Új privát üzeneted érkezett!

felkelt. az előbb kimaradt: 5790 g és 62 cm

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Hát, ma elég szörnyű napunk volt, le is vittem sétálni, abból fél órát ordított, na fel is jöttünk. Ja, és a hülye emberek úgy néztek rám mintha direkt kiabáltatnám a babám. Nem sok kellett, hogy beszóljak, de visszafogtam magam.

Encusnak gratula!!!

Prenata! Nekem is nőtt terhesen olyan babahaj frufrum, jó béna, most már jobb. Tuti, a sok vitamintól.

Pil! Tessék enni a Norbi rudit, én már úgy megszoktam, hogy a sima nem is ízlik. Na azért én is lenyomtam egy jégkrémet. Próbáld meg, hogy 3-ig eszel hízlalóst. Jó, nem akarok Norbi fanatikusnak tűnni.

Fürdető: Persze ha nem rohanva csinálom, nem úszkálnak a darabkák, ma ügyibb voltam, szerdánként Anyunál van a fiam, így nem ugrált körülöttem. Viszont a haja nekem is se tűnik tisztának tőle, lehet én is veszek valami sampont, de azt nem 3 hónapostól lehet? Mert a Gabi popsikrémre az van írva.

Teszek még fel képet, ha megjön az "uram", és segít. Én is szőke vagyok...
colett77
 
 


Üdv!
Dobok egy táblit. :)
Colett, elvileg a nem gyógyszertári fürdetők, kenőcsök csak 3-4 hós kor után használhatók. Ezt jól írtad!
DE pl. nálunk a gyerekkórházban Gabi fürdetővel fürdették a babákat... Egy próbát megér, aztán másnapra úgyis kiderül, hogy okozott-e vmi gondot.
Tábli:

Leendő anyukák egyre fogyó tábora...
Kép
...és a már babázók egyre szaporodó tábora.
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

 
 

VAjon akik a táblán úgy szerepelnek, hogy még nem szültek, bejelentik majd? Mert annyira ritkán írnak, ha írnak egyáltalán... vajon mi lehet velük?

pogacsa
 
 


Blackrose!
Sikerült végéreérnem a kisregénynek :) Nagyon szépen írál a szülésedről. Nem semmi, hogy a férjed nézte hány ujjnyira tágultál :)
Kriston Andreához én is jártam még fiam fogantatása előtt, most csak kazettáról idéztem fel. Tényleg jó és hasznos, még szülés után is, bár én lusta dög vagyok, ráadásul szenilis és mindig elfeledkezem róla.
Azt végülis nem írtad, hogy mitől ment vissza a hasad, vagy ezt más említette. Bocsi de lehet, hogy már keverem.

Icus!
Nekünk az a nagy szivacs amire rá lehet fektetni nagyon bejött. Azon biztonságban érzi magát. Talán a fürdetős képünkön a másik topikban látszik, ha nem küldök róla képet.
Ezt a bekenősdit ki fogom próbálni, eddig ezt nem hallottam. Én kispohárban feloldom és azt öntöm a fürdővízbe, de mindig úgy érzem, hogy alig éri a kis testét a fürdetőszappan.


Megint nem tudtam végigolvasni a topikot :( megyek, mert Blanka felébredt

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Icus!
Közben gyorsan megnéztem a képet és azon nem látszik, ezért teszek fel egy másikat

Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok,
Most jutottam ide, hogy irjak egy par sort, hulla vagyok, megint nem tudtam egesz nap pihenni. Ket napja nem szereti a bal mellemet, alig eszik belole, csak cumizik. :( Meg jo, hogy egyebkent is a jobb cicimben van tobb tejci. Este tisztara ugy ereztem, hogy meg farkasehes, nagyon ugy tett, de mar egy csepp se jott ki belole. Gyors kiados vacsi Apaval, hogy a potvacsira legyen valami, ami atalakul tejcive!
Tegnap este adtam neki egy kis lefejt tejecsket kavescseszebol, olyan ugyesen kortyolgatott belole. :)
Encusnak grat a Babahoz!
Szerintem nem kell aggodni a furdeto krem miatt, igazabol nincs is ra szukseguk, eleg lenne a tiszta viz. Amikor Andris haja mar nem tetszik, akkor sima vizben furdetem meg, persze utana jo vastagon bekenem a testapoloval.
A hajam nekem mar nagyon regota hullik, lassan 20 eva van derekig ero, es mar a fele kihullott, pedig regen nagyon sok volt.
Udv mindenkinek: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Pil!
Végülis csak a Sparba mentünk ott vettem egy doboz Carte Dor jégrémet madártejes ízesítéssel, és ami a lényeg, hogy light.
Na ennek a doboznak tegnap este kb az 1/3-át bezabáltam.
Ezenkívül vettem egy csomag vajkaremallás cukorkát tudod amin egy boci van, ennek sincs meg már a fele.

Blackrose!
Engem is érdekelne az, hogy hogyan ment vissza a hasad.

hajhullás: A TERHESSÉG ALTT EGYÁLTALÁN NEM HULLIK A HAJ A MEGNÖVEKEDEDETT HORMONSZINT MIATT. Kb a 3. hónaptól (lásd.Pil) kezdenek kihullani azok a hajszálak amik a terhesség alatt nem jöttek ki.Elég ijesztőnek tűnik a kihullott haj mennyisége de nem kell tőle megiedni mert majd idővel helyre fog állni a rendeszer.
lehet, hogy a vanilíás karika erre is jó :wink:

Kép

Kép
katus73
 
 


Hol vagytok, mindenki alszik?
akkor megyek megfőzöm az ebédet.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Tegnap sem volt a legjobb napunk, szinte egész délután kézben volt Julcsika, csak ott volt jó. Persze az sem ártott, ha sétálgattam vele, meg a kedvence is kellett, hogy énekelgessek neki. Miután vagy tízszer elénekeltem a repertoáromat, a netről kerestem gyerekdalokat, úgyhogy már vannak újak is a tarsolyomban. :) Mondtam is a férjemnek, hogy edzek a következő Megasztárra. :lol:

Ha végzett a férjem, megyünk vásárolni, már nagyon kifogytunk mindenből, tegnap az ajándékba kapott pelust kellett elővennem, mert az sem volt már.
Szeretnénk venni játszószőnyeget, meg kengurut. Tudnátok írni bababolt tippeket? Ja, és lehetőleg BKV-val megközelíthető legyen, mert gyalogszerrel megyünk.
Ha lesz végre kengurunk, akkor már én is kimozdulhatok. Első nagyobb útnak azt tervezem, hogy bemegyünk a férjem irodájába, megmutatom a volt főnökömnek, ki miatt rúgott ki... :) Á, vele inkább nem szeretnék találkozni, csak a volt kollégákkal.

Hallok valami nyöszörgést a másik szobából...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


sziasztok,
bocsi a kis betukert, de a vallamon a gyerek....
mezgombi: erdemes az origo babazo rovataban a borzet megnezni, ott lattam jatszoszonyeget., biztos van kenguru is. mar en is nagyon varom, hogy akkora legyen a baba, hogy kenguruzni lehessen.
pil: tegnap este csinaltam szaporito fejest, annak mikorra van meg a hatasa? minden nap kell csinalni?
udv: macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!
Macsek:hát csináld pár napig mindenléppen hogy lásd van e hatása,de még mindig nem értem miért aggódsz?.Andris rengeteget hizik és azt nem a levegőtől teszi,ha nem lenne elég a tejed akkor stagnálna a súlya vagy fogyna.

Egyetek dinnyét,tele van lével ,jó tejszaporitó!!!!!!!!!!!!

Nyanya:nekünk is volt ilyen,mi is szerettük. :)

Katus:carte door a kedvenvem,a karamellás!!!Egy dobozzzal meg birok enni belőle együltő helyemben. :oops: :oops:

Moka4:Köszönjük,jólesik ilyeneket olvasni!! :)
Sajnos az elevitet nem tudom szedni,mert akkor nem tudok vc-ni,iszonyú székrekedésem volt tőle.
Ma megint rendelek aloe verát,én azt ittam pocakosan is,drága de úgysem eszek most sok vitamint.

Katus,igen most kezdett hullani,én is hallottam ezt a 3 hónapot,totál kiboritó hogy ahová lépek ott hajszálrengeteg van.Ameli keze is nonstop tele van vele :( :( :( és mivel állandóan eszi a kezét igy kivagyok.Reggel megnéztem a párnámat és Kép

Pogi:ez jó kérdés.nekem van egy olyan érzésem hogy a többiek már nem fognak jelentkezni.

Megyek mert Tigris éhen akar halni :wink:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Gratulálok Encusnak

Pogi!
Olyan szívesen elmentem volna a tornára, csak pont tegnep délelőtt jött hozzánk a gyerekorvos, meg még csak 3 hetesek vagyunk és nem is szívesen vittem volna közösségbe. Nem lesz több ilyen ingyenes, hogy megnézzük milyen? Amúgy helyileg merre van és mennyibe fog kerülni 1 foglalkozás? 2-3 hét múlva már bátrabban megyek Blankával.

Mézgombi!
Miért nem nézel be a www.babaszoba.hu -ra játszószőnyegért? Ott olcsón vehetsz, igaz használtat, de szerintem egyáltalán nem tud elhasználódni, olyan rövid ideig használják.

Brandon a gyöngyösi úti metrómegállónál van a Reno udvarban (Váci út) Az elég könnyen megközelíthető, de van a sugárban is bababolt meg az Arkadban is és az közel van hozzád. Vagy még jobb. A Minimanó a Nagy Lajos király útja 112-ben nagyon-nagyon jó. Lehet ott kezdenék. Olcsó (aránylag) és nagy a választék. Olcsót mondjuk a Brendonhoz és Kenguru-hoz képest értem, mert azok k..va drágák.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Kicsit siet a babanet szerver órája :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Na ez érdekes az első hozzászólásomnál az előbb 21 órát írt, most meg jó.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Plchard!
Nekem is a karamellás carte door a kedvencem, de mostanában a Zserbós is nagyon izlik. 1 doboz a minimum. És a dinnyét is imádom, megyek is és eszek, mert tele a hűtő.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Köszi a tippeket! Néztem már hirdetéseket, nem zavart volna az sem, ha használt. Küldtem pár emailt, válasz is jött, csak ugyebár megint az van, hogy kocsi kéne, hogy eljussunk érte... Annyival meg nem is adják olcsóbban (pár ezere forint a különbség), hogy elkezdjünk szervezkedni, meg utazgatni. Így gondoltuk, valami nem túl drága bababoltban szerezzük be ezeket.

Nyanya, az Árkádban már voltunk, kenguruból elég béna a felhozatal, ráadásul a k...a drága kategóriájú boltok vannak ott... A Mini Manóból béreljük a mérlegünket, azt a boltot ismerjük. Nem tudod, hogy ott van kenguru is? Mert a honlapjukon úgy szerepel, hogy nincs ilyen termék. Bár, csodálkoznék, mert a férjem szerint elég nagy bolt. (Ő ment még anno a mérlegért, én még nem voltam. )

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni lehetetlen...köszönöm a drukkokat és a gratokat is. Vidéken vagyunk ahol nincs net, viszont van segítség:) Ma egy napig itthon vagyunk, de este már utazunk is tovább, szerintem szeptembertől jövök vissza rendszeresen, addig csak hébe-hóba!

Új időszámítás kezdődött mióta megszületett Kata! Ő körülötte forog a világ:) Gyönyörű, hajasbaba...(képek persze még szanaszét...de majd egyszer) Jól vagyunk nagyon. Jól bírja a sok utazgatást. Három hetes, de a fél országot már bejártuk. Tejci van bőven, és Ő kis mohó eszik rendesen. Három hetesen 3700 g-os volt. 3300 született, 3040-nel mentünk haza. Nagyon boldog vagyok, és csodálatos hármas alkotunk:)

puszi Mindenkinek!

Zsu
zsu11
 
 


Mézgombi!
3ésfél éve pont a minimanóban vettem kengorut. Volt elég nagy választékuk. Hogy most van e azt nem tudom, de szerintem van.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Pilchard!
Lecserélnéd a képünket erre:

Kép
most ez a kedvenc

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltunk 4 hetesek :) Kedden, mikor már nagyon lehetett érezni a vihar előszelét, Márk eléggé nyűgös volt, egész nap nem aludt. Kézben sikerült néha elaltatni, de amint leraktam, kinyílt a csipája, tehát ezek az alvások nem tartottak túl sokáig. Estére teljesen elfáradt, és én már azt hittem éjszakázni fogunk. A fürcsi után viszont az esti etetésbe úgy belealudt, hogy csak fél adagot evett meg. Lefeküdtünk mi is, és amikor ébresztett ránéztem az órára, és nem akartam hinni a szememnek: elmúlt 4 óra! Átaludtuk szinte az egész éjszakát :D :D :D :D :D És olyan jókedvűen mosolygósan ébredt a picúrka. Azt hittem ez a hosszú alvás a fáradtságnak tudható be, de ma este is kimaradt a hajnali 1 órás evés, és szintén csak 4-kor ébredt. :lol:
Remélem így marad, mert már ránk fér egy kis alvás.

Volt ma reggel nálunk a védőnő, és azt mondta, hogy 8 hetes koráig mindenképp a gyógyszertári fürdetőt használjuk. Azt javasolta, hogy a Johnson-t kicsi babákra ne használjuk, mert szárítja a bőrüket, azt tartogassuk nagyobb korukra. Nekünk igazából nincs gondunk ezzel a gyógyszertárival sem. Mi feloldjuk egy kis csészében. Van egy ilyen mini elektromos habverőnk (capucchino készítő, vagy minek hívják), elemmel működik, ezzel szoktuk elkeverni a krémet, így nem marad darabos. Nálunk az a tapasztalat, hogy a tubusos jobban oldódik, mint a tégelyes.

Mi kaptunk kölcsön egy ilyen piciknek való kengurut, de nem tudom mikortól lehet használni, és főleg, hogy hogyan is kell fevenni :shock: Én egy hordozókendőt szeretnék beszerezni, mert amikor nyűgös napja van Márknak, akkor jó lenne, ha nem kézzel kéne tartanom, hogy közben csinálhassak mást is.

amandi
 
 


És természetesen hatalmas gratula Encinek !

amandi
 
 


Sziasztok!
Ez az édesség evés ragadós, vagy valóban teszaporító hatása van :lol: . Nem tom, viszont sosem voltam édesszájú, de most egyre jobban kívánom. Pedig ma reggel örültem meg annak, hogy három nadrágom ha neccesen is, de már jó rám. Hajrá!!!

Képzeljétek, tegnap éjfél elmúlt mire elaludt a drága. Igényelte a babusgatást. 8-11-ig 3X is szopizott, de a bal mellemen rángatózik. Nem tudom miért, pedig jön belőle a tej.

Reni
Kép
prenata
 
 


Remélem sikerül!!!

A lábát nézzétek,majd elrepül!!!

http://www.send2u.hu/get/?f=lrJ2TcqDFqCSvMEjSwmP

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil, sikerült! :) Nagyon ari a kis repülő! :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Mézgombi.köszi!!!!!! :D

itt meg "beszél " meg eszi az öklét!

http://www.send2u.hu/get/?f=MvO9IrLK9eVbEuZzMGnI

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil, megnéztem ezt is! :) Azt birom, hogy rá se tojik a kamerára, olyan jól elvan magával, meg az öklével. :)
Julcsi 9 óta durmol. Pótolja a tegnapit. :) Csak azt csodálom, hogy nem éhes. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Pil!
Ameli nagyon cuki és nagyon kis husi.

Kép

Kép
katus73
 
 


Méz:este vagy reggel 9?????????????? :roll: :D :roll: :roll:

Képzeld azt mondta egy csajnak a dokija hogy az nem jó hogy átalussza a babája az iccakát,mert 6 óra alatt kiszárad,és hogy ébressze fel. :shock: :shock:
Erre idézem besenyő apukát:Hát normális????????? :D :D :D :D

irtam neki hogy fel ne ébressze,ők jól alszanak,mi meg irigykedünk. :D :D

jó hogy itt vagy,legalánn bem magammal beszélgetek!!! :D :D

Amandi:drukkolok hogy bejöjjön az alvás.és fel ne ébreszd!! :D :D

Nyanya:Blanka nagyon édes,átcseréltem.kicsit morcoska a képen,nem?de nagyon cuki igy is.

Ahogy PotterÁgira ráragadt a sirni hagyás,rám meg a vaniliás karika,pedig nem is szeretem :lol: :lol: :lol:
Az Szgoron(aki már megint eltünt nagyon!!! :!: :!: :!: )kedvence!

Prenata:mi is eljátszottuk ezt este ,a rángatózást kihagyva. :lol: :lol:
gatyák miatt irigy,én már nem is próbálkozom felvenni őket :oops: :oops: :oops:


Remélem mindenki töri a buksiját jó talihelyszin ügyben!!!!!!!


Most hogy megy a videófeltevés,nagyon belelkesülte,este felveszem a hogy fürdik,nagyon élvezi.de lehet csak holnap,mert ha peti későn jön,akkor egyedül fürdetek.

Merre vagytok????????

Katus:mit főztél???????

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil!
Mirelit napot tartottam: zacskós leves (májgombóc csigatésztával)

bélszínroló nekem 4db :oops:
Katusnak: csibefasírt
hagymás rizst csináltam hozzá
ja és kidobhatom a Carte doro üres :oops: dobozát.

Panna de 10-kor 40g-ot szopott :shock: kicsit gáz!

Azért írok ilyen bénán mert Panna a kezembe van és 1 ujjal gépelek.
Hogy tetted fel a filmet.
Nekünk is van kameránk de azt mondja Peti, hogy az nem elég kell még valami hozzá

Kép

Kép
katus73
 
 


Pil, reggel 9!!!! Egyébként ahogy leírtam, fel is ébredt. :) Szopizott 100-at, most itt ficánkol a kezemben. Asszem még jönne vissza cicire. :)

Vasárnap lesz az 1. házzassági évfordulónk. Nincs valami babás program ötletetek? Valahogy jó lenne megünnepelni...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Katus:én ezeket fényképezővel csinálom,kameránk nincs.nem tudom van e különbség.
Segitséget kértem egy másik topicban,ezt kaptam és nekem sikerült felrakni ezzel.

http://www.send2u.hu/

Látom akkor te sem fogyózol ma :!:
én most gondolkodok egy kis nasin,bár nem kéne de majd meg halok érte!!!!!!!! :oops:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok,
En is itt vagyok, csak kisebb megszakitasokkal....
Most az agyaba tettem Andrist, szerintem mindjart uvolteni fog, utal ott lenni napkozben. Altalaban a nappaliban van a jatszoszonyegen, de most rumli van, mrt ferjecskem csillart szerel :(((
Pil: Jo a video, jo nagy az a szoba, az agyerekszoba, vagy a nappali?
Dinnye ebed utan jon, bar rengeteget iszom is napkozben.
Megyek, ingazom a gyerek es a feltett teszta kozott. :)
Pogi, nagyon irigy vagyok a torna miatt, jo kis sulyzok a babak!!!
Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Ezt ma kaptam, fel kell tennem... :)

A szöveg hozzá: Miért nem volt halálos áldozata a tegnapi felhőszakadásnak...?
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok Lányok!

Már régen jelentkeztem, de az első 2 hét az összeszokásról szólt :) .
Marci tündéri :) , imádom. Úgy néz ki, hogy nem hasfájós, este 11 körül megetetem, utána hajnali 2-kor és reggel kb. 7 órakor. Egyáltalán nem fárasztó, mert általában kis nyekergés után egyszerre elalszik.

Olvasgatni olvasgattalak benneteket, csak nem tudtam írni, de utólag is üdvözlöm az új "tagokat" :) .

Encus: gratulálok a babához, remélem jól vagytok és várjuk, hogy jelentkezz :) :) :) .

Csak hogy én is mérgelődjek egy kicsit: a babakocsi még mindig nem jött meg (most már naponta hivogatjuk az üzletet), de kiharcoltunk egy cserebabakocsit addig is... :evil: .

A kajáláshoz hozzászólva én egyáltalán nem kívánom a kaját, éppen csak azért eszek, mert tudom, hogy a tejtermelődéshez szükség van rá. Az édességet egyáltalán nem kívánom, pedig régen elvonási tüneteim voltak, ha egy nap nem ehettem csokit. Mondjuk már a terhesség alatt is észrevettem, hogy sokkal kevésbé kívánom a nasit.
Ma összedobtam egy salátát, na jó, nem ez lesz a főétel az asztalon, de most megkívántam. Ez is furcsa fordulat, mert korábban nem igazán éltem salátán.

Fürdetés: mi is teszünk a fürdővízbe a kenőcsből, és a babára is. Egyenlőre nem élvezi, de szerintem ez abból adódik, hogy amikor fürdés van, már nagyon éhes és csak a cici érdekelné :) .

A héten még van segítségem, anyukám és a férjem is itthon vannak, de aztán jövő héttől már csak ketten leszünk Marcival, izgalmas lesz :) .

Bocs, hogy most nem írtam külön mindenkinek, de még bele kell rázódnom :) .

A táblázathoz hozzászólva, azt hiszem fj35-nek már régen megszületett a babája a többiekről nem tudok semmit.

Hihetetlen, hogy ennyi pocakos mamából egyszerre csak ennyi édesanya lett és szebbnél szebb (és nagyobb :) ) babák születtek.

Pil: jó lenne a találkozó és szerintem szeptemberben már mindenkinek jó lenne az időpont. Most úgy gondolom, semmi akadálya, hogy elmenjünk.

Még jelentkezem, addig is puszi mindenkinek.

Üdv.:
Eni és Marci baba

Kép
marcy
 
 


Sziasztok!

Szerintem én csak pár hét múlva leszek ismét "normális" babanetező. Jól vagyunk, bár vannak nyűgjeink:hasfájás nekem tejláz 2 napig stb. Csak életjelet küldök most magunkról és a képek is készülődnek meglátogatni titeket, de alig van időm, pedig itt van anyukám. Ha épp alszik, akkor fejni próbálok, meg rendbetenni magam meg aludni....
Olvastam talán Kisvirág írta, hogy Kende pocija tele volt levegővel mert mikor fájt a hasa is cicit kért. Én is így vagyok, ráeszik a hasfájásra és az nem jó. De nem tudom órákig üvölteni hagyni. Hogyan utasítsam el a szopikázástól?
Encus! Gratula!
Másra már nem is tudok reagálni, bocs...
Nagyon boldog vagyok, de erre a sok macerára, fájdalomra nem voltam felkészülve,, azt hittem, a szülés fájni fog, meg azon kell aggódni lesz-e tej, meg nem tudok aludni és ennyi...de ami utána jön, gát, ciciproblémák meg a hasfájósság stb...valahogy ezt kihagytam a számításból. De megéri :D
Ja! Ismertem homeopátiás csajszikat és olyanok voltak, mint a szektások...de most szimpi lett a dolog, a következő nyűgönél utánanézek és alkalmazom :)

Mindenkinek üdv:Mári
mári
 
 


Amandi!
Ez a cappuccino készítő marha jó ötlet, este ki is próbálom. Amúgy akit érdekel az Ikeában lehet kapni kb 300Ft-ért.
Kengoru: ma voltunk sétálni kengoruban, persze babakocsit vittünk, de ott nem érezte olyan jól magát. Az én kengorumnak van egy belső kisebb része is, ami kisbabáknak jó. Nekem a hordozókendő annyira nem szimpatikus és az rövidebb ideig használható, nint a kengoru.

Pilchard!
Nagyon jók a felvételek :) Köszi a képcserét. Nem morcos csak egy komoly nő :), de majd lecserélem mosojgósra ha lesz, csak nehéz elkapni a pillanatot.

Mézgombi!
Pl egy étterem? A baba kényelmesen elvan a babakocsiban csak legyen friss tejci a ciciben és egy hely ahol szoptathatod. Ikeának van szoptatós szobája, hogy máshol van e azt nem tudom, de én annó bárhol megszoptattam, ahol nem volt nagy rálátás a cicimre. Pl vonaton (persze nem ült idegen szemben vagy mellettem) vagy lombos fa alatt vagy ahol épp megéhezett.
Tudom ajánlani a N80-at a Csömöri úton. Istenien főznek, bár mindig teltház van ezért asztalt kell foglalni és hát a teltház miatt az etetés is nehézkes, de a kocsiba ki tudsz szaladni megszoptatni. Én is ott etettem mikor a munkahelyemre kellett bemennem papírokat intézni.
Ja és boldog évfordulót. Mi a jövő héten megyünk a N80-ba a névnapomat ünnepelni.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya, mi is voltunk már az N80-ban, tényleg jól főznek! :) Tudod, nekünk csak egy gondunk van, nincs autónk... :( Az étterem egyébként jónak tűnik, már csak azt kell kitalálni, hogy melyikbe tudnánk könnyen eljutni. Max. lemegyünk itt a panelok közötti Söröslóba. :)
És vonaton én is szoktam szoptatni, elég sokat utazunk így, meg kellett szoknom. Kocsiban meg akkor szoptattam, mikor Szegeden voltunk még sérv-ügyben, bírtam, annyian bebámultak...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Mézgombi!
N80 nem olyan bonyolult babakocsival. Ott áll meg a busz előtte. Most nem jut eszembe melyik, de talán a 130-as ami a Népstadiontól indul vagy a 90-es de ebben végképp nem vagyok biztos és ez talán az Örsről is indul. Viszont az útvonaltervező szerint (http://www.utvonalterv.hu) a 31-busszal 2 megálló az Örstől.
Vonattal mi is akkor voltunk, mikor Szegedre mentünk, mert a férjem szegedi és apukája még ott lakik. Akkor még nekünk sem volt kocsink, csak 2 éve van és már el sem tudom képzelni, hogy bírtuk nélküle, pedig bírtuk és nem is volt nagy hiányérzetem.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya, köszi! Nem is gondoltam, hogy busszal is el lehet oda jutni! Még tavaly nyáron voltunk, akkor még a 16. kerben laktunk, valahogy úgy emlékeztem, hogy messzebb van.
Mi majdnem minden hétvégén vonatozunk. Egy dolog nagyon rossz, az állomástól cipelni haza a hordozóban... A vonattal nincs is semmi gond.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


sziasztok!
Kiborító napom van, hajnali 5-től egészen du 3-ig nem aludt Bogyesz, de állandóan kézben kellett legyen, ha akár leültem vele, már ordított. Hagytam sírni is negyed órát, muszáj volt, mert teregetni kellett, hát nem hatotta meg. Beájult kb 5 percre majd folytatta ahol abbahagyta. Aztán végül az erkélyen a babakocsiban sikerült elringatnom, de már teljesen kész voltam, akkor ettem ma először, meg edőltem aludni, most ébredtem. Bár még mindig aludnék, csak fél 6kor jelenésem lesz a Rákóczi téren. Na megyek is mert nyakamon a háztartás. puszi!

Ja, nyanya, annyi még, h 10 alkalmas bérlet: 6500 Ft a torna, és hogy ma majd meghalok, olyan izomlázam van. :(

pogacsa
 
 


Ja, meg még annyit, hogy mi hétfőn megyünk a Trófeába (csakazértis) a párommal megünnepelni a 2 éves házasságinkat, és mondtuk a telefonba, h baba meg szoptatás, mondták, hogy no problem, félreeső boxot kapunk de van külön terem is, ahova elmehetek ha zavar úgy is. Szóval: megyünk nyammogni!!!! :D

pogacsa
 
 


Sziasztok!!!

Azért nem voltam,mert kérdés volt,hogy lehet e netezni!!!:(

A lényeg,Sanyi a CColánál dolgozik,és nekünk így 5000Ft csak a net korlátlanúl,de most összeveszett a két cég és a szerződést felmondta a Cola,így minden megkezdett 500mega bite(vagy mi)-600Ft!És erre mondtuk a fa...(tusfürdő)szomat(mosogatógép tabletta)az drága akkor inkább ne legyen net!De azóta megállapodtak,és visszaállt minden a régi kerékvágásba!!!:)

Pedig tegnap nagyon szomorú voltam,hogy nem dumcsizhatok veletek többé!!!Sanyi meg vígasztal...!

Még rólunk!!!

Van spirálom kedd óta!!!!!!! :P Hát.......Ez sem met simán mint nálam semmi!:(Képzeljétek pirinyó a méhem(szószerint így mondta a doki)Nem hitt a szemének,így kissé megküzdöttünk a felrakással!
Másnak 10perc kb.,nekem volt 40perc!:)Kicsit a vákumozás vagy mi kellemetlen volt,de semmi különös!!!Így mondta mire sikerült(bármennyire is hihetetlen de fennt van a spirál)
Majd mennem kell 1hónap múlva kontrollra,és utánna évente!Ennyi,azóta volt KONROLL! :idea: :wink:
Bobikám azóta is rendes,és alszik este,és ő is dumál rendületlenűl!:)


Encus!!!Nagyon gratulálok neked,és már te is császárnő vagy ahogyan a Nyírőben az egyik csecsemős hívott minket!!!:)
Szép nagy lett a csajszid!Légy nagyon boldog!!!!:)

Pilchard!Haláli a videó!!!Szupi,olyan cukor gombóc!Milyénk is igy repül!!!:)
Örülök,hogy oksa már a fülecske!!!
Raffaelo:Úgy ennék most én is!!!:)

Vanillás karika:már nem bírjuk anyagilag....marad a gagyi=Tesco-s.Reál-os,Profi-s....!De én nem válogatok,simán csúsznak lefelé a dobozok! :lol:
Amúgy már csak 6kg + van rajtam!:)Az 53-hoz 10kg!Azért ez még sok!!!

Mézgombi:Én is mosom samponnal a hajacskát,de csak heti kétszer!!!(szerintem is zsírosítja a túró)
Kircsi a kép!!!:)
Mini-Manó!Szerintem van kengurú,de nagyon drága minden,és össze -visszaság van,nekem nem gyere be!:(
Kengurút nézz a babaszobán,jók vannak és nem 10ezerért!Vagy lehet nem is neked kell???Már bezavarodtam!!!:)

Pogi:Gergő úrfinak is jobbulást!!!:)


Mindenkinek csókolom!

Puszi:Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Nyanya,Mézgombi!Én is ismerem az N80-at jó hely!A 31 busz áll ott meg,én avval jártam haza míg nem költöztünk el anyuéktól!mostanság viszont nincs teltház!
Még van egy a Sport a csömöri úton,az még +2 megálló vagy egy nem tom most így!az egy régi étterem de nagyon jó,és az árak is jók!!!!


Puszi

Kép
szgoron
 
 


Nahát, egész meglepődtem, hogy mindenki mennyire ismeri itt a Csömöri út környékét :) Én itt lakom az egyik keresztutcában :)

Szmorúan tapasztalom, hogy Márk lassan kinövi az 50-es rucikat, kezdhetem befogni az 56-os kollekciót.

Nyanya, kiváncsi vagyok, neked hogy fog beválni a kis mixer :)

amandi
 
 


Sziasztok.
Végre küldöm a képeket :)

http://vajdamara.freeweb.hu/
mári
 
 


Mézgombi!
Miért hordozóba viszitek ha gyalog jártok? Mi sose vittük Balázst a hordozóba, csak ha kocsival vittek minket. Csak babakocsival mentünk mindenhova és olyan jókat aludt. Csak jól legyen bekötve. A hordozó amúgy is elég kényelmetlen egy ilyen pici babának, elég ha a minimális időt töltik benne.
Szgoron: Azt hiszem egyszer régen voltam a Sportban is és tényleg jó, meg már hallottam is róla, de valahogy nem tudok elszakadni a N80-tól, már alig várom, hogy mehessek.

Tényleg mi lenne ha kibérelnénk a találkára és ott találkoznánk, mondjuk ebédidőben és egyből egy jót lehetne kajálni is. Vélemények???

kengoru: azt nem is írtam, hogy annó a legolcsóbbat vettem a minimanóban 3eFt-ért és nekem az nem jött be mert mindig lecsúszott a vállamról és egyedül nem tudtam felvenni. Aztán vettem egyet a babaszobán használtan 2eFt-ért, de szerintem ez újonnan lehetett 5-6eFt is és nagyon kényelmes, most próbáltam ki először. Még a két terhesség között vettem, hogy majd ha lesz kistesó jó lesz és szerencsére most már használni is tudjuk :lol: Viszont a régimet a barátnőm használta és neki bevált, szóval mindenkinek más jön be, de érdemes gyerekkel venni és rögtön felpróbálni.

Pogi: köszi. és helyileg hol van?

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


fürdető: ez a cappuccinó verő nekem nem jött be. Viszont a férjem mondott egy tök jó és egyszerű ötletet. Csinálj úgy mint ha kezetmosnál vele és jól dörzsöld be az egész kezed, aztán mosd bele a vízbe. Persze előmosott tiszta kézzel (na jó ezt felesleges volt mondanom).

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Mári! Nagyon édes Vencel! Szép baba.
Pil! Ameli nagyon cuki. Ez az ökölevés már nálunk is be-bejátszik néha.
Képzeljétek, már 2 napja nem voltunk sétálni. Mire összecihelödöm elered az eső. Már kész depi vagyok a bezártságtól. Ma már kiültem az erkélyre picurral. Na, de holnap délelőtt mndent félreteszek és még eső előtt sétálunk egy nagyot.
Én éttermi témában nem vagyok otthon. Bár 7 évet éltem Pesten (januárban költöztem haza, vidékre apához egy kis távházasság után), de a csömöri környékét nem ismerem. Én XI. és XX. kerben laktam.

Reni
Kép
prenata
 
 


Hány hetes, hónapos kortól lehet kengurut használni? Ez engem is érdekelne!

Reni
Kép
prenata
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?