártok?

Voltunk ma a dokinál és végre meggyógyult Mirtill! :D

Azt szeretném megkérdezni,hogy Ti hogyan mossátok meg a gyerkőceitek haját?
Nálunk mindig ordítás van.Amíg mosom nem sír de amikor leöblítem a sampont nagyon sír.Azért mert belefolyik a víz a szemébe.Próbáltam sokmindent de semmi nem vált be.Nem tudom a vízbe fektetni mert kapaszkodik a kád szélébe a fejét pedig mindig lefelé hajtja és nem hátra.Ti hogyan oldjátok ezt meg?
Köszi a válaszokat!

Elég csúnya idő van mifelénk esik az eső és nincs vmi meleg.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Hahó!

Annamari :)
Megkaptad a dm matricákat? Remélem, nem vesztek el a posta forgatagában! :roll:

Ildi :)
Nálunk Móki apával fürdik, igy egyszerübb a kivitelezés, de ö sem szereti, ha hátra kell dölnie. Viszont lehet kapni hajmoso karikát, ami elvileg megvédi a szemecskéjét.

Itt nem esik, de egész nap nagyon borongós volt. Bár délben volt 10 perc, mikor sütött a Nap, akkor gyorsan kimentünk füvet nyirni. :wink:

Képzeljétek, most vettem észre, hogy Mókinak kibujt az egyik felsö örlöje. de már rendesen csikar a fogacska, tehát több napja áttörhetett :) Sajna, a másik oldalon a vérhólyag még mindig megvan, emiatt aggódok is, holnap megint megmutatom a védönönek. :roll: De lenn is áttört már a 2. metszö és látni az alsó örlöt is, szerintem napok kérdése és már nem is 9 hanem 10 fogúak leszünk. :P

2 hét mulva pedig lagziba megyünk. :) Az unokahugom férjhez megy. Épp most konzultáltunk a napirendröl, ugyhogy már én is be vagyok sozva :)

na, megyek. pusza

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Ja, táblit akartam még :)
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Ildikó!

Nálunk sem jobb a helyzet hajmosás ügyben, bár van hajmosó karikánk. Íme:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karaszima ... pg&.src=ph

na ez a mosolygás csak a fotózásnak szólt ám, egyébként nagy a sírás-rívás. Mostanában annyit változott a helyzet, hogy már nem kiskádban fürdetjük, mert nem akar ülni, hanem a nagykádban zuhanyozzuk, mint magunkat. Így kicsit jobban lehet vigyázni a szemére. A hajmosó karikát meg már látni se bírja, tudja , hogy akkor hajmosás jön, és már előre elkezd sírni.

Minyu! Jó sok fogatok van ám! Reméljük fájdalommentesen törnek át!

Üdv:

Mariann
Kép
kmarian
 
 


Mariann :)
Igy nem lehet megnyitni a képet :) Lépj ki a yahoo-ból és ugy másold ki az url-t :)

Akkor mi még szerencsések vagyunk, mert nálunk nincs hiszti hajmosáskor, csak nem szereti (pici nyüszi és ellenállás azért van :oops: )

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!


Mi is szerencsések vagyunk a hajmosás ügyben, nálunk sincs gond.
Egyedül fürdik a kádban(tele játékokkal) van mikor annyira belemerül a játékba, hogy észre se veszi mikor leöblítem.

Ma voltunk méretkezni: 8700g és 73cm. Nem egy nagy bébi!
Ildikó:
Anna álltalában azt eszi amit mi, persze a főzelékeket azért rizslisztel habarom, és ilyeneket mint pörkölt, töltöttkáposzta azért kihagyom. Erre még ráér. Nagyon szereti a párolt cukkinit krumplipürével és oda van a levesekért. Két naponta főzök leves (mivel másnapra mindig marad még) és minden félét főzök bele:
karalábé, karfiol, krumpli, répa stb. Teljesen oda van érte!
Ja, és még imádja a kecskeméti bébiételből a vadast. Az enyémből még nem adtam neki, mivel szerintem az nagyon erős lenne a gyomrának(mustár....)
Örülök, hogy Mirtill meggyógyult!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok!
Végre megjavult ez a h.... számítógép.

Hajmosás: kikádban, hátára fektetve, ezer úszó hal, homár, szivacs körülötte, hogymindig a kezébe nyomhassak valamit.

A lámpa nekünk is "átta". Az eper "ette". A tigris meg "tiggi". Meg kell zabálni!
NO, lépek, mert apa itt sétafikál tűntetőleg!

Puszi

bockbrigi
 
 


Ákom – Bákom Gyermekruha Börze!!
Itt az új őszi ruci csomag!!!

Márkás mosott angol, olasz, svájci új és alighasznált ruhák 0 – 128-as méretig

adams, GAP, George, Ladybird, MARKS & SPENCER, NEXT,

L.O.G.G., REBEL, Benetton, MEXX, stb

2006. 08. 23.-30. között nálam

Előzetes időpont egyeztetése után szeretettel várok mindenkit.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok! Hol jártok?

Annának nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!

bockbrigi
 
 


Sziasztok!

Kicsit el vagyok havazva!! Lakás ügyintézés ... stb.

Kép
Anna! Nagyon Boldog Első Szülinapot Kívánunk!!!!
szilbee
 
 


Annácska :)
Boldog szülinapot!



pusza

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


ANNÁCSKA!
Kép

Boldog születésnapot!! Jó napon érkeztél, nekünk ma van a 14. házassági évfordulónk :P
Kiváncsi vagyok apa mivel lep meg :wink:

Kép
flocika
 
 


Köszönjük a köszöntéseket, meg sem érdemeljük, mostanában nagyon hanyagolom a netet.
Éppen ezért Nórikának, Andrisnak és Vanesszának már most Boldog szülinapot kívánok!!

Hajmosás annyira nem horror nálunk sem, bár én nem használok sampont hanem a normál fürdetőjével mosom a haját egyenlőre.

Ma voltunk státuszvizsgálaton, de nem írtak be semmit a kiskönyvébe, így csak kb tudom az adatokat: 9480g, 74cm(?), fejkörfogata 45cm, mellkörfogat passz. 6db fogacskája van, eddig 3 lépést tett meg önállóan, folyamatosan "halandzsázik".
Szülinapra citromtortát rendeltem neki tűzijátékkal. Hatalmas sikere volt, homlokára, füle mögé, mindenhova jutott a tortából. Képeket még kicsinyítenem kell, de megpróbálom nem elfelejteni.

Most tépek, mert mindjárt bezár a zöldséges.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Boldog első szülinapot kívánok Annának és Nórikának!
Meséljetek, miket művelnek a gyerkőcök?

Köszi a parlagfüves infókat, majd biztos bevetem valamelyik szert, most kezdek már tüsszögni...így még kevesebb alvás van...

Üdv:mariann
kmarian
 
 


Minyu!

Nekem megnyitja a képet innen. nem értem, hogyan másoljam ki az Url-t, ha kiléptem a yahoo-ból? :oops: De lehet ,hogy azért van, mert jelszavas az album.

Szilvi!

már azt hittem , elmentetek nyaralni! Mi újság a lakáspiacon?
Üdv

Mariann
Kép
kmarian
 
 


na egyszerűbbnek tűnt lekicsinyíteni a hajmosós képet, de azért érdekelne, hogyan kellett volna, és nekem miért nyitja meg úgy is, hogy nem kéri a jelszót...:

Kép

Csodálok mindenkit, aki még ülve tudja fürdetni a gyerekét! Nálunk ez már a múlté! Több ilyen képet nem tudok csinálni! Már etetni sem lehet ülve! Odamotorozik mindig egy falatért, vagy odatotyog, és így jön-megy evés közben!

Szilvi! és Rákócifalváról is elköltöztök? Milyen lakást néztetek ki?
kmarian
 
 


Mariann! :D :D

Tök jól esik, hogy érdeklődsz felőlünk! :lol:

Csak sajna nem sok időm van most sem az írásra, mert Levente 20 perc után már megint felébredt. :(

Házvásárlást terveztünk, de sajna nem tudnánk biztonsággal vállalni a havi 60.000-es törlesztőt teljes biztonsággal így egyenlőre megpályázunk Szolnokon egy önkormányzati bérlakást (6000 Ft körüli bérleti díjért), amit a fiataloknak hoztak létre. Mellette kötelezően havonta min.30.000-et félre kell teni valamelyik LTP-nél. 5 évig kapjuk meg a lakást, de évente újul a szerződés, ha hamarabb el akarnánk költözni. Okt. 10-ig kell leadnunk a pályázatot és csak utána bírálják el. Remélem megkapjuk. Jó lenne már elmenni innen.

Jajj! Majd elfelejtettem! Nagyon tuti az a hajmosó karika!! Én ilyet a Kismamában láttam. :)

Hú most már tényleg mennem kell, mert kezd balhézni a kisfőnök! :(

Pusza Mindenkinek!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Nórikának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Ma reggel voltunk Milánnal fodrásznál. Előbb az ő haját vágták le, majd az enyémet. Vittem neki 1 szatyor játékot, de őt csak a fodrászkellékek érdekelték. Össze is kevert vagy 2 doboz hajcsavarót! Azért egészen jól bírta a hajnyírást.

Mariann! Jó ez a hajmosó karika. Szerencsére még engedi Milán, hogy hátára fektetve megmossam a haját. De ezt a karikát tuti, hogy nem tűrné meg!

Puszi!

bockbrigi
 
 


Sziasztok!

Köszi a hajmosós ötleteket!Én még ilyen karikáról nem is hallottam.
Szerintem Mirtill sem tűrné meg a fején.Egyelőre marad a régi hajmosás aztán majd megszokja lassan.
Mi még úgy fürdünk,hogy a kiskád benne van a nagy kádban de már lassan a nagy kádba teszem.

Akinek ma van a szülinapja boldog szülinapot!

Mirtill pár napja felmászik az ágyra és egyre többször áll fel.
Voltunk tegnap kezelésen és holnap is megyünk .2 hét múlva nézi meg a gyógytornász addigra kellene,hogy eredmény legyen.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Nórikának Nagyon Boldog Szülinapot!!!!
szilbee
 
 


Sziasztok!
Megint eltüntem,sajna nem tuti a gép.

Minden mostanában ünneplőnek boldog szüli-,és névnapot kivánok!

Annamari köszi a pontokat,én még adós vagyok a teával,még azóta se jutottam el a postára :oops:

Nálunk:Máté egész nap megy,le se lehet lőni.Volt egy kis betegség,már jól van,de a nyüglődése megmaradt,és igen kiborotó tud lenni.Éjjel is állandóan felsír,fél éjszakákat elnyavajog.Én meg már kezdek bezombulni.

Na megyek,adok nekik ebédet,aztán Máténak alvás.

Szép napot!

ui.Minyu,légyszi javits a tábliba,29 évre!Köszke!

Kép

Kép
tündérke26
 
 


NÓRI :)
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!


Tündérke :)
Oksa :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Csajok :)
Van aki már kezdi a bilizést? Én ma vettem egy bilit (elefántos :D ) mert már kiborit a pelusozás. De nem tetszik neki a dolog. :( Ráadásul nálanem lehet látni, ha kakil. Nem nyög, vagy ilyesmi. Csak utána nagy boldogan sikitozik :)

Na, lépek, mert kakaszagot érzek már megint :roll:

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu:

Mi kb 1hónapja bilizünk. Ha sikerül megfigyelnem mikor kaksizik,akkor belekerül a bilibe. Zenélős bilit vettem, fókakomát. Nagyon tetszik neki, főleg a pisilés utáni zene. Akkor nagyokat sikongat és megpuszilja a fókakoma fejét.

Kép
csucsu74
 
 


Bocsánat, a lényeg:

BOLDOG SZÜLINAPOT AZ ILLETÉKESEKNEK!!!!!

Kép
csucsu74
 
 


SZIASZTOK!
Tegnap megérkeztünk a nyaralásból. Nagyon jó volt! :lol: Olyan sokat változott Vanessza. Egész nap mászkált, evett minden félét és sokat volt a levegön. Mióta hazajöttünk megállás nélkül mászik, feláll és kis idöre elengedi a bútorokat. Nem gyözök elöle pakolászni. Délután összeszedett egy levelet a kertben, megette aztán kihányta az ebédet. Hiába mondom, hogy nem szabad. Mindent meg akar enni.
Én is sokat változtam az 1 hét alatt. Sokkal engedékenyebb vagyok vele. Már nem érdekel, hogy olyanokat eszik, amit eddig nem adtam neki, vagy mászkál minden fele és lepakol.
Közben szervezzük a babazsúrt. 30 szeletes fotós, tejmentes, tüzijátékos gyümölcstortája lesz. Remélem jól fog sikerülni ebben a nagy kapkodásban. Mert nem sok idö volt most a szervezésre a nyaralás mellett.

Visszaolvastam amiket írtatok. A szüli-,és névnapos babáknak és mamáknak utólag minden jót. Gratula a fogacskákhoz és az elinduláshoz.

Néhány kép a nyaralásról:
Kép vonaton
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Kép apával
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Kép bárszékben
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Kép anyával
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Kép kisvasúton
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!
Nekünk nincs még bilink és nem is szándékozom venni egy darabig.Azt olvastam,hogy akkor válnak szobatisztává ha az idegrendszerük elér egy fejlettséget,felismeri,hogy pisilni-kakálni kell,tud szólni és tudja szabályozni a záróizmait.
Én úgy gondoltam,hogy jövő nyáron megpróbálom a bilizést ha nem megy még várunk.
De mindenki maga dönti el mikor látja elérkezettnek az időt hozzá és ugye a gyerekek sem egyformák.

Azt szeretném megkérdezni,hogy az 1 éves szemészeti vizsgálat miből áll?Hogyan vizsgálják meg?

Sziasztok!

Ildikó

Kép
ildikó74
 
 


Ildikó!

Teljesen egyetértek veled! :) Én is így hallottam. Szerintem mi is várunk vele még egy jó darabig. :)

Patrisa!
Nagyon jók a képek! :lol: :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!
Ildikó! Miért kell szemészetre menni? Mi 8 hósan voltunk, mert úgy láttam, hogy kancsalít a baba, de szerencsére kinőtte, és most már régóta semmi baja. A mi vizsgálatunk abból állt, hogy 30 percenként cseppentettek a szemeibe, összesen 3-szor, azután a gyerekszemész vizsgálta, erre, arra kellett néznie. Egy asszisztens csörgette a kulcscsomóját erre-arra. A pupillája nagyon kitágult, 1 napig fényérzékeny volt, nem vihettem a napra. Nos, nem tudom, mennyit segítettem ezzel?

Bili-téma: elő fogok kotorni 1 Anyák Lapját, mert abban nagyon jól leírták a dolgot. Én még hanyagolom, kap fél évet, aztán kezdődik a szoktatás. Barátnőm nem bilivel kezdte, hanem wc-ülőkével, mármint szűkítővel. A lánya 18 hósan lett szobatiszta. Az sem biztos, hogy zenélős-éneklős bilivel fogom szoktatni. És egyáltalán gőzöm sincs, hogyan kezdjem el. Nálunk az első kaki fél 8-és 8 között van, mialatt reggelizünk. 2. pedig vagy van, vagy nincs.
Egyetértek én is Ildikóval a témát illetően!

Puszi!

bockbrigi
 
 


JAAAA! A lényeget nem is írtam. Ma egyedül ment kb. 2 métert a szobában MIlánka! Azután meg 4-5 lépéseket. Könnyekig hatódtam, persze mire a kamerát előkotortam, már csak egyet-egyet lépett.
Felül 2 foga áttörte az ínyét, de nem engedi megvizsgálni. Így lassan 6 foga lesz!

bockbrigi
 
 


Sziasztok!

Örülök,hogy egyetértetek velem biliügyben!Szerintem ráér 2 éves kor körül rászokni.

Brigi!
Nálunk minden 1 éves gyereket kötelező szemészeti szűrésre elvinni.Én azt hittem,hogy ez az egész országban így van de ezek szerint tévedtem.
Van aki azt mondja,hogy olyan módszerrel vizsgálják amit Te is írtál de egy ismerősöm nemrég vitte a kislányát magánrendelésre és ott csak belevilágított a szemébe és kész.Ezért érdekelt volna,hogy kinek milyen vizsgálat volt.
Izgulok egy kicsit mert én szemüveget hordok 6 éves koromtól de remélem Mirtillnél minden rendben lesz!
Nem sírt nagyon a kisfiad?
Nagyon ügyes a fiad gratula a járáshoz!
Én nem tudom Mirtill mikot fog járni mert még nem is lépeget de neki 3 hónapot kell behozni a kengyel miatt.

Ahová járunk kezelésre a nő teljesen ki volt akadva a neve miatt.Először azt hitte,hogy el van írva a kezelőlapon aztán meg azt,hogy fiú mert szerinte nagyon fiús hangzása van.Nem ő az egyedüli aki fiúnak gondolja a kórházigyerekorvos és az egyik védőnő is azt hitte,hogy fiúnév a Mirtill.Szerintem egyáltalán nem fiús hangzású.Na mindegy!

Jó éjszakát!

Kép
ildikó74
 
 


Flocika!!!

ANDRISKÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép
patrisa
 
 


Csak egy gyors bejelentkezés, mert Anna féltékeny a gépre!

Szemészet: sajnos nálunk nem kötelező, de én elvittem a kislányt. Először lámpával vizsgálta (ezzel leginkább a kancsalságot tudják szűrni), majd kapott szemcseppet (visítás!!) és egy fél óra múlva a sötét kamrába géppel is megnézte. Szerencsére semmi gond, de fél év múlva megpróbáljuk a számítógépest is, mert az most nem jött össze. Én azért vittem el, mert a tesómék kislányánál tavaly derült ki a suliban (8 évesen), hogy a jobb szemére szinte vak (4%-ot lát). Ezt állítólag lehetett volna gyógyítani, hogy ha max 1 éves kora körül észreveszik, de most már sajnos max 10%-ra tudják felhozni. (Az már más kérdés, hogy az óvódában hogy szűrték a gyerekeket!!)

Bili: én is azt olvastam, hogy az idegrendszernek kell érettnek lennie a dologhoz, ill. hogy meg kell várni, amíg beszélni tud a gyerek. Én mindenesetre barátkoztatom vele. Ez annyit jenet, hogy néha ráültetjük (főleg mikor elkísér WC-re). Ehhez csak azért ragaszkodom, mert az első vizeletminta vétele horror volt, most viszont már hajlandó belepisilni. (Ez még nem a szobatisztaságról szól).

Megyek, mert lopják az egeremet...

Centit is cserélnem kellene..
Képekkel még adós vagyok...

Roberta

Kép
smici_robi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?