Kata007,
Olvasom, hogy raksz fel új képeket a babákról, betársulhatok én is? Mármint küldenék én is frisseket ha nem baj.
Conti,
Mi úgy fürdetünk (ketten a párommal
), hogy elõsször jól lemosdatom, aztán kb.5 percig apuci locsizik vele. Persze mostmár kezdjük kinõni a kiskádat az ilyen pancsolásokhoz, de Lilinek nagyon tetszik, még sohasem sírt fürdés közben, de utána sem. Próbáljátok meg elterelni a figyelmét. Tudom könnyû mondani
.
Forti,
Mi is voltunk Ortopédián, annyi volt, hogy adoki néni picit kiegyenesítette a lábait, és elõlrõl, hátulról megnézte így, aztán azt mondta, hogy minden okés. Esetleg 4 hónap múlva hozzuk vissza a biztosság kedvéért.
Érdekes ez a fürdés elõtti etetés, én eddig nem mertem, mert Lili még eléggé sokat szokott bukni. Ha nem figyelek és kajcsi után többet van ölben, már jön is a tejcsi vissza. Nálunk az jött erre be, hogy rögtön vízszintesbe teszem. Szerintem a fürdést nem úsznánk meg e nélkül, de azért jó lehet, hogy az alatt már nyugodtabb.
Õszintén bevallom, hogy én elég gyakran fordítom a hasára a hajnali evés után, és utána megyek és én is alszom. Nem tudom elhini, hogy olyan veszélyes lenne ha annyira szeretik a babák. Persze azért én is féltem, és ha ilyenkor bármi furit hallok, rögvest ugrok.
Nyuszi,
Én mostmár kezdem észrevenni azt, hogy kb. 2 hetente új problema üti fel a fejét mindíg.
Petra,
Múlt hét óta viszik a tejcsit, nekem napi 2-3 dl van pluszban. Ma 310 ml-t vittek pl. el. A fagyasztóban pedig 9! l van, múltkor összeszámoltam.
Kryss, Virág,
Engem is érdekelne, hogy miért jobb két mellbõl szoptatni? Nem mintha nálunk megoldható lenne, mert még az egyiket sem szokta kiüríteni.
Pusz,
Ilke és a lassan 8 hetes Lili