Sziasztok Lanyok!
Remelem jol vagytok!?
Tegnap moso-napom volt a mosokonyhaban,tehat igen el voltam foglalva!
Es ha nem a ruhat cipeltem (vizes v. szaraz allapotban) akkor Rebeccat!Idönkent a karomban,de 2,5 orat a hordozokendöben!!!
Olyan jot aludt,olyan jot vasaltam,olyan jol megizzadtunk mindketten!
Fura azt elfogadni,hogy ö nem Aaron,es egy egeszen mas szemelyiseg.De ezt ö mindig kihangsulyozza.
Es igatza is van.Egesz az elejen ezert voltak problemaim vele.DE idöközben felfogtam a dolgot es nem Aaronnak,hanem Rebeccanak veszem es igy minden egyszerü!(Ertitek mit akartam irni?-kicsit zagyva!
)
Menta!
Tenyleg nagyon jo a kendö,csak izzaszto.De az majd elmulik.MArmint a meleg es a nyar
.Jo erzes,hogy Rebi mindig nalam van,latom mi van vele, ö meg edesdeden szundikal!!!
Aaronnal nem hasznaltam sokat,de Rebinel azt hiszem igen be fog jönni!Aaron nem is igenyelte,hogy ennyit hordozzam.
Panda!
Megertem,hogy neha nem egyszerü a ket gyerköccel - en is ebben a cipöben jarok.Mennyi idös is Noemi?
Annak idelyen Aaronnal en is ugy setaltam(Rebivel is jönni fog
),hogy toltam az üres kocsit es a kendöben vihancolt a gyerköc!
Forti!
Lattam Levi kepet,nagyon gyönyörü kisfiad van!(csak kar,hogy akep homalyos!)
Pemeske!
HA engem kerdezel:
Mi a frasznak a pumpa!?En bizony nem fejek,ha ugy erzem,hogy nagyon feszül a cici,hagyom,hadd follyon ki vagy en kimaszirozom belöle.
Mellgyulladasom nem volt egyszer sem,de fajo,duzzadt csomok szamtalanszor.En ekkor Rebit (annak idejen Aaront) gyakran teszem cicire es ket orankent veszek be a Phytolacca nevü homeopathias globulusbol.Es eddig meg mindig megusztam a magas lazat,stb...
Agota!
Rebi is alszik az oldalan,vagy a hasan nap közben,ejszaka az oldalan vagy a hatan.
A böfizes persze ejszaka nalunk sem problema,oldalt es hason kifolyik a szajan.Ha a hatan fexik,a feje altalaban oldalt van.
Ha esetleg nem tud elaludni ujra,ugyis kenytelen vagyok felvenni - ha mondjuk egy böfi nem akar egyedül kijönni!
A hasonfekvest tenyleg csak addig tudod kiküszöbölni,amig maga nem tud fordulni.Utana mar nincs semmi eselyed!
HA a bölcsöhalal miatt izgulsz,izgulni lehet,de ha a babo a hasan akar aludni,ott is fog!CSak gyakoribb ranezessel tudod magad megnyugtatni,ez mindenkinel igy van.
MINDENKI!
En tovabbra is azt hangsulyoznam,hogy NEM kenem SEMMIVEL Rebi popojat es nem piros.MInden pelenkazasnal Hagyom kicsit levegözni,hogy a böre szaraz tapintasu legyen a sima vizes lemosas es a szarazra törles utan es ez böven aleg!!!!
Ugyan nehez az elejen megallni,de tenyleg nem kell semmit kenni,HA NEM PIROS!!!
Nyuszi!
En is kendöparti vagyok!En sajat magam varrtam egy erösebb anyagbol.Ujjan allati draga - legalabbis itt Ausztriaban.A kötözesi modokat pedig megtalalhatod a neten is,ha erdekel elökeresem az oldalt.Bar nekem is valaki (bocs,mar nem tudom ki volt)itt ajanlotta par napja.
Hajra ,a bimbovedö nelküli szoptatasban!
Az elejen azt a par szivast ki lehet birni,az meg nekem is erzekeny.DE Aaronnal -legalabb is- meg viszonylag hosszu ideig igy volt.
Rebi is probalgatja a mosolygast es a hangjat is!!!Olyan aranyos,amikor valami kis hangocskak hagyjak el a szajat!Es milyen nagyon izgatott akkor,nagyon rakezd ekkor a rugira!
Akkor most eleg a kisregenyböl,bocs,hogy ilyen hosszu lett!
Kryss&Rebecca(öt es fel hetes)