Helló Lányok!
Hétfőn írtam egy kisregényt (neked, Zsenge a kávédhoz
), de elszállt, és nagyon dühös lettem
, nem álltam neki újra.
Tegnap meg kicsit nagyon rossz passzban voltam
, azért nem írtam.
Icus!
Csurom víz a pólóm, beletöröltem a könnyeimet - most olvastam a szüléstörténeted, nem semmi...
Éljen a tejcsi!
És szerintem fagyaszd, amíg van mit!
Nem tudom, Te hogy csinálod, én fejéskor a szabad kezemmel folyamatosan masszíroztam a hónalj felől a mellem, ez sokat segített - próbáld ki, hátha
Szoptatáskor eleinte nekem is nagy fájdalmat okozott, ahogy Lili "ráharapott" a cicire, de aztán a mellbimbó egyre edzettebb, a baba meg egyre ügyesebb lesz, és menni fog.
A szoptatás közbeni fájdalomnál a szúró érzésre gondolsz? Nem tudom, mi okozta, de nekem is volt, ha vígasztal
, és sokáig szoptattam.
Gyönyörű a kislányod, változatlanul!
KrisztaNyanya!
Mizújs a bentfelejtett gyerekeddel?
... az enyém még hetekig rúgott is
...
Balázs itthon már jobban ráér?
Jó fej az a kölyök nagyon!
Kisbabások!
Csatlakozom Fannyhoz, kérünk minden oldalra legalább egy fotót babánként!
Zsenge!
Autó
, de tudtuk, hogy Te megoldod!
Próbáltatok már motorozni Nikivel, ha már gyalogolni nem hajlandó? Olyan vagány csajszi, jól állna neki...
Hogy Niki határozott, akaratos kölyök? Nem is tudom, kire ütött...
?
Fotók szuperek, nagy a szerelem apa és lány között
A korkülönbség is szuper
(csak István meg ne tudja
, mert nálunk pont fordítva van)
A pisilésnél meg nagyon fontos lépcső, hogy már tudja, hogy mit csinál, hamarosan majd az időzítés is összejön!
Fanny!
Éljen az állatkerti édes kettes, aztán tavasszal majd nagy pocakkal, jövő ilyenkor meg bébivel andalogtok...
Voltál vérvételen? Mikor lesz eredmény?
Gratulálok a fogyáshoz!
És tényleg, kiket hívnátok az esküvőre?
Jaaaaaaaaaaaaj!!!!!
Nem ismerem a konkrét esetet, de amikor a dokim 26 hetes terhesen közölte velem, hogy NE az ő kórházába menjek, amikor görcsölt a vesém, hanem a Baross utcába, kicsit rosszul esett. Idő kellett, míg rájöttem, éppen ez a helyes magatartás tőle, mert a baba és az én érdekeimet tartja szem előtt. Úgyhogy egyetértek veled! (most is
)
FerMel!
Rágózol még?
Fiad meg jó fej, rendben van az értékrendje!
Ancsi!
Na, mi volt UH-on? Mennyit vártatok? Kihez jártok?
Mi a Kádár Krisztinához.
Sátoros ünnep jól sikerült?
Bea!
Csodálatosan szép mindkét gyerkőc!
És a kutyu is jópofa!
Képzeld, amikor most halvány csíkos lett a tesztem, István azt kezdte számolgatni, mikor lesz már itthon Ő gyesen. Nagyon élvezte, papíron több mint másfél, igazándiból több mint egy évet volt itthon Lilivel. És most is ezt várja...
Persze neki talán annyiból könnyebb volt, hogy hetente csak 1 napot voltam el hosszabb ideig, egyébként meg csak 2-3 órám volt, "csak" szórakoztatnia kellett Lilit.
De nem árt nekik, ha egy kicsit megismerik az anyák gyerek melletti "semmittevését"
Regina!
Itt vízszintesen esett, a becsukott ablakokon és ajtón folyt a víz, de most legalább felülről nem áztunk be.
Jó fej volt a biztosítási ügynökünk, felhívott ma, érdeklődött, volt-e tegnap valami kárunk, és hogy elégedett vagyok-e a múltkori kártérítéssel. Mondtam, hogy nem igazán, mert a kárfelmérő úgy döntött, hogy a ledőlt kéményünkre már nincs is szükségünk, és csak az elbontásáért fizettek, a felépítésért nem, pedig szerintem az eredeti állapot helyreállítását kellene finanszírozniuk. Na, ezt Ő sem értette, úgyhogy most kezdhetek levelezni...
Paga!
Képzeld, nekem is van a három lányom mellett egy "fiam" is... A tiédhez hasonló alkat, és néha több energiámat elszívja, mint a csajok összesen.
Egyébként ez a nagyra nőtt fiad nagyon jó fej, az enyém szerintem csak végszükség esetén lenne hajlandó megszakítani a nyaralást.
A nyaralásunk egyébként egy nappal tovább tart majd, a hapi észrevette, hogy hülye vagyok...
Nem tudnád felhívni Mandulát? Csak hogy tudja, sokat gondolunk rá, mert vele biztos minden rendben, meg figyelmeztetni, hogy csak pihi, és nyugi, meg egyebek
Hogy mi van velem, arról én sem tudok semmi biztosat
.
Ma voltam a dokimnál.
Megnézte a kétcsíkos teszjeimet, és azt mondta, hogy "ez az". Aztán az egycsíkosat, és ekkor közölte, hogy "ilyen van", mondta is, hogy mi ez, de elfelejtettem
Aztán uh, nem látott semmit a méhemben, de azt mondta, ez még nem jelent semmit, mert ott lehet, de még nagyon az elején vagyok (vagy nem).
Ma kellett volna megjönnie
, de eddig sehol semmi
. A hasam most is fáj, de nem mensisen, hanem mintha keményedne, de ilyesmire csak a terhesség végéről emlékszem. Hülyülök... Óránként pisilek...
Abban maradtunk, hogy ha megjön, akkor elkezdem szedni a clostylbegytet, és legkésőbb két hónap múlva jelentkezem.
Ha meg nem jön meg, akkor augusztus végén megyek, addig meg tudom, mit kell csinálnom. Szerinte csak 8-10 nap múlva teszteljek, de azt nem bírom ki, úgyhogy ha addig semmi, akkor pénteken tesztelek, de már ma is erőt kellett vennem magamon, hogy ne álljak meg a patikánál
.
A mammográfiára azt mondta, még nem árthatott, úgyhogy megnyugodtam.
Sőt, a koromra is azt mondta, hogy "az még nem kor"
Most várom, hogy ne jöjjön meg, drukkoljatok!
Most nagyon bizakodó vagyok, már nem félek, ha nem most, akkor majd legközelebb sikerül!
Ja, és hogy azért a földön maradjak, megjegyezte, hogy 3 császár után azért kialakulhat egyfajta meddőség is, ha mégsem jön össze, lehet ez is az oka.
Na, de fel a fejjel, minden rendben lesz!
Sziasztok!
R.Kriszta