Sziasztok!!!
Azért nem voltam,mert kérdés volt,hogy lehet e netezni!!!:(
A lényeg,Sanyi a CColánál dolgozik,és nekünk így 5000Ft csak a net korlátlanúl,de most összeveszett a két cég és a szerződést felmondta a Cola,így minden megkezdett 500mega bite(vagy mi)-600Ft!És erre mondtuk a fa...(tusfürdő)szomat(mosogatógép tabletta)az drága akkor inkább ne legyen net!De azóta megállapodtak,és visszaállt minden a régi kerékvágásba!!!:)
Pedig tegnap nagyon szomorú voltam,hogy nem dumcsizhatok veletek többé!!!Sanyi meg vígasztal...!
Még rólunk!!!
Van spirálom kedd óta!!!!!!!
Hát.......Ez sem met simán mint nálam semmi!:(Képzeljétek pirinyó a méhem(szószerint így mondta a doki)Nem hitt a szemének,így kissé megküzdöttünk a felrakással!
Másnak 10perc kb.,nekem volt 40perc!:)Kicsit a vákumozás vagy mi kellemetlen volt,de semmi különös!!!Így mondta mire sikerült(bármennyire is hihetetlen de fennt van a spirál)
Majd mennem kell 1hónap múlva kontrollra,és utánna évente!Ennyi,azóta volt KONROLL!
Bobikám azóta is rendes,és alszik este,és ő is dumál rendületlenűl!:)
Encus!!!Nagyon gratulálok neked,és már te is császárnő vagy ahogyan a Nyírőben az egyik csecsemős hívott minket!!!:)
Szép nagy lett a csajszid!Légy nagyon boldog!!!!:)
Pilchard!Haláli a videó!!!Szupi,olyan cukor gombóc!Milyénk is igy repül!!!:)
Örülök,hogy oksa már a fülecske!!!
Raffaelo:Úgy ennék most én is!!!:)
Vanillás karika:már nem bírjuk anyagilag....marad a gagyi=Tesco-s.Reál-os,Profi-s....!De én nem válogatok,simán csúsznak lefelé a dobozok!
Amúgy már csak 6kg + van rajtam!:)Az 53-hoz 10kg!Azért ez még sok!!!
Mézgombi:Én is mosom samponnal a hajacskát,de csak heti kétszer!!!(szerintem is zsírosítja a túró)
Kircsi a kép!!!:)
Mini-Manó!Szerintem van kengurú,de nagyon drága minden,és össze -visszaság van,nekem nem gyere be!:(
Kengurút nézz a babaszobán,jók vannak és nem 10ezerért!Vagy lehet nem is neked kell???Már bezavarodtam!!!:)
Pogi:Gergő úrfinak is jobbulást!!!:)
Mindenkinek csókolom!
Puszi:Szilvi