Sziasztok!
Okrkriszticske nem vagy semmi! Gyerkőc mellet azt mondtad most visszamész dolgozni, és még tanulsz is? Stramm csajszi vagy nagyon! Én örülnék, ha az egyiket bírnám.
Szőrőskék!
Szőrök: nekem is csökkent a metformintól (pedig 1,5 hónapig szedtem), most megint egy kicsit több.
Én is nagyon sokmindent kipróbáltam, a lábamon a gyantázás jött be, kb 1 - 2 hetente nyáron térdig, felette mondjuk 2-3 hetente. Télen mondjuk 2-3hét térdig, felette havonta. De sokx elhanyagolom.
(((
Az a melegíthetős gyanta nagyon jó, mintha kozmetikusnál lennél, de nem tudom, nekem jobb, ha magamnak csinálom.
Cici: érdekes, nekem ez most kezdett jobban, erre még nem tudok semmit.
Arc: gyantázom, hetente, közben meg csipesz.
Abban is reménykedek, hogy a gyantától kopik a szőr.
Kar: epillátor.
Szóval jó időigényes tevékenység. De mindig arra gondolok, lehet, hogy pont a legszőrtelenebb csajok a legszőrösebbek, mert akinek csak pihéi vannak, az nem tünteti el.
Én is teljesen kopasz csirke vagyok
Egy csaj mondta is egyszer, hogy neki nincs rendben a tesztoszteronja, mondtam nekem se, azt mondta, annak azért lennének jelei is. Ha tudná....
A duci csajok egyébként is jobb kedélyűek, és lehetnek nagyon csinosak.
Én 65 kiló voltam és 162 cm terhesség előtt. Most 68 kb. Lehet, hogy szülés után 72 leszek, akkor majd visszafogyok egy kicsit, és ha vékony nem is leszek, de csinos még lehetek.
A gravida miért lenne ua, mint a materna? Ne ijesztgessetek!