Vica gratula a véreredményhez!
Rólam: Jó volt a nyaralás Horvátországban. Amikor PÉ volt úgy voltunk együtt, hogy attól nem lehetek babás. (69
), aztán két nap múlva rendesen. Úgyhogy nem aggódtam a babatémán. Azt sem tudtam hanyadik napon vagyok. PÉ-t is csak éreztem, de nem tudtam hanyadik nap. Aztán mostanában gondoltam, hogy meg kellene már jönnie. Megtaláltam egy mailt, amit a barátnőmnek írtam 5.-én. Abban pont írtam neki, hogy aznap megjött. Így kiszámoltam, hogy két napja meg kellett volna jönnie. És előtte a szokásos barni. Na most a 26. napon este kezdtem el pecsételgetni. Ma a 28. napon vagyok. Úgyhogy megfordult a fejemben és boldogsággal töltött volna el. De már most fáj a hasam is, úgyhogy lassan biztosan beindul. A sós levegő miatt késhetett 2 napot. Csak az a baj, hogy az NLC-n rákerestem terhesség alatti vérzés fórumra. És ott nagyon sok lány írta, hogy 2-3 hónapig is pecsételtek mensi időben babásan. Szóval kezdek nagyon belemélyedni a dolgokba.
Pedig nem kellene.
Mert tudom azt is, hogy amikor kellett volna nem voltunk úgy együtt. De hát ezek a hülye nők még a lehetetlenben is tudnak reménykedni.
Szóval megint elindultak az anyai ösztönök és megint nagyon kezdek vágyni egy babára. De attól még nagyon távol vagyok, hogy tegyek is érte valamit. Mármint, hogy doki, inszem stb.., Egyenlőre ez szóba sem jöhet nálam.
Most elhiszem, hogy az, hogy jól vagyok és helyére kerültek a dolgok sokat segít.