Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból, ami a vártnál rövidebbre sikerült, mert anyumnak elviselhetetlen természete van. Két hétig bírtuk, hogy állandóan piszkált valakit, engem mindenáron le akart beszélni a szoptatásról (pedig egészségügyben dolgozik), rá akart beszélni a texrilpelusra stb. Arról már nem is beszélek, hogy Pétert és az unokahúgomat mennyit piszkálta.
Közben a gyerekek 11. napja vagy lázasak, vagy hőemelkedésük van. Tegnap jutottunk el orvoshoz, mert nem volt magas lázuk, így nem akartam föföslegesen az orvost zaklatni. No meg az első héten nem is voltunk itthon. Vittem vizeletet is (nem részletezem, hogy mennyit kinlódtunk a vizeletvétellel a két gyereknél), mára kiderült, hogy az negatív, így ha még mindig lázasak lesznek, holnap viszem őket vérvételre. Tegnap éjjel Gergőnek hirtelen 39 fokos láza lett, pedig nem szokott 38,5 fölé menni. Ma már sokkal jobb volt a helyzet, most este 38,0 levonva.
A nyaralásunk amúgy jól telt anyum hülyeségeit leszámítva. A gyerekek imádták a kertet és nekem is pihentető volt végre elolvasni egy könyvet (egy hét alatt
) , no meg nem futkorászni egész nap a gyerekek után és nem parancsolgatni nekik, meg nem tiltani valamit egész nap.
Mikor hazaértünk, az volt az első dolgom, hogy minden mozdíthatót felpakoltam elérhetetlen helyre, hogy ne kelljen állandóan tiltanom nekik valamit. MOndjuk még így is van egy csomó dolog amit nem szabad, de sokkal kevesebbet korlátozom őket.
Sziszike!
Ahogy bekapcsoltam a gépet, az volt az első dolgom, hogy megnézzem, mi lett a vesekövetekkel. És nem találtam., Most meg látom, hogy mi a helyzet. Hát, én is csatlakozom, jobb, hogy nem is műtötték meg.
Minyu!
Nándinak hatalmas gratula a járáshoz!
És persze minden más új lépegetőnek is, csak nem tudtam mindent visszaolvasni, így nem tudok mindenkinek reagálni.
Ildikó, üdv köztünk!
Félrenyelés téma: nálunk még nem volt, mondjuk én nagyon-nagyon sokáig turmixoltam. Talán egy hónapja kezdtek el igazi falatkákat enni. De a nagy darabokat a mai napig kiköpik. Pl. Ádám nem eszi meg a kölesgolyót sem. Illetve nem eszi meg semmilyen gyümölcsnek, zöldségnek a héját. A paradicsomról is lepucolja és csak a héjat köpi ki. Ha nagy a kenyér, kiveszi a szájából és adja ide nekem. Mondjuk, nem csak ha nagy, hanem, ha pl virslit adok paradicsommal és kenyérrel, akkor a kenyerek kiköpi és csak a virslit és a paradicsomot eszi meg.
Rayo!
Boldog szülinapot és jó nyaralást kívánunk Nektek!
BKriszta, KKry!
Boldog névnapot!
Kriszta!
Mi újság Ákossal? Rég nem olvastam Rólatok!
Na, most lelövöm magam, egyszerre elég ennyi belőlem.
Puszi mindenkinek:
Annamari