Sziasztok!
Hát ma is itt vagyunk
Voltam délelőtt a kórházban, CTG-n minden rendben, doki bácsi megállapította, hogy lejjebb ment a pocakom és hogy a terhességi koromnak megfelelő állapotban vagyok. Kérdeztem, hogy mit jelent ez? Erre csak azt mondta, akár ma is szülhetek, de lehet, hogy csak hétfőn fogunk
Na mindegy, elmondta, hogy mikor kell bemennem, egyébként hétfőn menjek megint CTG-re és akkor megnéz újból. Szóval egyelőre így állunk.
Voltam Mérinél, nagyon édes a pici fia, és eddig még nem sírt egy tündér
Mérinek viszont rettentő nehéz szülése volt, szegény jól megszenvedte péntektől egészen kedd délig, de majd biztosan elmeséli nektek. Ha mindketten jól vannak, kedden haza enegedik őket. Ő most még elég gyenge, de már kicsit jobban érzi magát. Babóca is kezd szopizni. A kétágyas szoba pedig szerintem szuper jó!
Szilvij mivel nyáron szülsz, jó esélyed van rá, hogy folyton nálad legyen a bébi, mert szabadságolások miatt egyedül van a csecsemős, így ha szülni kell menni kiadja a bébiket a mamáknak. A lányok bent azt mondták a fizetős szobában meg amúgy is kiadják a babákat, ha látják, hogy rendben vagy, másnaptól. Első éjszaka még inkább pihenni hagynak.
Itykó, bár én még nem vagyok gyakorló mama
de tényleg azt mondták az előadáson, hogy 150g/testúlykg, viszont azt is mondták, ha szépen gyarapszik és a gyerekorvos és a védőnő is elégedett, akkor nem kell ezzel foglalkozni! Csak beparázol tőle és barátnőim is azt mondták egy idő után ők bizony nem méregették a bébit, mert totál felesleges aggodalom. Szóval, ha ez segít, akkor inkább kérdezd meg a védőnődet vagy a dokitokat, hogy szerintük elég jól fejlődik-e a bébi.
Na nem okoskodom itt tovább. Kitartást mindeninek én is próbálok nyugodt maradni itt a végére, de eléggé hullámzó a kedélyállapotom és már nagyon izgulok. Nem baj, hamarosan találkozunk Bencével
persze ha ő is akarja már látni szüleit
Üdv.
Ildi