Új privát üzeneted érkezett!

Koszi lanyok, megnyugtattatok a verzessel kapcsolatban. Ilyenrol meg nem is hallottam es nem is olvastam. Annyira izgultam, hogy nehogy meginduljon nekem a szules, hadd novogessen meg a baba. Mai meres szerint 2,5 kg. :)
Jo, hogy irjatok, hogy teljes keszlet kell a mellszivohoz, akkor zacsit is viszunk be a korhazba. Viszont azt olvastam a mellszivo papirkajan, hogy nem szabad mikrozni az anyatejet. Most akkor a korhazban meg megiscsak mikrozzak? Persze ok biztos jobban tudjak...
NIkike, gratula a bebidhez. Szuperkolyok mint a mamaja. Es mar egy honapos...!!! Nem semmi. :lol:
Szilvi es Barnus
szilvij
 
 


Sziasztok!

Vera ment privi, igyekszunk a kepekkel! Miert fontos annyira a mericskeles Nektek? Vekony alkat Marci? csak azert mert most olvastam egy cikket a Kismamaban errol a temarol! NEm minden gyerek dundi, de attol meg egeszseges.
Koszi Szilvij. En parszor melegitettem mikroban (max 2-3x, osszesen ennyiszer kapott a gyerek cumisuvegbol kajat) aztan a vedono azt mondta hamar cumi akkor inkabb vizben melegitsem fel az uveget!
Kepzeljetek most tudtam meg hogy az Angliaban elo baratnom babat var! Annyira orulok nekik, remelm egeszseges!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Privi nem ért ide. :
Marci nem kövér, de azért jó húsban van már. Ugyanakkor képes úgy tenni mint, aki evett. Közben meg mégsem. Ezzel már a kórházban is becsapta a rutin rókás nővéreket. :( Meg én amúgy is szeretem tudni, hogy mennyi tej van, mennyit evett, mennyi pótlás kell. És hát nálunk most kezd rutin dolog lenni a szopás, hiszen csak 2 hete szopik rendesen segédeszköz nélkül. Na kb. ezért kell a mérleg. :)
Valóban nem a mikrózás a legjobb, ezt a csecsemősök is bevallják. De erre van kapacitásuk. Sajnos.
Amikor egy-egy etetésnél ott állnak sorban az anyukák, akkor egyszerúbb 5-5 másodpercekre berakni a tejet. :(
Vendég
 

 
 

Hali!

ok Vera, megertem! Nem volt semmi, csak erdeklodtem, hogy mi van Veletek, stb... Nem tudom miert nem kuldte el?
Megprobalom megegyszer!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Méri, köszi a kimeritö tájékoztatást az eü-pénztárral kapcs-ban. Már kezdek képben lenni! Összel (addig nem dolgozom) megkérdezem azonnal a munkáltatomat, eddig étkezési csekket kaptam ugyanis, de akkor azt azonnal kicserélem! Az számit, hogy miota kapom az eü-hozzájárulást? Szoval hogy ha régebben, akkor több támogatásra vagyok jogosult, vagy hogy van ez? Remélem nem kérdezek nagy hülyeséget...
Amugy KITARTÁS!!!

Nekünk sincs még lánynevünk, érdekes, hogy fiunevet rögtön találtunk, pedig szerintem kisebb a választék, mint lánynévböl. Szoval mi is bajban lennénk, ha mégis kislányka lenne a bébink, de szerintem annak is ugyanugy azonnal örülnénk! Az elsö, amit hallani akarok, hogy egészséges! Nem???

Már használom az eisgelt, és nagyon kellemes! Most szerencsére nem nagyon dagad a bokám, szinte egyáltalán nem, de jo érzés bekenni vele esténként.
Én napi 2-3 zuhanyzással birok csak létezni, gondolom Ti is igy vagytok!

Hiuzka 19+2
hiuzka
 
 


Szilvij, vigyazz magadra! És ne aggodj!
hiuzka
 
 


A mikroval kapcsolatban: Ti esztek mikroban melegitett kaját? És telefonáltok mobilon sokat headset nélkül? Mindkettötöl ovják a kismamákat, de én eddig ezeket nem nagyon tudtam kiküszöbölni. Szerintetek nagyon ártalmas? Mert ugye ezekre nincsen kézzelfoghato bizonyiték, hogy mit ártanak, de biztos nem tul jo a sugárzás...
hiuzka
 
 


Sziaztok !

Jó reggelt mindenkinek!!

Szilvij ! Köszi szinfót ellenanyag ügyben ! Reméljük nem lesz semmi gond és nem fogunk elvérezni alkamas vér hiány gyanánt ! ( Vicceltem )

lmarie ! Na mi lesz ma ?? Bocsi csak kíváncsi vagyko már !! :lol:

Adri nem jósolt neked napot ??

Frusiék reméljük hamarosan haza jönnek és mesélnek sok szépet!


Puszi , Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Hiuzka: annyit használhatsz fel az egészségpénztárból amennyi a kereted - a működési költség. De év végén kell hogy legyen egyenleged, mert akkor elesel bizonyos kedvezményektől. (pontosan ezt én sem tudom mik, de pénztára válogatja).

Kati: hát ma reggel voltunk ctg-n és este megint megyünk, ugyanis tegnap éjszaka 10 perces összehúzódások voltak már. De mivel egyáltalán nem fájnak én jóslónak gondolom, csak rendszeres. Na a ctg-n már 5 perces volt, a szülésznő rögtön mondta, hogy én már nem megyek haza. Dehogynem! Mondtam hogy nem érzek fájdalmat, csak érzem mikor jön, de még néha azt sem mindig veszem észre ha teszek-veszek. Protokol miatt jött egy orvos aki megvizsgált (hát nekem még az életben nem fájt ennyire vizsgálat, nagyon durva volt, a szülésznő is mondta, hogy nem a kedvenc orovosa-de még a nevét sem hallottam eddig)
Mondta hogy zárt vagyok, bár a baba feje már illeszkedik (végre) Ő is szeretett volna benttartani, én meg megkérdeztem hogy minek? Semmi bajom, a baba mozog, jó a szívhangja, közel lakom, hagyon engem békén. De megegyeztünk hogy este visszamegyek egy kontrollra, illetve ha már fájnak bemegyek. Mondtam, hogy ennyi sütnivalóm nekem is van,hogy nem idegeskedek itthon, és szenvedek.
Így haza jöttünk. Valójában azért akarnak bent tartani mert félnek, mivel a nagyfőnök kismamája vagyok.Mindegy, aláirtam, hogy saját kérésemre távoztam. Bár a szülésznő igazat adott nekem, hogyha tényleg ilyen jól érzem magam, akkor inkább legyek otthon legalább kipihentebb leszek mire komolyra fordulna.
Most is ragyogóan érzem magam, jönnek a fájdalmatlan összehúzódások, csak a derekam fáj nagyon. Ja és simán elalszom melllettük.
De érezem hogy holap estére meglesz ez a gyerek már! :P

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok !


lmarie ! Drukkolok , ez már fejlemény !! Alakul ez !! :lol:
Rendes ez a gyerkőc , szépen lassan felkészít , nem csak így sitty-sutty.
Figyeld meg , nagy lesz ,és pont így fog rád vigyázni !! :lol:

Ha addig nem sikerüle beszélnük, akkor ügyesek legyetek !!

Gondolunk rátok !


Puszi, Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Méri, nagyon szoritok! Ügyesek lesztek, szuper lesz minden!
hiuzka
 
 


Méri, nagyon drukkolok! Jó, hogy ilyen híreket olvasok! Bár akkor azt hiszem mégsem leszünk együtt bent, de ez legyen a legkisebb probléma :D A fő, hogy akkor lehet, hogy holnap már a kezedben lesz a kis bébi?! De jó! :D :D :D

Én még csak most tartok az ájuldozok a melegtől résznél, és egy-egy jósló fájásom van, de csak ritkán. Na de nekem még van hivatalosan időm...

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Köszi lányok aranyosak vagytok!

De még mindig nem érzek fájdalmat! :roll: Max azt hogy a medencém tágul. Viszont itt a vihar nálunk! Próbálom húzni az időt az esti bemenetellel nehogy megint ez a doki legyen bent. Ami viszont nagyon meglepett hogy már most beindult a tejtermelésem!
Na nemsokára megyek. Ha nem jelentkezek holnap akkor benttartottak. Drukkoljatok, én remélem hogy éjszaka elkezdenek erősödni a fájások és megindul a szülés.

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!

Méri! drukkolunk, de megint el kell, hogy mondjam, ez mar elindult, csak ido kerdese mikor erosodik es hogy halad a baba!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


köszi Nikike!

Baba még nincs és nem is igen akar kijönni. :(
De a ctg-n megerősitettek ma reggel is hogy tényleg 5 percesek az összehúzódások és ezek nem jóslófájások, jól érzem, de már ők is furcsálják, hogy nem fájnak még, és ennyire rendszeresek már lassan két napja.
Bár ettől még a helyzet változatlan. Remélem holnap a saját dokim már megoldja a helyzetet, valahogy a nappali ügyeletesekkel én nem vagyok "kibékülve" eddig.

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!

Na, haza értünk! :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó és szép volt! :lol: Sok kisbabás család is nyaralt itt. :P Csendes de hamar le lehetett gyalogolni a belvárosba, légkondi stb.… :lol: http://www.hotelszentistvan.hu/ hátha valakit érdekel. Saját kis kápolnája van, talán ott kéne tartani az esküvőt+keresztelőt!!! :wink: :wink: :wink: Tegnapi nap az rázós volt, egésznap ’ridogáltam’ :cry: amerre mentünk mindenhol csak esküvőbe botlottunk! Még a hotelba is az volt egész éjszaka beszűrődött a mulatozás hangjai. :cry: :roll: :oops: :)

Drága Méri, hát ’megvártál engem’!!! :lol: :lol: :lol:
Azért van már haladás….. :lol: :lol: A zseléről: a ’sógornőmmel’ :? kapcsolatba van tapasztalatom /én mentem vele szülni :D / Semmilyen fájással, teljesen zárt méhszájjal mentünk be a szülőszobára és mire én átöltöztem sterilbe addig neki, felrakták. Mire oda értem hozzá komoly fájásai voltak tök megdöbbentő volt a számomra csak pislogtam!!! :roll: :roll: 4 óra múlva meg volt a baba /első/ ... :lol: Szerintem ne izgulj, ha olyat kapsz, azért biztos ez is mindenkire másképp hat. Megy a dddddrrrrrruuuuuuukkkkkkkkkkk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildikó ha ’belehúzol’ még összejöhet a randi Mérivel. :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
Frusi talán ma haza is mehetett. Bizti írni fog nekünk, és ha van némi szerencsénk fotót is, láthatunk! :lol: :lol:
Kati: mikor mész Uh-ra? Nem esedékes? Én vizsgátatra megyek kedden a dokihoz. :roll:

Holnap megyek a terheléses cukorra. Már előre parázok, hogy fogok ÉN :oops: ott szólni ’hahó nekem időre kell levenni a vért… :roll: .’ Meglincselnek az emberek….. :cry: kitaláltam megeszem, és gyorsan elindulok a rendelőbe 1 óra múlva csak rám, kerül a sor amúgy is!! :lol:
A fogammal még mindig vacakolok, gyulladásba lehet. Akkor azt meg mutatni fogja a vérképem?? :?: Nem lesz jó…a francba! :cry:

Remélem mindenki, jól van!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok lanyok,
micsoda izgalmas hetvege volt itt a mindennapos kismamak korul... Marie, Ildiko, nagyon-nagyon drukkolok nektek, szerintem Ti mar nagyon kozel jartok, hogy meglassatok a bebit! :lol: (Szerintem Marienek mar meg is van a baba - a baratnom is pont igy volt vele, otthon szepen lassan 2-3 napig erosodtek a joslofajasok es mire beertek a korhazba mar jott is a bebi: ezt kivanom mindenkinek!)
Hiuzka, ne aggodj a mikro meg a mobil miatt, szerintem ezek kikuszobolhetetlenul az eletunk reszei lettek, es megis mennyi baba szuletik!!! Egeszsegesen!!! Az egeszsegpenztarnal egyebkent nem szamit, hogy miota vagy biztositott, egyszeruen beleptet a ceged es fizeti a tagdijat - ha akarja. :P
Kati, en nem aggodom a veradas miatt, vegul is a doktornom is azt mondta, hogy nem jellemzo, hogy vert kellene adni a kismamaknak. Raadasul - oszinten szolva - megkonnyebbultem, hogy nem kell 3 naponta vervetelre sorakozni. :wink:
En penteken delelott megyek legkozelebb CTG-re, nem jon akkor valaki kozuletek? Bar most csak nekem aktualis, ha jol szamolom, mert addigra mar ket forumos babank is lesz!!! :lol: Jo lenne, ha a mostani heti vizsgalaton nem vereznek... :roll:
Kepzeljetek, nekem most a 36. betoltott het ota szinte minden reggel delig hanyingerem van... Szerintetek a gyomromnak van kisebb helye es attol lehet? Mert ha nem eszem az a baj, de ha meg eszem, akkor az. A terhessegem 5. es 6. hetet leszamitva en tok jol voltam eddig... Jaj, most meg jonnek a nyavalyak, ugy latszik... Ejszaka is fajdogalt a hasam meg szokott mostmar szurkalni is... :roll: El se hiszem, hogy kozeleg az ido. Ma mar a korhazi cuccosomat is komplett osszeallitottam, hiszen mar csak 25 nap, de az UH es az en szamitasaim szerint is aug. 20-a korul fog jonni ez a bebi... De majd megjosoltatjuk Adrival is az idopontot...:wink:
Szilvi es
Kép
szilvij
 
 


Sziasztok!

Szilvij: én a vége felé vérzgettem, május 6ra voltam kiírva és emlékszem márc 14-én kerültem be, ahol közölték minden rendben, de benttartanak megfigyelésre,végül 4napig kellett a nagy semmiért vagyis a megnyugtatásomért bent feküdni.
Amúgy ez valami hajszállér lehetett, ami elpattant..okozhatja egy szeretkezés is egy hírtelen mozdulat ilyenkor..de tényleg nem kell megijedni.:)

Mi jól vagyunk, bár ez a meleg..:(

Minden reggel játszóterezünk 2órát, aztán haza, fürdés, játék, ebéd alvás..:)
Ebben a nagy melegben nem tudnék, szeretnék kint lenni.

Méri: nálam 16napot késett a pici, illetve a kiírt időponthoz képest.:) Biztos nagyon jó helye van anyuci pocijában.:)

Puszilunk mindenkit.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Kati: még nem kértem új időpontot..:(
Tudom kellett volna, de valamiért halogatom vagy nincs nálam a névjegy vagy a telefonom merül le vagy elfelejtem...de most minden itt van előttem, talán mindjárt kérek is..:)

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok,

tessék drukkolni lmarie-nek, ma vagy holnap baba lesz:-)

Már bent van a kórházban, minden pozitív energiát tessék odasugározni!!!


veréb21
:D
veréb21
 
 


Hajrá Lmarie! :) Megy a drukk!

És megindult magától vagy zselé?
Vendég
 


Sziasztok!

Én még itt vagyok :lol: Mérinek megy a drukk, ha meglesz a baba azt beszéltük meg, küld nekem SMS-t, úgyhogy írok nektek azonnal, bármit is tudok.

Én most is azt mondom szerintem mi kivárjuk aug. 7-ét, bár tegnap össze-vissza fájdogált a hasam, mire úgy gondoltam mérni kellene az időt meg abbahagyta :roll: de este volt egy olyan összehúzódás, hogy csillagokat láttam, párom meg is kérdezte, akkor most lefeküdhet-e aludni vagy megyünk? :D Mondtam neki, majd szólok és aztán el is múlt minden. Bébi nagyon dolgozott tegnap, azon vigyorogtunk, biztos készíti az útját kifelé :wink: A pocakom is sokat ment lejjebb a hétvégén, úgyhogy csak lesz itt már nemsokára valami. Gyerek ugye még senkiben nem maradt :) csak úgy izgulok.

Én csütörtökön megyek CTG-re, remélem meg tudom nézni Mérit és a kisfiát. Szilvij a hányinger biztosan azért van, mert kevesebb a helye a gyomrodnak, a bébi és a méhed nyomja felfelé és több helyen is írták, hogy ilyenkor előfordul. Nekem is volt sőt még van mostanában így a vége felé is és újból nagyon válogatós lettem, hogy éppen mit szeretnék enni. Bár a nyomás nálam már csökkent, ahogy megy lejjebb a pocim, de van pl. gyomorégés, ami eddig egyáltalán nem volt, meg ujjbizsergés és lábdagadás, szóval itt a vége már elég kis nyűgös dolog :shock: De mindent kibírunk, nem igaz?!

Vajon Frusi otthon van már? Biztosan! De jó! Remélem hamarosan jelentkezik.

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok !

veréb21 ! Köszi a jó híreket !! Megy a drukk !!! :lol:

Sziszike ! Hogy állunk időponttal ?

Tündi ! Örülök , hogy ti is megjöttetek ! Hát sajna ez mindíg így van mindíg azt látjuk meg amit nem szeretnénk !

Remélem , már egy kicsit jobb ! :lol:

Én , 8.-án megyek az Örsre, ellenanyag miatt vérvételre és 15.-én megyek a Lukácshoz 16:30-ra , gondolom akkor már mondja az UH-t . Nem jön valaki 15.-én ??

Szilvij ! Én is örülök , hogy nem kell bemenni vértadni !! Betegnek érzi magát az ember , hogy saját magának kell vértadni. Nem ??

Tényleg, Frusi !! Reméljük hamarosan jelentkezel, már várjuk !! :lol:


Puszi , Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok Lányok! :D

Itthon vagyunk!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
frusi
 
 


Megpróbálok írni gyorsan pár sort, ha esetleg félbehagyom, akkor valószínűleg Lilla baba követelt magának... :D :D

De először is hatalmas drukk Mérinek!! :D :wink:

Hopp, most pelusozunk, meg minden, de jövök majd beszámolózni mindenképp... :lol:

Kép
frusi
 
 


Szia Frusi!!! :lol: :lol: :lol:
De jóóóóóóó ,hogy itt vagy :lol: :lol: :lol:
Mesélj ha rá érsz, mégegyszer nagyon gratulálunk :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


drukk Mérinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ildikó kitartás már nem sok van vissza :lol: :lol:
Adri: bedobtam :lol: remélem jó helyre :wink:

Már alig várom ezt a beigért lehülést :roll: 8) :roll: 8)

Reggel hamar túl estem a vérvételen! :wink: Most új módi van, sorszámot kell húzni és a terheseket előre veszik elég jónak tünik :wink: a leleten 1/+/ és 3/- /jel van. A cukor az jó, a többi esetleg a vérszegénységre utalhat /már amennyire kitudtam silabizálni :roll: / Majd holnap doki bácsi megmondja :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Hali Lányok!

Mérinek szoritunk, meg nyomuk, tolunk, stb.... :P :P

Frusi: meselj, ha lesz idod!!! Jo hogy mar otthon!

Tuniki: ez a panzio nagyon jol nezki, tenyleg pazar, maj meg jo lehet kesobbre, es tok olcso wellness akciot talaltam, szamomra hihetetlen!

Ildiko: kitartas, az ujjzsibbadast nem irigylem, most hogy nekem mar nagynehezen elmult!!

Kati: en 8-an megyek Luki dokihoz! Sajna elkeruljuk egymast!

csok mindenkinek

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Frusi! De jó, hogy itthon vagytok! Mesélj, ha lesz egy kis időd! Mégegyszer nagyon gratulálok :lol: :lol: :lol:

Mériről még sajnos nem tudok semmit, remélem jól van vagy már vannak?! Nagyon szurkolok...

Igyekszem kitartani, de én is várom a lehűlést, megbolondulok ebben a melegben. Folyton szakad rólam a víz. Tegnap hajnalban és ma reggel is volt egy nagyon fájdalmas összehúzódásom. Azt hiszem Frusinak is így kezdődött, hátha... Most minden rendben csak irtó fáradtnak érzem magam. Közben persze szervezgetem a háznézegetést. Már láttunk vagy 20-at, és van is ami szimpatikus, de még nem döntöttünk...Legalább lefoglalom magam, mert bármit csinálok, azonnal elfáradok. Már a főzéshez sincs igazán energiám.

Adri jól vagy? Olyan rég nem írtál!

Üdv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok lanyok,
Juhu, Frusi. Nem semmi, meg mult heten ilyenkor drukkoltunk nektek, most meg mar otthon vagytok a babocaval. Jaj, de jo nektek! Majd meselj!!!
Ildiko, most mar te vagy a finiselo, nagyon izgalmas. Este jon a front. Szoritok nagyon, mert szerintem mar barmikor johet a bebi!!!!
Ma ejjel mar nekem is majd szetment az egesz medencem, meg fajogatott a hasam... Lassan keszulget Barnus, lehet, hogy tegnap azert volt hanyingerem, meg azert ficankolt ennyit ez a baba, mert ejjel lejebb ereszkedett.
Lanyok, a 8. honap vegeig intezzetek el mindent, mert az utso hetekben mar hiaba van kedved valamihez, nem biztos, hogy sikerul a vegere jarnod. :P
Kisbabasok, egy praktikus kerdesem lehet mara is: amikor mentetek szulni, akkor az hogy volt? Ugy ertem, hogy nagyon jonnek a fajasok es akkor hatramentetek a lifthez es ugy fel a szuleszetre? Es ott hova? A noverszobaba? Vagy ez hogy megy a gyakorlatban? Mert meg alapesetben sem egyszeru felkaptatni a szuleszetre az emeletre... Bocs, ha hulye kerdes, de en most mar kezdek felkeszulni, es a ferjemnek is el kell magyaraznom minden teendot...
Tovabbi szep es kevesbe forro napot mindenkinek:
Szilvi es
Kép :wink:
szilvij
 
 


Sziasztok!

Én jól vagyok, köszönöm, és bocs, hogy nem jósolgattam időpontokat sem :lol:
Tünde, köszi a csatokat, jó helyre dobtad, már tovább is adtam a soron következő barátnőnek, jövő héten házasodnak. De ne szomorkodj, egy spontán esküvő lehet, h még emlékezetesebb lesz. Nekünk meg a templomi csúszik folyton, már végig sem tudnám állni a szertartást, így megegyeztünk, h majd akkor bonyolítjuk le, ha a kislányunk viheti a fátylam. :)
örülök, Frusi, hogy jól vagytok, még mindig olyan grimaszokat vág Lilla, mint 2 naposan a kórházban?
Méri, drukkolok, bár mostanra már biztos mindenen túl vagytok, úgyhogy jöhetnek a többiek is.
Mi jól vagyunk, bár ma nem tudom, mi lelte a leányzót, hajnal óta rugdos elég rendesen, kicsit már fáj is az oldalam, tegnap este is alien-eset játszott (egy barátnőm nevezi így, amikor annyira kinyomja a hasfalaat, hogy kidudorodik meg hullámzik.), mondjuk szerintem olyan vicces ilyenkor.
Már nem dolgozom :lol:
De ez azt jelenti, h az állandó net-kapcsolat is ugrott, most meg megyek haza vidékre a szüleimhez, nem tudom, mikor lesz alkalmam írogatni. Mindegy, mert mindig visszaolvaslak titeket, és lelkesen hallgatok minden tanácsot, mint pl. amikor a mikroban melegítésről beszéltek, stb.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Legyetek jók, ügyesek, majd jelentkezem.
Adri

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Ez a meleg nagyon nehéz...bár itt a lakás hűvös, de kint szenvedek..gyerekek többet lennének kint, de nem lehet.:)

Méri: megy a sok pozitív energia-könnyű szülést és egészséges babócát kívánok!

Frusi: jó, hogy írsz, várom a beszámolót, olyan gyorsan elszalad az idő..néha már énis szeretnék ott tartani, de persze, az is nagyon jó érzés, ahogy bennem fejlődik, mozog..:)

Időpont??halogatom, amint lesz írok.

Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Csajok!! Nagy hírem van!!!!!!! :D :D :D

"Szia! Ma 11:52-kor, 53 centivel, 2900 grammal születtem meg, hogy szembenézzek a világgal. Szüleim boldogok és mindenki jól van. L. Balázs Péter"

:D :D :D :D :D

Hatalmas gratula Mériéknek!!!!! :D :D :D

Kép
frusi
 
 


Juhuuu, szuper nagy gratula Merieknek!!!! :D :D :D
szilvij
 
 


Gratula Mériéknek! :lol:

Praktikus válasz: :) Ha bemész szülni, akkor lifttel fel, és menj a szülőszobára ott van egy csengő és becsengetsz. Csak ennyi. :)

Vera
Vendég
 


Ahogy ígértem, közben mesélek én is. :lol:

Szóval, nem tudom, mennyire emlékeztek, múlt hét kedden egészen délelőttől kezdve már rendszeresen fájogatott a medencém (de egyébként csak ott, máshol sehol, a "tankönyvi" leírások felejtősek voltak nálam...). Elmentem délután Hajduhoz a rendelésére, ahol is a tg-s nénik mondták, hogy szerintük mi bizony itt már nem fogunk találkozni a következő ctg-n... :wink: A doki viszont azt mondta, hogy ez még nem szülés, nincsen semmi extra, tök zárt a méhszáj, a ctg-re azért rátettek, de semmi különös. De a tg-s néni nagyon sejthetett valamit, mert utána még mondta, hogy bár hallotta a doki minden szavát, szerinte márpedig akkor sem fogunk már így egyben találkozni. :lol:

Aztán ez a medencetáji fájdalom csak nem múlt el. Nem volt elviselhetetlen, de éreztem egész délután, aztán este méginkább erősödött, akkor újra méregettük is, már férjem is gyanút fogott, aznap éjjel semmit nem aludtunk. Mondta, hogy oké, ha így marad, egy fél óra - óra múlva induljunk el. Én meg mondtam, hogy ááá, nem biztos, hogy muszáj, majd max. reggel benézünk a kórházba. Csakhogy pontban 3-kor elfolyt a magzatvíz, így persze nem volt kétséges, hogy indulunk. :) Negyed 4-re értünk be, megnézett a szülésznő és vmelyik doki is, 3 és fél ujjnyira ki voltam tágulva. Utána számomra eléggé összefolytak az események, gondoltam, oké, délelőtt még meglesz a babánk, kinéztem az ablakon, láttam, hogy hajnalodik... Közben behívták Hajdút is, fél 5-kor ő is ott volt már. De hogy úgy általában mi történt negyed 4 és reggel 6 között, az szinte teljesen kiesett, csak képek maradtak meg, annyira összefolyt az egész... a végéből pl. arra emlékszem, hogy magyarázták nekem, hogy hogyan is kellene hatékonyan tolni, én vmit ott próbálkoztam, azt mondták a végén, hogy ügyes voltam, bár én tökre nem éreztem azt, hogy jól csinálom... Szóval, igen, pontban reggel 6-kor kipottyant Lilluskánk. :D :D :D 3500 gramm, 54 centi.

Amúgy én nem éreztem a kitolást sokkal könnyebbnek, mint az előtte eltelt időszakot... sőt, egyáltalán nem éreztem könnyebbnek (bár lehet, ez a relatív könnyű vajúdás miatt volt). A gátmetszés egyáltalán nem fájt, talán csak vmi pillanatnyi dolgot éreztem. A gátvarrás viszont nekem kellemetlen volt, bár akkor már máshogy értékeltem a dolgokat, mert addigra már nézegethettük Lillát. :D

A szülésznő nálunk Riskóné Ica volt, és abszolút kedves, rendes hölgy volt, szülés utáni napokban is be-benézett, érdeklődött, hogy vagyok... :D

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Frusi látom megelőztél :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök Mérinek, most írta, hogy császár lett belőle, de jól vannak, minden rendben.

Ahogy így olvasgatom a történeted igazán gyors szülésed volt így elsőre. És minden rendben? Szopizik már a csajszi? Most jut eszembe, akkor most én vagyok a táblázatban az első helyen :shock: Remélem egy hét múlva már mi is üzeneteket küldözgetünk a világnak :lol:

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Frusi, szuper gyors voltál. :) 3 és fél ujjnyival bemenni nem semmi. :wink:
Vendég
 


De jóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hatalmas gratula Mérinek :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon ügyes voltál frusi :P :P :P

Ildikó, rajtad a világ szeme :lol: :lol: :lol:Drukkkkk

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Elösször is nagy gratuláció Mériéknek !!! Végre túl vannak rajta !!

Kép

Akkor kicsit később hallunk tőle beszámolót, amit nagyon várunk !!

Császár után 7 nap múlva engedik ki ?

Frusi, Mildikó !! Köszi a jó híreket Mériékről !! :lol:

Frusi ! Még egyszer gratula nektek !! Köszi a beszámolót , ne is törődj semmivel, ügyes voltál és kész !! Én sem sokmindenre emlékszem az első szülésről csak arra, hogy a doki azt mondta, ne nyögjek és lefele nyomjak . Gondolkodtam is , hogy a fenébe nyomjak lefele ?? Most sem nagyon értem, de majd megpróbálom, hátha ügyesebb leszek .

Melyik szobában is voltál ??

Hogy érzitek magatokat otthon ??


Nikike ! Ti jól vagytok ebben a melegben ?? Zsombor Dénesem, hogy bírja ??
Már jól össze szoktatok , ugye ??

Tündi ! Hányra mész a dokihoz ?? Majd jelentkezz !!

Adri !! Remélem azért néha eltudsz jutni internet közelbe !!

Ne tünj el !!

Érezd jól magad otthon és vigyázz magadra !!

Puszi , Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Csajok, frissítettem Lillus honlapját: :D A "Nagyvilágban" pont alatt találtok róla képeket.

http://torpilla.atw.hu/

Ildi, most már Neked szurkolunk gőzerővel!!! :D :D :D

Lillus szopizik, bár kicsit későn indult meg a tejem, csak az 5. napra. Még most sem mondom, hogy húúú ömlik a tejem, de Lilla jól elvan vele, ma volt itt a védőnéni, és megkérdeztük, hogy jó mennyiségeket eszik-e, elvileg egyelőre jó (meg Lillus sem panaszkodik) :D de azért állítólag egy kicsit többet kellene majd ennie. De erre ráérünk mostantól az elkövetkezendő néhány hétben koncentrálni.

Ja, én a 7-es szobában voltam, szuper volt tényleg, hogy csak ketten voltunk a szobatársnőmmel, és nem öten, hatan... :D Én úgy érzem, nagyon megérte, és ha csak egyszemélyes szobába lettem volna, azt sem bántam volna. Nekem nagyon sokat számított, hogy szinte végig velem volt a férjem, gyakorlatilag reggel jött, csak ebédelni és aludni járt haza... :D

Fizetős szoba ide vagy oda, én úgy érzem, nem vagyok finnyásabb az átlagnál, de a kaja egyszerűen POCSÉK. Mondjuk úgy, hogy alulmúlhatatlan. :evil: :evil: :evil:

A csecsemősnővérektől nem voltam hanyattesve. Az tény, hogy segítenek, ha kérdezel, a munkájukat korrektül elvégzik, de úgy érzem, az a kis plusz hiányzik belőlük. És ez olyan plusz, ami szerintem nem annak a kérdése, hogy az eü-dolgozók meg vannak-e fizetve vagy sem. Na mindegy. :shock:

A rooming-inről: nagyon jó dolog, de én úgy érzem, hogy itt az Uzsokiban rossz végén fogták meg... szóval, itt mintha ez inkább a csecsemősnővérek tehermentesítéséről szólna, nem a baba-mama zavartalan együttlétéről... Legalábbis én úgy képzeltem el a rooming-int, hogy ha mégis szeretnék pihenni vagy ilyesmi, akkor bármikor betolhatom a babát, akár éjszaka is (sőt!!! főleg akkor!) ehhez képest 1 vagy 2 éjszakát lehetett benn a baba, amúgy mindig ki kellett tolni magunkhoz, merthogy kevesen vannak a csecsemősök...

Kép
frusi
 
 


Frusi, nagyon gratulalok. :D :D Es nagyon sok boldogsagot kivanok a kicsi Lillacskahoz!
Koszi a beszamolot, nagyon-nagyon ugyesek voltatok, es koszi a sok infot, nagyon sokat segitettel vele nekem legalabbis, mert en is a ketagyasban es rooming-inben szeretnek lenni. Hihetetlen, hogy maris gyakorlo szulok vagytok!!! :wink:
Vigyazzatok magatokra es pihenjetek, erosodjetek sokat!!! Majd jelentkezz meg, ha lesz idod es johetnek a tapasztalatok, jotanacsok, szerintem mindnyajunkat nagyon erdekel minden, ami tortenik a baba korul! :lol:
Vera: koszi az infot.
MIldiko: mostmar nagyon-nagyon drukkolunk Nektek. Este jon a hidegfront es talan a bebi is!!!! :lol:
Szilvi es
Kép
szilvij
 
 


frusi: de aranyos Lillácska , nagyon formás baba :lol: :lol: Sok-sok tejcsit neked:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megjöttem dokitól, mindent rendbe talált :wink: :wink:

itt ömlik az eső. tök jó :lol: :lol:

Ildi: Drukkkk

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok Lanyok!

Frusi, cuki a bebid, nagyon ugyes volt, hasonlo eset voltal a tortenet alapjan, mint en. Szamomra ez tok pozitiv!

Meri: Nagy-nagy gratula! Remelem hamarosan meselsz Te is!

Kati: koszi az erdeklodest! Jol vagyunk Zsoma a meleget jol viseli, de fronterzekeny, szoval a ma delelott nem volt kispalya, kb 3 kor aludt el. Most hogy szakad az eso huzza a lobort, csak kajalni kel fel takkra 3 orankent! 9kor megfurdetjuk es vacsi aztan alvas!

kepzeljetek az ejszaka kb. 5 fele epp egy szopizas es elszunditas utan arra riadtam, hogy a hazunk kapujat valaki berugja es egy noi hang uvoltozik, hogy segitseg, hivjak a rendorseget! Remes volt, foleg azert, mert mindez annak a falnak a tul oldalan tortent, ahol alszunk, szoval annyira kozeli volt, meg az ablakok is tarva-nyitva, stb.. raadasul tudom is hogy ki a hang tulajdonosa (balhes nepseg, de azert sajnalom a kiscsajt, mert valamikor egesz ertelmes volt, most meg mindenfele jott-ment alakokkal osszekavarodik), de mire magamhoz tertem es kineztem, addigra minden elcsendesedett (kb 3-4 perc)!
Szerencsere a gyerek edesdeden aludt, pedig egyszer atszallitottam az apja melle, aztan meg vissza!

Lehet, hogy penteken lemegyek a hugomekkal Kapolcsra, jobban mondva ok oda, en meg keresztapameknal kiszallok a gyerekkel (Tapolca). Mert ott azert megis jobb egy napot ellebecolni! Meg igy is nagy tura lesz. Meg latjuk meg milyen ido lesz!
Jo lehulest Mindenkinek!
Ildiko: lehet hogy ma a Ti babatok is megerkezik!!!:)))))

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Húúú csajszikák, lehet, hogy Lilluska is megijedt az esőtől - fronttól. Ahogy jött ez a nagy vihar, szegényt alig lehetett megvigasztalni. Előtte fél 7-kor evett, aztán jött a balhé... gondoltuk, biztosan éhes még szegényke, fél 8 körül evett újra, de alig lehetett elaltatni... aztán Apának sikerült... :lol:

...de ilyenkor én olyan kis szerencsétlennek érzem magam. Hogy ilyenkor gőzöm nincs, mit lehet csinálni egy ilyen pici babókával, persze ugye kipróbálgattunk mindent, ő meg csak bömbizett, bömbizett... és azt gondolom, hogy biztos én vagyok a béna, hogy még ezt sem tudom... :cry: ...nyugtassatok meg, ez normális? Oké, Lilluska még csak holnap lesz egy hetes, szinte még csak ismerkedünk, de mégis ez a "hűűűdebénavagyok"-érzés néha elhatalmasodik rajtam...

Kép
frusi
 
 


Frusi!

Rajtam meg a mai napig elhatalmasodnak, epp az elobb borultam ki, hogy azert kapkodok, hogy mire furdes van, lesz minden a helyen legyen, hogy a gyermeknek ne kelljen sokaig orditania, pedig o meg nyugiban relaxal! Szoval nyugi! Easy!:)) Lazy:))

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


TÁBLÁZAT!!!

1150306736.29.xls


Méri: nagy-nagy gratula nked és a kis családodnak!!Mi lett a neve a picinek?

Kép

Akinek kell, tudok nagyon sok tejserkentőt..:)

Holnap 12re megyek genetikai UH-ra, majd mesélek mi volt...

Sziszike.

Szonja?
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Mégegyszer: akinek szüksége van 5letekre tejserkentés céljából, írjon..van sokféle.:)

Pussz.

Jó volt ez a kis lehülés, de a tegnapi zuhi..:(
Térdig érd a víz a parkolóban, nagyon nagy zuhi volt erre felé..Anna is nagyon megijedt.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike!
Koszi a tablicskut!
Varjuk holnap a beszamolot!!
Mi most elindulunk elso autokazos napunkra!

csok Mindenkinek, este jovok!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?